Diskusia s redaktorom:74.14.105.179

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Čo blbneš???

Liptovský Trnovec

Oznam!
Do článku Liptovský Trnovec si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--–Bubamara 18:52, 19. február 2009 (UTC)[odpovedať]

Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.
Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.

--MARIÁN (NAPÍŠ MU) 20:00, 19. február 2009 (UTC)[odpovedať]