Zoznam UGC objektov 11001 – 11500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 11001 do 11500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 11001 17h 47,9m 0s +14° 18′ 0″ +02-45-004 1580 1,4 0,5 133 Sc-IRR 14,4 1,5 0,6 6
UGC 11002 17h 47,9m 0s +58° 26′ 0″ +10-25-097 1148 1,2 0,8 98 Sb 15,4 1,0 0,7 4
UGC 11003 17h 48,4m 0s +14° 50′ 0″ +02-45-006 1580 1,1 0,2 165 Sc 15,1 1,1 0,2 7
UGC 11004 17h 48,5m 0s +17° 33′ 0″ +03-45-035 0274 2,3 1,7 77 S 14,5 1,6 1,0 3
UGC 11005 17h 48,9m 0s +63° 46′ 0″ +11-22-004 0550 1,2 1,0 SBb 15,5 0,9 0,8 1
UGC 11006 17h 49,4m 0s +51° 04′ 0″ +09-29-038 1102 1,2 0,7 110 S 15,6 0,6 0,5
UGC 11007 17h 49,4m 0s +61° 37′ 0″ +10-25-102 1148 1,0 0,6 SB 16,5 0,9 0,6
UGC 11008 17h 49,5m 0s +61° 32′ 0″ +10-25-103 1148 1,3 0,5 39 Sa-b 14,5 1,3 0,5 6
UGC 11009 17h 49,7m 0s +23° 05′ 0″ +04-42-008 0260 2,1 1,8 70 E 12,8 +3922 2,2 1,8
UGC 11010 17h 49,7m 0s +24° 30′ 0″ +04-42-007 0260 2,0 1,9 Sb 13,5 1,9 1,8 1
UGC 11011 17h 49,8m 0s +61° 34′ 0″ +10-25-105 1148 1,2 1,2 SB:c 15,5 1,2 1,1 1
UGC 11012 17h 49,9m 0s +70° 10′ 0″ +12-17-009 0801 8,0 2,6 123 Sc 10,9 +26 6,2 2,2 6
UGC 11013 17h 50,0m 0s +21° 35′ 0″ +04-42-009 0260 1,7 1,3 125 Sb/Sc 14,5 1,7 1,4
UGC 11014 17h 50,0m 0s +31° 28′ 0″ +05-42-004 0532 1,4 1,3 Sb 14,2 1,2 1,1 1
UGC 11015 17h 50,0m 0s +37° 22′ 0″ +06-39-024 0277 1,0 0,10 3 Sc 16,5 0,7 0,1 7
UGC 11016 17h 50,1m 0s +28° 55′ 0″ +05-42-000 0532 1,4 0,3 162 Sc 15,7 1,2 0,3 6
UGC 11017 17h 50,2m 0s +29° 52′ 0″ +05-42-005 0532 1,8 1,0 165 SBc-IRR 15,5 1,7 0,9
UGC 11018 17h 50,3m 0s +22° 53′ 0″ +04-42-000 0260 1,0 0,6 17,0 0,9 0,6
UGC 11019 17h 50,3m 0s +62° 53′ 0″ +10-25-108 1148 1,0 0,2 63 Sa-b 15,5 1,0 0,2 7
UGC 11020 17h 50,6m 0s +59° 30′ 0″ +10-25-109 1148 1,5 0,7 113 SBb 14,3 1,6 0,8 5
UGC 11021 17h 50,7m 0s +29° 05′ 0″ +05-42-000 0532 1,2 0,2 35 Sb 15,7 1,1 0,2 7
UGC 11022 17h 50,7m 0s +29° 51′ 0″ +05-42-008 0532 1,9 1,7 E 14,0 1,8 1,6
UGC 11023 17h 50,7m 0s +72° 02′ 0″ +12-17-010 0801 1,3 1,3 (E) 14,0 1,4 1,4
UGC 11024 17h 50,8m 0s +23° 14′ 0″ +04-42-012 0260 1,7 0,35 143 S? 15,0 1,5 0,3 6
UGC 11025 17h 50,9m 0s +27° 41′ 0″ +05-42-009 0532 1,1 0,9 0 S0 14,6 1,0 0,8 2
UGC 11026 17h 51,1m 0s +65° 33′ 0″ +11-22-007 0550 1,1 1,0 15,4 1,1 0,9
UGC 11027 17h 51,2m 0s +24° 35′ 0″ +04-42-013 0260 1,7 1,1 IRR 14,9 1,6 1,1
UGC 11028 17h 51,5m 0s +60° 37′ 0″ +10-25-111 1148 1,8 0,6 53 Sb 15,6 1,2 0,4 6
UGC 11029 17h 51,8m 0s +24° 28′ 0″ +04-42-014 0260 1,4 1,4 SBc 15,0 1,2 1,1 1
UGC 11030 17h 52,1m 0s +02° 53′ 0″ +00-46-001 1144 1,8 0,5 61 Sc 14,9 1,5 0,5 6
UGC 11031 17h 52,1m 0s +30° 42′ 0″ +05-42-011 0532 1,0 1,0 IRR 15,6 0,7 0,6
UGC 11032 17h 52,2m 0s +51° 29′ 0″ +09-29-000 1102 1,1 0,8 30 17,0 0,7 0,7
UGC 11033 17h 52,3m 0s +18° 23′ 0″ +03-45-038 0274 1,0 0,8 115 E-S 14,7 0,9 0,7 2
UGC 11034 17h 52,6m 0s +18° 20′ 0″ +03-45-039 0274 1,6 1,2 E 13,8 1,4 1,1
UGC 11035 17h 52,6m 0s +32° 53′ 0″ +05-42-013 0532 1,7 1,1 PECULR 14,3 1,7 1,2
UGC 11036 17h 52,7m 0s +58° 23′ 0″ +10-25-113 1148 1,8 0,10 38 16,5 1,4 0,10 7
UGC 11037 17h 52,8m 0s +18° 17′ 0″ +03-45-000 0274 1,3 0,2 62 S-IRR 16,0 0,9 0,2 6
UGC 11038 17h 52,8m 0s +72° 09′ 0″ +12-17-000 0801 1,0 0,7 30 Sc 15,1 1,0 0,3 3
UGC 11039 17h 52,9m 0s +18° 33′ 0″ +03-46-001 0529 1,0 1,0 DWRFIR 15,7 0,9 0,5
UGC 11040 17h 53,0m 0s +28° 31′ 0″ +05-42-000 0532 1,5 0,20 163 S 15,4 1,0 0,2 7
UGC 11041 17h 53,0m 0s +34° 47′ 0″ +06-39-025 0277 1,3 0,8 65 Sa-b 13,9 0,8 0,4 4
UGC 11042 17h 53,2m 0s +26° 22′ 0″ +04-42-015 0260 1,2 1,2 Sa? 14,9 1,2 1,1 1
UGC 11043 17h 53,3m 0s +25° 26′ 0″ +04-42-000 0260 1,8 1,3 TRPSYS 15,5
UGC 11044 17h 53,4m 0s +18° 56′ 0″ +03-46-002 0529 1,4 1,0 TRPSYS 15,0
UGC 11045 17h 53,4m 0s +31° 51′ 0″ +05-42-015 0532 1,1 0,8 120 Sa 15,1 1,1 0,8 3
UGC 11046 17h 53,5m 0s +28° 50′ 0″ +05-42-016 0532 1,2 0,8 135 SBa 14,6 1,3 0,9 3
UGC 11047 17h 53,7m 0s +30° 01′ 0″ +05-42-000 0532 1,1 0,3 159 S 15,7 0,9 0,3 6
UGC 11048 17h 53,8m 0s +18° 21′ 0″ +03-46-003 0529 2,5 2,0 50 Sa 13,4 1,7 1,5
UGC 11049 17h 53,9m 0s +18° 23′ 0″ +03-46-004 0529 1,7 1,5 S0/Sa 13,4 1,8 1,6 1
UGC 11050 17h 53,9m 0s +34° 35′ 0″ +06-39-026 0277 1,6 0,2 56 Sb-c 15,7 1,2 0,2 6
UGC 11051 17h 54,0m 0s +60° 50′ 0″ +10-25-114 1148 1,0 0,6 30 SB 14,3 1,0 0,5
UGC 11052 17h 54,1m 0s +18° 49′ 0″ +03-46-005 0529 1,1 0,30 128 S 15,1 1,1 0,30 6
UGC 11053 17h 54,2m 0s +33° 12′ 0″ +06-39-027 0277 2,2 0,4 94 S 13,4 2,0 0,4 7
UGC 11054 17h 54,2m 0s +71° 34′ 0″ +12-17-011 0801 1,1 0,6 170 16,5 0,7 0,2
UGC 11055 17h 54,7m 0s +12° 15′ 0″ +02-46-001 0123 1,0 0,8 105 SB 14,4 1,0 0,7 2
UGC 11056 17h 54,8m 0s +28° 05′ 0″ +05-42-000 0532 1,1 0,25 131 S0-a 15,6 0,9 0,2 7
UGC 11057 17h 54,9m 0s +12° 11′ 0″ +02-46-002 0123 2,0 0,8 90 Sc 13,8 2,0 0,8 6
UGC 11058 17h 55,0m 0s +32° 38′ 0″ +05-42-018 0532 1,6 1,2 45 SBb 14,4 1,6 1,1 2
UGC 11059 17h 55,2m 0s +11° 45′ 0″ +02-46-000 0123 1,0 0,15 90 S 15,7 1,1 0,15 7
UGC 11060 17h 55,2m 0s +27° 58′ 0″ +05-42-019 0532 1,5 0,4 130 Sa 14,9 1,4 0,4 7
UGC 11061 17h 55,4m 0s +62° 37′ 0″ +10-25-119 1148 1,6 1,3 160 E 14,3 1,6 1,3
UGC 11062 17h 55,4m 0s +73° 25′ 0″ +12-17-012 0801 1,1 0,6 48 S 14,1 1,0 0,5 4
UGC 11063 17h 55,5m 0s +23° 02′ 0″ +04-42-016 0260 1,1 1,1 Sc 15,5 1,0 1,0 1
UGC 11064 17h 55,7m 0s +27° 51′ 0″ +05-42-020 0532 2,0 2,0 Sc 14,5 2,0 2,0 1
UGC 11065 17h 55,7m 0s +47° 45′ 0″ +08-33-002 0130 1,0 0,9 S 14,9 0,9 0,8 1
UGC 11066 17h 55,7m 0s +71° 33′ 0″ +12-17-013 0801 1,6 0,8 10 15,5 1,3 0,7
UGC 11067 17h 56,0m 0s +09° 42′ 0″ +02-46-003 0123 1,0 1,0 S 15,0 1,0 1,0 1
UGC 11068 17h 56,0m 0s +28° 15′ 0″ +05-42-022 0532 1,6 1,5 S 15,5 1,0 0,9 1
UGC 11069 17h 56,0m 0s +64° 39′ 0″ +11-22-000 0550 1,3 0,2 98 S 16,5 0,5 0,12 7
UGC 11070 17h 56,1m 0s +27° 16′ 0″ +05-42-023 0532 1,1 0,8 SBb 15,4 1,1 0,6
UGC 11071 17h 56,2m 0s +50° 44′ 0″ +08-33-003 0130 1,6 1,0 10 E 14,3 1,7 1,1
UGC 11072 17h 56,4m 0s +43° 23′ 0″ +07-37-003 0423 1,1 0,15 115 Sa-b 16,0 1,0 0,15 7
UGC 11073 17h 56,6m 0s +10° 33′ 0″ +02-46-005 0123 1,5 0,7 157 Sb-c 14,8 1,2 0,6 5
UGC 11074 17h 56,7m 0s +07° 09′ 0″ +01-46-001 0164 2,7 1,1 142 15,2 2,5 1,0 6
UGC 11075 17h 57,0m 0s +06° 17′ 0″ +01-46-002 0164 1,6 1,3 105 Sc 13,4 1,7 1,4 2
UGC 11076 17h 57,0m 0s +34° 00′ 0″ +06-39-028 0277 1,3 0,6 63 Sb-c 14,8 1,1 0,45 6
UGC 11077 17h 57,1m 0s +64° 56′ 0″ +11-22-016 0550 1,3 1,2 SBb 14,3 1,4 1,2 1
UGC 11078 17h 57,5m 0s +24° 54′ 0″ +04-42-018 0260 1,2 0,9 40 SB:0 14,7 1,4 0,9 4
UGC 11079 17h 57,8m 0s +45° 55′ 0″ +08-33-005 0130 1,7 1,3 155 E-S0 14,0 1,4 0,9
UGC 11080 17h 57,9m 0s +26° 20′ 0″ +04-42-019 0260 1,0 0,5 15 S 15,7 0,9 0,4
UGC 11081 17h 58,0m 0s +81° 08′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,8 DWARF 17,0 1,0 0,7
UGC 11082 17h 58,0m 0s +26° 21′ 0″ +04-42-020 0260 0,8 0,8 S0 14,4 0,7 0,7 1
UGC 11083 17h 58,0m 0s +57° 15′ 0″ +10-25-000 1148 1,0 0,5 165 S-IRR 17,0 0,3 0,2
UGC 11084 17h 58,2m 0s +57° 08′ 0″ +10-25-000 1148 1,1 0,12 158 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 11085 17h 58,3m 0s +56° 13′ 0″ +09-29-045 1102 2,1 0,9 123 Sc 15,0 2,0 0,8 6
UGC 11086 17h 58,4m 0s +28° 47′ 0″ +05-42-026 0532 1,4 0,2 35 S 15,0 1,3 0,2 7
UGC 11087 17h 58,5m 0s +34° 38′ 0″ +06-39-031 0277 0,65 0,55 135 S 14,4 0,6 0,5
UGC 11088 17h 58,5m 0s +44° 51′ 0″ +07-37-012 0324 1,1 0,5 16 SBb 15,3 1,1 0,5 6
UGC 11089 17h 58,6m 0s +58° 33′ 0″ +10-25-125 1148 1,0 0,6 25 S 15,2 1,0 0,5 5
UGC 11090 17h 58,7m 0s +28° 43′ 0″ +05-42-027 0532 1,5 1,0 20 Sc 14,8 1,2 1,0
UGC 11091 17h 58,9m 0s +35° 00′ 0″ +06-39-033 0277 1,1 0,6 143 Sc 15,7 0,8 0,5 5
UGC 11092 17h 59,1m 0s +61° 21′ 0″ +10-25-126 1148 1,4 0,4 98 S0-a 14,0 1,5 0,4 6
UGC 11093 17h 59,5m 0s +06° 58′ 0″ +01-46-003 0164 3,4 0,5 4 Sc 14,6 3,4 0,6 6
UGC 11094 17h 59,6m 0s +19° 44′ 0″ +03-46-009 0529 1,6 1,1 150 Sa 14,9 2,0 1,4 3
UGC 11095 17h 59,6m 0s +22° 35′ 0″ +04-42-000 0260 1,2 0,5 30 S0 15,7 1,2 0,5 6
UGC 11096 18h 00,1m 0s +66° 36′ 0″ +11-22-018 0550 1,0 0,7 105 SB 14,6 0,9 0,7 3
UGC 11097 18h 00,3m 0s +26° 02′ 0″ +04-42-023 0260 1,4 0,4 157 14,6 1,1 0,35
UGC 11098 18h 00,8m 0s +29° 18′ 0″ +05-42-028 0532 1,3 0,7 S 15,6 1,4 0,9
UGC 11099 18h 01,3m 0s +67° 25′ 0″ +11-22-026 0550 1,3 0,45 82 SB?c 15,0 1,3 0,4 6
UGC 11100 18h 01,4m 0s +29° 05′ 0″ +05-42-030 0532 1,0 0,5 62 S 15,3 1,0 0,3
UGC 11101 18h 01,6m 0s +45° 15′ 0″ +08-33-012 0130 1,3 0,3 42 Sc 16,0 1,3 0,3 6
UGC 11102 18h 01,8m 0s +52° 08′ 0″ +09-29-000 1102 1,3 0,1 34 Sb-c 17,0 1,1 0,1 7
UGC 11103 18h 02,0m 0s +29° 30′ 0″ +05-42-000 0532 1,0 0,2 154 Sb-c 15,7 1,0 0,2 6
UGC 11104 18h 02,4m 0s +20° 05′ 0″ +03-46-010 0529 1,1 0,5 95 SB 15,3 1,4 0,6 6
UGC 11105 18h 02,4m 0s +21° 38′ 0″ +04-42-024 0260 2,5 1,8 15,7 2,0 2,
UGC 11106 18h 02,4m 0s +69° 43′ 0″ +12-17-014 0801 1,2 1,2 SBb 15,2 1,1 1,1 1
UGC 11107 18h 02,8m 0s +17° 16′ 0″ +03-46-011 0529 1,1 1,1 SBb 15,6 1,0 1,0 1
UGC 11108 18h 02,8m 0s +20° 02′ 0″ +03-46-000 0529 1,0 0,10 11 Sc 16,5 0,9 0,10 7
UGC 11109 18h 02,8m 0s +46° 45′ 0″ +08-33-000 0130 1,1 1,0 DWARF 17,0 0,5 0,3
UGC 11110 18h 03,1m 0s +25° 13′ 0″ +04-43-001 1089 1,5 0,4 136 S0-a 14,3 1,5 0,4 6
UGC 11111 18h 03,3m 0s +23° 07′ 0″ +04-43-002 1089 1,2 1,0 DWRFSP 17,0 0,8 0,7
UGC 11112 18h 03,3m 0s +46° 16′ 0″ +08-33-016 0130 1,2 0,8 105 Sb/SBb 15,3 1,2 0,7 3
UGC 11113 18h 03,4m 0s +23° 16′ 0″ +04-43-003 1089 1,7 1,7 Sc/SBc 15,7 1,7 1,5 1
UGC 11114 18h 03,6m 0s +18° 32′ 0″ +03-46-012 0529 1,4 0,5 53 S 14,8 1,4 0,4 6
UGC 11115 18h 03,8m 0s +18° 35′ 0″ +03-46-013 0529 2,8 2,5 SB0 13,1 2,8 2,5 1
UGC 11116 18h 03,8m 0s +67° 02′ 0″ +11-22-000 0550 1,2 0,6 94 Sb 15,3 0,8 0,4 5
UGC 11117 18h 03,9m 0s +46° 52′ 0″ +08-33-019 0130 1,2 0,9 55 S 14,2 1,1 0,6
UGC 11118 18h 04,0m 0s +34° 00′ 0″ +06-40-004 0197 1,1 0,6 7 Sb 15,3 1,0 0,6 5
UGC 11119 18h 04,0m 0s +60° 13′ 0″ +10-26-007 0512 1,3 0,15 18 Sc 16,5 1,2 0,15 7
UGC 11120 18h 04,9m 0s +20° 29′ 0″ +03-46-014 0529 1,4 0,3 112 IRR 15,6 1,1 0,3
UGC 11121 18h 05,6m 0s +17° 35′ 0″ +03-46-015 0529 2,1 1,8 110 Sc 12,7 2,0 1,7 1
UGC 11122 18h 05,7m 0s +09° 42′ 0″ +02-46-000 0123 1,0 0,9 Sc 15,7 0,7 0,5
UGC 11123 18h 05,7m 0s +28° 28′ 0″ +05-43-001 0282 1,1 0,9 75 15,4 1,0 0,8
UGC 11124 18h 05,7m 0s +35° 33′ 0″ +06-40-005 0197 2,6 2,3 SBc 13,9 2,3 2,3 1
UGC 11125 18h 05,8m 0s +11° 41′ 0″ +02-46-006 0123 1,6 1,1 170 Sc 14,7 1,5 1,1 3
UGC 11126 18h 06,4m 0s +25° 43′ 0″ +04-43-000 1089 1,4 0,08 46 17,0 1,2 0,1 7
UGC 11127 18h 06,8m 0s +28° 02′ 0″ +05-43-003 0282 1,1 0,4 DBLSYS 14,8
UGC 11128 18h 07,1m 0s +18° 17′ 0″ +03-46-016 0529 1,1 0,2 40 Sa-b 15,2 1,0 0,2 7
UGC 11129 18h 07,2m 0s +30° 18′ 0″ +05-43-004 0282 1,3 0,8 83 Sa 14,9 1,2 0,8 3
UGC 11130 18h 07,2m 0s +69° 49′ 0″ +12-17-000 0801 0,15 0,15 EXCMPT 14,4 15300 0,18 0,15
UGC 11131 18h 07,8m 0s +01° 34′ 0″ +00-46-003 0773 1,4 0,6 15,7 1,2 0,6
UGC 11132 18h 07,8m 0s +38° 46′ 0″ +06-40-008 0197 2,2 0,2 145 Sb 15,6 1,9 0,2 7
UGC 11133 18h 07,8m 0s +79° 33′ 0″ +13-13-000 0776 1,2 0,6 40 S 16,0 0,7 0,4 5
UGC 11134 18h 08,1m 0s +05° 43′ 0″ +01-46-000 0164 1,4 0,3 41 S 17,0 1,4 0,3 6
UGC 11135 18h 08,6m 0s +30° 59′ 0″ +05-43-005 0282 1,7 1,4 25 Sc 15,0 1,2 1,0 1
UGC 11136 18h 08,7m 0s +25° 11′ 0″ +04-43-000 1089 1,2 0,2 89 Sb 15,7 1,2 0,2 7
UGC 11137 18h 08,8m 0s +14° 05′ 0″ +02-46-008 0123 1,8 1,0 30 Sc-IRR 13,2 1,7 1,0
UGC 11138 18h 09,0m 0s +31° 05′ 0″ +05-43-006 0282 1,8 1,3 65 E 14,4 1,6 1,1
UGC 11139 18h 09,2m 0s +69° 04′ 0″ +12-17-018 0801 2,0 1,4 40 PECULR 14,2 2,2 1,6
UGC 11140 18h 09,4m 0s +39° 10′ 0″ +07-37-022 0324 2,5 0,4 31 Sc 15,4 2,3 0,4 6
UGC 11141 18h 09,5m 0s +12° 04′ 0″ +02-46-009 0123 2,0 2,0 15,4 2,0 1,6
UGC 11142 18h 09,5m 0s +25° 38′ 0″ +04-43-007 1089 1,7 0,15 14 Sc 15,4 1,4 0,15 7
UGC 11143 18h 09,5m 0s +35° 59′ 0″ +06-40-009 0197 2,5 0,5 159 Sb 14,5 2,5 0,5 6
UGC 11144 18h 09,6m 0s +14° 57′ 0″ +02-46-010 0123 1,3 0,9 160 S 12,5 +2368 1,4 1,0 3
UGC 11145 18h 09,7m 0s +49° 30′ 0″ +08-33-028 0130 1,2 0,6 55 15,5 1,1 0,5
UGC 11146 18h 09,8m 0s +49° 53′ 0″ +08-33-029 0130 1,8 1,2 DBLSYS 14,8
UGC 11147 18h 09,8m 0s +53° 20′ 0″ +09-30-004 0789 1,1 0,45 2 Sb 15,6 1,0 0,5 6
UGC 11148 18h 09,9m 0s +21° 28′ 0″ +04-43-009 1089 1,5 1,3 E 14,7 1,3 1,1
UGC 11149 18h 09,9m 0s +49° 51′ 0″ +08-33-000 0130 1,3 0,7 160 16,0 1,3 0,8
UGC 11150 18h 10,0m 0s +25° 35′ 0″ +04-43-000 1089 1,7 0,25 7 S? 15,5 1,1 0,22 7
UGC 11151 18h 10,2m 0s +29° 08′ 0″ +05-43-007 0282 1,7 0,3 0 S 14,9 1,7 0,3 6
UGC 11152 18h 10,3m 0s +18° 35′ 0″ +03-46-018 0529 2,1 1,1 140 15,0 2,2 1,1 5
UGC 11153 18h 10,4m 0s +21° 25′ 0″ +04-43-011 1089 1,5 1,3 TRPSYS 14,5
UGC 11154 18h 10,4m 0s +42° 38′ 0″ +07-37-023 0324 1,1 0,5 1 Sa-b 16,0 1,0 0,4 6
UGC 11155 18h 10,5m 0s +25° 25′ 0″ +04-43-014 1089 1,6 1,3 Sc? 15,5 1,3 1,1 1
UGC 11156 18h 10,5m 0s +25° 31′ 0″ +04-43-015 1089 1,1 1,0 E? 14,7 1,3 1,1
UGC 11157 18h 10,5m 0s +30° 11′ 0″ +05-43-008 0282 1,5 0,5 156 15,6 1,4 0,4 6
UGC 11158 18h 10,7m 0s +20° 40′ 0″ +03-46-019 0529 1,0 0,25 65 S 15,1 0,9 0,22 6
UGC 11159 18h 10,7m 0s +39° 37′ 0″ +07-37-024 0324 2,0 0,40 50 S 13,6 2,0 0,40 6
UGC 11160 18h 10,7m 0s +56° 47′ 0″ +09-30-005 0789 1,1 0,4 158 Sb 15,7 0,7 0,20 6
UGC 11161 18h 11,1m 0s +28° 25′ 0″ +05-43-000 0282 1,0 0,5 110 S 15,7 0,9 0,4 5
UGC 11162 18h 11,1m 0s +29° 41′ 0″ +05-43-010 0282 1,5 0,8 115 S 15,3 1,6 0,8 5
UGC 11163 18h 11,4m 0s +33° 48′ 0″ +06-40-010 0197 1,2 1,0 B 14,7 1,1 1,0
UGC 11164 18h 11,5m 0s +21° 05′ 0″ +04-43-016 1089 1,0 0,5 105 S 14,6 0,9 0,5 5
UGC 11165 18h 11,5m 0s +68° 42′ 0″ +11-22-000 0550 1,6 0,5 84 Sc 16,0 1,6 0,5 6
UGC 11166 18h 11,6m 0s +18° 49′ 0″ +03-46-020 0529 2,0 2,0 S0 14,3 1,8 1,8 1
UGC 11167 18h 11,6m 0s +33° 43′ 0″ +06-40-000 0197 1,0 0,6 148 S 15,7 1,0 0,5 4
UGC 11168 18h 11,7m 0s +13° 15′ 0″ +02-46-011 0123 1,4 1,1 90 Sc-IRR 14,2 1,2 1,0
UGC 11169 18h 11,7m 0s +64° 59′ 0″ +11-22-000 0550 1,1 0,2 19 Sa-b 16,0 1,1 0,2 7
UGC 11170 18h 11,9m 0s +21° 30′ 0″ +04-43-017 1089 1,4 1,2 15,6 1,4 1,1
UGC 11171 18h 12,2m 0s +30° 40′ 0″ +05-43-011 0282 1,5 0,7 150 S 14,8 1,1 0,45 5
UGC 11172 18h 12,2m 0s +69° 55′ 0″ +12-17-000 0801 0,20 0,20 VYCMPT 14,0 0,15 0,15
UGC 11173 18h 12,8m 0s +49° 02′ 0″ +08-33-031 0130 1,2 0,25 87 S 15,4 1,2 0,25 6
UGC 11174 18h 13,1m 0s +43° 15′ 0″ +07-37-025 0324 1,0 0,8 105 S 14,4 0,9 0,8
UGC 11175 18h 13,2m 0s +68° 20′ 0″ +11-22-030 0550 2,0 0,9 145 DBLSYS 13,6 +6230
UGC 11176 18h 13,5m 0s +61° 18′ 0″ +10-26-029 0512 1,4 1,1 80 Sc 15,6 1,3 0,8 3
UGC 11177 18h 13,6m 0s +06° 44′ 0″ +01-46-000 0164 1,5 1,4 SBb 15,5 1,5 1,3 1
UGC 11178 18h 13,6m 0s +24° 54′ 0″ +04-43-019 1089 1,3 1,2 S0 13,7 1,3 1,2 1
UGC 11179 18h 13,7m 0s +25° 20′ 0″ +04-43-020 1089 1,1 0,8 10 Sc 15,6 1,1 0,8 2
UGC 11180 18h 13,9m 0s +47° 31′ 0″ +08-33-032 0130 1,3 0,2 90 S 15,6 1,2 0,2 6
UGC 11181 18h 14,0m 0s +43° 18′ 0″ +07-37-027 0324 1,6 0,8 MLTSYS 16,0
UGC 11182 18h 14,0m 0s +56° 28′ 0″ +09-30-008 0789 1,0 0,12 105 Sb-c 16,5 0,9 0,12 7
UGC 11183 18h 14,4m 0s +68° 00′ 0″ +11-22-035 0550 1,4 0,8 135 16,5 1,0 0,7
UGC 11184 18h 14,5m 0s +25° 01′ 0″ +04-43-021 1089 1,2 0,9 0 S 14,6 0,7 0,5 3
UGC 11185 18h 14,5m 0s +42° 37′ 0″ +07-37-030 0324 1,7 1,1 DBLSYS 15,9
UGC 11186 18h 15,0m 0s +47° 49′ 0″ +08-33-033 0130 1,0 0,7 60 S 14,6 0,8 0,6 3
UGC 11187 18h 15,2m 0s +62° 15′ 0″ +10-26-033 0512 1,1 0,2 149 S 16,0 1,0 0,2 7
UGC 11188 18h 15,3m 0s +18° 53′ 0″ +03-46-000 0529 1,1 0,15 119 Sc 15,6 1,1 0,2 7
UGC 11189 18h 15,3m 0s +38° 46′ 0″ +06-40-000 0197 1,2 0,3 45 Sb-c 16,0 1,1 0,2 7
UGC 11190 18h 15,3m 0s +40° 47′ 0″ +07-37-032 0324 1,1 1,1 Sc 16,0 0,8 0,8 1
UGC 11191 18h 15,3m 0s +55° 33′ 0″ +09-30-010 0789 1,5 0,5 87 Sa-b 14,8 1,2 0,3 6
UGC 11192 18h 15,6m 0s +22° 13′ 0″ +04-43-022 1089 1,5 0,6 59 Sa-b 15,2 1,5 0,6 6
UGC 11193 18h 15,7m 0s +71° 00′ 0″ +12-17-020 0801 1,6 1,0 DWRFIR 15,1 1,6 1,0
UGC 11194 18h 15,9m 0s +26° 44′ 0″ +04-43-023 1089 1,7 1,0 112 SBb-c 14,4 1,6 1,0 4
UGC 11195 18h 16,0m 0s +30° 37′ 0″ +05-43-014 0282 1,2 0,5 114 S+COMP 14,6 1,0 0,5
UGC 11196 18h 16,2m 0s +13° 15′ 0″ +02-46-013 0123 1,1 0,9 165 SB0 14,8 1,2 0,9 2
UGC 11197 18h 16,2m 0s +21° 16′ 0″ +04-43-024 1089 1,1 1,1 S0 14,8 1,1 1,1 1
UGC 11198 18h 16,7m 0s +16° 14′ 0″ +03-46-024 0808 1,3 0,25 50 Sa-b 15,1 1,1 0,2 7
UGC 11199 18h 16,7m 0s +36° 17′ 0″ +06-40-012 0197 1,4 0,7 163 Sa 14,6 1,4 0,7 5
UGC 11200 18h 16,8m 0s +23° 38′ 0″ +04-43-025 1089 1,2 1,1 E? 14,3 1,5 1,2
UGC 11201 18h 17,1m 0s +54° 28′ 0″ +09-30-011 0789 1,4 0,35 3 Sa-b 16,0 1,1 0,3 6
UGC 11202 18h 17,4m 0s +50° 15′ 0″ +08-33-035 0130 1,1 0,9 175 S0 14,4 1,1 0,9 2
UGC 11203 18h 17,5m 0s +23° 41′ 0″ +04-43-026 1089 1,4 1,1 155 E 14,4 1,5 1,1
UGC 11204 18h 17,6m 0s +47° 44′ 0″ +08-33-036 0130 1,1 1,0 Sc 15,6 0,9 0,9 1
UGC 11205 18h 17,7m 0s +42° 46′ 0″ +07-37-037 0324 1,2 0,7 125 Sc 15,5 1,0 0,6 4
UGC 11206 18h 18,3m 0s +48° 32′ 0″ +08-33-037 0130 0,9 0,7 160 S 14,5 0,7 0,5
UGC 11207 18h 18,8m 0s +47° 54′ 0″ +08-33-038 0130 1,0 0,9 S 16,5 1,0 0,9 1
UGC 11208 18h 18,9m 0s +68° 19′ 0″ +11-22-040 0550 1,1 1,0 Sc 15,1 1,1 1,0 1
UGC 11209 18h 19,5m 0s +26° 56′ 0″ +04-43-000 1089 1,0 0,25 118 S 16,5 0,9 0,2 6
UGC 11210 18h 19,8m 0s +21° 08′ 0″ +04-43-000 1089 1,2 0,08 131 17,0 0,8 0,08 7
UGC 11211 18h 20,2m 0s +23° 27′ 0″ +04-43-029 1089 1,7 1,1 90 S0? 14,8 1,9 1,2 5
UGC 11212 18h 20,4m 0s +15° 40′ 0″ +03-47-001 0808 1,5 1,3 70 SBb 14,5 +5206 1,4 1,2 1
UGC 11213 18h 20,5m 0s +52° 20′ 0″ +09-30-012 0789 1,2 0,35 18 SBa-b 15,4 1,3 0,5 6
UGC 11214 18h 20,6m 0s +12° 24′ 0″ +02-47-002 0184 1,5 1,1 175 Sc 15,0 1,3 1,2
UGC 11215 18h 20,8m 0s +60° 51′ 0″ +10-26-034 0512 1,3 1,3 Sc 16,0 1,0 0,7 1
UGC 11216 18h 20,9m 0s +21° 13′ 0″ +04-43-000 1089 1,0 0,5 160 SB 16,5 0,7 0,4
UGC 11217 18h 20,9m 0s +48° 05′ 0″ +08-33-040 0130 1,0 0,8 15 Sb 14,6 0,9 0,8 2
UGC 11218 18h 21,2m 0s +74° 32′ 0″ +12-17-021 0801 4,0 1,9 38 Sc 11,8 +1538 3,6 1,7 5
UGC 11219 18h 21,3m 0s +30° 14′ 0″ +05-43-017 0282 1,6 0,4 DBLSYS 15,3
UGC 11220 18h 21,8m 0s +40° 55′ 0″ +07-38-000 1445 1,4 1,4 DWRFIR 17,0 0,7 0,7
UGC 11221 18h 22,0m 0s +66° 36′ 0″ +11-22-046 0550 2,1 0,5 177 DBLSYS 14,2
UGC 11222 18h 22,1m 0s +68° 05′ 0″ +11-22-048 0550 1,5 0,9 80 SBc 14,9 0,9 0,7 4
UGC 11223 18h 22,3m 0s +36° 26′ 0″ +06-40-000 0197 1,0 0,4 65 Sb-c 16,0 1,0 0,4 6
UGC 11224 18h 22,4m 0s +36° 46′ 0″ +06-40-000 0197 1,1 1,1 DWARF 17,0 0,5 0,5
UGC 11225 18h 22,7m 0s +60° 43′ 0″ +10-26-036 0512 1,3 0,20 79 Sc-IRR 15,4 1,3 0,20 7
UGC 11226 18h 23,0m 0s +27° 30′ 0″ +05-43-018 0282 3,0 1,3 155 Sb 13,2 3,0 1,3 6
UGC 11227 18h 23,1m 0s +62° 14′ 0″ +10-26-037 0512 1,0 0,3 137 S0-a 16,0 1,0 0,25 6
UGC 11228 18h 23,2m 0s +41° 28′ 0″ +07-38-003 1445 1,0 0,6 0 SB0 14,5 1,0 0,6
UGC 11229 18h 23,5m 0s +22° 18′ 0″ +04-43-032 1089 1,0 0,5 74 S0-a 14,8 0,9 0,5 5
UGC 11230 18h 23,5m 0s +65° 18′ 0″ +11-22-049 0550 2,6 0,2 14 Sc 16,0 2,0 0,2 7
UGC 11231 18h 23,6m 0s +29° 22′ 0″ +05-43-000 0282 1,1 0,10 149 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 11232 18h 23,8m 0s +30° 43′ 0″ +05-43-000 0282 1,1 0,2 159 Sc 16,5 1,0 0,2 7
UGC 11233 18h 23,8m 0s +32° 08′ 0″ +05-43-021 0282 1,2 0,8 75 S0 15,1 1,1 0,8 3
UGC 11234 18h 24,4m 0s +22° 23′ 0″ +04-43-000 1089 1,1 0,5 132 15,5 0,7 0,25 6
UGC 11235 18h 24,4m 0s +46° 08′ 0″ +08-33-042 0130 1,5 0,3 101 SBc-IRR 16,0 1,2 0,2
UGC 11236 18h 25,1m 0s +71° 35′ 0″ +12-17-022 0801 1,8 0,9 30 Sb-c 13,7 1,5 0,8 5
UGC 11237 18h 25,2m 0s +24° 50′ 0″ +04-43-000 1089 1,4 0,9 125 Sc 15,4 1,4 0,7 4
UGC 11238 18h 25,2m 0s +73° 09′ 0″ +12-17-023 0801 2,8 2,3 0 SB0 12,7 +1924 2,9 2,3 2
UGC 11239 18h 25,3m 0s +14° 44′ 0″ +02-47-003 0184 1,0 0,9 S0 14,5 +5071 1,5 1,3 1
UGC 11240 18h 25,5m 0s +33° 54′ 0″ +06-40-000 0197 1,0 0,1 2 Sc 17,0 0,9 0,1 7
UGC 11241 18h 25,6m 0s +51° 07′ 0″ +09-30-014 0789 1,2 1,1 Sb 15,2 1,1 0,9 1
UGC 11242 18h 25,7m 0s +16° 06′ 0″ +03-47-003 0808 1,2 0,6 88 Sc 15,7 1,1 0,5 5
UGC 11243 18h 25,8m 0s +22° 41′ 0″ +04-43-000 1089 1,1 0,10 163 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 11244 18h 25,9m 0s +46° 53′ 0″ +08-33-043 0130 1,7 0,8 150 Sc-IRR 15,3 1,3 0,7 5
UGC 11245 18h 26,1m 0s +56° 02′ 0″ +09-30-015 0789 1,1 0,5 15 Sa-b 15,4 0,9 0,3 6
UGC 11246 18h 26,2m 0s +22° 42′ 0″ +04-43-034 1089 1,3 0,4 152 Sa-b 15,1 1,3 0,4 6
UGC 11247 18h 26,3m 0s +34° 16′ 0″ +06-40-018 0197 1,2 0,8 153 Sc 14,2 1,2 0,8 3
UGC 11248 18h 26,6m 0s +48° 10′ 0″ +08-33-000 0130 1,2 0,2 79 Sc 16,0 1,2 0,7 7
UGC 11249 18h 26,7m 0s +34° 07′ 0″ +06-40-000 0197 1,0 0,2 38 S 16,5 0,9 0,2 7
UGC 11250 18h 26,8m 0s +22° 52′ 0″ +04-43-035 1089 1,1 1,0 PECULR? 14,3 1,0 0,9 1
UGC 11251 18h 27,0m 0s +38° 00′ 0″ +06-40-019 0197 1,5 0,9 65 PECULR 15,7 1,0 0,6
UGC 11252 18h 27,4m 0s +48° 13′ 0″ +08-33-045 0130 1,3 0,45 164 Sc 14,9 1,0 0,45 6
UGC 11253 18h 27,5m 0s +23° 01′ 0″ +04-43-000 1089 1,0 0,15 111 Sc 15,7 1,0 0,15 7
UGC 11254 18h 27,7m 0s +30° 25′ 0″ +05-43-000 0282 1,3 0,1 105 Sc 15,7 1,7 0,1 7
UGC 11255 18h 27,7m 0s +51° 37′ 0″ +09-30-016 0789 1,5 0,15 177 Sc 15,6 1,6 0,15 7
UGC 11256 18h 27,8m 0s +39° 41′ 0″ +07-38-007 1445 1,3 0,7 2 SBa 14,3 1,3 0,7 5
UGC 11257 18h 27,9m 0s +53° 53′ 0″ +09-30-017 0789 1,2 0,6 142 Sb 16,0 1,1 0,6 5
UGC 11258 18h 28,0m 0s +39° 50′ 0″ +07-38-008 1445 1,3 1,3 Sa 13,7 1,5 1,5 1
UGC 11259 18h 28,5m 0s +33° 52′ 0″ +06-40-000 0197 1,1 1,1 Sc 16,5 0,8 0,8 1
UGC 11260 18h 28,6m 0s +34° 03′ 0″ +06-40-021 0197 1,3 1,0 SBa 15,5 1,3 1,0 2
UGC 11261 18h 29,0m 0s +22° 23′ 0″ +04-44-001 0284 1,0 0,6 150 15,5 0,8 0,4
UGC 11262 18h 29,0m 0s +42° 40′ 0″ +07-38-010 1445 1,7 0,7 48 Sc 15,5 1,4 0,5 6
UGC 11263 18h 29,3m 0s +30° 57′ 0″ +05-43-000 0282 1,0 0,7 70 Sc 16,0 1,0 0,7 3
UGC 11264 18h 29,8m 0s +31° 02′ 0″ +05-44-001 0267 1,2 0,45 55 Sb-c 15,2 1,2 0,4 6
UGC 11265 18h 29,8m 0s +33° 53′ 0″ +06-41-001 0148 0,8 0,8 COMPACT 13,9 0,9 0,9
UGC 11266 18h 29,9m 0s +67° 51′ 0″ +11-22-000 0550 1,0 0,12 143 Sc 16,5 1,0 0,12 7
UGC 11267 18h 30,0m 0s +87° 49′ 0″ +15-01-021 0570 1,8 0,3 130 Sc 16,0 1,3 0,15 7
UGC 11268 18h 30,4m 0s +37° 34′ 0″ +06-41-002 0148 1,4 0,5 169 Sb-c 14,7 1,1 0,5 6
UGC 11269 18h 30,8m 0s +67° 56′ 0″ +11-22-053 0550 3,2 2,3 105 PECULR 13,7 2,5 1,3
UGC 11270 18h 31,0m 0s +78° 44′ 0″ +13-13-001 0776 1,6 1,1 5 Sa-b 15,2 1,5 1,1 3
UGC 11271 18h 31,2m 0s +34° 00′ 0″ +06-41-003 0148 0,8 0,4 138 SB 14,2 1,0 0,4 6
UGC 11272 18h 31,5m 0s +54° 57′ 0″ +09-30-019 0789 1,0 0,3 32 Sb-c 16,5 0,8 0,15 6
UGC 11273 18h 31,7m 0s +19° 03′ 0″ +03-47-000 0808 1,0 0,2 64 S 15,7 1,0 0,2 6
UGC 11274 18h 31,8m 0s +22° 51′ 0″ +04-44-002 0284 1,5 0,3 5 S0-a 15,0 +4270 1,4 0,3 7
UGC 11275 18h 31,8m 0s +32° 06′ 0″ +05-44-000 0267 1,7 0,10 25 Sc 16,5 1,7 0,12 7
UGC 11276 18h 31,9m 0s +40° 01′ 0″ +07-38-011 1445 1,1 0,9 140 Sc 14,8 1,0 0,9 1
UGC 11277 18h 32,0m 0s +52° 49′ 0″ +09-30-020 0789 1,1 0,10 147 Sb 16,0 1,1 0,12 7
UGC 11278 18h 32,1m 0s +38° 34′ 0″ +06-41-000 0148 1,0 0,4 57 S0 15,1 0,9 0,4 6
UGC 11279 18h 32,2m 0s +37° 09′ 0″ +06-41-000 0148 1,0 0,9 DWARF 17,0 0,7 0,7
UGC 11280 18h 32,3m 0s +32° 01′ 0″ +05-44-003 0267 1,7 0,6 20 SB?a-b 14,9 1,8 0,6 6
UGC 11281 18h 32,4m 0s +38° 33′ 0″ +06-41-004 0148 1,6 0,3 6 Sb 14,9 1,6 0,3 6
UGC 11282 18h 32,5m 0s +22° 52′ 0″ +04-44-003 0284 1,9 1,2 145 S0 14,1 +4316 2,1 1,3 4
UGC 11283 18h 32,6m 0s +49° 14′ 0″ +08-34-004 0770 2,3 2,0 30 14,2 1,8 1,5
UGC 11284 18h 32,9m 0s +59° 51′ 0″ +10-26-044 0512 1,0 0,4 TRPSYS 15,3
UGC 11285 18h 33,1m 0s +22° 28′ 0″ +04-44-004 0284 1,6 0,4 42 Sc-IRR 15,3 1,5 0,35 6
UGC 11286 18h 33,2m 0s +66° 55′ 0″ +11-22-054 0550 1,6 0,3 142 Sb-c 15,3 1,6 0,35 6
UGC 11287 18h 33,4m 0s +47° 00′ 0″ +08-34-009 0440 1,8 1,2 15 S 15,5 1,6 1,0
UGC 11288 18h 33,6m 0s +67° 06′ 0″ +11-22-055 0550 0,6 0,2 DBLSYS 13,6
UGC 11289 18h 33,7m 0s +22° 25′ 0″ +04-44-005 0284 1,7 1,0 0 S 15,1 1,6 0,8 4
UGC 11290 18h 33,7m 0s +67° 04′ 0″ +11-22-057 0550 0,9 0,35 103 S 13,9 0,9 0,35 6
UGC 11291 18h 34,1m 0s +30° 47′ 0″ +05-44-006 0267 2,1 0,5 116 15,4 1,7 0,5
UGC 11292 18h 34,2m 0s +52° 41′ 0″ +09-30-021 0789 1,0 0,8 135 COMPACT 14,3 1,0 0,7
UGC 11293 18h 34,3m 0s +10° 23′ 0″ +02-47-004 0184 1,1 0,6 80 15,0 1,1 0,6
UGC 11294 18h 34,5m 0s +19° 53′ 0″ +03-47-007 0808 1,4 1,0 40 S? 15,0 1,4 1,1 5
UGC 11295 18h 34,5m 0s +75° 20′ 0″ +13-13-000 0776 1,7 0,3 138 16,5 1,4 0,3 7
UGC 11296 18h 35,0m 0s +30° 34′ 0″ +05-44-007 0267 1,0 0,7 40 S 15,1 1,0 0,7 3
UGC 11297 18h 35,1m 0s +19° 56′ 0″ +03-47-000 0808 1,4 0,2 93 Sb-c 15,6 1,4 0,2 6
UGC 11298 18h 35,2m 0s +51° 26′ 0″ +09-30-025 0789 1,3 0,7 105 E 14,9 1,4 0,8
UGC 11299 18h 35,4m 0s +26° 22′ 0″ +04-44-006 0284 1,9 1,9 S 13,8 1,5 1,5 1
UGC 11300 18h 35,4m 0s +70° 29′ 0″ +12-17-026 0801 4,2 1,5 171 Sc 12,6 4,6 1,4 6
UGC 11301 18h 35,7m 0s +17° 29′ 0″ +03-47-009 0808 2,4 0,2 110 S 15,5 2,4 0,25 7
UGC 11302 18h 35,7m 0s +22° 03′ 0″ +04-44-000 0284 1,0 1,0 SBc-IRR 16,0 0,9 0,9 1
UGC 11303 18h 35,7m 0s +33° 14′ 0″ +06-41-000 0148 1,3 0,7 118 Sb 14,8 1,0 0,4 5
UGC 11304 18h 35,8m 0s +36° 48′ 0″ +06-41-008 0148 1,5 0,6 128 Sa 14,6 1,6 0,6 6
UGC 11305 18h 35,8m 0s +40° 02′ 0″ +07-38-013 1445 2,0 1,4 130 Sb-c 13,3 1,4 0,9 3
UGC 11306 18h 35,8m 0s +53° 43′ 0″ +09-30-028 0789 1,1 0,15 24 Sa-b 16,0 0,7 0,12 7
UGC 11307 18h 35,9m 0s +27° 45′ 0″ +05-44-008 0267 1,5 0,4 50 SBc 15,2 1,2 0,4 6
UGC 11308 18h 36,5m 0s +25° 20′ 0″ +04-44-007 0284 4,5 2,1 143 SBb 13,7 +3502 2,4 1,3 5
UGC 11309 18h 36,6m 0s +59° 35′ 0″ +10-26-046 0512 1,8 1,6 Sc 14,9 1,8 1,6 1
UGC 11310 18h 37,0m 0s +22° 10′ 0″ +04-44-000 0284 1,0 0,35 153 S 16,0 0,9 0,3 6
UGC 11311 18h 37,0m 0s +37° 00′ 0″ +06-41-009 0148 1,6 0,5 131 S 15,4 1,8 0,5 6
UGC 11312 18h 37,1m 0s +37° 54′ 0″ +06-41-010 0148 1,2 0,7 5 S0 15,1 1,2 0,8
UGC 11313 18h 37,7m 0s +38° 52′ 0″ +06-41-011 0148 2,3 0,35 23 Sb 15,5 2,3 0,35 7
UGC 11314 18h 38,0m 0s +21° 27′ 0″ +04-44-008 0284 1,0 0,4 97 IRR 15,7 0,9 0,4
UGC 11315 18h 38,2m 0s +24° 09′ 0″ +04-44-009 0284 2,3 1,1 25 Sb 14,2 1,9 1,0 5
UGC 11316 18h 38,3m 0s +24° 37′ 0″ +04-44-000 0284 1,0 0,4 94 S 16,5 1,0 0,3 6
UGC 11317 18h 38,3m 0s +39° 57′ 0″ +07-38-015 1445 1,1 0,9 E-S0 14,7 1,0 0,8
UGC 11318 18h 38,3m 0s +55° 35′ 0″ +09-30-031 0789 1,6 1,6 SBb 14,1 1,5 1,5 1
UGC 11319 18h 38,4m 0s +40° 05′ 0″ +07-38-016 1445 1,7 0,25 S 16,0 1,3 0,25
UGC 11320 18h 38,7m 0s +23° 38′ 0″ +04-44-010 0284 1,9 0,25 89 Sb-c 15,3 1,8 0,25 7
UGC 11321 18h 38,7m 0s +44° 13′ 0″ +07-38-000 1445 1,4 1,2 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 11322 18h 38,8m 0s +36° 04′ 0″ +06-41-013 0148 1,1 0,35 61 Sb-c 15,1 1,0 0,35 6
UGC 11323 18h 38,9m 0s +23° 02′ 0″ +04-44-011 0284 1,6 0,6 85 SBb-c 15,5 1,3 0,6 6
UGC 11324 18h 38,9m 0s +36° 14′ 0″ +06-41-015 0148 1,6 1,6 S0 13,9 1,8 1,8 1
UGC 11325 18h 39,0m 0s +36° 06′ 0″ +06-41-014 0148 2,3 0,5 136 Sb 14,6 2,3 0,5 6
UGC 11326 18h 39,2m 0s +08° 05′ 0″ +01-47-001 0166 2,0 0,9 120 15,0 2,0 0,8
UGC 11327 18h 39,2m 0s +36° 19′ 0″ +06-41-016 0148 1,0 0,3 57 S 15,1 0,9 0,3 6
UGC 11328 18h 39,2m 0s +37° 57′ 0″ +06-41-000 0148 1,3 0,12 154 Sc 16,0 1,3 0,12 7
UGC 11329 18h 39,5m 0s +45° 13′ 0″ +08-34-013 0770 1,9 0,7 17 Sb-c 15,5 1,4 0,7 6
UGC 11330 18h 39,9m 0s +34° 47′ 0″ +06-41-018 0148 1,1 0,7 110 14,3 1,1 0,7
UGC 11331 18h 40,0m 0s +73° 34′ 0″ +12-17-028 0801 1,5 1,1 30 DWRFSP 15,4 1,4 1,1
UGC 11332 18h 40,4m 0s +73° 32′ 0″ +12-17-029 0801 2,5 0,9 63 13,6 2,5 0,9
UGC 11333 18h 40,5m 0s +32° 19′ 0″ +05-44-000 0267 1,4 0,5 151 S 15,4 0,9 0,3 6
UGC 11334 18h 40,5m 0s +73° 48′ 0″ +12-18-000 1149 2,1 0,4 105 PECULR? 16,0 1,1 0,3 7
UGC 11335 18h 40,7m 0s +50° 11′ 0″ +08-34-015 0770 1,1 0,15 144 Sb 16,0 1,0 0,15 7
UGC 11336 18h 40,8m 0s +34° 25′ 0″ +06-41-019 0148 1,0 0,7 50 Sc 15,5 1,1 0,6
UGC 11337 18h 40,9m 0s +18° 40′ 0″ +03-48-001 0287 1,6 1,5 SBa 15,0 1,6 1,6 1
UGC 11338 18h 40,9m 0s +35° 34′ 0″ +06-41-000 0148 0,50 0,45 PECULR 14,5 0,50 0,45
UGC 11339 18h 41,0m 0s +86° 52′ 0″ +14-08-000 0775 1,0 0,8 E-S0 15,4 1,2 1,1
UGC 11340 18h 41,1m 0s +40° 20′ 0″ +07-38-018 1445 1,1 0,7 12 SBb 14,3 1,1 0,7 4
UGC 11341 18h 41,2m 0s +39° 30′ 0″ +07-38-019 1445 1,5 0,4 39 Sc 16,5 1,2 0,2 6
UGC 11342 18h 41,6m 0s +70° 30′ 0″ +12-17-030 0801 1,8 0,9 132 15,5 0,5 0,4 5
UGC 11343 18h 41,8m 0s +52° 59′ 0″ +09-30-034 0789 1,2 0,9 75 S 15,5 0,8 0,4 2
UGC 11344 18h 42,1m 0s +24° 05′ 0″ +04-44-012 0284 2,2 1,1 160 Sa-b 14,8 1,3 0,6 5
UGC 11345 18h 42,1m 0s +58° 51′ 0″ +10-26-049 0512 1,1 0,15 71 Sb-c 16,0 1,2 0,15 7
UGC 11346 18h 42,2m 0s +25° 12′ 0″ +04-44-013 0284 1,1 0,8 77 SBb 15,6 1,1 0,8 3
UGC 11347 18h 42,2m 0s +56° 08′ 0″ +09-30-035 0789 1,0 0,2 161 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 11348 18h 42,6m 0s +60° 37′ 0″ +10-26-050 0512 1,6 1,2 25 SBa 12,9 1,6 1,2 2
UGC 11349 18h 43,2m 0s +25° 27′ 0″ +04-44-014 0284 1,2 1,0 E 14,5 1,2 1,0
UGC 11350 18h 44,1m 0s +22° 34′ 0″ +04-44-015 0284 1,5 1,3 165 Sc 15,7 1,3 0,9
UGC 11351 18h 44,2m 0s +32° 13′ 0″ +05-44-010 0267 1,5 1,0 115 SBc 14,2 1,6 1,0 3
UGC 11352 18h 44,8m 0s +48° 47′ 0″ +08-34-000 0770 1,1 0,4 152 SBb-c 15,4 1,0 0,35 6
UGC 11353 18h 45,6m 0s +23° 17′ 0″ +04-44-016 0284 1,2 0,25 153 S0-a 15,0 1,3 0,25 7
UGC 11354 18h 45,6m 0s +45° 40′ 0″ +08-34-019 0770 1,9 1,5 65 E 13,8 +4726 2,1 1,7
UGC 11355 18h 45,8m 0s +22° 53′ 0″ +04-44-017 0284 1,7 0,7 126 S 15,4 1,5 0,7 6
UGC 11356 18h 45,9m 0s +45° 30′ 0″ +08-34-020 0770 2,3 2,3 S0 12,4 +2333 2,5 2,5 1
UGC 11357 18h 46,5m 0s +45° 22′ 0″ +08-34-024 0770 1,6 0,3 126 16,5 1,1 0,2 7
UGC 11358 18h 46,8m 0s +31° 00′ 0″ +05-44-000 0267 1,1 0,4 148 S? 15,6 1,1 0,4 6
UGC 11359 18h 47,0m 0s +81° 21′ 0″ +14-09-000 0802 1,4 1,2 16,0 1,4 1,2
UGC 11360 18h 47,3m 0s +18° 39′ 0″ +03-48-000 0287 1,1 1,0 IRR 17,0 1,0 1,0
UGC 11361 18h 47,6m 0s +47° 36′ 0″ +08-34-025 0770 1,1 1,0 SB:b-c 14,1 1,1 1,0 1
UGC 11362 18h 47,8m 0s +23° 12′ 0″ +04-44-018 0284 1,0 0,6 20 16,5 0,7 0,6
UGC 11363 18h 48,0m 0s +70° 41′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 0,9 115 S0 14,9 1,2 0,9 2
UGC 11364 18h 48,6m 0s +26° 46′ 0″ +04-44-019 0284 1,6 0,9 40 Sa? 14,6 +4556 1,8 1,0 4
UGC 11365 18h 48,9m 0s +33° 53′ 0″ +06-41-000 0148 0,4 0,35 PECULR 14,2 0,5 0,35
UGC 11366 18h 49,0m 0s +81° 40′ 0″ +14-09-000 0802 1,2 0,1 158 Sb-c 16,5 1,0 0,12 7
UGC 11367 18h 49,0m 0s +35° 18′ 0″ +06-41-000 0148 1,7 0,6 SB+2CMP 16,0
UGC 11368 18h 49,4m 0s +26° 25′ 0″ +04-44-020 0284 1,6 0,6 142 S0-a 15,1 1,6 0,6 6
UGC 11369 18h 49,5m 0s +23° 34′ 0″ +04-44-021 0284 1,1 0,6 158 SBa 15,2 1,0 0,6 5
UGC 11370 18h 49,7m 0s +26° 29′ 0″ +04-44-022 0284 1,5 0,6 48 15,7 1,4 0,6 6
UGC 11371 18h 49,9m 0s +26° 25′ 0″ +04-44-023 0284 1,9 0,7 44 S 15,5 1,8 0,5 6
UGC 11372 18h 50,7m 0s +33° 46′ 0″ +06-41-000 0148 1,3 0,2 154 S 15,0 1,7 0,3 7
UGC 11373 18h 50,7m 0s +58° 02′ 0″ +10-27-003 0830 1,5 0,45 146 Sb 14,8 1,0 0,45 6
UGC 11374 18h 51,4m 0s +33° 00′ 0″ +06-41-022 0148 1,2 0,9 80 SBb 15,4 1,3 1,0 2
UGC 11375 18h 52,2m 0s +24° 35′ 0″ +04-44-024 0284 1,3 0,7 150 Sc 15,6 1,3 0,7 5
UGC 11376 18h 52,9m 0s +48° 51′ 0″ +08-34-027 0770 0,7 0,45 85 S 14,3 0,7 0,45
UGC 11377 18h 53,4m 0s +73° 07′ 0″ +12-18-000 1149 1,6 0,15 10 Sc 15,6 1,6 0,15 7
UGC 11378 18h 54,5m 0s +52° 05′ 0″ +09-31-000 0542 1,1 0,15 167 PECULR 15,5 0,7 0,15
UGC 11379 18h 54,6m 0s +25° 10′ 0″ +04-44-025 0284 1,0 0,45 93 Sc 15,3 0,9 0,4 6
UGC 11380 18h 55,1m 0s +36° 33′ 0″ +06-41-023 0148 1,6 0,6 172 Sa-b 13,8 1,6 0,6 6
UGC 11381 18h 55,2m 0s +52° 18′ 0″ +09-31-011 0542 0,9 0,6 100 E? 14,4 0,8 0,6
UGC 11382 18h 55,2m 0s +74° 36′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 0,7 100 IRR 16,5 1,2 0,7 4
UGC 11383 18h 55,4m 0s +59° 03′ 0″ +10-27-000 0830 1,1 0,7 20 Sc 16,5 0,2 0,2 4
UGC 11384 18h 57,2m 0s +45° 42′ 0″ +08-34-000 0770 1,0 0,12 70 Sb-c 16,5 1,0 0,12 7
UGC 11385 18h 57,4m 0s +19° 22′ 0″ +03-48-002 0287 1,2 0,8 25 Sc-IRR 16,0 1,1 0,9
UGC 11386 18h 58,2m 0s +73° 13′ 0″ +12-18-000 1149 1,3 1,2 16,0 0,8 0,5 1
UGC 11387 18h 58,3m 0s +42° 13′ 0″ +07-39-000 0340 1,0 0,08 130 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 11388 18h 58,8m 0s +28° 42′ 0″ +05-45-001 0153 1,0 0,8 30 S 15,5 1,0 0,8 2
UGC 11389 18h 59,9m 0s +59° 06′ 0″ +10-27-006 0830 1,0 0,6 5 S 13,7 1,0 0,6 4
UGC 11390 19h 00,0m 0s +84° 30′ 0″ +14-09-001 0802 1,4 0,2 95 Sc 16,5 1,4 0,2 7
UGC 11391 19h 00,0m 0s +40° 41′ 0″ +07-39-000 0340 1,6 0,7 TRPSYS 13,3
UGC 11392 19h 00,5m 0s +34° 43′ 0″ +06-42-000 1434 1,0 0,2 83 IRR 17,0 1,0 0,2 7
UGC 11393 19h 00,7m 0s +27° 14′ 0″ +05-45-002 0153 1,3 1,3 Sc 15,5 1,3 1,3 1
UGC 11394 19h 01,5m 0s +27° 32′ 0″ +05-45-003 0153 2,0 0,2 37 Sc 16,0 1,8 0,2 7
UGC 11395 19h 01,5m 0s +71° 42′ 0″ +12-18-000 1149 1,0 0,10 159 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 11396 19h 02,0m 0s +24° 17′ 0″ +04-45-000 0149 1,0 0,5 17,0 0,8 0,3
UGC 11397 19h 02,0m 0s +33° 45′ 0″ +06-42-000 1434 1,2 0,7 95 SBa 14,0 1,2 0,8 3
UGC 11398 19h 02,0m 0s +54° 00′ 0″ +09-31-015 0542 1,0 0,9 Sc 16,5 0,9 0,9 1
UGC 11399 19h 03,1m 0s +34° 22′ 0″ +06-42-000 1434 1,6 0,25 124 S 14,7 1,5 0,25 6
UGC 11400 19h 03,2m 0s +78° 58′ 0″ +13-13-000 0776 1,1 0,6 IRR 16,5 0,8 0,4
UGC 11401 19h 04,1m 0s +55° 39′ 0″ +09-31-019 0542 1,9 1,1 105 SB0/SBa 14,0 1,8 1,2 3
UGC 11402 19h 04,2m 0s +72° 58′ 0″ +12-18-000 1149 1,1 1,1 S 15,2 1,0 1,0 1
UGC 11403 19h 04,5m 0s +40° 49′ 0″ +07-39-009 0340 1,4 1,1 55 Sb? 15,7 1,4 1,0 2
UGC 11404 19h 05,0m 0s +28° 56′ 0″ +05-45-004 0153 2,1 1,4 60 Sb 14,0 2,2 1,4 3
UGC 11405 19h 05,2m 0s +64° 08′ 0″ +11-23-000 1090 1,6 0,4 119 S0-a 14,2 1,6 0,3 6
UGC 11406 19h 06,8m 0s +43° 00′ 0″ +07-39-012 0340 2,1 1,1 15 SB 14,7 2,0 1,2
UGC 11407 19h 07,0m 0s +50° 50′ 0″ +08-35-003 0814 2,3 1,4 62 SBb 13,2 2,3 1,4
UGC 11408 19h 08,2m 0s +41° 30′ 0″ +07-39-016 0340 1,4 0,5 106 Sa-b 14,9 1,3 0,5 6
UGC 11409 19h 08,9m 0s +37° 33′ 0″ +06-42-000 1434 1,2 0,2 30 S 16,5 1,2 0,2 6
UGC 11410 19h 08,9m 0s +73° 00′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 0,30 135 SB:a 15,7 1,2 0,30 6
UGC 11411 19h 09,0m 0s +70° 12′ 0″ +12-18-000 1149 0,9 0,7 150 PECULR 14,4 0,7 0,6
UGC 11411 A 19h 09,1m 0s +60° 03′ 0″ +10-27-008 0830 2,2 0,3 1 Sc 16,0 1,7 0,2 7
UGC 11412 19h 09,6m 0s +52° 05′ 0″ +09-31-025 0542 1,0 0,5 165 Sb-c 14,6 1,2 0,7 5
UGC 11413 19h 11,3m 0s +53° 06′ 0″ +09-31-026 0542 1,3 0,9 95 Sc 15,6 0,8 0,7 2
UGC 11414 19h 11,9m 0s +73° 18′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 1,0 40 SB 13,7 1,2 1,0
UGC 11415 19h 12,0m 0s +73° 19′ 0″ +12-18-000 1149 1,3 0,9 15 S 15,1 1,3 0,8
UGC 11416 19h 12,2m 0s +50° 46′ 0″ +08-35-005 0814 1,1 0,7 130 Sc 16,0 1,0 0,7 4
UGC 11417 19h 12,4m 0s +29° 54′ 0″ +05-45-000 0153 1,1 0,7 25 Sc 16,0 1,0 0,8 2
UGC 11418 19h 12,5m 0s +40° 05′ 0″ +07-39-018 0340 1,0 0,8 70 Sb-c 15,7 1,1 0,8
UGC 11419 19h 13,2m 0s +53° 40′ 0″ +09-31-028 0542 1,0 0,3 101 Sa-b 15,6 0,8 0,25 6
UGC 11420 19h 13,6m 0s +42° 49′ 0″ +07-39-019 0340 1,5 0,35 5 Sb 15,1 1,5 0,3 6
UGC 11421 19h 14,0m 0s +44° 01′ 0″ +07-39-020 0340 1,1 1,1 (SB0)? 14,6 1,1 1,1
UGC 11422 19h 14,2m 0s +43° 21′ 0″ +07-39-021 0340 1,2 0,12 116 Sc 15,7 1,2 0,12 7
UGC 11423 19h 14,7m 0s +77° 50′ 0″ +13-14-002 0832 1,1 0,7 65 PECULR 15,4 1,0 0,5
UGC 11424 19h 15,5m 0s +60° 19′ 0″ +10-27-009 0830 1,2 1,1 Sb/SBb 14,9 1,1 1,0 1
UGC 11425 19h 16,3m 0s +63° 54′ 0″ +11-23-001 1090 1,8 1,8 IRR 13,7 1,4 1,4
UGC 11426 19h 16,5m 0s +34° 45′ 0″ +06-42-000 1434 0,9 0,7 55 S 14,4 0,9 0,7 2
UGC 11427 19h 16,8m 0s +72° 40′ 0″ +12-18-001 1149 1,1 0,2 69 S 14,7 1,1 0,2 6
UGC 11428 19h 18,5m 0s +30° 44′ 0″ +05-45-006 0153 1,2 1,2 Sc 14,5 1,2 1,1 1
UGC 11429 19h 19,4m 0s +43° 02′ 0″ +07-40-002 0281 2,4 1,3 25 SBb 13,4 2,4 1,4
UGC 11430 19h 19,6m 0s +43° 14′ 0″ +07-40-003 0281 1,1 1,1 Sc 14,4 1,1 1,1 1
UGC 11431 19h 19,8m 0s +73° 42′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 0,3 44 Sa-b 16,0 1,3 0,3 6
UGC 11432 19h 20,8m 0s +61° 03′ 0″ +10-27-010 0830 2,1 0,45 179 S 13,5 1,8 0,35 6
UGC 11433 19h 22,0m 0s +34° 42′ 0″ +06-42-000 1434 1,0 0,1 25 S 15,6 1,0 0,1 7
UGC 11434 19h 22,8m 0s +53° 32′ 0″ +09-32-002 0774 1,6 0,9 150 S0 14,5 1,6 0,9 4
UGC 11435 19h 22,8m 0s +55° 53′ 0″ +09-32-001 0774 2,0 0,35 82 Sc 15,1 2,0 0,35 6
UGC 11436 19h 23,6m 0s +70° 16′ 0″ +12-18-000 1149 1,2 1,1 SB 15,5 1,5 1,1
UGC 11437 19h 25,2m 0s +50° 01′ 0″ +08-35-010 0814 1,0 0,4 17 S0-a 14,3 1,0 0,35 6
UGC 11438 19h 25,3m 0s +49° 39′ 0″ +08-35-009 0814 1,3 0,9 155 Sc 14,7 1,1 0,8 3
UGC 11439 19h 25,6m 0s +43° 46′ 0″ +07-40-007 0281 1,0 0,5 159 S 14,9 1,0 0,6
UGC 11440 19h 25,8m 0s +65° 57′ 0″ +11-23-000 1090 1,0 0,25 166 Sc 17,0 1,0 0,25 6
UGC 11441 19h 26,0m 0s +80° 55′ 0″ +13-14-000 0832 1,1 0,3 28 Sa-b 16,0 1,2 0,2 7
UGC 11442 19h 26,3m 0s +54° 43′ 0″ +09-32-004 0774 1,0 0,5 49 Sa-b 16,0 1,0 0,5 5
UGC 11443 19h 26,5m 0s +54° 16′ 0″ +09-32-005 0774 1,4 0,7 44 Sc 14,8 1,5 0,8 5
UGC 11444 19h 26,9m 0s +52° 47′ 0″ +09-32-000 0774 1,0 0,8 170 Sc 15,3 0,9 0,8 1
UGC 11445 19h 27,5m 0s +56° 35′ 0″ +09-32-006 0774 1,1 0,55 177 S 16,0 1,0 0,5
UGC 11446 19h 27,9m 0s +41° 13′ 0″ +07-40-008 0281 1,4 1,4 SB 14,2 1,4 1,1 1
UGC 11447 19h 27,9m 0s +50° 18′ 0″ +08-35-000 0814 1,0 0,1 10 Sc 17,0 0,9 0,1 7
UGC 11448 19h 28,8m 0s +35° 40′ 0″ +06-43-001 0530 1,2 0,9 Sc 16,0 0,9 0,8
UGC 11449 19h 28,9m 0s +64° 50′ 0″ +11-23-000 1090 1,0 0,2 126 Sc 16,5 0,9 0,12 7
UGC 11450 19h 29,5m 0s +46° 36′ 0″ +08-35-013 0814 1,0 0,6 20 SB:a-b 15,1 1,0 0,6 4
UGC 11451 19h 29,6m 0s +42° 06′ 0″ +07-40-000 0281 1,5 0,15 92 Sc 16,5 1,4 0,1 7
UGC 11452 19h 29,7m 0s +35° 46′ 0″ +06-43-004 0530 1,4 0,8 115 Sc 15,0 1,3 0,7 4
UGC 11453 19h 29,9m 0s +54° 00′ 0″ +09-32-007 0774 1,7 1,3 80 Sb 14,4 1,7 1,3 2
UGC 11454 19h 30,2m 0s +49° 45′ 0″ +08-35-014 0814 1,0 0,5 115 17,0 0,8 0,4 5
UGC 11455 19h 30,5m 0s +72° 00′ 0″ +12-18-003 1149 2,8 0,5 61 Sc 15,3 2,7 0,5 6
UGC 11456 19h 31,0m 0s +37° 46′ 0″ +06-43-005 0530 1,4 0,5 37 S 15,5 1,3 0,5 6
UGC 11457 19h 33,3m 0s +52° 59′ 0″ +09-32-000 0774 1,3 0,5 113 17,0 0,7 0,5
UGC 11458 19h 35,1m 0s +69° 54′ 0″ +12-18-000 1149 1,0 0,9 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 11459 19h 35,7m 0s +40° 36′ 0″ +07-40-011 0281 2,4 1,5 12 Sc 14,4 2,3 1,0 4
UGC 11460 19h 36,2m 0s +40° 53′ 0″ +07-40-012 0281 1,4 0,8 120 E-S0 14,0 1,2 0,8
UGC 11461 19h 36,7m 0s +08° 42′ 0″ +01-50-000 0171 1,3 0,2 160 Sc 15,5 1,3 0,2 7
UGC 11462 19h 36,8m 0s +71° 14′ 0″ +12-14-000 1149 1,1 0,6 173 S 16,0 0,9 0,5 5
UGC 11463 19h 37,6m 0s +61° 29′ 0″ +10-28-007 0545 1,0 1,0 Sb 15,5 0,5 0,5 1
UGC 11464 19h 40,0m 0s +51° 43′ 0″ +09-32-010 0774 1,5 0,5 S 15,2 0,9 0,5
UGC 11465 19h 40,4m 0s +50° 32′ 0″ +08-36-002 0283 1,2 1,2 14,4 1,5 1,5
UGC 11466 19h 41,4m 0s +45° 11′ 0″ +08-36-000 0283 2,2 1,3 35 PECULR 13,5 2,1 1,3
UGC 11467 19h 41,6m 0s +41° 55′ 0″ +07-40-014 0281 1,3 0,9 100 IRR 15,5 0,9 0,7
UGC 11468 19h 41,7m 0s +41° 49′ 0″ +07-40-016 0281 1,0 1,0 S 15,3 1,0 0,9 1
UGC 11469 19h 42,5m 0s +47° 53′ 0″ +08-36-000 0283 1,2 1,1 SBa 16,0 1,2 1,1 1
UGC 11470 19h 42,6m 0s +55° 59′ 0″ +09-32-012 0774 2,6 1,7 60 Sa-b 13,1 +3386 2,0 1,5 2
UGC 11471 19h 43,2m 0s +47° 53′ 0″ +08-36-005 0283 1,3 0,2 121 Sa-b 16,0 1,2 0,25 6
UGC 11472 19h 43,3m 0s +72° 56′ 0″ +12-18-000 1149 1,3 1,2 SBb 16,0 1,2 1,2 1
UGC 11473 19h 43,9m 0s +43° 01′ 0″ +07-40-018 0281 2,2 1,3 125 Sc 14,6 1,5 1,3 4
UGC 11474 19h 44,9m 0s +48° 55′ 0″ +08-36-000 0283 1,0 0,15 28 Sa-b 16,5 1,0 0,15 7
UGC 11475 19h 45,8m 0s +59° 35′ 0″ +10-28-009 0545 1,6 0,8 85 SBc 15,4 0,8 0,5
UGC 11476 19h 45,8m 0s +67° 51′ 0″ +11-24-001 0777 1,6 0,7 140 S 15,6 1,6 0,7 6
UGC 11477 19h 46,0m 0s +56° 47′ 0″ +09-32-016 0774 1,4 0,2 87 Sc 15,4 1,3 0,2 7
UGC 11478 19h 46,3m 0s +59° 47′ 0″ +10-28-010 0545 1,6 0,35 31 Sb 15,0 1,7 0,35 7
UGC 11479 19h 46,6m 0s +78° 14′ 0″ +13-14-000 0832 1,1 0,8 18 Sc 16,0 0,9 0,7 3
UGC 11480 19h 46,8m 0s +46° 18′ 0″ +08-36-000 0283 1,2 0,9 165 Sc 15,5 1,2 0,9
UGC 11481 19h 46,9m 0s +04° 02′ 0″ +01-50-000 0171 1,1 0,35 127 S 15,1 1,1 0,35 6
UGC 11482 19h 46,9m 0s +07° 02′ 0″ +01-50-001 0171 2,0 0,8 103 IRR 15,7 1,5 0,8
UGC 11483 19h 47,1m 0s +59° 46′ 0″ +10-28-011 0545 1,6 1,6 S0 14,7 1,5 1,5 1
UGC 11484 19h 47,2m 0s +54° 05′ 0″ +09-32-017 0774 1,1 0,4 172 Sc-IRR 16,5 1,0 0,4 6
UGC 11485 19h 47,6m 0s +50° 11′ 0″ +08-36-000 0283 1,4 0,7 25 SBa 14,5 1,4 0,7 5
UGC 11486 19h 48,5m 0s +50° 35′ 0″ +08-36-000 0283 1,0 0,5 75 S 15,5 1,0 0,5 5
UGC 11487 19h 48,8m 0s +63° 23′ 0″ +11-24-002 0777 1,4 1,1 45 SBb 15,4 1,2 0,9
UGC 11488 19h 49,0m 0s +03° 26′ 0″ +01-50-000 0171 1,3 1,0 25 Sb-c 15,6 0,7 0,6 2
UGC 11489 19h 49,6m 0s +04° 40′ 0″ +01-50-002 0171 1,5 1,5 Sc 15,5 1,1 1,0 1
UGC 11490 19h 50,8m 0s +57° 52′ 0″ +10-28-000 0545 1,2 0,6 170 DWARF 17,0 0,7 0,5
UGC 11491 19h 51,4m 0s +58° 51′ 0″ +10-28-013 0545 1,2 0,3 162 Sc 16,0 1,1 0,2 6
UGC 11492 19h 51,6m 0s +57° 20′ 0″ +10-28-015 0545 2,1 1,1 70 SBb/Sc 14,2 1,8 1,0 5
UGC 11493 19h 52,5m 0s +05° 45′ 0″ +01-50-003 0171 2,3 1,6 170 Sc 15,2 1,4 0,9 3
UGC 11494 19h 52,6m 0s +49° 48′ 0″ +08-36-007 0283 1,9 0,9 DBLSYS 15,3
UGC 11495 19h 53,0m 0s +87° 09′ 0″ +15-01-024 0570 1,3 1,3 Sc 16,0 1,3 1,3 1
UGC 11496 19h 53,0m 0s +67° 33′ 0″ +11-24-000 0777 2,3 2,3 DWRFSP 17,0 2,3 2,3 1
UGC 11497 19h 53,1m 0s +02° 02′ 0″ +00-51-000 0297 1,2 0,9 80 SBb 14,9 0,5 0,3
UGC 11498 19h 54,8m 0s +05° 45′ 0″ +01-51-001 0805 3,4 1,1 75 SB:b 14,6 3,0 1,0 6
UGC 11499 19h 55,4m 0s +49° 45′ 0″ +08-36-008 0283 1,2 0,8 150 Sc-IRR 15,7 1,1 0,5
UGC 11500 19h 55,6m 0s +50° 03′ 0″ +08-36-011 0283 1,0 0,9 Sc 15,5 1,0 0,9 1

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]