Diskusia s redaktorom:Juhrad

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Náhľad pri úprave článku Jozef Krivička[upraviť zdroj]

Poprosím ťa, používaj tlačidlo náhľad pred tým, než uložíš článok a neukladaj ho stále po jednej vete. Zaťažuješ tým systém i redaktorov, ktorí to po tebe kontrolujú ! Ďakujem !
ivob

Jeden citát, ku ktorému sa pripájam s mojou prosbou k takýmto príliš častým úpravám článku --Bonnifac 13:23, 8. júl 2009 (UTC)[odpovedať]

O.K. rýchlovky sú dobré iba v niektorých príjemných prípadoch. Samozrejme beriem na vedomie, aj tu platí "ponáhľať sa pomaly". Juhrad

Vdaka za snahu, ale... uz aj ta tvoja diskusia ma nejak vela prispevkov :-). Ale to uz je tvoj piesocek. Chces radu? (sorry ak uz vies) Standardne sa pri odpovedi dava : na zaciatok tvojej odpovedi, pripadne dve, tri... Potom ked dopises nechas kurzok za poslednym slovom a pred ulozenim este kliknes v paneli na ikonu podpisu (hned za tym preskrtlym W) aby sa napisalo --~~~~ .

Rozsekal som ten clanok o Jozef Krivička, mozno sa ti to nebude lubit, ale snazil som sa nic nezmazat. Proste je to poprehadzovane a na niektorych miestach presnejsie (nazvy divadiel). Ak mas chut tam cosi dopisovat, dopln prosim ZDROJ. Ak mas z webu, tak okopiruj tento stredny obdlznik a vypln info za =. Ak mas z knihy, tak okopiruj tento obdzlnik a rovnako vypln informacie za =.

Tak asi tolko som chcel --Bonnifac 01:58, 9. júl 2009 (UTC)[odpovedať]