Zoznam častí seriálu The Walking Dead

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Logo seriálu The Walking Dead

The Walking Dead je americký post-apokalyptický hororový seriál, ktorý mal premiéru na americkej káblovej stanici AMC 31. októbra 2010. Seriál zobrazuje šerifa Ricka Grimesa, ktorý sa po kóme prebudí do sveta zaplaveného „chodcami“ (zombie).[1]

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti USA USA Slovensko Slovensko
Premiéra série Finále série Sledovanosť Stanica Premiéra série Finále série Stanica
1 6 31. október 2010 5. december 2010 5,24 mil. AMC 23. máj 2012 20. jún 2012 Plus
2 13 16. október 2011 18. marec 2012 6,72 mil. 27. jún 2012 22. august 2012
3 16 14. október 2012 31. marec 2013 10,40 mil.[2] 14. marec 2013 11. apríl 2013
4 16 13. október 2013 30. marec 2014 13,33 mil.[3] 21. november 2013 26. máj 2014
5 16 12. október 2014 29. marec 2015 14,38 mil.[4] 14. október 2015 2. december 2015
6 16 11. október 2015 3. apríl 2016 13,15 mil.[5] 24. február 2016 8. jún 2016
7 16 23. október 2016 2. apríl 2017 11,35 mil.[6] 16. november 2017 15. február 2018
8 16 22. október 2017 15. apríl 2018 7,82 mil.[7] 8. február 2019 29. marec 2019
9 16 7. október 2018 31. marec 2019 4,95 mil.[8] 5. február 2020 4. marec 2020
10 22 6. október 2019 4. apríl 2021 3,04 mil.[9]
11 24 22. august 2021

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
Days Gone Bye
Frank Darabont
Frank Darabont
31. október 2010
23. máj 2012
2
2
Guts
Michelle MacLaren
Frank Darabont
7. november 2010
23. máj 2012
3
3
Tell It to the Frogs
Gwyneth Horder-Payton
Námet: Charles H. Eglee & Jack LoGiudice
Scenár: Charles H. Eglee, Jack LoGiudice & Frank Darabont
14. november 2010
30. máj 2012
4
4
Vatos
Johan Renck
Robert Kirkman
21. november 2010
6. jún 2012
5
5
Wildfire
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
28. november 2010
13. jún 2012
6
6
TS-19
Guy Ferland
Adam Fierro & Frank Darabont
5. december 2010
20. jún 2012

2. séria (2011-12)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
7
1
What Lies Ahead
Ernest Dickerson
Gwyneth Horder-Payton
Ardeth Bey & Robert Kirkman
16. október 2011
27. jún 2012
8
2
Bloodletting
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
23. október 2011
4. júl 2012
9
3
Save the Last One
Phil Abraham
Scott M. Gimple
30. október 2011
11. júl 2012
10
4
Cherokee Rose
Billy Gierhart
Evan Reilly
6. november 2011
18. júl 2012
11
5
Chupacabra
Guy Ferland
David Leslie Johnson
13. november 2011
25. júl 2012
12
6
Secrets
David Boyd
Angela Kang
20. november 2011
1. august 2012
13
7
Pretty Much Dead Already
Michelle MacLaren
Scott M. Gimple
27. november 2011
1. august 2012
14
8
Nebraska
Clark Johnson
Evan Reilly
12. február 2012
8. august 2012
15
9
Triggerfinger
Billy Gierhart
David Leslie Johnson
19. február 2012
8. august 2012
16
10
18 Miles Out
Ernest Dickerson
Scott M. Gimple & Glen Mazzara
26. február 2012
15. august 2012
17
11
Judge, Jury, Executioner
Greg Nicotero
Angela Kang
4. marec 2012
15. august 2012
18
12
Better Angels
Guy Ferland
Evan Reilly & Glen Mazzara
11. marec 2012
22. august 2012
19
13
Beside the Dying Fire
Ernest Dickerson
Robert Kirkman & Glen Mazzara
18. marec 2012
22. august 2012

3. séria (2012-13)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
20
1
Seed
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
14. október 2012
14. marec 2013
21
2
Sick
Billy Gierhart
Nichole Beattie
21. október 2012
14. marec 2013
22
3
Walk with Me
Guy Ferland
Evan Reilly
28. október 2012
15. marec 2013
23
4
Killer Within
Guy Ferland
Sang Kyu Kim
4. november 2012
15. marec 2013
24
5
Say the Word
Greg Nicotero
Angela Kang
11. november 2012
16. marec 2013
25
6
Hounded
Dan Attias
Scott M. Gimple
18. november 2012
16. marec 2013
26
7
When the Dead Come Knocking
Dan Sackheim
Frank Renzulli
25. november 2012
17. marec 2013
27
8
Made to Suffer
Billy Gierhart
Robert Kirkman
2. december 2012
17. marec 2013
28
9
The Suicide King
Lesli Linka Glatter
Evan Reilly
10. február 2013
21. marec 2013
29
10
Home
Seith Mann
Nichole Beattie
17. február 2013
21. marec 2013
30
11
I Ain't a Judas
Greg Nicotero
Angela Kang
24. február 2013
22. marec 2013
31
12
Clear
Tricia Brock
Scott M. Gimple
3. marec 2013
23. marec 2013
32
13
Arrow on the Doorpost
David Boyd
Ryan C. Coleman
10. marec 2013
24. marec 2013
33
14
Prey
Stefan Schwartz
Evan Reilly & Glen Mazzara
17. marec 2013
28. marec 2013
34
15
This Sorrowful Life
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
24. marec 2013
4. apríl 2013
35
16
Welcome to the Tombs
Ernest Dickerson
Glen Mazzara
31. marec 2013
11. apríl 2013

4. séria (2013-14)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
36
1
30 Days Without an Accident
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
13. október 2013
21. november 2013
37
2
Infected
Guy Ferland
Angela Kang
20. október 2013
28. november 2013
38
3
Isolation
Dan Sackheim
Robert Kirkman
27. október 2013
5. december 2013
39
4
Indifference
Tricia Brock
Matthew Negrete
3. november 2013
12. december 2013
40
5
Internment
David Boyd
Channing Powell
10. november 2013
19. december 2013
41
6
Live Bait
Michael Uppendahl
Nichole Beattie
17. november 2013
26. december 2013
42
7
Dead Weight
Jeremy Podeswa
Curtis Gwinn
24. november 2013
2. január 2014
43
8
Too Far Gone
Ernest Dickerson
Seth Hoffman
1. december 2013
9. január 2014
44
9
After
Greg Nicotero
Robert Kirkman
9. február 2014
7. apríl 2014
45
10
Inmates
Tricia Brock
Matthew Negrete & Channing Powell
16. február 2014
14. apríl 2014
46
11
Claimed
Seith Mann
Nichole Beattie & Seth Hoffman
23. február 2014
21. apríl 2014
47
12
Still
Julius Ramsay
Angela Kang
2. marec 2014
28. apríl 2014
48
13
Alone
Ernest Dickerson
Curtis Gwinn
9. marec 2014
5. máj 2014
49
14
The Grove
Michael E. Satrazemis
Scott M. Gimple
16. marec 2014
12. máj 2014
50
15
Us
Greg Nicotero
Nichole Beattie & Seth Hoffman
23. marec 2014
19. máj 2014
51
16
A
Michelle MacLaren
Scott M. Gimple & Angela Kang
30. marec 2014
26. máj 2014

5. séria (2014-15)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
52
1
No Sanctuary
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
12. október 2014
14. október 2015
53
2
Strangers
David Boyd
Robert Kirkman
19. október 2014
14. október 2015
54
3
Four Walls and a Roof
Jeffrey F. January
Angela Kang & Corey Reed
26. október 2014
21. október 2015
55
4
Slabtown
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
2. november 2014
21. október 2015
56
5
Self Help
Ernest Dickerson
Heather Bellson & Seth Hoffman
9. november 2014
28. október 2015
57
6
Consumed
Seith Mann
Matthew Negrete & Corey Reed
16. november 2014
28. október 2015
58
7
Crossed
Billy Gierhart
Seth Hoffman
23. november 2014
4. november 2015
59
8
Coda
Ernest Dickerson
Angela Kang
30. november 2014
4. november 2015
60
9
What Happened and What's Going On
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
8. február 2015
11. november 2015
61
10
Them
Julius Ramsay
Heather Bellson
15. február 2015
11. november 2015
62
11
The Distance
Larysa Kondracki
Seth Hoffman
22. február 2015
18. november 2015
63
12
Remember
Greg Nicotero
Channing Powell
1. marec 2015
18. november 2015
64
13
Forget
David Boyd
Corey Reed
8. marec 2015
25. november 2015
65
14
Spend
Jennifer Lynch
Matthew Negrete
15. marec 2015
25. november 2015
66
15
Try
Michael E. Satrazemis
Angela Kang
22. marec 2015
2. december 2015
67
16
Conquer
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Seth Hoffman
29. marec 2015
2. december 2015

6. séria (2015-16)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
68
1
First Time Again
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Matthew Negrete
11. október 2015
24. február 2016
69
2
JSS
Jennifer Lynch
Seth Hoffman
18. október 2015
2. marec 2016
70
3
Thank You
Michael Slovis
Angela Kang
25. október 2015
9. marec 2016
71
4
Here's Not Here
Stephen Williams
Scott M. Gimple
1. november 2015
16. marec 2016
72
5
Now
Avi Youabian
Corey Reed
8. november 2015
23. marec 2016
73
6
Always Accountable
Jeffrey F. January
Heather Bellson
15. november 2015
30. marec 2016
74
7
Heads Up
David Boyd
Channing Powell
22. november 2015
6. apríl 2016
75
8
Start to Finish
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete
29. november 2015
13. apríl 2016
76
9
No Way Out
Greg Nicotero
Seth Hoffman
14. február 2016
20. apríl 2016
77
10
The Next World
Kari Skogland
Angela Kang & Corey Reed
21. február 2016
27. apríl 2016
78
11
Knots Untie
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
28. február 2016
4. máj 2016
79
12
Not Tomorrow Yet
Greg Nicotero
Seth Hoffman
6. marec 2016
11. máj 2016
80
13
The Same Boat
Billy Gierhart
Angela Kang
13. marec 2016
18. máj 2016
81
14
Twice as Far
Alrick Riley
Matthew Negrete
20. marec 2016
25. máj 2016
82
15
East
Michael E. Satrazemis
Námet: Scott M. Gimple & Channing Powell
Scenár: Channing Powell
27. marec 2016
1. jún 2016
83
16
Last Day on Earth
Greg Nicotero
Scott M. Gimple & Matthew Negrete
3. apríl 2016
8. jún 2016

7. séria (2016-17)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
84
1
The Day Will Come When You Won't Be
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
23. október 2016
16. november 2017
85
2
The Well
Greg Nicotero
Matthew Negrete
30. október 2016
16. november 2017
86
3
The Cell
Alrick Riley
Angela Kang
6. november 2016
23. november 2017
87
4
Service
David Boyd
Corey Reed
13. november 2016
23. november 2017
88
5
Go Getters
Darnell Martin
Channing Powell
20. november 2016
30. november 2017
89
6
Swear
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson
27. november 2016
30. november 2017
90
7
Sing Me a Song
Rosemary Rodriguez
Angela Kang & Corey Reed
4. december 2016
7. december 2017
91
8
Hearts Still Beating
Michael E. Satrazemis
Matthew Negrete & Channing Powell
11. december 2016
7. december 2017
92
9
Rock in the Road
Greg Nicotero
Angela Kang
12. február 2017
14. december 2017
93
10
New Best Friends
Jeffrey F. January
Channing Powell
19. február 2017
14. december 2017
94
11
Hostiles and Calamities
Kari Skogland
David Leslie Johnson
26. február 2017
21. december 2017
95
12
Say Yes
Greg Nicotero
Matthew Negrete
5. marec 2017
21. december 2017
96
13
Bury Me Here
Alrick Riley
Scott M. Gimple
12. marec 2017
11. január 2018
97
14
The Other Side
Michael E. Satrazemis
Angela Kang
19. marec 2017
18. január 2018
98
15
Something They Need
Michael Slovis
Corey Reed
26. marec 2017
25. január 2018
99
16
The First Day of the Rest of Your Life
Greg Nicotero
Scott M. Gimple, Angela Kang & Matthew Negrete
2. apríl 2017
15. február 2018

8. séria (2017-18)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
100
1
Mercy
Greg Nicotero
Scott M. Gimple
22. október 2017
8. február 2019
101
2
The Damned
Rosemary Rodriguez
Matthew Negrete & Channing Powell
29. október 2017
8. február 2019
102
3
Monsters
Greg Nicotero
Matthew Negrete & Channing Powell
5. november 2017
15. február 2019
103
4
Some Guy
Dan Liu
David Leslie Johnson
12. november 2017
15. február 2019
104
5
The Big Scary U
Michael E. Satrazemis
Námet: Scott M. Gimple, David Leslie Johnson & Angela Kang
Scenár: David Leslie Johnson & Angela Kang
19. november 2017
22. február 2019
105
6
The King, the Widow, and Rick
John Polson
Angela Kang & Corey Reed
26. november 2017
22. február 2019
106
7
Time for After
Larry Teng
Matthew Negrete & Corey Reed
3. december 2017
1. marec 2019
107
8
How It's Gotta Be
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson & Angela Kang
10. december 2017
1. marec 2019
108
9
Honor
Greg Nicotero
Matthew Negrete & Channing Powell
25. február 2018
8. marec 2019
109
10
The Lost and the Plunderers
David Boyd
Angela Kang, Channing Powell & Corey Reed
4. marec 2018
8. marec 2019
110
11
Dead or Alive Or
Michael E. Satrazemis
Eddie Guzelian
11. marec 2018
15. marec 2019
111
12
The Key
Greg Nicotero
Corey Reed & Channing Powell
18. marec 2018
15. marec 2019
112
13
Do Not Send Us Astray
Jeffrey F. January
Angela Kang & Matthew Negrete
25. marec 2018
22. marec 2019
113
14
Still Gotta Mean Something
Michael E. Satrazemis
Eddie Guzelian
1. apríl 2018
22. marec 2019
114
15
Worth
Michael Slovis
David Leslie Johnson-McGoldrick & Corey Reed
8. apríl 2018
29. marec 2019
115
16
Wrath
Greg Nicotero
Scott M. Gimple, Angela Kang & Matthew Negrete
15. apríl 2018
29. marec 2019

9. séria (2018-19)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
116
1
A New Beginning
Greg Nicotero
Angela Kang
7. október 2018
6. február 2020
117
2
The Bridge
Daisy von Scherler Mayer
David Leslie Johnson-McGoldrick
14. október 2018
7. február 2020
118
3
Warning Signs
Dan Liu
Corey Reed
21. október 2018
8. február 2020
119
4
The Obliged
Rosemary Rodriguez
Geraldine Inoa
28. október 2018
12. február 2020
120
5
What Comes After
Greg Nicotero
Námet: Scott M. Gimple & Matthew Negrete
Scenár: Matthew Negrete
4. november 2018
13. február 2020
121
6
Who Are You Now
Larry Teng
Eddie Guzelian
11. november 2018
14. február 2020
122
7
Stradivarius
Michael Cudlitz
Vivian Tse
18. november 2018
15. február 2020
123
8
Evolution
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson-McGoldrick
25. november 2018
19. február 2020
124
9
Adaptation
Greg Nicotero
Corey Reed
10. február 2019
20. február 2020
125
10
Omega
David Boyd
Channing Powell
17. február 2019
21. február 2020
126
11
Bounty
Meera Menon
Matthew Negrete
24. február 2019
22. február 2020
127
12
Guardians
Michael E. Satrazemis
LaToya Morgan
3. marec 2019
26. február 2020
128
13
Chokepoint
Liesl Tommy
Eddie Guzelian & David Leslie Johnson-McGoldrick
10. marec 2019
27. február 2020
129
14
Scars
Millicent Shelton
Corey Reed & Vivian Tse
17. marec 2019
28. február 2020
130
15
The Calm Before
Laura Belsey
Geraldine Inoa & Channing Powell
24. marec 2019
29. február 2020
131
16
The Storm
Greg Nicotero
Angela Kang & Matthew Negrete
31. marec 2019
4. marec 2020

10. séria (2019-21)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
132
1
Lines We Cross
Greg Nicotero
Angela Kang
6. október 2019
 
133
2
We Are the End of the World
Greg Nicotero
Nicole Mirante-Matthews
13. október 2019
 
134
3
Ghosts
David Boyd
Jim Barnes
20. október 2019
 
135
4
Silence the Whisperers
Michael Cudlitz
Geraldine Inoa
27. október 2019
 
136
5
What It Always Is
Laura Belsey
Eli Jorné
3. november 2019
 
137
6
Bonds
Dan Liu
Kevin Deiboldt
10. november 2019
 
138
7
Open Your Eyes
Michael Cudlitz
Corey Reed
17. november 2019
 
139
8
The World Before
John Dahl
Julia Ruchman
24. november 2019
 
140
9
Squeeze
Michael E. Satrazemis
David Leslie Johnson-McGoldrick
23. február 2020
 
141
10
Stalker
Bronwen Hughes
Jim Barnes
1. marec 2020
 
142
11
Morning Star
Michael E. Satrazemis
Julia Ruchman & Vivian Tse
8. marec 2020
 
143
12
Walk With Us
Greg Nicotero
Eli Jorné & Nicole Mirante-Matthews
15. marec 2020
 
144
13
What We Become
Sharat Raju
Vivian Tse
22. marec 2020
 
145
14
Look at the Flowers
Daisy von Scherler Mayer
Channing Powell
29. marec 2020
 
146
15
The Tower
Laura Belsey
Kevin Deiboldt & Julia Ruchman
5. apríl 2020
 
147
16
A Certain Doom
Greg Nicotero
Námet: Jim Barnes, Eli Jorné & Corey Reed
Scenár: Corey Reed
4. október 2020
 
148
17
Home Sweet Home
David Boyd
Kevin Deiboldt & Corey Reed
28. febuár 2021
 
149
18
Find Me
David Boyd
Nicole Mirante-Matthews
7. marec 2021
 
150
19
One More
Laura Belsey
Erik Mountain & Jim Barnes
14. marec 2021
 
151
20
Splinter
Laura Belsey
Julia Ruchman & Vivian Tse
21. marec 2021
 
152
21
Diverged
David Boyd
Heather Bellson
28. marec 2021
 
153
22
Here's Negan
Laura Belsey
David Leslie Johnson-McGoldrick
4. apríl 2021
 

11. séria (2021-22)[upraviť | upraviť zdroj]

5. októbra 2019 bola potvrdená jedenásta séria.[10] Táto séria bude poslená pričom bude mať 24 častí a vysielať sa bude do roku 2022.[11]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
154
1
 
Kevin Dowling
Angela Kang & Jim Barnes
22. august 2021[12]
 

Špeciály[upraviť | upraviť zdroj]

Týždeň pred premiérou 7. série bol odvysielaný špeciál, ktorý zhrnul uplynulých 6 sérií, vrátane rozhovorov s hercami a producentmi.

Webizódy[upraviť | upraviť zdroj]

Torn Apart (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

Pred začatím 2. série, 6-dielna miniséria mala premiéru na oficiálnej webstránke AMC. Táto miniséria rozpráva príbeh Hannah, „dievčati na bicykli“, chodca, ktorú Rick zabil z milosti v prvej epizóde.[13]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
A New Day
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
2
Family Matters
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
3
Domestic Violence
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
4
Neighborly Advice
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
5
Step-Mother
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011
6
Everything Dies
Greg Nicotero
Storyline: John Esposito & Greg Nicotero
Scenár: John Esposito
3. október 2011

Cold Storage (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

Miniséria Cold Storage rozpráva príbeh mladého Chasea, ktorý hľadá úkryt v sklade spolu so zákerným zamestnancom B.J.-om.[14]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Hide and Seek
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
2
Keys to the Kingdom
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
3
The Chosen Ones
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012
4
Parting Shots
Greg Nicotero
John Esposito
1. október 2012

The Oath (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Alone
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013
2
Choice
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013
3
Bond
Greg Nicotero
Storyline: Greg Nicotero
Scenár: Luke Passmore
1. október 2013

Red Machete (2017–18)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(AMC.com)
1
Behind Us
Avi Youabian
Nick Bernardone
22. október 2017
2
Sorrowful
Avi Youabian
Nick Bernardone
19. november 2017
3
Made to Suffer
Avi Youabian
Nick Bernardone
10. december 2017
4
What We Become
Avi Youabian
Nick Bernardone
25. február 2018
5
Gone
Avi Youabian
Nick Bernardone
20. marec 2018
6
We Find Ourselves
Avi Youabian
Nick Bernardone
9. apríl 2018

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. AMC Greenlights Six Episodes of The Walking Dead Set to Premiere in October 2010 [online]. AMC, marec 2010. Dostupné online. (po anglicky)
  2. The Walking Dead: Season Three Ratings [online]. TV Series Finale, 2.4.2013. Dostupné online. (po anglicky)
  3. The Walking Dead: Season Four Ratings [online]. TV Series Finale, 1.4.2014. Dostupné online. (po anglicky)
  4. The Walking Dead: Season Five Ratings [online]. TV Series Finale, 31.3.2015. Dostupné online. (po anglicky)
  5. The Walking Dead: Season Six Ratings [online]. TV Series Finale, 5.4.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  6. The Walking Dead: Season Seven Ratings [online]. TV Series Finale, 4.4.2017. Dostupné online. (po anglicky)
  7. The Walking Dead: Season Eight Ratings [online]. TV Series Finale, 10.4.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  8. The Walking Dead: Season Nine Ratings [online]. TV Series Finale, 26.3.2019. Dostupné online. (po anglicky)
  9. The Walking Dead: Season Ten Ratings [online]. TV Series Finale, 6.4.2019. Dostupné online. (po anglicky)
  10. https://ew.com/comic-con/2019/10/05/the-walking-dead-renewed-season-11-lauren-cohan-returning/
  11. http://www.thefutoncritic.com/news/2020/09/09/the-walking-dead-to-conclude-with-expanded-two-year-eleventh-season-88302/20200909amc01/
  12. https://deadline.com/2021/04/walking-dead-final-season-premiere-date-revealed-teaser-video-norman-reedus-spinoff-melissa-mcbride-amc-1234727341/
  13. AMC Launches "The Walking Dead" Webisodes on Monday, October 3 at 2 PM [online]. The Futon Critic, 27.9.2011. Dostupné online. (po anglicky)
  14. The Walking Dead – Cold Storage Webisodes Now Online [online]. AMC, október 2012. Dostupné online. (po anglicky)