Diskusia s redaktorom:Abrman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Adoniram Judson, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 18:11, 23. január 2016 (UTC)[odpovedať]

Neodstraňuj, prosím, aktuálnu šablónu. Ďakujem.--Lalina (diskusia) 15:25, 24. január 2016 (UTC)[odpovedať]

Nerozumiem. Čo mám upraviť? Na emial mi prišlo "stále je to urgent", je toto spôsob ako sa na wiki komunikuje? Čo nemám odrstaňovať a aká šablona? Ako zabránim zmazaniu článku do dvoch týždnov?

Zdravím. Neviem, ktorý kolega a hlavne kedy posielal mail – pred touto úpravou to ešte urgent jednoznačne bol, aj teraz je to napriek rozsahu stále na hrane, predovšetkým pre neslávnu kvalitu prekladu, katastrofálny pravopis (y/í a ďalšie hrúbky) a štylistiku. Formálne veci som tam upravil a označil som to šablónou {{na úpravu}}. Bolo by dobré po sebe článok ešte raz dôkladne prejsť a poopravovať. V texte tiež zatiaľ chýbajú odkazy na iné encyklopedické heslá (wikilinky), viď Wikipédia:Príručka/Odkazy. --Teslaton (diskusia) 16:18, 24. január 2016 (UTC)[odpovedať]