Zoznam UGC objektov 5001 – 5500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 5001 do 5500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 5001 09h 21,3m 0s +34° 44′ 0″ +06-21-030 0925 4,5 4,0 85 SB0 11,8 +1694 4,7 4,2 1
UGC 5002 09h 21,4m 0s +28° 30′ 0″ +05-22-044 1365 1,0 0,5 170 SB 14,8 0,9 0,5
UGC 5003 09h 21,5m 0s +11° 20′ 0″ +02-24-000 1508 1,1 0,5 30 Sc 15,1 0,9 0,4 6
UGC 5004 09h 21,5m 0s +34° 52′ 0″ +06-21-031 0925 1,4 1,1 130 IV-V 16,5 1,2 0,9
UGC 5005 09h 21,6m 0s +22° 29′ 0″ +04-22-000 0237 1,6 1,3 DWRFIR 18,0 1,2 1,2
UGC 5006 09h 21,7m 0s +25° 20′ 0″ +04-22-045 0237 1,2 0,2 23 Sa? 15,3 1,2 0,25 6
UGC 5007 09h 21,7m 0s +41° 16′ 0″ +07-20-003 0661 1,4 0,6 108 SBa 14,8 1,4 0,6 6
UGC 5008 09h 21,7m 0s +47° 12′ 0″ +08-17-000 1004 1,0 0,5 55 DWRFIR 18,0 0,8 0,3
UGC 5009 09h 21,9m 0s +20° 14′ 0″ +03-24-056 0057 1,1 0,9 150 Sc 15,5 1,1 1,0 1
UGC 5010 09h 21,9m 0s +26° 59′ 0″ +05-22-045 1365 2,4 0,6 114 S 13,8 2,5 0,5 7
UGC 5011 09h 22,2m 0s +34° 20′ 0″ +06-21-034 0925 1,2 0,9 165 SBc 16,0 0,5 0,4 2
UGC 5012 09h 22,4m 0s +17° 49′ 0″ +03-24-057 0057 1,1 0,25 145 Sa-b 14,6 1,1 0,3 7
UGC 5013 09h 22,4m 0s +61° 35′ 0″ +10-14-007 0703 1,8 1,0 120 Sb 15,5 1,7 1,0 4
UGC 5014 09h 22,6m 0s +35° 04′ 0″ +06-21-000 0925 1,1 0,1 38 17,0 1,0 0,1 7
UGC 5015 09h 22,7m 0s +34° 30′ 0″ +06-21-035 0925 2,0 1,8 20 SIV 15,7 1,7 1,6 1
UGC 5016 09h 22,7m 0s +49° 30′ 0″ +08-17-097 1004 1,1 0,5 30 SBa 15,4 1,1 0,6 5
UGC 5017 09h 22,8m 0s +11° 17′ 0″ +02-24-000 1508 1,1 0,15 140 Sc 15,7 1,1 0,15 7
UGC 5018 09h 23,0m 0s +11° 39′ 0″ +02-24-008 1508 1,8 1,7 E 13,0 +2960 2,0 1,8
UGC 5019 09h 23,0m 0s +24° 21′ 0″ +04-22-000 0237 1,0 0,2 168 S 15,7 0,9 0,2 6
UGC 5020 09h 23,0m 0s +34° 52′ 0″ +06-21-037 0925 2,3 0,5 79 Sc 15,3 2,3 0,5 6
UGC 5021 09h 23,1m 0s +11° 39′ 0″ +02-24-010 1508 2,4 0,8 43 Sc 13,5 +3600 2,2 0,7 6
UGC 5022 09h 23,2m 0s +02° 18′ 0″ +00-24-014 0430 1,0 0,3 174 Sa-b 14,9 1,1 0,3 6
UGC 5023 09h 23,2m 0s +19° 36′ 0″ +03-24-058 0057 0,8 0,7 14,4 0,7 0,6
UGC 5024 09h 23,2m 0s +70° 27′ 0″ +12-09-000 1325 1,1 0,7 55 Sc 16,5 1,0 0,7 4
UGC 5025 09h 23,3m 0s +12° 57′ 0″ +02-24-011 1508 0,6 0,5 70 S0? 13,9 0,7 0,6
UGC 5026 09h 23,3m 0s +46° 05′ 0″ +08-17-100 1004 1,1 0,8 15 S0 14,2 1,0 0,7 3
UGC 5027 09h 23,6m 0s +03° 20′ 0″ +01-24-000 0028 1,1 0,2 173 Sb-c 15,4 1,1 0,15 7
UGC 5028 09h 23,6m 0s +68° 39′ 0″ +12-09-049 1325 0,60 0,35 145 PECULR 13,9 +3600 0,6 0,35
UGC 5029 09h 23,8m 0s +68° 40′ 0″ +12-09-050 1325 1,8 1,1 13 Sc 14,3 1,7 1,1 4
UGC 5030 09h 23,9m 0s +08° 10′ 0″ +01-24-021 0028 1,7 0,9 80 S 13,5 1,7 0,9 5
UGC 5031 09h 24,0m 0s +77° 25′ 0″ +13-07-029 0693 1,1 0,4 62 S 15,4 0,9 0,25 6
UGC 5032 09h 24,1m 0s +01° 22′ 0″ +00-24-000 0430 1,0 0,2 122 Sa-b 15,7 1,1 0,2 7
UGC 5033 09h 24,1m 0s +65° 09′ 0″ +11-12-011 0708 1,6 0,1 167 Sc 16,5 1,5 0,1 7
UGC 5034 09h 24,2m 0s +57° 36′ 0″ +10-14-013 0703 2,7 0,7 123 Sb-c 13,9 2,7 0,7 6
UGC 5035 09h 24,3m 0s +21° 49′ 0″ +04-22-056 0237 1,1 1,0 SBa 15,6 1,1 1,0 1
UGC 5036 09h 24,3m 0s +41° 03′ 0″ +07-20-012 0661 1,2 0,3 5 Sc-IRR 16,5 0,7 0,3 6
UGC 5037 09h 24,4m 0s +23° 14′ 0″ +04-22-057 0237 1,1 0,8 80 S0 14,8 1,6 0,9 4
UGC 5038 09h 24,4m 0s +30° 39′ 0″ +05-22-047 1365 1,6 1,6 SBb 14,6 0,9 0,8 1
UGC 5039 09h 24,5m 0s +22° 28′ 0″ +04-22-000 0237 1,1 0,4 147 S 16,0 0,9 0,2
UGC 5040 09h 24,7m 0s +29° 01′ 0″ +05-22-048 1365 2,2 2,1 IV-V 15,7 1,8 1,7 1
UGC 5040 A 09h 24,8m 0s +04° 09′ 0″ +01-24-022 0028 0,9 0,5 160 S(a-b) 14,5 0,9 0,6
UGC 5041 09h 24,8m 0s +32° 52′ 0″ +06-21-039 0925 1,3 0,3 118 Sc 15,4 1,2 0,3 6
UGC 5042 09h 24,8m 0s +66° 42′ 0″ +11-12-012 0708 1,2 1,2 DISTRBD 16,0 1,2 1,2 1
UGC 5043 09h 24,9m 0s +30° 13′ 0″ +05-23-001 0466 1,3 1,1 E-S0 14,5 1,3 1,1
UGC 5044 09h 25,0m 0s +12° 30′ 0″ +02-24-013 1508 1,1 1,0 DBLSYS 14,7
UGC 5045 09h 25,0m 0s +44° 53′ 0″ +08-17-104 1004 1,2 1,0 Sc/SBc 14,3 1,3 1,0 2
UGC 5046 09h 25,3m 0s +17° 25′ 0″ +03-24-060 0057 1,0 0,25 16 S? 14,5 1,1 0,25 6
UGC 5047 09h 25,3m 0s +51° 47′ 0″ +09-16-023 0681 1,6 0,2 160 16,5 1,5 0,2 7
UGC 5048 09h 25,5m 0s +38° 45′ 0″ +07-20-013 0661 1,3 0,3 11 IRR 15,2 1,1 0,2 7
UGC 5049 09h 25,5m 0s +49° 26′ 0″ +08-17-106 1004 1,2 0,2 158 Sc 15,7 1,2 0,2 7
UGC 5050 09h 25,6m 0s +76° 41′ 0″ +13-07-030 0693 1,2 0,25 51 S? 15,4 1,2 0,25
UGC 5051 09h 25,7m 0s +62° 43′ 0″ +10-14-015 0703 2,4 1,5 140 SB0 12,6 +1514 2,4 1,5 4
UGC 5052 09h 26,2m 0s +74° 01′ 0″ +12-09-053 1325 1,7 1,3 120 SBa 14,2 1,7 1,4 2
UGC 5053 09h 26,3m 0s +60° 22′ 0″ +10-14-000 0703 1,2 0,5 67 17,0 1,0 0,4 6
UGC 5054 09h 26,6m 0s -02° 20′ 0″ +00-24-017 0430 1,2 1,1 Sc 14,3 1,0 0,9 1
UGC 5055 09h 26,6m 0s +56° 04′ 0″ +09-16-024 0681 1,5 1,3 155 SBb 14,5 +6000 1,5 1,3 1
UGC 5056 09h 26,8m 0s +07° 57′ 0″ +01-24-024 0028 2,3 1,1 27 Sa 13,4 2,2 1,1 5
UGC 5057 09h 26,9m 0s -01° 07′ 0″ +00-24-000 0430 1,1 CHAIN 16,5
UGC 5058 09h 27,1m 0s +68° 00′ 0″ +11-12-013 0708 1,2 0,5 124 Sc 15,4 1,2 0,4 6
UGC 5059 09h 27,3m 0s +20° 17′ 0″ +03-24-061 0057 1,9 0,45 164 Sb 14,2 1,9 0,4 6
UGC 5060 09h 27,3m 0s +29° 46′ 0″ +05-23-005 0466 1,2 1,2 SBa 13,6 1,1 1,1 1
UGC 5061 09h 27,3m 0s +67° 50′ 0″ +11-12-014 0708 1,2 0,6 110 SBa 15,3 1,1 0,5 5
UGC 5062 09h 27,4m 0s +26° 52′ 0″ +05-23-006 0466 1,0 0,9 SBb-c 15,1 1,1 1,0 1
UGC 5063 09h 27,4m 0s +49° 28′ 0″ +08-17-000 1004 1,3 0,8 50 PECULR 15,4 +7800 1,3 0,6
UGC 5064 09h 27,5m 0s +08° 07′ 0″ +01-24-025 0028 1,1 0,25 170 S 14,8 1,4 0,25 7
UGC 5065 09h 27,7m 0s +04° 22′ 0″ +01-24-026 0028 1,6 1,3 SBc 14,6 1,5 1,4 1
UGC 5066 09h 27,8m 0s +46° 37′ 0″ +08-17-111 1004 1,2 0,7 70 SBb-c 15,5 0,9 0,6 4
UGC 5067 09h 27,9m 0s +68° 40′ 0″ +12-09-055 1325 1,4 1,2 DWRFSP 16,5 1,4 1,2 1
UGC 5068 09h 28,0m 0s +81° 22′ 0″ +14-05-005 0727 0,9 0,8 S 14,3 0,9 0,8 1
UGC 5069 09h 28,0m 0s +06° 20′ 0″ +01-24-000 0281 1,0 0,9 15 S0 15,0 1,2 1,0 1
UGC 5070 09h 28,3m 0s +30° 15′ 0″ +05-23-007 0466 1,1 0,45 45 S 14,5 1,1 0,45 6
UGC 5071 09h 28,3m 0s +42° 34′ 0″ +07-20-000 0661 0 DWARF? 18,
UGC 5072 09h 28,4m 0s +41° 32′ 0″ +07-20-015 0661 1,0 0,5 45 SBb 15,7 0,9 0,5 5
UGC 5073 09h 28,6m 0s +67° 50′ 0″ +11-12-015 0708 1,4 1,4 E 14,4 1,5 1,5
UGC 5074 09h 28,9m 0s +30° 01′ 0″ +05-23-008 0466 1,0 0,8 45 Sa? 15,0 1,0 0,8 2
UGC 5075 09h 29,0m 0s +04° 43′ 0″ +01-25-001 0233 1,1 1,1 S0-a? 14,6 1,0 0,9
UGC 5076 09h 29,1m 0s +52° 06′ 0″ +09-16-026 0681 1,5 1,4 DWARF 15,5 1,1 1,1
UGC 5077 09h 29,1m 0s +59° 58′ 0″ +10-14-020 0703 1,7 0,8 77 SBb 15,2 1,6 0,7 5
UGC 5078 09h 29,2m 0s +03° 57′ 0″ +01-25-000 0233 1,0 0,2 170 Sc 16,0 1,0 0,2 6
UGC 5079 09h 29,4m 0s +21° 44′ 0″ +04-23-009 0025 13,3 6,0 17 Sb/Sc 9,8 +644 12,5 6,0 5
UGC 5080 09h 29,4m 0s +42° 00′ 0″ +07-02-000 0661 1,0 1,0 16,5 0,9 0,8
UGC 5081 09h 29,5m 0s +08° 40′ 0″ +02-25-001 0990 1,5 0,9 75 Sc 13,1 1,5 0,9 4
UGC 5082 09h 29,7m 0s +11° 02′ 0″ +02-25-002 0990 1,2 0,3 127 S 14,8 1,1 0,3 6
UGC 5083 09h 29,8m 0s +00° 33′ 0″ +00-25-000 1318 1,0 0,2 74 S 15,3 0,9 0,15 6
UGC 5083 A 09h 30,0m 0s +88° 23′ 0″ +15-01-009 0570 2,4 2,1 16,0 2,2 2,2 1
UGC 5084 09h 30,0m 0s +27° 44′ 0″ +05-23-009 0466 1,1 0,7 15 S 15,0 1,0 0,7 3
UGC 5085 09h 30,0m 0s +42° 35′ 0″ +07-20-000 0661 1,0 0,8 DWARF 18,0 0,6 0,6
UGC 5086 09h 30,1m 0s +21° 43′ 0″ +04-23-000 0025 1,0 1,0 DWARF 18,0 1,0 1,0
UGC 5087 09h 30,1m 0s +30° 10′ 0″ +05-23-010 0466 1,5 0,9 175 Sb 14,7 1,4 1,0 4
UGC 5088 09h 30,4m 0s +34° 16′ 0″ +06-21-047 0925 1,2 1,0 15,2 1,3 1,0
UGC 5089 09h 30,6m 0s +40° 13′ 0″ +07-20-021 0661 1,1 0,7 150 SBb-c 15,5 1,0 0,6 4
UGC 5090 09h 30,6m 0s +47° 05′ 0″ +08-18-006 0672 1,0 1,0 Sc 15,6 0,9 0,8 1
UGC 5091 09h 30,7m 0s +44° 29′ 0″ +08-18-018 0661 1,1 0,4 77 Sc-IRR 15,1 0,8 0,3 6
UGC 5092 09h 31,1m 0s +10° 22′ 0″ +02-25-003 0990 4,0 3,0 140 13,6 +3140 4,0 3,
UGC 5093 09h 31,3m 0s +10° 15′ 0″ +02-25-004 0990 1,1 0,4 153 S 14,9 1,0 0,35 6
UGC 5094 09h 31,3m 0s +24° 26′ 0″ +04-23-000 0025 1,0 0,6 150 S0 15,5 0,9 0,5
UGC 5095 09h 31,4m 0s +09° 42′ 0″ +02-25-005 0990 1,2 0,8 140 S 14,1 1,1 0,7 3
UGC 5096 09h 31,4m 0s +10° 20′ 0″ +02-25-006 0990 1,1 0,6 15 Sa? 13,7 +3370 1,0 0,6 4
UGC 5097 09h 31,6m 0s +00° 29′ 0″ +00-25-001 1318 0,6 0,4 55 PECULR 13,9 0,6 0,35
UGC 5098 09h 31,9m 0s -02° 16′ 0″ +00-25-002 1318 1,5 0,4 169 S0-a 14,5 1,4 0,35 6
UGC 5099 09h 32,0m 0s +00° 19′ 0″ +00-25-003 1318 1,2 0,7 90 S 14,7 1,0 0,5
UGC 5100 09h 32,0m 0s +06° 04′ 0″ +01-25-002 0233 1,6 0,9 30 SBb 14,9 1,1 0,8
UGC 5101 09h 32,0m 0s +61° 34′ 0″ +10-14-025 0703 1,2 0,6 87 PECULR 15,5 1,2 0,8
UGC 5102 09h 32,1m 0s +10° 30′ 0″ +02-25-007 0990 1,7 0,55 159 Sb-c 13,6 1,7 0,6 6
UGC 5103 09h 32,1m 0s +21° 56′ 0″ +04-23-011 0025 2,5 1,7 20 S 12,3 2,3 1,7
UGC 5104 09h 32,2m 0s +34° 57′ 0″ +06-21-053 0925 1,1 0,8 75 S0 15,0 0,7 0,5
UGC 5105 09h 32,3m 0s +36° 08′ 0″ +06-21-054 0925 1,2 0,8 140 DWARF 16,5 1,1 0,8
UGC 5106 09h 32,4m 0s +54° 49′ 0″ +09-16-033 0681 1,4 0,9 95 14,8 1,4 0,9
UGC 5107 09h 32,5m 0s +05° 20′ 0″ +01-25-004 0233 2,2 0,6 47 SBc 15,2 1,8 0,5 6
UGC 5108 09h 32,5m 0s +30° 03′ 0″ +05-23-018 0466 1,4 0,7 143 SBa-b 15,0 1,7 0,6 5
UGC 5109 09h 32,5m 0s +48° 23′ 0″ +08-18-011 0672 1,3 0,2 35 16,5 1,4 0,2 7
UGC 5110 09h 32,5m 0s +73° 36′ 0″ +12-09-057 1325 1,8 1,4 135 IRR 15,6 1,0 1,
UGC 5111 09h 32,7m 0s +67° 01′ 0″ +11-12-016 0708 1,6 0,25 120 Sb-c 15,5 1,6 0,3 6
UGC 5112 09h 32,8m 0s +31° 56′ 0″ +05-23-019 0466 1,4 1,0 65 E 13,6 1,6 1,2
UGC 5113 09h 32,8m 0s +66° 47′ 0″ +11-12-017 0708 1,2 0,25 43 Sa-b 15,5 1,2 0,25 7
UGC 5114 09h 33,0m 0s +82° 21′ 0″ +14-05-006 0727 1,9 0,7 140 IRR 16,0 1,3 0,6
UGC 5115 09h 33,0m 0s +76° 33′ 0″ +13-07-032 0693 2,4 1,3 105 SBc 14,4 2,2 1,2 5
UGC 5116 09h 33,5m 0s +03° 14′ 0″ +01-25-000 0233 1,1 0,2 178 S 15,5 1,2 0,3 6
UGC 5117 09h 33,7m 0s +04° 49′ 0″ +01-25-000 0233 1,0 0,4 DBLSYS 16,5
UGC 5118 09h 33,8m 0s +37° 55′ 0″ +06-21-057 0925 1,1 0,45 103 IRR 14,6 1,1 0,4 6
UGC 5119 09h 34,0m 0s +38° 18′ 0″ +06-21-059 0925 0,7 0,7 PECULR 14,5 0,8 0,7
UGC 5120 09h 34,2m 0s +36° 50′ 0″ +06-21-000 0925 1,0 0,15 53 Sa-b 16,5 0,8 0,15 7
UGC 5121 09h 34,3m 0s +14° 07′ 0″ +02-25-000 0990 1,5 0,15 131 Sc 15,7 1,3 0,15 7
UGC 5122 09h 34,3m 0s +23° 49′ 0″ +04-23-016 0025 1,8 1,1 155 Sb/SBb 14,1 1,7 1,1 4
UGC 5123 09h 34,4m 0s +20° 03′ 0″ +03-25-006 1509 0,7 0,5 155 14,3 0,7 0,5
UGC 5124 09h 34,4m 0s +21° 54′ 0″ +04-23-015 0025 1,1 0,5 175 S 15,7 1,0 0,5
UGC 5125 09h 34,5m 0s +33° 04′ 0″ +06-21-060 0925 0,9 0,8 120 S 14,4 0,8 0,6
UGC 5126 09h 34,6m 0s +23° 23′ 0″ +04-23-017 0025 1,3 0,35 144 S 14,4 1,2 0,35 6
UGC 5127 09h 34,6m 0s +37° 18′ 0″ +06-21-062 0925 1,5 0,5 147 Sc 16,0 1,0 0,4 6
UGC 5128 09h 35,0m 0s +84° 02′ 0″ +14-05-007 0727 1,2 1,0 Sc 15,4 0,9 0,7 1
UGC 5129 09h 35,0m 0s +25° 43′ 0″ +04-23-020 0025 1,8 0,8 103 Sa 14,3 1,5 0,8 5
UGC 5130 09h 35,1m 0s +02° 58′ 0″ +01-25-005 0233 1,6 1,5 E+SYS 14,4
UGC 5131 09h 35,1m 0s +02° 58′ 0″ +01-25-006 0233 1,6 1,5 E+SYS 14,4
UGC 5132 09h 35,2m 0s +17° 15′ 0″ +03-25-008 1509 1,0 0,35 30 S 14,9 0,9 0,3 6
UGC 5133 09h 35,2m 0s +43° 44′ 0″ +07-20-028 0661 1,1 0,25 149 S0 14,7 1,3 0,25 7
UGC 5134 09h 35,4m 0s +09° 45′ 0″ +02-25-011 0990 2,6 0,9 154 Sb-c 13,5 2,5 0,8 6
UGC 5135 09h 35,5m 0s +43° 24′ 0″ +07-20-000 0661 1,2 1,0 S 15,3 0,8 0,7 1
UGC 5136 09h 35,8m 0s +17° 16′ 0″ +03-25-011 1509 2,2 1,2 130 E 14,0 2,3 1,5
UGC 5137 09h 35,8m 0s +20° 53′ 0″ +04-23-023 0025 1,0 0,5 153 SB 15,7 1,0 0,5 5
UGC 5138 09h 35,9m 0s +02° 47′ 0″ +01-25-000 0233 1,2 0,2 170 Sb 15,4 1,2 0,2 7
UGC 5139 09h 36,0m 0s +71° 25′ 0″ +12-09-059 1325 4,0 4,0 DWRFIR 15,5 3,5 3,5
UGC 5140 09h 36,1m 0s +34° 14′ 0″ +06-21-065 0925 2,1 1,6 165 Sc 14,1 1,9 1,5 2
UGC 5141 09h 36,3m 0s +07° 11′ 0″ +01-25-007 0233 1,7 0,9 7 SBb/SBc 13,8 1,7 1,0 4
UGC 5142 09h 36,3m 0s +08° 00′ 0″ +01-25-000 0233 1,0 1,0 16,0 0,8 0,8 1
UGC 5143 09h 36,3m 0s +17° 15′ 0″ +03-25-013 1509 1,2 0,35 13 SB 14,8 1,2 0,35 6
UGC 5144 09h 36,3m 0s +32° 33′ 0″ +06-21-067 0925 1,1 0,4 DBLSYS 14,7
UGC 5145 09h 36,3m 0s +48° 39′ 0″ +08-18-019 0672 1,8 0,4 46 S 15,1 1,7 0,4 7
UGC 5146 09h 36,4m 0s +32° 36′ 0″ +06-21-071 0925 1,1 0,9 DBLSYS 14,3 +6800
UGC 5147 09h 36,4m 0s +38° 40′ 0″ +07-20-000 0661 1,2 0,1 147 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 5148 09h 36,8m 0s +11° 44′ 0″ +02-25-013 0990 1,1 0,2 54 Sc 15,0 1,1 0,2 7
UGC 5149 09h 37,0m 0s +21° 14′ 0″ +04-23-000 0025 1,0 0,10 141 Sc 16,0 1,1 0,10 7
UGC 5150 09h 37,2m 0s +47° 44′ 0″ +08-18-020 0672 1,3 0,6 160 16,0 0,8 0,5
UGC 5151 09h 37,2m 0s +48° 34′ 0″ +08-18-021 0672 0,8 0,7 13,5 0,8 0,7
UGC 5152 09h 37,4m 0s +79° 55′ 0″ +13-07-034 0693 1,0 1,0 S 14,2 0,9 0,8 1
UGC 5153 09h 37,5m 0s +61° 17′ 0″ +10-14-030 0703 1,1 1,0 Sb-c 15,6 0,9 0,9 1
UGC 5154 09h 37,6m 0s +29° 13′ 0″ +05-23-000 0466 1,0 0,25 2 Sa-b 15,6 1,0 0,3 6
UGC 5155 09h 37,7m 0s +15° 09′ 0″ +03-25-019 1509 1,7 1,1 160 E 13,5 1,7 1,2
UGC 5156 09h 37,7m 0s +25° 43′ 0″ +04-23-000 0025 1,2 0,35 130 SB 15,4 1,1 0,25 6
UGC 5157 09h 37,7m 0s +47° 50′ 0″ +08-18-022 0672 1,9 0,4 18 S 14,5 1,6 0,35 6
UGC 5158 09h 37,9m 0s +53° 27′ 0″ +09-16-036 0681 1,0 0,1 55 S 16,0 1,0 0,15 7
UGC 5159 09h 38,0m 0s +03° 48′ 0″ +01-25-009 0233 1,7 1,3 40 Sa? 13,6 2,7 1,4
UGC 5160 09h 38,0m 0s +12° 07′ 0″ +02-25-015 0990 1,1 0,8 10 SB:b-c 13,9 1,1 0,7
UGC 5161 09h 38,0m 0s +28° 00′ 0″ +05-23-025 0466 1,0 0,5 150 S 15,5 0,9 0,6
UGC 5162 09h 38,0m 0s +28° 00′ 0″ +05-23-025 0466 1,1 0,5 160 S 15,5 0,8 0,3
UGC 5163 09h 38,1m 0s +68° 38′ 0″ +12-09-060 1325 1,0 0,4 169 Sc-IRR 15,6 0,9 0,4 6
UGC 5164 09h 38,2m 0s +11° 47′ 0″ +02-25-016 0990 1,1 0,15 22 S-IRR 14,9 1,0 0,12 7
UGC 5165 09h 38,2m 0s +21° 25′ 0″ +04-23-024 0025 1,1 0,3 107 S 15,7 1,2 0,35 6
UGC 5166 09h 38,2m 0s +36° 07′ 0″ +06-21-073 0925 1,5 0,7 162 Sb 13,9 1,5 0,7 5
UGC 5167 09h 38,3m 0s +05° 24′ 0″ +01-25-011 0233 3,0 2,2 3 S0/Sa 13,1 3,0 2,2 2
UGC 5168 09h 38,3m 0s +07° 10′ 0″ +01-25-012 0233 0,9 0,8 14,5 0,9 0,8
UGC 5169 09h 38,5m 0s +47° 12′ 0″ +08-18-024 0672 1,1 1,1 15,5 1,1 1,0 1
UGC 5170 09h 38,6m 0s +03° 02′ 0″ +01-25-000 0233 1,0 0,5 177 S 16,0 1,0 0,6
UGC 5171 09h 38,6m 0s +10° 52′ 0″ +02-25-017 0990 1,0 0,6 175 S0 14,5 1,1 0,6 4
UGC 5172 09h 38,6m 0s +48° 54′ 0″ +08-18-027 0672 2,0 2,0 15,6 1,5 1,5 1
UGC 5173 09h 38,8m 0s +11° 38′ 0″ +02-25-018 0990 2,2 0,3 131 Sb 15,1 2,2 0,25 7
UGC 5174 09h 38,8m 0s +33° 44′ 0″ +06-21-000 0925 1,0 0,1 109 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 5175 09h 38,8m 0s +75° 05′ 0″ +13-07-035 0693 1,6 0,6 145 S 12,7 1,5 0,6 6
UGC 5176 09h 39,0m 0s +59° 05′ 0″ +10-14-032 0703 3,3 2,3 145 SB0 11,8 +1393 3,5 2,5 3
UGC 5177 09h 39,2m 0s +11° 52′ 0″ +02-25-000 0990 1,1 0,4 165 S? 15,2 0,9 0,4 6
UGC 5178 09h 39,2m 0s +12° 31′ 0″ +02-25-020 0990 1,3 0,6 18 S0 14,4 1,1 0,5 7
UGC 5179 09h 39,4m 0s +59° 12′ 0″ +10-14-033 0703 1,3 0,7 150 S 15,1 1,3 0,7
UGC 5180 09h 39,5m 0s +00° 34′ 0″ +00-25-007 1318 2,8 2,8 Sc 12,2 +2245 2,6 2,6 1
UGC 5181 09h 39,6m 0s +04° 54′ 0″ +01-25-013 0233 2,3 0,9 72 SB? 14,0 2,3 0,9 6
UGC 5182 09h 39,8m 0s +04° 30′ 0″ +01-25-014 0233 1,2 0,9 135 S0 14,1 1,2 1,0
UGC 5183 09h 39,9m 0s +32° 05′ 0″ +05-23-027 0466 3,5 1,9 97 Sb/Sc 12,0 +1340 3,6 2,0 4
UGC 5184 09h 39,9m 0s +38° 03′ 0″ +06-22-001 1345 1,2 0,7 70 SBb 14,9 1,0 0,7
UGC 5185 09h 40,0m 0s +29° 13′ 0″ +05-23-028 0466 1,9 0,6 168 Sc 14,5 1,6 0,6 6
UGC 5186 09h 40,0m 0s +33° 28′ 0″ +06-22-000 1345 1,4 0,3 43 IRR 16,5 0,7 0,2
UGC 5187 09h 40,0m 0s +41° 20′ 0″ +07-20-034 0661 1,1 0,8 135 SB 14,1 1,0 0,8 2
UGC 5188 09h 40,0m 0s +66° 13′ 0″ +11-12-022 0708 0,45 0,35 PECULR 14,1 +3000 0,45 0,35
UGC 5189 09h 40,2m 0s +09° 43′ 0″ +02-25-022 0990 3,3 1,1 IRRSYS 13,8
UGC 5190 09h 40,2m 0s +32° 10′ 0″ +05-23-029 0466 2,4 1,7 45 13,1 +1608 3,3 2,5
UGC 5191 09h 40,2m 0s +36° 25′ 0″ +06-22-003 1345 1,2 0,9 85 S0 14,7 1,2 0,9
UGC 5192 09h 40,3m 0s +21° 25′ 0″ +04-23-027 0025 2,1 0,9 90 SB:b 14,8 1,9 1,0 5
UGC 5193 09h 40,4m 0s +39° 39′ 0″ +07-20-036 0661 1,0 1,0 E 15,5 1,
UGC 5194 09h 40,5m 0s +34° 16′ 0″ +06-22-000 1345 1,1 0,15 49 Sc 16,0 0,9 0,15 7
UGC 5195 09h 40,6m 0s +00° 39′ 0″ +00-25-000 1318 1,1 0,22 68 Sb-c 15,4 1,0 0,2 6
UGC 5196 09h 40,7m 0s +17° 10′ 0″ +03-25-020 1509 1,0 1,0 ? 15,7
UGC 5197 09h 40,7m 0s +36° 24′ 0″ +06-22-005 1345 1,2 0,8 135 SBb 15,0 1,0 0,7 3
UGC 5198 09h 40,8m 0s +41° 55′ 0″ +07-20-042 0661 1,1 0,7 150 SBa 15,0 1,0 0,7
UGC 5199 09h 40,8m 0s +42° 54′ 0″ +07-20-039 0661 1,1 0,45 65 Sa-b 15,0 1,1 0,5 6
UGC 5200 09h 41,0m 0s +11° 18′ 0″ +02-25-025 0990 0,7 0,7 14,3 0,9 0,9
UGC 5201 09h 41,0m 0s +56° 00′ 0″ +09-16-038 0681 1,5 0,9 45 Sc 15,3 1,4 0,9 3
UGC 5202 09h 41,0m 0s +68° 49′ 0″ +12-09-062 1325 1,4 1,4 Sa 13,7 1,5 1,5 1
UGC 5203 09h 41,0m 0s +80° 02′ 0″ +13-07-037 0693 2,3 0,18 80 Sc 15,5 2,6 0,20 7
UGC 5204 09h 41,2m 0s +09° 53′ 0″ +02-25-026 0990 1,1 0,9 14,8 1,0 1,0
UGC 5205 09h 41,6m 0s -00° 26′ 0″ +00-25-011 1318 1,2 0,8 152 IRR 15,4 1,0 0,7
UGC 5206 10h 41,7m 0s +14° 21′ 0″ +02-28-002 0976 1,1 0,9 90 E 14,3 1,3 1,0
UGC 5207 09h 41,8m 0s +53° 55′ 0″ +09-16-000 0681 1,1 0,6 55 SBa-b 15,0 0,7 0,4 5
UGC 5208 09h 42,0m 0s +31° 20′ 0″ +05-23-032 0466 1,2 1,0 95 Sb/Sc 15,0 1,2 1,0 2
UGC 5209 09h 42,0m 0s +32° 29′ 0″ +05-23-000 0466 1,0 1,0 DWRFIR 19,0 1,0 1,
UGC 5210 09h 42,0m 0s +69° 12′ 0″ +12-09-064 1325 2,1 0,2 153 Sc 16,0 1,8 0,2 7
UGC 5211 09h 42,1m 0s +00° 01′ 0″ +00-25-012 1318 1,0 1,0 15,5 1,0 0,9
UGC 5212 09h 42,1m 0s +39° 41′ 0″ +07-20-046 0661 1,0 0,7 70 Sc 16,0 1,0 0,7 3
UGC 5213 09h 42,2m 0s +16° 56′ 0″ +03-25-024 1509 1,2 1,1 SBa 14,3 1,1 1,0 1
UGC 5214 09h 42,5m 0s +23° 19′ 0″ +04-23-000 0025 1,1 0,6 65 DWARF 17,0 0,8 0,5
UGC 5215 09h 42,6m 0s +09° 20′ 0″ +02-25-030 0990 1,7 0,9 23 Sb-c 13,8 1,7 0,9 5
UGC 5216 09h 42,7m 0s +09° 59′ 0″ +02-25-031 0990 1,8 0,8 165 14,8 1,7 0,8 5
UGC 5217 09h 42,8m 0s +34° 05′ 0″ +06-22-008 1345 1,0 0,5 5 SBc 15,5 1,0 0,5 5
UGC 5218 09h 42,9m 0s +06° 37′ 0″ +01-25-016 0233 2,0 1,0 125 Sc 15,0 1,4 0,7 5
UGC 5219 09h 42,9m 0s +28° 43′ 0″ +05-23-036 0466 1,2 0,9 170 Sc/SBc 16,5 0,8 0,8 1
UGC 5220 09h 43,0m 0s +05° 10′ 0″ +01-25-017 0233 1,5 0,6 160 Sa-b 13,9 1,5 0,8 5
UGC 5221 09h 43,1m 0s +68° 09′ 0″ +11-12-025 0708 5,5 3,0 143 Sc 10,9 +42 6,0 3,0 6
UGC 5222 09h 43,2m 0s +73° 12′ 0″ +12-10-003 0685 1,2 0,6 165 SBa-b 14,3 1,2 0,6 5
UGC 5223 09h 43,3m 0s -00° 02′ 0″ +00-25-013 1318 1,5 0,7 15 S0-a 14,6 1,5 0,7 5
UGC 5224 09h 43,3m 0s +03° 12′ 0″ +01-25-018 0233 1,7 0,8 70 15,3 1,7 0,9
UGC 5225 09h 43,3m 0s +46° 00′ 0″ +08-18-030 0672 1,1 1,1 COMPACT 14,9 1,1 1,1
UGC 5226 09h 43,4m 0s +04° 38′ 0″ +01-25-020 0233 1,0 0,9 S0 14,0 1,2 1,0
UGC 5227 09h 43,4m 0s +42° 26′ 0″ +07-20-047 0661 1,2 0,3 68 Sc 16,0 1,2 0,6 6
UGC 5228 09h 43,5m 0s +01° 54′ 0″ +00-25-014 1318 2,6 0,8 127 SB 14,1 2,5 0,7 6
UGC 5229 09h 43,6m 0s +05° 56′ 0″ +01-25-021 0233 1,1 0,55 85 S? 12,5 1,1 0,55
UGC 5230 09h 43,8m 0s +03° 18′ 0″ +01-25-023 0233 1,7 0,45 68 IRR 14,1 +6110 1,8 0,5 6
UGC 5231 09h 43,9m 0s +42° 45′ 0″ +07-20-049 0661 1,0 0,5 40 SB:a-b 15,4 0,9 0,4 5
UGC 5232 09h 44,0m 0s +14° 00′ 0″ +02-25-033 0990 1,0 0,5 0 S 14,5 1,1 0,5 5
UGC 5233 09h 44,0m 0s +22° 15′ 0″ +04-23-033 0025 1,4 1,1 S0 14,3 1,7 1,5
UGC 5234 09h 44,1m 0s +16° 17′ 0″ +03-25-026 1509 1,7 1,1 115 Sc 14,9 1,7 1,1 3
UGC 5235 09h 44,1m 0s +23° 16′ 0″ +04-23-000 0025 1,4 0,15 151 Sc 16,0 1,4 0,15 7
UGC 5236 09h 44,2m 0s +21° 58′ 0″ +04-23-034 0025 1,3 1,2 DWRFSP 16,5 1,2 1,1
UGC 5237 09h 44,2m 0s +46° 51′ 0″ +08-18-031 0672 1,6 0,8 155 Sc 15,0 1,4 0,7 5
UGC 5238 09h 44,3m 0s +00° 44′ 0″ +00-25-015 1318 2,5 0,9 55 Sc 15,3 2,0 0,7 6
UGC 5239 09h 44,5m 0s +22° 20′ 0″ +04-23-035 0025 1,2 0,9 125 S0 14,4 1,3 0,9 2
UGC 5240 09h 44,5m 0s +25° 59′ 0″ +04-23-000 0025 1,2 0,2 109 Sc 15,6 1,2 0,15 7
UGC 5241 09h 44,5m 0s +54° 15′ 0″ +09-16-051 0681 0,8 0,8 S 14,0 0,8 0,7 1
UGC 5242 09h 44,6m 0s +01° 12′ 0″ +00-25-016 1318 1,5 0,9 10 DWARF 16,0 1,2 0,6
UGC 5243 09h 44,9m 0s +58° 13′ 0″ +10-14-041 0703 1,1 1,0 SB 15,1 1,1 1,1 1
UGC 5244 09h 44,9m 0s +64° 25′ 0″ +11-12-026 0708 1,7 0,25 31 Sc 15,2 1,8 0,25 6
UGC 5245 09h 45,0m 0s -01° 48′ 0″ +00-25-017 1318 2,8 0,5 160 15,5 2,4 0,4 6
UGC 5246 09h 45,0m 0s +23° 57′ 0″ +04-23-036 0025 1,1 0,8 140 S 15,1 0,9 0,8 2
UGC 5247 09h 45,0m 0s +69° 39′ 0″ +12-10-005 0685 1,8 0,9 155 15,6 1,7 0,8 5
UGC 5248 09h 45,1m 0s +16° 05′ 0″ +03-25-028 1509 1,7 0,2 50 Sc 15,1 1,6 0,2 7
UGC 5249 09h 45,2m 0s +02° 51′ 0″ +01-25-025 0233 2,4 0,8 15 SB:c 14,4 2,3 0,7 6
UGC 5250 09h 45,5m 0s +44° 18′ 0″ +07-20-051 0661 2,6 1,3 53 Sc 13,3 2,6 1,3 5
UGC 5251 09h 45,6m 0s +33° 39′ 0″ +06-22-013 1345 5,7 1,7 79 SB?c 12,3 +1476 5,6 1,6 6
UGC 5252 09h 45,8m 0s +41° 42′ 0″ +07-20-053 0661 1,1 0,5 15 DBLSYS 16,0 0,8 0,3
UGC 5253 09h 45,8m 0s +72° 31′ 0″ +12-10-006 0685 4,3 3,3 0 Sb 11,1 +1277 4,5 3,5 2
UGC 5254 09h 46,1m 0s +43° 35′ 0″ +07-20-056 0661 1,0 0,2 96 S 16,5 0,4 0,2 7
UGC 5255 09h 46,2m 0s +35° 16′ 0″ +06-22-014 1345 1,0 0,2 157 S 15,7 0,8 0,15 7
UGC 5256 09h 46,3m 0s +35° 24′ 0″ +06-22-015 1345 1,0 0,4 130 SB 16,0 0,7 0,3 6
UGC 5257 09h 46,6m 0s +21° 55′ 0″ +04-23-039 0025 1,0 0,5 73 S 15,5 1,0 0,5 5
UGC 5258 09h 46,7m 0s +14° 54′ 0″ +03-25-029 1509 1,4 0,15 129 Sc 15,4 1,2 0,15 7
UGC 5259 09h 46,7m 0s +32° 27′ 0″ +05-23-038 0466 0,9 0,8 S0 14,2 0,9 0,8 2
UGC 5260 09h 46,7m 0s +64° 44′ 0″ +11-12-029 0708 1,2 0,15 65 Sb-c 16,0 1,0 0,18 7
UGC 5261 09h 46,8m 0s +01° 22′ 0″ +00-25-020 1318 0,5 0,4 95 14,2 0,45 0,35
UGC 5262 09h 46,8m 0s +34° 56′ 0″ +06-22-017 1345 1,1 1,0 (E) 14,9 1,1 1,1
UGC 5263 09h 46,8m 0s +46° 35′ 0″ +08-18-037 0672 1,0 0,2 28 PECULR 15,2 0,8 0,2
UGC 5264 09h 47,0m 0s +44° 32′ 0″ +07-20-062 0661 0,8 0,7 S 14,5 0,8 0,7
UGC 5265 09h 47,1m 0s +00° 51′ 0″ +00-25-021 1318 1,3 1,0 27 S 14,2 1,1 0,6
UGC 5266 09h 47,1m 0s +12° 56′ 0″ +02-25-040 0990 1,2 1,0 70 Sb 13,7 1,3 1,1 2
UGC 5267 09h 47,2m 0s +09° 19′ 0″ +02-25-041 0990 1,6 0,25 44 Sb 14,9 1,6 0,25 7
UGC 5268 09h 47,2m 0s +62° 25′ 0″ +10-14-043 0703 1,5 0,5 134 Sa-b 15,2 1,4 0,4 6
UGC 5269 09h 47,3m 0s +00° 51′ 0″ +00-25-022 1318 3,2 1,6 70 S 13,5 3,0 1,5
UGC 5270 09h 47,3m 0s +09° 23′ 0″ +02-25-043 0990 1,0 0,6 3 S0 14,6 1,1 0,6
UGC 5271 09h 47,4m 0s +13° 03′ 0″ +02-25-045 0990 3,2 1,8 105 SBc 13,2 3,0 1,7 4
UGC 5272 09h 47,4m 0s +31° 43′ 0″ +05-23-041 0466 2,2 0,8 115 IRR 14,7 2,0 0,7
UGC 5273 09h 47,4m 0s +44° 34′ 0″ +07-20-065 0661 1,9 0,6 TRPSYS 14,3
UGC 5274 09h 47,5m 0s +16° 32′ 0″ +03-25-030 1509 1,1 1,1 Sc 14,9 0,9 0,8 1
UGC 5275 09h 47,8m 0s +13° 00′ 0″ +02-25-046 0990 2,0 0,5 125 S 13,7 1,7 0,5 6
UGC 5276 09h 47,8m 0s +30° 44′ 0″ +05-23-042 0466 1,7 1,1 125 15,1 1,7 1,2
UGC 5277 09h 47,8m 0s +65° 44′ 0″ +11-12-030 0708 1,8 1,7 SBb 15,3 1,6 1,6 1
UGC 5278 09h 47,9m 0s +22° 59′ 0″ +04-23-040 0025 1,0 0,45 58 SBb 15,0 1,1 0,5 6
UGC 5279 09h 48,0m 0s +28° 47′ 0″ +05-23-043 0466 2,6 0,7 82 IRR 13,8 2,5 0,7 6
UGC 5280 09h 48,0m 0s +33° 47′ 0″ +06-22-019 1345 1,5 0,9 110 S 12,6 +1529 1,4 0,8 4
UGC 5281 09h 48,1m 0s +30° 49′ 0″ +05-23-044 0466 2,1 0,3 164 DBLSYS 15,1
UGC 5282 09h 48,2m 0s +33° 22′ 0″ +06-22-020 1345 1,0 0,5 40 16,0 1,0 0,5 5
UGC 5283 09h 48,2m 0s +45° 10′ 0″ +08-18-041 0672 1,5 0,9 145 Sc 15,5 1,5 0,9 4
UGC 5284 09h 48,3m 0s +04° 31′ 0″ +01-25-000 0233 1,1 0,9 16,5 1,0 1,
UGC 5285 09h 48,4m 0s +15° 58′ 0″ +03-25-031 1509 1,4 0,8 SBb 14,8 1,5 1,1
UGC 5286 09h 48,5m 0s +09° 14′ 0″ +02-25-047 0990 2,1 1,5 35 Sc 14,4 1,7 1,4 3
UGC 5287 09h 48,5m 0s +33° 10′ 0″ +06-22-021 1345 1,5 1,0 15 SBc 14,7 1,4 0,9 3
UGC 5288 09h 48,7m 0s +08° 04′ 0″ +01-25-028 0233 1,5 1,0 155 SB-IRR 14,4 1,2 0,9
UGC 5289 09h 49,0m 0s -01° 32′ 0″ +00-25-000 1318 1,4 0,6 DBLSYS 16,0
UGC 5290 09h 49,0m 0s +41° 06′ 0″ +07-20-070 0661 1,1 0,7 0 S0-a? 14,9 1,0 0,6
UGC 5291 09h 49,2m 0s +13° 11′ 0″ +02-25-050 0990 1,0 0,8 0 E-S0 14,8 1,1 0,8
UGC 5292 09h 49,2m 0s +29° 28′ 0″ +05-23-046 0466 2,0 1,7 95 S0 13,0 +1568 2,3 1,9 1
UGC 5293 09h 49,2m 0s +41° 30′ 0″ +07-20-000 0661 1,0 0,5 130 16,5 0,9 0,5 5
UGC 5294 09h 49,3m 0s +33° 17′ 0″ +06-22-023 1345 1,1 0,3 137 JET? 15,2 1,5 0,4
UGC 5295 09h 49,7m 0s +43° 05′ 0″ +07-20-073 0661 2,3 1,0 150 SBb/Sb 14,5 2,1 1,0 5
UGC 5296 09h 49,7m 0s +58° 43′ 0″ +10-14-046 0703 1,3 1,2 DWRFSP 16,5 1,0 1,0 1
UGC 5297 09h 49,9m 0s +02° 22′ 0″ +00-25-027 1318 1,1 0,6 12 Sa-b 14,4 1,1 0,6 5
UGC 5298 09h 50,0m 0s +82° 32′ 0″ +14-05-000 0727 1,0 0,2 147 Sc-IRR 16,5 1,0 0,2 6
UGC 5299 09h 50,1m 0s +00° 02′ 0″ +00-25-000 1318 1,0 0,2 148 17,0 0,6 0,2
UGC 5300 09h 50,2m 0s +19° 40′ 0″ +03-25-037 1509 1,6 0,6 DBLSYS 14,2
UGC 5301 09h 50,2m 0s +43° 05′ 0″ +07-20-074 0661 1,4 0,15 159 Sc 16,0 1,4 0,15 7
UGC 5302 09h 50,3m 0s +68° 34′ 0″ +12-10-008 0685 2,2 1,7 15,1 1,8 1,6 1
UGC 5303 09h 50,4m 0s +16° 55′ 0″ +03-25-039 1509 3,7 2,4 95 Sc 13,1 3,8 2,4 3
UGC 5304 09h 50,5m 0s +08° 07′ 0″ +01-25-030 0233 1,2 0,8 S+COMP 14,8
UGC 5305 09h 50,5m 0s +10° 40′ 0″ +02-25-000 0990 1,1 0,2 177 S 16,0 0,5 0,18 7
UGC 5306 09h 50,6m 0s +58° 35′ 0″ +10-14-048 0703 1,2 0,7 30 SBb 15,5 1,0 0,7 4
UGC 5307 09h 50,8m 0s +00° 56′ 0″ +00-25-030 1318 1,1 0,7 111 S0 13,8 1,1 0,6 6
UGC 5308 09h 50,8m 0s +08° 07′ 0″ +01-25-031 0233 1,2 1,2 S 15,0 1,1 1,1 1
UGC 5309 09h 51,0m 0s +80° 59′ 0″ +14-05-008 0727 1,4 1,3 16,0 1,4 1,3 1
UGC 5310 09h 51,0m 0s +79° 32′ 0″ +13-07-000 0693 1,2 0,9 SBb 15,7 1,0 0,9
UGC 5311 09h 51,1m 0s +01° 48′ 0″ +00-25-031 1318 4,7 0,8 13 Sc 12,4 +1326 4,6 0,7 6
UGC 5312 09h 51,1m 0s +02° 37′ 0″ +01-25-032 0233 1,0 0,15 85 Sc 15,5 0,8 0,15 7
UGC 5313 09h 51,1m 0s +23° 37′ 0″ +04-24-001 1352 0,8 0,6 130 14,5 0,7 0,6
UGC 5314 09h 51,2m 0s +09° 07′ 0″ +02-25-000 0990 1,1 0,1 168 Sc 15,7 1,0 0,1 7
UGC 5315 09h 51,2m 0s +37° 32′ 0″ +06-22-025 1345 1,2 0,15 59 Sc 15,6 1,2 0,15 7
UGC 5316 09h 51,2m 0s +72° 27′ 0″ +12-10-009 0685 5,0 2,5 130 SBc 12,3 +1079 4,5 2,3 5
UGC 5317 09h 51,3m 0s +75° 15′ 0″ +13-07-000 0693 1,4 0,25 123 S 15,5 1,1 0,2 6
UGC 5318 09h 51,4m 0s +69° 18′ 0″ +12-10-010 0685 26,0 14,0 157 Sb 8,1 -44 24,0 13,5
UGC 5319 09h 51,4m 0s +76° 06′ 0″ +13-07-040 0693 2,0 1,8 SBc 13,9 1,8 1,7 1
UGC 5320 09h 51,5m 0s +23° 31′ 0″ +04-24-002 1352 2,0 0,8 102 SBc 14,6 2,1 0,8 6
UGC 5321 09h 51,6m 0s +37° 38′ 0″ +06-22-027 1345 1,1 0,2 173 Sb 15,1 1,1 0,2 7
UGC 5322 09h 51,7m 0s +69° 55′ 0″ +12-10-011 0685 13,0 6,0 65 IRR 9,2 +186 12,0 8,0 7
UGC 5323 09h 52,0m 0s -01° 04′ 0″ +00-25-032 1318 0,9 0,45 DBLSYS 14,2
UGC 5324 09h 52,1m 0s +13° 37′ 0″ +02-25-000 0990 1,2 0,5 160 S 15,3 0,7 0,3 6
UGC 5325 09h 52,2m 0s +09° 30′ 0″ +02-25-055 0990 2,5 1,6 25 SBb 13,5 2,4 1,5 3
UGC 5326 09h 52,4m 0s +33° 30′ 0″ +06-22-029 1345 1,1 0,9 IRR 14,5 1,1 0,9
UGC 5327 09h 52,6m 0s +59° 32′ 0″ +10-14-052 0703 1,9 0,5 84 S 13,3 1,8 0,5 6
UGC 5328 09h 52,7m 0s +04° 31′ 0″ +01-25-034 0233 2,2 1,2 63 Sc 12,3 +1913 2,2 1,3 4
UGC 5329 09h 52,8m 0s +16° 40′ 0″ +03-25-040 1509 1,8 0,8 140 SB?a 13,7 1,7 0,8 5
UGC 5330 09h 52,8m 0s +19° 33′ 0″ +03-25-041 1509 2,0 2,0 PECULR 14,8 1,5 1,4
UGC 5331 09h 52,8m 0s +32° 40′ 0″ +06-22-033 1345 1,0 0,4 167 Sc 15,6 1,0 0,3 6
UGC 5332 09h 53,0m 0s +16° 39′ 0″ +03-25-000 1509 1,2 0,3 22 DWARF 17,0 0,8 0,2
UGC 5333 09h 53,2m 0s +46° 25′ 0″ +08-18-043 0672 1,0 0,15 13 15,7 0,9 0,15
UGC 5334 09h 53,4m 0s +10° 44′ 0″ +02-26-001 0074 0,55 0,50 S 14,4 0,7 0,6
UGC 5335 09h 53,5m 0s +27° 28′ 0″ +05-24-003 1396 0,7 0,6 PECULR 14,3 0,6 0,6
UGC 5336 09h 53,5m 0s +69° 17′ 0″ +12-10-012 0685 3,0 2,7 DWRFIR 16,5 2,0 2,
UGC 5337 09h 53,6m 0s +10° 43′ 0″ +02-26-002 0074 1,1 0,45 72 SB:a 14,7 1,3 0,6 5
UGC 5338 09h 53,6m 0s +17° 05′ 0″ +03-26-002 1356 2,4 0,45 78 Sb 13,8 2,1 0,45 6
UGC 5339 09h 53,7m 0s +20° 43′ 0″ +04-24-004 1352 0,9 0,5 DBLSYS 14,4
UGC 5340 09h 53,8m 0s +29° 04′ 0″ +05-24-004 1396 2,6 1,1 0 DWFPEC 15,2 2,0 1,
UGC 5341 09h 53,9m 0s +20° 53′ 0″ +04-24-006 1352 2,9 0,2 57 Sc 15,5 2,7 0,2 7
UGC 5342 09h 54,0m 0s +15° 53′ 0″ +03-26-003 1356 1,1 0,5 22 S 14,3 1,0 0,4 5
UGC 5343 09h 54,0m 0s +17° 03′ 0″ +03-26-004 1356 1,2 0,5 115 15,5 1,1 0,4 6
UGC 5344 09h 54,4m 0s +15° 48′ 0″ +03-26-005 1356 1,1 1,0 Sc 15,1 0,9 0,9 1
UGC 5345 09h 54,4m 0s +45° 29′ 0″ +08-18-047 0672 1,5 0,25 65 S 14,4 1,3 0,25 6
UGC 5346 09h 54,5m 0s +45° 30′ 0″ +08-18-048 0672 1,0 0,3 28 S 15,2 1,0 0,3 6
UGC 5347 09h 54,7m 0s +04° 46′ 0″ +01-26-003 1359 1,5 0,15 18 Sc 15,0 1,2 0,15 7
UGC 5348 09h 54,8m 0s +47° 35′ 0″ +08-18-050 0672 1,1 0,3 120 16,0 0,9 0,2
UGC 5349 09h 55,1m 0s +37° 31′ 0″ +06-22-043 1345 2,6 0,9 38 14,5 2,5 0,9 6
UGC 5350 09h 55,4m 0s +10° 36′ 0″ +02-26-006 0074 1,6 1,6 E 13,2 2,1 2,0
UGC 5351 09h 55,4m 0s +32° 37′ 0″ +06-22-046 1345 2,2 0,8 105 Sa-b 12,7 +1506 2,2 0,8 6
UGC 5352 09h 55,5m 0s +16° 10′ 0″ +03-26-008 1356 1,0 0,4 130 SB:a-b 15,0 1,1 0,8
UGC 5353 09h 55,7m 0s +29° 07′ 0″ +05-24-006 1396 1,1 0,9 E-S0 15,1 +6409 0,9 0,7
UGC 5354 09h 55,7m 0s +47° 58′ 0″ +08-18-051 0672 2,3 1,3 75 S 14,4 1,7 1,1 4
UGC 5355 09h 55,9m 0s +01° 18′ 0″ +00-26-000 0470 1,2 0,3 108 Sc 16,0 1,3 0,25 6
UGC 5356 09h 55,9m 0s +51° 15′ 0″ +09-17-001 1331 1,2 0,6 58 SBb-c 15,2 1,1 0,6 5
UGC 5357 09h 56,0m 0s +05° 30′ 0″ +01-26-000 1359 1,1 0,3 50 Sc 16,0 1,0 0,2 6
UGC 5358 09h 56,1m 0s +11° 38′ 0″ +02-26-009 0074 1,7 1,1 77 SBb 14,9 1,5 0,7 4
UGC 5359 09h 56,1m 0s +19° 27′ 0″ +03-26-010 1356 1,3 0,45 97 Sb-c 15,0 1,3 0,4 6
UGC 5360 09h 56,2m 0s +14° 39′ 0″ +03-26-009 1356 1,2 0,8 135 Sc 14,5 1,2 0,8 3
UGC 5361 09h 56,2m 0s +25° 28′ 0″ +04-24-008 1352 1,0 1,0 16,0 1,1 1,0
UGC 5362 09h 56,3m 0s +18° 03′ 0″ +03-26-011 1356 1,1 1,0 S 14,7 1,0 0,9 1
UGC 5363 09h 56,4m 0s +18° 04′ 0″ +03-26-012 1356 1,0 0,2 114 S 15,2 1,0 0,2 7
UGC 5364 09h 56,4m 0s +30° 59′ 0″ +05-24-008 1396 5,5 3,5 DWRFIR 14,6 5,0 3,
UGC 5365 09h 56,6m 0s +03° 32′ 0″ +01-26-000 1359 1,0 0,9 DWARF 17,0 0,8 0,8
UGC 5366 09h 56,7m 0s +35° 38′ 0″ +06-22-047 1345 2,4 2,2 145 Sc 14,8 2,6 2,2 1
UGC 5367 09h 56,7m 0s +45° 31′ 0″ +08-18-052 0672 1,1 0,9 DBLSYS 15,6
UGC 5368 09h 56,8m 0s +46° 29′ 0″ +08-18-000 0672 1,1 1,0 14,8 1,0 0,8
UGC 5369 09h 56,9m 0s +54° 47′ 0″ +09-17-004 1331 1,5 0,25 157 S 14,9 1,5 0,25 7
UGC 5370 09h 57,0m 0s +00° 48′ 0″ +00-26-000 0470 1,0 0,6 160 Sb 16,0 0,8 0,4
UGC 5371 09h 57,1m 0s +13° 13′ 0″ +02-26-014 0990 1,0 1,0 E-S0 14,8 1,4 1,1
UGC 5372 09h 57,3m 0s +13° 17′ 0″ +02-26-015 0074 1,0 0,9 Sa 14,5 0,9 0,9 1
UGC 5373 09h 57,4m 0s +05° 34′ 0″ +01-26-005 1359 6,0 4,0 110 DWRFIR 12,2 6,0 4,
UGC 5374 09h 57,4m 0s +55° 51′ 0″ +09-17-007 1331 1,2 1,1 S0 13,8 1,2 1,1 1
UGC 5375 09h 57,6m 0s +72° 25′ 0″ +12-10-014 0685 1,8 1,7 S0 12,9 +2051 1,9 1,8 1
UGC 5376 09h 57,8m 0s +03° 37′ 0″ +01-26-006 1359 2,1 0,7 151 S-IRR 14,5 1,8 0,7 7
UGC 5377 09h 57,9m 0s +03° 27′ 0″ +01-26-007 1359 1,6 1,2 75 14,8 1,5 1,0
UGC 5378 09h 57,9m 0s +04° 39′ 0″ +01-26-008 1359 1,8 0,8 103 Sb 14,2 1,3 0,7 5
UGC 5379 09h 57,9m 0s +72° 22′ 0″ +12-10-015 0685 1,2 1,2 S 12,8 +2132 1,4 1,3 1
UGC 5380 09h 58,0m 0s -01° 55′ 0″ +00-26-006 0470 1,1 0,8 155 SBa-b 14,3 1,1 0,8 2
UGC 5381 09h 58,0m 0s +22° 33′ 0″ +04-24-009 1352 1,1 0,6 103 S 15,4 1,0 0,4 5
UGC 5382 09h 58,0m 0s +36° 51′ 0″ +06-22-050 1345 1,0 0,6 65 Sa-b 14,7 0,9 0,6 4
UGC 5383 09h 58,1m 0s +04° 58′ 0″ +01-26-009 1359 1,2 0,9 155 S0 14,6 1,3 1,0 2
UGC 5384 09h 58,3m 0s +22° 38′ 0″ +04-24-010 1352 1,4 0,7 DBLSYS 14,7
UGC 5385 09h 58,4m 0s +17° 10′ 0″ +03-26-014 1356 1,4 1,0 Sc 15,3 1,1 0,9
UGC 5386 09h 58,4m 0s +70° 59′ 0″ +12-10-016 0685 1,2 0,8 178 Sb 15,2 1,2 0,8 3
UGC 5387 09h 58,5m 0s +55° 55′ 0″ +09-17-010 1331 8,7 1,6 165 11,2 +1171 8,1 1,5 7
UGC 5388 09h 58,6m 0s +00° 28′ 0″ +00-26-010 0470 1,1 0,9 S? 15,0 1,1 1,0
UGC 5389 09h 58,6m 0s +39° 52′ 0″ +07-21-005 0711 2,0 0,15 122 Sc 15,7 1,9 0,15 7
UGC 5390 09h 58,7m 0s +16° 01′ 0″ +03-26-015 1356 1,6 1,2 75 SBa 13,5 1,4 0,8
UGC 5391 09h 58,7m 0s +37° 29′ 0″ +06-22-054 1345 2,3 0,9 170 14,9 2,2 0,9 6
UGC 5392 09h 58,8m 0s +21° 51′ 0″ +04-24-000 1352 1,2 0,12 11 Sc 16,0 1,2 0,12 7
UGC 5393 09h 58,8m 0s +33° 22′ 0″ +06-22-055 1345 2,3 1,3 14,9 2,1 1,1
UGC 5394 09h 58,8m 0s +36° 45′ 0″ +06-22-000 1345 1,6 0,2 56 Sc 16,5 1,2 0,2 7
UGC 5395 09h 58,9m 0s +13° 00′ 0″ +02-26-018 0074 1,0 0,8 40 E-S0 14,6 1,2 0,9
UGC 5396 09h 59,0m 0s +11° 00′ 0″ +02-26-019 0074 1,7 0,45 162 Sc 14,6 1,6 0,5 6
UGC 5397 09h 59,4m 0s +24° 57′ 0″ +04-24-012 0352 2,3 0,6 90 S0-a 13,0 2,3 0,5 7
UGC 5398 09h 59,4m 0s +68° 58′ 0″ +12-00-017 0685 6,0 4,5 45 IRR 10,7 -158 6,5 5,0
UGC 5399 09h 59,6m 0s +03° 17′ 0″ +01-26-010 1359 1,1 1,0 SBa 14,9 0,9 0,9 1
UGC 5400 09h 59,6m 0s +13° 56′ 0″ +02-26-020 0074 1,0 0,8 160 S0 14,3 1,2 1,0 2
UGC 5401 09h 59,8m 0s +19° 15′ 0″ +03-26-017 1356 1,4 0,6 65 DWARF 17,0 1,1 0,6
UGC 5402 09h 59,8m 0s +79° 30′ 0″ +13-07-043 0693 1,6 1,1 175 Sb 14,8 1,4 0,9 3
UGC 5403 09h 59,9m 0s +19° 25′ 0″ +03-26-018 1356 1,3 0,6 80 S0-a 14,6 1,3 0,6 6
UGC 5404 10h 00,0m 0s +80° 32′ 0″ +14-05-010 0727 2,8 2,3 5 SIV 14,2 2,4 1,6
UGC 5405 10h 00,0m 0s +54° 10′ 0″ +09-17-015 1331 1,2 0,5 60 S0-a 15,6 0,8 0,4 6
UGC 5406 10h 00,1m 0s +63° 50′ 0″ +11-12-033 0708 1,3 0,3 62 Sc 16,5 1,0 0,2 6
UGC 5407 10h 00,2m 0s +33° 17′ 0″ +06-22-060 1345 1,1 0,4 176 S 16,0 1,1 0,3 6
UGC 5408 10h 00,3m 0s +59° 40′ 0″ +10-15-004 0962 0,55 0,45 VYCMPT 14,2 27300 0,5 0,4
UGC 5409 10h 00,4m 0s +10° 59′ 0″ +02-26-021 0074 1,3 0,3 165 S 15,0 1,1 0,3 6
UGC 5410 10h 00,5m 0s +50° 38′ 0″ +08-18-061 0672 1,2 0,5 25 Sc 16,0 1,0 0,5 5
UGC 5411 10h 00,6m 0s -02° 08′ 0″ +00-26-012 0470 1,5 0,7 107 S 14,3 1,4 0,6 5
UGC 5412 10h 00,6m 0s +50° 36′ 0″ +08-18-061 0672 1,2 0,5 25 Sc 16,0 1,0 0,5 5
UGC 5413 10h 00,8m 0s +13° 20′ 0″ +02-26-000 0074 1,1 0,1 15 Sc 17,0 0,8 0,10 7
UGC 5414 10h 00,9m 0s +41° 00′ 0″ +07-21-007 0711 3,6 2,3 35 IRR 14,2 +725 3,0 2,0
UGC 5415 10h 00,9m 0s +72° 26′ 0″ +12-10-018 0685 1,1 0,20 97 S 14,5 1,2 0,22 6
UGC 5416 10h 01,0m 0s +39° 23′ 0″ +07-21-008 0711 1,0 0,4 1 SB? 15,7 0,8 0,3 6
UGC 5417 10h 01,0m 0s +53° 38′ 0″ +09-17-017 1331 1,5 1,1 135 SBb 15,7 0,7 0,5
UGC 5418 10h 01,0m 0s +60° 21′ 0″ +10-15-007 0962 0,9 0,9 E-S0 14,3 0,9 0,9
UGC 5419 10h 01,1m 0s +31° 25′ 0″ +05-24-009 1396 1,8 1,8 S0 14,0 1,7 1,7 1
UGC 5420 10h 01,2m 0s +22° 31′ 0″ +04-24-013 1352 1,1 0,8 75 S0 14,5 1,1 0,8
UGC 5421 10h 01,3m 0s +55° 34′ 0″ +09-17-018 1331 2,0 0,3 172 Sc-IRR 16,5 2,0 0,2 7
UGC 5422 10h 01,4m 0s +57° 50′ 0″ +10-15-009 0962 1,1 0,8 170 SBb 15,6 1,0 0,8 1
UGC 5423 10h 01,4m 0s +70° 37′ 0″ +12-10-021 0685 1,3 1,0 140 IRR 15,3 1,3 1,0
UGC 5424 10h 01,7m 0s +03° 55′ 0″ +01-26-000 1359 1,1 0,5 79 Sc 15,3 1,0 0,3 6
UGC 5425 10h 01,7m 0s +13° 52′ 0″ +02-26-022 0074 0,8 0,7 140 13,6 0,9 0,7
UGC 5426 10h 01,7m 0s +15° 00′ 0″ +03-26-000 1356 1,5 0,10 177 Sc 15,4 1,4 0,12 7
UGC 5427 10h 01,7m 0s +29° 37′ 0″ +05-24-010 1396 1,3 0,9 120 15,2 1,4 1,0 3
UGC 5428 10h 01,7m 0s +66° 47′ 0″ +11-12-000 0708 1,0 1,0 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 5429 10h 01,8m 0s +44° 57′ 0″ +08-19-000 1348 1,1 0,9 0 Sc-IRR 17,0 1,1 0,9
UGC 5430 10h 02,1m 0s +44° 45′ 0″ +08-18-066 0672 1,4 0,1 40 Sc 17,0 0,9 0,1 7
UGC 5431 10h 02,2m 0s +21° 45′ 0″ +04-24-014 1352 1,3 0,2 48 Sc 16,0 1,3 0,2 7
UGC 5432 10h 02,3m 0s +05° 18′ 0″ +01-26-013 1359 1,1 1,1 E 14,7 1,2 1,1
UGC 5433 10h 02,3m 0s +22° 22′ 0″ +04-24-000 1352 1,4 0,4 37 DWARF 17,0 0,8 0,2
UGC 5434 10h 02,5m 0s +21° 42′ 0″ +04-24-015 1352 1,4 1,0 25 Sb/SBb 14,8 1,4 1,0 3
UGC 5435 10h 02,5m 0s +59° 03′ 0″ +10-15-013 0962 0,8 0,4 40 13,6 0,7 0,35
UGC 5436 10h 02,6m 0s +19° 31′ 0″ +03-26-023 1356 1,5 0,6 130 S 14,3 0,9 0,25
UGC 5437 10h 02,7m 0s +27° 45′ 0″ +05-24-000 1396 1,3 0,4 112 17,0 1,0 0,4 6
UGC 5438 10h 03,0m 0s +85° 04′ 0″ +14-05-011 0727 1,3 0,4 100 Sb-c 16,5 0,8 0,3 6
UGC 5439 10h 03,0m 0s +00° 19′ 0″ +00-26-017 0470 3,0 3,0 DWARF 15,5 4,0 4,
UGC 5440 10h 03,0m 0s +04° 31′ 0″ +01-26-000 1359 1,3 0,5 97 Sc 16,5 1,1 0,3 6
UGC 5441 10h 03,0m 0s +47° 30′ 0″ +08-19-002 1348 0,9 0,8 E-S0 14,0 1,0 1,0
UGC 5442 10h 03,0m 0s +68° 05′ 0″ +11-12-000 0708 2,0 1,0 DWARF 18,0 2,0 1,
UGC 5443 10h 03,3m 0s +00° 53′ 0″ +00-26-018 0470 1,1 1,0 DBLSYS 14,2
UGC 5444 10h 03,5m 0s +14° 53′ 0″ +03-26-000 1356 1,0 0,1 28 Sb 16,0 0,9 0,12 7
UGC 5445 10h 03,6m 0s +03° 08′ 0″ +01-26-014 1359 1,0 1,0 E? 14,6 1,0 1,0
UGC 5446 10h 03,6m 0s +33° 11′ 0″ +06-22-071 1345 1,5 0,3 51 Sc 15,3 1,2 0,3 6
UGC 5447 10h 03,7m 0s -01° 18′ 0″ +00-26-019 0470 1,0 0,7 DBLSYS 15,2
UGC 5448 10h 03,9m 0s +14° 41′ 0″ +03-26-026 1356 1,1 0,8 175 Sb 15,1 1,0 0,7 3
UGC 5449 10h 04,0m 0s +68° 36′ 0″ +12-10-000 0685 1,0 0,7 70 SB?c 15,3 0,9 0,6 3
UGC 5450 10h 04,1m 0s +14° 37′ 0″ +03-26-027 1356 1,1 0,8 20 E 14,2 1,1 0,9
UGC 5451 10h 04,2m 0s +47° 16′ 0″ +08-19-004 1348 1,6 0,8 103 IRR 14,1 1,6 0,8
UGC 5452 10h 04,3m 0s +33° 16′ 0″ +06-22-074 1345 2,5 0,35 41 Sb-c 14,4 2,2 0,3 7
UGC 5453 10h 04,4m 0s +16° 14′ 0″ +03-26-028 1356 1,1 0,9 80 IRR 15,1 0,9 0,8
UGC 5454 10h 04,5m 0s +12° 54′ 0″ +02-26-000 0074 1,2 0,8 40 15,3 1,1 0,8
UGC 5455 10h 04,6m 0s +70° 53′ 0″ +12-10-000 0685 2,0 2,0 DWRFIR 17,0 2,0 2,
UGC 5456 10h 04,7m 0s +10° 36′ 0″ +02-26-024 0074 1,7 0,8 148 PECULR 13,5 1,5 0,7
UGC 5457 10h 04,7m 0s +67° 22′ 0″ +11-12-036 0708 1,0 0,2 122 S 16,0 0,8 0,2 7
UGC 5458 10h 04,8m 0s +12° 31′ 0″ +02-26-025 0074 1,3 0,8 170 S 14,0 1,3 0,8 4
UGC 5459 10h 04,8m 0s +53° 20′ 0″ +09-17-027 1331 4,3 0,5 132 Sc 13,8 4,4 0,5 7
UGC 5460 10h 04,9m 0s +52° 06′ 0″ +09-17-028 1331 2,6 2,4 SBc 13,9 2,3 2,3 1
UGC 5461 10h 05,0m 0s +29° 43′ 0″ +05-24-015 1396 1,1 0,2 1 Sb-c 15,4 0,9 0,2 7
UGC 5462 10h 05,1m 0s +42° 40′ 0″ +07-21-011 0711 1,0 0,25 107 Sa 14,9 0,9 0,25 6
UGC 5463 10h 05,2m 0s +78° 25′ 0″ +13-08-006 1326 1,2 0,4 32 15,6 1,1 0,4 6
UGC 5464 10h 05,3m 0s +29° 48′ 0″ +05-24-017 1396 1,5 0,9 135 DWRFSP 16,5 1,5 1,1
UGC 5465 10h 05,4m 0s -02° 15′ 0″ +00-26-020 0470 0,9 0,7 Sb-c 14,0 1,0 0,8
UGC 5466 10h 05,4m 0s +32° 06′ 0″ +05-24-019 1396 2,9 0,5 123 Sb 13,5 2,8 0,6 6
UGC 5467 10h 05,5m 0s +18° 57′ 0″ +03-26-031 1356 0,8 0,8 S0? 14,3 0,6 0,5
UGC 5468 10h 05,6m 0s +10° 13′ 0″ +02-26-026 0074 1,1 0,6 30 S0-a 14,3 1,1 0,6 4
UGC 5469 10h 05,8m 0s -02° 17′ 0″ +00-26-021 0470 0,8 0,6 S 14,2 0,8 0,7
UGC 5470 10h 05,8m 0s +12° 33′ 0″ +02-26-027 0074 12,0 9,0 80 DWRFEL 11,3 15,0 11,
UGC 5471 10h 05,9m 0s +18° 29′ 0″ +03-26-033 1356 2,3 0,7 54 SB:b 14,0 2,5 0,8 6
UGC 5472 10h 06,0m 0s -00° 25′ 0″ +00-26-023 0470 1,1 0,5 127 SBb-c 14,7 1,1 0,55 5
UGC 5473 10h 06,1m 0s +09° 42′ 0″ +02-26-028 0074 1,1 0,3 65 S 14,9 1,0 0,30 6
UGC 5474 10h 06,1m 0s +32° 45′ 0″ +06-22-077 1345 1,5 1,4 Sc/SBc 15,0 1,2 1,2 1
UGC 5475 10h 06,1m 0s +58° 42′ 0″ +10-15-019 0962 1,7 0,8 30 SBc 15,5 0,9 0,7 5
UGC 5476 10h 06,2m 0s +40° 37′ 0″ +07-21-012 0711 1,4 1,3 Sb/SBb 14,6 1,3 1,3 1
UGC 5477 10h 06,5m 0s +15° 15′ 0″ +03-26-034 1356 0,8 0,8 E 14,5 1,0 1,0
UGC 5478 10h 06,6m 0s +30° 24′ 0″ +05-24-020 1396 1,8 1,6 DWRFIR 15,5 1,7 1,6
UGC 5479 10h 06,8m 0s +54° 44′ 0″ +09-17-034 1331 1,2 0,7 100 S 14,8 1,2 0,7
UGC 5480 10h 06,8m 0s +58° 44′ 0″ +10-15-022 0962 1,0 0,7 170 15,6 1,0 0,4
UGC 5481 10h 06,9m 0s +30° 34′ 0″ +05-24-021 1396 1,6 0,5 91 Sa 15,1 1,7 0,7 6
UGC 5482 10h 07,3m 0s +32° 32′ 0″ +06-22-000 1345 1,3 0,8 175 Sc 16,5 1,1 0,7 4
UGC 5483 10h 07,5m 0s -02° 13′ 0″ +00-26-024 0470 1,0 1,0 S 15,5 1,0 1,0 1
UGC 5484 10h 07,6m 0s +28° 12′ 0″ +05-24-023 1396 1,1 0,9 135 Sb 14,6 1,1 0,9 2
UGC 5485 10h 07,7m 0s +65° 31′ 0″ +11-13-003 0662 1,2 0,4 127 PECULR 15,1 1,2 0,4
UGC 5486 10h 07,8m 0s +46° 12′ 0″ +08-19-007 1348 1,0 0,6 90 S 14,3 0,8 0,5 4
UGC 5487 10h 07,9m 0s +02° 29′ 0″ +00-26-025 0470 1,1 0,5 70 SBb-c 15,2 1,0 0,5 6
UGC 5488 10h 07,9m 0s +24° 40′ 0″ +04-24-016 1352 1,3 1,1 14,6 1,1 1,0
UGC 5489 10h 08,0m 0s +20° 18′ 0″ +03-26-037 1356 2,2 1,1 0 Sa 14,0 2,2 1,1 5
UGC 5490 10h 08,6m 0s +31° 02′ 0″ +05-24-024 1396 1,4 1,1 10 Sc 15,0 1,3 1,1 2
UGC 5491 10h 08,6m 0s +59° 07′ 0″ +10-15-028 0962 1,0 0,5 72 Sb 15,5 0,9 0,5 5
UGC 5492 10h 08,6m 0s +59° 58′ 0″ +10-15-027 0962 1,4 0,5 25 Sa-b 16,0 1,4 0,5 6
UGC 5493 10h 08,8m 0s +00° 41′ 0″ +00-26-026 0470 1,7 1,4 15 Sb/SBc 14,0 1,6 1,3
UGC 5494 10h 09,0m 0s +67° 40′ 0″ +11-13-000 0662 1,1 0,2 172 PAIR? 16,0 0,8 0,2
UGC 5495 10h 09,1m 0s +16° 41′ 0″ +03-26-039 1356 3,0 0,35 101 Sc 14,7 2,6 0,35 6
UGC 5496 10h 09,1m 0s +46° 33′ 0″ +08-19-009 1348 1,4 0,3 152 Sc-IRR 15,5 0,9 0,25 6
UGC 5497 10h 09,1m 0s +64° 22′ 0″ +11-13-007 0662 1,1 1,1 15,7 1,1 1,1 1
UGC 5498 10h 09,3m 0s +23° 20′ 0″ +04-24-017 1352 1,6 0,25 63 Sa+COMP 15,3 1,6 0,25 7
UGC 5499 10h 09,4m 0s +28° 07′ 0″ +05-24-025 1396 3,0 0,8 42 SBb 14,3 2,7 0,8 6
UGC 5500 10h 09,5m 0s +78° 03′ 0″ +13-08-009 1326 1,4 1,1 155 Sb 14,5 1,4 1,1 2

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]