Diskusia s redaktorom:Slovakiana

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Slovakiana, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 21:10, 2. júl 2018 (UTC)[odpovedať]

Zdravím. Takto sa na Wikipédii zdroje neuvádzajú, uvádzajú sa spravidla inline citácie konkrétnych stránok (publikácií, novín, atď.), kde každé konkrétne tvrdenie z textu možno overiť. Tamtá jedna centrálne uvedená domovská stránka má nulovú informačnú hodnotu a je ako zdroj pre čokoľvek nevhodná. Navyše som aj po zbežnom preskúmaní podstránok toho webu na pochybách, či tam vôbec možno niekde nájsť informácie, ktoré uvádzate v texte článku (nehovoriac o tom, že ide o primárny zdroj – vlastný web subjektu, o ktorom článok pojednáva, pričom vyžadované sú hlavne sekundárne zdroje, viď spoľahlivé zdroje). Pre príklad primerane ozdrojovaného článku o nejakom štátnom projekte/subjekte viď. napr. čl. Ústav etnológie Slovenskej akadémie vied a tamojšie zdroje a spôsob ich citovania v článku. --Teslaton (diskusia) 20:03, 3. júl 2018 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Slovakiana, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 20:03, 6. júl 2018 (UTC)[odpovedať]