Diskusia:Zoznam železničných staníc a zastávok v Bratislave

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Zdravím, túto stránku som vytvoril hlavné pre informácie ktoré sa tykajú všetkých železničných staníc v Bratislave. Časom sa bude podobať, na príklad, na túto stránku: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_railway_stations_in_the_Berlin_area

Druhy dôvod je ten že pred vytvorením stránky, odkaz – Železničné stanice a zastávky na území Bratislavy – zo šablóne viedol na stránku Železničný uzol Bratislava, čo je po mne zle.

@Fedman555: Zdravím! V súčasnosti to vyzerá na kópiu šablóny a teda nepridáva nejakú extra hodnotu. Ak chceš na článku pracovať tak doporučujem pridať šablónu {{Pracuje sa}} aby bolo jasné, že toto nie je konečný stav.
Aký je problém so Železničným uzlom Bratislava?--Jetam2 (diskusia) 18:33, 13. august 2018 (UTC)[odpovedať]
Problém je to že sa odkaz na šablóne vola Železničné stanice a zastávky na území Bratislavy a nevedie na stránku kde je zoznam tých staníc ale na stránku Železničný uzol Bratislava.
Nevidel by som to ako problém. Názov článku naznačuje komplexnejšie pojatie témy, čo je, myslím dobré. Môžu tam byť okrem staníc a zastávok pridané informácie o linkách či dopravcoch. Bolo by lepšie rozšíriť uzol a vložiť do neho stanice ako vytvárať nový.--Jetam2 (diskusia) 18:48, 13. august 2018 (UTC)[odpovedať]
Sorry, len som presunul šablónu na začiatok.--Jetam2 (diskusia) 07:19, 14. august 2018 (UTC)[odpovedať]