Zoznam častí seriálu Hriešny zoznam

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam častí seriálu Hriešny zoznam. Seriál má dve série. Prvá bola vysielaná na televíznej stanici Lifetime 8. apríla 2012, posledná 16. júna 2013. Na Slovensku seriál vysiela od júna 2014 TV Markíza.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 10 8. apríl 2012 17. jún 2012 2. jún 2014 10. jún 2014 Lifetime TV Markíza
2 15 10. marec 2013 16. jún 2013 12. jún 2014 26. jún 2014

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2012)[upraviť | upraviť kód]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
The Rub of SugarlandEpizóda 1
Wendey Stanzler
Jordan Budde
8. apríl 2012
2. jún 2014
2
2
Turn the PageEpizóda 2
Allan Arkush
Barbara Nance
15. apríl 2012
2. jún 2014
3
3
Tough LoveEpizóda 3
John Behring
Laurie Arent
22. apríl 2012
3. jún 2014
4
4
Ring TrueEpizóda 4
Patrick Norris
Efrem Seeger
29. apríl 2012
3. jún 2014
5
5
Try, Try AgainEpizóda 5
Timothy Busfield
Dawn DeKeyser
6. máj 2012
5. jún 2014
6
6
The Cold Hard TruthEpizóda 6
Norman Buckley
Marc Halsey
13. máj 2012
5. jún 2014
7
7
Life of RileyEpizóda 7
Bethany Rooney
John Tinker
20. máj 2012
9. jún 2014
8
8
Games People PlayEpizóda 8
Patrick Norris
Laurie Arent
3. jún 2012
9. jún 2014
9
9
Acting UpEpizóda 9
Wendey Stanzler
Hollie Overton
10. jún 2012
10. jún 2014
10
10
Past Is PrologueEpizóda 10
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt
& Barbara Nance
17. jún 2012
10. jún 2014

2. séria (2013)[upraviť | upraviť kód]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
11
1
Till I Make it On My OwnEpizóda 11
Storyline: Ed Decter
Scenár: Natalie Chaidez
Allan Arkush
10. marec 2013
12. jún 2014
12
2
Who's Cheatin' Who?Epizóda 12
Natalie Chaidez
Andy Wolk
17. marec 2013
12. jún 2014
13
3
Cowboy UpEpizóda 13
Hollie Overton
Rick Wallace
24. marec 2013
16. jún 2014
14
4
My Main Trial Is Yet to ComeEpizóda 14
Michael Reisz
Timothy Busfield
31. marec 2013
16. jún 2014
15
5
Hell on HeelsEpizóda 15
Tawnya Bhattacharya & Ali Laventhol
Jonathan Kaplan
7. apríl 2013
17. jún 2014
16
6
Unanswered PrayersEpizóda 16
Shaina Fewell
Allan Arkush
14. apríl 2013
17. jún 2014
17
7
I Ain't Broke But I'm Badly BentEpizóda 17
Natalie Chaidez
Jennifer Love Hewitt
21. apríl 2013
19. jún 2014
18
8
Heaven's Just a Sin AwayEpizóda 18
Nikki Schiefelbein
Debbie Allen
28. apríl 2013
19. jún 2014
19
9
Save A Horse, Ride A CowboyEpizóda 19
Wendy Straker Hauser
Norman Buckley
5. máj 2013
23. jún 2014
20
10
What Part of NoEpizóda 20
Michael Reisz
John Whitesell
12. máj 2013
23. jún 2014
21
11
I Miss Back WhenEpizóda 21
Shaina Fewell
Timothy Busfield
19. máj 2013
24. jún 2014
22
12
When I Say I DoEpizóda 22
Storyline: Sarah Wise
Scenár: Tawnya Bhattacharya
& Ali Laventhol
Michael Fields
2. jún 2013
24. jún 2014
23
13
Whatever it TakesEpizóda 23
Hollie Overton
Andy Wolk
9. jún 2013
25. jún 2014
24
14
What Kind of Fool Do You Think I AmEpizóda 24
Nikki Schiefelbein
Jennifer Love Hewitt
16. jún 2013
25. jún 2014
25
15
Wild Nights are CallingEpizóda 25
Storyline: Ed Decter
Scenár: Michael Reisz
Allan Arkush
16. jún 2013
26. jún 2014