Zoznam UGC objektov 4501 – 5000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 4501 do 5000.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 4501 08h 34,5m 0s +25° 07′ 0″ +04-21-001 1355 2,2 0,6 93 S 14,8 2,1 0,5 6
UGC 4502 08h 34,5m 0s +73° 55′ 0″ +12-09-002 1325 1,7 0,4 75 SBc 15,6 1,5 0,4 6
UGC 4503 08h 34,6m 0s +28° 53′ 0″ +05-21-002 0924 2,8 1,7 35 Sb/Sc 13,6 2,2 1,6 4
UGC 4504 08h 34,8m 0s +20° 41′ 0″ +04-21-002 1355 1,5 1,0 30 Sc 15,3 1,3 0,8 3
UGC 4505 08h 35,2m 0s +50° 36′ 0″ +09-14-000 0671 1,3 0,2 59 S 15,0 1,3 0,2 6
UGC 4506 08h 35,3m 0s +19° 54′ 0″ +03-22-019 1311 0,8 1,7 14,5 0,7 0,5
UGC 4507 08h 35,3m 0s +43° 43′ 0″ +07-18-032 0707 1,9 0,4 43 Sb 15,0 1,8 0,4 6
UGC 4508 08h 35,4m 0s -02° 17′ 0″ +00-22-025 1305 0,35 0,35 EXCMPT 14,5 0,35 0,35
UGC 4509 08h 35,4m 0s +25° 56′ 0″ +04-21-009 1355 2,2 0,7 TRPSYS 14,4 +5435
UGC 4510 08h 35,4m 0s +73° 40′ 0″ +12-09-003 1325 1,4 0,5 143 Sa 14,5 1,6 0,6 6
UGC 4511 08h 35,5m 0s +30° 58′ 0″ +05-21-003 0924 1,2 0,5 18 Sc 14,8 1,2 0,5 6
UGC 4512 08h 35,5m 0s +61° 08′ 0″ +10-13-005 1296 1,5 0,7 110 Sc 15,3 1,0 0,6 5
UGC 4513 08h 35,6m 0s +40° 32′ 0″ +07-18-033 0707 1,0 1,0 COMPACT 15,0 1,0 1,0
UGC 4514 08h 35,9m 0s +53° 38′ 0″ +09-14-081 0679 2,3 1,1 70 SBc 14,1 1,8 0,8
UGC 4515 08h 36,4m 0s +52° 38′ 0″ +09-14-082 0679 1,7 0,7 175 SB:b 14,5 1,6 0,8 5
UGC 4516 08h 36,6m 0s +67° 02′ 0″ +11-11-019 1289 1,7 0,3 123 Sc-IRR 15,2 1,4 0,3 6
UGC 4517 08h 36,9m 0s +73° 52′ 0″ +12-09-004 1329 1,1 1,1 15,5 0,9 0,8
UGC 4518 08h 37,4m 0s +42° 07′ 0″ +07-18-000 0707 1,0 0,3 140 16,0 0,9 0,2
UGC 4519 08h 37,5m 0s +23° 43′ 0″ +04-21-012 1355 1,2 1,1 Sc? 14,1 1,1 1,1 1
UGC 4520 08h 37,5m 0s +37° 05′ 0″ +06-19-014 0648 1,2 0,5 165 S 15,7 0,9 0,5
UGC 4521 08h 37,5m 0s +43° 01′ 0″ +07-18-034 0707 1,2 0,3 112 Sb-c 15,5 1,1 0,3 6
UGC 4522 08h 37,5m 0s +71° 09′ 0″ +12-09-006 1325 1,0 1,0 Sc 15,0 0,9 0,9 1
UGC 4523 08h 37,5m 0s +73° 09′ 0″ +12-09-005 1325 2,8 2,4 150 Sc 14,0 2,8 2,4 1
UGC 4524 08h 37,6m 0s +05° 49′ 0″ +01-22-000 0642 1,4 0,2 49 Sc 15,2 1,4 0,2 7
UGC 4525 08h 37,9m 0s +51° 26′ 0″ +09-14-085 0679 1,3 0,8 88 SBb 15,1 1,2 0,8
UGC 4526 08h 38,0m 0s +19° 32′ 0″ +03-22-021 1311 1,4 0,35 59 Sa-b 14,8 1,3 0,35 6
UGC 4527 08h 38,0m 0s +77° 06′ 0″ +13-07-000 0693 1,5 1,0 40 DWRFIR 17,0 0,8 0,5
UGC 4528 08h 38,2m 0s +16° 22′ 0″ +03-22-022 1311 1,0 0,9 16,0 1,0 0,9 1
UGC 4529 08h 38,2m 0s +46° 58′ 0″ +08-16-000 0671 1,0 0,2 123 Sb-c 16,5 0,7 0,1 6
UGC 4530 08h 38,2m 0s +57° 46′ 0″ +10-13-012 1296 1,1 0,7 37 Sb/Sc 16,0 1,1 0,7 4
UGC 4531 08h 38,7m 0s +33° 03′ 0″ +06-19-015 0648 1,2 0,4 40 SBb 14,5 1,2 0,4 6
UGC 4532 08h 38,8m 0s +19° 02′ 0″ +03-22-023 1311 1,6 0,18 34 Sb-c 15,4 1,4 0,2 7
UGC 4533 08h 38,9m 0s +05° 09′ 0″ +01-22-016 0642 1,8 0,7 14 PECULR 13,4 1,9 0,7
UGC 4534 08h 39,2m 0s +37° 23′ 0″ +06-19-016 0648 1,9 0,7 72 S0-a 13,7 1,9 0,5 6
UGC 4535 08h 39,2m 0s +64° 26′ 0″ +11-11-025 1286 1,4 0,6 130 Sb 15,7 0,9 0,4 6
UGC 4536 08h 39,3m 0s +65° 22′ 0″ +11-11-021 1286 2,3 2,2 SBc 15,5 2,0 2,0 1
UGC 4537 08h 39,5m 0s +35° 58′ 0″ +06-19-000 0648 1,0 0,1 149 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 4538 08h 39,5m 0s +65° 14′ 0″ +11-11-023 1286 1,5 1,3 140 Sc 16,0 1,3 1,1 1
UGC 4539 08h 39,5m 0s +67° 08′ 0″ +11-11-024 1286 1,0 0,7 18 Sc 14,5 1,0 0,7 3
UGC 4540 08h 39,9m 0s +10° 46′ 0″ +02-22-004 0456 1,7 1,6 14,6 1,3 1,2
UGC 4541 08h 39,9m 0s +14° 28′ 0″ +02-22-005 0456 3,6 1,1 148 Sa 13,0 3,6 1,2 6
UGC 4542 08h 39,9m 0s +25° 15′ 0″ +04-21-014 1355 1,5 1,5 15,5 1,3 1,3 1
UGC 4543 08h 39,9m 0s +45° 55′ 0″ +08-16-000 0671 3,6 2,0 160 15,1 2,0 1,7
UGC 4544 08h 40,0m 0s +50° 22′ 0″ +08-16-024 0671 2,0 1,5 140 Sa? 12,4 +3314 1,7 1,2
UGC 4545 08h 40,2m 0s +13° 50′ 0″ +02-22-007 0456 1,3 1,1 S 14,5 1,1 0,7
UGC 4546 08h 40,2m 0s +52° 11′ 0″ +09-15-003 0982 1,4 0,2 25 Sa 14,9 1,2 0,25 7
UGC 4547 08h 40,2m 0s +73° 11′ 0″ +12-09-009 1325 1,4 0,2 26 Sb-c 15,2 1,3 0,2 7
UGC 4548 08h 40,3m 0s +18° 24′ 0″ +03-22-024 1311 1,2 0,2 50 S 15,1 1,0 0,2 6
UGC 4549 08h 40,4m 0s +59° 00′ 0″ +10-13-014 1296 1,7 1,4 10 Sc? 14,2 1,3 1,1
UGC 4550 08h 40,5m 0s +13° 16′ 0″ +02-22-008 0456 2,8 0,4 4 Sb 14,8 2,2 0,35 7
UGC 4551 08h 40,5m 0s +49° 58′ 0″ +08-16-025 0671 1,7 0,6 113 S0? 13,1 1,8 0,6
UGC 4552 08h 40,6m 0s +10° 55′ 0″ +02-22-009 0456 1,1 0,8 40 Sb 15,0 1,0 0,6 3
UGC 4553 08h 40,8m 0s +03° 48′ 0″ +01-22-017 0642 1,3 0,6 30 S 14,8 1,0 0,4 5
UGC 4554 08h 40,8m 0s +22° 17′ 0″ +04-21-015 1355 1,4 0,4 90 Sc 15,4 1,3 0,3 6
UGC 4555 08h 40,9m 0s +34° 54′ 0″ +06-19-018 0648 1,7 1,6 SBb/Sc 13,1 1,7 1,6 1
UGC 4556 08h 40,9m 0s +41° 55′ 0″ +07-18-041 0707 0,8 0,25 21 PECULR 14,1 0,8 0,25
UGC 4557 08h 41,0m 0s +84° 29′ 0″ +14-04-000 0692 1,1 0,5 15 IRR 16,5 1,1 0,4
UGC 4558 08h 41,0m 0s +33° 42′ 0″ +06-19-019 0648 1,8 0,3 17 Sb-c 15,2 1,6 0,3 7
UGC 4559 08h 41,1m 0s +30° 18′ 0″ +05-21-004 0924 3,0 0,6 50 Sa-b 14,7 2,8 0,6 7
UGC 4560 08h 41,2m 0s +52° 40′ 0″ +09-15-014 0982 1,2 0,3 122 Sa-b 15,7 1,1 0,3 7
UGC 4561 08h 41,3m 0s +01° 01′ 0″ +00-23-001 0469 1,1 0,25 2 S 15,0 1,1 0,25 6
UGC 4562 08h 41,4m 0s +41° 55′ 0″ +07-18-000 0671 1,3 0,9 127 SBc 15,4 1,1 0,7 3
UGC 4563 08h 41,5m 0s +78° 45′ 0″ +13-07-000 0693 1,1 0,8 130 DWARF 16,5 0,8 0,4
UGC 4564 08h 41,6m 0s +55° 17′ 0″ +09-15-017 0982 1,0 0,2 37 S 15,0 1,0 0,2 6
UGC 4565 08h 41,7m 0s +09° 43′ 0″ +02-23-000 0438 1,0 0,10 114 Sc 16,0 0,9 0,10 7
UGC 4566 08h 41,8m 0s +78° 44′ 0″ +13-07-000 0693 1,1 0,9 DWARF 16,5 0,9 0,8
UGC 4567 08h 42,0m 0s +09° 59′ 0″ +02-23-000 0438 1,0 0,2 167 S 15,3 0,8 0,15 6
UGC 4568 08h 42,0m 0s +10° 40′ 0″ +02-23-001 0438 1,7 0,4 80 IRR 14,9 1,5 0,4 7
UGC 4569 08h 42,0m 0s +73° 10′ 0″ +12-09-010 1325 2,3 1,8 105 E 12,8 2,3 1,8
UGC 4570 08h 42,2m 0s +28° 00′ 0″ +05-21-000 0924 1,1 0,9 16,5 1,0 0,8
UGC 4571 08h 42,3m 0s +01° 20′ 0″ +00-23-000 0469 1,0 0,4 160 Sc 15,7 1,0 0,4 6
UGC 4572 08h 42,4m 0s +37° 07′ 0″ +06-19-021 0648 0,7 0,7 COMPACT 13,8 0,6 0,6
UGC 4573 08h 42,6m 0s +09° 50′ 0″ +00-23-002 0438 1,6 1,4 Sc 14,0 1,5 1,5 1
UGC 4574 08h 42,6m 0s +74° 17′ 0″ +12-09-013 1325 2,8 1,7 175 SBb 12,4 +2228 2,7 1,6 4
UGC 4575 08h 42,7m 0s +24° 03′ 0″ +04-21-018 1355 1,2 0,5 118 Sb 15,6 1,1 0,5 6
UGC 4576 08h 42,7m 0s +73° 43′ 0″ +12-09-011 1325 1,6 0,3 126 S 13,2 +2632 1,5 0,3 6
UGC 4577 08h 42,8m 0s +73° 05′ 0″ +12-09-012 1325 1,3 1,0 5 (S0) 15,0 1,4 1,2 2
UGC 4578 08h 42,9m 0s +41° 46′ 0″ +07-18-046 0707 1,3 0,8 65 Sb 15,1 1,1 0,8 2
UGC 4579 08h 43,0m 0s +35° 53′ 0″ +06-19-000 0648 1,0 0,1 81 Sc 16,5 0,7 0,1 7
UGC 4580 08h 43,0m 0s +48° 37′ 0″ +08-16-000 0671 0,9 0,45 7 Sb-c 14,5 0,9 0,45 5
UGC 4581 08h 43,0m 0s +74° 09′ 0″ +12-09-015 1325 2,0 2,0 E 12,6 2,0 2,0
UGC 4582 08h 43,1m 0s +12° 58′ 0″ +02-23-003 0438 1,3 0,4 150 S 15,0 1,2 0,4 6
UGC 4583 08h 43,1m 0s +73° 50′ 0″ +12-09-000 1325 0,35 0,35 COMPACT 14,4 0,35 0,35
UGC 4584 08h 43,2m 0s +12° 49′ 0″ +02-23-004 0438 1,6 1,5 Sc 13,9 1,5 1,5 1
UGC 4585 08h 43,3m 0s +74° 07′ 0″ +12-09-016 1325 1,7 0,35 73 S 14,3 1,5 0,35
UGC 4586 08h 43,5m 0s +75° 29′ 0″ +13-07-000 0693 1,1 0,15 166 Sc 16,5 1,3 0,15 7
UGC 4587 08h 43,7m 0s +49° 44′ 0″ +08-16-029 0671 1,7 1,0 8 S0? 13,8 1,7 1,2 3
UGC 4588 08h 43,8m 0s +19° 12′ 0″ +03-23-002 0062 1,7 0,3 159 Sc 15,0 1,5 0,2 6
UGC 4589 08h 43,8m 0s +28° 22′ 0″ +05-21-007 0924 1,3 0,9 20 E 14,6 1,4 1,0
UGC 4590 08h 43,9m 0s +13° 24′ 0″ +02-23-006 0438 1,4 0,4 20 S 15,0 1,1 0,4 6
UGC 4591 08h 43,9m 0s +28° 27′ 0″ +05-21-008 0924 1,4 0,15 18 Sc 15,6 1,4 0,15 7
UGC 4592 08h 44,0m 0s +21° 55′ 0″ +04-21-020 1355 1,6 0,5 143 SB 15,5 1,5 0,5
UGC 4593 08h 44,0m 0s +70° 18′ 0″ +12-09-000 1325 0,7 0,45 155 PECULR 13,4 0,6 0,4
UGC 4594 08h 44,1m 0s +07° 09′ 0″ +01-23-003 1358 1,0 0,5 70 Sa-b 14,8 1,1 0,6 5
UGC 4595 08h 44,1m 0s +28° 27′ 0″ +05-21-009 0924 1,7 0,7 90 SBb 15,2 1,6 0,7 5
UGC 4596 08h 44,3m 0s +19° 49′ 0″ +03-23-004 0062 1,2 1,0 155 S0 15,0 1,1 1,0 1
UGC 4597 08h 44,7m 0s +26° 05′ 0″ +04-21-021 1355 1,1 0,5 70 S 14,9 1,1 0,5 5
UGC 4598 08h 44,8m 0s +42° 03′ 0″ +07-18-048 0707 1,0 1,0 Sc 16,5 0,7 0,7 1
UGC 4599 08h 44,9m 0s +13° 36′ 0″ +02-23-007 0438 2,1 2,1 S0 14,9 2,1 2,0 1
UGC 4600 08h 44,9m 0s +37° 56′ 0″ +06-20-005 1342 1,2 0,7 110 (S0) 15,0 1,3 0,8
UGC 4601 08h 45,0m 0s +85° 00′ 0″ +14-05-001 0727 1,6 0,7 140 14,9 1,6 0,7
UGC 4602 08h 45,0m 0s +26° 00′ 0″ +04-21-022 1355 1,3 0,5 130 Sa-b 15,1 1,4 0,5 6
UGC 4603 08h 45,0m 0s +70° 30′ 0″ +12-09-020 1325 1,8 1,3 82 SBb 14,3 1,8 1,3 3
UGC 4604 08h 45,1m 0s +73° 39′ 0″ +12-09-019 1325 1,7 1,7 SB0 13,0 +3546 1,7 1,7 1
UGC 4605 08h 45,2m 0s +60° 25′ 0″ +10-13-017 1296 4,2 0,7 63 Sa-b 12,8 +1360 4,3 0,7 6
UGC 4606 08h 45,3m 0s +17° 54′ 0″ +03-23-005 0062 1,6 0,8 173 S0-a 14,4 1,2 0,6 5
UGC 4607 08h 45,4m 0s +17° 48′ 0″ +03-23-006 0062 1,3 0,25 86 Sb-c 15,1 1,2 0,2 6
UGC 4608 08h 45,6m 0s +18° 31′ 0″ +03-23-008 0062 1,0 0,7 165 SBa 14,4 0,9 0,7 2
UGC 4609 08h 45,7m 0s +41° 23′ 0″ +07-18-049 0707 2,0 1,2 PECULR 15,4
UGC 4610 08h 45,8m 0s +01° 15′ 0″ +00-23-000 0469 1,1 0,3 145 Sb-c 15,7 1,1 0,2 6
UGC 4611 08h 45,8m 0s +30° 04′ 0″ +05-21-011 0924 1,8 0,2 107 Sc 15,6 1,4 0,2 7
UGC 4612 08h 46,0m 0s +85° 44′ 0″ +14-05-000 0727 1,5 1,0 175 DWRFSP 17,0 1,0 0,5
UGC 4613 08h 46,1m 0s +01° 13′ 0″ +00-23-003 0469 1,7 1,5 SBb 14,9 1,7 1,5 1
UGC 4614 08h 46,1m 0s +36° 17′ 0″ +06-20-000 1342 1,2 0,8 PECULR 14,3 0,7 0,7
UGC 4615 08h 46,1m 0s +41° 58′ 0″ +07-18-051 0707 1,0 0,3 14 SBc 15,6 1,1 0,3 6
UGC 4616 08h 46,2m 0s +36° 53′ 0″ +06-20-007 1342 1,6 0,9 155 Sa-b 14,9 1,0 0,7
UGC 4617 08h 46,4m 0s +29° 43′ 0″ +05-21-012 0924 1,6 0,6 57 Sc 15,5 1,6 0,6 6
UGC 4618 08h 46,4m 0s +66° 29′ 0″ +11-11-000 1286 1,0 0,6 100 S:IV-V 16,5 0,8 0,6
UGC 4619 08h 46,5m 0s +19° 16′ 0″ +03-23-010 0065 2,3 2,3 E+COMP 13,4 +4223 2,8 2,8
UGC 4620 08h 46,5m 0s +19° 16′ 0″ +03-23-011 0062 2,3 2,3 E+COMP 14,4 +3792 2,8 2,8
UGC 4621 08h 47,0m 0s +35° 15′ 0″ +06-20-008 1342 1,3 0,7 140 PECULR 13,6 1,0 0,6
UGC 4622 08h 47,0m 0s +41° 29′ 0″ +07-18-056 0707 1,4 1,1 Sc 15,3 0,9 0,8 1
UGC 4623 08h 47,1m 0s +76° 41′ 0″ +13-07-007 0693 3,5 1,0 60 Sc 13,5 3,3 0,9 6
UGC 4624 08h 47,4m 0s +26° 08′ 0″ +04-21-023 1355 1,1 0,5 30 Sa-b 15,4 1,0 0,4 6
UGC 4625 08h 47,6m 0s +03° 40′ 0″ +01-23-000 1358 1,7 0,15 124 Sc 15,4 1,7 0,15 7
UGC 4626 08h 48,0m 0s +24° 30′ 0″ +04-21-000 1355 1,0 1,0 DWARF 18,
UGC 4627 08h 48,0m 0s +47° 44′ 0″ +08-16-032 0671 1,2 1,1 S0 14,3 0,8 0,8 1
UGC 4628 08h 48,0m 0s +51° 19′ 0″ +09-15-035 0982 1,8 0,3 74 Sc 15,5 1,4 0,2 6
UGC 4629 08h 48,3m 0s +53° 48′ 0″ +09-15-037 0982 1,5 1,1 80 E 14,4 1,6 1,2
UGC 4630 08h 48,4m 0s +73° 41′ 0″ +12-09-026 1325 2,6 2,3 0 Sa 11,9 2,5 2,2 1
UGC 4631 08h 48,5m 0s +19° 32′ 0″ +03-23-014 0062 1,1 1,0 S0 15,3 1,2 1,1 1
UGC 4632 08h 48,5m 0s +31° 04′ 0″ +05-21-014 0924 1,8 1,8 SB:0 14,3 2,0 2,
UGC 4633 08h 48,5m 0s +53° 04′ 0″ +09-15-036 0982 1,1 0,5 87 SBb 15,5 1,1 0,5 6
UGC 4634 08h 48,5m 0s +73° 44′ 0″ +12-09-000 1325 1,3 1,3 DWRFIR 16,5 1,1 1,1
UGC 4635 08h 48,6m 0s +41° 02′ 0″ +07-18-058 0707 1,8 0,8 PECULR 15,2
UGC 4636 08h 48,8m 0s +29° 29′ 0″ +05-21-000 0924 1,0 0,15 173 S 15,6 0,9 0,15 6
UGC 4637 08h 49,0m 0s +78° 25′ 0″ +13-07-010 0693 6,5 5,8 S0/Sa 10,8 +1299 6,8 6,8 1
UGC 4638 08h 49,1m 0s -02° 10′ 0″ +00-23-005 0469 2,0 1,0 DBLSYS 14,5
UGC 4639 08h 49,1m 0s +17° 08′ 0″ +03-23-015 0062 1,4 1,3 S0? 14,5 1,3 1,2
UGC 4640 08h 49,2m 0s -01° 58′ 0″ +00-23-007 0469 3,4 1,2 3 Sc 14,2 3,0 1,2 6
UGC 4641 08h 49,6m 0s +33° 36′ 0″ +06-20-011 1342 9,2 2,6 44 Sb 9,7 +338 9,0 2,6 6
UGC 4642 08h 49,6m 0s +42° 36′ 0″ +07-18-060 0707 0,7 0,7 S 14,1 0,7 0,7 1
UGC 4643 08h 49,8m 0s +21° 37′ 0″ +04-21-024 1355 1,7 1,3 90 Sb/Sc 14,6 1,7 1,2 1
UGC 4644 08h 49,8m 0s +79° 53′ 0″ +13-07-012 0693 1,2 1,1 SBb 15,4 1,1 1,0 1
UGC 4645 08h 49,9m 0s +51° 31′ 0″ +09-15-041 0982 3,8 3,8 Sa 10,4 +709 4,0 4,0 1
UGC 4646 08h 50,0m 0s +85° 42′ 0″ +14-05-002 0727 3,6 2,7 175 Sc 13,2 2,8 2,2 3
UGC 4647 08h 50,1m 0s -02° 25′ 0″ +00-23-008 0469 2,0 0,4 19 Sa-b 14,1 2,0 0,4 6
UGC 4648 08h 50,2m 0s +45° 31′ 0″ +08-16-033 0671 1,2 1,0 135 DWARF 17,0 0,7 0,6
UGC 4649 08h 50,3m 0s +40° 55′ 0″ +07-18-062 0707 1,3 0,8 25 14,9 0,8 0,8
UGC 4650 08h 50,4m 0s +39° 20′ 0″ +07-18-061 0707 1,9 0,8 90 Sa-b 14,6 1,5 0,5 6
UGC 4651 08h 50,5m 0s -00° 51′ 0″ +00-23-000 0469 1,0 1,0 17,0 0,9 0,9 1
UGC 4652 08h 50,5m 0s +09° 20′ 0″ +02-23-009 0438 1,4 1,1 Sa-b 15,0 1,0 1,0
UGC 4653 08h 50,7m 0s +35° 20′ 0″ +06-20-012 1342 1,8 0,8 TRPSYS 15,0
UGC 4654 08h 50,7m 0s +57° 21′ 0″ +10-13-031 1296 1,0 0,8 165 S0 13,9 1,0 0,8 2
UGC 4655 08h 50,9m 0s +04° 58′ 0″ +01-23-000 1358 1,2 0,1 156 Sc 15,6 1,0 0,1 7
UGC 4656 08h 51,0m 0s +18° 22′ 0″ +03-23-000 0062 1,5 0,3 162 Sb 15,3 1,1 0,25 6
UGC 4657 08h 51,1m 0s +18° 52′ 0″ +03-23-000 0062 1,5 0,15 18 Sc 15,6 1,2 0,15 7
UGC 4658 08h 51,2m 0s +32° 52′ 0″ +06-20-013 1342 2,4 2,2 Sc 14,9 2,2 2,0 1
UGC 4659 08h 51,2m 0s +47° 17′ 0″ +08-16-034 0671 2,4 0,9 115 15,5 1,7 0,5
UGC 4660 08h 51,3m 0s +34° 44′ 0″ +06-20-014 1342 1,7 1,3 DWRFSP 17,0 1,1 1,1
UGC 4661 08h 51,3m 0s +36° 38′ 0″ +06-20-015 1342 1,0 0,3 11 S 15,1 0,9 0,3 6
UGC 4662 08h 51,3m 0s +49° 20′ 0″ +08-16-035 0671 0,9 0,8 S 13,4 1,0 0,8 1
UGC 4663 08h 51,5m 0s +20° 34′ 0″ +04-21-000 1355 1,8 0,4 0 DWARF 18,
UGC 4664 08h 51,5m 0s +39° 44′ 0″ +07-18-064 0707 1,6 1,0 165 Sa? 13,9 0,9 0,7
UGC 4665 08h 51,6m 0s +68° 28′ 0″ +11-11-033 1286 1,1 0,25 4 S 15,5 1,2 0,30 6
UGC 4666 08h 51,7m 0s +58° 55′ 0″ +10-13-039 1296 4,7 2,5 38 PECULR 12,1 +877 3,0 2,5
UGC 4667 08h 51,9m 0s +20° 25′ 0″ +03-23-017 0062 1,1 0,9 100 Sb/SBb 14,7 0,9 0,7 2
UGC 4668 08h 52,1m 0s +57° 52′ 0″ +10-13-044 1296 1,1 0,15 84 Sb-c 15,6 1,1 0,15 7
UGC 4669 08h 52,3m 0s +19° 07′ 0″ +03-23-018 0062 1,6 1,4 Sc/IRR 15,5 1,3 1,2 1
UGC 4670 08h 53,1m 0s +13° 25′ 0″ +02-23-010 0438 1,6 1,2 S0 14,2 1,7 1,4
UGC 4671 08h 53,1m 0s +52° 18′ 0″ +09-15-053 0982 1,6 1,4 S 13,6 1,6 1,4
UGC 4672 08h 53,2m 0s -02° 06′ 0″ +00-23-013 0469 1,0 1,0 S 14,8 0,9 0,9 1
UGC 4673 08h 53,3m 0s +02° 43′ 0″ +01-23-005 1358 1,5 1,2 20 SBc 14,9 1,4 1,2 1
UGC 4674 08h 53,3m 0s +51° 33′ 0″ +09-15-055 0982 1,8 1,4 160 E 13,1 +4956 2,2 1,6
UGC 4675 08h 53,3m 0s +52° 16′ 0″ +09-15-057 0982 1,3 0,4 165 SB:a-b 14,1 1,4 0,4 6
UGC 4676 08h 53,5m 0s +52° 00′ 0″ +09-15-058 0982 1,3 0,5 55 Sc 16,0 1,3 0,5 6
UGC 4677 08h 53,6m 0s +13° 22′ 0″ +02-23-012 0438 1,5 1,1 120 Sc 15,1 1,4 1,1 2
UGC 4678 08h 53,6m 0s +39° 34′ 0″ +07-19-005 0721 1,1 1,1 SBb 14,4 1,1 1,0 1
UGC 4679 08h 53,6m 0s +51° 40′ 0″ +09-15-059 0982 1,4 0,2 91 Sc 16,5 1,1 0,15 7
UGC 4680 08h 53,7m 0s -02° 23′ 0″ +00-23-017 0469 1,8 0,6 167 Sa? 13,8 1,7 0,5 6
UGC 4681 08h 53,7m 0s +11° 45′ 0″ +02-23-013 0438 1,0 0,2 162 S 15,6 0,9 0,25
UGC 4682 08h 54,0m 0s +86° 20′ 0″ +14-05-003 0727 1,3 0,7 67 Sc 16,5 1,1 0,5 5
UGC 4683 08h 54,0m 0s +59° 16′ 0″ +10-13-046 1296 2,0 1,1 110 DWRFIR 16,5 1,6 1,1
UGC 4684 08h 54,1m 0s +00° 33′ 0″ +00-23-018 0469 1,4 1,1 175 Sc 14,7 1,3 1,0 2
UGC 4685 08h 54,3m 0s +13° 24′ 0″ +02-23-014 0438 1,4 0,6 150 S 14,2 1,4 0,5 6
UGC 4686 08h 54,4m 0s +43° 18′ 0″ +07-19-007 0721 0,8 0,45 90 S 14,5 0,8 0,5
UGC 4687 08h 54,4m 0s +66° 40′ 0″ +11-11-000 1286 0,7 0,6 45 PECULR 14,2 0,7 0,6
UGC 4688 08h 54,5m 0s +17° 29′ 0″ +03-23-020 0062 1,0 0,7 170 SB 14,6 0,9 0,6
UGC 4689 08h 54,5m 0s +39° 43′ 0″ +07-19-006 0721 1,0 0,25 24 S 16,0 0,9 0,2 6
UGC 4690 08h 54,5m 0s +52° 23′ 0″ +09-15-061 0982 1,2 0,6 120 Sa-b 14,9 1,1 0,5 5
UGC 4691 08h 54,7m 0s +03° 06′ 0″ +01-23-006 1358 4,0 1,4 107 SBb 12,9 4,1 1,4 6
UGC 4692 08h 54,9m 0s +03° 16′ 0″ +01-23-007 1358 1,6 1,2 30 S0 13,7 +3537 1,6 1,2 2
UGC 4693 08h 55,0m 0s +66° 25′ 0″ +11-11-034 1286 1,3 0,7 110 SIV 16,5 0,9 0,5
UGC 4694 08h 55,1m 0s +12° 41′ 0″ +02-23-015 0438 1,0 0,6 55 SBc 15,1 0,9 0,6 4
UGC 4695 08h 55,3m 0s +53° 57′ 0″ +09-15-063 0982 2,0 1,3 23 Sc 12,3 1,8 1,3 3
UGC 4696 08h 55,4m 0s +53° 49′ 0″ +09-15-067 0982 1,1 0,1 136 Sc 15,7 1,1 0,1 7
UGC 4697 08h 55,4m 0s +70° 13′ 0″ +12-09-028 1325 1,7 0,3 57 SBc 16,0 1,5 0,3 6
UGC 4698 08h 55,5m 0s +28° 29′ 0″ +05-21-015 0924 1,7 0,8 55 SBa-b 14,6 1,6 0,8 5
UGC 4699 08h 55,6m 0s +39° 42′ 0″ +07-19-008 0721 1,3 1,2 PECULR 14,7 1,2 1,2
UGC 4700 08h 55,6m 0s +41° 46′ 0″ +07-19-010 0721 1,2 1,1 Sb 14,6 1,1 1,0 1
UGC 4701 08h 55,6m 0s +78° 29′ 0″ +13-07-013 0693 2,2 1,0 110 15,7 2,1 0,9 5
UGC 4702 08h 55,7m 0s +39° 00′ 0″ +07-19-009 0721 1,5 1,4 S0? 15,0 1,0 0,9
UGC 4703 08h 55,8m 0s +06° 31′ 0″ +01-23-013 1358 1,9 0,4 DBLSYS 15,5 +3556
UGC 4704 08h 55,8m 0s +39° 24′ 0″ +07-19-011 0721 4,1 0,4 115 15,5 4,0 0,3 7
UGC 4705 08h 56,0m 0s +55° 53′ 0″ +09-15-066 0982 2,2 1,1 125 SBb 13,8 2,2 1,1 5
UGC 4706 08h 56,0m 0s +65° 06′ 0″ +11-11-035 1286 1,4 1,1 165 SBb 15,5 1,3 1,1 1
UGC 4707 08h 56,2m 0s +06° 30′ 0″ +01-23-015 1358 2,3 2,3 Sa/SBb 13,3 2,2 2,1 1
UGC 4708 08h 56,2m 0s +45° 06′ 0″ +08-17-003 1004 3,5 1,7 178 SBb 12,3 +1840 3,0 1,5 5
UGC 4709 08h 56,2m 0s +46° 08′ 0″ +08-17-005 1004 0,55 0,45 10 S 14,5 0,55 0,45
UGC 4710 08h 56,4m 0s +11° 22′ 0″ +02-23-016 0438 1,2 1,1 E-S0 14,2 1,4 1,2
UGC 4711 08h 56,6m 0s +78° 57′ 0″ +13-07-000 0693 1,1 1,0 15,4 0,8 0,8
UGC 4712 08h 56,7m 0s +11° 20′ 0″ +02-23-000 0438 1,0 0,25 131 S 15,2 1,1 0,25 6
UGC 4713 08h 56,7m 0s +52° 42′ 0″ +09-15-070 0982 1,9 1,3 177 Sb 13,7 1,7 1,3 2
UGC 4714 08h 56,7m 0s +78° 46′ 0″ +13-07-014 0693 1,4 1,1 105 Sb 13,7 1,2 1,1 2
UGC 4715 08h 56,8m 0s +53° 16′ 0″ +09-15-071 0982 1,0 0,5 PECULR 16,0
UGC 4716 08h 57,0m 0s +40° 30′ 0″ +07-19-012 0721 1,4 0,9 SBb 15,5 1,4 0,9
UGC 4717 08h 57,0m 0s +51° 25′ 0″ +09-15-073 0982 1,1 0,5 40 Sa-b 15,1 0,6 0,2 5
UGC 4718 08h 57,1m 0s +35° 55′ 0″ +06-20-017 1342 1,4 0,3 133 PECULR 13,7 +3113 1,3 0,3 6
UGC 4719 08h 57,1m 0s +50° 53′ 0″ +09-15-072 0982 2,3 0,3 95 Sc 15,0 2,2 0,3 7
UGC 4720 08h 57,2m 0s +34° 51′ 0″ +06-20-016 1342 1,1 0,4 178 S 15,5 1,0 0,3 6
UGC 4721 08h 57,3m 0s +17° 07′ 0″ +03-23-000 0062 1,1 1,0 SBc 15,5 1,0 0,9 1
UGC 4722 08h 57,5m 0s +25° 47′ 0″ +04-21-026 1355 1,6 0,25 32 S-IRR 15,2 1,6 0,3 7
UGC 4723 08h 57,6m 0s +03° 22′ 0″ +01-23-017 1358 1,1 1,1 S0 14,5 +3725 1,1 1,1 1
UGC 4724 08h 57,7m 0s +17° 34′ 0″ +03-23-026 0062 1,1 0,2 52 IRR 15,3 1,2 0,3
UGC 4725 08h 57,8m 0s +32° 12′ 0″ +05-21-000 0924 1,5 0,15 67 Sc 15,7 1,0 0,1 7
UGC 4726 08h 57,8m 0s +35° 57′ 0″ +06-20-019 1342 1,8 1,1 2 SBc/Sc 14,8 1,6 1,1
UGC 4727 08h 57,8m 0s +60° 21′ 0″ +10-13-051 1296 1,3 0,12 81 Sc 16,0 1,1 0,1 7
UGC 4728 08h 57,9m 0s +17° 23′ 0″ +03-23-000 0062 1,1 0,3 55 Sa-b 16,0 1,1 0,3 6
UGC 4729 08h 57,9m 0s +17° 49′ 0″ +03-23-027 0062 1,0 0,9 SBc 14,7 1,1 1,0 1
UGC 4730 08h 58,0m 0s +60° 21′ 0″ +10-13-052 1396 0,9 0,3 93 14,3 0,9 0,3
UGC 4731 08h 58,3m 0s +10° 49′ 0″ +02-23-017 0438 1,4 1,4 S0-a 14,7 1,5 1,4 1
UGC 4732 08h 58,3m 0s +11° 17′ 0″ +02-23-018 0438 0,7 0,6 PECULR 14,1 0,8 0,7
UGC 4733 08h 58,6m 0s +04° 18′ 0″ +01-23-000 1358 1,3 0,1 178 Sc 15,7 1,0 0,1 7
UGC 4734 08h 58,6m 0s +19° 10′ 0″ +03-23-000 0062 1,0 0,3 158 S 15,4 1,0 0,3 6
UGC 4735 08h 58,8m 0s -01° 40′ 0″ +00-23-019 0469 1,0 0,25 11 S 14,9 0,9 0,2 6
UGC 4736 08h 58,8m 0s +75° 07′ 0″ +13-07-000 0693 1,6 1,3 160 16,5 1,0 0,8
UGC 4737 08h 58,9m 0s +03° 55′ 0″ +01-23-018 1358 0,8 0,5 0 S0? 14,0 0,8 0,5
UGC 4738 08h 59,0m 0s +11° 16′ 0″ +02-23-020 0438 1,2 1,0 60 Sb 14,9 1,2 0,9 2
UGC 4739 08h 59,1m 0s +69° 42′ 0″ +12-09-000 1325 1,4 0,6 105 PECULR 15,2 1,0 0,5
UGC 4740 08h 59,2m 0s +23° 35′ 0″ +04-22-001 0237 1,2 0,5 166 S 14,9 1,3 0,5 6
UGC 4741 08h 59,5m 0s +08° 30′ 0″ +02-23-021 0438 0,8 0,5 70 S 14,2 0,8 0,5
UGC 4742 08h 59,5m 0s +14° 44′ 0″ +03-23-000 0062 1,3 0,3 128 Sa-b 15,5 1,3 0,4 6
UGC 4743 08h 59,5m 0s +17° 02′ 0″ +03-23-028 0062 1,7 1,3 80 SBc-IRR 13,7 1,7 1,3 2
UGC 4744 08h 59,7m 0s +26° 08′ 0″ +04-22-002 0237 1,1 0,4 94 14,2 +2670 1,1 0,45
UGC 4745 08h 59,8m 0s +25° 17′ 0″ +04-22-000 0237 1,0 0,15 170 Sc 15,7 1,0 0,15 7
UGC 4746 08h 59,8m 0s +25° 36′ 0″ +04-22-004 0237 1,4 0,7 145 Sb-c 15,3 1,4 0,7 5
UGC 4747 09h 00,2m 0s +30° 47′ 0″ +05-22-001 1365 1,9 0,45 75 Sc 14,7 1,9 0,4 6
UGC 4748 09h 00,6m 0s +10° 13′ 0″ +02-23-000 0438 1,3 0,35 10 Sc+COMP 15,4
UGC 4749 09h 01,0m 0s +51° 50′ 0″ +09-15-083 0982 0,7 0,7 S 13,6 0,7 0,7 1
UGC 4750 09h 01,0m 0s +60° 08′ 0″ +10-13-054 1296 1,8 0,5 87 Sa? 13,1 1,7 0,5 6
UGC 4751 09h 01,1m 0s +22° 06′ 0″ +04-22-005 0237 1,1 0,4 61 Sa-b 14,8 1,2 0,45 6
UGC 4752 09h 01,1m 0s +22° 10′ 0″ +04-22-006 0237 1,5 0,7 55 S 13,8 1,5 0,7 5
UGC 4753 09h 01,2m 0s +45° 29′ 0″ +08-17-018 1004 1,5 0,2 33 Sc 15,7 1,5 0,2 7
UGC 4754 09h 01,3m 0s -00° 18′ 0″ +00-23-000 0469 1,1 0,2 135 Sb-c 16,0 1,1 0,22 7
UGC 4755 09h 01,5m 0s +28° 09′ 0″ +05-22-005 1365 1,1 0,6 43 S0-a 14,4 1,0 0,5 5
UGC 4756 09h 01,7m 0s +14° 48′ 0″ +03-23-030 0062 0,6 0,45 QUDSYS 14,3
UGC 4757 09h 01,8m 0s +18° 39′ 0″ +03-23-031 0062 1,6 1,0 DBLSYS 13,7 +3450
UGC 4758 09h 01,9m 0s +22° 13′ 0″ +04-22-008 0237 1,6 0,7 15 SBb 15,4 1,2 0,6 5
UGC 4759 09h 01,9m 0s +78° 17′ 0″ +13-07-015 0693 5,0 1,7 22 Sc 11,9 +1158 5,0 1,7 6
UGC 4760 09h 02,0m 0s +25° 12′ 0″ +04-22-009 0237 1,2 0,8 105 Sc-IRR 14,3 1,3 0,9
UGC 4761 09h 02,1m 0s +17° 39′ 0″ +03-23-034 0062 1,0 0,9 E 14,8 1,1 1,0
UGC 4762 09h 02,3m 0s +45° 31′ 0″ +08-17-000 1004 1,1 0,5 5 DWRFIR 18,0 0,7 0,3
UGC 4763 09h 02,5m 0s +18° 30′ 0″ +03-23-036 0062 1,8 1,7 E 13,3 +4203 2,2 2,0
UGC 4764 09h 02,5m 0s +25° 45′ 0″ +04-22-011 0237 1,0 0,7 25 PECULR? 15,4 0,7 0,6
UGC 4765 09h 02,5m 0s +47° 23′ 0″ +08-17-023 1004 1,1 1,0 PECULR 14,5 1,0 0,9
UGC 4766 09h 02,5m 0s +72° 03′ 0″ +12-09-030 1325 1,0 0,8 145 Sc 16,0 1,0 0,8 2
UGC 4767 09h 02,6m 0s +36° 32′ 0″ +06-20-022 1342 1,3 1,1 25 S0 14,0 1,3 1,1
UGC 4768 09h 02,7m 0s -00° 18′ 0″ +00-23-000 0469 1,0 0,1 38 Sb-c 16,5 1,0 0,12 7
UGC 4769 09h 02,8m 0s +25° 38′ 0″ +04-22-012 0237 2,2 2,0 Sc 12,7 2,4 2,2 1
UGC 4770 09h 02,8m 0s +35° 34′ 0″ +06-20-023 1342 1,8 1,7 SBa 14,4 1,6 1,6 1
UGC 4771 09h 02,8m 0s +50° 17′ 0″ +08-17-025 1004 1,4 0,7 30 SBb 15,6 1,4 0,7 5
UGC 4772 09h 02,9m 0s +18° 32′ 0″ +03-23-038 0062 1,8 0,4 58 Sb 14,8 2,1 0,4 6
UGC 4773 09h 03,1m 0s +18° 58′ 0″ +03-23-039 0062 1,5 0,5 67 S 14,8 1,5 0,4 6
UGC 4774 09h 03,3m 0s +25° 47′ 0″ +04-22-013 0237 1,0 0,9 15,7 0,9 0,7 1
UGC 4775 09h 03,3m 0s +66° 46′ 0″ +11-11-037 1286 1,4 0,9 0 E-S0 14,3 1,5 1,0
UGC 4776 09h 03,3m 0s +79° 34′ 0″ +13-07-000 0693 1,4 1,0 DWRFSP 16,5 1,3 1,0
UGC 4777 09h 03,6m 0s +34° 49′ 0″ +06-20-024 1342 2,4 0,4 140 IRR 15,2 1,8 0,4 6
UGC 4778 09h 03,6m 0s +50° 55′ 0″ +09-15-000 0982 0,9 0,9 Sb 14,2 0,9 0,9 1
UGC 4779 09h 03,6m 0s +60° 40′ 0″ +10-13-057 1296 3,3 1,7 87 Sc 12,0 +1291 3,2 1,7 5
UGC 4780 09h 03,8m 0s +19° 32′ 0″ +03-23-040 0062 1,7 1,3 60 15,0 1,6 1,2
UGC 4781 09h 03,9m 0s +06° 30′ 0″ +01-23-022 1358 1,9 0,7 127 Sc 14,9 1,7 0,6 6
UGC 4782 09h 03,9m 0s +26° 28′ 0″ +04-22-014 0237 1,0 0,4 120 E 15,2 0,9 0,35
UGC 4783 09h 04,0m 0s +39° 09′ 0″ +07-19-032 0721 1,0 0,15 162 S 15,2 0,8 0,2 7
UGC 4784 09h 04,0m 0s +46° 26′ 0″ +08-17-031 1004 1,6 0,8 S 16,0 1,5 0,7
UGC 4785 09h 04,1m 0s +37° 24′ 0″ +06-20-025 1342 1,9 0,6 13 SB 14,5 1,5 0,6 6
UGC 4786 09h 04,2m 0s +28° 30′ 0″ +05-22-000 1365 1,0 0,10 81 Sc 16,5 0,8 0,1 7
UGC 4787 09h 04,5m 0s +33° 28′ 0″ +06-20-028 1342 2,3 0,5 6 14,3 2,3 0,5 6
UGC 4788 09h 04,5m 0s +59° 16′ 0″ +10-13-059 1296 1,7 0,9 5 SB 15,5 1,3 0,7
UGC 4789 09h 04,7m 0s +41° 55′ 0″ +07-19-034 0721 1,2 0,8 130 S 14,2 1,2 0,8 3
UGC 4790 09h 04,7m 0s +51° 51′ 0″ +09-15-096 0982 1,1 0,6 0 SB:a-b 15,3 1,1 0,6 5
UGC 4791 09h 05,0m 0s +03° 35′ 0″ +01-24-001 0028 1,7 1,0 107 S0 13,3 2,0 1,0 6
UGC 4792 09h 05,2m 0s +20° 42′ 0″ +04-22-000 0237 1,1 0,1 44 Sb-c 15,6 1,0 0,12 7
UGC 4793 09h 05,3m 0s +19° 02′ 0″ +03-24-000 0057 1,0 0,5 100 S 15,7 0,8 0,3 5
UGC 4794 09h 05,4m 0s +21° 39′ 0″ +04-22-017 0237 1,4 0,9 15 S? 13,9 1,7 0,9
UGC 4795 09h 05,4m 0s +37° 49′ 0″ +06-20-033 1342 1,0 0,7 50 E-S0 14,2 1,3 0,9
UGC 4796 09h 05,4m 0s +54° 03′ 0″ +09-15-098 0982 1,7 1,1 0 Sb 13,2 1,5 1,0 3
UGC 4797 09h 05,5m 0s +06° 08′ 0″ +01-24-003 0028 2,5 2,5 DWRFSP 15,7 2,5 2,5 1
UGC 4798 09h 05,5m 0s +45° 00′ 0″ +08-17-038 1004 1,1 1,1 Sc 15,2 1,0 0,9 1
UGC 4799 09h 05,6m 0s +37° 42′ 0″ +06-20-034 1342 1,2 0,3 39 SB 15,2 1,5 0,3 6
UGC 4800 09h 05,7m 0s +55° 06′ 0″ +09-15-099 0982 1,7 0,5 120 SBc 14,8 1,6 0,5 6
UGC 4801 09h 05,8m 0s +30° 04′ 0″ +05-22-009 1365 1,5 0,5 132 Sa-b 14,6 1,4 0,5 6
UGC 4802 09h 05,9m 0s -01° 25′ 0″ +00-24-001 0430 1,1 0,9 Sc 15,3 1,0 0,8 2
UGC 4803 09h 06,0m 0s +62° 27′ 0″ +10-13-060 1296 1,8 0,8 90 S 14,0 1,7 0,8 5
UGC 4804 09h 06,1m 0s -01° 33′ 0″ +00-24-002 0430 1,0 0,9 SBb-c 15,2 0,8 0,8 1
UGC 4805 09h 06,2m 0s +46° 10′ 0″ +08-17-044 1004 1,0 0,8 115 S 14,6 1,0 0,8 2
UGC 4806 09h 06,4m 0s +33° 19′ 0″ +06-20-038 1342 3,6 1,0 148 Sc 12,1 3,4 0,9 6
UGC 4807 09h 06,4m 0s +54° 46′ 0″ +09-15-101 0982 1,1 1,0 Sc 14,5 1,0 1,0 1
UGC 4808 09h 06,4m 0s +60° 10′ 0″ +10-13-061 1296 1,4 0,7 165 Sc 15,7 1,3 0,5 5
UGC 4809 09h 06,5m 0s +20° 55′ 0″ +04-22-019 0237 1,5 0,6 103 SBc 15,1 1,5 0,5 6
UGC 4810 09h 06,5m 0s +37° 47′ 0″ +06-20-039 1342 1,9 1,8 S 14,6 1,6 1,5 1
UGC 4811 09h 06,6m 0s +16° 00′ 0″ +03-24-001 0057 1,7 0,8 163 Sb 14,6 1,6 0,7 5
UGC 4812 09h 06,7m 0s +50° 15′ 0″ +08-17-000 1004 1,3 0,6 Sc+COMP 14,4
UGC 4813 09h 06,7m 0s +50° 37′ 0″ +08-17-046 1004 0,6 0,5 14,4 0,7 0,6
UGC 4814 09h 06,8m 0s +44° 49′ 0″ +08-17-000 1004 1,1 0,12 4 Sb 16,5 0,9 0,12 7
UGC 4815 09h 07,0m 0s +07° 23′ 0″ +01-24-004 0028 0,8 0,65 83 14,5 0,7 0,30
UGC 4816 09h 07,0m 0s +50° 39′ 0″ +08-17-050 1004 2,0 0,5 146 Sa 13,8 1,9 0,4 7
UGC 4817 09h 07,1m 0s +50° 36′ 0″ +08-17-051 1004 2,0 1,8 SBa 14,0 2,0 1,8 1
UGC 4818 09h 07,1m 0s +79° 24′ 0″ +13-07-016 0693 1,8 0,8 67 S0 12,6 +2121 1,9 0,8 6
UGC 4819 09h 07,2m 0s +71° 58′ 0″ +12-09-000 1325 1,4 0,2 175 Sc 16,5 1,4 0,2 7
UGC 4820 09h 07,7m 0s +07° 15′ 0″ +01-24-005 0028 5,0 4,0 155 Sa 11,4 +1135 5,5 5,0 2
UGC 4821 09h 07,7m 0s +60° 15′ 0″ +10-13-065 1296 6,5 3,0 95 E-S0 11,1 +1408 7,0 3,5
UGC 4822 09h 07,8m 0s +19° 41′ 0″ +03-24-000 0057 1,1 0,5 165 16,5 0,9 0,4
UGC 4823 09h 08,0m 0s +07° 25′ 0″ +01-24-006 0028 0,7 0,5 13,9 0,8 0,7
UGC 4824 09h 08,0m 0s +51° 28′ 0″ +09-15-105 0982 2,5 0,6 98 Sc 14,5 2,5 0,6 6
UGC 4825 09h 08,0m 0s +76° 41′ 0″ +13-07-019 0693 3,1 1,2 38 Sb-c 11,7 +1489 2,8 1,3 6
UGC 4826 09h 08,2m 0s +03° 10′ 0″ +01-24-000 0028 1,0 0,15 35 Sa-b 15,3 0,9 0,20 7
UGC 4827 09h 08,3m 0s +13° 38′ 0″ +02-24-001 1508 1,4 0,5 80 S 15,0 1,3 0,3 6
UGC 4828 09h 08,3m 0s +19° 52′ 0″ +03-24-000 0057 1,6 0,15 5 Sc 15,7 1,6 0,15 7
UGC 4829 09h 08,4m 0s +46° 51′ 0″ +08-17-053 1004 0,8 0,7 COMPACT 14,3 0,6 0,5
UGC 4830 09h 08,5m 0s +19° 30′ 0″ +03-24-006 0057 1,2 0,35 104 Sa-b 15,3 1,2 0,25 6
UGC 4831 09h 08,5m 0s +33° 02′ 0″ +06-20-040 1342 1,1 1,1 Sc 15,4 1,1 1,0 1
UGC 4832 09h 08,5m 0s +79° 25′ 0″ +13-07-017 0693 1,5 0,4 118 PECULR 15,0 1,4 0,4
UGC 4833 09h 08,6m 0s +30° 16′ 0″ +05-22-000 1365 1,0 0,15 141 Sa 15,4 0,9 0,18 7
UGC 4834 09h 08,7m 0s +35° 10′ 0″ +06-20-041 1342 1,3 0,8 90 16,5 1,2 0,7
UGC 4835 09h 08,7m 0s +75° 49′ 0″ +13-07-018 0693 1,0 0,1 144 S 17,0 0,9 0,1 7
UGC 4836 09h 08,9m 0s +70° 48′ 0″ +12-09-031 1325 1,4 0,7 57 SBb 15,3 1,5 0,7 5
UGC 4837 09h 09,0m 0s +35° 44′ 0″ +06-20-042 1342 2,1 1,1 160 DWRFSP 15,5 2,0 1,
UGC 4838 09h 09,0m 0s +45° 10′ 0″ +08-17-056 1004 3,3 3,3 Sc 12,1 +2673 3,2 3,0 1
UGC 4839 09h 09,1m 0s +16° 29′ 0″ +03-24-010 0057 1,4 0,2 60 Sb-c 15,0 1,2 0,2 6
UGC 4840 09h 09,2m 0s +35° 13′ 0″ +06-20-043 1342 1,4 1,0 40 E 13,1 1,5 1,1
UGC 4841 09h 09,4m 0s +74° 26′ 0″ +12-09-032 1325 4,3 3,2 150 SBc 14,4 4,0 3,
UGC 4842 09h 09,6m 0s +12° 43′ 0″ +02-24-000 1508 1,2 0,3 144 Sa-b 15,2 1,2 0,3 6
UGC 4843 09h 09,6m 0s +35° 07′ 0″ +06-20-047 1342 1,0 0,7 150 SB 14,2 1,0 0,7 3
UGC 4844 09h 09,6m 0s +49° 50′ 0″ +08-17-058 1004 1,7 1,2 170 Sc 14,1 1,2 1,0 3
UGC 4845 09h 09,7m 0s +10° 10′ 0″ +02-24-000 1508 1,6 0,7 98 SB:c 15,1 1,5 0,4 6
UGC 4846 09h 09,7m 0s +62° 32′ 0″ +10-13-068 1296 1,0 0,5 77 SBa 15,1 1,0 0,5 5
UGC 4847 09h 09,7m 0s +79° 29′ 0″ +13-07-020 0693 1,1 0,12 106 Sc 16,0 1,2 0,12 7
UGC 4848 09h 09,8m 0s +34° 15′ 0″ +06-20-000 1342 1,0 0,2 6 Sc 16,5 0,9 0,15 7
UGC 4849 09h 09,8m 0s +43° 14′ 0″ +07-19-000 0721 1,5 0,6 40 17,0 0,8 0,4 6
UGC 4850 09h 09,9m 0s +33° 37′ 0″ +06-20-000 1342 1,0 0,7 100 17,0 0,8 0,5
UGC 4851 09h 09,9m 0s +53° 11′ 0″ +09-15-108 0982 0,9 0,6 145 E-S0 14,2 1,1 0,7
UGC 4852 09h 10,0m 0s +80° 15′ 0″ +13-07-021 0693 1,5 0,9 95 IRR 15,3 1,5 0,9
UGC 4853 09h 10,2m 0s +20° 35′ 0″ +04-22-023 0237 1,2 1,0 25 SBc 15,3 1,1 0,9 2
UGC 4854 09h 10,2m 0s +32° 00′ 0″ +05-22-013 1365 1,0 0,8 10 SB 15,2 0,7 0,3
UGC 4855 09h 10,5m 0s +29° 10′ 0″ +05-22-015 1365 1,6 0,7 148 Sa 15,0 1,7 0,7 6
UGC 4856 09h 10,5m 0s +30° 12′ 0″ +05-22-017 1365 1,7 0,22 77 Sb 15,2 1,7 0,22 7
UGC 4857 09h 10,6m 0s +03° 26′ 0″ +01-24-007 0028 1,5 0,8 63 SBc 14,7 1,5 0,8 5
UGC 4858 09h 10,6m 0s +19° 35′ 0″ +03-24-012 0057 1,6 1,5 DWRFIR 15,5 1,5 1,3
UGC 4859 09h 10,6m 0s +30° 11′ 0″ +05-22-019 1365 2,1 1,5 168 E 13,9 2,0 1,5
UGC 4860 09h 10,8m 0s +29° 23′ 0″ +05-22-021 1365 1,0 0,35 17 DBLSYS 15,0 0,9 0,4
UGC 4861 09h 10,9m 0s +12° 39′ 0″ +02-24-002 1508 1,0 0,7 77 Sa? 13,8 0,9 0,6
UGC 4862 09h 10,9m 0s +40° 20′ 0″ +07-19-036 0721 4,2 3,2 S 12,3 +2530 3,9 3,0
UGC 4863 09h 11,2m 0s +41° 00′ 0″ +07-19-038 0721 1,1 0,2 68 Sb-c 16,5 1,1 0,2 6
UGC 4864 09h 11,4m 0s +16° 57′ 0″ +03-24-014 0057 1,9 1,9 Sa 14,7 1,8 1,7 1
UGC 4865 09h 11,4m 0s +35° 55′ 0″ +06-20-051 1342 1,1 0,15 99 S 15,6 1,0 0,15 7
UGC 4866 09h 11,5m 0s +36° 17′ 0″ +06-20-052 1342 1,2 0,25 51 Sb 15,5 1,0 0,25 6
UGC 4867 09h 11,5m 0s +41° 05′ 0″ +07-19-039 0721 1,9 1,4 85 SBc/Sc 15,2 2,0 1,4 2
UGC 4868 09h 11,5m 0s +48° 48′ 0″ +08-17-062 1004 1,0 0,8 16,5 1,0 0,8
UGC 4869 09h 11,6m 0s +30° 20′ 0″ +05-22-022 1365 2,0 0,7 35 S0? 14,5 2,0 1,
UGC 4870 09h 11,6m 0s +47° 07′ 0″ +08-17-063 1004 1,1 0,5 142 S 14,0 1,1 0,4 5
UGC 4871 09h 11,7m 0s +39° 28′ 0″ +07-19-040 0721 1,8 0,6 20 DWRFSP 16,0 1,6 0,6 6
UGC 4872 09h 11,8m 0s +40° 16′ 0″ +07-19-041 0721 1,9 0,2 12 SBb 16,0 1,8 0,2 7
UGC 4873 09h 11,9m 0s +15° 40′ 0″ +03-24-015 0057 1,2 0,9 45 S? 14,2 1,5 1,1
UGC 4874 09h 11,9m 0s +48° 53′ 0″ +08-17-064 1004 1,1 0,9 16,5 1,0 0,7
UGC 4875 09h 12,0m 0s +29° 56′ 0″ +05-22-026 1365 1,7 1,7 S0-a 13,8 1,7 1,6 1
UGC 4876 09h 12,0m 0s +41° 07′ 0″ +07-19-042 0721 1,5 0,6 120 IRR 14,9 1,7 0,6
UGC 4877 09h 12,0m 0s +43° 15′ 0″ +07-19-043 0721 1,2 0,3 5 S 16,0 1,1 0,3 6
UGC 4878 09h 12,4m 0s +31° 36′ 0″ +05-22-000 1365 1,9 0,7 25 16,0 1,5 0,5 6
UGC 4879 09h 12,5m 0s +53° 03′ 0″ +09-15-113 0982 2,5 1,5 85 IRR 14,0 2,3 1,4
UGC 4880 09h 12,6m 0s +12° 06′ 0″ +02-24-003 1508 2,1 0,7 90 Sa-b 14,3 2,0 0,6 6
UGC 4881 09h 12,7m 0s +44° 33′ 0″ +08-17-065 1004 1,0 0,9 DBLSYS 14,9
UGC 4882 09h 13,1m 0s +43° 12′ 0″ +07-19-047 0721 1,1 0,7 15,3 1,0 0,6
UGC 4883 09h 13,1m 0s +74° 33′ 0″ +12-09-034 1325 1,4 0,8 27 S 12,8 1,3 0,5 4
UGC 4884 09h 13,2m 0s +10° 20′ 0″ +02-24-004 1508 1,0 0,6 35 Sa-b 14,7 1,0 0,6 4
UGC 4885 09h 13,2m 0s +17° 48′ 0″ +03-24-018 0057 1,2 1,1 S 14,0 1,6 1,5
UGC 4886 09h 13,2m 0s +18° 02′ 0″ +03-24-019 0057 1,2 1,1 Sa? 14,4 1,1 1,0
UGC 4887 09h 13,3m 0s +17° 50′ 0″ +03-24-020 0057 1,4 1,0 170 E 14,1 1,7 1,2
UGC 4888 09h 13,3m 0s +73° 57′ 0″ +12-09-035 1325 3,9 1,8 145 Sc 12,0 3,8 1,8 5
UGC 4889 09h 13,4m 0s +40° 05′ 0″ +07-19-049 0721 1,6 1,5 S 15,0 1,4 1,4 1
UGC 4890 09h 13,5m 0s +06° 33′ 0″ +01-24-009 0028 1,2 0,7 55 SBc 14,9 1,1 0,6 4
UGC 4891 09h 13,6m 0s +17° 56′ 0″ +03-24-023 0057 0,55 0,45 PECULR 14,3 0,55 0,50
UGC 4892 09h 13,6m 0s +45° 55′ 0″ +08-17-068 1004 1,2 0,7 PECULR 14,8 1,1 0,6
UGC 4893 09h 13,7m 0s +31° 07′ 0″ +05-22-029 1365 1,4 0,9 80 Sa? 14,6 1,3 0,9 3
UGC 4894 09h 13,7m 0s +34° 39′ 0″ +06-21-002 0925 1,3 1,0 SB 13,9 +1669 1,2 1,0 1
UGC 4895 09h 13,8m 0s +27° 42′ 0″ +05-22-031 1365 1,3 0,4 163 Sb 14,9 1,1 0,4 6
UGC 4896 09h 13,8m 0s +70° 01′ 0″ +12-09-036 1325 2,1 0,5 145 Sa-b 14,8 1,9 0,4 7
UGC 4897 09h 13,9m 0s +19° 10′ 0″ +03-24-026 0057 1,7 0,8 DBLSYS 14,3
UGC 4898 09h 13,9m 0s +19° 10′ 0″ +03-24-027 0057 1,7 0,8 DBLSYS 14,3
UGC 4899 09h 13,9m 0s +20° 08′ 0″ +03-24-025 0057 1,2 1,0 35 Sc 15,4 1,2 1,0 2
UGC 4900 09h 14,0m 0s +07° 29′ 0″ +01-24-010 0028 1,2 0,8 122 Sb-c 14,8 1,4 0,8 3
UGC 4901 09h 14,0m 0s +20° 24′ 0″ +03-24-028 0057 1,5 1,3 60 S0 14,0 1,7 1,5 2
UGC 4902 09h 14,1m 0s +25° 38′ 0″ +04-22-029 0237 1,4 0,8 157 S0? 14,0 1,5 0,7 4
UGC 4903 09h 14,1m 0s +37° 10′ 0″ +06-21-003 0925 1,5 0,4 38 16,5 1,2 0,3 6
UGC 4904 09h 14,1m 0s +42° 07′ 0″ +07-19-054 0721 1,1 0,6 137 SB 15,0 0,9 0,6
UGC 4905 09h 14,1m 0s +42° 12′ 0″ +07-19-055 0721 2,8 0,9 160 SBa 12,9 +1708 2,7 0,9 6
UGC 4906 09h 14,1m 0s +53° 12′ 0″ +09-15-114 0982 2,2 0,5 48 Sa 13,4 2,2 0,5 7
UGC 4907 09h 14,2m 0s +16° 31′ 0″ +03-24-032 0057 1,1 0,8 Sc 15,5 0,8 0,6
UGC 4908 09h 14,2m 0s +32° 13′ 0″ +05-22-033 1365 1,0 0,6 25 Sb 15,7 0,8 0,4 4
UGC 4909 09h 14,2m 0s +42° 12′ 0″ +07-19-056 0721 2,1 0,5 125 S 14,4 2,0 0,5 6
UGC 4910 09h 14,3m 0s +20° 16′ 0″ +03-24-033 0057 1,6 1,4 S0 13,9 1,7 1,5 1
UGC 4911 09h 14,4m 0s +54° 26′ 0″ +09-15-000 0982 1,0 0,1 29 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 4912 09h 14,5m 0s +26° 10′ 0″ +04-22-030 0237 0,6 0,4 14,4 0,8 0,5
UGC 4913 09h 14,6m 0s +55° 52′ 0″ +09-15-116 0982 1,2 0,4 68 Sc 15,7 1,0 0,4 6
UGC 4914 09h 14,8m 0s +69° 25′ 0″ +12-09-039 1325 3,5 2,3 117 SB0 11,7 +621 3,7 2,4 3
UGC 4915 09h 14,9m 0s -00° 25′ 0″ +00-24-005 0430 1,1 0,35 119 Sb-c 15,0 1,0 0,22 6
UGC 4916 09h 14,9m 0s +20° 06′ 0″ +03-24-037 0057 1,0 0,8 145 S0 15,4 1,1 0,9 2
UGC 4917 09h 14,9m 0s +48° 10′ 0″ +08-17-073 1004 1,0 0,8 Sc 15,5 0,8 0,7 1
UGC 4918 09h 14,9m 0s +70° 00′ 0″ +12-09-038 1325 1,0 0,6 85 S 16,0 1,0 0,6 4
UGC 4919 09h 15,0m 0s +45° 52′ 0″ +08-17-072 1004 1,5 1,2 5 Sc 14,4 1,2 0,9 2
UGC 4920 09h 15,0m 0s +52° 43′ 0″ +09-15-117 0982 1,4 0,9 15 E 14,0 1,5 1,0
UGC 4921 09h 15,1m 0s +49° 46′ 0″ +08-17-075 1004 1,1 0,2 26 Sc 16,5 1,1 0,2 7
UGC 4922 09h 15,2m 0s +48° 05′ 0″ +08-17-074 1004 4,0 2,0 55 SIV-V 15,1 3,5 2,0 5
UGC 4923 09h 15,3m 0s -00° 04′ 0″ +00-24-006 0430 1,8 0,5 60 SB:a-b 14,9 1,8 0,5 6
UGC 4924 09h 15,4m 0s +16° 25′ 0″ +03-24-040 0057 1,4 1,3 E 14,3 1,5 1,3
UGC 4925 09h 15,5m 0s +17° 58′ 0″ +03-24-042 0057 1,7 0,2 78 Sc 15,4 1,8 0,2 7
UGC 4926 09h 15,5m 0s +34° 46′ 0″ +06-21-007 0925 1,7 0,3 154 Sb? 15,4 1,3 0,25 6
UGC 4927 09h 15,5m 0s +50° 13′ 0″ +08-17-076 1004 1,0 0,8 135 E-S0 14,7 1,3 1,1
UGC 4928 09h 15,5m 0s +51° 32′ 0″ +09-15-119 0982 1,0 0,9 SBb 15,3 0,8 0,7 1
UGC 4929 09h 15,6m 0s +67° 22′ 0″ +11-12-000 0708 1,3 0,1 138 Sb-c 17,0 0,9 0,1 7
UGC 4930 09h 15,8m 0s +49° 10′ 0″ +08-17-078 1004 1,0 0,8 115 Sc 15,4 0,9 0,7 2
UGC 4931 09h 16,0m 0s +14° 02′ 0″ +02-24-006 1508 1,1 0,8 165 S0-a 15,0 1,0 0,8 2
UGC 4932 09h 16,0m 0s +51° 19′ 0″ +09-15-122 0982 1,8 0,6 140 15,4 1,6 0,6 6
UGC 4933 09h 16,1m 0s +26° 29′ 0″ +04-22-031 0237 1,0 0,6 160 S0 14,3 1,2 0,6
UGC 4934 09h 16,1m 0s +51° 05′ 0″ +09-15-121 0982 1,0 0,15 4 Sb 15,7 1,0 0,15 7
UGC 4935 09h 16,2m 0s +34° 13′ 0″ +06-21-008 0925 1,1 0,6 30 SBa 15,7 1,0 0,5 5
UGC 4936 09h 16,3m 0s +64° 19′ 0″ +11-12-003 0708 7,5 5,1 125 Sc 11,9 +1916 7,3 4,7 1
UGC 4937 09h 16,3m 0s +75° 21′ 0″ +13-07-024 0693 1,4 0,7 165 15,2 1,2 0,7 5
UGC 4938 09h 16,4m 0s +20° 27′ 0″ +03-24-045 0057 1,3 0,3 147 Sb 15,4 1,2 0,25 6
UGC 4939 09h 16,4m 0s +33° 50′ 0″ +06-21-011 0925 1,5 0,25 143 S0-a 14,6 1,3 0,25 7
UGC 4940 09h 16,6m 0s +27° 40′ 0″ +05-22-036 1365 1,3 0,7 58 Sa/SBb 14,8 1,2 0,6 5
UGC 4941 09h 16,7m 0s +33° 57′ 0″ +06-21-014 0925 1,2 0,25 112 S 15,4 1,2 0,25 7
UGC 4942 09h 16,8m 0s +33° 58′ 0″ +06-21-015 0925 3,0 2,0 160 E 13,6 +6946 3,5 2,3
UGC 4943 09h 16,8m 0s +37° 23′ 0″ +06-21-019 0925 2,7 0,4 143 Sb 15,1 2,1 0,4 7
UGC 4944 09h 16,8m 0s +69° 37′ 0″ +12-09-040 1325 1,4 0,2 93 Sc 15,7 1,4 0,2 7
UGC 4945 09h 16,8m 0s +76° 00′ 0″ +13-07-000 0693 1,5 1,4 DWRFIR 17,0 1,4 1,4
UGC 4946 09h 16,9m 0s +06° 06′ 0″ +01-24-012 0028 1,5 0,9 30 SBb 15,7 1,3 0,9
UGC 4947 09h 16,9m 0s +33° 08′ 0″ +06-21-016 0925 1,1 0,5 5 SB 15,3 0,9 0,5
UGC 4948 09h 17,0m 0s +85° 32′ 0″ +14-05-004 0727 1,2 1,2 DWRFSP 16,5 1,0 1,0
UGC 4949 09h 17,0m 0s +33° 18′ 0″ +06-21-020 0925 1,1 0,15 144 Sb-c 16,0 1,1 0,15 7
UGC 4950 09h 17,0m 0s +39° 22′ 0″ +07-19-060 0721 1,0 0,5 62 Sa 15,1 1,0 0,5 5
UGC 4951 09h 17,0m 0s +71° 45′ 0″ +12-09-041 1325 1,2 0,9 145 14,7 +3600 1,0 0,8
UGC 4952 09h 17,1m 0s +64° 28′ 0″ +11-12-004 0708 1,3 0,25 179 14,0 +1672 1,2 0,25
UGC 4953 09h 17,3m 0s +36° 27′ 0″ +06-21-022 0925 1,6 0,4 122 16,0 1,1 0,4 6
UGC 4954 09h 17,3m 0s +72° 03′ 0″ +12-09-042 1325 1,7 1,7 E 13,4 1,8 1,8
UGC 4955 09h 17,4m 0s +25° 30′ 0″ +04-22-000 0237 1,0 0,5 100 16,5 0,9 0,5 5
UGC 4956 09h 17,5m 0s +01° 15′ 0″ +00-24-007 0430 1,8 1,3 15 E 14,1 2,0 1,5
UGC 4957 09h 17,5m 0s +09° 00′ 0″ +02-24-000 1508 1,9 0,2 152 15,6 1,4 0,2 7
UGC 4958 09h 17,6m 0s +49° 48′ 0″ +08-17-082 1004 1,5 0,45 122 SB 15,0 1,4 0,4 6
UGC 4959 09h 17,8m 0s +07° 17′ 0″ +01-24-013 0028 1,0 0,9 Sb-c 15,0 0,7 0,6 1
UGC 4960 09h 17,8m 0s +35° 35′ 0″ +06-21-025 0925 1,0 0,9 SBb 14,8 1,0 0,9 1
UGC 4961 09h 17,8m 0s +64° 29′ 0″ +11-12-006 0708 4,4 0,35 59 Sc 13,1 +1691 4,3 0,4 7
UGC 4962 09h 17,9m 0s +15° 19′ 0″ +03-24-048 0057 1,4 1,3 SBa 15,2 1,1 1,1 1
UGC 4963 09h 17,9m 0s +18° 29′ 0″ +03-24-000 0057 1,1 0,5 130 S0 16,0 1,2 0,3
UGC 4964 09h 17,9m 0s +29° 05′ 0″ +05-22-000 1365 1,1 0,2 173 S-IRR 15,7 0,8 0,15 6
UGC 4965 09h 18,1m 0s +24° 31′ 0″ +04-22-000 0237 1,1 0,25 60 S 15,2 1,1 0,25 6
UGC 4966 09h 18,8m 0s +51° 12′ 0″ +09-16-005 0681 7,4 3,5 147 Sb 9,9 +631 7,6 3,6 6
UGC 4967 09h 18,5m 0s +72° 16′ 0″ +12-09-044 1325 1,2 1,0 0 Sa 14,9 1,1 0,9 2
UGC 4968 09h 18,6m 0s +03° 22′ 0″ +01-24-000 0028 1,9 0,25 148 Sb 15,1 1,7 0,3 7
UGC 4969 09h 18,6m 0s +19° 46′ 0″ +03-24-000 0057 1,4 0,15 93 Sb 15,7 1,2 0,20 7
UGC 4970 09h 18,6m 0s +39° 45′ 0″ +07-19-063 0721 1,6 0,20 105 Sc 16,0 1,5 0,20 7
UGC 4971 09h 18,6m 0s +40° 22′ 0″ +07-19-064 0721 1,9 0,9 13 S0-a 13,6 1,9 0,9 5
UGC 4972 09h 18,8m 0s +33° 37′ 0″ +06-21-026 0925 1,5 1,0 0 (S0) 14,6 1,7 1,3
UGC 4973 09h 18,8m 0s +61° 05′ 0″ +10-14-004 0703 1,0 0,9 Sb-c 14,9 1,0 0,9 1
UGC 4974 09h 19,1m 0s +34° 03′ 0″ +06-21-027 0925 1,5 1,2 0 (S0) 14,5 1,4 1,2
UGC 4975 09h 19,2m 0s +50° 27′ 0″ +08-17-089 1004 1,2 0,15 31 Sc 16,0 1,2 0,15 7
UGC 4976 09h 19,3m 0s +46° 52′ 0″ +08-17-088 1004 1,0 0,6 120 15,5 0,8 0,6
UGC 4977 09h 19,4m 0s +03° 55′ 0″ +01-24-000 0028 1,1 0,35 145 S 15,3 0,9 0,3
UGC 4978 09h 19,5m 0s +04° 06′ 0″ +01-24-014 0028 1,6 1,6 Sc 15,6 1,3 1,3 1
UGC 4979 09h 19,5m 0s +36° 53′ 0″ +06-21-000 0925 1,1 0,8 135 DWARF 17,0 0,5 0,4
UGC 4980 09h 19,7m 0s +04° 55′ 0″ +01-24-016 0028 1,0 0,4 172 SB:b 14,8 0,9 0,35 6
UGC 4981 09h 19,7m 0s +68° 47′ 0″ +12-09-045 1325 1,2 0,4 146 Sb 14,6 1,2 0,4 6
UGC 4982 09h 19,8m 0s +44° 46′ 0″ +08-17-091 1004 1,3 0,35 4 S-IRR 14,0 1,2 0,3 6
UGC 4983 09h 19,9m 0s +29° 32′ 0″ +05-22-042 1365 1,0 0,7 Sc/SBc 15,7 0,8 0,7
UGC 4984 09h 19,9m 0s +54° 43′ 0″ +09-16-012 0681 1,1 0,8 140 DWRFSP 16,5 1,0 0,7
UGC 4985 09h 20,0m 0s +22° 12′ 0″ +04-22-033 0237 1,7 0,6 177 Sb/SBb 15,0 1,7 0,6 6
UGC 4986 09h 20,0m 0s +40° 23′ 0″ +07-19-065 0721 1,1 1,1 14,0 1,1 1,0
UGC 4987 09h 20,1m 0s +40° 25′ 0″ +07-19-066 0721 1,9 0,9 25 Sa 14,6 1,2 0,8 5
UGC 4988 09h 20,2m 0s +34° 56′ 0″ +06-21-028 0925 1,1 0,9 70 S(B) 15,7 1,2 0,9
UGC 4989 09h 20,3m 0s +03° 21′ 0″ +01-24-017 0028 1,8 0,9 117 S0-a 13,8 1,9 1,0 5
UGC 4990 09h 20,3m 0s +62° 14′ 0″ +10-14-006 0703 1,1 0,6 175 SBc 15,2 1,0 0,6 4
UGC 4991 09h 20,5m 0s +22° 32′ 0″ +04-22-037 0237 1,2 0,8 DBLSYS 15,2
UGC 4992 09h 20,5m 0s +42° 24′ 0″ +07-19-068 0721 1,2 0,1 0 Sc 15,6 1,1 0,1 7
UGC 4993 09h 20,6m 0s +02° 49′ 0″ +01-24-000 0028 1,1 0,4 120 S 15,1 0,9 0,4 6
UGC 4994 09h 20,6m 0s +24° 58′ 0″ +04-22-041 0237 1,1 0,4 33 Sa-b 14,9 1,1 0,45 6
UGC 4995 09h 20,6m 0s +49° 25′ 0″ +08-17-092 1004 1,9 0,55 50 SBb 13,8 1,7 0,50 6
UGC 4996 09h 20,7m 0s -00° 31′ 0″ +00-24-009 0430 1,5 0,5 130 Sb-c 14,2 1,3 0,5 6
UGC 4997 09h 20,8m 0s +49° 27′ 0″ +08-17-093 1004 1,1 0,5 134 S 13,9 1,1 0,5 5
UGC 4998 09h 20,8m 0s +68° 37′ 0″ +12-09-047 1325 2,0 1,3 80 DWARF 15,4 1,8 1,
UGC 4999 09h 21,0m 0s +02° 20′ 0″ +00-24-010 0430 1,7 1,5 SBb 14,0 1,6 1,5 1
UGC 5000 09h 21,1m 0s +49° 34′ 0″ +08-17-095 1004 2,4 2,2 Sc 14,3 2,5 2,3 1

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]