Zoznam UGC objektov 10501 – 11000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 10501 do 11000.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 10501 16h 38,0m 0s +82° 39′ 0″ +14-08-010 0775 1,8 1,5 E 14,0 2,8 2,3
UGC 10502 16h 38,2m 0s +72° 28′ 0″ +12-16-005 0756 2,6 2,2 130 Sc 13,1 2,6 2,2 1
UGC 10503 16h 38,3m 0s +71° 37′ 0″ +12-16-006 0756 1,8 0,4 30 IRR 16,0 1,3 0,3
UGC 10504 16h 38,5m 0s +33° 46′ 0″ +06-37-003 1069 1,1 0,5 169 Sa-b 14,9 1,0 0,4 6
UGC 10505 16h 39,0m 0s -00° 02′ 0″ +00-42-000 0143 1,0 0,5 100 S 15,7 1,1 0,6 5
UGC 10506 16h 39,3m 0s +58° 44′ 0″ +10-24-019 1414 0,7 0,7 (S0) 14,5 0,7 0,7
UGC 10507 16h 39,3m 0s +66° 07′ 0″ +11-20-024 1410 1,1 0,9 145 S 14,3 1,1 1,0 1
UGC 10508 16h 39,4m 0s +62° 05′ 0″ +10-24-020 1414 1,2 0,2 57 Sa-b 15,7 1,1 0,2 7
UGC 10509 16h 39,4m 0s +78° 14′ 0″ +13-12-009 1433 1,0 0,9 125 SBb 15,1 1,0 0,7
UGC 10510 16h 39,6m 0s +58° 13′ 0″ +10-24-021 1414 1,6 1,5 Sc 14,9 1,1 0,9 1
UGC 10511 16h 40,0m 0s +51° 18′ 0″ +09-27-063 1101 1,0 0,8 20 S0 15,2 0,9 0,7
UGC 10512 16h 40,1m 0s +40° 05′ 0″ +07-34-137 0743 1,1 1,1 E 14,8 1,3 1,3
UGC 10513 16h 40,3m 0s +00° 44′ 0″ +00-43-000 0143 1,2 0,6 168 Sc 16,0 1,0 0,5 5
UGC 10514 16h 40,3m 0s +25° 10′ 0″ +04-39-020 1438 1,7 0,5 163 S-IRR 15,4 1,8 0,5
UGC 10515 16h 40,3m 0s +59° 26′ 0″ +10-24-024 1414 1,0 0,9 175 Sb 15,1 0,8 0,45 1
UGC 10516 16h 40,5m 0s +57° 54′ 0″ +10-24-027 1414 1,7 1,2 105 S0 13,8 1,5 1,1 2
UGC 10517 16h 40,6m 0s +61° 25′ 0″ +10-24-028 1414 1,6 0,25 148 Sa 13,7 1,5 0,3 7
UGC 10518 16h 40,6m 0s +62° 29′ 0″ +10-24-029 1414 1,1 0,9 145 Sb/Sc 14,7 1,1 0,8 2
UGC 10519 16h 40,7m 0s +65° 52′ 0″ +11-20-025 1410 1,1 0,25 33 Sa-b 15,7 1,1 0,25 6
UGC 10520 16h 41,2m 0s +48° 01′ 0″ +08-30-047 1375 1,1 0,9 40 Sc 16,0 0,8 0,6 2
UGC 10521 16h 41,3m 0s +36° 55′ 0″ +06-37-007 1069 3,3 1,2 15 S 11,9 +869 2,4 1,2
UGC 10522 16h 41,5m 0s +61° 55′ 0″ +10-24-036 1414 1,0 0,35 145 Sc 15,5 1,0 0,35 6
UGC 10523 16h 41,6m 0s +42° 16′ 0″ +07-34-141 0743 1,3 0,35 174 S 15,3 1,2 0,3 6
UGC 10524 16h 41,8m 0s +65° 40′ 0″ +11-20-026 1410 1,6 1,5 SBb 14,5 1,6 1,4 1
UGC 10525 16h 41,9m 0s +23° 29′ 0″ +04-39-000 1438 1,0 0,9 Sb 15,7 0,7 0,6 1
UGC 10526 16h 42,3m 0s +25° 13′ 0″ +04-39-000 1438 1,0 0,6 Sb-c 15,5 0,8 0,5 4
UGC 10527 16h 42,5m 0s +61° 40′ 0″ +10-24-040 1414 3,5 2,5 PECULR 13,1 3,0 2,5
UGC 10528 16h 42,6m 0s +22° 37′ 0″ +04-39-021 1438 2,4 1,3 65 S0 13,5 2,2 1,3 5
UGC 10529 16h 42,6m 0s +32° 18′ 0″ +05-39-007 1097 1,2 1,1 Sb-c 15,4 0,9 0,9 1
UGC 10530 16h 42,6m 0s +49° 36′ 0″ +08-30-000 1375 1,0 0,4 35 S 17,0 1,2 0,3 6
UGC 10531 16h 42,9m 0s +43° 50′ 0″ +07-34-144 0743 1,0 0,7 110 Sb-c 16,5 0,7 0,6
UGC 10532 16h 42,9m 0s +62° 04′ 0″ +10-24-043 1414 0,8 0,40 68 PECULR 13,8 0,8 0,40
UGC 10533 16h 43,2m 0s +18° 18′ 0″ +03-43-002 0122 1,0 0,35 112 S 15,3 0,9 0,3 6
UGC 10534 16h 43,4m 0s +58° 58′ 0″ +10-24-044 1414 1,0 0,08 67 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 10535 16h 43,6m 0s +06° 34′ 0″ +01-43-000 1056 1,2 0,2 24 Sa-b 15,2 1,1 0,2 7
UGC 10536 16h 43,6m 0s +62° 10′ 0″ +10-24-046 1414 2,5 1,1 123 Sb 15,0 1,8 0,8 6
UGC 10537 16h 43,7m 0s +70° 44′ 0″ +12-16-007 0756 1,8 1,8 SBa 13,5 1,8 1,8 1
UGC 10538 16h 43,8m 0s +51° 22′ 0″ +09-27-073 1101 1,0 0,0 15,5 1,0 1,0
UGC 10539 16h 44,0m 0s +58° 10′ 0″ +10-24-048 1414 1,0 0,2 172 Sb-c 16,5 0,8 0,12 7
UGC 10540 16h 44,2m 0s +30° 04′ 0″ +05-39-000 1097 1,1 0,9 Sb 16,5 0,5 0,4 1
UGC 10541 16h 44,6m 0s -00° 11′ 0″ +00-43-000 0155 1,7 0,8 135 Sa? 15,5 2,0 1,2 5
UGC 10542 16h 44,6m 0s +61° 55′ 0″ +10-24-049 1414 1,6 0,2 88 Sc 15,7 1,6 0,2 7
UGC 10543 16h 44,7m 0s +27° 02′ 0″ +05-39-008 1097 1,0 1,0 SBa 15,5 0,9 0,9 1
UGC 10544 16h 44,9m 0s +36° 10′ 0″ +06-37-008 1069 1,0 0,45 177 Sa 15,4 1,0 0,5 5
UGC 10545 16h 45,0m 0s +34° 30′ 0″ +06-37-009 1069 1,0 0,4 156 Sb-c 15,1 1,0 0,4 6
UGC 10546 16h 45,0m 0s +70° 53′ 0″ +12-16-008 0756 3,0 1,8 15 Sc/SBc 12,7 2,8 1,7 4
UGC 10547 16h 45,1m 0s +34° 15′ 0″ +06-37-010 1069 1,5 0,7 10 SBb 14,7 1,1 0,6 5
UGC 10548 16h 45,1m 0s +59° 44′ 0″ +10-24-051 1414 1,6 0,8 143 SBb 14,7 1,5 0,8 5
UGC 10549 16h 45,3m 0s +21° 13′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,9 IRR 15,7 1,0 0,8
UGC 10550 16h 45,4m 0s +40° 13′ 0″ +07-34-148 0743 1,4 0,2 34 Sc 16,0 1,1 0,15 7
UGC 10551 16h 45,5m 0s +63° 35′ 0″ +11-20-000 1410 1,0 0,15 157 Sc 16,0 1,0 0,15 7
UGC 10552 16h 45,5m 0s +78° 29′ 0″ +13-12-000 1433 1,1 0,8 165 15,4 1,1 0,8
UGC 10553 16h 45,6m 0s +40° 20′ 0″ +07-34-149 0743 1,1 0,5 153 SB:a-b 15,0 1,1 0,35 6
UGC 10554 16h 45,8m 0s -01° 32′ 0″ +00-43-000 0155 1,5 0,5 155 Sc 15,7 1,4 0,4 6
UGC 10555 16h 45,8m 0s +06° 24′ 0″ +01-43-002 1056 1,1 1,1 E-S0 15,0 1,6 1,6
UGC 10556 16h 45,9m 0s +06° 19′ 0″ +01-43-003 1056 1,1 0,8 E-S0 15,0 1,2 0,9
UGC 10557 16h 46,0m 0s +13° 58′ 0″ +02-43-000 0251 1,1 0,9 SBb-c 16,5 0,9 0,9 1
UGC 10558 16h 46,0m 0s +26° 18′ 0″ +04-40-001 1377 1,1 0,55 130 S 15,3 1,0 0,55
UGC 10559 16h 46,0m 0s +59° 12′ 0″ +10-24-054 1414 1,1 0,2 161 15,4 1,1 0,18 7
UGC 10560 16h 46,1m 0s +58° 32′ 0″ +10-24-056 1414 2,4 1,0 155 Sc 13,7 2,3 1,0 6
UGC 10561 16h 46,1m 0s +62° 54′ 0″ +10-24-055 1414 2,5 0,25 150 Sb 15,2 2,5 0,25 7
UGC 10562 16h 46,1m 0s +75° 47′ 0″ +13-12-012 1433 1,4 0,2 177 15,0 1,2 0,2 7
UGC 10563 16h 46,6m 0s +62° 14′ 0″ +10-24-057 1414 0,5 0,30 17 PECULR 14,4 0,45 0,25
UGC 10564 16h 46,8m 0s +70° 28′ 0″ +12-16-009 0756 3,3 1,2 150 SBc 14,1 2,6 1,2 6
UGC 10565 16h 46,9m 0s +48° 49′ 0″ +08-31-001 1370 1,0 0,9 70 DWARF 17,0 0,9 0,8
UGC 10566 16h 47,1m 0s +36° 16′ 0″ +06-37-012 1069 2,0 0,35 74 S 16,0 1,9 0,3 7
UGC 10567 16h 47,3m 0s +36° 18′ 0″ +06-37-013 1069 1,1 0,6 55 15,2 1,1 0,6
UGC 10568 16h 47,5m 0s +62° 17′ 0″ +10-24-059 1414 1,6 0,35 140 SB:a 14,3 1,7 0,35 6
UGC 10569 16h 47,6m 0s +09° 31′ 0″ +02-43-003 0251 1,7 0,20 137 Sb 15,4 1,9 0,25 7
UGC 10570 16h 47,7m 0s +59° 38′ 0″ +10-24-061 1414 1,3 0,5 133 Sc 16,0 0,6 0,3 6
UGC 10571 16h 47,8m 0s +48° 43′ 0″ +08-31-002 1370 1,3 0,35 12 SB:c 15,4 1,1 0,4 6
UGC 10572 16h 47,8m 0s +63° 04′ 0″ +11-20-000 1410 1,1 0,30 58 PECULR 13,5 0,9 0,30
UGC 10573 16h 48,1m 0s +23° 40′ 0″ +04-40-002 1377 1,4 1,0 33 S0 14,9 1,6 1,1 3
UGC 10574 16h 48,1m 0s +27° 07′ 0″ +05-40-000 0129 1,1 0,5 150 Sa-b 16,0 1,0 0,5 5
UGC 10575 16h 48,4m 0s +04° 41′ 0″ +01-43-005 1056 1,0 0,9 E? 15,5 0,9 0,7
UGC 10576 16h 48,4m 0s +08° 53′ 0″ +01-43-004 1056 1,1 0,9 155 Sa-b 15,0 1,1 0,9 2
UGC 10577 16h 48,5m 0s +42° 50′ 0″ +07-35-001 1135 2,5 1,1 118 SB 12,9 +964 2,3 1,1
UGC 10578 16h 48,8m 0s -02° 23′ 0″ +00-43-002 0155 1,2 0,5 48 15,7 0,9 0,4
UGC 10579 16h 48,8m 0s +54° 02′ 0″ +09-27-097 1101 1,2 0,7 12 E 14,4 1,0 0,5
UGC 10580 16h 48,9m 0s +55° 38′ 0″ +09-27-098 1101 1,5 0,7 43 SB?b 14,2 0,8 0,5 5
UGC 10581 16h 49,0m 0s +82° 43′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,1 52 17,0 0,9 0,1 7
UGC 10582 16h 49,1m 0s +24° 02′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,25 28 Sb-c 16,5 0,9 0,2 6
UGC 10583 16h 49,1m 0s +53° 39′ 0″ +09-27-100 1101 1,2 0,7 70 SBa 15,5 0,9 0,7
UGC 10584 16h 49,2m 0s +55° 28′ 0″ +09-27-101 1101 2,5 2,5 Sc/SBc 14,7 2,3 2,1 1
UGC 10585 16h 49,3m 0s +19° 30′ 0″ +03-43-007 0122 1,1 0,2 133 S0-a 14,8 1,2 0,22 7
UGC 10586 16h 49,3m 0s +45° 29′ 0″ +08-31-008 1370 1,5 1,5 Sb 15,1 1,1 1,1 1
UGC 10587 16h 49,3m 0s +68° 50′ 0″ +12-16-010 0756 1,4 0,5 92 Sa-b 15,4 1,2 0,45 6
UGC 10588 16h 49,4m 0s +21° 58′ 0″ +04-40-000 1377 1,5 0,35 63 SB:b-c 16,5 1,4 0,3 6
UGC 10589 16h 49,4m 0s +55° 55′ 0″ +09-27-102 1101 1,8 0,7 62 PECULR 15,4 1,5 0,4 6
UGC 10590 16h 50,2m 0s +59° 49′ 0″ +10-24-069 1414 0,9 0,9 SB(c) 14,1 0,9 0,9 1
UGC 10591 16h 50,3m 0s +23° 25′ 0″ +04-40-004 1377 1,3 0,5 154 Sa 15,1 1,5 0,7 4
UGC 10592 16h 50,5m 0s +02° 29′ 0″ +00-43-004 0155 2,2 0,9 20 PECULR 14,7 2,0 1,0
UGC 10593 16h 51,3m 0s +55° 59′ 0″ +09-28-001 0765 1,5 0,5 87 Sa-b 15,2 1,2 0,3 6
UGC 10594 16h 51,5m 0s +51° 10′ 0″ +09-28-003 0765 1,1 0,2 102 S-IRR 15,3 0,9 0,2
UGC 10595 16h 51,7m 0s +60° 37′ 0″ +10-24-073 1414 0,9 0,7 70 E 14,5 0,9 0,7
UGC 10596 16h 52,0m 0s +10° 30′ 0″ +02-43-000 0251 1,1 0,9 SB 16,0 1,0 0,8 1
UGC 10597 16h 52,0m 0s +23° 30′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,7 155 Sb 15,7 1,0 0,5 4
UGC 10598 16h 52,2m 0s +27° 15′ 0″ +05-40-005 0129 1,1 0,5 145 S 15,7 1,0 0,4 6
UGC 10599 16h 52,2m 0s +39° 50′ 0″ +07-35-002 1135 1,2 1,0 160 EXCMPT 13,7 1,2 1,0
UGC 10600 16h 52,5m 0s +36° 05′ 0″ +06-37-000 1069 1,1 0,15 50 S 15,7 1,0 0,15 7
UGC 10601 16h 52,5m 0s +54° 41′ 0″ +09-28-006 0765 1,6 0,9 70 Sb 16,0 0,7 0,3
UGC 10602 16h 52,7m 0s +41° 25′ 0″ +07-35-003 1135 1,0 0,9 40 SBb-c 14,9 1,0 0,9 1
UGC 10603 16h 52,8m 0s +22° 14′ 0″ +04-40-000 1377 1,2 0,2 52 Sb-c 16,0 1,1 0,2 7
UGC 10604 16h 53,0m 0s +81° 56′ 0″ +14-08-014 0775 1,8 0,35 152 S 15,7 1,7 0,35 6
UGC 10605 16h 53,0m 0s +83° 23′ 0″ +14-08-000 0775 1,5 1,3 DWARF 17,0 1,0 0,9
UGC 10606 16h 53,0m 0s +36° 35′ 0″ +06-37-014 1069 3,5 1,4 95 SBc 13,8 3,5 1,4 6
UGC 10607 16h 53,1m 0s +26° 44′ 0″ +04-40-007 1377 1,3 0,9 PECULR 14,8 1,2 0,9
UGC 10608 16h 53,3m 0s +53° 13′ 0″ +09-28-007 0765 1,3 0,9 100 16,5 1,2 0,9
UGC 10609 16h 53,3m 0s +69° 58′ 0″ +12-16-000 0756 1,2 1,0 DWRFSP 16,5 0,8 0,8
UGC 10610 16h 53,4m 0s +43° 08′ 0″ +07-35-004 1135 2,1 1,8 DBLSYS 15,0
UGC 10611 16h 53,5m 0s +36° 58′ 0″ +06-37-015 1069 1,1 0,3 83 S 16,0 1,1 0,3 6
UGC 10612 16h 54,0m 0s +80° 26′ 0″ +13-12-000 1433 1,1 0,3 144 16,0 0,8 0,2
UGC 10613 16h 54,1m 0s +53° 28′ 0″ +09-28-008 0765 1,0 0,4 165 Sa-b 16,0 0,9 0,3 6
UGC 10614 16h 54,1m 0s +65° 23′ 0″ +11-21-001 0745 1,4 1,1 95 16,0 1,5 1,0
UGC 10615 16h 54,3m 0s +34° 55′ 0″ +06-37-016 1069 1,1 0,5 70 SBc 15,6 0,9 0,2 6
UGC 10616 16h 54,3m 0s +58° 47′ 0″ +10-24-000 1414 1,1 0,10 16 17,0 0,9 0,08 7
UGC 10617 16h 54,5m 0s +28° 04′ 0″ +05-40-006 0128 1,4 0,5 88 S0-a 15,2 1,5 0,7 5
UGC 10618 16h 54,7m 0s +27° 54′ 0″ +05-40-008 0129 1,0 1,0 E 15,1 1,1 1,1
UGC 10619 16h 54,8m 0s +54° 30′ 0″ +09-28-009 0765 1,5 0,3 16 Sc 16,5 1,4 0,1 7
UGC 10620 16h 55,2m 0s +31° 18′ 0″ +05-40-000 0129 1,0 0,4 98 S 16,0 0,9 0,4 6
UGC 10621 16h 55,2m 0s +55° 06′ 0″ +09-28-010 0765 2,6 0,7 20 Sb 14,7 1,5 0,7
UGC 10622 16h 55,2m 0s +70° 31′ 0″ +12-16-015 0756 1,4 0,2 79 Sc 15,3 1,4 0,2 7
UGC 10623 16h 55,4m 0s +02° 33′ 0″ +00-43-005 0155 1,0 0,8 135 Sc 15,7 1,0 0,8 1
UGC 10624 16h 55,5m 0s +27° 55′ 0″ +05-40-011 0129 1,0 0,7 35 S0 15,4 1,0 0,7
UGC 10625 16h 55,7m 0s +38° 45′ 0″ +06-37-000 1093 1,4 0,1 132 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 10626 16h 55,7m 0s +58° 08′ 0″ +10-24-077 1414 1,4 0,7 147 S 15,4 0,8 0,4
UGC 10627 16h 55,8m 0s +46° 56′ 0″ +08-31-015 1370 1,7 0,25 142 Sc 15,6 1,6 0,25 7
UGC 10628 16h 56,0m 0s +23° 03′ 0″ +04-40-009 1377 1,4 1,1 35 SBc 14,0 1,3 1,0 2
UGC 10629 16h 56,0m 0s +27° 56′ 0″ +05-40-012 0129 2,0 1,6 80 E 14,4 2,2 1,7
UGC 10630 16h 56,0m 0s +32° 03′ 0″ +05-40-000 0129 1,0 0,5 140 Sa-b 16,0 0,9 0,5
UGC 10631 16h 56,0m 0s +36° 30′ 0″ +06-37-017 1069 1,0 0,3 147 S 15,4 0,8 0,3 6
UGC 10632 16h 56,0m 0s +79° 09′ 0″ +13-12-013 1433 1,7 0,25 29 Sc 15,5 1,4 0,2 7
UGC 10633 16h 56,3m 0s +20° 07′ 0″ +03-43-010 0122 1,2 1,1 SBc 14,6 1,0 1,0 1
UGC 10634 16h 56,3m 0s +15° 17′ 0″ +03-43-000 0122 1,0 0,1 132 S 17,0 0,7 0,12 7
UGC 10635 16h 56,3m 0s +38° 17′ 0″ +06-37-000 1069 0,7 0,7 COMPACT 13,5 10075 0,7 0,7
UGC 10636 16h 56,7m 0s +70° 31′ 0″ +12-16-016 0756 1,1 1,0 DWRFIR 16,5 1,1 1,0
UGC 10637 16h 56,8m 0s +32° 02′ 0″ +05-40-000 0129 1,1 0,7 20 S 16,5 1,0 0,6 4
UGC 10638 16h 57,0m 0s +81° 40′ 0″ +14-08-013 0775 8,0 CHAIN {{{13}}}
UGC 10639 16h 57,1m 0s +29° 05′ 0″ +05-40-018 0129 1,0 0,5 108 SBb 15,3 1,0 0,5 5
UGC 10640 16h 57,2m 0s +02° 34′ 0″ +00-43-000 0155 1,0 1,0 SB 15,3 1,0 0,9 1
UGC 10641 16h 57,2m 0s +58° 59′ 0″ +10-24-079 1414 1,5 0,1 88 Sc 16,5 1,3 0,10 7
UGC 10642 16h 57,3m 0s -00° 28′ 0″ +00-43-006 0155 20,0 10,0 DWFSYS 15,7
UGC 10643 16h 57,4m 0s +30° 01′ 0″ +05-40-019 0129 1,0 0,5 DBLSYS 14,5
UGC 10644 16h 57,5m 0s +54° 56′ 0″ +09-28-012 0765 1,0 0,6 50 14,8
UGC 10645 16h 57,6m 0s +47° 18′ 0″ +08-31-017 1370 1,0 0,8 10 SB0 14,9 0,9 0,8 2
UGC 10646 16h 57,7m 0s +59° 12′ 0″ +10-24-082 1414 1,4 0,6 25 E 15,0 1,4 0,6
UGC 10647 16h 57,8m 0s +59° 02′ 0″ +10-24-084 1414 1,5 1,3 14,2 1,3 1,2
UGC 10648 16h 57,8m 0s +59° 50′ 0″ +10-24-083 1414 1,4 1,0 80 SBb 15,3 1,0 0,9
UGC 10649 16h 58,0m 0s +23° 00′ 0″ +04-40-000 1377 1,0 0,1 53 Sc 17,0 1,0 0,15 7
UGC 10650 16h 58,1m 0s +23° 11′ 0″ +04-40-000 1377 1,7 0,4 23 IRR 15,3 1,6 0,4
UGC 10651 16h 58,2m 0s +42° 37′ 0″ +07-35-014 1135 1,3 1,1 S 15,6 1,1 0,8
UGC 10652 16h 58,2m 0s +50° 00′ 0″ +08-31-018 1370 1,2 1,2 S 13,7 1,2 1,0
UGC 10653 16h 58,3m 0s +27° 40′ 0″ +05-40-022 0129 1,5 0,8 SBb 15,4 1,3 0,8
UGC 10654 16h 58,6m 0s +29° 48′ 0″ +05-40-000 0129 1,0 0,4 170 S0-a 15,5 1,1 0,45 6
UGC 10655 16h 58,6m 0s +56° 08′ 0″ +09-28-013 0765 1,0 0,35 108 Sb-c 15,4 0,8 0,25 6
UGC 10656 16h 58,7m 0s +23° 05′ 0″ +04-40-011 1377 2,1 1,2 130 S0 13,8 2,0 1,1 4
UGC 10657 16h 58,7m 0s +39° 13′ 0″ +07-35-000 1135 1,0 0,4 55 Sa-b 16,5 0,4 0,15 6
UGC 10658 16h 58,9m 0s +28° 05′ 0″ +05-40-000 0129 1,2 0,7 S0-a 15,0 1,3 0,8 4
UGC 10659 16h 59,0m 0s +07° 00′ 0″ +01-43-000 1056 1,3 0,6 35 S 15,2 1,1 0,6 5
UGC 10660 16h 59,1m 0s +25° 56′ 0″ +04-40-000 1377 1,0 0,4 137 S 16,0 0,8 0,3
UGC 10661 16h 59,6m 0s +28° 00′ 0″ +05-40-000 0129 1,0 0,15 14 Sb 16,5 1,0 0,2 7
UGC 10662 16h 59,6m 0s +30° 15′ 0″ +05-40-029 0129 1,5 0,9 75 E 15,2 1,8 1,1
UGC 10663 16h 59,6m 0s +30° 24′ 0″ +05-40-028 0129 1,3 1,1 SBb 15,3 1,4 1,3 1
UGC 10664 17h 00,1m 0s +41° 18′ 0″ +07-35-016 1135 1,5 0,2 148 Sc 15,4 1,5 0,2 7
UGC 10665 17h 00,1m 0s +59° 04′ 0″ +10-24-088 1414 1,2 1,0 30 SBa 14,3 1,1 1,0 1
UGC 10666 17h 00,3m 0s +30° 49′ 0″ +05-40-032 0129 1,1 1,0 S 16,0 1,0 0,7 1
UGC 10667 17h 00,4m 0s +21° 38′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,5 79 S 16,0 0,8 0,35 6
UGC 10668 17h 00,4m 0s +30° 47′ 0″ +05-40-033 0129 1,0 0,9 S0 15,3 1,1 1,0 1
UGC 10669 17h 00,7m 0s +70° 22′ 0″ +12-16-000 0756 1,4 1,4 DWARF 17,0 1,2 1,2
UGC 10670 17h 01,0m 0s +63° 46′ 0″ +11-21-000 0745 1,7 1,2 165 S 14,2 1,3 1,1
UGC 10671 17h 01,1m 0s +36° 44′ 0″ +06-37-022 1069 1,5 0,2 68 Sb 16,0 1,3 0,2 7
UGC 10672 17h 01,2m 0s +25° 00′ 0″ +04-40-012 1377 2,0 0,35 82 S0-a 15,1 2,1 0,35 7
UGC 10673 17h 01,2m 0s +29° 56′ 0″ +05-40-000 0129 1,6 0,7 65 16,0 1,7 0,8
UGC 10674 17h 01,3m 0s +09° 22′ 0″ +02-43-000 0251 1,7 0,3 163 S 15,5 1,7 0,3 6
UGC 10675 17h 01,4m 0s +31° 31′ 0″ +05-40-034 0129 2,5 DBLSYS 15,4
UGC 10676 17h 01,8m 0s +26° 35′ 0″ +05-40-000 1377 2,0 1,0 DWARF 18,
UGC 10677 17h 01,8m 0s +36° 29′ 0″ +06-37-024 1069 0,8 0,8 PECULR 14,5 0,9 0,9
UGC 10678 17h 01,9m 0s +24° 15′ 0″ +04-40-013 1377 1,0 1,0 S0 15,1 1,3 1,3 1
UGC 10679 17h 02,0m 0s +31° 34′ 0″ +05-40-035 0129 1,6 0,3 52 Sb 15,5 1,2 0,25 7
UGC 10680 17h 02,0m 0s +51° 28′ 0″ +09-28-018 0765 1,2 0,5 99 SB 15,3 1,0 0,5
UGC 10681 17h 02,1m 0s +45° 32′ 0″ +08-31-022 1370 1,3 0,2 40 Sc 15,7 1,1 0,2 7
UGC 10682 17h 02,3m 0s +60° 26′ 0″ +10-24-092 1414 1,1 0,5 80 S 16,0 1,1 0,5 6
UGC 10683 17h 02,4m 0s -01° 29′ 0″ +00-43-000 0155 1,6 0,7 DBLSYS 16,0
UGC 10684 17h 02,4m 0s +61° 07′ 0″ +10-24-093 1414 1,8 0,8 105 Sb-c 14,4 1,7 0,7 6
UGC 10685 17h 02,6m 0s +13° 00′ 0″ +02-43-000 0251 1,3 0,5 119 S 15,2 1,0 0,4 6
UGC 10686 17h 02,7m 0s +42° 00′ 0″ +07-35-022 1135 1,2 0,3 160 15,5 1,2 0,3
UGC 10687 17h 02,7m 0s +59° 48′ 0″ +10-24-094 1414 1,0 0,7 35 SBc 15,4 1,0 0,7 3
UGC 10688 17h 02,9m 0s +34° 38′ 0″ +06-37-025 1069 1,3 1,2 Sc 15,5 1,2 1,1 1
UGC 10689 17h 03,0m 0s +56° 05′ 0″ +09-28-020 0765 1,0 0,3 88 Sa-b 15,7 0,9 0,2 6
UGC 10690 17h 03,0m 0s +62° 06′ 0″ +10-24-000 1414 0,7 0,5 90 S0 14,4 0,6 0,4
UGC 10691 17h 03,2m 0s +30° 28′ 0″ +05-40-037 0129 1,0 0,7 S 15,5 0,9 0,7
UGC 10692 17h 03,3m 0s +23° 14′ 0″ +04-40-017 1377 2,2 0,4 179 Sb 15,4 2,0 0,4 6
UGC 10693 17h 03,3m 0s +41° 56′ 0″ +07-35-023 1135 1,8 1,2 105 E 14,2 1,8 1,2
UGC 10694 17h 03,3m 0s +43° 18′ 0″ +07-35-000 1135 1,0 0,05 138 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 10695 17h 03,5m 0s +43° 06′ 0″ +07-35-024 1135 1,4 1,0 110 E 14,9 1,1 0,9
UGC 10696 17h 03,6m 0s +25° 36′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,15 54 S 15,6 1,0 0,15 7
UGC 10697 17h 03,7m 0s +72° 57′ 0″ +12-16-000 0756 1,2 0,5 137 S 15,7 1,2 0,5
UGC 10698 17h 03,8m 0s +32° 33′ 0″ +05-40-000 0129 1,4 0,2 116 S 17,0 1,0 0,15 7
UGC 10699 17h 03,9m 0s +10° 28′ 0″ +02-43-007 0251 0,55 0,45 140 SB 14,5 0,6 0,45
UGC 10700 17h 04,0m 0s +25° 58′ 0″ +04-40-000 1377 1,1 0,2 107 S 16,0 1,1 0,2 7
UGC 10701 17h 04,0m 0s +52° 48′ 0″ +09-28-022 0765 1,1 0,12 48 Sb 16,0 0,9 0,15 7
UGC 10702 17h 04,5m 0s +24° 50′ 0″ +04-40-018 1377 1,0 0,9 0 DISTRBD 15,4 1,3 0,9
UGC 10703 17h 04,6m 0s +38° 27′ 0″ +06-37-026 1069 1,1 0,9 Sc 15,5 0,9 0,7
UGC 10704 17h 04,6m 0s +79° 06′ 0″ +13-12-014 1433 1,0 0,7 166 S 15,6 1,1 0,7
UGC 10705 17h 04,8m 0s +11° 29′ 0″ +02-43-000 0505 1,0 0,9 SBa 15,2 0,9 0,8 1
UGC 10706 17h 04,8m 0s +38° 25′ 0″ +06-37-027 1069 1,1 0,4 32 Sb-c 15,1 1,2 0,5 6
UGC 10707 17h 04,8m 0s +41° 07′ 0″ +07-35-028 1135 1,1 0,9 20 Sc 15,6 1,1 0,9 2
UGC 10708 17h 05,0m 0s +35° 43′ 0″ +06-37-030 1069 1,1 0,3 125 S 14,8 1,1 0,3 6
UGC 10709 17h 05,2m 0s +31° 29′ 0″ +05-40-039 0129 1,0 0,9 SB 15,6 0,9 0,9
UGC 10710 17h 05,3m 0s +43° 11′ 0″ +07-35-031 1135 1,6 0,35 150 Sb 15,2 1,6 0,35 7
UGC 10711 17h 05,3m 0s +68° 53′ 0″ +12-16-017 0756 1,3 0,8 60 E 15,1 1,4 0,9
UGC 10712 17h 05,4m 0s +31° 30′ 0″ +05-40-040 0129 1,0 0,8 60 Sa 15,5 0,9 0,8 1
UGC 10713 17h 05,4m 0s +72° 31′ 0″ +12-16-018 0756 2,0 0,35 8 Sb 13,8 2,0 0,35 6
UGC 10714 17h 05,5m 0s +30° 17′ 0″ +05-40-041 0129 1,7 0,2 159 Sb-c 15,5 1,7 0,2 7
UGC 10715 17h 05,5m 0s +31° 18′ 0″ +05-40-042 0129 1,1 0,8 55 SBa 15,0 1,1 0,8
UGC 10716 17h 05,8m 0s +30° 23′ 0″ +05-40-000 0129 1,3 0,15 14 Sc 16,0 1,3 0,15 7
UGC 10717 17h 06,0m 0s +26° 26′ 0″ +04-40-000 1377 1,0 0,8 100 Sc 15,5 0,9 0,7 2
UGC 10718 17h 06,2m 0s +04° 06′ 0″ +01-44-001 0169 1,0 0,7 130 S 14,9 0,9 0,6
UGC 10719 17h 06,3m 0s +03° 57′ 0″ +01-44-002 0169 1,0 0,7 130 Sb-c 14,2 0,8 0,7
UGC 10720 17h 06,3m 0s +09° 40′ 0″ +02-44-000 0505 1,1 0,8 90 Sc 15,5 0,6 0,3
UGC 10721 17h 06,3m 0s +25° 35′ 0″ +04-40-019 1377 1,1 0,6 110 Sc? 14,2 1,2 0,6 5
UGC 10722 17h 06,8m 0s +43° 01′ 0″ +07-35-032 1135 1,2 0,8 30 (E) 15,4 1,0 0,8
UGC 10723 17h 07,0m 0s +42° 24′ 0″ +07-35-034 1135 2,5 1,6 115 Sc 14,6 1,8 1,4 4
UGC 10724 17h 07,0m 0s +60° 47′ 0″ +10-24-098 1414 1,0 0,3 166 S 14,3 +3064 1,0 0,3 7
UGC 10725 17h 07,0m 0s +75° 29′ 0″ +13-12-016 1433 1,0 0,55 78 S 13,5 1,0 0,6 4
UGC 10726 17h 07,0m 0s +78° 42′ 0″ +13-12-018 1433 1,1 1,0 E 15,6 1,4 1,2
UGC 10727 17h 07,1m 0s +60° 48′ 0″ +10-24-099 1414 1,4 1,1 145 S0-a 14,0 +3283 1,4 1,1 2
UGC 10728 17h 07,2m 0s +22° 17′ 0″ +04-40-000 1377 1,6 0,8 55 Sb 15,6 1,6 0,7 5
UGC 10729 17h 07,4m 0s +31° 40′ 0″ +05-40-044 0129 1,4 0,3 128 S-IRR 15,4 0,9 0,2 7
UGC 10730 17h 07,4m 0s +61° 03′ 0″ +10-24-100 1414 1,9 0,35 69 S 13,8 1,7 0,35 6
UGC 10731 17h 07,7m 0s +63° 43′ 0″ +11-21-000 0745 1,1 0,7 35 S 13,1 0,9 0,6
UGC 10732 17h 08,0m 0s +36° 28′ 0″ +06-38-002 1134 1,0 0,7 30 Sc 15,4 0,9 0,7 3
UGC 10733 17h 08,2m 0s +32° 33′ 0″ +05-40-045 0129 1,1 0,7 125 E 15,1 1,4 0,8
UGC 10734 17h 08,2m 0s +77° 11′ 0″ +13-12-000 1433 1,1 1,1 COMPACT 15,6 1,3 1,3
UGC 10735 17h 08,3m 0s +32° 20′ 0″ +05-40-000 0129 1,3 0,2 5 Sb-c 16,5 1,1 0,2 7
UGC 10736 17h 08,4m 0s +69° 33′ 0″ +12-16-020 0756 3,5 1,2 155 15,0 3,5 1,2 6
UGC 10737 17h 08,5m 0s +49° 22′ 0″ +08-31-024 1370 1,1 0,2 28 SB:a-b 15,4 1,0 0,2 6
UGC 10738 17h 08,6m 0s +05° 55′ 0″ +01-44-000 0169 1,9 0,3 49 Sb-c 15,5 2,0 2,5 7
UGC 10739 17h 08,8m 0s +36° 21′ 0″ +06-38-003 1132 1,1 1,1 14,7 1,2 1,2
UGC 10740 17h 09,0m 0s +86° 40′ 0″ +14-08-022 0775 1,4 1,1 140 SB0 15,2 1,4 1,1
UGC 10741 17h 09,0m 0s +41° 43′ 0″ +07-35-039 1135 1,1 1,1 E 14,9 1,2 1,2
UGC 10742 17h 09,0m 0s +48° 23′ 0″ +08-31-025 1370 1,3 0,4 156 Sa-b 14,8 1,3 0,4 6
UGC 10743 17h 09,1m 0s +08° 03′ 0″ +01-44-003 0169 1,2 0,5 113 Sa? 14,8 1,3 0,5 6
UGC 10744 17h 09,2m 0s +63° 03′ 0″ +11-21-010 0745 0,4 0,4 14,4 1,1 1,1
UGC 10745 17h 09,4m 0s +61° 28′ 0″ +10-24-000 1414 1,0 0,9 16,5 0,9 0,7
UGC 10746 17h 09,4m 0s +45° 56′ 0″ +08-31-026 1370 1,1 0,10 0 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 10747 17h 09,8m 0s +23° 26′ 0″ +04-40-021 1377 1,3 1,0 150 Sc/SBc 14,4 1,4 1,0
UGC 10748 17h 10,2m 0s +28° 29′ 0″ +05-40-000 0129 1,3 0,5 TRPSYS 17,
UGC 10749 17h 10,3m 0s +30° 14′ 0″ +05-40-048 0129 1,1 0,7 10 SBb 15,2 1,1 0,7
UGC 10750 17h 10,3m 0s +49° 37′ 0″ +08-31-028 1370 1,3 0,5 135 Sb-0 15,5 0,9 0,3 6
UGC 10751 17h 10,3m 0s +54° 26′ 0″ +09-28-000 0765 1,0 0,3 80 Sc 16,5 1,0 0,2 6
UGC 10752 17h 10,5m 0s +23° 20′ 0″ +04-40-022 1377 1,8 0,8 175 Sa 14,3 +6748 1,8 0,9 5
UGC 10753 17h 10,8m 0s +34° 45′ 0″ +06-35-006 1132 1,0 0,2 100 Sc 15,5 0,9 0,2 6
UGC 10754 17h 10,8m 0s +46° 36′ 0″ +08-31-031 1370 1,2 0,5 15 S 16,0 0,9 0,4 6
UGC 10755 17h 10,9m 0s +38° 05′ 0″ +06-38-007 1132 1,7 0,8 125 S0 15,0 1,7 0,8 5
UGC 10756 17h 11,0m 0s +60° 03′ 0″ +10-24-106 1414 1,4 1,4 SBc 14,6 0,8 0,5 1
UGC 10757 17h 11,0m 0s +72° 28′ 0″ +12-16-021 0756 1,7 1,1 70 Sc 14,4 1,7 1,1 4
UGC 10758 17h 11,1m 0s +53° 11′ 0″ +09-28-029 0765 1,1 1,1 S 15,3 0,6 0,6 1
UGC 10759 17h 11,2m 0s +42° 52′ 0″ +07-35-045 1135 1,0 0,9 COMPACT 14,5 1,0 1,0
UGC 10760 17h 11,2m 0s +44° 13′ 0″ +07-35-046 1135 1,4 1,2 S 15,3 1,4 1,2 1
UGC 10761 17h 11,3m 0s +40° 20′ 0″ +07-35-044 1135 1,3 0,9 85 Sb-c 14,9 1,3 0,9 3
UGC 10762 17h 11,3m 0s +72° 21′ 0″ +12-16-023 0756 3,3 3,0 120 Sa 11,9 +2109 3,7 3,5 1
UGC 10763 17h 11,4m 0s +40° 32′ 0″ +07-35-000 1135 1,5 0,4 59 DISTRBD 16,5 0,9 0,2
UGC 10764 17h 11,7m 0s +43° 50′ 0″ +07-35-048 1135 1,1 0,35 172 Sa-b 14,8 1,1 0,35 6
UGC 10765 17h 11,8m 0s +42° 57′ 0″ +07-35-049 1135 1,1 1,0 Sc 15,0 1,0 0,9 1
UGC 10766 17h 11,8m 0s +74° 29′ 0″ +12-16-000 0756 1,0 0,10 96 Sc 17,0 0,9 0,10 7
UGC 10767 17h 12,0m 0s +73° 40′ 0″ +12-16-000 0756 1,1 0,5 55 Sb-c 16,0 1,0 0,4 6
UGC 10768 17h 12,3m 0s +20° 22′ 0″ +03-44-002 1127 1,1 1,0 SBb 14,5 1,1 1,1 1
UGC 10769 17h 12,4m 0s +72° 27′ 0″ +12-16-024 0756 1,8 0,9 32 S? 14,7 1,9 1,1
UGC 10770 17h 12,5m 0s +59° 23′ 0″ +10-24-107 1414 1,7 0,7 DBLSYS 14,3
UGC 10771 17h 12,7m 0s +43° 45′ 0″ +07-35-051 1135 1,1 1,1 E 14,3 1,1 1,1
UGC 10772 17h 13,0m 0s +29° 13′ 0″ +05-41-002 0152 1,1 0,8 S 15,4 0,9 0,7
UGC 10773 17h 13,4m 0s +43° 43′ 0″ +07-35-054 1135 1,3 0,8 42 Sa 14,6 1,3 0,8 4
UGC 10774 17h 13,4m 0s +58° 52′ 0″ +10-24-108 1414 1,0 0,45 165 S 15,3 0,9 0,4 6
UGC 10775 17h 13,6m 0s +06° 54′ 0″ +01-44-000 0169 1,3 1,1 SBa 15,3 1,2 1,2 1
UGC 10776 17h 13,8m 0s +29° 27′ 0″ +05-41-005 0152 1,7 0,5 160 SBb 15,3 1,5 0,5 6
UGC 10777 17h 13,8m 0s +37° 52′ 0″ +06-38-008 1132 1,1 0,7 170 SBb 16,0 0,8 0,4
UGC 10778 17h 13,9m 0s +06° 37′ 0″ +01-44-004 0169 1,0 0,8 E-S0? 14,7 1,0 0,8
UGC 10779 17h 14,0m 0s +06° 29′ 0″ +01-44-005 0169 2,0 0,9 70 Sb 14,8 2,0 0,8 6
UGC 10780 17h 14,2m 0s +07° 22′ 0″ +01-44-000 0169 1,0 0,1 51 Sc 16,5 1,2 0,15 7
UGC 10781 17h 14,3m 0s +31° 51′ 0″ +05-41-006 0152 1,0 0,35 65 S 15,1 1,0 0,3 6
UGC 10782 17h 14,3m 0s +36° 26′ 0″ +06-38-010 1132 1,2 0,3 71 Sb-c 16,0 0,8 0,35 6
UGC 10783 17h 14,5m 0s +29° 30′ 0″ +05-41-000 0152 1,3 0,5 130 S 15,6 0,9 0,4 6
UGC 10784 17h 14,5m 0s +57° 29′ 0″ +10-24-116 1414 1,5 1,0 15 S0 14,2 1,5 1,0
UGC 10785 17h 14,7m 0s +37° 23′ 0″ +06-38-011 1132 1,5 0,5 111 S 14,9 1,3 0,5 6
UGC 10786 17h 14,7m 0s +43° 52′ 0″ +07-35-057 1135 1,1 0,7 170 SBa 14,5 1,0 0,7 3
UGC 10787 17h 14,8m 0s +21° 40′ 0″ +04-41-002 0263 1,1 0,30 37 SB 14,6 1,0 0,25 6
UGC 10788 17h 14,9m 0s +57° 26′ 0″ +10-24-120 1414 1,0 0,2 142 Sa-b 15,7 1,1 0,2 7
UGC 10789 17h 15,3m 0s +07° 39′ 0″ +01-44-000 0169 1,7 0,4 DBLSYS 15,7
UGC 10790 17h 15,5m 0s +40° 54′ 0″ +07-35-059 1135 3,3 1,8 10 SBc 13,7 2,7 1,7 4
UGC 10791 17h 15,5m 0s +72° 27′ 0″ +12-16-026 0756 2,3 2,3 DWRFSP 15,5 2,0 2,
UGC 10792 17h 15,6m 0s +75° 17′ 0″ +13-12-000 1433 2,0 2,0 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 10793 17h 16,0m 0s +11° 00′ 0″ +02-44-000 0505 1,0 0,5 67 Sb-c 15,7 0,8 0,3 5
UGC 10794 17h 16,0m 0s +40° 30′ 0″ +07-35-000 1135 1,1 0,25 58 Sc-IRR 16,5 0,8 0,2
UGC 10795 17h 16,2m 0s +30° 58′ 0″ +05-41-000 0152 1,6 0,9 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 10796 17h 16,3m 0s +61° 58′ 0″ +10-24-124 1414 2,0 1,2 SBb 14,8 2,0 1,2
UGC 10797 17h 16,5m 0s +08° 29′ 0″ +01-44-006 0169 1,1 0,35 16 SB:C 15,0 1,1 0,35 6
UGC 10798 17h 16,7m 0s +19° 34′ 0″ +03-44-000 1127 1,0 0,2 105 Sb-c 15,4 1,0 0,2 6
UGC 10799 17h 16,9m 0s +29° 55′ 0″ +05-41-000 0152 1,2 0,12 84 Sc 15,7 1,2 0,12 7
UGC 10800 17h 17,1m 0s +41° 45′ 0″ +07-35-064 1135 1,0 1,0 S0 14,3 1,0 1,0 1
UGC 10801 17h 17,2m 0s +32° 19′ 0″ +05-41-008 0152 1,6 0,6 7 Sc 16,0 1,3 0,5 6
UGC 10802 17h 17,3m 0s +11° 16′ 0″ +02-44-000 0505 1,0 1,0 S0 15,5 1,0 1,0 1
UGC 10803 17h 17,3m 0s +73° 29′ 0″ +12-16-028 0756 1,3 0,8 15 12,9 1,1 0,7 4
UGC 10804 17h 17,4m 0s +61° 50′ 0″ +10-25-001 1148 1,0 0,7 145 S0 13,6 +2948 1,0 0,7 3
UGC 10805 17h 17,6m 0s +14° 27′ 0″ +02-44-002 0505 1,8 1,6 DWRFSP 15,3 1,6 1,6 1
UGC 10806 17h 17,6m 0s +49° 55′ 0″ +08-31-040 1370 2,4 1,0 77 13,9 2,2 1,0 6
UGC 10807 17h 17,7m 0s +16° 43′ 0″ +03-44-004 1127 1,2 0,6 100 SBb 14,6 1,2 0,6 5
UGC 10808 17h 17,7m 0s +28° 22′ 0″ +05-41-000 0152 1,0 0,6 DWRFSP 17,0 1,1 0,8
UGC 10809 17h 17,8m 0s +24° 58′ 0″ +04-41-000 0263 1,4 0,5 DBLSYS 15,7
UGC 10810 17h 17,8m 0s +52° 40′ 0″ +09-28-033 0765 1,0 0,45 110 15,1 0,9 0,4 6
UGC 10811 17h 17,8m 0s +58° 12′ 0″ +10-25-002 1148 1,8 0,5 93 SB?a-b 15,1 1,6 0,5 6
UGC 10812 17h 17,9m 0s +40° 59′ 0″ +07-35-065 1135 1,2 0,6 125 SBb 15,0 0,9 0,4
UGC 10813 17h 18,0m 0s +23° 53′ 0″ +04-41-004 0263 0,9 0,9 14,5 0,9 0,9
UGC 10814 17h 18,0m 0s +49° 05′ 0″ +08-31-043 1370 3,8 0,9 S 14,9 +7182
UGC 10815 17h 18,0m 0s +60° 40′ 0″ +10-25-004 1148 2,3 0,7 54 Sb 13,9 2,2 0,7 6
UGC 10816 17h 18,1m 0s +49° 59′ 0″ +08-31-000 1370 1,1 0,12 62 Sc 16,5 0,8 0,1 7
UGC 10817 17h 18,1m 0s +61° 17′ 0″ +10-25-000 1148 1,1 0,10 8 Sc 16,5 1,0 0,08 7
UGC 10818 17h 19,2m 0s +61° 22′ 0″ +10-25-006 1148 1,3 0,5 25 15,7 0,8 0,4
UGC 10819 17h 19,3m 0s +60° 12′ 0″ +10-25-007 1148 1,1 0,5 56 Sa-b 15,3 0,9 0,4 6
UGC 10820 17h 19,4m 0s +42° 13′ 0″ +07-36-003 0753 1,6 0,2 139 Sc 16,5 1,6 0,20 7
UGC 10821 17h 19,4m 0s +52° 42′ 0″ +09-28-035 0765 1,2 1,0 120 SBb 15,5 0,9 0,8
UGC 10822 17h 19,4m 0s +57° 58′ 0″ +10-25-008 1148 50,0 30,0 DWRFEL 12,4
UGC 10823 17h 19,5m 0s +22° 53′ 0″ +04-41-000 0263 1,1 0,5 74 SB 15,7 1,0 0,5 5
UGC 10824 17h 19,8m 0s +02° 03′ 0″ +00-44-003 1154 1,1 0,4 119 S 15,1 1,1 0,4 6
UGC 10825 17h 20,0m 0s +01° 00′ 0″ +00-44-000 1154 1,1 0,6 95 S 15,4 1,2 0,7 4
UGC 10826 17h 20,8m 0s +12° 44′ 0″ +02-44-003 0505 1,1 0,5 12 S 14,2 1,1 0,5
UGC 10827 17h 21,1m 0s +41° 10′ 0″ +07-36-005 0753 1,1 0,9 140 E 14,5 1,0 0,9
UGC 10828 17h 21,3m 0s +23° 41′ 0″ +04-41-006 0263 1,4 1,2 S0?+CMP 14,9 1,3 1,1
UGC 10829 17h 21,8m 0s +26° 31′ 0″ +04-41-007 0263 1,7 1,3 97 Sb 14,5 1,7 1,2 2
UGC 10830 17h 22,2m 0s +60° 30′ 0″ +10-25-015 1148 1,2 0,5 97 SPIRAL? 14,4 1,0 0,5
UGC 10831 17h 22,3m 0s +25° 00′ 0″ +04-41-008 0263 1,1 0,9 Sc 15,2 1,4 1,0 2
UGC 10832 17h 22,3m 0s +62° 13′ 0″ +10-25-019 1148 1,3 1,1 SBc 14,6 0,9 0,9 1
UGC 10833 17h 22,3m 0s +62° 13′ 0″ +10-25-018 1148 1,1 0,2 31 Sc-IRR 14,6 1,1 0,2 7
UGC 10834 17h 22,4m 0s +20° 26′ 0″ +03-44-007 1127 1,0 0,6 95 Sc 15,3 1,0 0,6 4
UGC 10835 17h 22,5m 0s +29° 26′ 0″ +05-41-013 0152 1,5 1,2 5 S0 14,4 1,6 1,4 2
UGC 10836 17h 22,5m 0s +57° 02′ 0″ +10-25-020 1148 1,4 1,4 E 14,2 1,2 1,2
UGC 10837 17h 22,6m 0s +25° 00′ 0″ +04-41-009 0263 2,0 0,9 145 SBb 15,0 1,5 0,7 6
UGC 10838 17h 22,6m 0s +48° 31′ 0″ +08-32-002 0769 1,2 0,2 88 Sb 15,4 1,0 0,2 7
UGC 10839 17h 22,6m 0s +52° 04′ 0″ +09-28-041 0765 1,0 0,9 S 14,8 0,7 0,5 1
UGC 10840 17h 22,7m 0s +23° 47′ 0″ +04-41-010 0263 1,2 0,9 E 14,9 1,0 1,0
UGC 10841 17h 22,8m 0s +10° 42′ 0″ +02-44-000 0505 1,0 0,25 37 Sc-IRR 15,6 1,1 0,25 7
UGC 10842 17h 22,8m 0s +28° 07′ 0″ +05-41-014 0152 1,3 0,6 40 SBb 15,7 1,0 0,5 5
UGC 10843 17h 22,9m 0s +52° 00′ 0″ +09-28-042 0765 1,1 0,15 69 Sa-b 15,5 0,9 0,2 6
UGC 10844 17h 23,0m 0s +10° 20′ 0″ +02-44-000 0505 1,0 0,5 67 S0 15,4 0,8 0,4 5
UGC 10845 17h 23,0m 0s +45° 00′ 0″ +08-32-003 0769 1,1 1,0 Sc 14,4 1,0 0,9 1
UGC 10846 17h 23,1m 0s +49° 59′ 0″ +08-32-004 0769 1,0 0,18 170 Sb 15,7 0,9 0,18 7
UGC 10847 17h 23,2m 0s +23° 21′ 0″ +04-41-011 0263 1,1 0,45 150 Sc-IRR 15,3 1,0 0,45
UGC 10848 17h 23,4m 0s +75° 54′ 0″ +13-12-023 1433 1,4 0,35 170 S 14,3 1,2 0,2 6
UGC 10849 17h 23,5m 0s +20° 49′ 0″ +03-44-000 1127 1,0 0,5 10 SB 15,1 0,9 0,5 5
UGC 10850 17h 23,5m 0s +59° 03′ 0″ +10-25-023 1148 1,6 1,0 90 Sc/SBc 14,5 1,6 1,0
UGC 10851 17h 23,7m 0s +49° 23′ 0″ +08-32-000 0769 1,0 0,12 5 Sc 17,0 0,9 0,1 7
UGC 10852 17h 23,9m 0s +11° 21′ 0″ +02-44-000 0505 1,1 0,10 164 15,7 1,0 0,1 7
UGC 10853 17h 23,9m 0s +74° 25′ 0″ +12-16-033 0756 1,2 0,9 0 E+2COMP 15,3 1,6 1,4
UGC 10854 17h 24,0m 0s +58° 15′ 0″ +10-25-024 1148 1,2 0,7 93 Sc 16,0 1,1 0,5 5
UGC 10855 17h 24,6m 0s +58° 52′ 0″ +10-25-025 1148 1,0 0,6 DBLSYS 14,1
UGC 10856 17h 24,8m 0s +11° 35′ 0″ +02-44-004 0505 4,0 0,9 42 Sb 13,7 3,8 0,8 6
UGC 10857 17h 25,0m 0s +53° 37′ 0″ +09-28-000 0765 1,3 0,2 16,5 0,4 0,2
UGC 10858 17h 25,0m 0s +59° 30′ 0″ +10-25-029 1148 1,0 0,12 93 Sc 16,5 0,9 0,12 7
UGC 10859 17h 25,1m 0s +59° 40′ 0″ +10-25-030 1148 1,2 0,6 77 SBb-c 15,6 0,6 0,5 5
UGC 10860 17h 25,5m 0s +06° 31′ 0″ +01-44-000 0169 1,1 0,2 102 S0-a 15,5 0,9 0,25 7
UGC 10861 17h 25,5m 0s +26° 30′ 0″ +04-41-013 0263 1,8 1,2 90 S 14,1 1,7 1,3
UGC 10862 17h 25,8m 0s +07° 28′ 0″ +01-44-007 0169 3,3 3,0 SBc 15,0 3,0 3,0 1
UGC 10863 17h 25,9m 0s +62° 11′ 0″ +10-25-033 1148 1,5 0,2 105 S 15,5 1,4 0,2 7
UGC 10864 17h 26,1m 0s +14° 13′ 0″ +02-44-005 0505 1,1 0,5 175 S0 14,3 0,6 0,3 5
UGC 10865 17h 26,1m 0s +72° 56′ 0″ +12-16-038 0756 1,3 1,0 110 SBb/Sb 15,4 0,9 0,9 1
UGC 10866 17h 26,5m 0s +26° 35′ 0″ +04-41-016 0263 1,1 0,9 160 Sc 15,4 1,0 0,8 2
UGC 10867 17h 26,5m 0s +58° 33′ 0″ +10-25-035 1148 1,0 0,8 65 S0-a 14,4 0,9 0,7 2
UGC 10868 17h 26,6m 0s +06° 22′ 0″ +01-44-008 0169 2,1 0,5 DBLSYS 15,2
UGC 10869 17h 26,6m 0s +58° 35′ 0″ +10-25-037 1148 1,2 1,2 DBLSYS 14,0
UGC 10870 17h 26,6m 0s +60° 04′ 0″ +10-25-039 1148 1,1 0,5 85 S 15,6 0,9 0,4 6
UGC 10871 17h 26,7m 0s +60° 03′ 0″ +10-25-038 1148 1,4 1,0 25 Sc 13,6 1,4 1,0 3
UGC 10872 17h 26,7m 0s +61° 14′ 0″ +10-25-041 1148 1,2 0,10 58 16,5 0,9 0,1 7
UGC 10873 17h 27,0m 0s +16° 12′ 0″ +03-44-008 1127 1,5 0,2 4 SB? 15,2 1,6 0,2 7
UGC 10874 17h 27,0m 0s +29° 21′ 0″ +05-41-000 0152 1,3 0,10 49 Sc 16,0 1,4 0,1 7
UGC 10875 17h 27,1m 0s +16° 14′ 0″ +03-44-009 1127 1,6 1,6 E 14,5 1,7 1,7
UGC 10876 17h 27,1m 0s +71° 08′ 0″ +12-16-039 0756 1,7 0,8 15 Sc 12,8 2,7 0,8 6
UGC 10877 17h 27,2m 0s +57° 35′ 0″ +10-25-044 1148 1,4 1,4 SBa 14,2 1,5 1,4 1
UGC 10878 17h 27,7m 0s +23° 22′ 0″ +04-41-019 0263 1,1 0,55 PECULR 15,4 1,1 0,7
UGC 10879 17h 27,8m 0s +24° 55′ 0″ +04-41-020 0263 1,0 0,8 100 Sc 14,7 0,9 0,8 2
UGC 10880 17h 27,8m 0s +60° 59′ 0″ +10-25-048 1148 1,0 0,8 75 Sc-IRR 15,5 1,0 0,8
UGC 10881 17h 27,9m 0s +60° 08′ 0″ +10-25-047 1148 1,7 0,35 8 Sb-c 14,5 1,5 0,35 6
UGC 10882 17h 28,0m 0s +58° 35′ 0″ +10-25-050 1148 1,1 0,6 27 Sc 16,0 0,9 0,4 5
UGC 10883 17h 28,1m 0s +52° 15′ 0″ +09-29-005 1102 1,0 0,2 98 S0-a 15,2 1,0 0,2 7
UGC 10884 17h 28,2m 0s +06° 19′ 0″ +01-44-009 0169 1,4 1,1 5 S 15,1 1,3 1,0 2
UGC 10885 17h 28,3m 0s +35° 24′ 0″ +06-38-023 1132 1,0 0,25 141 Sb 15,3 1,0 0,25 6
UGC 10886 17h 28,4m 0s +16° 19′ 0″ +03-44-010 1127 1,2 1,1 Sc 14,6 1,1 1,0 1
UGC 10887 17h 28,4m 0s +77° 45′ 0″ +13-12-024 1433 1,2 0,25 124 Sc 15,4 1,1 0,2 7
UGC 10888 17h 29,4m 0s +60° 24′ 0″ +10-25-053 1148 1,1 0,7 150 Sb 14,2 1,1 0,7 4
UGC 10889 17h 29,7m 0s +59° 41′ 0″ +10-25-055 1148 1,5 0,4 42 SBb 15,4 1,4 0,4 6
UGC 10890 17h 29,8m 0s +32° 16′ 0″ +05-41-000 0152 1,9 0,10 88 Sc 15,6 1,7 0,10 7
UGC 10891 17h 30,0m 0s +07° 06′ 0″ +01-45-001 0780 7,0 4,6 30 Sb 13,2 +1754 6,5 4,5 3
UGC 10892 17h 30,3m 0s +74° 18′ 0″ +12-16-040 0756 1,8 0,12 135 16,0 1,6 0,12 7
UGC 10893 17h 30,5m 0s +16° 26′ 0″ +03-45-001 0274 3,2 2,0 130 Sb 13,6 3,0 1,6 4
UGC 10894 17h 31,0m 0s +27° 37′ 0″ +05-41-000 0152 1,5 0,7 167 S 15,7 1,6 0,5
UGC 10895 17h 31,2m 0s +59° 30′ 0″ +10-25-060 1148 1,1 0,15 145 SB:b-c 16,0 1,1 0,15 7
UGC 10896 17h 31,2m 0s +59° 40′ 0″ +10-25-059 1148 1,2 0,6 5 S0-a 14,8 1,2 0,6 5
UGC 10897 17h 31,2m 0s +75° 45′ 0″ +13-12-026 1433 2,3 2,3 Sc 12,4 +1508 2,4 2,3 1
UGC 10898 17h 31,3m 0s +51° 56′ 0″ +09-29-008 1102 1,1 0,15 164 S 16,5 0,8 0,15 7
UGC 10899 17h 31,5m 0s +20° 48′ 0″ +03-45-002 0274 1,8 1,1 0 S 15,0 1,3 0,9 3
UGC 10900 17h 31,5m 0s +43° 47′ 0″ +07-36-020 0753 1,5 0,8 85 E 14,9 1,4 0,8
UGC 10901 17h 31,6m 0s +05° 30′ 0″ +01-45-000 0780 1,2 0,8 17,0 1,0 1,
UGC 10902 17h 31,6m 0s +43° 51′ 0″ +07-36-021 0753 1,7 0,7 168 SB 14,8 1,7 0,6
UGC 10903 17h 31,7m 0s +23° 54′ 0″ +04-41-000 0263 1,0 0,6 DWRFIR 17,0 1,0 0,6
UGC 10904 17h 31,8m 0s +43° 40′ 0″ +07-36-022 0753 1,4 1,2 SB0? 15,6 1,2 1,2
UGC 10905 17h 32,0m 0s +25° 22′ 0″ +04-41-021 0263 1,5 0,8 170 S0-a 14,6 1,5 0,8 5
UGC 10906 17h 32,0m 0s +74° 25′ 0″ +12-16-041 0756 1,2 0,7 145 15,6 1,2 0,7
UGC 10907 17h 32,2m 0s +77° 26′ 0″ +13-12-027 1433 1,2 0,6 46 Sb-c 15,3 1,2 0,6 5
UGC 10908 17h 32,4m 0s +50° 25′ 0″ +08-32-010 0769 1,9 0,8 160 SBc/IRR 16,0 1,5 0,8
UGC 10909 17h 32,5m 0s +25° 36′ 0″ +04-41-000 0263 1,1 0,7 155 Sc 15,5 1,1 0,6 4
UGC 10910 17h 32,9m 0s +33° 57′ 0″ +06-38-000 1132 1,3 1,3 DWARF 17,
UGC 10911 17h 32,9m 0s +69° 23′ 0″ +12-16-043 0756 1,0 0,35 96 Sc 16,0 1,0 0,30 6
UGC 10912 17h 34,2m 0s +70° 52′ 0″ +12-17-000 0801 2,3 0,6 S 15,7 0,7 0,5
UGC 10913 17h 34,3m 0s +15° 20′ 0″ +03-45-004 0274 1,1 1,0 SBc 15,6 0,9 0,8 1
UGC 10914 17h 34,7m 0s +40° 10′ 0″ +07-36-000 0753 1,0 0,8 55 Sc 15,4 0,9 0,8 1
UGC 10915 17h 34,8m 0s +24° 57′ 0″ +04-41-000 0263 1,2 0,8 17,0 0,9 0,8
UGC 10916 17h 35,0m 0s +60° 50′ 0″ +10-25-068 1148 2,3 1,8 70 E 13,2 2,0 1,6
UGC 10917 17h 35,1m 0s +42° 07′ 0″ +07-36-027 0753 2,1 0,9 80 Sa-b 14,3 2,0 0,9 6
UGC 10918 17h 35,2m 0s +11° 10′ 0″ +02-45-001 1580 1,1 0,9 170 E 14,8 1,3 1,1
UGC 10919 17h 35,3m 0s +17° 34′ 0″ +03-45-006 0274 1,4 0,8 7 S 14,5 1,3 0,8 4
UGC 10920 17h 35,5m 0s +49° 55′ 0″ +08-32-000 0769 1,0 0,9 17,0 0,5 0,3
UGC 10921 17h 35,7m 0s +17° 24′ 0″ +03-45-000 0274 1,0 0,8 DWARF 17,0 0,5 0,4
UGC 10922 17h 35,8m 0s +60° 19′ 0″ +10-25-069 1148 1,4 1,1 0 Sc 16,0 0,7 0,6 1
UGC 10923 17h 36,0m 0s +86° 47′ 0″ +14-08-024 0775 1,4 1,1 DBLSYS 14,3
UGC 10924 17h 36,1m 0s +68° 10′ 0″ +11-21-012 0745 1,1 0,25 134 Sa 15,5 1,1 0,25 7
UGC 10925 17h 36,3m 0s +34° 58′ 0″ +06-39-002 0277 1,0 0,4 85 S 16,0 0,7 0,3
UGC 10926 17h 36,3m 0s +24° 59′ 0″ +04-41-023 0263 1,2 0,5 150 SB 15,1 1,1 0,3 6
UGC 10927 17h 36,4m 0s +34° 57′ 0″ +06-39-003 0277 1,1 0,7 90 S0 16,0 0,6 0,6 1
UGC 10928 17h 36,5m 0s +21° 43′ 0″ +04-41-024 0263 1,6 0,7 114 Sb 15,2 1,2 0,4 6
UGC 10929 17h 36,5m 0s +35° 33′ 0″ +06-39-004 0277 1,2 0,9 175 Sa-b 14,9 1,1 0,9 3
UGC 10930 17h 36,6m 0s +18° 54′ 0″ +03-45-007 0274 1,6 1,5 SBa 14,0 1,6 1,5 1
UGC 10931 17h 36,6m 0s +60° 28′ 0″ +10-25-071 1148 1,2 0,12 6 Sc 16,5 0,8 0,10 7
UGC 10932 17h 36,6m 0s +70° 01′ 0″ +12-17-001 0801 0,8 0,8 COMPACT 14,5 0,9 0,8
UGC 10933 17h 36,9m 0s +39° 15′ 0″ +07-36-000 0753 1,6 0,4 12 PECULR 15,4 1,6 0,4
UGC 10934 17h 37,6m 0s +72° 07′ 0″ +12-17-002 0801 2,4 1,0 100 SB:b-c 13,2 2,4 0,8 6
UGC 10935 17h 37,8m 0s +57° 17′ 0″ +10-25-075 1148 1,2 0,4 116 S0 16,0 0,9 0,25 7
UGC 10936 17h 37,8m 0s +61° 04′ 0″ +10-25-076 1148 1,7 0,8 170 S 15,1 1,5 0,7 5
UGC 10937 17h 38,0m 0s +59° 25′ 0″ +10-25-077 1167 1,5 1,0 50 SBb 14,5 1,5 1,1
UGC 10938 17h 38,3m 0s +49° 38′ 0″ +08-32-012 0769 1,4 1,0 0 S0 15,0 1,4 1,0 3
UGC 10939 17h 38,5m 0s +19° 32′ 0″ +03-45-000 0274 1,0 0,9 SBb-c 16,0 0,8 0,7 1
UGC 10940 17h 38,9m 0s +63° 59′ 0″ +11-21-000 0745 1,0 0,7 100 15,3 0,7 0,4
UGC 10941 17h 39,0m 0s +17° 23′ 0″ +03-45-011 0274 1,2 0,7 10 S 15,4 1,2 0,5
UGC 10942 17h 39,0m 0s +51° 04′ 0″ +09-29-015 1102 1,1 0,4 116 SB 15,7 1,1 0,9
UGC 10943 17h 39,7m 0s +03° 12′ 0″ +01-45-000 0780 1,6 0,6 118 S 15,5 1,6 0,5 6
UGC 10944 17h 39,7m 0s +18° 19′ 0″ +03-45-012 0274 1,0 0,8 170 E 15,2 1,0 0,9
UGC 10945 17h 39,7m 0s +23° 42′ 0″ +04-42-001 0260 1,6 1,4 SBb 14,4 1,5 1,5 1
UGC 10946 17h 39,7m 0s +45° 10′ 0″ +08-32-014 0769 1,5 0,8 25 SBb 14,9 1,5 0,7 5
UGC 10947 17h 39,7m 0s +62° 39′ 0″ +10-25-080 1148 1,1 0,6 5 COMPACT 14,9 1,1 0,6
UGC 10948 17h 40,0m 0s +00° 14′ 0″ +00-45-001 1144 1,2 0,2 111 S 15,5 2,0 0,5 7
UGC 10949 17h 40,3m 0s +74° 52′ 0″ +12-17-000 0801 1,0 0,8 60 E 14,9 0,9 0,7
UGC 10950 17h 40,6m 0s +16° 14′ 0″ +03-45-015 0274 1,6 1,0 DBLSYS 15,1
UGC 10951 17h 40,6m 0s +60° 29′ 0″ +10-25-082 1148 1,5 0,9 177 Sc 14,9 1,4 0,8 4
UGC 10952 17h 41,2m 0s +56° 10′ 0″ +09-29-018 1102 1,3 1,2 SB 15,6 0,7 0,7 1
UGC 10953 17h 41,2m 0s +66° 42′ 0″ +11-21-018 0745 1,1 0,7 145 SBa-b 15,3 1,1 0,7 4
UGC 10954 17h 41,2m 0s +74° 03′ 0″ +12-17-004 0801 1,0 0,5 20 Sa-b 15,6 1,0 0,5 5
UGC 10955 17h 41,3m 0s +56° 00′ 0″ +09-29-019 1102 1,0 0,6 165 Sc 15,6 0,9 0,6 4
UGC 10956 17h 41,4m 0s +04° 34′ 0″ +01-45-003 0780 1,5 1,4 Sb-c 15,7 1,5 1,5 1
UGC 10957 17h 41,6m 0s +25° 31′ 0″ +04-42-003 0260 1,5 0,6 36 E-S0 14,6 1,5 0,5 7
UGC 10958 17h 41,8m 0s +66° 53′ 0″ +11-21-000 0745 1,5 1,0 10 DWRFSP 16,5 1,3 0,8
UGC 10959 17h 42,0m 0s +84° 40′ 0″ +14-08-000 0775 1,2 1,0 16,5 1,0 0,8
UGC 10960 17h 42,0m 0s +25° 23′ 0″ +04-42-004 0260 2,3 0,8 23 SBa 14,3 1,7 0,7 6
UGC 10961 17h 42,1m 0s +58° 50′ 0″ +10-25-083 1148 1,1 0,5 165 Sc 15,7 1,1 0,5 6
UGC 10962 17h 42,2m 0s +36° 48′ 0″ +06-39-015 0277 2,1 0,5 163 Sb 14,1 2,3 0,5 6
UGC 10963 17h 42,4m 0s +68° 22′ 0″ +11-21-019 0745 1,5 0,8 60 SBb 15,3 1,8 0,8 5
UGC 10964 17h 42,8m 0s +66° 30′ 0″ +11-21-021 0745 1,2 0,9 140 E-S0 14,7 1,3 1,0
UGC 10965 17h 42,9m 0s +56° 49′ 0″ +09-29-020 1102 1,1 0,8 135 Sc 14,6 1,0 0,7 3
UGC 10966 17h 43,0m 0s +18° 09′ 0″ +03-45-019 0274 1,8 0,6 97 Sa-b 14,8 1,8 0,6 6
UGC 10967 17h 43,2m 0s +48° 07′ 0″ +08-32-018 0769 1,3 0,5 128 Sa-b 14,8 1,2 0,5 6
UGC 10968 17h 43,3m 0s +58° 01′ 0″ +10-25-084 1148 1,0 0,4 152 Sb-c 16,0 0,9 0,3 6
UGC 10969 17h 43,6m 0s +38° 55′ 0″ +06-39-017 0277 1,5 0,2 108 S 15,6 1,2 0,2 7
UGC 10970 17h 43,7m 0s +24° 23′ 0″ +04-42-000 0260 1,3 0,6 150 Sa-b 15,7 1,0 0,5 5
UGC 10971 17h 43,9m 0s +55° 21′ 0″ +09-29-025 1102 1,1 0,35 173 Sa 15,0 1,1 0,35 6
UGC 10972 17h 44,3m 0s +26° 34′ 0″ +04-42-005 0260 2,6 0,7 57 Sc 14,5 1,9 0,5 6
UGC 10973 17h 44,3m 0s +67° 36′ 0″ +11-21-023 0745 1,4 0,2 173 Sc 15,4 1,2 0,15 7
UGC 10974 17h 44,4m 0s +67° 38′ 0″ +11-21-025 0745 1,2 0,7 150 SBb 15,2 1,2 0,7 4
UGC 10975 17h 44,5m 0s +35° 35′ 0″ +06-39-019 0277 1,7 0,9 145 SB? 13,8 1,3 0,9
UGC 10976 17h 44,6m 0s +30° 43′ 0″ +05-42-002 0532 0,9 0,5 47 SB 14,4 0,9 0,5
UGC 10977 17h 44,6m 0s +30° 43′ 0″ +05-42-003 0532 1,1 0,25 97 S 14,4 1,1 0,2 7
UGC 10978 17h 44,7m 0s +20° 47′ 0″ +03-45-021 0274 1,3 1,3 E 14,5 1,8 1,4
UGC 10979 17h 45,0m 0s +20° 53′ 0″ +03-45-022 0274 1,0 1,0 Sc 15,1 1,0 1,0 1
UGC 10980 17h 45,1m 0s +57° 18′ 0″ +10-25-086 1145 1,0 0,8 40 COMPACT 15,3 0,9 0,5
UGC 10981 17h 45,2m 0s +09° 34′ 0″ +02-45-000 1580 1,0 0,5 57 Sb-c 15,3 1,0 0,5 5
UGC 10982 17h 45,2m 0s +59° 22′ 0″ +10-25-088 1148 1,2 0,15 35 Sb 16,0 1,1 0,15 7
UGC 10983 17h 45,5m 0s +45° 42′ 0″ +08-32-019 0769 1,2 0,4 154 SB:a-b 15,6 1,2 0,4 6
UGC 10984 17h 45,5m 0s +51° 20′ 0″ +09-29-030 1102 1,4 0,6 162 SB:a-b 15,1 1,3 0,5 6
UGC 10985 17h 45,8m 0s +14° 45′ 0″ +02-45-003 1580 1,4 1,0 110 13,9 1,5 1,0 3
UGC 10986 17h 46,0m 0s +57° 07′ 0″ +10-25-000 1148 1,2 0,10 177 Sc 17,0 1,0 0,08 7
UGC 10987 17h 46,1m 0s +17° 58′ 0″ +03-45-028 0274 1,3 1,0 TRPSYS 15,1
UGC 10988 17h 46,1m 0s +59° 16′ 0″ +10-25-091 1148 1,3 0,9 15 E 14,4 1,3 0,9
UGC 10989 17h 46,2m 0s +57° 20′ 0″ +10-25-092 1148 1,0 0,6 75 S 15,0 0,8 0,5 4
UGC 10990 17h 46,4m 0s +34° 06′ 0″ +06-39-020 1132 1,8 0,45 177 Sa-b 15,5 1,7 0,4 6
UGC 10991 17h 46,5m 0s +67° 21′ 0″ +11-22-001 0550 1,6 1,2 DWRFIR 17,0 1,0 1,0
UGC 10992 17h 46,6m 0s +61° 27′ 0″ +10-25-000 1148 1,4 0,8 115 SBb 15,1 0,7 0,3
UGC 10993 17h 46,7m 0s +55° 12′ 0″ +09-29-000 1102 1,0 0,4 102 SB? 16,0 1,0 0,4 6
UGC 10994 17h 47,0m 0s +20° 49′ 0″ +03-45-029 0274 1,1 0,8 155 S0 14,9 1,1 0,7
UGC 10995 17h 47,1m 0s +64° 02′ 0″ +11-22-002 0550 1,1 0,4 7 S 14,8 0,9 0,35 6
UGC 10996 17h 47,3m 0s +54° 10′ 0″ +09-29-000 1102 1,1 1,0 Sc 14,5 0,8 0,7 1
UGC 10997 17h 47,4m 0s +20° 46′ 0″ +03-45-031 0274 1,9 1,0 157 Sc 14,4 1,8 1,0 5
UGC 10998 17h 47,5m 0s +51° 12′ 0″ +09-29-032 1102 1,8 0,5 37 Sc 14,1 +6857 1,6 0,5 6
UGC 10999 17h 47,7m 0s +25° 48′ 0″ +04-42-006 0260 1,0 0,5 160 14,8 0,8 0,45
UGC 11000 17h 47,7m 0s +36° 09′ 0″ +06-39-022 0277 0,8 0,35 156 14,0 0,8 0,30

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]