Diskusia s redaktorom:CerberuSVK

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Bubamaradisk. 09:29, 26. august 2017 (UTC)[odpovedať]

Moje príspevky[upraviť zdroj]

Ahoj Bubamara. Dnes som vytvoril 2 príspevky nad ktorými som pracoval dlho. Zháňal som fakty a pracoval s ľuďmi ktorými ich pomáhali hľadať. Neboli to experimenty ale seriózne články. Chcem sa opýtať čo mám robiť aby mi to nebolo zmazané.--CerberuSVK (diskusia) sa nepodpísal(a)

Ahoj CerberuSVK. Chápem, že téma, o ktorej píšeš, je encyklopedicky významná pre teba, nič to ale nemení na fakte, že ona ako taká zatiaľ encyklopedicky významná nie je. :-) --–Bubamaradisk. 10:19, 26. august 2017 (UTC)[odpovedať]
Prečo potom môže niekto vytvoriť článok o nejak dedine (diere v Česku) Doupěale ja o niečom čo zaujíma viacero ľudí písať nemôžem? Mám pocit že sa vrátil komunizmus a cenzúra na naše územie. Je to ťah politikov ako zamedziť šírenie vlastných názorov? Chcú aby sme sledovali hlavne televíziu a tie somariny čo sa tam riešia? Chcú z nás spraviť ovce? - CerberuSVK --CerberuSVK (diskusia) sa nepodpísal(a)
Myslím, že skutočnosť, je ešte hrozivejšia. Volá sa Flying Spaghetti Monster . Má nás v hrsti! Všetko dobré a mier prajem. ;) --–Bubamaradisk. 13:48, 26. august 2017 (UTC)[odpovedať]