Diskusia s redaktorom:Tadeas Ludevit

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Andrej Danko[upraviť zdroj]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pelex (diskusia) 18:51, 20. január 2017 (UTC)[odpovedať]

Prečo ste vymazali kauzu Kapitána na wiki profile Andreja Danka? Experimentoval som, ale nakoniec som sa dopracoval k tomu, čo som chcel napísať a aj k tomu, čo je pravda, ako bolo uvádzané v zdroji, preto nevidím dôvod, prečo sa to vymazalo. Môžete mi ho, prosím Vás, vysvetliť?--Tadeas Ludevit (diskusia) sa nepodpísal(a)

Máte pravdu, lepšie som si pozrel váš príspevok a za vložené vulgarizmy vám dávam blok.--Pelex (diskusia) 20:32, 20. január 2017 (UTC)[odpovedať]

Myslíte ten obrázok, ktorý vytvorila Cynická obluda, ktorá má spojitosť s uznávaným médiom Denníkom N? Mohli ste odstrániť ten obrázok, ale vy ste sa rozhodli vymazať celý text, v ktorom nebol vulgarizmus. Na anglickej verzii wikipedie je to podobne napísané, dokonca je tam napísané, že Danko je Captain Slovakia. Pre toto nebude slovenská wikipedia nikdy na úrovni anglickej.