Zoznam UGC objektov 12001 – 12500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 12001 do 12500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 12001 22h 20,0m 0s +36° 08′ 0″ +06-49-005 0778 2,2 0,30 57 Sb 14,7 2,2 0,30 7
UGC 12002 22h 20,0m 0s +41° 05′ 0″ +07-46-001 0537 1,0 0,9 E 15,7 1,0 0,9
UGC 12003 22h 20,1m 0s +73° 24′ 0″ +12-21-000 0559 1,0 1,0 DWARF? 17,0 1,0 1,
UGC 12004 22h 20,2m 0s +35° 58′ 0″ +06-49-006 0778 2,4 1,9 170 S0 13,7 2,6 2,2 2
UGC 12005 22h 20,3m 0s +35° 46′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 1,0 16,5 1,0 1,0
UGC 12006 22h 20,3m 0s +36° 51′ 0″ +06-49-007 0778 1,5 0,8 150 SB:0-a 14,5 1,5 0,8 5
UGC 12007 22h 20,5m 0s +35° 57′ 0″ +06-49-009 0778 1,4 1,1 15,3 1,3 1,1
UGC 12008 22h 20,5m 0s +37° 27′ 0″ +06-49-000 0779 1,0 0,9 Sc 16,0 0,9 0,9 1
UGC 12009 22h 20,5m 0s +37° 44′ 0″ +06-49-008 0778 1,5 0,8 176 13,8 1,2 0,6
UGC 12010 22h 20,8m 0s +05° 17′ 0″ +01-57-002 1157 1,1 0,2 101 Sa-b 15,4 1,1 0,2 7
UGC 12011 22h 20,8m 0s +30° 40′ 0″ +05-52-000 0383 0,6 0,6 PAIR 14,0
UGC 12012 22h 20,8m 0s +35° 35′ 0″ +06-49-010 0778 1,0 0,6 133 Sb 15,3 1,0 0,6 4
UGC 12013 22h 20,8m 0s +35° 48′ 0″ +06-49-000 0778 1,1 0,2 118 S 15,3 0,8 0,2 6
UGC 12014 22h 20,9m 0s +48° 23′ 0″ +08-40-008 0599 1,0 0,8 17,0 1,1 0,9
UGC 12015 22h 21,0m 0s +19° 35′ 0″ +03-57-001 0842 1,3 1,1 SBc 15,7 1,2 0,9 1
UGC 12016 22h 21,1m 0s +39° 48′ 0″ +07-46-002 0537 1,2 0,6 126 COMPACT 14,0 1,2 0,6
UGC 12017 22h 21,2m 0s +11° 36′ 0″ +02-57-001 0845 1,2 0,9 140 SBb 15,2 1,2 0,9 3
UGC 12018 22h 21,3m 0s +30° 36′ 0″ +05-52-014 0383 1,8 0,35 34 SB?b 14,9 1,8 0,4 6
UGC 12019 22h 21,4m 0s +32° 08′ 0″ +05-52-018 0383 1,1 0,6 90 S? 15,0 1,1 0,6 5
UGC 12020 22h 21,6m 0s +35° 09′ 0″ +06-49-011 0778 1,4 1,1 160 SBa 15,6 1,4 1,1 2
UGC 12021 22h 21,7m 0s +05° 44′ 0″ +01-57-003 1157 1,6 0,7 100 Sb 15,3 0,9 0,7 6
UGC 12022 22h 21,7m 0s +33° 11′ 0″ +05-52-017 0383 1,6 0,5 96 SB? 15,1 1,5 0,4 6
UGC 12023 22h 21,8m 0s +05° 06′ 0″ +01-57-004 1157 1,1 1,1 SBb 15,6 1,0 0,9 1
UGC 12024 22h 21,8m 0s +41° 14′ 0″ +07-46-004 0537 1,0 0,9 S0 16,0 1,0 0,8 1
UGC 12025 22h 21,9m 0s +32° 11′ 0″ +05-52-019 0383 1,0 0,2 37 Sa 15,0 1,0 0,2 7
UGC 12026 22h 22,0m 0s +35° 53′ 0″ +06-49-013 0778 1,5 1,5 E 14,2 1,7 1,7
UGC 12027 22h 22,0m 0s +41° 00′ 0″ +07-46-000 0537 1,0 1,0 17,0 0,5 0,5
UGC 12028 22h 22,1m 0s +16° 20′ 0″ +03-57-003 0842 1,0 0,9 SBa 15,0 1,1 1,0 1
UGC 12029 22h 22,3m 0s +22° 42′ 0″ +04-52-000 0204 1,6 0,5 50 DWARF 17,0 0,6 0,3
UGC 12030 22h 22,5m 0s +44° 39′ 0″ +07-46-005 0537 1,0 1,0 Sc 16,5 1,0 1,0 1
UGC 12031 22h 23,1m 0s +39° 15′ 0″ +06-49-000 0778 1,1 0,15 81 Sb-c 16,0 1,2 0,15 7
UGC 12032 22h 23,2m 0s +42° 27′ 0″ +07-46-006 0537 2,2 0,3 108 S 15,3 2,1 0,3 6
UGC 12033 22h 23,6m 0s +46° 49′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,7 120 17,0 0,8 0,8
UGC 12034 22h 23,8m 0s +40° 03′ 0″ +07-46-007 0537 2,6 1,0 0 SBb 15,3 2,3 1,0 6
UGC 12035 22h 24,1m 0s +15° 54′ 0″ +03-57-005 0842 1,9 1,3 78 S0/Sa 13,6 +1812 2,0 1,4 3
UGC 12036 22h 24,2m 0s +24° 52′ 0″ +04-53-001 0817 1,1 0,9 E-S0 15,0 1,1 0,9
UGC 12037 22h 24,3m 0s +36° 29′ 0″ +06-49-016 0778 1,5 1,3 50 SBb 15,5 0,8 0,6 1
UGC 12038 22h 24,5m 0s +19° 17′ 0″ +03-57-007 0842 1,2 0,3 55 Sb 15,1 1,3 0,3 6
UGC 12039 22h 24,5m 0s +35° 17′ 0″ +06-49-018 0778 1,7 1,2 0 SBb 14,1 1,6 1,1 3
UGC 12040 22h 24,8m 0s +36° 06′ 0″ +06-49-019 0778 1,4 1,1 145 SB0 14,6 1,2 1,1 2
UGC 12041 22h 24,8m 0s +39° 32′ 0″ +07-46-010 0537 1,2 0,5 62 S 16,0 1,2 0,4 6
UGC 12042 22h 25,5m 0s +37° 12′ 0″ +06-49-000 0778 1,1 1,1 16,5 0,9 0,8
UGC 12043 22h 25,6m 0s +28° 51′ 0″ +05-53-002 1174 1,9 0,7 98 S0-a 13,4 1,6 0,6 6
UGC 12044 22h 25,6m 0s +38° 20′ 0″ +06-49-020 0778 1,8 0,7 81 Sa-b 15,5 1,7 0,7 6
UGC 12045 22h 26,0m 0s +16° 53′ 0″ +03-57-009 0842 1,7 1,0 161 Sb 13,8 1,6 0,9 4
UGC 12046 22h 26,0m 0s +29° 37′ 0″ +05-53-000 1174 1,2 1,2 Sb 16,0 0,7 0,7 1
UGC 12047 22h 26,1m 0s +16° 31′ 0″ +03-57-008 0842 1,3 1,2 S0 14,8 1,2 1,2 1
UGC 12048 22h 26,1m 0s +30° 03′ 0″ +05-53-003 1174 2,3 1,8 IRR 13,1 2,0 2,0
UGC 12049 22h 26,4m 0s +16° 45′ 0″ +03-57-000 0842 1,1 0,5 100 DWRFIR 17,0 1,0 0,4
UGC 12050 22h 26,6m 0s +18° 51′ 0″ +03-57-013 0842 1,0 0,5 82 S 15,0 0,9 0,4 5
UGC 12051 22h 27,0m 0s +37° 30′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 0,9 Sb/SBc 15,1 0,8 0,7 1
UGC 12052 22h 27,0m 0s +38° 16′ 0″ +06-49-022 0778 1,0 0,4 161 Sc 15,1 1,0 0,4 6
UGC 12053 22h 27,0m 0s +38° 16′ 0″ +06-49-023 0778 1,2 0,15 153 Sb 15,1 1,2 0,15 7
UGC 12054 22h 27,1m 0s +07° 27′ 0″ +01-57-005 1157 1,7 0,2 46 S 15,0 1,2 0,2 7
UGC 12055 22h 27,3m 0s +07° 43′ 0″ +01-57-000 1157 1,1 0,3 TRPSYS 15,6
UGC 12056 22h 27,7m 0s +36° 28′ 0″ +06-49-024 0778 1,6 1,0 160 Sa 15,5 1,3 1,0 3
UGC 12057 22h 28,1m 0s +42° 32′ 0″ +07-46-011 0537 1,2 0,9 55 (S0) 15,2 1,1 0,8
UGC 12058 22h 28,2m 0s +50° 50′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 0,8 35 S 16,5 1,0 0,8 1
UGC 12059 22h 28,3m 0s +22° 17′ 0″ +04-53-002 0817 1,2 0,8 10 SBb 15,0 1,1 0,7 3
UGC 12060 22h 28,3m 0s +33° 34′ 0″ +06-49-025 0778 2,0 2,0 IRR 15,5 1,6 0,7 1
UGC 12061 22h 28,3m 0s +37° 38′ 0″ +06-49-026 0778 1,1 0,2 171 Sa-b 15,4 1,2 0,2 7
UGC 12062 22h 28,7m 0s +39° 13′ 0″ +06-49-000 0778 1,1 0,5 162 S0-a 16,0 1,0 0,5 5
UGC 12063 22h 28,9m 0s +35° 08′ 0″ +06-49-028 0778 1,5 0,5 146 Sa-b 15,6 1,3 0,4 6
UGC 12064 22h 29,1m 0s +39° 06′ 0″ +06-49-029 0778 1,1 1,1 E-S0 14,6 1,2 1,2
UGC 12065 22h 29,2m 0s +30° 42′ 0″ +05-53-004 1174 1,6 1,2 125 S 13,7 1,7 1,4
UGC 12066 22h 29,4m 0s +19° 25′ 0″ +03-57-015 0842 1,0 0,8 DBLSYS 14,6 +5700
UGC 12067 22h 29,4m 0s +20° 22′ 0″ +03-57-016 0842 1,0 0,6 50 Sa 15,3 0,7 0,6 4
UGC 12068 22h 29,6m 0s -00° 13′ 0″ +00-57-003 0364 1,1 0,7 175 Sb 15,6 1,1 0,6 4
UGC 12069 22h 30,0m 0s +76° 15′ 0″ +13-16-000 1210 2,0 1,3 100 15,7 1,6 1,2
UGC 12070 22h 30,0m 0s +77° 52′ 0″ +13-16-000 1210 1,1 0,4 150 IRR 16,5 0,9 0,3
UGC 12071 22h 30,1m 0s +30° 35′ 0″ +05-53-005 1174 1,3 0,4 35 SBb 15,1 1,1 0,3
UGC 12072 22h 30,3m 0s +23° 40′ 0″ +04-53-000 0817 1,0 0,2 45 S 16,5 0,7 0,2 6
UGC 12073 22h 30,3m 0s +38° 58′ 0″ +06-49-032 0778 2,2 0,8 100 SBb 14,8 1,7 0,8 6
UGC 12074 22h 30,6m 0s +07° 50′ 0″ +01-57-008 1157 0,60 0,40 145 COMPACT 14,2 0,55 0,40
UGC 12075 22h 30,6m 0s +38° 58′ 0″ +06-49-033 0778 1,6 1,2 SBc 15,1 1,6 1,2
UGC 12076 22h 30,9m 0s +43° 17′ 0″ +07-46-012 0537 1,2 0,5 42 Sa-b 16,0 0,7 0,3 6
UGC 12077 22h 31,1m 0s +38° 42′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 0,7 S 16,0 1,0 0,7
UGC 12078 22h 31,2m 0s +30° 35′ 0″ +05-53-000 1174 1,5 0,3 168 S 16,0 1,3 0,3 6
UGC 12079 22h 31,3m 0s +38° 43′ 0″ +06-79-000 0778 1,0 0,8 DWARF 16,5 0,9 0,7
UGC 12080 22h 31,6m 0s +05° 19′ 0″ +01-57-009 1157 1,8 0,9 10 Sa-b 13,4 1,8 0,9 5
UGC 12081 22h 31,6m 0s +09° 54′ 0″ +02-57-000 0875 1,3 0,25 132 Sa-b 15,5 1,3 0,25 7
UGC 12082 22h 31,9m 0s +32° 37′ 0″ +05-53-006 1174 3,5 3,0 DWRFSP 15,6 3,0 2,5
UGC 12083 22h 32,1m 0s +05° 33′ 0″ +01-57-010 1157 1,7 1,0 83 SBb 14,5 1,3 0,8 4
UGC 12084 22h 32,1m 0s +24° 46′ 0″ +04-53-005 0817 1,6 1,2 120 Sb/SBb 15,3 1,4 1,2 2
UGC 12085 22h 32,1m 0s +34° 53′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 0,35 0 Sb 15,6 0,9 0,3 6
UGC 12086 22h 32,1m 0s +41° 03′ 0″ +07-46-013 0573 1,0 0,8 85 S0-a 14,8 1,0 0,8 2
UGC 12087 22h 32,2m 0s +41° 17′ 0″ +07-46-000 0537 1,0 0,2 117 S 16,5 1,0 0,2 7
UGC 12088 22h 32,2m 0s +43° 32′ 0″ +07-46-014 0537 1,1 0,9 20 Sa 15,2 1,1 0,9 2
UGC 12089 22h 32,2m 0s +50° 09′ 0″ +08-41-001 0590 1,1 0,4 165 Sb-c 15,7 1,1 0,4 6
UGC 12090 22h 32,3m 0s +15° 42′ 0″ +03-57-017 0842 1,0 0,4 100 IRR 15,7 0,7 0,4
UGC 12091 22h 32,3m 0s +50° 11′ 0″ +08-41-002 0590 1,2 0,7 178 (E) 15,7 2,0 1,5
UGC 12092 22h 32,4m 0s +06° 03′ 0″ +01-57-011 1157 1,0 1,0 15,7 0,7 0,5 1
UGC 12093 22h 32,4m 0s +18° 23′ 0″ +03-57-018 0842 1,5 0,7 110 Sc 15,4 1,4 0,7 5
UGC 12094 22h 32,4m 0s +22° 17′ 0″ +04-53-000 0817 1,0 0,8 0 16,5 0,7 0,7 1
UGC 12095 22h 32,6m 0s +49° 55′ 0″ +08-41-003 0590 1,0 0,6 IRR 15,6 0,9 0,5
UGC 12096 22h 32,6m 0s +49° 55′ 0″ +08-41-004 0590 1,1 0,15 117 S? 15,6 1,1 0,2 7
UGC 12097 22h 33,2m 0s +34° 34′ 0″ +06-49-037 0778 1,6 1,6 S0 13,8 1,7 1,7 1
UGC 12098 22h 33,5m 0s +20° 07′ 0″ +03-57-020 0842 1,1 0,9 60 S 13,7 +7200 1,0 0,7 2
UGC 12099 22h 33,7m 0s +33° 43′ 0″ +06-49-040 0778 1,7 1,2 E+SB(s) 14,9 +6689
UGC 12100 22h 33,7m 0s +33° 43′ 0″ +06-49-040 0778 1,7 1,2 E+SB(s) 14,4 +5727
UGC 12101 22h 33,8m 0s +33° 41′ 0″ +06-49-042 0778 1,9 1,0 132 Sc 13,8 +795 1,8 0,9 5
UGC 12102 22h 33,8m 0s +33° 43′ 0″ +06-49-041 0778 1,6 1,2 SB 14,8 +6657 1,4 1,2
UGC 12103 22h 34,0m 0s +21° 22′ 0″ +03-57-021 0842 1,7 1,0 12 SBb 14,0 1,6 0,9 4
UGC 12104 22h 34,1m 0s +02° 09′ 0″ +00-57-000 0364 1,2 0,15 93 S 16,0 1,1 0,15 7
UGC 12105 22h 34,1m 0s +75° 23′ 0″ +13-16-000 1210 1,1 0,30 52 S0 14,7 1,2 0,45 7
UGC 12106 22h 34,2m 0s +25° 30′ 0″ +04-53-007 0817 1,1 0,9 175 S 14,8 1,1 0,8 2
UGC 12107 22h 34,3m 0s +19° 07′ 0″ +03-57-024 0842 1,3 0,7 135 S0 15,3 1,4 0,7 5
UGC 12108 22h 34,4m 0s +18° 53′ 0″ +03-57-025 0842 1,3 1,1 170 Sb 14,0 1,2 1,0 2
UGC 12109 22h 34,4m 0s +38° 35′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 1,0 16,0 0,8 0,8
UGC 12110 22h 34,5m 0s +14° 09′ 0″ +02-57-005 0875 1,2 0,2 137 S 15,4 1,1 0,2 6
UGC 12111 22h 34,7m 0s +38° 17′ 0″ +06-49-046 0778 1,8 1,7 E 13,6 1,8 1,7
UGC 12112 22h 34,8m 0s +11° 42′ 0″ +02-57-000 0875 1,0 0,10 137 Sc 16,0 1,0 0,10 7
UGC 12113 22h 34,8m 0s +34° 10′ 0″ +06-49-045 0778 11,4 4,0 171 Sb 10,4 +794 10,3 4,0 6
UGC 12114 22h 34,9m 0s -01° 17′ 0″ +00-57-005 0364 1,0 0,9 16,5 0,8 0,7 1
UGC 12115 22h 35,0m 0s +23° 32′ 0″ +04-53-008 0817 3,6 0,9 155 S0 12,0 +1204 3,6 0,9 7
UGC 12116 22h 35,0m 0s +34° 12′ 0″ +06-49-047 0778 1,4 0,6 151 S0-a 14,7 +6298 1,1 0,6 5
UGC 12117 22h 35,0m 0s +49° 56′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 0,9 16,0 0,9 0,9
UGC 12118 22h 35,1m 0s +10° 16′ 0″ +02-57-007 0875 2,1 0,7 88 Sa-b 14,3 2,0 0,7 6
UGC 12119 22h 35,1m 0s +18° 32′ 0″ +03-57-027 0852 1,0 0,5 150 S 16,0 0,7 0,5 5
UGC 12120 22h 35,1m 0s +34° 07′ 0″ +06-49-050 0778 1,2 1,0 SBa 15,7 1,2 1,0 1
UGC 12121 22h 35,3m 0s +34° 36′ 0″ +06-49-051 0778 1,1 0,5 70 S0 14,9 1,1 0,5 5
UGC 12122 22h 35,4m 0s +23° 22′ 0″ +04-53-009 0817 2,8 0,8 93 Sb-c 13,1 +1271 2,9 0,8 6
UGC 12123 22h 35,5m 0s +24° 56′ 0″ +04-53-000 0817 1,1 0,1 36 SB?c 15,6 0,8 0,1 7
UGC 12124 22h 35,5m 0s +25° 05′ 0″ +04-53-000 0817 1,0 0,5 113 S0? 15,0 1,0 0,5 5
UGC 12125 22h 35,5m 0s +40° 04′ 0″ +07-46-015 0537 1,5 0,3 5 Sa 16,0 1,2 0,25 6
UGC 12126 22h 35,9m 0s +35° 15′ 0″ +06-49-054 0778 1,5 1,4 SBa 15,3 1,5 1,4 1
UGC 12127 22h 36,2m 0s +35° 05′ 0″ +06-49-058 0778 1,5 1,5 E 15,0 1,5 1,5
UGC 12128 22h 36,3m 0s +28° 23′ 0″ +05-53-000 1174 1,1 0,6 137 S? 17,0 1,0 0,5 5
UGC 12129 22h 36,3m 0s +33° 48′ 0″ +06-49-059 0778 1,0 0,8 160 SBb 14,3 +1206 1,0 0,8 2
UGC 12130 22h 36,4m 0s +35° 17′ 0″ +06-49-064 0778 1,2 0,2 39 Sa 15,1 1,2 0,2 7
UGC 12131 22h 36,4m 0s +37° 20′ 0″ +06-49-065 0778 1,1 0,8 45 Sb 15,2 1,0 0,8 2
UGC 12132 22h 36,5m 0s +34° 03′ 0″ +06-49-000 0778 1,0 0,5 167 SB?b 15,4 0,9 0,4 5
UGC 12133 22h 37,0m 0s +08° 22′ 0″ +01-57-014 1157 1,8 0,2 44 Sc 15,7 1,8 0,2 7
UGC 12134 22h 37,1m 0s +11° 31′ 0″ +02-57-008 0875 1,8 0,7 145 Sb-c 14,9 1,7 0,7 6
UGC 12135 22h 37,1m 0s +72° 15′ 0″ +12-21-000 0559 1,4 0,6 89 Sc 16,0 1,4 0,6 6
UGC 12136 22h 37,5m 0s +10° 46′ 0″ +02-57-009 0875 1,7 0,35 133 S 14,7 1,7 0,3 7
UGC 12137 22h 37,6m 0s +37° 57′ 0″ +06-49-069 0778 1,9 1,6 25 SBb/Sc 14,0 1,9 1,7 1
UGC 12138 22h 37,7m 0s +07° 47′ 0″ +01-57-016 1157 0,9 0,8 SBa 14,3 0,8 0,6 1
UGC 12139 22h 37,7m 0s +08° 18′ 0″ +01-57-015 1157 1,1 0,2 175 SB 15,5 1,0 0,2 6
UGC 12140 22h 38,0m 0s +15° 41′ 0″ +03-57-000 0842 1,1 0,4 31 S 15,3 1,1 0,3 6
UGC 12141 22h 38,0m 0s +80° 25′ 0″ +13-16-000 1210 1,4 0,3 175 Sc 15,6 1,3 0,3 6
UGC 12142 22h 38,1m 0s +11° 39′ 0″ +02-57-010 0875 1,3 0,7 12 Sc 14,8 1,0 0,6 5
UGC 12143 22h 38,1m 0s +31° 35′ 0″ +05-53-008 1174 1,6 0,6 64 Sa-b 15,2 1,3 0,5 6
UGC 12144 22h 38,2m 0s +33° 12′ 0″ +05-53-000 1174 1,2 0,9 120 SBb 15,4 1,0 0,9 2
UGC 12145 22h 38,3m 0s +33° 19′ 0″ +05-53-000 1174 1,1 0,3 74 S 16,0 0,5 0,15 7
UGC 12146 22h 38,5m 0s +22° 13′ 0″ +04-53-000 0817 1,1 0,3 107 Sb-c 15,7 1,1 0,3 6
UGC 12147 22h 38,7m 0s +18° 32′ 0″ +03-57-030 0842 1,1 0,5 30 S 15,4 1,1 0,5
UGC 12148 22h 38,8m 0s +23° 08′ 0″ +04-53-010 0817 1,0 0,9 COMPACT 14,7 1,0 0,9
UGC 12149 22h 38,8m 0s +31° 55′ 0″ +05-53-009 1174 1,1 1,1 SBa 14,5 1,0 1,0 1
UGC 12150 22h 38,9m 0s +34° 00′ 0″ +06-49-071 0778 1,1 0,6 25 SB0-a 15,0 1,0 0,5 5
UGC 12151 22h 39,0m 0s +00° 08′ 0″ +00-57-007 0364 3,0 2,0 0 DWARF 16,0 3,0 2,
UGC 12152 22h 39,0m 0s +02° 22′ 0″ +00-57-008 0364 1,0 0,9 S? 14,9 0,9 0,8 1
UGC 12153 22h 39,0m 0s +23° 07′ 0″ +04-53-011 0817 0,7 0,6 PAIR 14,3 +7105 0,7 0,6
UGC 12154 22h 39,0m 0s +71° 34′ 0″ +12-21-000 0559 1,6 0,2 24 Sb 16,0 1,6 0,2 7
UGC 12155 22h 39,2m 0s +35° 01′ 0″ +06-49-073 0778 1,1 0,4 59 SBb 15,4 1,1 0,4 6
UGC 12156 22h 39,2m 0s +39° 02′ 0″ +06-49-074 0778 1,1 1,1 SBc 14,8 1,2 1,0 1
UGC 12157 22h 39,6m 0s +34° 40′ 0″ +06-49-075 0778 1,6 0,5 102 S 15,5 1,5 0,5 6
UGC 12158 22h 39,7m 0s +19° 44′ 0″ +03-57-032 0842 1,3 1,1 Sb 15,3 1,3 1,1 2
UGC 12159 22h 39,7m 0s +30° 27′ 0″ +05-53-010 1174 1,1 0,5 76 Sb-c 15,0 1,1 0,55 5
UGC 12160 22h 39,7m 0s +74° 53′ 0″ +12-21-000 0599 2,3 1,8 17 Sc 15,5 1,9 1,5
UGC 12161 22h 39,9m 0s +32° 57′ 0″ +05-53-000 1174 1,0 1,0 S 15,3 0,7 0,5 1
UGC 12162 22h 40,0m 0s +29° 55′ 0″ +05-53-011 1174 1,8 0,7 120 Sb 15,1 1,3 0,7 5
UGC 12163 22h 40,3m 0s +29° 28′ 0″ +05-53-012 1174 0,8 0,45 118 SB 14,4 0,7 0,45
UGC 12164 22h 40,5m 0s +30° 15′ 0″ +05-53-013 1174 1,6 0,8 132 Sb 15,6 1,5 0,8 5
UGC 12165 22h 40,5m 0s +32° 44′ 0″ +05-53-000 1174 1,1 0,15 124 Sb-c 15,7 1,0 0,15 7
UGC 12166 22h 40,6m 0s +04° 47′ 0″ +01-57-000 1157 1,0 0,2 30 DWRFIR 17,0 0,6 0,2
UGC 12167 22h 41,0m 0s +03° 53′ 0″ +01-58-001 0821 0,7 0,3 153 14,5 0,7 0,3 6
UGC 12168 22h 41,1m 0s +05° 52′ 0″ +01-57-000 1157 1,0 0,12 32 S 16,0 0,7 0,12 7
UGC 12169 22h 41,2m 0s +23° 41′ 0″ +04-53-013 0817 1,1 0,4 26 Sb 15,7 1,1 0,4 6
UGC 12170 22h 41,2m 0s +78° 42′ 0″ +13-16-000 1210 1,1 0,2 145 Sc 16,0 0,9 0,2 6
UGC 12171 22h 41,3m 0s +08° 27′ 0″ +01-58-002 0821 1,2 0,8 175 (E) 14,9 1,5 1,0
UGC 12172 22h 41,5m 0s +07° 07′ 0″ +01-58-003 0821 1,2 0,6 98 Sc 15,5 1,1 0,5 5
UGC 12173 22h 41,6m 0s +38° 06′ 0″ +06-49-079 0778 2,1 1,3 80 Sc 13,7 2,2 1,2 5
UGC 12174 22h 41,9m 0s -00° 23′ 0″ +00-58-001 0905 1,7 1,2 65 Sa 13,8 1,8 1,3 3
UGC 12175 22h 42,1m 0s +03° 25′ 0″ +00-58-002 0905 1,6 0,4 128 Sa-b 14,9 1,5 0,4 6
UGC 12176 22h 42,2m 0s +48° 30′ 0″ +08-41-005 0590 1,2 1,1 Sc 16,0 1,1 1,0 1
UGC 12177 22h 42,4m 0s +33° 12′ 0″ +05-53-014 1174 1,0 1,0 S 13,5 1,1 1,1 1
UGC 12178 22h 42,6m 0s +06° 10′ 0″ +01-58-004 0821 3,3 1,7 10 14,2 3,1 1,6 5
UGC 12179 22h 42,8m 0s +33° 44′ 0″ +06-50-002 0838 1,3 1,3 S0 14,5 1,1 1,1 1
UGC 12180 22h 43,0m 0s +21° 33′ 0″ +04-53-000 0817 1,0 0,3 163 S0-a 15,5 0,9 0,25 6
UGC 12181 22h 43,9m 0s +37° 48′ 0″ +06-50-003 0838 1,1 0,9 155 Sc/SBc 14,5 1,1 0,9 1
UGC 12182 22h 44,0m 0s +72° 53′ 0″ +12-21-001 0559 1,1 0,9 15 S 15,5 1,0 0,9
UGC 12183 22h 44,5m 0s -00° 18′ 0″ +00-58-003 0905 1,0 0,3 29 S 15,5 1,0 0,3 6
UGC 12184 22h 44,6m 0s +11° 20′ 0″ +02-58-010 0800 1,0 1,0 Sc 15,7 1,0 0,9 1
UGC 12185 22h 45,0m 0s +31° 07′ 0″ +05-53-015 1174 1,8 0,9 150 SBb 14,8 1,6 0,9 4
UGC 12186 22h 45,1m 0s +49° 52′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 0,8 16,0 0,9 0,8
UGC 12187 22h 45,2m 0s +39° 58′ 0″ +07-46-018 0537 1,2 0,9 90 SBa 14,4 1,4 0,9 3
UGC 12188 22h 45,3m 0s +39° 37′ 0″ +07-46-019 0537 0,9 0,7 S+COMP 14,4
UGC 12189 22h 45,6m 0s +03° 39′ 0″ +01-58-007 0821 1,0 0,6 130 SB 16,0 0,9 0,6
UGC 12190 22h 45,7m 0s +28° 01′ 0″ +05-53-000 1174 2,2 0,2 172 Sc 15,6 2,0 0,2 7
UGC 12191 22h 46,3m 0s +27° 21′ 0″ +04-53-015 0817 1,5 0,8 2 S 14,9 1,1 0,6 5
UGC 12192 22h 46,3m 0s +36° 57′ 0″ +06-50-000 0838 1,0 0,9 17,0 1,0 1,0 1
UGC 12193 22h 46,4m 0s +27° 19′ 0″ +04-53-016 0817 1,3 1,2 SBc 14,1 1,1 1,0 1
UGC 12194 22h 46,4m 0s +27° 42′ 0″ +05-53-000 1174 1,1 0,5 85 S 15,7 1,0 0,4 6
UGC 12195 22h 46,4m 0s +32° 58′ 0″ +05-53-000 1174 1,1 0,8 SBa-b 15,7 1,1 0,9 1
UGC 12196 22h 46,5m 0s +06° 57′ 0″ +01-58-009 0821 1,1 0,3 156 Sa 15,2 1,1 0,35 6
UGC 12197 22h 46,5m 0s +24° 35′ 0″ +04-53-000 0817 1,2 0,2 119 Sb-c 17,0 1,1 0,2 7
UGC 12198 22h 46,8m 0s +27° 36′ 0″ +05-53-000 1174 1,0 0,25 176 S 15,7 0,9 0,25 6
UGC 12199 22h 46,8m 0s +39° 44′ 0″ +07-46-021 0537 1,5 0,9 90 SBb 14,5 1,3 0,9 4
UGC 12200 22h 46,9m 0s +19° 01′ 0″ +03-58-006 1161 1,0 0,55 25 Sb 14,8 0,9 0,5 4
UGC 12201 22h 46,9m 0s +34° 44′ 0″ +06-50-004 0838 1,6 0,3 48 Sa-b 15,0 1,4 0,3 7
UGC 12202 22h 47,0m 0s +11° 03′ 0″ +02-58-013 0800 1,1 0,8 135 Sa 14,8 1,2 0,8 3
UGC 12203 22h 47,1m 0s +32° 33′ 0″ +05-53-000 1174 1,0 0,12 173 S 16,5 1,0 0,12 7
UGC 12204 22h 47,1m 0s +39° 58′ 0″ +07-46-000 0537 1,6 0,12 28 Sb-c 16,0 1,4 0,12 7
UGC 12205 22h 47,2m 0s +14° 49′ 0″ +02-58-015 0800 0,9 0,3 165 IRR 15,4 0,9 0,3
UGC 12206 22h 47,2m 0s +33° 06′ 0″ +05-53-016 1174 3,0 1,7 125 SBa 15,5 2,3 1,3 4
UGC 12207 22h 47,4m 0s +11° 20′ 0″ +02-58-017 0800 1,3 1,1 E 14,4 +7829 1,9 1,7
UGC 12208 22h 47,6m 0s -01° 17′ 0″ +00-58-005 0905 1,1 0,8 70 SBc 15,2 1,1 0,7 3
UGC 12209 22h 47,6m 0s +11° 25′ 0″ +02-58-018 0800 1,8 1,5 150 E-S0 14,6 +7198 2,1 1,6
UGC 12210 22h 47,8m 0s +31° 07′ 0″ +05-53-018 1174 1,3 1,2 SBa 15,4 1,2 1,1 1
UGC 12211 22h 48,1m 0s -01° 47′ 0″ +00-58-006 0905 1,8 1,7 E 13,7 2,0 1,8
UGC 12212 22h 48,1m 0s +28° 52′ 0″ +05-53-019 1174 2,5 1,8 DWRFSP 16,0 2,0 1,
UGC 12213 22h 48,5m 0s +07° 02′ 0″ +01-58-010 0821 2,0 1,9 16,0 2,1 2,0 1
UGC 12214 22h 48,6m 0s +31° 06′ 0″ +05-53-020 1174 1,4 0,9 160 COMPACT 14,1 1,2 0,8
UGC 12215 22h 48,6m 0s +34° 35′ 0″ +06-50-005 0838 1,5 1,0 65 COMPACT 15,5 1,6 0,9
UGC 12216 22h 48,8m 0s +36° 49′ 0″ +06-50-006 0838 1,2 1,1 S0? 15,3 1,2 1,1 1
UGC 12217 22h 49,0m 0s +22° 49′ 0″ +04-53-017 0817 1,6 1,0 105 E-S0 14,1 1,5 1,0
UGC 12218 22h 49,0m 0s +32° 05′ 0″ +05-53-023 1174 1,0 0,45 22 IRR? 14,9 1,0 0,4
UGC 12219 22h 49,3m 0s +17° 00′ 0″ +03-58-000 1161 1,0 0,7 DBLSYS 15,6
UGC 12220 22h 49,9m 0s +00° 50′ 0″ +00-58-007 0905 1,8 1,0 103 Sa 14,1 2,0 1,3 7
UGC 12221 22h 50,0m 0s +82° 38′ 0″ +14-01-001 0568 2,5 0,8 95 Sc 14,9 2,2 0,8 6
UGC 12222 22h 50,0m 0s +11° 23′ 0″ +02-58-031 0800 1,2 0,8 175 Sb 15,2 1,2 0,8 3
UGC 12223 22h 50,0m 0s +49° 11′ 0″ +08-41-000 0590 1,1 0,7 175 S 16,0 1,2 0,8 3
UGC 12224 22h 50,1m 0s +05° 49′ 0″ +01-58-011 0821 2,1 2,1 Sc 15,3 1,8 1,8 1
UGC 12225 22h 50,3m 0s +00° 57′ 0″ +00-58-009 0905 1,2 0,8 75 Sa 14,9 1,1 0,8 3
UGC 12226 22h 50,4m 0s +15° 33′ 0″ +03-58-009 1161 1,1 0,5 130 SBc 15,3 1,1 0,5 6
UGC 12227 22h 50,5m 0s +34° 13′ 0″ +06-50-000 0838 1,1 0,9 Sc 16,5 1,1 1,0 1
UGC 12228 22h 50,6m 0s +50° 17′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 0,4 148 17,0 1,0 0,4 6
UGC 12229 22h 50,8m 0s +32° 30′ 0″ +05-54-001 1184 1,1 0,4 178 S 15,6 1,1 0,4 6
UGC 12230 22h 50,9m 0s +31° 52′ 0″ +05-54-002 1184 2,1 1,0 152 Sc 14,2 2,0 0,9 5
UGC 12231 22h 51,2m 0s +31° 21′ 0″ +05-54-004 1184 1,5 0,7 13 SBc 15,5 1,3 0,7 5
UGC 12232 22h 51,3m 0s +01° 07′ 0″ +00-58-011 0905 1,0 0,6 42 SBa 14,9 1,0 0,6 4
UGC 12233 22h 51,3m 0s +25° 35′ 0″ +04-54-001 1175 1,1 1,0 SBb 15,4 0,8 0,7 1
UGC 12234 22h 51,3m 0s +33° 26′ 0″ +05-54-005 1184 1,3 0,7 130 Sb-c 13,3 1,3 0,7 5
UGC 12235 22h 51,7m 0s +32° 06′ 0″ +05-54-006 1184 1,1 0,7 45 S0 15,1 1,2 0,7 4
UGC 12236 22h 51,7m 0s +35° 58′ 0″ +06-50-008 0838 1,6 1,6 16,5 1,5 1,5 1
UGC 12237 22h 51,8m 0s +11° 30′ 0″ +02-58-032 0800 1,3 0,4 92 Sb-c 15,7 1,5 0,2 6
UGC 12238 22h 51,9m 0s +31° 59′ 0″ +05-54-007 1184 1,2 1,1 70 S0 14,9 1,2 1,1 1
UGC 12239 22h 51,9m 0s +48° 53′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 1,0 16,5 0,5 0,5 1
UGC 12240 22h 52,0m 0s +20° 55′ 0″ +03-58-000 1161 1,2 0,2 68 SB?a-b 16,0 1,1 0,2 6
UGC 12241 22h 52,1m 0s +19° 58′ 0″ +03-58-010 1161 1,0 0,9 (E) 14,8 1,1 1,0
UGC 12242 22h 52,1m 0s +32° 10′ 0″ +05-54-009 1184 1,3 1,3 (E) 14,5 1,4 1,4
UGC 12243 22h 52,2m 0s +11° 27′ 0″ +02-58-034 0800 1,0 0,25 150 Sa-b 15,6 1,0 0,25 7
UGC 12244 22h 52,4m 0s +19° 59′ 0″ +03-58-012 1161 1,1 0,15 128 Sa-b 15,0 0,9 0,12 7
UGC 12245 22h 52,4m 0s +21° 33′ 0″ +04-54-002 1175 1,0 0,45 128 Sc 15,6 1,0 0,45 6
UGC 12246 22h 52,4m 0s +37° 58′ 0″ +06-50-009 0838 1,0 0,7 55 16,5 0,8 0,6
UGC 12247 22h 52,4m 0s +74° 57′ 0″ +12-21-000 0559 1,2 0,25 20 Sc 16,0 1,1 0,2 6
UGC 12248 22h 52,5m 0s +36° 16′ 0″ +06-50-000 0838 1,0 0,9 PECULR 16,5 0,8 0,7
UGC 12249 22h 53,0m 0s +28° 04′ 0″ +05-54-000 1184 1,0 0,12 55 Sc 16,0 0,9 0,12 7
UGC 12250 22h 53,1m 0s +12° 32′ 0″ +02-58-036 0800 1,6 0,9 13 SBb 14,4 1,6 0,9 4
UGC 12251 22h 53,4m 0s +06° 07′ 0″ +01-58-012 0821 1,0 0,4 172 S0? 15,4 1,1 0,35
UGC 12252 22h 53,4m 0s +31° 30′ 0″ +05-54-000 1184 1,6 0,12 173 Sc 16,0 1,3 0,12 7
UGC 12253 22h 53,5m 0s +12° 31′ 0″ +02-58-037 0800 1,7 0,15 145 Sb 16,0 1,7 0,15 7
UGC 12254 22h 53,6m 0s +03° 40′ 0″ +01-58-013 0821 0,9 0,7 140 S 14,3 0,9 0,7
UGC 12255 22h 53,7m 0s +05° 07′ 0″ +01-58-014 0821 1,2 1,0 S 15,5 0,7 0,7
UGC 12256 22h 53,7m 0s +36° 05′ 0″ +06-50-012 0838 1,7 1,4 72 E 13,6 1,8 1,4
UGC 12257 22h 53,8m 0s +19° 06′ 0″ +03-58-014 1161 1,1 0,9 Sc 15,7 0,9 0,8 1
UGC 12258 22h 54,0m 0s +17° 31′ 0″ +03-58-015 1161 1,6 0,3 85 Sa 15,1 1,5 0,25 7
UGC 12259 22h 54,0m 0s +18° 27′ 0″ +03-58-000 1161 1,6 0,3 7 SB 16,0 1,3 0,3 6
UGC 12260 22h 54,2m 0s +37° 28′ 0″ +06-50-013 9838 1,7 0,3 21 Sc 15,7 1,6 0,3 6
UGC 12261 22h 54,6m 0s +71° 11′ 0″ +12-21-000 0599 1,0 0,9 IRR 16,0 1,0 0,9
UGC 12262 22h 54,7m 0s -01° 18′ 0″ +00-58-014 0905 2,5 1,3 160 SBa 13,8 2,5 1,2 5
UGC 12263 22h 55,0m 0s +72° 25′ 0″ +12-21-000 0559 3,0 2,0 DWARF? 17,0 3,0 2,
UGC 12264 22h 55,1m 0s +12° 39′ 0″ +02-58-000 0800 1,0 0,10 105 Sc 17,0 0,9 0,10 7
UGC 12265 22h 55,1m 0s +19° 31′ 0″ +03-58-000 1161 0,8 0,5 DBLSYS 14,5
UGC 12266 22h 55,4m 0s +05° 48′ 0″ +01-58-018 0821 1,2 1,0 173 SBa-b 14,9 1,4 1,1 2
UGC 12267 22h 55,5m 0s +25° 52′ 0″ +04-54-004 1175 1,5 0,7 122 SBa 15,5 1,3 0,7 5
UGC 12268 22h 55,6m 0s +12° 52′ 0″ +02-58-040 0800 1,5 1,0 40 E 15,1 1,6 1,2
UGC 12269 22h 55,6m 0s +25° 53′ 0″ +04-54-006 1175 2,0 2,0 E 14,0 2,0 2,0
UGC 12270 22h 55,7m 0s +14° 02′ 0″ +02-58-041 0800 1,8 1,8 Sc 14,4 1,7 1,7 1
UGC 12271 22h 55,8m 0s +02° 02′ 0″ +00-58-015 0905 1,6 1,5 Sc 14,9 1,4 1,4 1
UGC 12272 22h 55,8m 0s +25° 30′ 0″ +04-54-008 1175 1,0 0,8 75 Sa 15,0 1,2 0,9 1
UGC 12273 22h 55,8m 0s +28° 58′ 0″ +05-54-021 1184 1,3 0,7 150 SB0 15,2 1,0 0,6 5
UGC 12274 22h 55,9m 0s +25° 48′ 0″ +04-54-010 1175 1,3 0,5 143 S 15,4 1,1 0,4 6
UGC 12275 22h 56,0m 0s +18° 39′ 0″ +03-58-000 1161 1,1 1,0 (S0) 15,3 1,0 0,9
UGC 12276 22h 56,2m 0s +35° 32′ 0″ +06-50-014 0838 1,7 1,7 SBa 14,6 1,7 1,6 1
UGC 12277 22h 56,2m 0s +50° 33′ 0″ +08-41-000 0590 1,0 0,8 Sc 16,5 0,5 0,3
UGC 12278 22h 56,3m 0s +20° 02′ 0″ +03-58-016 1161 1,0 0,7 175 Sc 15,3 0,8 0,6 3
UGC 12279 22h 56,3m 0s +21° 27′ 0″ +03-58-000 1161 1,0 0,12 109 Sc 16,0 1,1 0,12 7
UGC 12280 22h 56,3m 0s +24° 22′ 0″ +04-54-011 1175 1,0 0,5 70 DBLSYS 15,5
UGC 12281 22h 56,7m 0s +13° 19′ 0″ +02-58-043 0800 3,5 0,2 30 15,2 3,2 0,2 7
UGC 12282 22h 56,7m 0s +40° 40′ 0″ +07-47-002 0876 1,9 0,5 1 Sa 14,7 2,1 0,5 6
UGC 12283 22h 56,8m 0s +23° 51′ 0″ +04-54-012 1175 1,2 1,2 SBa-b 15,7 1,1 1,0 1
UGC 12284 22h 56,8m 0s +28° 41′ 0″ +05-54-022 1184 1,3 0,8 15,6 1,1 0,7
UGC 12285 22h 56,9m 0s +12° 26′ 0″ +02-58-044 0800 1,0 0,5 10 S 15,6 0,9 0,4 5
UGC 12286 22h 56,9m 0s +15° 17′ 0″ +02-58-045 0800 1,0 1,0 Sc 14,2 1,0 1,0 1
UGC 12287 22h 57,1m 0s +53° 26′ 0″ +09-37-001 0872 1,6 0,8 5 Sc 15,5 1,6 0,8 5
UGC 12288 22h 57,2m 0s +19° 53′ 0″ +03-58-017 1161 1,1 0,8 S 15,7 0,7 0,5
UGC 12289 22h 57,2m 0s +23° 50′ 0″ +04-54-013 1175 1,4 1,3 Sc 16,0 1,2 1,2 1
UGC 12290 22h 57,2m 0s +24° 35′ 0″ +04-54-000 1175 1,5 0,2 153 Sb 15,7 1,6 0,2 7
UGC 12291 22h 57,3m 0s +26° 02′ 0″ +04-54-014 1175 1,6 1,1 75 Sc 15,6 1,3 1,0 3
UGC 12292 22h 57,3m 0s +38° 52′ 0″ +06-50-016 0838 1,0 0,8 130 (E) 15,4 1,1 0,9
UGC 12293 22h 57,4m 0s +25° 45′ 0″ +04-54-015 1175 1,1 1,0 Sa 15,5 1,1 1,0 1
UGC 12294 22h 57,6m 0s +15° 42′ 0″ +03-58-018 1161 2,7 1,1 170 Sc 12,0 +2419 2,3 1,0 6
UGC 12295 22h 57,8m 0s +01° 22′ 0″ +00-58-019 0905 1,3 0,9 95 Sc 15,5 1,1 0,8 3
UGC 12296 22h 57,8m 0s +18° 51′ 0″ +03-58-019 1161 1,2 0,45 72 Sc 15,5 1,1 0,4 6
UGC 12297 22h 57,8m 0s +31° 08′ 0″ +05-54-024 1184 1,3 0,6 138 S0? 15,0 1,2 0,5 5
UGC 12298 22h 57,9m 0s +38° 58′ 0″ +06-50-017 0838 1,5 0,4 79 SBa-b 15,0 1,4 0,4 6
UGC 12299 22h 58,1m 0s +08° 12′ 0″ +01-58-020 0821 1,1 0,5 67 SBb-c 15,0 1,0 0,5 6
UGC 12300 22h 58,1m 0s +12° 31′ 0″ +02-58-049 0800 1,3 0,4 75 SB:a 15,3 1,3 0,4 6
UGC 12301 22h 58,2m 0s +02° 14′ 0″ +00-58-000 0905 1,3 0,4 DBLSYS 15,7
UGC 12302 22h 58,3m 0s +06° 34′ 0″ +01-58-000 0821 2,0 1,0 DBLSYS 16,0 2,3 1,2
UGC 12303 22h 58,4m 0s +26° 28′ 0″ +04-54-016 1175 1,7 1,3 Sb 14,8 1,5 1,5 1
UGC 12304 22h 58,6m 0s +05° 23′ 0″ +01-58-000 0821 1,4 0,2 125 S 15,4 1,4 0,2 7
UGC 12305 22h 58,6m 0s +16° 07′ 0″ +03-58-020 1161 1,8 1,5 150 E 13,6 1,9 1,6
UGC 12306 22h 58,6m 0s +29° 53′ 0″ +05-54-026 1184 4,0 2,4 130 S0 12,3 +525 4,2 2,5 4
UGC 12307 22h 58,7m 0s +12° 28′ 0″ +02-58-053 0800 1,6 0,3 156 DWRFIR 16,0 1,6 0,4
UGC 12308 22h 58,8m 0s +14° 04′ 0″ +02-58-052 0800 2,5 0,5 122 Sc 15,3 2,5 0,5 6
UGC 12309 22h 58,9m 0s +01° 29′ 0″ +00-58-020 0905 1,1 0,9 15 E 13,9 1,5 1,1
UGC 12310 22h 59,0m 0s +28° 08′ 0″ +05-54-027 1184 1,0 0,9 COMPACT 15,0 1,0 0,9
UGC 12311 22h 59,0m 0s +29° 58′ 0″ +05-54-028 1184 1,6 0,4 143 S? 15,4 1,2 0,4
UGC 12312 22h 59,2m 0s +02° 00′ 0″ +00-58-021 0905 1,1 1,0 Sb 14,2 1,5 1,1 3
UGC 12313 22h 59,2m 0s +15° 48′ 0″ +03-58-021 1161 1,8 0,5 117 DWARF 16,0 0,9 0,3
UGC 12314 22h 59,3m 0s +15° 19′ 0″ +02-58-056 0800 0,8 0,8 SB0 14,5 0,9 0,8 1
UGC 12315 22h 59,3m 0s +15° 42′ 0″ +03-58-023 1161 0,5 0,5 14,5 +1872 0,5 0,4
UGC 12316 22h 59,3m 0s +15° 43′ 0″ +03-58-022 1161 3,2 0,6 90 S 13,5 +2440 2,4 0,6 6
UGC 12317 22h 59,5m 0s +15° 42′ 0″ +03-58-024 1161 1,2 0,7 SB0 13,3 +1994 1,1 0,7
UGC 12318 22h 59,6m 0s +25° 24′ 0″ +04-54-000 1175 1,2 0,4 167 SBb 16,0 1,2 0,4 6
UGC 12319 22h 59,6m 0s +26° 47′ 0″ +04-54-017 1175 1,6 0,5 26 Sb 14,4 1,6 0,5 6
UGC 12320 22h 59,7m 0s +30° 30′ 0″ +05-54-000 1184 1,1 0,12 91 Sc 16,0 1,1 0,12 7
UGC 12321 22h 59,8m 0s +15° 45′ 0″ +03-58-000 1161 1,0 0,12 71 Sb-c 15,7 0,7 0,10 7
UGC 12322 23h 00,2m 0s +20° 04′ 0″ +03-58-000 1161 1,0 0,3 110 S 16,0 1,0 0,15 7
UGC 12323 23h 00,2m 0s +32° 20′ 0″ +05-54-029 1184 1,1 1,0 Sc 15,0 1,2 1,1 1
UGC 12324 23h 00,3m 0s +08° 19′ 0″ +01-58-000 0821 1,3 0,1 48 Sc 16,0 1,2 0,15 7
UGC 12325 23h 00,3m 0s +21° 37′ 0″ +04-54-019 1175 1,5 0,7 173 Sc 15,2 1,3 0,7 5
UGC 12326 23h 00,3m 0s +21° 50′ 0″ +04-54-018 1175 1,2 1,0 55 Sc 15,6 1,2 0,9
UGC 12327 23h 00,3m 0s +25° 46′ 0″ +04-54-000 1175 1,5 0,10 176 S 16,5 1,3 0,10 7
UGC 12328 23h 00,4m 0s +26° 34′ 0″ +04-54-000 1175 1,1 0,2 3 S0-a 15,3 1,0 0,2 7
UGC 12329 23h 00,5m 0s +16° 20′ 0″ +03-58-000 1161 0,9 0,6 PECULR 14,0 +1800 0,7 0,4
UGC 12330 23h 00,6m 0s +09° 05′ 0″ +01-58-000 0821 1,0 0,9 S? 15,6 1,0 0,9 1
UGC 12331 23h 00,6m 0s +34° 28′ 0″ +06-50-019 0838 1,0 0,6 155 S 15,5 1,1 0,7 4
UGC 12332 23h 00,7m 0s +08° 35′ 0″ +01-58-025 0821 1,6 1,1 125 SBa 13,0 +4807 1,8 1,2 3
UGC 12333 23h 00,8m 0s +19° 42′ 0″ +03-58-025 1161 1,4 0,4 160 SBb 15,5 1,4 0,45 6
UGC 12334 23h 01,5m 0s +27° 02′ 0″ +04-54-021 1175 1,3 1,1 SB0 15,5 0,6 0,4 1
UGC 12335 23h 01,5m 0s +29° 54′ 0″ +05-54-030 1184 1,1 0,5 45 SB0 14,8 1,1 0,5 6
UGC 12336 23h 01,6m 0s +01° 38′ 0″ +00-58-025 0905 1,0 0,9 E-S0 15,2 1,1 1,0
UGC 12337 23h 01,7m 0s +19° 47′ 0″ +03-58-027 1161 1,5 0,9 DBLSYS 15,1
UGC 12338 23h 01,8m 0s +17° 38′ 0″ +03-58-000 1161 1,1 0,8 40 Sc 16,0 1,0 0,7 3
UGC 12339 23h 02,1m 0s -01° 45′ 0″ +00-58-000 0905 0,25 0,22 COMPACT 14,0 0,22 0,22
UGC 12340 23h 02,1m 0s +26° 53′ 0″ +04-54-024 1175 1,1 0,4 74 S 15,6 1,0 0,4 6
UGC 12341 23h 02,2m 0s +43° 57′ 0″ +07-47-004 0876 1,7 1,0 75 SBc 15,7 1,6 0,8 4
UGC 12342 23h 02,3m 0s +16° 24′ 0″ +03-58-030 1161 1,5 0,5 PECULR 15,0 1,5 0,5
UGC 12343 23h 02,4m 0s +12° 03′ 0″ +02-58-060 0800 4,4 3,4 25 SBb 11,7 +2441 4,0 3,3 2
UGC 12344 23h 02,5m 0s +18° 27′ 0″ +03-58-029 1161 2,3 0,9 177 16,0 2,1 0,6 6
UGC 12345 23h 02,5m 0s +44° 17′ 0″ +07-47-000 0876 1,0 1,0 SB 17,0 1,4 1,3 1
UGC 12346 23h 02,6m 0s +00° 33′ 0″ +00-58-026 0905 1,4 1,4 Sc 15,7 0,9 0,7 1
UGC 12347 23h 02,6m 0s +18° 35′ 0″ +03-58-031 1161 1,0 0,8 IRR 15,5 0,9 0,6
UGC 12348 23h 02,7m 0s -00° 05′ 0″ +00-58-028 0905 1,2 0,3 138 Sa 15,5 1,1 0,3 7
UGC 12349 23h 02,7m 0s +02° 16′ 0″ +00-58-027 0905 1,5 0,3 105 Sa 15,1 1,5 0,3 7
UGC 12350 23h 02,8m 0s +16° 35′ 0″ +03-58-032 1161 3,0 1,0 95 15,1 2,8 0,9 6
UGC 12351 23h 03,2m 0s +18° 43′ 0″ +03-58-033 1161 1,6 0,7 38 IRR 15,6 1,2 0,5
UGC 12352 23h 03,2m 0s +27° 23′ 0″ +04-54-025 1175 1,8 0,9 10 S 14,7 1,8 0,9 5
UGC 12353 23h 03,3m 0s +03° 16′ 0″ +00-58-030 0905 1,6 0,9 110 SBa 14,3 1,5 1,0
UGC 12354 23h 03,4m 0s +14° 05′ 0″ +02-58-062 0800 1,1 0,4 159 Sc 15,3 1,1 0,5 6
UGC 12355 23h 03,4m 0s +24° 20′ 0″ +04-54-000 1175 1,2 0,3 139 Sc 16,5 1,1 0,3 6
UGC 12356 23h 03,4m 0s +30° 50′ 0″ +05-54-032 1184 1,0 1,0 COMPACT 14,6 0,9 0,8
UGC 12357 23h 03,5m 0s +30° 48′ 0″ +05-54-033 1184 1,0 0,25 22 15,7 1,0 0,20 7
UGC 12358 23h 03,5m 0s +33° 53′ 0″ +06-50-000 0838 1,0 0,2 97 Sb-c 16,0 0,9 0,2 6
UGC 12359 23h 03,7m 0s +14° 36′ 0″ +02-58-063 0800 1,4 1,2 S 16,5 1,2 1,2 1
UGC 12360 23h 03,7m 0s +33° 50′ 0″ +06-50-022 0838 1,2 0,6 146 S0 14,2 1,2 0,6 5
UGC 12361 23h 03,8m 0s +11° 00′ 0″ +02-58-000 0800 1,0 0,4 78 IRR 16,0 1,0 0,3
UGC 12362 23h 03,8m 0s +31° 57′ 0″ +05-54-034 1184 1,7 0,6 118 SBb 15,3 1,6 0,6 6
UGC 12363 23h 03,9m 0s -00° 07′ 0″ +00-58-032 0905 1,1 0,55 30 S 14,6 1,1 0,5 5
UGC 12364 23h 04,2m 0s +18° 50′ 0″ +03-58-034 1161 1,1 0,25 141 Sa 14,9 1,0 0,25 7
UGC 12365 23h 04,4m 0s +22° 40′ 0″ +04-54-026 1175 1,7 1,3 100 COMPACT 14,4 1,7 1,3
UGC 12366 23h 04,5m 0s +05° 41′ 0″ +01-58-000 0821 1,2 0,3 116 S 16,0 0,9 0,25 6
UGC 12367 23h 04,5m 0s +16° 52′ 0″ +03-58-000 1161 1,0 0,2 45 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 12368 23h 04,5m 0s +27° 55′ 0″ +05-54-035 1184 2,0 1,8 COMPACT 14,8 2,3 2,0
UGC 12369 23h 04,6m 0s +05° 43′ 0″ +01-58-000 0821 1,0 0,6 DWARF 17,0 1,0 0,6
UGC 12370 23h 04,6m 0s +09° 40′ 0″ +02-58-065 0800 1,5 0,3 56 Sc 15,5 0,9 0,25 6
UGC 12371 23h 04,6m 0s +16° 51′ 0″ +03-59-000 0320 1,0 0,15 44 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 12372 23h 04,6m 0s +35° 30′ 0″ +06-50-023 0838 0,8 0,7 S 14,5 0,8 0,7
UGC 12373 23h 04,8m 0s +13° 33′ 0″ +02-58-000 0800 1,0 0,6 30 16,0 1,0 0,6
UGC 12374 23h 04,8m 0s +15° 05′ 0″ +02-58-066 0800 1,2 0,5 97 SBb 15,7 1,1 0,4 6
UGC 12375 23h 04,8m 0s +34° 59′ 0″ +06-50-024 0838 1,2 0,5 123 S 16,0 1,2 0,5 5
UGC 12376 23h 04,9m 0s +15° 36′ 0″ +03-58-000 1161 0,2 0,2 COMPACT 14,0 0,18 0,18
UGC 12377 23h 05,0m 0s +86° 30′ 0″ +14-01-002 0568 1,0 0,8 145 16,0 1,1 0,9
UGC 12378 23h 05,0m 0s +22° 44′ 0″ +04-54-028 1175 2,2 1,1 170 Sc 14,3 1,9 1,0 5
UGC 12379 23h 05,0m 0s +32° 06′ 0″ +05-54-036 1184 3,0 2,8 Sb 13,5 2,3 2,3 1
UGC 12380 23h 05,1m 0s +11° 16′ 0″ +02-58-000 0800 1,1 0,6 5 Sc 15,7 1,0 0,5 5
UGC 12381 23h 05,1m 0s +43° 20′ 0″ +07-47-008 0876 1,7 1,4 SBc 15,5 1,8 1,5 1
UGC 12382 23h 05,3m 0s +04° 53′ 0″ +01-59-000 0316 1,2 0,1 49 Sc 16,0 0,5 0,1 7
UGC 12383 23h 05,3m 0s +22° 26′ 0″ +04-54-000 1175 1,5 1,0 175 SBb/Sb 15,7 1,0 1,
UGC 12384 23h 05,4m 0s +24° 41′ 0″ +04-54-000 1175 1,0 0,8 SBc 16,0 0,7 0,6 1
UGC 12385 23h 05,4m 0s +30° 03′ 0″ +05-54-037 1184 1,0 0,9 SBc 15,5 1,0 1,0 1
UGC 12386 23h 05,6m 0s +24° 42′ 0″ +04-54-000 1175 1,2 0,6 20 Sc 16,0 0,8 0,4 5
UGC 12387 23h 06,0m 0s +86° 29′ 0″ +14-01-003 0568 1,2 1,2 SBa 15,6 1,2 1,1 1
UGC 12388 23h 06,0m 0s +12° 33′ 0″ +02-59-001 0313 1,8 0,7 45 16,0 1,8 0,8 6
UGC 12389 23h 06,1m 0s +46° 38′ 0″ +08-42-000 1162 0,7 0,5 PRCMPT 13,8 0,6 0,4
UGC 12390 23h 06,3m 0s +23° 07′ 0″ +04-54-029 1175 1,1 1,0 S0 16,0 1,1 0,9 1
UGC 12391 23h 06,5m 0s +11° 48′ 0″ +02-59-003 0313 2,0 1,8 5 Sc 14,7 2,0 1,7 1
UGC 12392 23h 06,7m 0s +17° 54′ 0″ +03-59-002 0320 4,4 1,5 48 Sc 13,3 4,5 1,5 6
UGC 12393 23h 06,8m 0s +00° 29′ 0″ +00-59-003 0834 1,1 1,0 SBb 15,2 1,1 1,0 1
UGC 12394 23h 07,1m 0s +32° 24′ 0″ +05-54-040 1184 1,0 0,8 45 SBa-b 14,8 1,0 0,8 2
UGC 12395 23h 07,2m 0s +15° 24′ 0″ +02-59-000 0313 1,0 0,15 138 Sc-IRR 15,7 1,0 0,15 7
UGC 12396 23h 07,7m 0s +42° 18′ 0″ +07-47-009 0876 1,1 0,9 0 COMPACT 15,5 1,2 1,0
UGC 12397 23h 07,8m 0s +07° 18′ 0″ +01-59-005 0316 1,1 0,6 10 S0 15,0 11916 1,6 1,0
UGC 12398 23h 07,9m 0s +02° 22′ 0″ +00-59-004 0834 1,1 0,12 109 S 15,7 0,9 0,15 7
UGC 12399 23h 08,0m 0s +10° 45′ 0″ +02-59-004 0313 2,1 1,1 125 S0 14,9 2,2 1,3
UGC 12400 23h 08,1m 0s +21° 26′ 0″ +03-59-006 0320 1,0 1,0 SBa 15,5 1,1 1,0 1
UGC 12401 23h 08,1m 0s +34° 08′ 0″ +06-50-000 0838 1,0 0,8 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 12402 23h 08,2m 0s +48° 21′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,6 90 17,0 0,9 0,5
UGC 12403 23h 08,6m 0s +12° 30′ 0″ +02-59-000 0313 1,1 0,4 128 SB:c 16,0 0,9 0,3 6
UGC 12404 23h 08,7m 0s +29° 22′ 0″ +05-54-043 1184 2,1 1,0 176 S0 14,2 1,7 0,9 5
UGC 12405 23h 08,8m 0s +05° 58′ 0″ +01-59-000 0316 1,0 0,5 154 S 16,0 0,9 0,4 5
UGC 12406 23h 09,2m 0s -02° 26′ 0″ +00-59-005 0834 1,7 1,1 103 S0 14,3 2,1 1,3
UGC 12407 23h 09,3m 0s +09° 14′ 0″ +01-59-010 0316 1,2 0,6 125 S 14,2 0,6 0,35 5
UGC 12408 23h 09,3m 0s +12° 42′ 0″ +02-59-005 0313 1,1 0,3 160 15,7 0,7 0,25
UGC 12409 23h 09,4m 0s +23° 47′ 0″ +04-54-000 1175 1,1 0,4 63 Sa 16,0 1,0 0,3 6
UGC 12410 23h 09,5m 0s +30° 45′ 0″ +05-54-044 1184 1,8 0,2 48 Sc 16,0 1,8 0,2 7
UGC 12411 23h 09,8m 0s +48° 32′ 0″ +08-42-000 1162 2,3 0,12 175 16,5 2,3 0,12 7
UGC 12412 23h 09,9m 0s +13° 27′ 0″ +02-59-007 0313 1,1 0,5 133 S? 15,1 1,1 0,4
UGC 12413 23h 09,9m 0s +28° 27′ 0″ +05-54-045 1184 1,0 1,0 SB0? 15,7 1,1 1,0 1
UGC 12414 23h 09,9m 0s +30° 52′ 0″ +05-54-046 1184 1,8 1,5 E 14,1 2,1 1,7
UGC 12415 23h 10,0m 0s +34° 27′ 0″ +06-50-026 0838 1,6 1,0 132 S 13,5 1,6 1,0 4
UGC 12416 23h 10,2m 0s +10° 28′ 0″ +02-59-000 0313 1,1 0,25 PECULR 15,4 0,9 0,25
UGC 12417 23h 10,3m 0s +05° 31′ 0″ +01-59-011 0316 1,1 0,5 150 Sc 14,9 1,0 0,4 5
UGC 12418 23h 10,3m 0s +12° 25′ 0″ +02-59-008 0313 1,7 1,4 15 S 14,0 1,7 1,6 1
UGC 12419 23h 10,3m 0s +15° 38′ 0″ +03-59-000 0320 0,2 0,2 COMPACT 14,0 0,2 0,2
UGC 12420 23h 10,4m 0s +19° 58′ 0″ +03-59-010 0320 1,1 0,9 110 S0 14,6 1,1 0,9
UGC 12421 23h 10,4m 0s +77° 19′ 0″ +13-16-001 1210 1,4 0,5 62 Sc 15,4 1,4 0,6 6
UGC 12422 23h 10,6m 0s +06° 03′ 0″ +01-59-012 0316 1,5 1,4 Sa 14,5 1,5 1,5 1
UGC 12423 23h 10,6m 0s +06° 08′ 0″ +01-59-013 0316 3,6 0,4 145 Sc 14,8 3,6 0,4 7
UGC 12424 23h 10,7m 0s +10° 31′ 0″ +02-59-009 0313 1,4 1,0 165 Sb 15,2 1,4 1,0 3
UGC 12425 23h 10,7m 0s +23° 58′ 0″ +04-54-030 1175 1,6 0,25 172 Sa-b 15,0 1,7 0,25 7
UGC 12426 23h 11,0m 0s +06° 17′ 0″ +01-59-000 0316 1,3 0,2 171 Sc 16,0 1,1 0,2 7
UGC 12427 23h 11,0m 0s +28° 41′ 0″ +05-54-048 1184 1,1 0,3 146 Sb-0 15,4 1,0 0,3 6
UGC 12428 23h 11,2m 0s +24° 38′ 0″ +04-54-031 1175 1,3 0,9 165 E 14,7 1,2 0,8
UGC 12429 23h 11,3m 0s +22° 25′ 0″ +04-54-032 1175 1,5 1,0 110 Sc 15,6 1,4 0,9 3
UGC 12430 23h 11,3m 0s +28° 44′ 0″ +05-54-049 1184 2,5 0,2 164 Sc 14,9 2,4 0,2 7
UGC 12431 23h 11,5m 0s +08° 42′ 0″ +01-59-014 0316 1,1 1,0 S 14,6 1,0 0,9 1
UGC 12432 23h 11,5m 0s +24° 38′ 0″ +04-54-000 1175 1,0 0,15 109 Sc 16,0 1,0 0,15 7
UGC 12433 23h 11,5m 0s +49° 24′ 0″ +08-42-000 1162 2,0 2,0 SB0-a 16,0 1,5 1,5 1
UGC 12434 23h 11,6m 0s +12° 54′ 0″ +02-59-000 0313 1,1 0,25 156 Sa? 15,4 0,6 0,25 6
UGC 12435 23h 11,6m 0s +31° 47′ 0″ +05-54-000 1184 1,0 0,7 45 SBa 16,0 0,9 0,6 3
UGC 12436 23h 11,7m 0s +05° 05′ 0″ +01-59-000 0316 1,0 0,2 27 DBLSYS 15,6
UGC 12437 23h 11,7m 0s +13° 10′ 0″ +02-59-011 0313 2,2 0,8 56 SBb 14,8 2,1 0,7 6
UGC 12438 23h 11,7m 0s +13° 19′ 0″ +02-59-010 0313 1,7 1,7 Sc 15,6 1,7 1,6 1
UGC 12439 23h 11,7m 0s +48° 03′ 0″ +08-42-000 1162 1,3 1,1 0 SBb 16,0 1,2 1,1 1
UGC 12440 23h 11,8m 0s +16° 11′ 0″ +03-59-012 0320 1,0 0,4 150 Sa-b 15,6 1,0 0,3 6
UGC 12441 23h 11,9m 0s +30° 52′ 0″ +05-54-000 1184 1,0 0,15 14 SB?b-c 16,0 1,0 0,15 7
UGC 12442 23h 12,0m 0s +04° 13′ 0″ +01-59-016 0316 2,1 0,5 49 Sb 13,8 +2682 2,1 0,5 6
UGC 12443 23h 12,0m 0s +23° 24′ 0″ +04-54-035 1175 1,5 1,2 165 S0 13,7 1,5 1,3 2
UGC 12444 23h 12,0m 0s +31° 17′ 0″ +05-54-051 1184 1,0 0,9 14,5 1,1 1,1
UGC 12445 23h 12,0m 0s +49° 32′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,9 S0 15,7 1,2 1,1 1
UGC 12446 23h 12,1m 0s -00° 02′ 0″ +00-59-011 0834 0,6 0,6 14,4 0,7 0,5
UGC 12447 23h 12,2m 0s +04° 15′ 0″ +01-59-017 0316 3,4 1,1 102 Sc 12,7 +2672 3,3 1,1 6
UGC 12448 23h 12,2m 0s +14° 38′ 0″ +02-59-000 0313 1,0 0,2 134 Sc 16,0 1,0 0,2 7
UGC 12449 23h 12,2m 0s +23° 03′ 0″ +04-54-000 1175 1,0 0,15 142 S 16,0 1,0 0,15 7
UGC 12450 23h 12,2m 0s +28° 03′ 0″ +05-54-052 1184 1,2 1,0 140 S 14,1 1,5 1,3
UGC 12451 23h 12,3m 0s +05° 09′ 0″ +01-59-018 0316 1,6 0,4 155 DWRFIR 16,0 1,6 0,3
UGC 12452 23h 12,5m 0s +01° 10′ 0″ +00-59-012 0834 2,0 0,15 137 Sc 15,7 1,9 0,2 7
UGC 12453 23h 12,5m 0s +18° 42′ 0″ +03-59-013 0320 1,1 0,5 106 SBa 14,9 1,1 0,4 6
UGC 12454 23h 12,6m 0s +09° 24′ 0″ +01-59-020 0316 1,1 0,4 152 S0 15,0 1,4 0,5 6
UGC 12455 23h 12,7m 0s +25° 00′ 0″ +04-54-036 1175 1,0 0,8 15 S0 14,5 1,0 0,8 2
UGC 12456 23h 12,8m 0s +18° 41′ 0″ +03-59-015 0320 1,4 1,4 E-S0 13,9 1,6 1,6
UGC 12457 23h 12,8m 0s +18° 46′ 0″ +03-59-014 0320 2,8 0,7 8 SB 14,1 2,8 0,7
UGC 12458 23h 12,8m 0s +30° 41′ 0″ +05-54-000 1184 1,0 0,12 136 Sb-c 16,5 1,0 0,15 7
UGC 12459 23h 13,2m 0s +24° 37′ 0″ +04-54-000 1175 1,1 0,4 136 Sb-c 15,6 1,0 0,4 6
UGC 12460 23h 13,2m 0s +24° 50′ 0″ +04-54-037 1175 1,0 0,6 25 SBb 15,5 1,0 0,6 4
UGC 12461 23h 13,3m 0s +04° 51′ 0″ +01-59-022 0316 1,0 0,8 S0? 15,6 0,8 0,7
UGC 12462 23h 13,3m 0s +09° 14′ 0″ +01-59-023 0316 1,2 0,3 31 Sb 15,5 1,2 0,2 6
UGC 12463 23h 13,3m 0s +13° 01′ 0″ +02-59-014 0313 1,3 1,2 E-S0 14,7 1,2 1,1
UGC 12464 23h 13,4m 0s +06° 24′ 0″ +01-59-024 0316 2,1 1,6 83 E 13,0 +3806 2,3 1,7
UGC 12465 23h 13,4m 0s +12° 55′ 0″ +02-59-015 0313 2,1 0,9 155 SBa 14,5 1,9 0,9 6
UGC 12466 23h 13,5m 0s -02° 07′ 0″ +00-59-015 0834 1,0 0,6 148 SBb 14,9 1,0 0,6 4
UGC 12467 23h 13,5m 0s +06° 22′ 0″ +01-59-000 0316 1,5 0,4 0 16,0 1,3 0,4 6
UGC 12468 23h 13,7m 0s +15° 34′ 0″ +03-59-019 0320 1,0 0,25 76 15,4 0,9 0,25
UGC 12469 23h 13,9m 0s +24° 13′ 0″ +04-54-000 1175 1,0 0,6 120 S 14,5 0,8 0,7
UGC 12470 23h 13,9m 0s +28° 13′ 0″ +05-54-055 1184 1,1 1,0 Sa 15,4 1,0 0,9 1
UGC 12471 23h 14,0m 0s +18° 17′ 0″ +03-59-021 0320 1,0 0,2 70 S 16,0 1,0 0,2 6
UGC 12472 23h 14,2m 0s +08° 37′ 0″ +01-59-026 0316 1,0 0,7 88 S0? 14,8 1,0 0,6
UGC 12473 23h 14,2m 0s +13° 13′ 0″ +02-59-018 0313 1,6 0,8 30 SBa 14,3 1,7 0,9
UGC 12474 23h 14,3m 0s +33° 43′ 0″ +06-51-002 0873 1,2 0,4 88 Sa 14,1 1,1 0,4 6
UGC 12475 23h 14,5m 0s +03° 26′ 0″ +00-59-016 0834 1,6 0,2 81 Sb 15,7 0,9 0,2 7
UGC 12476 23h 14,6m 0s +30° 04′ 0″ +05-54-057 1184 1,4 0,8 92 S0-a 14,1 1,3 0,7 4
UGC 12477 23h 14,7m 0s +18° 25′ 0″ +03-59-024 0320 1,8 1,2 DBLSYS 15,3
UGC 12478 23h 14,8m 0s +18° 26′ 0″ +03-59-025 0320 1,8 1,2 DBLSYS 15,0
UGC 12479 23h 14,9m 0s -01° 52′ 0″ +00-89-017 0834 1,0 0,35 33 Sa 15,3 1,0 0,3 6
UGC 12480 23h 14,9m 0s +07° 22′ 0″ +01-59-000 0316 1,0 1,0 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 12481 23h 15,1m 0s +13° 44′ 0″ +02-59-019 0313 0,8 0,6 45 S? 14,8 +4800 0,8 0,6
UGC 12482 23h 15,1m 0s +28° 45′ 0″ +05-54-059 1184 1,4 1,2 (E) 14,4 1,6 1,4
UGC 12483 23h 15,4m 0s +11° 05′ 0″ +02-59-020 0313 1,0 0,5 104 S 14,6 1,0 0,5
UGC 12484 23h 15,5m 0s +09° 24′ 0″ +01-59-037 0316 1,2 0,25 123 Sa 14,9 1,2 0,35 7
UGC 12485 23h 15,7m 0s +10° 02′ 0″ +02-59-023 0313 1,7 1,1 30 Sb 15,3 1,6 0,9 4
UGC 12486 23h 15,8m 0s +06° 18′ 0″ +01-59-038 0316 1,9 0,8 145 SBb 13,8 1,8 0,9 5
UGC 12487 23h 16,2m 0s +08° 57′ 0″ +01-59-039 0316 1,3 1,0 90 Sb-c 14,7 1,0 0,9 2
UGC 12488 23h 16,2m 0s +20° 42′ 0″ +03-59-000 0320 1,1 0,3 60 16,5 1,1 0,3 6
UGC 12489 23h 16,2m 0s +22° 37′ 0″ +04-55-000 0843 1,3 0,15 176 Sc 16,0 1,3 0,15 7
UGC 12490 23h 16,2m 0s +24° 57′ 0″ +04-55-001 0843 1,0 0,8 75 SBa 14,0 +8400 0,9 0,7 2
UGC 12491 23h 16,3m 0s +42° 41′ 0″ +07-47-011 0876 1,0 0,8 40 (E) 15,3 1,2 1,0
UGC 12492 23h 16,4m 0s -01° 20′ 0″ +00-59-020 0834 1,1 0,8 98 S0 14,9 1,1 0,9
UGC 12493 23h 16,4m 0s -00° 01′ 0″ +00-59-021 0834 1,4 0,9 165 S 14,4 +8700 1,6 0,9
UGC 12494 23h 16,4m 0s +06° 35′ 0″ +01-59-040 0316 1,5 0,5 35 Sc/SBc 15,0 1,4 0,5 6
UGC 12495 23h 16,4m 0s +16° 21′ 0″ +03-59-035 0320 1,4 0,8 100 Sc-IRR 15,2 1,0 0,7
UGC 12496 23h 16,5m 0s +41° 48′ 0″ +07-47-012 0876 1,0 0,25 18 Sa 14,8 1,1 0,25 7
UGC 12497 23h 16,6m 0s +07° 25′ 0″ +01-59-045 0316 1,1 0,25 101 IRR 15,6 0,9 0,3
UGC 12498 23h 16,6m 0s +07° 50′ 0″ +01-59-042 0316 1,5 0,6 23 Sb 15,0 1,3 0,6 6
UGC 12499 23h 16,6m 0s +25° 53′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 0,7 0 17,0 1,1 0,7
UGC 12500 23h 16,7m 0s +08° 04′ 0″ +01-59-044 0316 1,5 0,4 20 S 15,2 1,6 0,4 6

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]