Diskusia s redaktorom:195.49.189.211

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Do článku Divinka si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Mercy 13:38, 13. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--Wookie 07:46, 17. jún 2011 (UTC)[odpovedať]

Kedy a kde so prispieval do nejakej Divinky?? haha

Okrem toho, si naštudujte autorsky zákon !!! Na Kukučína ma kto autorske právo!!! A nič neni nakopírované, ak s tým máte problém sa môžeme stretnúť a nemám problém Vám doniesť mnou digitalizovanú knihu !!! Skúste obviňovať niekoho iného s kopírovania iných kníh !!!

A pán Wookie nie ja náhodou už Váš názov reklama??? Je smiešne čo píšete a čo reklamujem?? Aby mi ľudia platili za stiahnutie knihy, ktorá je zadarmo !!! haha

Povedzte hneď, ze nikto nemá právo prispievať, len zlatý fond a podobne, keďže od nich možno aj vy a možno vaša wooky máte knihy