Zoznam častí seriálu Hawaii 5.0

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Hawaii Five-0 2010 logo.svg

Toto je zoznam častí amerického seriálu Hawaii 5.0. Seriál mal premiéru 20. septembra 2010 na americkej televíznej stanici CBS. Seiadma séria sa začala vysielať 23. septembra 2016.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 24 20. september 2010 16. máj 2011 24. august 2011 27. február 2012 CBS JOJ
2 23 19. september 2011 14. máj 2012 3. júl 2012 6. február 2014 JOJ (1–6)
Plus (7–23)
3 24 24. september 2012 20. máj 2013 13. február 2014 24. júl 2014 Plus
4 22 27. september 2013 9. máj 2014 31. júl 2014 7. január 2015
5 25 26. september 2014 8. máj 2015 5. marec 2015 24. október 2015
6 25 25. september 2015 13. máj 2016 14. január 2016
7 25 23. september 2016

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
ʻPailaka
Pilot
Krutá daň
Len Wiseman
Storyline: Alex Kurtzman, Roberto Orci & Peter M. Lenkov
Scenár: Peter M. Lenkov
20. september 2010
24. august 2011
2
2
ʻOhana
Family
Bezpečnostné riziko
Brad Turner
Sarah Goldfinger & Paul Zbyszewski
27. september 2010
31. august 2011
3
3
Malama Ka ʻAina
Respect the Land
Rešpektuj krajinu
Paul Edwards
Carol Barbee & Kyle Harimoto
4. október 2010
7. september 2011
4
4
Lanakila
Victory
Víťazstvo
Alex Zakrzewski
Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman & Roberto Orci
11. október 2010
14. september 2011
5
5
Nalowale
Forgotten/Missing
Nezvestné
Brad Turner
J. R. Orci & David Wolkove
18. október 2010
21. september 2011
6
6
Koʻolauloa
North Shore of Oʻahu
Na sever od Oahu
Matt Earl Beesley
Carol Barbee & Kyle Harimoto
25. október 2010
28. september 2011
7
7
Hoʻapono
Accept
Strata pamäti
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov & Jim Galasso
1. november 2010
5. október 2011
8
8
Manaʻo
Belief
Špinavý policajt
Matt Earl Beesley
Paul Zbyszewski & Jim Galasso
8. november 2010
12. október 2011
9
9
Poʻipu
The Siege
Obliehanie
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov & Shane Salerno
Scenár: Shane Salerno
15. november 2010
19. október 2011
10
10
Heihei
Race
Preteky
Elodie Keene
Sarah Goldfinger
22. november 2010
26. október 2011
11
11
Palekaiko
Paradise
Zlatokopka
Frederick E. O. Toye
David Wolkove & J. R. Orci
6. december 2010
2. november 2011
12
12
Hana ʻaʻa Makehewa
Desperate Measures
Nevybavené účty
Chris Fisher
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Carol Barbee & Kyle Harimoto
13. december 2010
9. november 2011
13
13
Ke Kinohi
The Beginning
Začiatok
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Nicole Ranadive
3. január 2011
16. november 2011
14
14
He Kane Hewaʻole
An Innocent Man
Odrezaná hlava
Chris Fisher
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
17. január 2011
23. november 2011
15
15
Kai eʻe
Tidal Wave
Cunami
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
23. január 2011
30. november 2011
16
16
E Malama
To Protect
Svedkyňa v ohrození
Brad Turner
Storyline: Carol Barbee
Scenár: Kyle Harimoto & Shane Salerno
7. február 2011
7. december 2011
17
17
Powa Maka Moana
Pirate
Piráti
Brad Turner
Joe Halpin
14. február 2011
14. december 2011
18
18
Loa Aloha
The Long Goodbye
Zbohom, braček
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski & Mike Schaub
21. február 2011
11. január 2012
19
19
Ne Meʻe Laua Na Paio
Heroes and Villains
Hrdinovia a zlosynovia
Matt Earl Beesley
J. R. Orci & David Wolkove
21. marec 2011
23. január 2012
20
20
Ma Ke Kahakai
Shore
Pobrežie
Larry Teng
Elwood Reid
11. apríl 2011
30. január 2012
21
21
Hoʻopaʻi
Revenge
Pomsta
Duane Clark
Storyline: Shane Salerno & Peter M. Lenkov
Scenár: Shane Salerno
18. apríl 2011
6. február 2012
22
22
Hoʻohuli Naʻau
Close to Heart
Blízky srdcu
Brad Turner
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Kyle Harimoto
2. máj 2011
13. február 2012
23
23
Ua Hiki Mai Kapalena Pau
Until the End Is Near
Až do konca
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: David Wolkove
9. máj 2011
20. február 2012
24
24
Oiaʻiʻo
Trust
Podraz
Brad Turner
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
16. máj 2011
27. február 2012

2. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
25
1
Haʻiʻole
Unbreakable
Na úteku
Steve Boyum
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
19. september 2011
3. júl 2012
26
2
Ua Lawe Wale
Taken
Unesená
Duane Clark
Melissa Glenn & Jessica Rieder
26. september 2011
4. júl 2012
27
3
Kameʻe
The Hero
Hrdina
Jeffrey Hunt
Elwood Reid
3. október 2011
5. júl 2012
28
4
Mea Makamae
Treasure
Poklad
Duane Clark
David Wolkove
10. október 2011
10. júl 2012
29
5
Maʻemaʻe
Clean
Čistý štít
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
17. október 2011
11. júl 2012
30
6
Ka Hakaka Maikaʻi
The Good Fight
Dobrý boj
Larry Teng
Kyle Harimoto
24. október 2011
12. júl 2012
31
7
Ka Iwi Kapu
Sacred Bones
Posvätné kosti
Joe Dante
Michele Fazekas & Tara Butters
31. október 2011
17. október 2013
32
8
Lapaʻau
Healing
Liečenie
Steve Boyum
Joe Halpin
7. november 2011
24. október 2013
33
9
Ike Maka
Identity
Identita
Bryan Spicer
Mike Schaub
14. november 2011
31. október 2013
34
10
Kiʻilua
Deceiver
Podvodník
Kate Woods
Peter M. Lenkov & Paul Zbyszewski
21. november 2011
7. november 2013
35
11
Pahele
Trap
Pasca
Paul Edwards
Melissa Glenn & Jessica Rieder
5. december 2011
14. november 2013
36
12
Alaheo Pauʻole
Gone Forever
Navždy preč
Jeff T. Thomas
Elwood Reid
12. december 2011
21. november 2013
37
13
Ka Hoʻoponopono
The Fix
Korekcia
Steve Boyum
Stephanie Sengupta
2. január 2012
28. november 2013
38
14
Puʻolo
The Package
Balíček
Christine Moore
David Wolkove
16. január 2012
5. december 2013
39
15
Mai Ka Wa Kahiko
Out of the Past
Z minulosti
Larry Teng
Bill Nuss
6. február 2012
12. december 2013
40
16
I Helu Pu
The Reckoning
Zúčtovanie
Eric Laneuville
Paul Zbyszewski
13. február 2012
19. december 2013
41
17
Kupale
Defender
Ochranca
Steve Boyum
Noah Nelson & Lisa Schultz
20. február 2012
26. december 2013
42
18
Lekio
Radio
Rádio
Bryan Spicer
Kyle Harimoto
27. február 2012
2. január 2014
43
19
Kalele
Faith
Dôvera
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
19. marec 2012
9. január 2014
44
20
Haʻalele
Abandoned
Opustení
Jerry Levine
Elwood Reid
9. apríl 2012
16. január 2014
45
21
Pa Make Loa
Touch of Death
Dotyk smrti
Bryan Spicer
Michele Fazekas, Tara Butters & R. Scott Gemmill
30. apríl 2012
23. január 2014
46
22
Ua Hopu
Caught
Dolapený
Larry Teng
Stephanie Sengupta
7. máj 2012
30. január 2014
47
23
Ua Hala
Death in the Family
Úmrtie v rodine
Steve Boyum
Peter M. Lenkov, Paul Zbyszewski & Elwood Reid
14. máj 2012
6. február 2014

3. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
48
1
La O Na Makuahine
Mother's Day
Deň matiek
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov
24. september 2012
13. február 2014
49
2
Kanalua
Doubt
Pochybnosť
Frederick E. O. Toye
Joe Halpin
1. október 2012
20. február 2014
50
3
Lana I Ka Moana
Adrift
Bezmocní
Steve Boyum
Elwood Reid
8. október 2012
27. február 2014
51
4
Popilikia
Misfortune
Nešťastná náhoda
Christine Moore
Stephanie Sengupta
15. október 2012
6. marec 2014
52
5
Mohai
Offering
Rituálne obete
Jerry Levine
Storyline: Peter M. Lenkov & David Wolkove
Scenár: David Wolkove
5. november 2012
13. marec 2014
53
6
I Ka Wa Mamua
In a Time Past
V minulom čase
Sylvain White
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Ken Solarz
12. november 2012
20. marec 2014
54
7
Ohuna
The Secret
Tajomstvo
Larry Teng
Mike Schaub
19. november 2012
27. marec 2014
55
8
Wahineʻinoloa
Evil Woman
Diabolská žena
Steve Boyum
Storyline: Stephanie Sengupta & Courtney Kemp Agboh
Scenár: Stephanie Sengupta
26. november 2012
3. apríl 2014
56
9
Haʻawe Make Loa
Death Wish
Želanie smrti
Gwyneth Horder-Payton
Bill Haynes
3. december 2012
10. apríl 2014
57
10
Huakaʻi Kula
Field Trip
Vždy pripravený
Eric Laneuville
Michele Fazekas & Tara Butters
10. december 2012
17. apríl 2014
58
11
Kahu
Guardian
Osobný strážca
Bryan Spicer
Noah Nelson
17. december 2012
24. apríl 2014
59
12
Kapu
Forbidden
Svetlo a tiene
Steven DePaul
David Wolkove
14. január 2013
2. máj 2014
60
13
Olelo HoʻOpaʻI Make
Death Sentence
Trest smrti
Steve Boyum
Steve Cwik
20. január 2013
8. máj 2014
61
14
Hana I WaʻIa
Scandal
Škandál
Larry Teng
Mike Schaub
21. január 2013
15. máj 2014
62
15
Hookman Snajper Hook
Peter Weller
Storyline: Glen Olson & Rod Baker
Scenár: Joe Halpin
4. február 2013
22. máj 2014
63
16
Kekoa
Warrior
Bojovník
Larry Teng
Al Septien & Turi Meyer
11. február 2013
29. máj 2014
64
17
Paʻani
The Game
Hra
Jeffrey Hunt
Kyle Harimoto & David Wolkove
18. február 2013
5. jún 2014
65
18
Na Kiʻi
Dolls
Dvojitý život
Duane Clark
Storyline: Michael Reisz
Scenár: Stephanie Sengupta
18. marec 2013
12. jún 2014
66
19
Hoa Pili
Close Friend
Blízky priateľ
Jeff Cadiente
Storyline: Richard Arthur & Kyle Harimoto
Scenár: Kyle Harimoto
25. marec 2013
19. jún 2014
67
20
Olelo Paʻa
The Promise
Sľub
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
15. apríl 2013
26. jún 2014
68
21
Imi Loko Ka ʻUhane
Seek Within One's Soul
Pátranie vo vlastnej duši
Bryan Spicer
Bill Haynes
29. apríl 2013
3. júl 2014
69
22
Hoʻopio
To Take Captive
V zajatí
Steve Boyum
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Noah Nelson
6. máj 2013
10. júl 2014
70
23
He Welo ʻOihana
Family Business
Rodinný podnik
Larry Teng
Eric Guggenheim
13. máj 2013
17. júl 2014
71
24
Aloha, Malama Pono
Farewell and Take Care
Zbohom a dobre sa opatruj
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov, Ken Solarz & David Wolkove
20. máj 2013
24. júl 2014

4. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
72
1
Aloha Ke Kahi I Ke Kahi
We Need One Another
Navzájom sa potrebujeme
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
27. september 2013
31. júl 2014
73
2
Aʻale Maʻa Wau
Fish Out of Water
Ako ryba na suchu
Joe Dante
John Dove
4. október 2013
7. august 2014
74
3
Kaʻoia iʻo Ma Loko
The Truth Within
Prsteň Medicejovcov
Duane Clark
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. október 2013
14. august 2014
75
4
A ia la aku
From This Day Forward
Až kým vás smrť...
Bryan Spicer
Christina M. Kim & David Wolkove
18. október 2013
21. august 2014
76
5
Kupuʻeu
Fallen Hero
Špión
Jeffrey Hunt
Moira Kirland & Eric Guggenheim
25. október 2013
28. august 2014
77
6
Kupouli ʻla
Broken
Doktor Zombie
John Terlesky
Sue Palmer & David Wolkove
1. november 2013
4. september 2014
78
7
Ua Nalohia
In Deep
Traja muži a nemluvňa
Joe Dante
Storyline: John Dove & Noah Nelson
Scenár: Bradley Paul
8. november 2013
11. september 2014
79
8
Akanahe
Reluctant Partners
Rozhádaný tím
Jerry Levine
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
15. november 2013
18. september 2014
80
9
Hauʻoli La HoʻomaikaʻI
Happy Thanksgiving
Prísne tajné
Allison Liddi-Brown
Eric Guggenheim & Moira Kirland
22. november 2013
25. september 2014
81
10
Hoʻonani Makuakane
Honor Thy Father
Cti otca svojho
Larry Teng
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
13. december 2013
2. október 2014
82
11
Pukana
Keepsake
Vlamačova smrť
Bryan Spicer
Bill Hayes
20. december 2013
9. október 2014
83
12
O kela me keia Manawa
Now and Then
Postavené z piesku
Peter Weller
John Dove
10. január 2014
16. október 2014
84
13
Hana Lokomaikaʻi
The Favor
Tiene minulosti
Sylvain White
Storyline: Peter M. Tassler
Scenár: Peter M. Lenkov & Ken Solarz
17. január 2014
23. október 2014
85
14
Na hala a ka makua
Sins of the Father
Otcove hriechy
Peter Weller
David Wolkove
31. január 2014
30. október 2014
86
15
Pale ʻla
Buried Secrets
Pochované tajomstvá
Jerry Levine
Moira Kirkland
28. február 2014
6. november 2014
87
16
Hoku Welowelo
Fire in the Sky
Oheň na nebi
Jeffrey Hunt
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
7. marec 2014
13. november 2014
88
17
Ma Lalo o ka ʻili
Beneath the Surface
Pod povrchom
Bryan Spicer
Storyline: Bill Haynes
Scenár: Bill Haynes & John Dove
14. marec 2014
20. november 2014
89
18
Hoʻi Hou
Reunited
Maturitné stretnutie
Sylvain White
Christina M. Kim
4. apríl 2014
27. november 2014
90
19
Ku I Ka Pili Koko
Blood Brothers
Pokrvní bratia
Maja Vrvilo
Storyline: David Wolkove
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
11. apríl 2014
4. december 2014
91
20
Peʻepeʻe Kanaka
Those Among Us
Tí spomedzi nás
Jeff Cadiente
John Dove
25. apríl 2014
11. december 2014
92
21
Makani ʻolu a holo malie
Fair Winds and Following Seas
Unesený syn
Jeffrey Hunt
Storyline: Peter M. Lenkov, Ken Solarz & Eric Guggenheim
Scenár: Eric Guggenheim
2. máj 2014
18. december 2014
93
22
O ka PiliʻOhana ka ʻOi
Family Comes First
Rodina má prednosť
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
9. máj 2014
7. január 2015

5. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
94
1
Aʻohe Kahi e Peʻe Ai
Nowhere to Hide
Niet úkrytu
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
26. september 2014
5. marec 2015
95
2
Ka Makuakane
Family Man
Rodinný muž
Sylvain White
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
3. október 2014
5. marec 2015
96
3
Kanalu Hope Loa
The Last Break
Posledná vlna
Joe Dante
Sarah Byrd
10. október 2014
12. marec 2015
97
4
Ka Noeʻau
The Painter
Maliar
Peter Weller
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
17. október 2014
19. marec 2015
98
5
Hoʻoilina
Legacy
Dedičstvo
Bryan Spicer
Eric Guggenheim
24. október 2014
26. marec 2015
99
6
Hoʻomaʻike
Unmasked
Zrada
Joe Dante
Storyline: David Wolkove
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
31. október 2014
2. apríl 2015
100
7
Ina Paha
If Perhaps
Otec
Larry Teng
Peter M. Lenkov
7. november 2014
9. apríl 2015
101
8
Ka Hana Malu
Inside Job
Rodinný podnik
Jerry Levine
Moira Kirland
21. november 2014
16. apríl 2015
102
9
Ke Koho Mamao Aku
Longshot
Vzácny kôň
Bryan Spicer
Sue Palmer
12. december 2014
23. apríl 2015
103
10
Wawahi moeʻuhane
Broken Dreams
Zničené sny
Sylvain White
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
2. január 2015
30. apríl 2015
104
11
Uaʻaihue
Stolen
Ukradnutý obraz
Jeffrey Hunt
David Wolkove
9. január 2015
7. máj 2015
105
12
Poina ʻOle
Not Forgotten
Nezabudnutí
Brad Tanenbaum
John Dove
16. január 2015
14. máj 2015
106
13
Lā Pōʻino
Doomsday
Súdny deň
Maja Vrvilo
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Sarah Byrd
30. január 2015
21. máj 2015
107
14
Powehiwehi
Blackout
Strata pamäti
Peter Weller
Storyline: Travis Donnelly
Scenár: Eric Guggenheim
6. február 2015
4. jún 2015
108
15
E ʻImi pono
Searching for the Truth
Hľadanie pravdy
Allison Liddi-Brown
Kenny Kyle
13. február 2015
11. jún 2015
109
16
Nanahu
Embers
Obete v žeravých pahrebách
Joe Dante
Storyline: Akeba Gaddis Lynn
Scenár: John Dove
20. február 2015
18. jún 2015
110
17
Kukaʻawale
Stakeout
Sledovanie
Daniel Dae Kim
David Wolkove & Lorenzo Manetti
27. február 2015
25. jún 2015
111
18
Pono Kaulike
Justice for All
Spravodlivosť pre všetkých
Larry Teng
Peter M. Lenkov & Ken Solarz
6. marec 2015
5. september 2015
112
19
Kahania
Close Shave
Únik o vlások
Jerry Levine
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
13. marec 2015
12. september 2015
113
20
ʻIke Hanau
Instinct
Inštinkt
Maja Vrvilo
Storyline: Peter M. Lenkov & Peter M. Tassler
Scenár: Moira Kirland & Eric Guggenheim
3. apríl 2015
19. september 2015
114
21
Ua heleleʻi ka hoku
Fallen Star
Padlá hviezda
James Wilcox
David Wolkove
10. apríl 2015
26. september 2015
115
22
Hoʻamoano
Chasing Yesterday
V trojici po opici
Stephen Herek
John Dove
24. apríl 2015
3. október 2015
116
23
Moʻo ʻolelo Pu
Sharing Traditions
Prevzaté tradície
Eagle Egilsson
Storyline: Peter M. Lenkov & Ken Solarz
Scenár: Jessica Granger
1. máj 2015
10. október 2015
117
24
Luapoʻi
Prey
Korisť
Maja Vrvilo
Eric Guggenheim
8. máj 2015
17. október 2015
118
25
A Make Kāua
Until We Die
Až kým nepomrieme
Bryan Spicer
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
8. máj 2015
24. október 2015

6. séria (2015-2016)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
119
1
Mai ho`oni i ka wai lana mālie
Do Not Disturb the Water That Is Tranquil
Neruš pokojné vody
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Eric Guggenheim
25. september 2015
14. január 2016
120
2
Lehu a Lehu
Ashes to Ashes
Prach si a v prach sa obrátiš
Sylvain White
John Dove
2. október 2015
21. január 2016
121
3
Ua 'o'oloku ke anu i na mauna
The Chilling Storm Is on the Mountains
Ľadová búrka na horách
Joe Dante
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
9. október 2015
28. január 2016
122
4
Ka Papahana Holo Pono
Best Laid Plans
Najlepšie plány
Maja Vrvilo
Eric Guggenheim & David Wolkove
16. október 2015
4. február 2016
123
5
Ka 'alapahi nui
Big Lie
Veľká lož
Eagle Egilsson
David Wolkove & Sue Palmer
23. október 2015
11. február 2016
124
6
Na Pilikua Nui
Monsters
Monštrá
Joe Dante
Matt Wheeler
30. október 2015
18. február 2016
125
7
Na Kama Hele
Day Trippers
Jednodenný výlet
Hanelle Culpepper
Ken Solarz
6. november 2015
25. február 2016
126
8
Piko Pau 'iole
The Artful Dodger
Prefíkaný lišiak
Joel Surnow
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
13. november 2015
3. marec 2016
127
9
Hana Keaka
Charade
Šaráda
Bobby Roth
Carmen Pilar Golden
20. november 2015
10. marec 2016
128
10
Ka Makau kaa kaua
The Sweet Science
Sladká veda
Bryan Spicer
John Dove
11. december 2015
17. marec 2016
129
11
Kuleana
One's Personal Sense of Responsibility
Osobný pocit zodpovednosti
Sylvain White
David Wolkove
8. január 2016
24. marec 2016
130
12
Ua ola loko i ke aloha
Love Gives Life Within
Láska dáva život zvnútra
Maja Vrvilo
Storyline: Steve Douglas-Craig
Scenár: John Dove & Eric Guggenheim
15. január 2016
31. marec 2016
131
13
Umia Ka Hanu
Hold the Breath
Zadržte dych!
Stephen Herek
Peter M. Lenkov & Eric Guggenheim
22. január 2016
7. apríl 2016
132
14
Hoa 'inea
Misery Loves Company
Utrpenie miluje spoločnosť
Peter Weller
Matt Wheeler
12. február 2016
14. apríl 2016
133
15
Ke Koa Lokomaika'i
The Good Soldier
Dobrý vojak
Bryan Spicer
Carmen Pilar Golden & Sue Palmer
19. február 2016
21. apríl 2016
134
16
Ka Pohaku Kihi Pa'a
The Solid Cornerstone
Pevný základ
Jerry Levine
Storyline: Peter M. Lenkov
Scenár: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
26. február 2016
28. apríl 2016
135
17
Waiwai
Assets
Tajné dokumenty
Maja Vrvilo
Eric Guggenheim
11. marec 2016
5. máj 2016
136
18
Kanaka Hahai
The Hunter
Lovec
Eagle Egilsson
Storyline: Travis Donnelly
Scenár: Matt Wheeler
1. apríl 2016
12. máj 2016
137
19
Malama ka Po'e
Care for One's People
Opatruj blížneho svojho
Brad Tanenbaum
Ken Solarz & Bill Haynes
8. apríl 2016
26. máj 2016
138
20
Ka Haunaele
Rampage
Zúrivosť
Jerry Levine
Storyline: Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
Scenár: Sean O'Reilly
15. apríl 2016
2. jún 2016
139
21
Ka Pono Ku’oko’a
The Cost of Freedom
Cena slobody
Peter Weller
John Dove
22. apríl 2016
9. jún 2016
140
22
I'ike Ke Ao
For the World to Know
Priznaj svoje hriechy
Bryan Spicer
David Wolkove
29. apríl 2016
16. jún 2016
141
23
Pilina Koko
Blood Ties
Pokrvné vzťahy
Maja Vrvilo
Eric Guggenheim
6. máj 2016
23. jún 2016
142
24
Pa'a Ka 'ipuka I Ka 'Upena Nananana
The Entrance Is Stopped with a Spiders's Web
V sieti pavúka
Stephen Herek
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
13. máj 2016
30. jún 2016
143
25
O Ke Ali'i Wale No Ka'u Makemake
My Desire Is Only for the Chief
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Matt Wheeler
13. máj 2016

7. séria (2016-2017)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
Havaj / USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
144
1
Makaukau ʻoe e Paʻani?
Ready to Play?
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Eric Guggenheim
23. september 2016
145
2
No ke aliʻi wahine a me ka ʻaina
For Queen and Country
Sylvain White
David Wolkove & Matt Wheeler
30. september 2016
146
3
He Moho Hou
New Player
Bryan Spicer
Peter M. Lenkov & Cyrus Nowrasteh
7. október 2016
147
4
Hu aʻe ke ahi lanakila a Kamaile
The Fire of Kamile Rises in Triumph
Bronwen Hughes
Peter M. Lenkov & Cyrus Nowrasteh
14. október 2016
148
5
Ke Ku ʻAna
The Stand
Bobby Roth
Jason Gavin & Derek Santos Olsen
21. október 2016
149
6
Ka hale hoʻokauweli
House of Horrors
Ron Underwood
David Wolkove & Matt Wheeler
28. október 2016
150
7
Ka makuahine a me ke keikikane
Mother and Son
Bryan Spicer
Eric Guggenheim & David Wolkove
4. november 2016
151
8
Hana Komo Pae
Rite of Passage
Brad Tanenbaum
Ron Hanning
11. november 2016
152
9
Elua la ma Nowemapa
Two Days in November
Maja Vrvilo
Sean Farina
18. november 2016
153
10
Ka Luhi
The Burden
Carlos Bernard
Helen Shang & Zoe Robyn
9. december 2016
154
11
Ka'ili aku
Snatchback
Jennifer Lynch
Matt Wheeler
16. december 2016

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]