Zoznam UGC objektov 10001 – 10500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 10001 do 10500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 10001 15h 42,3m 0s +44° 28′ 0″ +07-32-048 1376 1,5 1,1 110 S 15,4 1,5 1,1
UGC 10002 15h 42,5m 0s +57° 25′ 0″ +10-22-035 0755 1,2 0,15 134 SB? 16,0 0,9 0,15 7
UGC 10003 15h 42,6m 0s +41° 15′ 0″ +07-32-049 1376 1,0 0,8 130 S 14,2 1,0 0,8
UGC 10004 15h 42,6m 0s +47° 26′ 0″ +08-29-007 1404 1,0 0,1 3 Sc 17,0 1,1 0,1 7
UGC 10005 15h 42,7m 0s +00° 55′ 0″ +00-40-009 0151 1,6 1,5 Sc? 15,7 1,4 1,4 1
UGC 10006 15h 42,7m 0s +32° 36′ 0″ +06-35-000 0071 1,1 0,25 118 Sb-c 16,0 0,9 0,2 7
UGC 10007 15h 42,7m 0s +41° 17′ 0″ +07-32-050 1376 1,2 0,9 140 SB:b 13,9 1,1 0,9
UGC 10008 15h 43,0m 0s +82° 30′ 0″ +14-07-027 1363 1,1 1,1 Sc 15,7 1,1 1,1 1
UGC 10009 15h 43,1m 0s +04° 19′ 0″ +01-40-000 1082 1,1 0,4 3 DWARF 17,0 1,0 0,4
UGC 10010 15h 43,1m 0s +46° 14′ 0″ +08-29-009 1404 1,6 0,8 5 IRR 15,4 1,4 0,5
UGC 10011 15h 43,2m 0s +25° 36′ 0″ +04-37-029 1119 1,1 0,35 145 Sb-c 15,4 1,1 0,35 6
UGC 10012 15h 43,2m 0s +36° 15′ 0″ +06-35-003 0071 1,2 0,8 154 E 16,0 1,4 1,0
UGC 10013 15h 43,2m 0s +55° 49′ 0″ +09-26-013 1413 1,0 0,55 12 SB:a-b 14,9 1,0 0,6 5
UGC 10014 15h 43,4m 0s +12° 39′ 0″ +02-40-013 0136 1,3 1,1 DWARF 15,7 1,0 1,
UGC 10015 15h 43,4m 0s +21° 11′ 0″ +04-37-000 1119 1,1 0,2 34 Sc-IRR 16,5 0,7 0,2 6
UGC 10016 15h 43,4m 0s +26° 46′ 0″ +05-37-000 0121 1,0 0,15 0 Sa-b 15,5 1,1 0,20 7
UGC 10017 15h 43,4m 0s +21° 35′ 0″ +04-37-000 1119 1,2 0,6 DWARF 17,0 0,8 0,6
UGC 10018 15h 43,4m 0s +67° 55′ 0″ +11-19-012 1426 1,1 1,0 SBb 15,0 1,1 1,0 1
UGC 10019 15h 43,5m 0s +30° 18′ 0″ +05-37-021 0121 1,4 0,4 Sb 15,4 1,0 0,2 6
UGC 10020 15h 43,6m 0s +20° 44′ 0″ +04-37-031 1119 2,3 2,2 Sc 14,5 1,8 1,8 1
UGC 10021 15h 43,6m 0s +28° 15′ 0″ +05-37-020 0121 1,4 0,35 171 S 14,9 1,3 0,3 6
UGC 10022 15h 43,6m 0s +57° 32′ 0″ +10-22-036 0755 1,5 0,4 88 Sc 16,5 1,3 0,2 7
UGC 10023 15h 43,7m 0s +07° 03′ 0″ +01-40-000 1082 1,1 0,7 93 IRR 15,2 1,0 0,6
UGC 10024 15h 43,8m 0s +02° 34′ 0″ +01-40-014 1082 1,6 0,9 115 Sa? 13,1 1,7 1,0 4
UGC 10025 15h 43,9m 0s +02° 59′ 0″ +01-40-000 1082 1,0 0,1 83 17,0 0,8 0,1 7
UGC 10026 15h 43,9m 0s +10° 55′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 0,4 162 Sc 15,3 0,9 0,35 6
UGC 10027 15h 44,0m 0s +04° 35′ 0″ +01-40-000 1082 1,0 0,10 125 Sb-c 16,0 0,9 0,10 7
UGC 10028 15h 44,1m 0s +44° 24′ 0″ +07-32-052 1376 1,0 0,3 163 15,7 0,9 0,2
UGC 10029 15h 44,4m 0s +06° 03′ 0″ +01-40-000 1082 1,3 0,9 100 S0 15,1 1,2 0,8 3
UGC 10030 15h 44,5m 0s -00° 50′ 0″ +00-40-010 0151 1,4 0,8 175 SBa-b 15,4 1,4 0,7
UGC 10031 15h 44,5m 0s +61° 45′ 0″ +10-22-000 0755 1,7 1,5 DWRFSP 17,0 1,5 1,0
UGC 10032 15h 44,6m 0s +72° 35′ 0″ +12-15-015 0752 1,3 0,45 168 Sb-c 15,2 1,4 0,4 6
UGC 10033 15h 44,7m 0s +18° 02′ 0″ +03-40-038 0082 3,8 2,8 SB+COMP 13,2
UGC 10034 15h 44,7m 0s +31° 10′ 0″ +05-37-024 0121 1,2 1,1 SBb/Sb 15,3 1,2 1,1 1
UGC 10035 15h 45,5m 0s +26° 13′ 0″ +04-37-033 1119 1,1 0,7 PECULR? 14,9 0,8 0,6
UGC 10036 15h 45,7m 0s +28° 48′ 0″ +05-37-027 0121 1,1 1,1 Sc 14,4 1,1 1,1 1
UGC 10037 15h 45,8m 0s +11° 26′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 1,0 SBb 15,2 1,2 1,0 1
UGC 10038 15h 46,1m 0s +26° 21′ 0″ +04-37-000 1119 1,0 0,18 41 S0-a 15,3 0,9 0,18 7
UGC 10039 15h 46,2m 0s +11° 48′ 0″ +02-40-000 0136 1,1 0,25 76 S 15,4 0,9 0,25 6
UGC 10040 15h 46,4m 0s +18° 01′ 0″ +03-40-043 0082 1,0 0,3 160 S 15,3 1,0 0,3 6
UGC 10041 15h 46,5m 0s +05° 20′ 0″ +01-40-015 1082 3,0 1,7 165 15,0 3,3 1,8
UGC 10042 15h 46,5m 0s +07° 22′ 0″ +01-40-016 1082 1,6 0,25 169 Sc 14,8 1,4 0,20 7
UGC 10043 15h 46,5m 0s +22° 02′ 0″ +04-37-034 1119 2,4 0,30 151 Sb/Sc 15,4 2,2 0,30 7
UGC 10044 15h 46,6m 0s +18° 15′ 0″ +03-40-044 0082 1,3 0,12 115 Sc 16,0 1,2 0,12 7
UGC 10045 15h 46,8m 0s +00° 19′ 0″ +00-40-000 0151 1,2 0,15 90 S 15,5 1,0 0,25 7
UGC 10046 15h 46,9m 0s +00° 22′ 0″ +00-40-011 0151 1,4 0,9 178 DBLSYS 15,1 1,7 1,0
UGC 10047 15h 47,0m 0s +72° 19′ 0″ +12-15-016 0752 1,8 0,7 110 Sb 14,5 1,9 0,7 6
UGC 10048 15h 47,1m 0s +19° 11′ 0″ +03-40-048 0082 1,1 1,1 S0? 14,4 1,1 1,1 1
UGC 10049 15h 47,1m 0s +21° 59′ 0″ +04-37-037 1119 1,3 0,7 CHAIN 15,1
UGC 10050 15h 47,4m 0s +18° 41′ 0″ +03-40-049 0082 1,6 1,0 154 S0 14,6 1,7 1,1
UGC 10051 15h 47,5m 0s +12° 33′ 0″ +02-40-014 0136 0,50 0,45 14,5 0,50 0,50
UGC 10052 15h 47,8m 0s +20° 58′ 0″ +04-37-040 1119 1,1 0,8 DBLSYS 14,4
UGC 10053 15h 47,9m 0s +69° 38′ 0″ +12-15-017 0752 1,1 0,8 15,2 1,1 0,6
UGC 10054 15h 48,0m 0s +81° 59′ 0″ +14-07-029 1363 3,2 1,4 150 SBIV 14,9 2,5 1,3 5
UGC 10055 15h 48,1m 0s +18° 17′ 0″ +03-40-050 0082 1,5 1,3 Sc 15,1 1,5 1,3 1
UGC 10056 15h 48,1m 0s +19° 05′ 0″ +03-40-051 0082 1,8 1,6 105 SBc 13,4 1,8 1,6 1
UGC 10057 15h 48,2m 0s +68° 22′ 0″ +11-19-017 1426 1,6 0,7 92 SBb 15,3 1,6 0,7
UGC 10058 15h 48,3m 0s +26° 05′ 0″ +04-37-000 1119 1,2 0,9 DWRFSP 17,0 0,6 0,5
UGC 10059 15h 48,6m 0s +22° 24′ 0″ +04-37-045 1119 1,2 0,8 115 Sc 15,7 0,9 0,4 3
UGC 10060 15h 48,8m 0s +20° 20′ 0″ +08-40-052 0082 1,0 0,7 4 SBb 15,7 1,0 0,7 3
UGC 10061 15h 48,8m 0s +16° 27′ 0″ +03-40-000 0082 2,3 2,0 DWRFIR 16,5 2,0 2,
UGC 10062 15h 49,0m 0s +22° 06′ 0″ +04-37-047 1119 1,5 0,7 167 Sc 15,2 1,4 0,7 5
UGC 10063 15h 49,0m 0s +25° 53′ 0″ +04-37-000 1119 1,2 0,3 130 16,5 0,7 0,3
UGC 10064 15h 49,1m 0s +25° 51′ 0″ +04-37-048 1119 1,0 0,2 10 S0 15,0 0,8 0,2 6
UGC 10065 15h 49,3m 0s +37° 10′ 0″ +06-35-000 0071 1,0 0,7 160 Sb 15,1 0,9 0,7 2
UGC 10066 15h 49,4m 0s +23° 57′ 0″ +04-37-000 1119 1,2 0,12 3 S 15,4 0,7 0,12 7
UGC 10067 15h 49,5m 0s -01° 06′ 0″ +00-40-000 0151 1,2 0,2 89 Sc 15,6 1,2 0,2 7
UGC 10068 15h 49,7m 0s +13° 03′ 0″ +02-40-016 0136 1,0 0,8 100 S0 15,0 1,0 0,8 2
UGC 10069 15h 49,7m 0s +43° 33′ 0″ +07-33-001 1369 0,7 0,5 100 E-S0 14,4 0,7 0,5
UGC 10070 15h 49,7m 0s +47° 23′ 0″ +08-29-014 1404 1,4 0,7 120 S 13,6 1,1 0,6 5
UGC 10071 15h 49,7m 0s +51° 57′ 0″ +09-26-019 1413 1,1 0,6 95 S 15,4 0,7 0,6
UGC 10072 15h 49,8m 0s +71° 25′ 0″ +12-15-026 0752 1,9 1,2 140 SBb/Sc 15,4 1,6 1,1
UGC 10073 15h 50,1m 0s +24° 46′ 0″ +04-37-050 1119 1,2 0,6 147 SBb/Sc 14,7 1,2 0,6 5
UGC 10074 15h 50,6m 0s +24° 32′ 0″ +04-37-053 1119 1,1 0,7 100 Sc 15,2 1,0 0,5 4
UGC 10075 15h 50,6m 0s +62° 27′ 0″ +10-23-003 1100 7,0 2,4 28 Sc 11,7 +674 5,0 2,0 6
UGC 10076 15h 50,7m 0s +21° 16′ 0″ +04-37-052 1119 1,5 1,5 SBb 14,2 1,3 1,3 1
UGC 10077 15h 50,8m 0s +13° 23′ 0″ +02-40-017 0136 1,1 0,5 158 Sb-c 15,0 1,1 0,5 5
UGC 10078 15h 50,8m 0s +67° 19′ 0″ +11-19-022 1426 1,4 1,3 E 14,6 1,4 1,3
UGC 10079 15h 51,0m 0s +12° 06′ 0″ +02-40-018 0136 1,7 1,2 65 Sc 14,1 1,5 1,2 3
UGC 10080 15h 51,1m 0s +40° 47′ 0″ +07-33-004 1369 1,5 0,8 174 SBb 14,6 1,5 0,8 5
UGC 10081 15h 51,8m 0s +00° 40′ 0″ +00-40-013 0151 2,1 0,45 105 Sa 13,3 2,1 0,45 7
UGC 10082 15h 51,9m 0s +12° 16′ 0″ +02-41-000 0136 1,1 0,45 70 SB+COMP 15,5 1,1 0,5
UGC 10083 15h 51,9m 0s +14° 44′ 0″ +03-40-059 0082 2,1 1,6 168 SBa 13,1 2,0 1,3 2
UGC 10084 15h 52,1m 0s +18° 47′ 0″ +03-40-061 0082 1,2 0,7 S0? 14,8 1,2 0,7
UGC 10085 15h 52,2m 0s +18° 40′ 0″ +03-40-062 0082 1,0 0,7 65 Sc 14,7 0,9 0,6 3
UGC 10086 15h 52,3m 0s +16° 45′ 0″ +03-40-063 0082 0,7 0,20 177 14,5 0,6 0,20
UGC 10087 15h 52,4m 0s +41° 45′ 0″ +07-33-007 1369 1,1 1,0 Sc 15,1 1,0 0,8 1
UGC 10088 15h 52,6m 0s +70° 32′ 0″ +12-15-035 0752 1,8 1,2 145 E 14,8 1,8 1,2
UGC 10089 15h 52,7m 0s +21° 17′ 0″ +04-37-000 1119 1,1 0,2 178 Sc 15,4 1,1 0,15 7
UGC 10090 15h 53,1m 0s +61° 13′ 0″ +10-23-000 1100 1,0 1,0 DWRFSP 17,0 0,6 0,6
UGC 10091 15h 53,4m 0s +06° 05′ 0″ +01-41-002 1067 2,0 1,6 S0 13,8 1,6 1,4
UGC 10092 15h 53,4m 0s +18° 25′ 0″ +03-41-001 0083 1,1 0,30 105 IRR 14,7 1,1 0,30
UGC 10093 15h 53,6m 0s +17° 18′ 0″ +03-41-002 0083 1,6 1,3 SBc/Sc 15,0 1,6 1,3 1
UGC 10094 15h 53,6m 0s +24° 38′ 0″ +04-38-000 0113 1,0 0,12 75 Sb-c 15,5 1,0 0,15 7
UGC 10095 15h 53,8m 0s +45° 32′ 0″ +08-29-022 1404 1,4 0,6 154 DWRFIR 16,5 1,0 0,5
UGC 10096 15h 53,9m 0s +27° 07′ 0″ +05-38-001 0134 1,1 0,45 26 Sc 15,1 1,0 0,4 6
UGC 10097 15h 54,2m 0s +48° 00′ 0″ +08-29-023 1404 1,3 1,1 130 S0 14,1 1,4 1,2 1
UGC 10098 15h 54,8m 0s +06° 08′ 0″ +01-41-003 1067 0,8 0,8 140 13,8 0,7 0,6
UGC 10099 15h 54,9m 0s +42° 01′ 0″ +07-33-000 1369 0,4 0,25 COMPACT 14,3 10330 0,3 0,3
UGC 10100 15h 55,0m 0s +22° 33′ 0″ +04-38-002 0113 1,4 1,0 140 E 14,5 1,7 1,3
UGC 10101 15h 55,2m 0s +16° 00′ 0″ +03-41-006 0083 1,4 0,7 75 S0 14,6 1,6 0,7 5
UGC 10102 15h 55,2m 0s +16° 05′ 0″ +03-41-005 0083 1,6 0,8 160 E 14,1 1,5 0,8
UGC 10103 15h 55,3m 0s +48° 14′ 0″ +08-29-024 1404 1,1 1,1 E 14,4 0,9 0,9
UGC 10104 15h 55,4m 0s +30° 12′ 0″ +05-38-004 0134 2,8 2,6 Sc 14,9 2,2 2,0 1
UGC 10105 15h 55,4m 0s +58° 51′ 0″ +10-23-008 1100 1,3 1,0 DWARF 17,0 0,7 0,7
UGC 10106 15h 55,5m 0s +16° 27′ 0″ +03-41-010 0083 1,1 0,8 70 E 14,7 1,2 0,9
UGC 10107 15h 55,6m 0s +48° 18′ 0″ +08-29-026 1404 1,2 1,1 S0 13,6 1,1 1,0 1
UGC 10108 15h 55,8m 0s +12° 13′ 0″ +02-41-001 0168 1,3 1,1 160 Sb-c 14,1 1,0 0,9 2
UGC 10109 15h 55,8m 0s +47° 18′ 0″ +08-29-028 1404 1,4 0,6 145 Sb/SBb 14,9 1,2 0,6 5
UGC 10110 15h 55,9m 0s +28° 57′ 0″ +05-38-005 0134 1,2 0,8 S0? 16,0 1,0 0,7
UGC 10111 15h 56,0m 0s +13° 27′ 0″ +02-41-000 0168 1,8 0,1 40 PECULR? 16,0 1,5 0,1 7
UGC 10112 15h 56,0m 0s +20° 06′ 0″ +03-41-014 0083 1,0 0,4 52 S0-a 15,2 1,0 0,35 6
UGC 10113 15h 56,2m 0s +17° 35′ 0″ +03-41-015 0083 2,5 0,7 28 SBc 13,4 2,6 0,7 6
UGC 10114 15h 56,5m 0s +37° 01′ 0″ +06-35-016 0071 1,3 0,3 147 Sc 16,0 1,0 0,25 6
UGC 10115 15h 56,5m 0s +64° 04′ 0″ +11-19-031 1426 1,3 0,8 140 E 13,9 1,4 0,9
UGC 10116 15h 57,0m 0s +20° 55′ 0″ +04-38-005 0113 1,9 1,0 GROUP 13,4
UGC 10117 15h 57,2m 0s +21° 45′ 0″ +04-38-011 0113 1,0 0,3 133 Sa-b 15,4 1,2 0,25 6
UGC 10118 15h 57,2m 0s +48° 49′ 0″ +08-29-029 1404 1,1 0,6 100 E-S0 14,3 0,9 0,5
UGC 10119 15h 57,2m 0s +79° 18′ 0″ +13-11-018 0768 1,2 0,5 160 S? 15,5 1,2 0,3
UGC 10120 15h 57,3m 0s +35° 10′ 0″ +06-35-017 0071 1,3 1,3 SBb 14,9 1,3 1,3 1
UGC 10121 15h 57,5m 0s +18° 56′ 0″ +03-41-020 0083 1,3 0,6 175 SBb-c 14,6 1,1 0,5 5
UGC 10122 15h 57,7m 0s +39° 58′ 0″ +07-33-022 1369 1,3 1,3 Sa 15,5 1,3 1,3 1
UGC 10123 15h 57,7m 0s +51° 28′ 0″ +09-26-035 1413 1,3 0,25 57 Sa-b 15,0 1,4 0,3 6
UGC 10124 15h 57,8m 0s +70° 50′ 0″ +12-15-038 0752 2,2 1,7 140 E 13,6 2,2 1,7
UGC 10125 15h 58,0m 0s +84° 00′ 0″ +14-07-000 1363 1,4 0,4 57 DWARF 17,0 0,9 0,3
UGC 10126 15h 58,0m 0s +79° 08′ 0″ +13-11-019 0768 1,1 0,8 155 SB 13,3 +3929 1,1 0,8
UGC 10127 15h 58,2m 0s +21° 00′ 0″ +04-38-012 0113 1,4 0,8 70 Sb 14,2 1,6 0,9 4
UGC 10128 15h 58,4m 0s +30° 31′ 0″ +05-38-008 0134 1,2 0,6 DBLSYS 15,2
UGC 10129 15h 58,8m 0s +51° 58′ 0″ +09-26-039 1413 1,1 0,9 30 PECULR 15,7 1,2 0,9
UGC 10130 15h 58,9m 0s +08° 58′ 0″ +02-41-000 0168 1,4 0,8 170 Sa 15,1 1,3 0,8 4
UGC 10131 15h 58,9m 0s +14° 14′ 0″ +02-41-000 0168 1,1 0,10 111 Sb 16,0 0,9 0,12 7
UGC 10132 15h 58,9m 0s +78° 37′ 0″ +13-11-020 0768 1,2 0,8 120 SBb/Sc 16,0 1,1 0,8
UGC 10133 15h 59,0m 0s +01° 51′ 0″ +00-41-002 0761 2,8 1,7 137 Sc/SBc 14,4 2,8 1,7 4
UGC 10134 15h 59,0m 0s +16° 27′ 0″ +03-41-037 0083 1,0 0,8 SBb 15,2 1,0 0,8 2
UGC 10135 15h 59,2m 0s +19° 29′ 0″ +03-41-043 0083 1,3 1,1 30 S0 14,8 +4480 1,3 1,1 2
UGC 10136 15h 59,2m 0s +36° 44′ 0″ +06-35-022 0071 1,0 0,35 44 S 15,6 0,9 0,3 6
UGC 10137 15h 59,4m 0s +08° 17′ 0″ +01-41-005 1067 1,3 0,7 40 Sc 15,1 0,9 0,4 5
UGC 10138 15h 59,5m 0s +21° 30′ 0″ +04-38-000 0113 1,4 0,6 178 Sa 15,2 1,6 0,8 5
UGC 10139 15h 59,6m 0s +18° 06′ 0″ +03-41-044 0083 1,1 0,7 43 S0-a 14,5 1,4 0,7 4
UGC 10140 15h 59,6m 0s +18° 53′ 0″ +03-41-000 0083 1,0 1,0 DWARF 18,0 0,9 0,7
UGC 10141 15h 59,6m 0s +35° 57′ 0″ +06-35-023 0071 1,0 0,15 79 S 16,0 0,9 0,15 7
UGC 10142 15h 59,7m 0s +70° 29′ 0″ +12-15-041 0752 1,6 0,5 10 SBa 15,4 1,7 0,6 6
UGC 10143 16h 00,0m 0s +16° 06′ 0″ +03-41-054 0083 2,0 1,1 10 E 14,9 2,3 1,2
UGC 10144 16h 00,0m 0s +16° 29′ 0″ +03-41-055 0083 1,7 1,0 E 14,6 1,7 1,1
UGC 10145 16h 00,5m 0s +47° 14′ 0″ +08-29-035 1404 1,0 0,5 0 E 15,2 1,0 0,5
UGC 10146 16h 00,6m 0s +05° 15′ 0″ +01-41-007 1067 1,0 0,9 15,6 0,8 0,8 1
UGC 10147 16h 00,8m 0s +05° 47′ 0″ +01-41-008 1067 1,2 0,8 DBLSYS 14,7
UGC 10148 16h 00,8m 0s +21° 06′ 0″ +04-38-016 0113 1,7 0,8 0 SB 15,0 1,7 0,9
UGC 10149 16h 00,8m 0s +37° 29′ 0″ +06-35-026 0071 1,2 1,1 Sc 14,4 1,2 1,1 1
UGC 10150 16h 00,8m 0s +49° 20′ 0″ +08-29-037 1404 1,0 0,5 102 SBc 15,6 1,0 0,5 5
UGC 10151 16h 00,9m 0s +27° 09′ 0″ +05-38-011 0134 1,0 0,8 170 Sc 14,8 1,0 0,8 2
UGC 10152 16h 00,9m 0s +41° 20′ 0″ +07-33-029 1369 1,0 0,5 DBLSYS 14,5
UGC 10153 16h 01,1m 0s +20° 47′ 0″ +04-38-014 0113 1,1 0,8 125 SBb 15,2 1,1 0,9 3
UGC 10154 16h 01,2m 0s +21° 02′ 0″ +04-38-018 0113 1,1 0,9 Sc 14,7 1,0 1,0 1
UGC 10155 16h 01,2m 0s +39° 46′ 0″ +07-33-031 1369 1,0 0,9 Sc 14,5 1,0 0,9 1
UGC 10156 16h 01,3m 0s +47° 21′ 0″ +08-29-038 1404 1,6 0,6 DBLSYS 14,6
UGC 10157 16h 01,3m 0s +70° 45′ 0″ +12-15-043 0752 1,0 0,9 SBb 15,0 1,0 0,9 1
UGC 10158 16h 01,6m 0s +11° 52′ 0″ +02-41-000 0168 1,1 0,7 20 S0 15,2 1,1 0,8 3
UGC 10159 16h 01,8m 0s -02° 00′ 0″ +00-41-003 0761 1,0 0,9 15,3 1,1 1,1
UGC 10160 16h 01,8m 0s +25° 10′ 0″ +04-38-019 0113 1,5 0,6 95 SBa 15,2 1,4 0,5 6
UGC 10161 16h 01,9m 0s +13° 53′ 0″ +02-41-004 0168 1,0 0,7 10 S 14,1 1,0 0,7 3
UGC 10162 16h 01,9m 0s +71° 32′ 0″ +12-15-046 0752 1,2 0,4 62 SBb 15,4 1,3 0,5 6
UGC 10163 16h 02,0m 0s +04° 00′ 0″ +01-41-010 1067 1,1 0,4 146 S0-a 13,9 1,1 0,4 6
UGC 10164 16h 02,1m 0s +14° 55′ 0″ +03-41-069 0083 1,0 0,7 E? 15,5 1,1 0,7
UGC 10165 16h 02,1m 0s +17° 53′ 0″ +03-41-074 0083 1,8 0,8 DBLSYS 14,6
UGC 10166 16h 02,1m 0s +40° 07′ 0″ +07-33-034 1369 1,1 0,6 155 SB 14,8 1,1 0,5
UGC 10167 16h 02,1m 0s +41° 39′ 0″ +07-33-033 1369 1,5 0,7 135 S0-a 15,4 1,3 0,6 5
UGC 10168 16h 02,1m 0s +49° 28′ 0″ +08-29-041 1404 1,6 1,3 160 SB0 14,3 1,6 1,3 2
UGC 10169 16h 02,2m 0s +14° 57′ 0″ +03-41-070 0083 2,5 0,4 15,2 2,3 0,4
UGC 10170 16h 02,3m 0s +17° 51′ 0″ +03-41-078 0083 1,2 1,1 E 14,9 10457
UGC 10171 16h 02,3m 0s +43° 02′ 0″ +07-33-000 1369 1,2 0,1 60 Sc 17,0 1,1 0,1 7
UGC 10172 16h 02,5m 0s +14° 25′ 0″ +02-41-000 0168 1,2 0,2 8 Sb-c 15,2 1,2 0,2 6
UGC 10173 16h 02,5m 0s +68° 20′ 0″ +11-20-002 1410 1,0 0,2 58 S 15,6 1,0 0,2 6
UGC 10174 16h 02,6m 0s +23° 28′ 0″ +04-38-000 0113 1,0 0,15 92 Sa-b 16,5 1,1 0,20 7
UGC 10175 16h 02,6m 0s +30° 51′ 0″ +05-38-014 0134 1,1 0,5 30 IRR 15,7 1,0 0,4
UGC 10176 16h 02,7m 0s +13° 50′ 0″ +02-41-000 0168 1,5 0,15 66 Sc 15,2 1,5 0,18 7
UGC 10177 16h 02,8m 0s +17° 54′ 0″ +03-41-088 0083 1,1 0,22 82 Sb 14,8 +9912 1,1 0,22 6
UGC 10178 16h 02,8m 0s +24° 04′ 0″ +04-38-021 0113 1,6 1,0 165 E 14,9 2,1 1,5
UGC 10179 16h 02,8m 0s +31° 07′ 0″ +05-38-000 0134 1,1 0,5 COMPACT 16,5
UGC 10180 16h 02,9m 0s +17° 33′ 0″ +03-41-089 0083 1,1 0,7 55 S 15,6 10840 1,0 0,5 5
UGC 10181 16h 03,0m 0s +81° 50′ 0″ +14-07-034 1363 1,3 0,2 70 Sa 15,3 1,0 0,2 7
UGC 10182 16h 03,0m 0s +20° 41′ 0″ +04-38-022 0113 0,8 0,55 DBLSYS 14,1 +4671 0,9 0,55
UGC 10183 16h 03,0m 0s +80° 00′ 0″ +13-11-022 0768 1,2 0,5 170 SB0-a 15,3 1,1 0,6 5
UGC 10184 16h 03,1m 0s +03° 11′ 0″ +01-41-000 1067 1,0 0,2 130 Sa 15,6 0,9 0,2 6
UGC 10185 16h 03,1m 0s +15° 10′ 0″ +03-41-091 0083 1,0 0,8 50 Sa 14,5 1,0 0,8 2
UGC 10186 16h 03,1m 0s +17° 54′ 0″ +03-41-092 0083 1,0 0,9 DBLSYS 14,9
UGC 10187 16h 03,2m 0s +16° 35′ 0″ +03-41-094 0083 1,2 0,6 124 DBLSYS 15,4
UGC 10188 16h 03,2m 0s +17° 44′ 0″ +03-41-097 0083 1,2 0,8 DBLSYS 15,0 10324 1,2 1,1
UGC 10189 16h 03,2m 0s +17° 44′ 0″ +03-41-098 0083 1,1 0,8 DBLSYS 15,0 10690 1,0 0,8
UGC 10190 16h 03,2m 0s +17° 51′ 0″ +03-41-000 0083 1,0 0,1 158 Sc 16,0 0,8 0,12 7
UGC 10191 16h 03,2m 0s +18° 17′ 0″ +03-41-101 0083 1,0 0,5 40 S0 15,4 11363 1,4 0,7 5
UGC 10192 16h 03,3m 0s +17° 56′ 0″ +03-41-104 0083 1,6 0,5 PECULR 15,2 10245 1,1 0,7
UGC 10193 16h 03,5m 0s +16° 20′ 0″ +03-41-109 0083 1,1 0,2 133 S+COMP 15,5 7
UGC 10194 16h 03,5m 0s +63° 51′ 0″ +11-20-004 1410 1,8 0,2 50 16,0 1,7 0,2 7
UGC 10195 16h 03,6m 0s +18° 21′ 0″ +03-41-113 0083 1,7 0,4 120 Sb 15,7 1,6 0,4 6
UGC 10196 16h 03,7m 0s +21° 38′ 0″ +04-38-025 0113 2,1 1,1 105 Sc 14,3 2,2 1,1 5
UGC 10197 16h 03,9m 0s +20° 55′ 0″ +04-38-027 0113 1,3 0,6 172 15,2 1,4 0,6 5
UGC 10198 16h 03,9m 0s +20° 55′ 0″ +04-38-026 0113 1,2 0,6 42 15,2 1,4 0,6 5
UGC 10199 16h 04,0m 0s +18° 23′ 0″ +03-41-118 0083 1,0 0,9 S0 15,0 11169 1,2 1,1 1
UGC 10200 16h 04,0m 0s +41° 29′ 0″ +07-33-039 1369 0,8 0,6 13,6 0,7 0,6
UGC 10201 16h 04,1m 0s +15° 49′ 0″ +03-41-123 0083 1,1 0,7 DBLSYS 14,3
UGC 10202 16h 04,1m 0s +19° 55′ 0″ +03-41-125 0083 1,1 0,9 10 SBb 14,4 1,1 0,7 2
UGC 10203 16h 04,3m 0s +03° 55′ 0″ +01-41-011 1067 1,0 0,25 115 S0 15,1 0,8 0,22 6
UGC 10204 16h 04,4m 0s +16° 27′ 0″ +03-41-127 0083 1,1 0,7 S0? 14,3 1,8 1,2
UGC 10205 16h 04,6m 0s +30° 14′ 0″ +05-38-017 0134 1,7 0,9 132 Sa 14,4 1,7 1,2 7
UGC 10206 16h 04,6m 0s +69° 50′ 0″ +12-15-050 0752 1,4 1,0 150 E 13,9 1,4 1,0
UGC 10207 16h 04,7m 0s +32° 01′ 0″ +05-38-015 0134 1,9 0,8 157 SBb 15,3 1,7 0,8 5
UGC 10208 16h 04,7m 0s +32° 01′ 0″ +05-38-016 0134 1,2 0,3 149 15,3 0,8 0,2
UGC 10209 16h 04,7m 0s +36° 48′ 0″ +06-35-033 0071 1,1 0,15 165 Sb 16,0 1,1 0,15 7
UGC 10210 16h 04,8m 0s +08° 06′ 0″ +01-41-012 1067 1,9 0,9 159 Sc 14,1 1,5 0,8 5
UGC 10211 16h 04,9m 0s +22° 12′ 0″ +04-38-028 0113 1,2 0,4 13 Sa-b 15,0 1,2 0,4 6
UGC 10212 16h 04,9m 0s +77° 45′ 0″ +13-11-023 0768 1,5 0,2 138 Sb-c 16,0 1,3 0,2 7
UGC 10213 16h 05,0m 0s +10° 33′ 0″ +02-41-007 0168 1,1 0,9 S 15,0 1,0 0,8 2
UGC 10214 16h 05,0m 0s +55° 33′ 0″ +09-26-056 1413 4,1 0,8 4 SB 15,0
UGC 10215 16h 05,2m 0s +19° 41′ 0″ +03-41-133 0083 1,0 0,7 40 S 15,7 0,6 0,4
UGC 10216 16h 05,3m 0s +13° 51′ 0″ +02-41-000 0168 1,0 0,3 28 S 15,2 0,9 0,2 6
UGC 10217 16h 05,5m 0s +22° 29′ 0″ +04-38-029 0113 1,0 0,9 SBb 16,0 1,0 0,9 1
UGC 10218 16h 05,6m 0s +10° 55′ 0″ +02-41-009 0168 1,1 0,5 3 Sa 14,8 1,1 0,5 5
UGC 10219 16h 05,9m 0s +07° 40′ 0″ +01-41-013 1067 2,8 0,5 56 Sc 14,7 2,8 0,4 7
UGC 10220 16h 05,9m 0s +20° 20′ 0″ +03-41-135 0083 1,0 0,5 175 SBc 16,0 1,0 0,5 5
UGC 10221 16h 05,9m 0s +69° 45′ 0″ +12-15-051 0752 1,1 0,3 118 Sb 15,6 1,1 0,25 6
UGC 10222 16h 06,0m 0s +82° 01′ 0″ +14-07-000 1363 0,45 0,45 DBLSYS 14,0
UGC 10223 16h 06,0m 0s +76° 58′ 0″ +13-12-000 1433 1,0 0,4 75 SBb 16,0 0,9 0,4 6
UGC 10224 16h 06,6m 0s +22° 11′ 0″ +04-38-033 0113 1,0 0,6 20 Sb-c 15,5 1,1 0,5 5
UGC 10225 16h 06,9m 0s +08° 53′ 0″ +02-41-012 0168 1,8 1,7 14,8 1,5 1,5 1
UGC 10226 16h 07,2m 0s +35° 55′ 0″ +06-35-038 0071 1,1 0,5 142 Sb 15,4 1,1 0,4 6
UGC 10227 16h 07,2m 0s +36° 45′ 0″ +06-35-037 0071 2,2 0,2 169 SB?c 15,6 2,2 0,2 7
UGC 10228 16h 07,2m 0s +72° 38′ 0″ +12-15-052 0752 1,8 1,4 120 S0 14,6 2,0 1,5 2
UGC 10229 16h 07,3m 0s +00° 00′ 0″ +00-41-000 0761 1,1 0,8 DWRFIR 17,0 0,6 0,3
UGC 10230 16h 07,4m 0s +00° 50′ 0″ +00-41-004 0761 3,9 2,0 62 Sc 13,0 +2110 4,0 2,0 5
UGC 10231 16h 07,4m 0s +64° 28′ 0″ +11-20-000 1410 1,6 0,9 125 S 16,0 0,7 0,4
UGC 10232 16h 07,6m 0s +20° 18′ 0″ +03-41-138 0083 1,5 0,12 130 Sc 15,7 1,6 0,12 7
UGC 10233 16h 07,7m 0s +22° 45′ 0″ +04-38-035 0113 1,3 0,15 61 Sc 15,7 1,5 0,15 7
UGC 10234 16h 07,7m 0s +30° 35′ 0″ +05-38-000 0134 1,3 1,0 15 S0 15,4 1,2 1,0 2
UGC 10235 16h 07,9m 0s +16° 50′ 0″ +03-41-139 0083 1,2 0,6 130 Sc 14,5 1,2 0,6 5
UGC 10236 16h 07,9m 0s +22° 47′ 0″ +04-38-036 0113 1,3 0,15 16 Sb 15,6 1,5 0,20 7
UGC 10237 16h 08,0m 0s +79° 45′ 0″ +13-12-001 1433 1,3 1,1 Sc 15,2 1,2 1,0 1
UGC 10238 16h 08,1m 0s +12° 26′ 0″ +02-41-000 0168 1,6 0,8 70 SBb 15,1 1,6 0,8 5
UGC 10239 16h 08,1m 0s +12° 57′ 0″ +02-41-000 0168 1,0 0,9 SBa 15,1 0,9 0,3 1
UGC 10240 16h 08,1m 0s +32° 15′ 0″ +05-38-000 0134 1,0 0,15 121 Sa-b 16,0 1,0 0,18 7
UGC 10241 16h 08,1m 0s +42° 27′ 0″ +07-33-047 1369 1,1 0,8 140 Sb-c 15,3 0,9 0,7 2
UGC 10242 16h 08,2m 0s +10° 10′ 0″ +02-41-013 0168 1,3 0,4 157 S 14,6 1,3 0,45 6
UGC 10243 16h 08,2m 0s +20° 05′ 0″ +03-41-140 0083 1,0 0,9 SBc 15,4 0,9 0,7 1
UGC 10244 16h 08,3m 0s +43° 15′ 0″ +07-33-048 1369 1,2 0,15 128 S 15,4 1,0 0,2 7
UGC 10245 16h 08,4m 0s +49° 17′ 0″ +08-29-049 1404 1,0 0,2 74 Sb-c 16,0 0,8 0,15 7
UGC 10246 16h 08,5m 0s +27° 38′ 0″ +05-38-022 0134 1,2 0,3 120 Sa-b 16,0 1,1 0,35 7
UGC 10247 16h 08,5m 0s +60° 13′ 0″ +10-23-027 1100 1,0 0,7 50 15,6 1,0 0,7
UGC 10248 16h 08,6m 0s +29° 39′ 0″ +05-38-000 0134 1,0 0,15 66 Sb 16,0 1,0 0,15 7
UGC 10249 16h 08,9m 0s +13° 59′ 0″ +02-41-000 0168 1,1 0,5 79 SBa-b 15,2 1,2 0,5 6
UGC 10250 16h 08,9m 0s +26° 30′ 0″ +04-38-000 0113 1,0 0,9 S 17,0 0,9 0,8 1
UGC 10251 16h 08,9m 0s +56° 44′ 0″ +09-26-059 1413 1,2 0,3 112 Sb 16,0 1,1 0,3 6
UGC 10252 16h 09,0m 0s +41° 16′ 0″ +07-33-050 1369 1,2 0,35 173 Sa-b 15,3 1,1 0,35 6
UGC 10253 16h 09,1m 0s +27° 00′ 0″ +05-38-023 0134 1,2 0,4 63 DBLSYS 15,4
UGC 10254 16h 09,1m 0s +27° 04′ 0″ +05-38-024 0134 1,4 1,1 E 14,9 1,4 1,1
UGC 10255 16h 09,1m 0s +36° 07′ 0″ +06-35-042 0071 1,1 0,7 25 Sb 15,4 0,9 0,6
UGC 10256 16h 09,3m 0s +23° 56′ 0″ +04-38-039 0113 1,3 0,25 143 Sb 15,5 1,3 0,25 6
UGC 10257 16h 09,3m 0s +38° 23′ 0″ +06-35-043 0071 1,8 0,35 165 Sb-c 15,0 1,5 0,3 6
UGC 10258 16h 09,4m 0s +29° 29′ 0″ +05-38-025 0134 1,2 0,5 30 Sa-b 15,7 1,1 0,4 6
UGC 10259 16h 09,7m 0s +29° 53′ 0″ +05-38-000 0134 1,8 0,6 CHAIN 16,0
UGC 10260 16h 09,8m 0s +21° 03′ 0″ +04-38-000 0113 1,1 0,7 150 S 15,4 0,9 0,5 3
UGC 10261 16h 09,8m 0s +52° 35′ 0″ +09-26-061 1413 1,1 0,8 170 E-S0 15,7 1,2 0,9
UGC 10262 16h 09,9m 0s +29° 58′ 0″ +05-38-029 0134 1,1 0,9 S0 14,8 1,3 1,2 1
UGC 10263 16h 10,0m 0s +86° 20′ 0″ +14-08-001 0775 1,6 1,4 DWRFSP 16,5 1,5 1,5 1
UGC 10264 16h 10,3m 0s +00° 01′ 0″ +00-41-006 0761 1,3 0,7 35 S 14,9 1,3 0,7 5
UGC 10265 16h 10,3m 0s +61° 24′ 0″ +10-23-033 1100 1,8 1,6 E-S0 14,5 2,0 1,8
UGC 10266 16h 10,4m 0s +49° 02′ 0″ +08-29-052 1404 1,3 0,7 DWRFSP 17,0 0,3 0,3
UGC 10267 16h 10,4m 0s +52° 35′ 0″ +09-26-064 1430 2,8 1,5 DBLSYS 14,0 +8730
UGC 10268 16h 10,5m 0s +02° 18′ 0″ +00-41-007 0761 1,2 0,9 Sa 14,1 1,3 1,1
UGC 10269 16h 10,5m 0s +29° 30′ 0″ +05-38-034 0134 1,6 1,2 165 Sa 14,5 1,7 1,2 2
UGC 10270 16h 10,5m 0s +29° 38′ 0″ +05-38-035 0134 1,8 1,5 0 E 14,8 2,2 1,6
UGC 10271 16h 10,5m 0s +58° 55′ 0″ +10-23-034 1100 1,3 0,5 172 SB 15,0 1,3 0,5
UGC 10272 16h 10,6m 0s +10° 00′ 0″ +02-41-019 0168 1,7 0,5 131 S0 14,4 1,5 0,6 6
UGC 10273 16h 10,7m 0s +28° 25′ 0″ +05-38-036 0134 1,5 0,20 159 PECULR 15,2 1,4 0,20
UGC 10274 16h 10,7m 0s +38° 23′ 0″ +06-36-000 1093 1,4 0,2 52 Sc 16,0 1,3 0,1 7
UGC 10275 16h 10,8m 0s +28° 07′ 0″ +05-38-037 0134 1,4 1,2 10 E 15,0 1,5 1,3
UGC 10276 16h 10,8m 0s +32° 07′ 0″ +05-38-033 0134 1,4 0,2 135 Sb-c 15,6 1,4 0,2 7
UGC 10277 16h 10,8m 0s +57° 15′ 0″ +10-23-037 1100 1,0 0,5 105 S 16,0 0,9 0,4
UGC 10278 16h 10,9m 0s +49° 31′ 0″ +08-29-053 1404 1,0 0,4 170 Sa-b 14,8 1,0 0,4 6
UGC 10279 16h 10,9m 0s +60° 43′ 0″ +10-23-038 1100 1,0 0,9 DBLSYS 14,5
UGC 10280 16h 11,0m 0s +81° 26′ 0″ +14-07-036 1363 1,6 0,8 170 Sb/SBb 15,0 1,6 0,8 5
UGC 10281 16h 11,0m 0s +17° 20′ 0″ +03-41-000 0083 2,0 1,0 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 10282 16h 11,0m 0s +32° 38′ 0″ +06-36-002 1093 1,0 0,6 92 Sc 15,3 0,8 0,6 4
UGC 10283 16h 11,1m 0s +30° 57′ 0″ +05-38-038 0134 1,0 0,5 175 E 15,5 1,8 0,9
UGC 10284 16h 11,1m 0s +61° 18′ 0″ +10-23-040 1100 1,0 0,2 51 S0-a 15,4 1,0 0,25 6
UGC 10285 16h 11,2m 0s +31° 01′ 0″ +05-38-040 0134 1,5 0,7 E+COMP 15,7
UGC 10286 16h 11,4m 0s +32° 25′ 0″ +05-38-000 0134 1,2 0,2 177 Sc 15,7 1,0 0,2 6
UGC 10287 16h 11,7m 0s +14° 24′ 0″ +02-41-021 0168 1,3 0,9 15 SBb 14,7 1,3 1,0 3
UGC 10288 16h 11,8m 0s -00° 05′ 0″ +00-41-009 0761 5,3 0,6 91 Sc 14,7 4,8 0,6 7
UGC 10289 16h 11,8m 0s +48° 20′ 0″ +08-29-000 1404 1,2 0,15 42 Sc 16,5 0,9 0,15 7
UGC 10290 16h 12,0m 0s +00° 56′ 0″ +00-41-010 0761 2,0 1,9 DWRFSP 15,0 2,0 1,8 1
UGC 10291 16h 12,0m 0s +17° 53′ 0″ +03-41-143 0083 1,0 0,5 30 Sa 15,4 1,1 0,6 5
UGC 10292 16h 12,6m 0s +56° 25′ 0″ +09-27-001 1101 1,1 0,12 172 Sb 16,0 0,9 0,12 7
UGC 10293 16h 12,9m 0s +11° 25′ 0″ +02-41-023 0168 1,1 0,6 2 Sa-b 14,8 1,1 0,7 4
UGC 10294 16h 12,9m 0s +65° 33′ 0″ +11-20-000 1410 2,0 1,3 5 DWRFSP 16,5 1,8 1,0
UGC 10295 16h 13,0m 0s +31° 12′ 0″ +05-38-000 0134 1,2 0,5 34 S 15,5 0,9 0,3 6
UGC 10296 16h 13,1m 0s +38° 38′ 0″ +07-33-052 1369 1,4 0,7 40 Sc 15,7 1,0 0,6 5
UGC 10297 16h 13,2m 0s +19° 01′ 0″ +03-41-144 0083 2,1 0,25 1 S 15,1 1,8 0,25 7
UGC 10298 16h 13,2m 0s +63° 50′ 0″ +11-20-005 1410 1,2 0,35 103 S 14,5 1,2 0,35 6
UGC 10299 16h 13,4m 0s +19° 35′ 0″ +03-41-145 0083 1,6 0,9 DBLSYS 14,6
UGC 10300 16h 13,6m 0s +28° 17′ 0″ +05-38-047 0134 1,5 0,9 70 S 15,4 1,1 0,8 4
UGC 10301 16h 13,6m 0s +31° 26′ 0″ +05-38-000 0134 1,4 0,15 8 SB:b 15,7 1,2 0,15 7
UGC 10302 16h 13,7m 0s +32° 05′ 0″ +05-38-049 0134 0,8 0,45 80 14,4 0,8 0,45
UGC 10303 16h 13,9m 0s +31° 31′ 0″ +05-38-048 0134 1,0 0,35 87 S 15,2 1,0 0,35 6
UGC 10304 16h 13,9m 0s +62° 40′ 0″ +10-23-048 1100 1,6 0,4 168 Sa-b 13,8 1,4 0,35 6
UGC 10305 16h 14,0m 0s +31° 50′ 0″ +05-38-000 0134 1,0 0,35 0 S 16,0 0,9 0,3 6
UGC 10306 16h 14,2m 0s +00° 21′ 0″ +00-41-011 0761 2,4 0,8 35 Sb 14,8 2,1 0,8 6
UGC 10307 16h 14,4m 0s +00° 56′ 0″ +00-41-012 0761 1,6 0,9 120 S0 14,7 1,6 0,9 4
UGC 10308 16h 14,4m 0s +52° 22′ 0″ +09-27-005 1101 1,0 0,2 130 Sc 16,5 0,8 0,1 6
UGC 10309 16h 14,7m 0s +35° 50′ 0″ +06-36-011 1093 0,9 0,7 PECULR 14,1 0,8 0,6
UGC 10310 16h 14,8m 0s +47° 10′ 0″ +08-30-002 1375 3,2 2,4 165 DWRFIR 14,9 2,5 2,2
UGC 10311 16h 15,4m 0s +35° 01′ 0″ +06-35-014 1093 1,5 1,1 40 (E) 14,7 1,5 1,1
UGC 10312 16h 15,5m 0s +31° 19′ 0″ +05-38-051 0134 1,7 1,1 110 S 15,1 1,7 1,1 3
UGC 10313 16h 15,6m 0s +31° 43′ 0″ +05-38-000 0134 1,1 0,8 10 17,0 1,1 0,9
UGC 10314 16h 15,6m 0s +53° 08′ 0″ +09-27-009 1101 1,2 1,2 (E) 13,8 0,9 0,9
UGC 10315 16h 15,6m 0s +68° 32′ 0″ +11-20-09a 1410 1,3 0,7 175 SB 14,0 1,0 0,7
UGC 10316 16h 15,7m 0s +35° 07′ 0″ +06-36-016 1093 1,0 1,0 COMPACT 14,9 1,1 1,1
UGC 10317 16h 15,8m 0s +39° 03′ 0″ +07-33-055 1369 1,5 0,2 40 S 16,5 1,3 0,2 7
UGC 10318 16h 15,8m 0s +64° 13′ 0″ +11-20-000 1410 1,0 0,25 97 S 15,5 1,0 0,25 6
UGC 10319 16h 15,9m 0s +12° 55′ 0″ +02-41-000 0168 1,2 0,4 COMPACT 16,0
UGC 10320 16h 15,9m 0s +21° 12′ 0″ +04-38-049 0113 1,4 0,35 57 Sa-b 15,4 1,2 0,3 6
UGC 10321 16h 15,9m 0s +21° 41′ 0″ +04-38-046 0113 1,7 1,6 GROUP 15,5
UGC 10322 16h 15,9m 0s +22° 20′ 0″ +04-38-048 0113 1,1 0,35 97 S 14,9 1,2 0,35 6
UGC 10323 16h 15,9m 0s +66° 05′ 0″ +11-20-009 1410 1,1 0,5 18 S0-a 15,0 1,1 0,5 6
UGC 10324 16h 15,9m 0s +66° 58′ 0″ +11-20-000 1410 1,5 0,6 87 16,0 0,8 0,3 6
UGC 10325 16h 16,0m 0s +46° 13′ 0″ +08-30-000 1375 DBLSYS 14,5
UGC 10326 16h 16,0m 0s +68° 29′ 0″ +11-20-010 1410 1,1 1,0 Sc 14,9 1,0 1,0 1
UGC 10327 16h 16,3m 0s +22° 17′ 0″ +04-38-050 0113 1,0 0,15 132 Sb-c 15,7 1,1 0,15 7
UGC 10328 16h 16,4m 0s +07° 32′ 0″ +01-41-016 1067 2,5 1,3 140 Sc 13,4 +1470 2,5 1,3 5
UGC 10329 16h 16,4m 0s +15° 40′ 0″ +03-41-149 0083 1,6 1,0 5 S0 15,1 1,6 1,0 3
UGC 10330 16h 16,4m 0s +40° 12′ 0″ +07-33-056 1369 1,1 0,9 SBb 15,4 0,9 0,9
UGC 10331 16h 16,4m 0s +59° 27′ 0″ +10-23-056 1100 1,6 0,25 142 S 14,8 1,6 0,25 6
UGC 10332 16h 16,6m 0s +29° 57′ 0″ +05-38-000 0134 1,3 0,6 DBLSYS 16,5
UGC 10333 16h 16,6m 0s +62° 04′ 0″ +10-23-060 1100 0,8 0,2 4 S0-a 14,4 0,9 0,2 7
UGC 10334 16h 16,7m 0s +63° 58′ 0″ +11-20-000 1410 1,6 0,8 150 IRR 15,4 1,6 0,8
UGC 10335 16h 16,9m 0s +16° 36′ 0″ +03-41-150 0083 1,1 0,4 92 E-S0 15,5 1,2 0,4 6
UGC 10336 16h 17,0m 0s +35° 17′ 0″ +06-36-021 1093 1,0 0,6 12 Sb 15,3 0,9 0,55 4
UGC 10337 16h 17,1m 0s +07° 24′ 0″ +01-42-001 0088 1,2 0,35 66 Sb 14,9 1,1 0,35 6
UGC 10338 16h 17,5m 0s +37° 13′ 0″ +06-36-022 1003 1,3 1,3 Sc 14,7 1,2 1,0 1
UGC 10339 16h 17,6m 0s +02° 08′ 0″ +00-42-001 0143 0,7 0,45 70 14,3 0,6 0,5
UGC 10340 16h 17,6m 0s +36° 24′ 0″ +06-36-025 1093 1,1 0,15 127 S 15,6 1,1 0,15 6
UGC 10341 16h 17,7m 0s +60° 55′ 0″ +10-23-063 1100 1,2 0,7 70 Sb-c 16,0 0,7 0,7
UGC 10342 16h 17,8m 0s +36° 12′ 0″ +06-36-027 1093 1,0 0,8 130 SBb 15,3 1,0 0,8 2
UGC 10343 16h 18,0m 0s +37° 54′ 0″ +06-36-029 1093 0,5 0,4 PECULR 14,3 0,5 0,4
UGC 10344 16h 18,0m 0s +38° 21′ 0″ +06-36-028 1093 1,4 1,0 25 S 15,4 0,8 0,5 3
UGC 10345 16h 18,2m 0s +58° 06′ 0″ +10-23-065 1100 1,4 1,4 E 13,0 1,4 1,4
UGC 10346 16h 18,3m 0s +37° 42′ 0″ +06-36-000 1093 1,2 0,1 48 Sc 17,0 1,2 0,10 7
UGC 10347 16h 18,5m 0s +57° 45′ 0″ +10-23-066 1100 1,1 0,7 25 SB:b-c 14,2 1,1 0,7 4
UGC 10348 16h 18,7m 0s +56° 20′ 0″ +09-27-000 1101 1,0 0,15 135 Sb 16,0 1,0 0,15 7
UGC 10349 16h 19,2m 0s +40° 14′ 0″ +07-34-001 0743 1,5 0,5 65 SBa-b 15,2 1,4 0,5 6
UGC 10350 16h 19,3m 0s -02° 10′ 0″ +00-42-002 0143 5,0 2,0 58 Sc 13,2 5,0 2,0 6
UGC 10351 16h 19,4m 0s +28° 46′ 0″ +05-39-001 1097 1,0 0,5 40 S-IRR 14,9 0,8 0,5
UGC 10352 16h 19,6m 0s -01° 24′ 0″ +00-42-003 0143 0,9 0,9 E 13,9 1,0 1,0
UGC 10353 16h 19,6m 0s +36° 30′ 0″ +06-36-035 1093 0,9 0,9 COMPACT 14,5 1,0 1,0
UGC 10354 16h 19,7m 0s +40° 56′ 0″ +07-34-003 0743 1,3 1,1 Sc/SBc 15,7 0,8 0,7 1
UGC 10355 16h 20,0m 0s +13° 57′ 0″ +02-42-000 1372 1,1 0,12 50 Sc 15,7 1,0 0,12 7
UGC 10356 16h 20,2m 0s +39° 03′ 0″ +07-34-004 0743 1,1 1,1 Sc/SBc 14,2 1,1 1,0 1
UGC 10357 16h 20,3m 0s +40° 34′ 0″ +07-34-006 0743 1,3 1,1 15,1 0,7 0,7
UGC 10358 16h 20,5m 0s +55° 12′ 0″ +09-27-024 1101 1,0 1,0 S 13,9 0,9 0,8 1
UGC 10359 16h 20,6m 0s +65° 30′ 0″ +11-20-012 1410 8,0 5,8 95 SBc 12,6 5,5 4,0
UGC 10360 16h 20,9m 0s +17° 03′ 0″ +03-42-003 0055 1,0 1,0 S0 15,1 1,1 1,0 1
UGC 10361 16h 21,1m 0s +57° 24′ 0″ +10-23-069 1100 1,4 0,7 60 S0 15,2 1,4 0,7 5
UGC 10362 16h 21,2m 0s +39° 55′ 0″ +07-34-008 0743 1,6 0,8 65 SBb 15,4 1,5 0,7 5
UGC 10363 16h 21,3m 0s +11° 54′ 0″ +02-42-002 1372 1,6 0,5 127 Sa-b 14,8 1,2 0,4 6
UGC 10364 16h 21,3m 0s +38° 02′ 0″ +06-36-039 1093 1,9 1,2 175 E 14,1 2,1 1,3
UGC 10365 16h 21,6m 0s +04° 49′ 0″ +01-42-000 0088 1,0 0,3 109 S 16,0 1,0 0,25 6
UGC 10366 16h 21,6m 0s +37° 22′ 0″ +06-36-041 1093 1,9 0,45 165 Sb 14,8 1,9 0,5 6
UGC 10367 16h 21,6m 0s +40° 02′ 0″ +07-34-011 0743 1,3 1,3 SBb 14,6 1,3 1,1 1
UGC 10368 16h 21,6m 0s +73° 58′ 0″ +12-15-059 0752 1,1 0,35 150 E-S0 14,8 1,3 0,5 6
UGC 10369 16h 21,7m 0s +67° 25′ 0″ +11-20-013 1410 1,2 0,3 55 Sc 16,5 0,9 0,3 6
UGC 10370 16h 22,1m 0s +45° 51′ 0″ +08-30-000 1375 1,1 0,25 83 Sa 15,3 1,0 0,25 7
UGC 10371 16h 22,2m 0s +19° 35′ 0″ +03-42-005 0055 1,0 0,4 125 S0 15,4 1,4 0,7 5
UGC 10372 16h 22,2m 0s +30° 17′ 0″ +05-39-002 1097 1,1 0,7 170 Sb 15,4 1,1 0,7 4
UGC 10373 16h 22,3m 0s +07° 17′ 0″ +01-42-000 0088 1,0 0,15 9 Sc 15,3 1,1 0,15 7
UGC 10374 16h 22,3m 0s +51° 06′ 0″ +09-27-032 1101 1,3 0,9 135 SBa 14,6 1,2 0,7
UGC 10375 16h 22,4m 0s +09° 43′ 0″ +02-42-000 1372 1,4 0,2 136 Sb 15,5 1,2 0,2 7
UGC 10376 16h 22,4m 0s +65° 33′ 0″ +11-20-000 1410 1,5 1,4 DWRFSP 16,5 1,2 1,0 1
UGC 10377 16h 22,9m 0s +23° 11′ 0″ +04-39-000 1438 1,4 0,5 PECULR? 17,0 0,6 0,4
UGC 10378 16h 23,0m 0s +84° 08′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,5 163 Sc 17,0 0,9 0,5 5
UGC 10379 16h 23,5m 0s +41° 01′ 0″ +07-34-024 0743 1,3 1,0 75 E 13,8 1,5 1,3
UGC 10380 16h 23,6m 0s +16° 41′ 0″ +03-42-009 0055 1,7 0,25 111 Sb 15,5 1,7 0,25 7
UGC 10381 16h 23,8m 0s +39° 59′ 0″ +07-34-025 0743 1,3 0,7 95 S0-a 14,9 1,2 0,7 5
UGC 10382 16h 24,2m 0s +49° 57′ 0″ +08-30-012 1357 2,2 2,2 SBa 14,0 1,8 1,8 1
UGC 10383 16h 24,3m 0s +64° 37′ 0″ +11-20-014 1410 1,6 0,8 115 15,3 1,4 0,6
UGC 10384 16h 24,4m 0s +11° 41′ 0″ +02-42-005 1372 1,4 0,25 91 S 15,0 1,2 0,25 6
UGC 10385 16h 24,7m 0s +48° 28′ 0″ +08-30-013 1375 1,4 0,9 145 S 13,0 1,4 0,9
UGC 10386 16h 24,8m 0s +02° 01′ 0″ +00-42-000 0143 1,3 0,2 41 Sc 15,2 1,4 0,2 7
UGC 10387 16h 24,8m 0s +13° 05′ 0″ +02-42-000 1372 1,0 0,5 23 SBc 15,3 0,7 0,5
UGC 10388 16h 24,8m 0s +16° 30′ 0″ +03-42-010 0055 1,7 0,6 130 Sa 15,1 1,7 0,6 6
UGC 10389 16h 25,0m 0s +39° 14′ 0″ +07-34-000 0743 1,1 0,4 45 SB 16,0 0,6 0,3
UGC 10390 16h 25,0m 0s +44° 06′ 0″ +07-34-000 0743 1,1 0,4 166 S 16,0 0,7 0,4 6
UGC 10391 16h 25,2m 0s +19° 42′ 0″ +03-42-011 0055 1,1 0,8 22 S0 14,8 1,3 0,9 3
UGC 10392 16h 25,2m 0s +45° 42′ 0″ +08-30-014 1375 1,0 0,4 140 Sb 16,0 0,9 0,3 6
UGC 10393 16h 25,2m 0s +66° 24′ 0″ +11-20-000 1410 1,0 0,9 SBb-c 16,5 0,8 0,8 1
UGC 10394 16h 25,3m 0s -01° 40′ 0″ +00-42-000 0143 1,6 0,6 170 Sc 15,3 1,3 0,6 6
UGC 10395 16h 25,3m 0s +70° 19′ 0″ +12-15-064 0752 1,3 1,0 140 Sa/SBa 15,5 1,0 1,0 1
UGC 10396 16h 25,6m 0s +51° 41′ 0″ +09-27-040 1101 1,2 0,7 156 Sb 14,7 1,2 0,7 4
UGC 10397 16h 25,8m 0s +42° 47′ 0″ +07-34-038 0743 1,1 1,0 E-S0 15,2 1,1 1,0
UGC 10398 16h 25,9m 0s +17° 45′ 0″ +03-42-000 0055 1,0 0,8 16,0 0,9 0,7
UGC 10399 16h 25,9m 0s +48° 14′ 0″ +08-30-017 1375 1,2 0,8 PECULR 16,0
UGC 10400 16h 26,0m 0s +41° 02′ 0″ +07-34-042 0743 1,8 1,5 65 E 14,8 2,3 1,8
UGC 10401 16h 26,0m 0s +57° 00′ 0″ +10-23-000 1100 1,4 0,8 65 DWRFSP 17,0 1,2 0,8
UGC 10402 16h 26,3m 0s +12° 52′ 0″ +02-42-006 1372 1,3 0,6 DBLSYS 15,2
UGC 10403 16h 26,5m 0s +32° 58′ 0″ +06-36-047 1093 1,0 0,8 60 S0 15,2 1,1 0,9 2
UGC 10404 16h 26,5m 0s +39° 56′ 0″ +07-34-046 0743 1,5 1,1 160 SB 15,5 1,2 0,8 3
UGC 10405 16h 26,6m 0s +18° 00′ 0″ +03-42-012 0055 1,7 1,3 Sc 15,2 1,6 1,5 1
UGC 10406 16h 26,8m 0s +03° 13′ 0″ +01-41-000 0088 1,7 0,4 120 Sb-c 15,7 1,6 0,3 7
UGC 10407 16h 26,8m 0s +41° 20′ 0″ +07-34-053 0743 0,55 0,45 CMPTGP 14,3
UGC 10408 16h 26,8m 0s +56° 08′ 0″ +09-27-043 1101 1,4 0,2 75 Sb 16,0 1,3 0,2 7
UGC 10409 16h 26,9m 0s +39° 40′ 0″ +07-34-060 0743 2,2 1,7 35 E 13,9 +8882 2,3 1,8
UGC 10410 16h 27,0m 0s +25° 49′ 0″ +04-39-006 1438 1,1 0,8 90 E 15,3 1,1 0,8
UGC 10411 16h 27,2m 0s +62° 47′ 0″ +10-23-077 1100 1,4 0,35 60 Sa-b 15,3 1,1 0,35 6
UGC 10412 16h 27,3m 0s +15° 46′ 0″ +03-42-013 0055 1,0 0,5 81 S0 15,0 0,9 0,5 5
UGC 10413 16h 27,3m 0s +21° 27′ 0″ +04-39-007 1438 2,5 0,7 173 Sc 15,2 2,0 0,6 6
UGC 10414 16h 27,4m 0s +08° 45′ 0″ +01-42-000 0088 1,0 0,8 SB:0-a 15,4 1,0 0,8 1
UGC 10415 16h 27,4m 0s +41° 24′ 0″ +07-34-080 0743 1,0 0,8 135 Sb/SBb 14,8 1,0 0,8
UGC 10416 16h 27,9m 0s +08° 44′ 0″ +01-42-006 0088 1,1 0,8 Sb/SBc 15,2 1,1 0,8
UGC 10417 16h 28,0m 0s +40° 49′ 0″ +07-34-000 0743 1,1 0,2 124 Sb-c 16,5 1,0 0,15 7
UGC 10418 16h 28,0m 0s +75° 00′ 0″ +13-12-000 1433 0,25 0,22 COMPACT 14,2 0,25 0,22
UGC 10419 16h 28,1m 0s +27° 50′ 0″ +05-39-000 1097 1,5 1,3 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 10420 16h 28,1m 0s +39° 53′ 0″ +07-34-086 0743 1,8 1,2 155 SBb 15,6 1,6 1,1 3
UGC 10421 16h 28,1m 0s +40° 55′ 0″ +07-34-083 0743 1,9 1,4 140 E 14,0 2,2 1,6
UGC 10422 16h 28,3m 0s +40° 45′ 0″ +07-34-087 0743 1,2 0,7 DBLSYS 15,0
UGC 10423 16h 28,3m 0s +41° 43′ 0″ +07-34-088 0743 1,0 0,4 55 16,0 1,1 0,35
UGC 10424 16h 28,5m 0s +55° 37′ 0″ +09-27-048 1101 1,9 0,6 146 Sa 14,6 1,7 0,5 6
UGC 10425 16h 28,5m 0s +64° 19′ 0″ +11-20-015 1410 1,8 0,3 155 Sb 15,4 1,7 0,25 6
UGC 10426 16h 28,6m 0s +16° 21′ 0″ +03-42-015 0055 1,1 0,4 131 S 15,5 0,9 0,3 6
UGC 10427 16h 28,7m 0s +41° 13′ 0″ +07-34-091 0743 1,5 1,3 SBc 15,4 1,2 1,0 1
UGC 10428 16h 28,8m 0s +35° 10′ 0″ +06-36-049 1093 1,7 1,1 10 SBb 14,8 1,7 1,1 4
UGC 10429 16h 28,9m 0s +39° 57′ 0″ +07-34-094 0743 1,1 0,9 135 15,3 1,0 0,7
UGC 10430 16h 28,9m 0s +41° 36′ 0″ +07-34-093 0743 1,1 1,0 SBb 15,4 1,1 0,9 1
UGC 10431 16h 29,0m 0s +81° 55′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,2 138 Sc 16,5 0,9 0,15 7
UGC 10432 16h 29,0m 0s +41° 19′ 0″ +07-34-098 0743 1,5 0,2 1 Sb 16,0 1,5 0,2 7
UGC 10433 16h 29,1m 0s +39° 20′ 0″ +07-34-100 0743 1,5 0,3 113 S 15,7 1,5 0,35 6
UGC 10434 16h 29,2m 0s +20° 17′ 0″ +03-42-016 0055 1,6 0,4 111 Sc-IRR 14,7 1,6 0,5 6
UGC 10435 16h 29,2m 0s +22° 48′ 0″ +04-39-012 1438 1,1 0,7 70 SBb 15,3 0,9 0,7 3
UGC 10436 16h 29,4m 0s +41° 16′ 0″ +07-34-103 0743 1,4 1,4 Sc 14,8 1,3 1,3 1
UGC 10437 16h 29,6m 0s +43° 27′ 0″ +07-34-106 0743 2,2 1,9 S 15,4 2,0 1,7 1
UGC 10438 16h 30,0m 0s +81° 32′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,4 16 S0-a 16,0 1,0 0,4 6
UGC 10439 16h 30,1m 0s +19° 56′ 0″ +03-42-020 0055 2,5 1,0 175 Sc 12,7 +2158 2,8 1,2 6
UGC 10440 16h 30,5m 0s +19° 32′ 0″ +03-42-021 0055 1,2 1,1 Sc 16,0 1,2 1,2 1
UGC 10441 16h 30,6m 0s -00° 07′ 0″ +00-42-000 0143 1,0 0,6 105 Sc 15,3 0,9 0,5 4
UGC 10442 16h 30,8m 0s +59° 45′ 0″ +10-23-081 1100 1,8 0,8 20 Sc 13,3 1,8 0,8 6
UGC 10443 16h 31,2m 0s +58° 33′ 0″ +10-23-082 1100 1,6 1,4 60 Sc 13,2 1,7 1,5 1
UGC 10444 16h 31,4m 0s +35° 26′ 0″ +06-36-052 1093 1,2 0,8 0 14,5 1,1 0,7
UGC 10445 16h 31,8m 0s +29° 06′ 0″ +05-39-005 1097 2,9 1,9 145 Sc 14,2 2,3 2,0
UGC 10446 16h 31,8m 0s +79° 36′ 0″ +13-12-006 1433 1,8 0,2 150 Sb-c 16,0 1,5 0,15 7
UGC 10447 16h 32,0m 0s +80° 28′ 0″ +13-12-005 1433 2,6 0,5 137 Sb 15,5 2,0 0,4 6
UGC 10448 16h 32,2m 0s +21° 39′ 0″ +04-39-015 1438 1,7 1,7 SBa 14,2 1,8 1,6 1
UGC 10449 16h 32,2m 0s +62° 46′ 0″ +10-23-083 1100 1,5 1,5 15,5 0,8 0,8 1
UGC 10450 16h 32,3m 0s +36° 17′ 0″ +06-36-000 1093 1,1 0,12 146 Sc 16,5 1,1 0,12 7
UGC 10451 16h 32,4m 0s +30° 04′ 0″ +05-39-000 1097 1,0 0,3 98 17,0 1,0 0,3
UGC 10452 16h 32,4m 0s +67° 52′ 0″ +11-20-000 1410 1,2 0,12 28 Sb-c 16,5 0,8 0,12 7
UGC 10453 16h 32,8m 0s +20° 41′ 0″ +03-42-000 0055 1,5 0,15 50 Sc 15,6 1,5 0,15 7
UGC 10454 16h 32,8m 0s +56° 13′ 0″ +09-27-051 1101 1,3 0,35 54 Sa-b 15,0 0,9 0,25 6
UGC 10455 16h 32,9m 0s +25° 46′ 0″ +04-39-000 1438 1,1 1,1 SBb 15,6 0,9 0,8 1
UGC 10456 16h 33,0m 0s +53° 03′ 0″ +09-27-052 1101 1,6 0,9 140 Sb 15,1 1,2 0,4 5
UGC 10457 16h 33,2m 0s +45° 25′ 0″ +08-30-031 1375 1,0 1,0 Sc 15,3 0,9 0,9 1
UGC 10458 16h 33,2m 0s +46° 30′ 0″ +08-30-030 1375 1,3 1,1 Sc 14,7 1,1 1,0 1
UGC 10459 16h 33,5m 0s +41° 06′ 0″ +07-34-000 0743 1,6 0,15 120 Sc 16,0 1,6 0,15 7
UGC 10460 16h 33,5m 0s +57° 26′ 0″ +10-24-002 1414 1,2 0,12 123 Sc 16,0 1,0 0,12 7
UGC 10461 16h 33,6m 0s +46° 19′ 0″ +08-30-032 1375 1,7 1,2 50 SBb 14,6 1,6 1,2
UGC 10462 16h 33,8m 0s +05° 29′ 0″ +01-42-000 0088 1,0 0,2 31 S 16,5 0,6 0,15 6
UGC 10463 16h 33,9m 0s +10° 28′ 0″ +02-42-000 1372 1,0 0,5 75 SBb 15,3 0,9 0,6 4
UGC 10464 16h 34,0m 0s +83° 00′ 0″ +14-08-006 0775 1,3 0,5 DBLSYS 15,5
UGC 10465 16h 34,2m 0s +01° 45′ 0″ +00-42-006 0143 1,1 1,0 Sb-c 14,7 1,1 1,1 1
UGC 10466 16h 34,2m 0s +76° 51′ 0″ +13-12-007 1433 1,2 0,8 44 Sb/SBb 14,9 1,2 0,8
UGC 10467 16h 34,5m 0s +57° 37′ 0″ +10-24-003 1414 1,0 0,7 90 E 14,8 0,8 0,5
UGC 10468 16h 34,7m 0s +44° 43′ 0″ +07-34-115 0743 1,1 0,15 176 Sc 16,0 1,1 0,15 7
UGC 10469 16h 34,8m 0s +39° 08′ 0″ +07-34-118 0743 1,6 1,1 45 Sb 14,7 1,5 1,0 3
UGC 10470 16h 34,9m 0s +78° 18′ 0″ +13-12-008 1433 3,6 3,6 Sb 12,1 +1385 3,3 3,2 1
UGC 10471 16h 35,0m 0s +81° 40′ 0″ +14-08-009 0775 2,0 1,3 155 15,2 1,6 1,2
UGC 10472 16h 35,0m 0s +84° 39′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,2 76 Sc 16,5 0,9 0,15 7
UGC 10473 16h 35,1m 0s +36° 31′ 0″ +06-36-055 1093 1,6 0,4 170 SBa 15,0 1,5 0,4 6
UGC 10474 16h 35,3m 0s -01° 16′ 0″ +00-42-007 0143 1,1 0,7 10 S 15,1 1,1 0,8 3
UGC 10475 16h 35,5m 0s +07° 40′ 0″ +01-42-000 0088 1,1 0,15 22 Sb-c 15,7 1,1 0,2 6
UGC 10476 16h 35,6m 0s +68° 37′ 0″ +12-16-002 0756 1,4 0,2 37 Sa 15,7 1,5 0,3 7
UGC 10477 16h 35,8m 0s +37° 22′ 0″ +06-36-056 1093 1,8 0,3 26 S 15,4 1,2 0,2 7
UGC 10478 16h 35,8m 0s +68° 31′ 0″ +11-20-021 1410 1,7 0,25 59 Sb-c 16,0 1,7 0,2 7
UGC 10479 16h 36,0m 0s +40° 59′ 0″ +07-34-121 0743 1,1 0,25 14 16,0 1,1 0,2 7
UGC 10480 16h 36,0m 0s +44° 14′ 0″ +07-34-125 0743 1,2 0,6 45 E? 14,9 1,2 0,6
UGC 10481 16h 36,0m 0s +55° 00′ 0″ +09-27-057 1101 1,0 0,8 100 16,5 0,7 0,6
UGC 10482 16h 36,1m 0s +36° 10′ 0″ +06-36-058 1093 1,4 1,0 140 S0 14,2 1,3 0,9 3
UGC 10483 16h 36,1m 0s +76° 09′ 0″ +13-12-000 1433 1,2 0,5 126 S 16,0 1,3 0,6 6
UGC 10484 16h 36,2m 0s +26° 22′ 0″ +04-39-000 1438 1,2 0,5 103 Sb 15,6 1,2 0,5 6
UGC 10485 16h 36,2m 0s +39° 21′ 0″ +07-34-000 0743 1,5 0,15 62 Sb 16,0 1,3 0,15 7
UGC 10486 16h 36,2m 0s +50° 26′ 0″ +08-30-040 1375 1,0 0,8 90 E-S0 13,9 1,1 0,9
UGC 10487 16h 36,3m 0s +49° 32′ 0″ +08-30-041 1375 1,2 0,5 125 Sa-b 15,7 1,4 0,5 6
UGC 10488 16h 36,5m 0s +40° 01′ 0″ +07-34-124 0743 1,5 0,5 174 Sa-b 15,4 1,4 0,4 6
UGC 10489 16h 36,5m 0s +62° 53′ 0″ +10-24-008 1414 1,5 0,10 73 16,5 1,3 0,10 7
UGC 10490 16h 36,6m 0s +17° 27′ 0″ +03-42-025 0055 1,1 0,9 140 Sc 15,3 0,9 0,9 2
UGC 10491 16h 36,7m 0s +42° 02′ 0″ +07-34-127 0743 1,1 0,5 DBLSYS 15,5
UGC 10492 16h 36,8m 0s -02° 20′ 0″ +00-42-008 0143 1,0 0,9 Sa 15,5 1,7 1,6 1
UGC 10493 16h 36,9m 0s +55° 31′ 0″ +09-27-059 1101 1,1 0,8 135 (E) 14,9 1,2 0,9
UGC 10494 16h 36,9m 0s +67° 44′ 0″ +11-20-022 1410 1,5 0,45 73 SB?b 15,5 1,4 0,4 6
UGC 10495 16h 37,0m 0s +07° 23′ 0″ +01-42-000 0088 1,0 0,3 120 S 15,5 1,0 0,25 6
UGC 10496 16h 37,1m 0s +72° 06′ 0″ +12-16-003 0756 1,5 0,7 100 16,0 1,2 0,6 5
UGC 10497 16h 37,3m 0s +72° 30′ 0″ +12-16-004 0756 1,2 0,45 96 S 14,4 1,1 0,4 6
UGC 10498 16h 37,4m 0s +29° 28′ 0″ +05-39-000 1097 1,0 0,1 179 Sb-c 17,0 0,8 0,1 7
UGC 10499 16h 38,0m 0s +49° 08′ 0″ +08-30-000 1375 1,0 0,2 27 S 16,5 1,0 0,1 7
UGC 10500 16h 38,0m 0s +57° 50′ 0″ +10-24-013 1414 1,6 1,5 S0/Sa 14,1 1,6 1,5 1

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]