Diskusia s redaktorom:Achernar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie


Ahoj, Achernar.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 22:45, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Achernar

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 07:20, 18. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Tuľská oblasť[upraviť zdroj]

Ahoj, zistil som, že si urobil presmerovanie zo stránky Tulská oblasť na Tuľská oblasť. Chcem ťa upozorniť, že si urobil chybu. Na Slovensku musíme záväzne dodržiavať názvy štátov a častí štátov tak, ako ich stanovil Úrad geodézie, kartografie a katastra Slovenskej republiky. Na stránke úradu existuje oficiálny zoznam názvov podľa štátov [1]. Podľa neho je správny názov Tulská oblasť. Mimochodom, v tomto prípade je to aj logické z jazykového hľadiska - názov je odvodený od názvu mesta Tula (teda nie Tuľa). Prosím, v budúcnosti pri úpravách geografických názvov buď opatrnejší a prever si správnosť svojej úpravy. Pred závažnou úpravou(ktorou presmerovanie je) je vždy vhodné si svoj subjektívny názor najprv preveriť v niekoľkých nezávislých zdrojoch a až potom takúto úpravu urobiť!--JanoB (diskusia) 16:47, 5. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Zdravím, vychádzal som z priameho ruského prepisu, keďže som nečakal, že Tulská oblasť bude na zozname. Je tam totiž len málo názvov. Presmerovanie som spravil len z toho dôvodu, ak by sa niekto zmýlil, aby sa na ten článok aj tak dostal priamo. --Achernar 14:44, 26. marec 2013 (UTC)[odpovedať]