Diskusia:Nifra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Text v článku:
„Do povedomia sa dostala už ako 19-ročná vďaka jej debutu Ready, ktorý bol podpísaný na sublabely jedného z najlepších trancových labelov Armada music - Coldharbour recordings. Ďalším výborným trackom je remix skladby Masquerade. Tento remix sa tešil podpore takých mien ako sú Tiesto, Markus Schulz či Marcus Schossow. Nečakaná podpora sa mu dostala zo strany Sandera Van Doorna. Nakoniec sa remix zaradil na 11. miesto v predajnosti v trance charts na beatporte, čím predbehol aj originál. Druhý singel Complicated life vydala pod záštitou holandskej Armady. Ďalším uspešným trackom je spolupráca Nifra & Marcus Schossow (Progresia) - Different ways, ktorý sa vyšplhal na #3 miesto na Beatport Trance charts. V marci 2012 si Nifra zahrala, ako prvý dj zo Slovenska vôbec, na najväčšej oslave trancu na svete – A state of Trance 550 v holandskom Den Bosch. V roku 2012 sa Nifra vracia na Coldharbour recordings. Prvým trackom na kompilácii Markusa Schulza - Los Angeles 12 sa stal Dark Harbour. Oficiálne vyšiel spolu s druhým trackom s názvom Ransvik. V roku 2013 vydala track Waves na labely Interstate Recordings. Jej nová spolupráca s Fisherman & Hawkins - The Battle, sa nachádza na novej kompilácii Markusa Schulza - Buenos Aires 13. “

Zo zdroja

  • Ďalším vydaným trackom je remix skladby Masquerade, ktorej originálnym producentom je anglický talent Ashley Wallbridge. Tento remix sa ešte pred vydaním tešil supportu takých mien ako sú Tiesto, Markus Schulz, Marcus Schossow
  • Obrovská a nečakaná podpora sa mu dostala zo strany jedného z Top svetových techtrancových Djov, Sandera Van Doorna!
  • Nakoniec sa remix zaradil na 11. miesto v predajnosti v trance charts na beatporte, čím predbehol aj originál.
  • V marci 2012 si Nifra zahrala, ako prvý dj zo Slovenska vôbec, na najväčšej oslave tranceu na svete – A state of Trance 550 v holandskom Den Bosch.

Vasiľ (diskusia) 14:18, 2. november 2013 (UTC)[odpovedať]

Už keď kritizuješ, tak buď objektívny:

  • Ďalším vydaným trackom je remix skladby Masquerade, ktorej originálnym producentom je anglický talent Ashley Wallbridge. Tento remix sa ešte pred vydaním tešil supportu takých mien ako sú Tiesto, Markus Schulz, Marcus Schossow (zo zdroja)
  • Ďalším výborným trackom je remix skladby Masquerade. Tento remix sa tešil podpore takých mien ako sú Tiesto, Markus Schulz či Marcus Schossow. (z textu)
  • Obrovská a nečakaná podpora sa mu dostala zo strany jedného z Top svetových techtrancových Djov, Sandera Van Doorna! (zo zdroja)
  • Nečakaná podpora sa mu dostala zo strany Sandera Van Doorna. (z textu)
  • Nakoniec sa remix zaradil na 11. miesto v predajnosti v trance charts na beatporte, čím predbehol aj originál. (zo zdroja)
  • Nakoniec sa remix zaradil na 11. miesto v predajnosti v trance charts na beatporte, čím predbehol aj originál. (z textu)
  • V marci 2012 si Nifra zahrala, ako prvý dj zo Slovenska vôbec, na najväčšej oslave tranceu na svete – A state of Trance 550 v holandskom Den Bosch. (zo zdroja)
  • V marci 2012 si Nifra zahrala, ako prvý dj zo Slovenska vôbec, na najväčšej oslave trancu na svete – A state of Trance 550 v holandskom Den Bosch. (z textu)

Na 100% zhodné sú len dve vety, ale o.k., článok som aj tak prepracoval. --BT 16:11, 2. november 2013 (UTC)[odpovedať]

A v čom ako bol problém? Že som uviedol zamlčaný zdroj, z ktorého je časť doslovne skopírovaná a časť mierne upravená a to všeto totálne bez zdroja? Dal som významnosť, lebo je ozaj mladá a nemá za sebou žiaden album. Vasiľ (diskusia) 20:00, 2. november 2013 (UTC)[odpovedať]

Klasika, nikto z hlasujúcich proti zmazaniu ani prstom nepohol.--Lalina (diskusia) 00:24, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]