Diskusia s redaktorom:Peter Bednár

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku European Human Rights Society, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 14:20, 5. máj 2020 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku European Human Rights Society, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 14:20, 5. máj 2020 (UTC)[odpovedať]

Redaktorská stránka[upraviť zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte prosím z Vaší uživatelské stránky údržbovou šablonu, to činí pouze správci. Já ve Vašem případě vůbec nehodnotím, jestli je stránka na smazání, nebo ne (byť po zběžném nahlédnutí bych se k tomu rovněž přikláněl), ale chci zabránit tomu, aby ze stránky byla mazána údržbová šablona. Správce se nemusí rozhodnout stránku vymazat, jedná se o návrh, jak je v textu šablony uvedeno. Pro další informace týkající se uživatelské stránky nicméně doporučuji navštívit stránku nápovědy. Váš vulgární e-mail mířený na moji osobu budu v rámci Wikipedie řešit, s pozdravem --V0lkanic (diskusia) 09:07, 29. jún 2023 (UTC)[odpovedať]