Zoznam častí seriálu The Walking Dead

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Logo seriálu The Walking Dead

The Walking Dead je americký post-apokalyptický hororový seriál, ktorý mal premiéru na americkej káblovej stanici AMC 31. októbra 2010. Seriál zobrazuje šerifa Ricka Grimesa, ktorý sa po kóme prebudí do sveta zaplaveného „chodcami“ (zombie).[1]

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 6 31. október 2010 5. december 2010 23. máj 2012 20. jún 2012 AMC Plus
2 13 16. október 2011 18. marec 2012 27. jún 2012 22. august 2012
3 16 14. október 2012 31. marec 2013 14. marec 2013 11. apríl 2013
4 16 13. október 2013 30. marec 2014 21. november 2013 26. máj 2014
5 16 12. október 2014 29. marec 2015 14. október 2015 2. december 2015
6 16 11. október 2015 3. apríl 2016 24. február 2016 8. jún 2016
7 16 23. október 2016 2. apríl 2017 16. november 2017 15. február 2018
8 16 22. október 2017 15. apríl 2018

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
1
1
Days Gone Bye Koniec dobrých čias
Frank Darabont
Frank Darabont
31. október 2010
23. máj 2012
5,35 mil.
2
2
Guts Krátke stretnutie
Michelle MacLaren
Frank Darabont
7. november 2010
23. máj 2012
4,71 mil.
3
3
Tell It to the Frogs Povedz to žabám
Gwyneth Horder-Payton
Storyline: Charles H. Eglee & Jack LoGiudice
Scenár: Charles H. Eglee, Jack LoGiudice & Frank Darabont
14. november 2010
30. máj 2012
5,07 mil.
4
4
Vatos Chlapíci
Johan Renck
Robert Kirkman
21. november 2010
6. jún 2012
4,75 mil.
5
5
Wildfire Grécky oheň
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
28. november 2010
13. jún 2012
5,56 mil.
6
6
TS-19 TS-19
Guy Ferland
Adam Fierro & Frank Darabont
5. december 2010
20. jún 2012
5,97 mil.

2. séria (2011-12)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
7
1
What Lies Ahead Čo nás čaká
Ernest Dickerson & Gwyneth Horder-Payton
Ardeth Bey & Robert Kirkman
16. október 2011
27. jún 2012
7,26 mil.
8
2
Bloodletting Púšťanie žilou
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
23. október 2011
4. júl 2012
6,70 mil.
9
3
Save the Last One Zachráňte posledného
Phil Abraham
Scott M. Gimple
30. október 2011
11. júl 2012
6,10 mil.
10
4
Cherokee Rose Čerokézska ruža
Billy Gierhart
Evan Reilly
6. november 2011
18. júl 2012
6,29 mil.
11
5
Chupacabra Čupakabra
Guy Ferland
David Leslie Johnson
13. november 2011
25. júl 2012
6,12 mil.
12
6
Secrets Tajomstvá
David Boyd
Angela Kang
20. november 2011
1. august 2012
6,08 mil.
13
7
Pretty Much Dead Already Takmer mŕtvi
Michelle MacLaren
Scott M. Gimple
27. november 2011
1. august 2012
6,62 mil.
14
8
Nebraska Nebraska
Clark Johnson
Evan Reilly
12. február 2012
8. august 2012
8,10 mil.
15
9
Triggerfinger Spúšťač
Billy Gierhart
David Leslie Johnson
19. február 2012
8. august 2012
6,89 mil.
16
10
18 Miles Out 18 míľ ďaleko
Ernest Dickerson
Scott M. Gimple & Glen Mazzara
26. február 2012
15. august 2012
7,04 mil.
17
11
Judge, Jury, Executioner Jeden rozhnevaný muž
Greg Nicotero
Angela Kang
4. marec 2012
15. august 2012
6,77 mil.
18
12
Better Angels Lepší anjeli
Guy Ferland
Evan Reilly & Glen Mazzara
11. marec 2012
22. august 2012
6,89 mil.
19
13
Beside the Dying Fire Zhasínajúci oheň
Ernest Dickerson
Robert Kirkman & Glen Mazzara
18. marec 2012
22. august 2012
8,99 mil.

3. séria (2012-13)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [2]
20
1
Seed Počiatok
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
14. október 2012
14. marec 2013
10,87 mil.
21
2
Sick Choroba
Billy Gierhart
Nichole Beattie
21. október 2012
14. marec 2013
9,55 mil.
22
3
Walk with Me Poď so mnou
Guy Ferland
Evan Reilly
28. október 2012
15. marec 2013
10,51 mil.
23
4
Killer Within Zabijak vo vnútri
Guy Ferland
Sang Kyu Kim
4. november 2012
15. marec 2013
9,27 mil.
24
5
Say the Word Povedz iba slovo
Greg Nicotero
Angela Kang
11. november 2012
16. marec 2013
10,37 mil.
25
6
Hounded Prenasledovaní
Dan Attias
Scott M. Gimple
18. november 2012
16. marec 2013
9,21 mil.
26
7
When the Dead Come Knocking Keď smrť klope na dvere
Dan Sackheim
Frank Renzulli
25. november 2012
17. marec 2013
10,43 mil.
27
8
Made to Suffer Odsúdení trpieť
Billy Gierhart
Robert Kirkman
2. december 2012
17. marec 2013
10,48 mil.
28
9
The Suicide King Samovražedný kráľ
Lesli Linka Glatter
Evan Reilly
10. február 2013
21. marec 2013
12,26 mil.
29
10
Home Domov
Seith Mann
Nichole Beattie
17. február 2013
21. marec 2013
11,05 mil.
30
11
I Ain't a Judas Nie som Judáš
Greg Nicotero
Angela Kang
24. február 2013
22. marec 2013
11,01 mil.
31
12
Clear Čisto
Tricia Brock
Scott M. Gimple
3. marec 2013
23. marec 2013
11,30 mil.
32
13
Arrow on the Doorpost Šíp v zárubni
David Boyd
Ryan C. Coleman
10. marec 2013
24. marec 2013
11,46 mil.
33
14
Prey Korisť
Stefan Schwartz
Evan Reilly & Glen Mazzara
17. marec 2013
28. marec 2013
10,84 mil.
34
15
This Sorrowful Life Žalostný život
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
24. marec 2013
4. apríl 2013
10,99 mil.
35
16
Welcome to the Tombs Vitajte vo svojich hroboch!
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
31. marec 2013
11. apríl 2013
12,42 mil.

4. séria (2013-14)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [3]
36
1
30 Days Without an Accident 30 dní pokoja a mieru
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
13. október 2013
21. november 2013
16,11 mil.
37
2
Infected Infikovaní
Guy Ferland
Angela Kang
20. október 2013
28. november 2013
13,95 mil.
38
3
Isolation Karanténa
Dan Sackheim
Robert Kirkman
27. október 2013
5. december 2013
12,92 mil.
39
4
Indifference Vrah medzi nami
Tricia Brock
Matthew Negrete
3. november 2013
12. december 2013
13,31 mil.
40
5
Internment Internácia
David Boyd
Channing Powell
10. november 2013
19. december 2013
12,20 mil.
41
6
Live Bait Guvernér je späť!
Michael Uppendahl
Nichole Beattie
17. november 2013
26. december 2013
12,00 mil.
42
7
Dead Weight Minulosť ťa dobehne
Jeremy Podeswa
Curtis Gwinn
24. november 2013
2. január 2014
11,29 mil.
43
8
Too Far Gone Príliš neskoro
Ernest Dickerson
Seth Hoffman
1. december 2013
9. január 2014
12,05 mil.
44
9
After Potom
Greg Nicotero
Robert Kirkman
9. február 2014
7. apríl 2014
15,76 mil.
45
10
Inmates Väzni
Tricia Brock
Matthew Negrete & Channing Powell
16. február 2014
14. apríl 2014
13,34 mil.
46
11
Claimed Ukorystení
Seith Mann
Nichole Beattie & Seth Hoffman
23. február 2014
21. apríl 2014
13,12 mil.
47
12
Still Stále
Julius Ramsay
Angela Kang
2. marec 2014
28. apríl 2014
12,61 mil.
48
13
Alone Rast
Ernest Dickerson
Curtis Gwinn
9. marec 2014
5. máj 2014
12,65 mil.
49
14
The Grove Cesta
Michael E. Satrazemis
Scott M. Gimple
16. marec 2014
12. máj 2014
12,87 mil.
50
15
Us My
Greg Nicotero
Nichole Beattie & Seth Hoffman
23. marec 2014
19. máj 2014
13,47 mil.
51
16
A A
Michelle MacLaren
Scott M. Gimple & Angela Kang
30. marec 2014
26. máj 2014
15,68 mil.

5. séria (2014-15)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [4]
52
1
No Sanctuary Bez útočiska
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
12. október 2014
14. október 2015
17,29 mil.
53
2
Strangers Cudzinci
David Boyd
Robert Kirkman
19. október 2014
14. október 2015
15,14 mil.
54
3
Four Walls and a Roof Štyri steny a strecha
Jeffrey F. January
Angela Kang & Corey Reed
26. október 2014
21. október 2015
13,80 mil.
55
4
Slabtown Bezprávie a poriadok
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
2. november 2014
21. október 2015
14,52 mil.
56
5
Self Help Svojpomoc
Ernest Dickerson
Heather Bellson & Seth Hoffman
9. november 2014
28. október 2015
13,53 mil.
57
6
Consumed Zožieraná
Seith Mann
Matthew Negrete & Corey Reed
16. november 2014
28. október 2015
14,07 mil.
58
7
Crossed Kríže
Billy Gierhart
Seth Hoffman
23. november 2014
4. november 2015
13,33 mil.
59
8
Coda Coda
Ernest Dickerson
Angela Kang
30. november 2014
4. november 2015
14,81 mil.
60
9
What Happened and What's Going On Čo bolo a čo nás čaká
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
8. február 2015
11. november 2015
15,64 mil.
61
10
Them Oni
Julius Ramsay
Heather Bellson
15. február 2015
11. november 2015
12,27 mil.
62
11
The Distance Kus cesty
Larysa Kondracki
Seth Hoffman
22. február 2015
18. november 2015
13,44 mil.
63
12
Remember Spomienky
Greg Nicotero
Channing Powell
1. marec 2015
18. november 2015
14,43 mil.
64
13
Forget Zabudni
David Boyd
Corey Reed
8. marec 2015
25. november 2015
14,53 mil.
65
14
Spend Utrať
Jennifer Lynch
Matthew Negrete
15. marec 2015
25. november 2015
13,78 mil.
66
15
Try Pokus
Michael E. Satrazemis
Angela Kang
22. marec 2015
2. december 2015
13,76 mil.
67
16
Conquer Dobytie Alexandrie
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Seth Hoffman
29. marec 2015
2. december 2015
15,78 mil.

6. séria (2015-16)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [5]
68
1
First Time Again Znova po prvý raz
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Matthew Negrete
11. október 2015
24. február 2016
14,63 mil.
69
2
JSS JSS
Jennifer Lynch
Seth Hoffman
18. október 2015
2. marec 2016
12,18 mil.
70
3
Thank You Vďaka
Michael Slovis
Angela Kang
25. október 2015
9. marec 2016
13,14 mil.
71
4
Here's Not Here Tu nie je tu
Stephen Williams
Scott M. Gimple
1. november 2015
16. marec 2016
13,34 mil.
72
5
Now Teraz a tu
Avi Youabian
Corey Reed
8. november 2015
23. marec 2016
12,44 mil.
73
6
Always Accountable Vždy zodpovední
Jeffrey F. January
Heather Bellson
15. november 2015
30. marec 2016
12,87 mil.
74
7
Heads Up Múr
David Boyd
Channing Powell
22. november 2015
6. apríl 2016
13,22 mil.
75
8
Start to Finish Od začiatku do konca
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete
29. november 2015
13. apríl 2016
13,98 mil.
76
9
No Way Out Bez východiska
Greg Nicotero
Seth Hoffman
14. február 2016
20. apríl 2016
13,74 mil.
77
10
The Next World Nasledujúci svet
Kari Skogland
Angela Kang & Corey Reed
21. február 2016
27. apríl 2016
13,48 mil.
78
11
Knots Untie Rozviažme uzly
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
28. február 2016
4. máj 2016
12,79 mil.
79
12
Not Tomorrow Yet Zajtra ešte nie
Greg Nicotero
Seth Hoffman
6. marec 2016
11. máj 2016
12,82 mil.
80
13
The Same Boat Na jednej lodi
Billy Gierhart
Angela Kang
13. marec 2016
18. máj 2016
12,53 mil.
81
14
Twice as Far Smrteľná skratka
Alrick Riley
Matthew Negrete
20. marec 2016
25. máj 2016
12,69 mil.
82
15
East Na východ
Michael E. Satrazemis
Storyline: Scott M. Gimple & Channing Powell
Scenár: Channing Powell
27. marec 2016
1. jún 2016
12,38 mil.
83
16
Last Day on Earth Posledný deň na Zemi
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Matthew Negrete
3. apríl 2016
8. jún 2016
14,19 mil.

7. séria (2016-17)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [6]
84
1
The Day Will Come When You Won't Be Jedného dňa už nebudete
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
23. október 2016
16. november 2017
17,03 mil.
85
2
The Well Studňa
Greg Nicotero
Matthew Negrete
30. október 2016
16. november 2017
12,46 mil.
86
3
The Cell Cela
Alrick Riley
Angela Kang
6. november 2016
23. november 2017
11,72 mil.
87
4
Service Bez zbraní
David Boyd
Corey Reed
13. november 2016
23. november 2017
11,40 mil.
88
5
Go Getters Kariéristi
Darnell Martin
Channing Powell
20. november 2016
30. november 2017
11,00 mil.
89
6
Swear Mesto žien
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson
27. november 2016
30. november 2017
10,40 mil.
90
7
Sing Me a Song Zaspievaj
Rosemary Rodriguez
Angela Kang & Corey Reed
4. december 2016
7. december 2017
10,48 mil.
91
8
Hearts Still Beating Sdrcia bijú ďalej
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
11. december 2016
7. december 2017
11,48 mil.
92
9
Rock in the Road Kameň na ceste
Greg Nicotero
Angela Kang
12. február 2017
14. december 2017
12,00 mil.
93
10
New Best Friends V núdzi poznáš priateľa
Jeffrey F. January
Channing Powell
19. február 2017
14. december 2017
11,08 mil.
94
11
Hostiles and Calamities Zásadná otázka
Kari Skogland
David Leslie Johnson
26. február 2017
21. december 2017
10,42 mil.
95
12
Say Yes Povedz áno
Greg Nicotero
Matthew Negrete
5. marec 2017
21. december 2017
10,16 mil.
96
13
Bury Me Here Tu ma pochovajte
Alrick Riley
Scott M. Gimple
12. marec 2017
11. január 2018
10,68 mil.
97
14
The Other Side Druhá strana
Michael E. Satrazemis
Angela Kang
19. marec 2017
18. január 2018
10,32 mil.
98
15
Something They Need Čo je potrebné
Michael Slovis
Corey Reed
26. marec 2017
25. január 2018
10,54 mil.
99
16
The First Day of the Rest of Your Life Prvý deň zvyšku života
Greg Nicotero
Scott M. Gimple, Angela Kang & Matthew Negrete
2. apríl 2017
15. február 2018
11,31 mil.

8. séria (2017-18)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [7]
100
1
Mercy
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
22. október 2017
11,44 mil.
101
2
The Damned
Rosemary Rodriguez
Matthew Negrete & Channing Powell
29. október 2017
8,92 mil.
102
3
Monsters
Greg Nicotero
Matthew Negrete & Channing Powell
5. november 2017
8,52 mil.
103
4
Some Guy
Dan Liu
David Leslie Johnson
12. november 2017
8,69 mil.
104
5
The Big Scary U
Michael E. Satrazemis
Storyline: Scott M. Gimple, David Leslie Johnson & Angela Kang
Scenár: David Leslie Johnson & Angela Kang
19. november 2017
7,85 mil.
105
6
The King, the Widow, and Rick
John Polson
Angela Kang & Corey Reed
26. november 2017
8,28 mil.
106
7
Time for After
Larry Teng
Matthew Negrete & Corey Reed
3. december 2017
7,47 mil.
107
8
How It's Gotta Be
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson & Angela Kang
10. december 2017
7,89 mil.
108
9
Honor
Greg Nicotero
Matthew Negrete & Channing Powell
25. február 2018
8,28 mil.
109
10
The Lost and the Plunderers
David Boyd
Angela Kang, Channing Powell & Corey Reed
4. marec 2018
6,82 mil.
110
11
Dead or Alive Or
Michael E. Satrazemis
Eddie Guzelian
11. marec 2018
6,60 mil.
111
12
The Key
Greg Nicotero
Corey Reed & Channing Powell
18. marec 2018
6,66 mil.
112
13
Do Not Send Us Astray
Jeffrey F. January
Angela Kang & Matthew Negrete
25. marec 2018
6,77 mil.
113
14
Still Gotta Mean Something
Michael E. Satrazemis
Eddie Guzelian
1. apríl 2018
6,30 mil.
114
15
Worth
Michael Slovis
David Leslie Johnson & Corey Reed
8. apríl 2018
6,67 mil.
115
16
Wrath
Greg Nicotero
Scott M. Gimple, Angela Kang & Matthew Negrete
15. apríl 2018
7,92 mil.

9. séria[upraviť | upraviť zdroj]

13. januára 2018 bola potvrdená deviata séria.[8]

Špeciály[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Vysielané medzi Premiéra
USA
Sledovanosť
USA
1
The Journey So Far
Last Day on Earth (6x16)
The Day Will Come When You Won't Be (7x01)
16. október 2016
2,18 mil.[9]
Týždeň pred premiérou 7. série bol odvysielaný špeciál, ktorý zhrnul uplynulých 6 sérií, vrátane rozhovorov s hercami a producentmi.

Webizódy[upraviť | upraviť zdroj]

Torn Apart (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

Pred začatím 2. série, 6-dielna miniséria mala premiéru na oficiálnej webstránke AMC. Táto miniséria rozpráva príbeh Hannah, „dievčati na bicykli“, chodca, ktorú Rick zabil z milosti v prvej epizóde.[10]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
A New Day
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
2
Family Matters
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
3
Domestic Violence
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
4
Neighborly Advice
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
5
Step-Mother
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
6
Everything Dies
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011

Cold Storage (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

Miniséria Cold Storage rozpráva príbeh mladého Chasea, ktorý hľadá úkryt v sklade spolu so zákerným zamestnancom B.J.-om.[11]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Hide and Seek
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
2
Keys to the Kingdom
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
3
The Chosen Ones
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
4
Parting Shots
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012

The Oath (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Alone
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013
2
Choice
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013
3
Bond
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013

Red Machete (2017–18)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Behind Us
Avi Youabian
Nick Bernardone
22. október 2017
2
Sorrowful
Avi Youabian
Nick Bernardone
19. november 2017
3
Made to Suffer
Avi Youabian
Nick Bernardone
10. december 2017
4
What We Become
Avi Youabian
Nick Bernardone
25. február 2018
5
Gone
Avi Youabian
Nick Bernardone
20. marec 2018

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. AMC Greenlights Six Episodes of The Walking Dead Set to Premiere in October 2010 [online]. AMC, marec 2010. Dostupné online. (po anglicky)
  2. The Walking Dead: Season Three Ratings [online]. TV Series Finale, 2.4.2013. Dostupné online. (po anglicky)
  3. The Walking Dead: Season Four Ratings [online]. TV Series Finale, 1.4.2014. Dostupné online. (po anglicky)
  4. The Walking Dead: Season Five Ratings [online]. TV Series Finale, 31.3.2015. Dostupné online. (po anglicky)
  5. The Walking Dead: Season Six Ratings [online]. TV Series Finale, 5.4.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  6. The Walking Dead: Season Seven Ratings [online]. TV Series Finale, 4.4.2017. Dostupné online. (po anglicky)
  7. The Walking Dead: Season Eight Ratings [online]. TV Series Finale, 10.4.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  8. PRUDOM, Laura. The Walking Dead Renewed for Season 9, Angela Kang Promoted to Showrunner - IGN [online]. IGN. Dostupné online. (angličtina)
  9. Sunday cable ratings: ‘Westworld’ improves, Dodgers-Cubs leads [online]. Zap 2 It, 18.10.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  10. AMC Launches "The Walking Dead" Webisodes on Monday, October 3 at 2 PM [online]. The Futon Critic, 27.9.2011. Dostupné online. (po anglicky)
  11. The Walking Dead – Cold Storage Webisodes Now Online [online]. AMC, október 2012. Dostupné online. (po anglicky)