Zoznam častí seriálu South Park

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Trey Parker (naľavo) a Matt Stone (napravo) v roku 2006.

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického animovaného seriálu Mestečko South Park. Seriál sa vysiela od 13. augusta 1997. V Spojených štátoch ho vysiela káblová televízia Comedy Central. Seriál zobrazuje štyroch tretiakov resp. štvrtákov, Stana, Kyla, Cartmana a Kennyho, a ich neobyčajné zážitky vo vymyslenom mestečku South Park v Colorade. Seriál vytvorili Trey Parker a Matt Stone, ktorí veľa postáv v seriáli aj dabujú, pričom Parker prevažnú väčšinu častí aj sám píše a režíruje.

20. séria sa začne vysielať 14. septembra 2016.[1]

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 13 13. august 1997 25. február 1998
2 18 1. apríl 1998 20. január 1999
3 17 7. apríl 1999 12. január 2000
Film 30. jún 1999
4 17 5. apríl 2000 20. december 2000
5 14 20. jún 2001 12. december 2001
6 17 6. marec 2002 11. december 2002
7 15 19. marec 2003 17. december 2003
8 14 17. marec 2004 15. december 2004
9 14 9. marec 2005 7. december 2005
10 14 22. marec 2006 15. november 2006
11 14 7. marec 2007 14. november 2007
12 14 12. marec 2008 19. november 2008
13 14 11. marec 2009 18. november 2009
14 14 17. marec 2010 17. november 2010
15 14 27. apríl 2011 16. november 2011
16 14 14. marec 2012 7. november 2012
17 10 25. september 2013 11. december 2013
18 10 24. september 2014 10. december 2014
19 10 16. september 2015 9. december 2015
20 10 14. september 2016 7. december 2016

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (1997-1998)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Cartman Gets an Anal Probe
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
13. august 1997
2
2
Weight Gain 4000
Trey Parker & Matt Stone
Trey Parker & Matt Stone
20. august 1997
3
3
Volcano
Trey Parker & Matt Stone
Trey Parker & Matt Stone
27. august 1997
4
4
Big Gay Al's Big Gay Boat Ride
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
3. september 1997
5
5
An Elephant Makes Love to a Pig
(neuvedené)
Trey Parker, Matt Stone & Dan Sterling
10. september 1997
6
6
Death
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
17. september 1997
7
7
Pinkeye
Trey Parker & Matt Stone
Trey Parker, Matt Stone & Philip Stark
29. október 1997
8
8
Starvin' Marvin
Trey Parker
Trey Parker
19. november 1997
9
9
Mr. Hankey, the Christmas Poo
Trey Parker & Matt Stone
Trey Parker
17. december 1997
10
10
Damien
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
4. február 1998
11
11
Tom's Rhinoplasty
(neuvedené)
Trey Parker
11. február 1998
12
12
Mecha-Streisand
Trey Parker
Trey Parker, Philip Stark & Matt Stone
18. február 1998
13
13
Cartman's Mom Is a Dirty Slut
Trey Parker
Trey Parker & David Goodman
25. február 1998

2. séria (1998-1999)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
14
1
Terrance and Phillip in Not Without My Anus
Trey Parker
Trisha Nixon & Trey Parker
1. apríl 1998
15
2
Cartman's Mom Is Still a Dirty Slut
Trey Parker
David Goodman & Trey Parker
22. apríl 1998
16
3
Chickenlover
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & David Goodman
20. máj 1998
17
4
Ike's Wee Wee
Trey Parker
Trey Parker
27. máj 1998
18
5
Conjoined Fetus Lady
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & David Goodman
3. jún 1998
19
6
The Mexican Staring Frog of Southern Sri Lanka
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
10. jún 1998
20
7
City on the Edge of Forever
Trey Parker
Trey Parker & Nancy M. Pimental
17. jún 1998
21
8
Summer Sucks
Trey Parker
Nancy M. Pimental & Trey Parker
24. jún 1998
22
9
Chef's Chocolate Salty Balls
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental
19. august 1998
23
10
Chickenpox
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & Trisha Nixon
26. august 1998
24
11
Roger Ebert Should Lay Off the Fatty Foods
Trey Parker
Trey Parker & David Goodman
2. september 1998
25
12
Clubhouses
Trey Parker
Trey Parker & Nancy M. Pimental
23. september 1998
26
13
Cow Days
Trey Parker
Trey Parker & David Goodman
30. september 1998
27
14
Chef Aid
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
7. október 1998
28
15
Spookyfish
Trey Parker
Trey Parker
28. október 1998
29
16
Merry Christmas, Charlie Manson!
Eric Stough
Trey Parker & Nancy M. Pimental
9. december 1998
30
17
Gnomes
Trey Parker
Pam Brady, Trey Parker & Matt Stone
16. december 1998
31
18
Prehistoric Ice Man
Eric Stough
Trey Parker & Nancy M. Pimental
20. január 1999

3. séria (1999-2000)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
32
1
Rainforest Shmainforest
Trey Parker & Eric Stough
Trey Parker & Matt Stone
7. apríl 1999
33
2
Spontaneous Combustion
Matt Stone
Trey Parker, Matt Stone & David Goodman
14. apríl 1999
34
3
The Succubus
Trey Parker
Trey Parker
21. apríl 1999
35
4
Jakovasaurus
Matt Stone
Trey Parker, Matt Stone & David Goodman
16. jún 1999
36
5
Tweek vs. Craig
Trey Parker
Trey Parker
23. jún 1999
37
6
Sexual Harassment Panda
Eric Stough
Trey Parker
7. júl 1999
38
7
Cat Orgy
Trey Parker
Trey Parker
14. júl 1999
39
8
Two Guys Naked in a Hot Tub
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & David Goodman
21. júl 1999
40
9
Jewbilee
Trey Parker
Trey Parker
28. júl 1999
41
10
Korn's Groovy Pirate Ghost Mystery
Trey Parker
Trey Parker
27. október 1999
42
11
Chinpokomon
Eric Stough & Trey Parker
Trey Parker
3. november 1999
43
12
Hooked on Monkey Fonics
Trey Parker
Trey Parker
10. november 1999
44
13
Starvin' Marvin in Space
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & Kyle McCulloch
17. november 1999
45
14
The Red Badge of Gayness
Trey Parker
Trey Parker
24. november 1999
46
15
Mr. Hankey's Christmas Classics
Trey Parker
Trey Parker
1. december 1999
47
16
Are You There God? It's Me, Jesus
Eric Stough
Trey Parker
29. december 1999
48
17
World Wide Recorder Concert
Eric Stough
Trey Parker
12. január 2000

Film (1999)[upraviť | upraviť zdroj]

Názov
USA
Názov
Česko
Réžia Scenár Premiéra
USA
South Park: Bigger, Longer & Uncut South Park: Peklo na Zemi
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & Pam Brady
30. jún 1999

4. séria (2000)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
49
1
The Tooth Fairy's Tats 2000
Trey Parker
Trey Parker, Matt Stone & Nancy M. Pimental
5. apríl 2000
50
2
Cartman's Silly Hate Crime 2000
Trey Parker & Eric Stough
Trey Parker
12. apríl 2000
51
3
Timmy 2000
Trey Parker
Trey Parker
19. apríl 2000
52
4
Quintuplets 2000
Trey Parker
Trey Parker
26. apríl 2000
53
5
Cartman Joins NAMBLA
Eric Stough
Trey Parker
21. jún 2000
54
6
Cherokee Hair Tampons
Trey Parker
Trey Parker
28. jún 2000
55
7
Chef Goes Nanners
Trey Parker & Eric Stough
Trey Parker
5. júl 2000
56
8
Something You Can Do with Your Finger
Trey Parker
Trey Parker
12. júl 2000
57
9
Do the Handicapped Go to Hell?
Trey Parker
Trey Parker
19. júl 2000
58
10
Probably
Trey Parker
Trey Parker
26. júl 2000
59
11
4th Grade
Trey Parker
Trey Parker
8. november 2000
60
12
Trapper Keeper
Trey Parker
Trey Parker
15. november 2000
61
13
Helen Keller! The Musical
Trey Parker
Trey Parker
22. november 2000
62
14
Pip
Eric Stough
Trey Parker
29. november 2000
63
15
Fat Camp
Trey Parker
Trey Parker
6. december 2000
64
16
The Wacky Molestation Adventure
Trey Parker
Trey Parker
13. december 2000
65
17
A Very Crappy Christmas
Adrien Beard
Trey Parker
20. december 2000

5. séria (2001)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
66
1
It Hits the Fan
Trey Parker
Trey Parker
20. jún 2001
67
2
Cripple Fight
Trey Parker
Trey Parker
27. jún 2001
68
3
Super Best Friends
Trey Parker
Trey Parker
4. júl 2001
69
4
Scott Tenorman Must Die
Eric Stough
Trey Parker
11. júl 2001
70
5
Terrance and Phillip: Behind the Blow
Trey Parker
Trey Parker
18. júl 2001
71
6
Cartmanland
Trey Parker
Trey Parker
25. júl 2001
72
7
Proper Condom Use
Trey Parker
Trey Parker
1. august 2001
73
8
Towelie
Trey Parker
Trey Parker
8. august 2001
74
9
Osama bin Laden Has Farty Pants
Trey Parker
Trey Parker
7. november 2001
75
10
How to Eat with Your Butt
Trey Parker
Trey Parker
14. november 2001
76
11
The Entity
Trey Parker
Trey Parker
21. november 2001
77
12
Here Comes the Neighborhood
Eric Stough
Trey Parker
28. november 2001
78
13
Kenny Dies
Trey Parker
Trey Parker
5. december 2001
79
14
Butters' Very Own Episode
Eric Stough
Trey Parker
12. december 2001

6. séria (2002)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
80
1
Jared Has Aides
Trey Parker
Trey Parker
6. marec 2002
81
2
Asspen
Trey Parker
Trey Parker
13. marec 2002
82
3
Freak Strike
Trey Parker
Trey Parker
20. marec 2002
83
4
Fun with Veal
Trey Parker
Trey Parker
27. marec 2002
84
5
The New Terrance and Phillip Movie Trailer
Trey Parker
Trey Parker
3. apríl 2002
85
6
Professor Chaos
Trey Parker
Trey Parker
10. apríl 2002
86
7
Simpsons Already Did It
Trey Parker
Trey Parker
26. jún 2002
87
8
Red Hot Catholic Love
Trey Parker
Trey Parker
3. júl 2002
88
9
Free Hat
Trey Parker
Trey Parker
10. júl 2002
89
10
Bebe's Boobs Destroy Society
Trey Parker
Trey Parker
17. júl 2002
90
11
Child Abduction Is Not Funny
Trey Parker
Trey Parker
24. júl 2002
91
12
A Ladder to Heaven
Trey Parker
Trey Parker
6. november 2002
92
13
The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers
Trey Parker
Trey Parker
13. november 2002
93
14
The Death Camp of Tolerance
Trey Parker
Trey Parker
20. november 2002
94
15
The Biggest Douche in the Universe
Trey Parker
Trey Parker
27. november 2002
95
16
My Future Self n' Me
Trey Parker & Eric Stough
Trey Parker
4. december 2002
96
17
Red Sleigh Down
Trey Parker
Trey Parker
11. december 2002

7. séria (2003)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
97
1
Cancelled
Trey Parker
Trey Parker
19. marec 2003
98
2
Krazy Kripples
Trey Parker
Trey Parker
26. marec 2003
99
3
Toilet Paper
Trey Parker
Trey Parker
2. apríl 2003
100
4
I'm a Little Bit Country
Trey Parker
Trey Parker
9. apríl 2003
101
5
Fat Butt and Pancake Head
Trey Parker
Trey Parker
16. apríl 2003
102
6
Lil' Crime Stoppers
Trey Parker
Trey Parker
23. apríl 2003
103
7
Red Man's Greed
Trey Parker
Trey Parker
30. apríl 2003
104
8
South Park Is Gay!
Trey Parker
Trey Parker
22. október 2003
105
9
Christian Rock Hard
Trey Parker
Trey Parker
29. október 2003
106
10
Grey Dawn
Trey Parker
Trey Parker
5. november 2003
107
11
Casa Bonita
Trey Parker
Trey Parker
12. november 2003
108
12
All About Mormons
Trey Parker
Trey Parker
19. november 2003
109
13
Ball Out
Trey Parker
Trey Parker
3. december 2003
110
14
Raisins
Trey Parker
Trey Parker
10. december 2003
111
15
It's Christmas in Canada
Trey Parker
Trey Parker
17. december 2003

8. séria (2004)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
112
1
Good Times with Weapons
Trey Parker
Trey Parker
17. marec 2004
113
2
Up the Down Steroid
Trey Parker
Trey Parker
24. marec 2004
114
3
A Passion of the Jew
Trey Parker
Trey Parker
31. marec 2004
115
4
You Got F'd in the A
Trey Parker
Trey Parker
7. apríl 2004
116
5
AWESOM-O
Trey Parker
Trey Parker
14. apríl 2004
117
6
The Jeffersons
Trey Parker
Trey Parker
21. apríl 2004
118
7
Goobacks
Trey Parker
Trey Parker
28. apríl 2004
119
8
Douche and Turd
Trey Parker
Trey Parker
27. október 2004
120
9
Something Wall-Mart This Way Comes
Trey Parker
Trey Parker
3. november 2004
121
10
Pre-School
Trey Parker
Trey Parker
10. november 2004
122
11
Quest for Ratings
Trey Parker
Trey Parker
17. november 2004
123
12
Stupid Spoiled Whore Video Playset
Trey Parker
Trey Parker
1. december 2004
124
13
Cartman's Incredible Gift
Trey Parker
Trey Parker
8. december 2004
125
14
Woodland Critter Christmas
Trey Parker
Trey Parker
15. december 2004

9. séria (2005)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
126
1
Mr. Garrison's Fancy New Vagina
Trey Parker
Trey Parker
9. marec 2005
127
2
Die Hippie, Die
Trey Parker
Trey Parker
16. marec 2005
128
3
Wing
Trey Parker
Trey Parker
23. marec 2005
129
4
Best Friends Forever
Trey Parker
Trey Parker
30. marec 2005
130
5
The Losing Edge
Trey Parker
Trey Parker
6. apríl 2005
131
6
The Death of Eric Cartman
Trey Parker
Trey Parker
13. apríl 2005
132
7
Erection Day
Trey Parker
Trey Parker
20. apríl 2005
133
8
Two Days Before the Day After Tomorrow
Trey Parker
Trey Parker
19. október 2005
134
9
Marjorine
Trey Parker
Trey Parker
26. október 2005
135
10
Follow That Egg!
Trey Parker
Trey Parker
2. november 2005
136
11
Ginger Kids
Trey Parker
Trey Parker
9. november 2005
137
12
Trapped in the Closet
Trey Parker
Trey Parker
16. november 2005
138
13
Free Willzyx
Trey Parker
Trey Parker
30. november 2005
139
14
Bloody Mary
Trey Parker
Trey Parker
7. december 2005

10. séria (2006)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
140
1
The Return of Chef
Trey Parker
Trey Parker
22. marec 2006
141
2
Smug Alert!
Trey Parker
Trey Parker
29. marec 2006
142
3
Cartoon Wars Part I
Trey Parker
Trey Parker
5. apríl 2006
143
4
Cartoon Wars Part II
Trey Parker
Trey Parker
12. apríl 2006
144
5
A Million Little Fibers
Trey Parker
Trey Parker
19. apríl 2006
145
6
ManBearPig
Trey Parker
Trey Parker
26. apríl 2006
146
7
Tsst
Trey Parker
Trey Parker
3. máj 2006
147
8
Make Love, Not Warcraft
Trey Parker
Trey Parker
4. október 2006
148
9
Mystery of the Urinal Deuce
Trey Parker
Trey Parker
11. október 2006
149
10
Miss Teacher Bangs a Boy
Trey Parker
Trey Parker
18. október 2006
150
11
Hell on Earth 2006
Trey Parker
Trey Parker
25. október 2006
151
12
Go God Go
Trey Parker
Trey Parker
1. november 2006
152
13
Go God Go XII
Trey Parker
Trey Parker
8. november 2006
153
14
Stanley's Cup"
Trey Parker
Trey Parker
15. november 2006

11. séria (2007)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
154
1
With Apologies to Jesse Jackson
Trey Parker
Trey Parker
7. marec 2007
155
2
Cartman Sucks
Trey Parker
Trey Parker
14. marec 2007
156
3
Lice Capades
Trey Parker
Trey Parker
21. marec 2007
157
4
The Snuke
Trey Parker
Trey Parker
28. marec 2007
158
5
Fantastic Easter Special
Trey Parker
Trey Parker
4. apríl 2007
159
6
D-Yikes!
Trey Parker
Trey Parker
11. apríl 2007
160
7
Night of the Living Homeless
Trey Parker
Trey Parker
18. apríl 2007
161
8
Le Petit Tourette
Trey Parker
Trey Parker
3. október 2007
162
9
More Crap
Trey Parker
Trey Parker
10. október 2007
163
10
Imaginationland Episode I
Trey Parker
Trey Parker
17. október 2007
164
11
Imaginationland Episode II
Trey Parker
Trey Parker
24. október 2007
165
12
Imaginationland Episode III
Trey Parker
Trey Parker
31. október 2007
166
13
Guitar Queer-O
Trey Parker
Trey Parker
7. november 2007
167
14
The List
Trey Parker
Trey Parker
14. november 2007

12. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
168
1
Tonsil Trouble
Trey Parker
Trey Parker
12. marec 2008
169
2
Britney's New Look
Trey Parker
Trey Parker
19. marec 2008
170
3
Major Boobage
Trey Parker
Trey Parker & Matt Stone
26. marec 2008
171
4
Canada on Strike
Trey Parker
Trey Parker
2. apríl 2008
172
5
Eek, a Penis!
Trey Parker
Trey Parker
9. apríl 2008
173
6
Over Logging
Trey Parker
Trey Parker
16. apríl 2008
174
7
Super Fun Time
Trey Parker
Trey Parker
23. apríl 2008
175
8
The China Problem
Trey Parker
Trey Parker
8. október 2008
176
9
Breast Cancer Show Ever
Trey Parker
Trey Parker
15. október 2008
177
10
Pandemic
Trey Parker
Trey Parker
22. október 2008
178
11
Pandemic 2: The Startling
Trey Parker
Trey Parker
29. október 2008
179
12
About Last Night...
Trey Parker
Trey Parker
5. november 2008
180
13
Elementary School Musical
Trey Parker
Trey Parker
12. november 2008
181
14
The Ungroundable
Trey Parker
Trey Parker
19. november 2008

13. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
182
1
The Ring
Trey Parker
Trey Parker
11. marec 2009
183
2
The Coon
Trey Parker
Trey Parker
18. marec 2009
184
3
Margaritaville
Trey Parker
Trey Parker
25. marec 2009
185
4
Eat, Pray, Queef
Trey Parker
Trey Parker
1. apríl 2009
186
5
Fishsticks
Trey Parker
Trey Parker
8. apríl 2009
187
6
Pinewood Derby
Trey Parker
Trey Parker
15. apríl 2009
188
7
Fatbeard
Trey Parker
Trey Parker
22. apríl 2009
189
8
Dead Celebrities
Trey Parker
Trey Parker
7. október 2009
190
9
Butters' Bottom Bitch
Trey Parker
Trey Parker
14. október 2009
191
10
W.T.F.
Trey Parker
Trey Parker
21. október 2009
192
11
Whale Whores
Trey Parker
Trey Parker
28. október 2009
193
12
The F Word
Trey Parker
Trey Parker
4. november 2009
194
13
Dances with Smurfs
Trey Parker
Trey Parker
11. november 2009
195
14
Pee
Trey Parker
Trey Parker
18. november 2009

14. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
196
1
Sexual Healing
Trey Parker
Trey Parker
17. marec 2010
197
2
The Tale of Scrotie McBoogerballs
Trey Parker
Trey Parker
24. marec 2010
198
3
Medicinal Fried Chicken
Trey Parker
Trey Parker
31. marec 2010
199
4
You Have 0 Friends
Trey Parker
Trey Parker
7. apríl 2010
200
5
200
Trey Parker
Trey Parker
14. apríl 2010
201
6
201
Trey Parker
Trey Parker
21. apríl 2010
202
7
Crippled Summer
Trey Parker
Trey Parker
28. apríl 2010
203
8
Poor and Stupid
Trey Parker
Trey Parker
6. október 2010
204
9
It's a Jersey Thing
Trey Parker
Trey Parker
13. október 2010
205
10
Insheeption
Trey Parker
Trey Parker
20. október 2010
206
11
Coon 2: Hindsight
Trey Parker
Trey Parker
27. október 2010
207
12
Mysterion Rises
Trey Parker
Trey Parker
3. november 2010
208
13
Coon vs. Coon and Friends
Trey Parker
Trey Parker
10. november 2010
209
14
Crème Fraiche
Trey Parker
Trey Parker
17. november 2010

15. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
210
1
HumancentiPad
Trey Parker
Trey Parker
27. apríl 2011
211
2
Funnybot
Trey Parker
Trey Parker
4. máj 2011
212
3
Royal Pudding
Trey Parker
Trey Parker
11. máj 2011
213
4
T.M.I.
Trey Parker
Trey Parker
18. máj 2011
214
5
Crack Baby Athletic Association
Trey Parker
Trey Parker
25. máj 2011
215
6
City Sushi
Trey Parker
Trey Parker
1. jún 2011
216
7
You're Getting Old
Trey Parker
Trey Parker
8. jún 2011
217
8
Ass Burgers
Trey Parker
Trey Parker
5. október 2011
218
9
The Last of the Meheecans
Trey Parker
Trey Parker
12. október 2011
219
10
Bass to Mouth
Trey Parker
Trey Parker
19. október 2011
220
11
Broadway Bro Down
Trey Parker
Trey Parker
26. október 2011
221
12
1%
Trey Parker
Trey Parker
2. november 2011
222
13
A History Channel Thanksgiving
Trey Parker
Trey Parker
9. november 2011
223
14
The Poor Kid
Trey Parker
Trey Parker
16. november 2011

16. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
224
1
Reverse Cowgirl
Trey Parker
Trey Parker
14. marec 2012
225
2
Cash for Gold
Trey Parker
Trey Parker
21. marec 2012
226
3
Faith Hilling
Trey Parker
Trey Parker
28. marec 2012
227
4
Jewpacabra
Trey Parker
Trey Parker
4. apríl 2012
228
5
Butterballs
Trey Parker
Trey Parker
11. apríl 2012
229
6
I Should Have Never Gone Ziplining
Trey Parker
Trey Parker
18. apríl 2012
230
7
Cartman Finds Love
Trey Parker
Trey Parker
25. apríl 2012
231
8
Sarcastaball
Trey Parker
Trey Parker
26. september 2012
232
9
Raising the Bar
Trey Parker
Trey Parker
3. október 2012
233
10
Insecurity
Trey Parker
Trey Parker
10. október 2012
234
11
Going Native
Trey Parker
Trey Parker
17. október 2012
235
12
A Nightmare on Face Time
Trey Parker
Trey Parker
24. október 2012
236
13
A Scause for Applause
Trey Parker
Trey Parker
31. október 2012
237
14
Obama Wins!
Trey Parker
Trey Parker
7. november 2012

17. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
238
1
Let Go, Let Gov
Trey Parker
Trey Parker
25. september 2013
239
2
Informative Murder Porn
Trey Parker
Trey Parker
2. október 2013
240
3
World War Zimmerman
Trey Parker
Trey Parker
9. október 2013
241
4
Goth Kids 3: Dawn of the Posers
Trey Parker
Trey Parker
23. október 2013
242
5
Taming Strange
Trey Parker
Trey Parker
30. október 2013
243
6
Ginger Cow
Trey Parker
Trey Parker
6. november 2013
244
7
Black Friday
Trey Parker
Trey Parker
13. november 2013
245
8
A Song of Ass and Fire
Trey Parker
Trey Parker
20. november 2013
246
9
Titties and Dragons
Trey Parker
Trey Parker
4. december 2013
247
10
The Hobbit
Trey Parker
Trey Parker
11. december 2013

18. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
248
1
Go Fund Yourself
Trey Parker
Trey Parker
24. september 2014
249
2
Gluten Free Ebola
Trey Parker
Trey Parker
1. október 2014
250
3
The Cissy
Trey Parker
Trey Parker
8. október 2014
251
4
Handicar
Trey Parker
Trey Parker
15. október 2014
252
5
The Magic Bush
Trey Parker
Trey Parker
29. október 2014
253
6
Freemium Isn't Free
Trey Parker
Trey Parker
5. november 2014
254
7
Grounded Vindaloop
Trey Parker
Trey Parker
12. november 2014
255
8
Cock Magic
Trey Parker
Trey Parker
19. november 2014
256
9
#REHASH
Trey Parker
Trey Parker
3. december 2014
257
10
#HappyHolograms
Trey Parker
Trey Parker
10. december 2014

19. séria (2015)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
258
1
Stunning and Brave
Trey Parker
Trey Parker
16. september 2015
259
2
Where My Country Gone?
Trey Parker
Trey Parker
23. september 2015
260
3
The City Part of Town
Trey Parker
Trey Parker
30. september 2015
261
4
You're Not Yelping
Trey Parker
Trey Parker
14. október 2015
262
5
Safe Space
Trey Parker
Trey Parker
21. október 2015
263
6
Tweek x Craig
Trey Parker
Trey Parker
28. október 2015
264
7
Naughty Ninjas
Trey Parker
Trey Parker
11. november 2015
265
8
Sponsored Content
Trey Parker
Trey Parker
18. november 2015
266
9
Truth and Advertising
Trey Parker
Trey Parker
2. december 2015
267
10
PC Principal Final Justice
Trey Parker
Trey Parker
9. december 2015

20. séria (2016)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
268
1
Member Berries
Trey Parker
Trey Parker
14. september 2016
269
2
Skank Hunt
Trey Parker
Trey Parker
21. september 2016
270
3
The Damned
Trey Parker
Trey Parker
28. september 2016
271
4
Trey Parker
Trey Parker
12. október 2016
272
5
Trey Parker
Trey Parker
19. október 2016
273
6
Trey Parker
Trey Parker
26. október 2016
274
7
Trey Parker
Trey Parker
9. november 2016
275
8
Trey Parker
Trey Parker
16. november 2016
276
9
Trey Parker
Trey Parker
30. november 2016
277
10
Trey Parker
Trey Parker
7. december 2016

Budúcnosť[upraviť | upraviť zdroj]

8. júla 2015 Comedy Central potvrdila, že bude seriál vysielať minimálne do roku 2019, teda po 23. sériu (vrátane).[2]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://southpark.cc.com/blog/2016/04/29/fan-question-when-does-the-next-season-premiere?xrs=synd_NextSeason
  2. http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/south-park-ups-massive-hulu-807269