Diskusia s redaktorom:Attaquer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Porušovanie autorských práv/ Ján Oravec[upraviť zdroj]

Pod oknom na úpravu je text: Týmto sa právne zaväzujete, že ste tento text buď napísali sám, alebo že je skopírovaný z voľného diela (public domain) alebo podobného zdroja neobmedzeného autorskými právami. NEUMIESTŇUJTE TU BEZ POVOLENIA DIELA CHRÁNENÉ AUTORSKÝM PRÁVOM! --–Bubamara 07:10, 4. máj 2009 (UTC)[odpovedať]


Ospravedlňujem sa za moju chybu a sľubujem, že sa ju pokúsim už neopakovať. Michal Hanzen 17:30, 4. máj 2009 (UTC)

Heslo Sloboda a solidarita[upraviť zdroj]

Úpravou hesla Sloboda a solidarita ste porušili nasledovné pravidlo Wikipédie: http://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Propaga%C4%8Dn%C3%BD_%C4%8Dl%C3%A1nok --drotos 18:27, 4. máj 2009 (UTC)[odpovedať]


Rozhodne nesúhlasím, že som porušil nejakú zásadu a preto tvoje zmeny ignorujem. V prípade, že na svojom stanovisku trváš mi oznám, kde presne podľa teba nastal konflikt záujmov. Michal Hanzen 20:30, 4. máj 2009 (UTC)

  • V šablóne má byť logo strany a nie fotografia jej predsedu, veta "Cieľom strany je dostať sa do parlamentu vo voľbách v roku 2010 a v roku 2014 byť vo vláde" nespĺňa kritérium encyklopédie (každá strana plánuje dostať sa do parlamentu), veta "Delegáti zvolili aj Republikovú radu a ďalšie orgány strany." je v danom kontexte nadbytočná, k vete "Strana sa otvorene stavia voči bývalým členom ŠtB a KSČ, ako aj SMERu" nielen chýba citácia, ale je aj nepravdivá, jednak neexistuje pojem člen ŠTB ale pracovník, agent, dôverník, jednak strana sa stavia proti Smeru v zmysle mimoparlamentnej opozície, čo nie je fakt hodný zaznamenania do encyklopédie.

ďalšia vec je, že panel infobox politická strana je zaraďovaný až pod Politický portál. --drotos

S väčšinou argumentov súhlasím. Logo strany avšak stále niekto maže a v civilizovaných krajinách (viď stránky politických subjektov zo zahraničia) je normálne pridávať aj fotku predsedu strany. Ďalej Politický portál vyzerá mierne povedané na prd Paľov a taktiež sa nepoužíva v normálnych krajinách. Neviem aký "inteligent" sa ho rozhodol používať práve na Slovenskej wikipédii, ale rozhodne to bol zlý nápad. Michal Hanzen 21:00, 4. máj 2009 (UTC)

Ak logo strany niekto maže, tak na to asi dôvod má (a ako pozerám, tak treba správne uviesť licenciu, pod akou je logo zverejnené a keďže sa jedná o logo, tak pravdepodobne bude potrebné aj povolenie cez OTRS, lebo logo je pravdepodobne vo vlastníctve strany SaS). K referenciám, priame referencie (teda referencovanie z webu Sulíka, ktorý je zároveň aj predsedom strany) stoja tiež na prd a určite väčší ako prd politický (inak k jeho nepoužívaniu v civilizovaných krajinách - rovnaký portál je aj na iných 22 wikipédiách, takže až taký prd to asi nie je). Ale ak by si namiesto kritizovania chcel s niečim pomôcť, obráť sa na správcu portálu. --peko 19:47, 4. máj 2009 (UTC)[odpovedať]
P.S. Skús sa podpisovať jednoducho takto
Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Diskusie ani stránky sa len tak nemažú (pri Jomle si v zápale odhaľovania reklamy odmazal aj veci, ktoré reklamou nie sú určite - kategorizáciu, interwiki odkazy atď.) Nabudúce si to premysli, skôr kao niečo odmažeš. --peko 20:39, 7. máj 2009 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Opakujem, diskusné stránky sa len tak nemažú. --peko 20:42, 7. máj 2009 (UTC)[odpovedať]

Zaujímavé, že keď si mi ty vymazal príspevok, tak si nejakým spôsobom pozabudol na to, čo mi tu teraz píšeš... takže si to láskavo nalep aj na svoju stránku. ak chceš tak ja to urobím za teba.