Zoznam UGC objektov 6501 – 7000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 6501 do 7000.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 6501 11h 28,0m 0s +60° 47′ 0″ +10-17-008 0723 1,2 1,0 16,5 1,0 0,9
UGC 6502 11h 28,0m 0s +77° 33′ 0″ +13-08-000 1326 1,4 0,10 43 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 6503 11h 28,2m 0s +20° 45′ 0″ +04-27-051 1353 1,2 0,6 47 SB 14,7 1,1 0,6
UGC 6504 11h 28,4m 0s +23° 02′ 0″ +04-27-052 1353 1,0 0,8 105 E 14,5 1,0 0,8
UGC 6505 11h 28,4m 0s +51° 59′ 0″ +09-19-101 0059 1,1 1,0 Sc 16,0 1,0 0,9 1
UGC 6506 11h 28,5m 0s +28° 50′ 0″ +05-27-082 0099 2,3 1,2 160 B 15,7 1,5 0,5
UGC 6507 11h 28,5m 0s +34° 29′ 0″ +06-25-080 0695 1,5 1,0 175 SBc 15,6 1,1 0,9 3
UGC 6508 11h 28,6m 0s +26° 35′ 0″ +05-27-083 0099 1,0 0,9 Sb 15,5 0,8 0,7 1
UGC 6509 11h 28,7m 0s +23° 23′ 0″ +04-27-054 1353 1,9 0,15 79 Sc 16,0 1,9 0,15 7
UGC 6510 11h 29,0m 0s -02° 01′ 0″ +00-30-001 0471 2,1 1,8 10 Sc 14,0 2,0 1,8 1
UGC 6511 11h 29,0m 0s +28° 25′ 0″ +05-27-084 0099 1,2 0,8 125 E-S0 14,4 1,1 0,7 4
UGC 6512 11h 29,0m 0s +34° 36′ 0″ +06-25-081 0695 1,2 0,9 150 S 15,3 1,2 0,8
UGC 6513 11h 29,1m 0s +03° 46′ 0″ +01-30-001 0495 0,7 0,6 150 S0? 14,5 0,7 0,6
UGC 6514 11h 29,1m 0s +71° 05′ 0″ +12-11-028 0714 1,1 0,3 CHAIN 15,2 15580
UGC 6515 11h 29,1m 0s +74° 54′ 0″ +13-08-064 1326 1,8 0,8 155 Sa-b 13,7 1,8 0,7 6
UGC 6516 11h 29,2m 0s +28° 38′ 0″ +05-27-085 0099 2,2 1,0 68 PECULR 14,3 1,2 0,9
UGC 6517 11h 29,3m 0s +36° 58′ 0″ +06-25-082 0695 2,0 1,2 40 Sb 14,0 1,6 0,9 4
UGC 6518 11h 29,5m 0s +54° 11′ 0″ +09-19-109 0059 1,1 0,6 18 S 14,6 1,1 0,5 5
UGC 6519 11h 29,6m 0s +01° 30′ 0″ +00-30-000 0471 1,3 0,15 93 Sc 15,6 1,1 0,15 7
UGC 6520 11h 29,6m 0s +62° 48′ 0″ +11-14-028 0977 1,5 0,8 165 S 14,1 1,2 0,8
UGC 6521 11h 29,7m 0s +01° 06′ 0″ +00-30-005 0471 2,1 1,5 15 Sb 13,8 1,8 1,3 3
UGC 6522 11h 29,7m 0s +28° 19′ 0″ +05-27-087 0099 1,4 1,4 S0? 15,0 1,5 1,3
UGC 6523 11h 29,8m 0s +01° 05′ 0″ +00-30-006 0471 1,0 0,9 13,7 1,0 1,0
UGC 6524 11h 29,8m 0s +53° 21′ 0″ +09-19-114 0059 11,0 5,0 15 S0/SBa 11,8 +1050 11,0 4,0 6
UGC 6525 11h 29,9m 0s +20° 43′ 0″ +04-27-058 1353 1,4 1,3 SBb 14,9 1,4 1,3 1
UGC 6526 11h 29,9m 0s +35° 36′ 0″ +06-25-083 0695 1,9 0,4 90 14,1 1,9 0,4
UGC 6527 11h 29,9m 0s +53° 14′ 0″ +09-19-111 0059 1,1 0,6 TRPSYS 14,7 +7950
UGC 6528 11h 29,9m 0s +62° 07′ 0″ +10-17-013 0723 1,2 1,1 Sc 14,1 1,2 1,1 1
UGC 6529 11h 30,0m 0s +41° 07′ 0″ +07-24-020 0719 1,1 0,9 70 Sb-c 15,4 0,9 0,7 2
UGC 6530 11h 30,0m 0s +72° 23′ 0″ +12-11-030 0714 1,2 0,7 135 Sb 15,1 1,2 0,7 4
UGC 6531 11h 30,1m 0s +39° 21′ 0″ +07-24-022 0719 2,0 2,0 15,7 1,8 1,8 1
UGC 6532 11h 30,2m 0s +70° 40′ 0″ +12-11-032 0714 1,2 1,0 SBc 15,3 1,1 1,1 1
UGC 6533 11h 30,3m 0s +06° 00′ 0″ +01-30-000 0495 1,0 0,2 178 Sb 15,2 0,9 0,20 7
UGC 6534 11h 30,4m 0s +63° 34′ 0″ +11-14-030 0977 3,0 0,8 60 Sc 13,3 2,1 0,7 6
UGC 6535 11h 30,5m 0s +50° 35′ 0″ +08-21-050 0700 1,3 0,15 67 Sc 15,1 1,2 0,15 7
UGC 6536 11h 30,6m 0s +24° 43′ 0″ +04-27-061 1353 2,5 1,6 25 Sb 14,7 2,0 1,5 3
UGC 6537 11h 30,6m 0s +47° 18′ 0″ +08-21-051 0700 6,1 4,1 10 Sc 11,2 +948 5,8 4,0 3
UGC 6538 11h 30,6m 0s +49° 34′ 0″ +08-21-052 0700 1,0 1,0 S 16,0 0,6 0,6 1
UGC 6539 11h 30,7m 0s +32° 52′ 0″ +06-25-085 0695 1,5 0,3 25 Sb-c 15,4 1,4 0,25 6
UGC 6540 11h 30,8m 0s +34° 35′ 0″ +06-25-086 0695 1,2 0,9 155 Sb-c 14,7 0,9 0,8 2
UGC 6541 11h 30,8m 0s +49° 31′ 0″ +08-21-053 0700 1,3 0,7 133 IRR+CMP 13,9 1,2 0,7
UGC 6542 11h 30,8m 0s +62° 10′ 0″ +10-17-015 0723 1,6 1,2 145 SBc 13,6 +4500 1,5 1,1
UGC 6543 11h 31,0m 0s +21° 39′ 0″ +04-27-064 1353 0,6 0,5 S 14,4 0,6 0,5 1
UGC 6544 11h 31,0m 0s +23° 41′ 0″ +04-27-065 1353 1,2 0,6 95 Sb-c 15,1 1,0 0,5 5
UGC 6545 11h 31,0m 0s +32° 54′ 0″ +06-26-001 0109 1,1 0,35 133 14,5 1,1 0,35
UGC 6546 11h 31,1m 0s +17° 40′ 0″ +03-30-006 1406 1,2 0,15 7 Sb-c 15,5 1,2 0,15 7
UGC 6547 11h 31,1m 0s +53° 25′ 0″ +09-19-117 0059 3,4 2,4 15 SB 12,2 3,4 2,4 3
UGC 6548 11h 31,2m 0s +23° 55′ 0″ +04-27-066 1353 1,0 0,3 40 S0 15,0 0,9 0,22 6
UGC 6549 11h 31,2m 0s +49° 20′ 0″ +08-21-056 0700 1,4 0,9 95 E 14,2 1,7 1,3
UGC 6550 11h 31,5m 0s +34° 35′ 0″ +06-26-004 0109 1,4 0,4 8 Sa-b 15,2 1,3 0,4 6
UGC 6551 11h 31,5m 0s +36° 57′ 0″ +06-26-002 0109 1,4 0,2 113 Sc 16,0 1,2 0,15 7
UGC 6552 11h 31,5m 0s +71° 49′ 0″ +12-11-034 0714 1,2 0,45 46 S 14,3 1,2 0,45 6
UGC 6553 11h 31,6m 0s +12° 48′ 0″ +02-30-001 0468 1,0 0,9 50 E 14,3 1,0 0,9
UGC 6554 11h 32,3m 0s +55° 08′ 0″ +09-19-123 0059 4,8 2,2 170 Sc 13,2 4,3 2,0 6
UGC 6555 11h 32,3m 0s +51° 31′ 0″ +09-19-122 0059 1,3 1,0 90 E-S0 14,4 1,4 1,1
UGC 6556 11h 32,4m 0s +16° 23′ 0″ +03-30-010 1406 1,5 0,2 91 Sc 15,6 1,5 0,15 6
UGC 6557 11h 32,4m 0s +30° 10′ 0″ +05-27-000 0099 1,0 0,9 PECULR 16,0 0,9 0,9
UGC 6558 11h 32,5m 0s +02° 49′ 0″ +01-30-000 0495 1,0 0,3 123 SBc 15,4 1,0 0,35 6
UGC 6559 11h 32,5m 0s +16° 14′ 0″ +03-30-013 1406 1,7 0,10 176 Sc 15,7 0,9 0,10 7
UGC 6560 11h 32,6m 0s +73° 44′ 0″ +12-11-035 0714 1,4 0,8 155 15,6 1,6 0,8
UGC 6561 11h 32,8m 0s +33° 34′ 0″ +06-26-006 0109 1,1 0,20 139 Sc-IRR 15,6 1,0 0,15 6
UGC 6562 11h 32,8m 0s +43° 45′ 0″ +07-24-000 0719 1,1 0,12 150 Sc 16,5 0,9 0,10 7
UGC 6563 11h 32,8m 0s +55° 13′ 0″ +09-19-128 0059 1,1 1,0 13,9 1,6 1,4
UGC 6564 11h 33,0m 0s +25° 20′ 0″ +04-27-071 1353 1,3 0,3 17 Sb-c 15,3 1,3 0,3 6
UGC 6565 11h 33,0m 0s +54° 47′ 0″ +09-19-130 0059 3,5 3,0 155 IRR 11,5 3,5 3,0
UGC 6566 11h 33,0m 0s +58° 28′ 0″ +10-17-020 0723 1,3 1,1 110 DWRFSP 16,5 1,1 0,8
UGC 6567 11h 33,0m 0s +70° 48′ 0″ +12-11-036 0714 4,3 0,9 131 Sc 12,4 4,5 0,9 6
UGC 6568 11h 33,1m 0s +00° 25′ 0″ +00-30-014 0471 1,0 0,45 2 S 14,4 0,7 0,5
UGC 6569 11h 33,2m 0s +17° 43′ 0″ +03-30-000 1406 1,0 0,4 7 SB 15,7 0,9 0,4 6
UGC 6570 11h 33,2m 0s +35° 36′ 0″ +06-26-007 0109 1,2 0,6 123 S0-a 14,5 1,1 0,5 5
UGC 6571 11h 33,4m 0s +08° 35′ 0″ +02-30-000 0468 1,0 0,20 132 Sa 15,3 1,0 0,22 7
UGC 6572 11h 33,4m 0s +45° 34′ 0″ +08-21-068 0700 1,7 1,1 5 IRR 14,2 1,5 1,0
UGC 6573 11h 33,4m 0s +60° 15′ 0″ +10-17-023 0723 1,0 0,4 110 S 14,9 0,9 0,35
UGC 6574 11h 33,6m 0s +30° 03′ 0″ +05-27-000 0099 1,1 0,2 132 Sb-c 16,5 0,9 0,2 7
UGC 6575 11h 33,6m 0s +58° 29′ 0″ +10-17-025 0723 2,2 0,4 9 Sc 14,3 2,1 0,4 6
UGC 6576 11h 33,8m 0s +48° 06′ 0″ +08-21-071 0700 1,2 1,1 SB0 15,6 1,2 1,1 1
UGC 6577 11h 33,9m 0s +36° 40′ 0″ +06-26-008 0109 3,6 1,4 133 Sc 13,9 3,6 1,4 6
UGC 6578 11h 34,0m 0s +01° 06′ 0″ +00-30-000 0471 1,0 0,3 160 DBLSYS 15,1 0,6 0,3
UGC 6579 11h 34,0m 0s +54° 34′ 0″ +09-19-134 0059 5,0 2,5 177 Sc 12,1 4,7 2,3 5
UGC 6580 11h 34,0m 0s +70° 22′ 0″ +12-11-000 0714 1,0 0,15 143 Sb-c 15,7 0,9 0,15 7
UGC 6581 11h 34,1m 0s +55° 06′ 0″ +09-19-136 0059 1,2 1,2 S0 14,3 1,3 1,3 1
UGC 6582 11h 34,2m 0s +55° 26′ 0″ +09-19-135 0059 1,4 1,2 SBb-c 14,5 1,4 1,2
UGC 6583 11h 34,3m 0s +20° 14′ 0″ +03-30-019 1406 0,7 0,35 5 13,9 0,7 0,30
UGC 6584 11h 34,3m 0s +58° 42′ 0″ +10-19-026 0723 1,1 1,1 S0? 13,5 1,1 0,9
UGC 6585 11h 34,5m 0s +13° 12′ 0″ +02-30-004 0468 1,1 0,9 DBLSYS 15,0 1,2 0,9
UGC 6586 11h 34,5m 0s +15° 51′ 0″ +03-30-022 1406 2,2 1,0 175 Sb/SBc 14,5 1,4 0,8 5
UGC 6587 11h 34,6m 0s +03° 06′ 0″ +01-30-004 0495 1,0 0,5 150 SBb 15,0 0,8 0,45
UGC 6588 11h 34,6m 0s +15° 42′ 0″ +03-30-025 1406 1,4 0,5 144 Sb-c 14,9 1,4 0,5 6
UGC 6589 11h 34,6m 0s +18° 07′ 0″ +03-30-024 1406 1,5 0,9 155 S0 13,7 1,6 0,9 4
UGC 6590 11h 34,7m 0s +17° 09′ 0″ +03-30-023 1406 0,9 0,8 SB0 14,5 1,2 1,1 1
UGC 6591 11h 34,7m 0s +62° 02′ 0″ +10-17-027 0723 2,3 0,5 167 Sa 13,3 2,2 0,45 7
UGC 6592 11h 34,7m 0s +73° 02′ 0″ +12-11-000 0714 1,0 0,5 163 S 15,3 1,1 0,5 5
UGC 6593 11h 34,8m 0s +26° 02′ 0″ +04-28-002 0103 1,1 0,9 PECULR 14,5 1,1 0,9
UGC 6594 11h 35,0m 0s +16° 50′ 0″ +03-30-027 1406 2,7 0,35 134 Sc 14,8 2,3 0,3 7
UGC 6595 11h 35,0m 0s +48° 10′ 0″ +08-21-076 0700 3,3 1,0 152 Sb 11,7 +748 3,0 1,0 6
UGC 6596 11h 35,0m 0s +56° 25′ 0″ +09-19-140 0059 1,2 0,7 140 IRR 15,5 1,1 0,7
UGC 6597 11h 35,1m 0s +22° 17′ 0″ +04-28-005 0103 1,2 0,6 127 SBa-b 15,3 1,3 0,6 5
UGC 6598 11h 35,2m 0s +22° 58′ 0″ +04-28-006 0103 1,2 0,6 16 SBa 14,4 1,2 0,6 5
UGC 6599 11h 35,2m 0s +24° 25′ 0″ +04-28-000 0103 1,3 0,8 DWRFIR 17,0 1,3 0,8
UGC 6600 11h 35,2m 0s +59° 53′ 0″ +10-17-028 0723 1,1 0,7 107 SBa 13,5 1,0 0,7 3
UGC 6601 11h 35,4m 0s +22° 05′ 0″ +04-28-000 0103 1,1 0,5 5 S0? 15,3 0,8 0,4
UGC 6602 11h 35,4m 0s +22° 16′ 0″ +04-28-010 0103 2,0 0,5 120 14,6 1,8 0,4
UGC 6603 11h 35,4m 0s +35° 28′ 0″ +06-26-009 0109 2,3 0,5 78 Sc 15,0 2,2 0,5 6
UGC 6604 11h 35,4m 0s +59° 02′ 0″ +10-17-029 0723 1,0 1,0 14,0 0,8 0,8
UGC 6605 11h 35,6m 0s +12° 24′ 0″ +02-30-005 0468 1,4 1,1 165 S0 13,1 1,4 1,1 2
UGC 6606 11h 35,7m 0s +47° 43′ 0″ +08-21-083 0700 1,7 0,9 DBLSYS 14,9
UGC 6607 11h 35,9m 0s +21° 01′ 0″ +04-28-012 0103 1,6 0,9 75 Sc 15,2 1,5 0,7 4
UGC 6608 11h 36,0m 0s -00° 55′ 0″ +00-30-017 0471 1,1 0,7 36 S 14,5 1,1 0,7 4
UGC 6609 11h 36,0m 0s +20° 49′ 0″ +04-28-013 0103 1,4 0,8 100 E 14,9 1,4 0,9
UGC 6610 11h 36,1m 0s +34° 04′ 0″ +06-26-011 0109 2,3 0,4 13 Sc 15,3 2,2 0,4 6
UGC 6611 11h 36,2m 0s +43° 26′ 0″ +07-24-026 0719 1,7 0,4 9 S 15,4 1,3 0,3 6
UGC 6612 11h 36,5m 0s +00° 04′ 0″ +00-30-018 0471 1,6 0,20 132 Sb 14,9 1,7 0,22 7
UGC 6613 11h 36,5m 0s +39° 36′ 0″ +07-24-028 0719 1,2 0,5 57 SBa 15,2 1,1 0,4 6
UGC 6614 11h 36,6m 0s +17° 25′ 0″ +03-30-029 1406 3,2 2,8 Sa? 14,8 1,2 1,1
UGC 6615 11h 36,6m 0s +56° 32′ 0″ +09-19-150 0059 3,1 2,5 90 Sc 12,2 3,1 2,5 2
UGC 6616 11h 36,6m 0s +58° 33′ 0″ +10-17-035 0723 3,0 2,4 80 Sc 14,2 2,7 2,2
UGC 6617 11h 36,7m 0s +10° 14′ 0″ +02-30-006 0468 0,9 0,3 161 S0? 14,5 0,9 0,3
UGC 6618 11h 36,7m 0s +46° 47′ 0″ +08-21-087 0700 1,4 0,7 0 IRR? 13,1 1,4 0,7
UGC 6619 11h 36,7m 0s +60° 49′ 0″ +10-17-037 0723 1,4 0,3 8 S 15,4 1,3 0,3 7
UGC 6620 11h 36,9m 0s +26° 35′ 0″ +05-28-007 1379 1,0 0,4 25 S0 15,3 1,0 0,4 6
UGC 6621 11h 37,0m 0s +32° 11′ 0″ +05-28-008 1379 2,2 1,1 77 Sa 13,0 +2755 2,0 1,0 5
UGC 6622 11h 37,1m 0s +04° 45′ 0″ +01-30-000 0495 1,1 0,4 141 S 15,3 0,8 0,35 6
UGC 6623 11h 37,1m 0s +32° 13′ 0″ +05-28-009 1379 1,8 0,6 178 S 13,2 +2345 1,7 0,5 6
UGC 6624 11h 37,2m 0s +17° 59′ 0″ +03-30-032 1406 1,1 0,25 154 S0-a 14,5 1,1 0,25 6
UGC 6625 11h 37,2m 0s +20° 12′ 0″ +03-30-031 1406 0,8 0,7 55 S 14,2 0,7 0,5
UGC 6626 11h 37,3m 0s +09° 09′ 0″ +02-30-007 0468 1,2 0,45 178 IRR 14,6 1,1 0,5
UGC 6627 11h 37,3m 0s +13° 45′ 0″ +02-30-000 0468 1,1 0,3 41 15,7 1,1 0,25 6
UGC 6628 11h 37,4m 0s +46° 13′ 0″ +08-21-089 0700 3,5 3,5 14,6 3,5 3,5 1
UGC 6629 11h 37,4m 0s +58° 54′ 0″ +10-17-038 0723 2,3 0,6 53 S 14,1 2,5 0,5 6
UGC 6630 11h 37,6m 0s +15° 36′ 0″ +03-30-037 1406 0,7 0,5 S 14,4 +3518 0,7 0,4
UGC 6631 11h 37,6m 0s +17° 35′ 0″ +03-30-036 1406 0,7 0,4 117 14,3 0,8 0,5
UGC 6632 11h 37,6m 0s +24° 59′ 0″ +04-28-018 0103 2,6 1,4 60 SB0 13,9 2,3 1,3 4
UGC 6633 11h 37,7m 0s +09° 17′ 0″ +02-30-008 0468 1,3 0,35 52 S0? 13,6 1,4 0,35 6
UGC 6634 11h 37,7m 0s +15° 37′ 0″ +03-30-039 1406 1,9 0,45 52 S 13,1 +3562 1,9 0,45 6
UGC 6635 11h 37,7m 0s +18° 00′ 0″ +03-30-040 1406 2,3 1,3 120 S0? 13,3 2,2 1,1
UGC 6636 11h 37,7m 0s +18° 03′ 0″ +03-30-041 1406 1,2 0,25 85 S 14,7 1,1 0,25 7
UGC 6637 11h 37,8m 0s +28° 40′ 0″ +05-28-010 1379 0,9 0,4 72 14,5 0,7 0,4
UGC 6638 11h 37,8m 0s +60° 34′ 0″ +10-17-039 0723 1,4 0,9 127 S 13,4 1,4 0,9 3
UGC 6639 11h 37,9m 0s +36° 24′ 0″ +06-26-017 0109 1,0 0,3 172 15,4 0,9 0,3 6
UGC 6640 11h 38,1m 0s +56° 28′ 0″ +09-19-153 0059 2,5 1,7 120 Sc 13,8 2,3 1,7 3
UGC 6641 11h 38,2m 0s +18° 04′ 0″ +03-30-042 1406 1,5 1,4 Sb/SBb 14,6 1,1 1,0 1
UGC 6642 11h 38,2m 0s +20° 38′ 0″ +04-28-019 0103 1,4 1,1 60 E-S0 13,8 1,6 1,3
UGC 6643 11h 38,2m 0s +22° 43′ 0″ +04-28-020 0103 2,5 0,8 DBLSYS 14,1
UGC 6644 11h 38,3m 0s +11° 45′ 0″ +02-30-010 0468 4,1 2,8 15 Sc 11,4 +988 4,1 2,8 3
UGC 6645 11h 38,3m 0s +26° 04′ 0″ +04-28-022 0103 1,7 1,3 Sb 14,8 0,9 0,6 1
UGC 6646 11h 38,4m 0s +05° 20′ 0″ +01-30-009 0495 1,0 0,35 140 S-IRR 15,2 0,9 0,35 6
UGC 6647 11h 38,5m 0s +10° 30′ 0″ +02-30-011 0468 1,4 1,2 Sc 15,5 0,9 0,9 1
UGC 6648 11h 38,5m 0s +25° 07′ 0″ +04-28-023 0103 1,7 1,6 E 13,9 2,0 1,8
UGC 6649 11h 38,5m 0s +60° 10′ 0″ +10-17-040 0723 1,3 1,2 S0 13,6 1,4 1,3 1
UGC 6650 11h 38,6m 0s +47° 58′ 0″ +08-21-091 0700 2,5 1,8 160 SBc 13,0 +3000 2,2 1,7
UGC 6651 11h 38,7m 0s +36° 49′ 0″ +06-26-019 0109 2,1 1,2 87 S 12,6 2,1 1,1
UGC 6652 11h 38,8m 0s +33° 58′ 0″ +06-26-000 0109 1,5 0,5 97 SB 16,0 1,5 0,5 6
UGC 6653 11h 39,0m 0s +16° 15′ 0″ +03-30-044 1406 1,5 0,35 11 SB?0-a 14,6 1,5 0,3 7
UGC 6654 11h 39,1m 0s +25° 05′ 0″ +04-28-025 0103 1,9 1,0 72 Sa-b 14,2 1,8 0,8 5
UGC 6655 11h 39,2m 0s +16° 15′ 0″ +03-30-047 1406 0,5 0,3 20 14,5 0,7 0,5
UGC 6656 11h 39,2m 0s +20° 23′ 0″ +03-30-046 1406 1,9 1,1 70 S0 13,6 1,9 1,1 4
UGC 6657 11h 39,3m 0s +10° 35′ 0″ +02-30-012 0468 1,1 0,8 140 SB0-a 14,4 1,1 0,8
UGC 6658 11h 39,4m 0s +32° 17′ 0″ +05-28-016 1379 1,0 0,4 129 S 15,0 1,0 0,4 6
UGC 6659 11h 39,5m 0s +32° 49′ 0″ +06-26-020 0109 1,0 0,9 Sc 16,0 0,8 0,8 1
UGC 6660 11h 39,5m 0s +62° 27′ 0″ +10-17-042 0723 1,3 0,2 176 17,0 1,0 0,15 7
UGC 6661 11h 39,6m 0s +10° 33′ 0″ +02-30-015 0468 1,3 0,7 178 S0? 13,7 1,3 0,7
UGC 6662 11h 39,6m 0s +13° 13′ 0″ +02-30-000 0468 1,0 0,4 47 Sc-IRR 15,4 0,9 0,4 6
UGC 6663 11h 39,6m 0s +20° 36′ 0″ +04-28-030 0103 1,5 1,3 SBa 13,8 1,5 1,3 1
UGC 6664 11h 39,6m 0s +30° 31′ 0″ +05-28-017 1379 1,6 0,25 102 Sc 15,5 1,4 0,25 6
UGC 6665 11h 39,7m 0s +00° 37′ 0″ +00-30-019 0471 0,40 0,40 PECULR 13,7 0,5 0,40
UGC 6666 11h 39,7m 0s +16° 18′ 0″ +03-30-050 1406 1,1 0,4 14 S 14,3 1,0 0,4 6
UGC 6667 11h 39,7m 0s +51° 53′ 0″ +09-19-157 0059 3,5 0,5 89 Sc 14,8 3,3 0,5 7
UGC 6668 11h 39,8m 0s +10° 33′ 0″ +02-30-018 0468 1,4 1,1 160 SBa 13,8 1,4 1,1 1
UGC 6669 11h 39,8m 0s +15° 15′ 0″ +03-30-000 1406 1,6 0,8 DWRFIR 17,0 1,5 0,7
UGC 6670 11h 39,8m 0s +18° 36′ 0″ +03-30-053 1406 3,1 0,9 153 IRR 14,3 2,1 0,8 6
UGC 6671 11h 39,8m 0s +26° 46′ 0″ +05-28-018 1379 0,9 0,7 65 E 14,4 1,0 0,8
UGC 6672 11h 39,8m 0s +33° 55′ 0″ +06-26-000 0109 1,0 0,2 106 Sc 16,0 0,9 0,15 6
UGC 6673 11h 40,0m 0s +19° 07′ 0″ +03-30-054 1406 0,9 0,7 65 13,6 0,8 0,6
UGC 6674 11h 40,0m 0s +25° 07′ 0″ +04-28-034 0103 1,2 0,8 153 Sc 15,2 1,1 0,7 3
UGC 6675 11h 40,0m 0s +77° 40′ 0″ +13-09-001 1339 1,9 0,8 165 Sc 14,6 1,9 0,8 6
UGC 6676 11h 40,1m 0s +53° 04′ 0″ +09-19-161 0059 1,4 0,8 118 14,6 1,5 0,8
UGC 6677 11h 40,2m 0s +26° 50′ 0″ +05-28-019 1379 1,3 0,2 142 Sa-b 15,6 1,3 0,2 7
UGC 6678 11h 40,3m 0s +26° 33′ 0″ +05-28-022 1379 1,0 0,5 85 Sb 15,5 0,7 0,3 5
UGC 6679 11h 40,3m 0s +41° 07′ 0″ +07-24-030 0719 1,3 0,15 109 Sc 16,0 1,3 0,15 7
UGC 6680 11h 40,4m 0s +19° 55′ 0″ +03-30-058 1406 1,2 0,6 110 Sb 15,5 1,2 0,6 5
UGC 6681 11h 40,4m 0s +24° 13′ 0″ +04-28-035 0103 1,2 0,3 156 S 15,4 1,1 0,25 7
UGC 6682 11h 40,5m 0s +59° 23′ 0″ +10-17-049 0723 1,7 1,4 100 DWRFSP 16,5 1,7 1,3
UGC 6683 11h 40,6m 0s +20° 01′ 0″ +03-30-059 1406 1,0 0,25 71 S0-a 15,2 1,0 0,25 7
UGC 6684 11h 40,7m 0s +31° 45′ 0″ +05-28-000 1379 1,0 0,7 160 DWARF 15,5 0,9 0,6
UGC 6685 11h 40,7m 0s +55° 47′ 0″ +09-19-163 0059 1,4 0,2 6 Sc 16,0 1,4 0,25 6
UGC 6686 11h 40,8m 0s +16° 46′ 0″ +03-30-062 1406 2,9 0,3 51 Sb 15,1 2,8 0,3 7
UGC 6687 11h 40,8m 0s +18° 28′ 0″ +03-30-060 1406 1,6 0,3 25 16,0 1,5 0,2 6
UGC 6688 11h 40,8m 0s +20° 01′ 0″ +03-30-061 1406 1,4 0,7 80 Sa 15,0 1,3 0,6 5
UGC 6689 11h 40,8m 0s +21° 56′ 0″ +04-28-038 0103 1,0 0,2 12 S 15,5 1,1 0,2 6
UGC 6690 11h 40,8m 0s +53° 00′ 0″ +09-19-164 0059 1,0 0,55 95 SB 15,0 1,1 0,6
UGC 6691 11h 40,8m 0s +60° 58′ 0″ +10-17-050 0723 1,3 0,9 120 16,5 1,1 0,9
UGC 6692 11h 40,9m 0s +10° 26′ 0″ +02-30-020 0468 1,5 0,7 27 Sc 14,7 1,5 0,7 5
UGC 6693 11h 40,9m 0s +23° 00′ 0″ +04-28-040 0103 2,2 1,8 SBc 14,0 2,2 2,1 1
UGC 6694 11h 41,0m 0s +83° 45′ 0″ +14-06-002 1340 1,4 0,7 150 16,5 1,4 0,7
UGC 6695 11h 41,0m 0s +09° 13′ 0″ +02-30-022 0468 2,5 1,0 60 Sa 13,8 2,5 1,0 6
UGC 6696 11h 41,0m 0s +33° 41′ 0″ +06-26-000 0109 1,0 0,5 102 SBa 15,7 1,1 0,5 5
UGC 6697 11h 41,2m 0s +20° 15′ 0″ +03-30-066 1406 1,7 0,30 137 IRR 14,3 1,7 0,20 7
UGC 6698 11h 41,2m 0s +71° 30′ 0″ +12-11-000 0714 1,1 0,9 5 S 15,1 1,0 0,7
UGC 6699 11h 41,3m 0s +08° 12′ 0″ +01-30-011 0495 1,0 0,4 42 S0-a 14,1 0,9 0,35 6
UGC 6700 11h 41,3m 0s +11° 04′ 0″ +02-30-024 0468 1,0 0,5 87 S-IRR 13,6 1,0 0,5 5
UGC 6701 11h 41,3m 0s +20° 10′ 0″ +03-30-068 1406 0,8 0,7 E 14,2 0,9 0,8
UGC 6702 11h 41,3m 0s +20° 21′ 0″ +03-30-070 1406 1,1 0,7 67 Sa 14,7 1,1 0,7 3
UGC 6703 11h 41,3m 0s +60° 23′ 0″ +10-17-055 0723 2,3 0,7 60 Sa-b 13,0 2,1 0,7 6
UGC 6704 11h 41,4m 0s +20° 13′ 0″ +03-30-072 1406 1,4 1,0 5 E 13,3 1,5 1,2
UGC 6705 11h 41,4m 0s +20° 18′ 0″ +03-30-069 1406 1,4 0,25 28 S0-a 14,9 1,3 0,25 7
UGC 6706 11h 41,5m 0s +55° 18′ 0″ +09-19-169 0059 2,1 1,8 40 S-IRR 14,2 2,3 1,9
UGC 6707 11h 41,5m 0s +58° 14′ 0″ +10-17-056 0723 1,4 0,5 141 S0? 12,7 1,5 0,7 6
UGC 6708 11h 41,6m 0s +33° 47′ 0″ +06-26-023 0109 1,1 1,1 E 14,6 1,3 1,3
UGC 6709 11h 41,7m 0s +33° 37′ 0″ +06-26-025 0109 1,2 1,0 65 SBb 15,1 1,2 0,9 2
UGC 6710 11h 41,7m 0s +55° 55′ 0″ +09-19-171 0059 1,0 0,8 135 Sb-c 14,7 1,1 0,8 2
UGC 6711 11h 41,7m 0s +70° 01′ 0″ +12-11-039 0714 0,8 0,45 132 13,8 0,8 0,40
UGC 6712 11h 41,8m 0s +16° 50′ 0″ +03-30-081 1406 1,5 0,9 140 E 13,5 1,6 1,0
UGC 6713 11h 41,8m 0s +49° 07′ 0″ +08-21-094 0700 2,0 1,7 DWRFSP 15,5 1,8 1,5
UGC 6714 11h 41,8m 0s +68° 13′ 0″ +11-14-037 0977 1,0 0,2 148 14,9 0,8 0,3 7
UGC 6715 11h 41,9m 0s +11° 03′ 0″ +02-30-025 0468 1,6 0,25 161 Sb 15,0 1,6 0,25 7
UGC 6716 11h 42,0m 0s +36° 14′ 0″ +06-26-027 0109 1,8 1,7 Sb 15,1 1,6 1,5 1
UGC 6717 11h 42,2m 0s +09° 28′ 0″ +02-30-027 0468 1,6 1,6 DWRFSP 17,0 1,4 1,4
UGC 6718 11h 42,2m 0s +20° 05′ 0″ +03-30-088 1406 1,2 0,6 38 Sa-b 14,5 1,4 0,7 5
UGC 6719 11h 42,2m 0s +20° 24′ 0″ +03-30-089 1406 1,2 0,8 30 S 14,6 1,1 0,7 3
UGC 6720 11h 42,3m 0s -01° 19′ 0″ +00-30-021 0471 1,3 0,6 65 SBb 14,7 1,2 0,6 5
UGC 6721 11h 42,3m 0s +19° 44′ 0″ +03-30-091 1406 1,0 0,25 58 PECULR 14,9 1,0 0,2
UGC 6722 11h 42,5m 0s +08° 45′ 0″ +02-30-028 0468 2,8 0,6 75 Sb-c 14,0 2,8 0,6 6
UGC 6723 11h 42,5m 0s +19° 53′ 0″ +03-30-095 1406 1,0 1,0 E 14,0 1,3 1,3
UGC 6724 11h 42,5m 0s +20° 15′ 0″ +03-30-093 1406 2,4 1,4 77 Sb 14,0 2,4 1,4 4
UGC 6725 11h 42,5m 0s +20° 44′ 0″ +04-28-046 0103 1,5 1,2 40 S0 14,5 1,7 1,3 2
UGC 6726 11h 42,5m 0s +50° 00′ 0″ +08-21-095 0700 1,0 0,5 65 E-S0 14,8 1,0 0,5
UGC 6727 11h 42,5m 0s +61° 59′ 0″ +10-17-060 0723 0,9 0,25 125 S 14,5 0,9 0,25
UGC 6728 11h 42,5m 0s +79° 58′ 0″ +13-09-002 1339 1,0 0,7 160 SB0-a 14,8 1,3 0,9 3
UGC 6729 11h 42,6m 0s +27° 03′ 0″ +05-28-027 1379 1,3 0,8 65 Sb/SBc 14,9 0,7 0,7 4
UGC 6730 11h 42,8m 0s +09° 26′ 0″ +02-30-029 0468 1,1 0,8 105 S(a-b) 13,4 1,2 0,7 3
UGC 6731 11h 42,8m 0s +19° 40′ 0″ +03-30-103 1406 1,2 0,4 173 S 14,6 1,2 0,7
UGC 6732 11h 42,8m 0s +59° 15′ 0″ +10-17-061 0723 0,9 0,8 13,5 1,1 1,1
UGC 6733 11h 42,9m 0s +56° 09′ 0″ +09-19-174 0059 2,2 1,0 130 SBc 14,4 2,2 1,1 5
UGC 6734 11h 43,0m 0s +09° 24′ 0″ +02-30-000 0468 1,6 0,3 33 Sb 15,4 1,5 0,3 6
UGC 6735 11h 43,1m 0s +20° 03′ 0″ +03-30-106 1406 0,9 0,8 E 14,2 1,0 1,0
UGC 6736 11h 43,2m 0s +03° 18′ 0″ +01-30-014 0495 1,5 0,35 178 Sc 14,9 1,3 0,25 6
UGC 6737 11h 43,2m 0s +11° 06′ 0″ +02-30-032 0468 1,9 0,45 135 Sa 13,5 1,7 0,45 7
UGC 6738 11h 43,2m 0s +14° 03′ 0″ +02-30-033 0468 2,3 1,7 E 12,9 +3109 2,7 2,2
UGC 6739 11h 43,2m 0s +20° 02′ 0″ +03-30-105 1406 1,0 0,25 87 S0-a 14,8 1,2 0,25 7
UGC 6740 11h 43,3m 0s +10° 45′ 0″ +02-30-034 0468 1,1 0,55 80 S 14,8 0,9 0,5 5
UGC 6741 11h 43,3m 0s +17° 28′ 0″ +03-30-000 1406 1,6 0,3 172 DBLSYS 16,0
UGC 6742 11h 43,3m 0s +50° 30′ 0″ +08-22-001 1338 0,9 0,7 25 S0? 13,2 +600 1,0 0,7
UGC 6743 11h 43,4m 0s +21° 19′ 0″ +04-28-049 0103 1,6 1,5 Sb/Sc 14,8 1,6 1,6 1
UGC 6744 11h 43,5m 0s +33° 23′ 0″ +06-26-031 0109 1,0 0,2 105 S 15,4 1,1 0,22 6
UGC 6745 11h 43,5m 0s +47° 46′ 0″ +08-22-002 1338 5,6 1,2 35 Sc 11,8 5,6 1,2 6
UGC 6746 11h 43,6m 0s +20° 41′ 0″ +04-28-051 0103 1,9 1,4 10 Sa 14,0 2,1 1,7 2
UGC 6747 11h 43,8m 0s +14° 06′ 0″ +02-30-000 0468 1,3 0,2 70 IRR 15,7 0,9 0,1 7
UGC 6748 11h 43,9m 0s +36° 00′ 0″ +06-26-000 0109 1,0 0,8 S 16,0 0,9 0,7
UGC 6749 11h 44,0m 0s +65° 39′ 0″ +11-15-002 0674 1,0 0,35 20 Sb-c 16,0 0,9 0,35 6
UGC 6750 11h 44,1m 0s -01° 43′ 0″ +00-30-022 0471 1,2 0,35 13 S 15,0 1,2 0,3 6
UGC 6751 11h 44,1m 0s +24° 15′ 0″ +04-28-052 0103 1,4 0,5 97 Sb-c 15,4 1,3 0,4 6
UGC 6752 11h 44,1m 0s +69° 40′ 0″ +12-11-040 0714 2,5 0,45 130 Sc-IRR 13,5 2,5 0,4 6
UGC 6753 11h 44,2m 0s +14° 49′ 0″ +03-30-110 1406 1,1 0,6 90 SB 15,3 1,1 0,6
UGC 6754 11h 44,2m 0s +20° 58′ 0″ +04-28-053 0103 3,1 2,8 Sb 14,2 3,3 3,0 1
UGC 6755 11h 44,3m 0s +50° 59′ 0″ +09-19-177 0059 1,1 0,6 67 S 14,7 1,0 0,5 5
UGC 6756 11h 44,4m 0s +59° 23′ 0″ +10-17-065 0723 1,0 0,4 67 S 15,2 1,0 0,4 6
UGC 6757 11h 44,4m 0s +61° 38′ 0″ +10-17-067 0723 1,1 0,6 155 DWARF 16,5 1,0 0,5
UGC 6758 11h 44,5m 0s +13° 59′ 0″ +02-30-036 0468 2,0 1,8 S 14,4 1,7 1,5 1
UGC 6759 11h 44,5m 0s +16° 32′ 0″ +03-30-112 1406 1,2 0,3 71 S 16,0 0,9 0,3 6
UGC 6760 11h 44,5m 0s +20° 07′ 0″ +03-30-111 1406 1,2 0,8 132 E-S0 14,3 1,3 0,8
UGC 6761 11h 44,5m 0s +29° 52′ 0″ +05-28-029 1379 1,2 0,5 97 S0-a 15,2 1,0 0,4 6
UGC 6762 11h 44,6m 0s +60° 34′ 0″ +10-17-068 0723 1,1 1,1 S 13,9 1,0 0,9 1
UGC 6763 11h 44,8m 0s +50° 43′ 0″ +09-19-000 0059 1,0 0,2 8 Sb-c 15,6 0,7 0,2 6
UGC 6764 11h 44,8m 0s +69° 24′ 0″ +12-11-041 0714 1,8 0,7 70 16,5 1,3 0,4 6
UGC 6765 11h 44,9m 0s +56° 14′ 0″ +09-19-189 0059 1,7 1,4 120 Sc 12,6 +2400 1,8 1,4 2
UGC 6766 11h 45,0m 0s +54° 47′ 0″ +09-19-185 0059 1,1 0,20 135 Sb-c 15,6 1,0 0,20 7
UGC 6767 11h 45,0m 0s +57° 55′ 0″ +10-17-070 0723 0,8 0,6 DBLSYS 13,9
UGC 6768 11h 45,1m 0s +44° 01′ 0″ +07-24-031 0719 1,0 0,45 42 SB:a-b 15,2 0,9 0,4 6
UGC 6769 11h 45,2m 0s +02° 06′ 0″ +00-30-023 0471 1,1 0,5 73 SB:a-b 15,0 1,1 0,5 5
UGC 6770 11h 45,2m 0s +18° 50′ 0″ +03-30-000 1406 1,0 0,9 DBLSYS 15,6
UGC 6771 11h 45,4m 0s +04° 46′ 0″ +01-30-015 0495 1,9 1,7 SBa 14,4 2,1 1,8 1
UGC 6772 11h 45,4m 0s +30° 39′ 0″ +05-28-031 1379 2,3 1,8 70 Sb/Sc 13,7 1,8 1,6 1
UGC 6773 11h 45,4m 0s +50° 05′ 0″ +08-22-004 1338 1,8 0,7 168 IRR 15,2 1,8 0,7 6
UGC 6774 11h 45,4m 0s +55° 19′ 0″ +09-19-195 0059 2,1 0,2 155 Sc? 16,0 1,8 0,2 7
UGC 6775 11h 45,7m 0s +13° 29′ 0″ +02-30-038 0468 1,4 0,8 103 S 15,0 1,4 0,8
UGC 6776 11h 45,9m 0s +44° 00′ 0″ +07-24-033 0719 1,5 0,2 33 Sc 16,5 1,5 0,2 7
UGC 6777 11h 46,0m 0s +32° 55′ 0″ +06-26-040 0109 0,9 0,8 COMPACT 15,5 0,8 0,6
UGC 6778 11h 46,0m 0s +48° 59′ 0″ +08-22-007 1338 4,6 2,5 165 Sc 10,6 +1001 4,5 2,3 5
UGC 6779 11h 46,1m 0s +59° 42′ 0″ +10-17-078 0723 2,0 1,4 20 S0 12,9 2,5 1,7 3
UGC 6780 11h 46,3m 0s -01° 45′ 0″ +00-30-024 0471 3,5 1,0 20 Sc 14,7 3,5 1,1 6
UGC 6781 11h 46,3m 0s +48° 56′ 0″ +08-22-008 1338 1,8 1,0 125 14,0 1,7 1,2
UGC 6782 11h 46,4m 0s +24° 07′ 0″ +04-28-057 0103 2,0 2,0 DWRFIR 17,0 1,8 1,8
UGC 6783 11h 46,4m 0s +31° 35′ 0″ +05-28-000 1379 1,1 0,8 DWRFIR 17,0 0,9 0,9
UGC 6784 11h 46,4m 0s +35° 18′ 0″ +06-26-041 0109 2,1 2,1 Sb/Sc 14,2 1,9 1,9 1
UGC 6785 11h 46,4m 0s +59° 43′ 0″ +10-17-080 0723 1,3 0,9 125 SBa 14,0 1,4 0,9 3
UGC 6786 11h 46,5m 0s +27° 19′ 0″ +05-28-034 1379 3,2 1,6 2 Sa 12,5 +1702 2,8 1,6 5
UGC 6787 11h 46,5m 0s +56° 20′ 0″ +09-19-204 0059 3,6 2,1 107 Sa 11,7 +1038 3,5 2,2 4
UGC 6788 11h 46,6m 0s +74° 36′ 0″ +13-09-003 1339 1,0 1,0 S 14,1 1,0 0,9 1
UGC 6789 11h 46,6m 0s +76° 17′ 0″ +13-09-004 1339 1,1 0,7 128 SBb 14,9 1,1 0,7 3
UGC 6790 11h 46,7m 0s +26° 24′ 0″ +04-28-055 0103 1,7 1,3 85 SBb/Sc 14,0 1,4 1,1 2
UGC 6791 11h 46,7m 0s +27° 01′ 0″ +05-28-035 1379 1,9 0,3 1 Sc 15,2 1,7 0,25 7
UGC 6792 11h 46,7m 0s +40° 03′ 0″ +07-24-034 0719 2,6 0,4 172 Sc 14,8 2,5 0,4 6
UGC 6793 11h 46,8m 0s -00° 48′ 0″ +00-30-026 0471 1,2 0,30 76 Sb 14,8 1,1 0,22 6
UGC 6794 11h 46,8m 0s +16° 55′ 0″ +03-30-118 1406 1,4 0,5 72 SBc-IRR 14,7 1,2 0,4 6
UGC 6795 11h 46,8m 0s +25° 13′ 0″ +04-28-056 0103 1,2 0,9 110 S 15,4 1,0 0,8
UGC 6796 11h 46,9m 0s -00° 48′ 0″ +00-30-028 0471 1,2 0,8 40 S0 14,4 1,2 0,8 3
UGC 6797 11h 47,0m 0s +48° 42′ 0″ +08-22-012 1338 1,7 1,7 SB 14,1 1,7 1,7 1
UGC 6798 11h 47,0m 0s +78° 07′ 0″ +13-09-005 1339 1,2 0,25 13 Sa-b 15,2 1,3 0,25 6
UGC 6799 11h 47,3m 0s +29° 17′ 0″ +05-28-000 1379 1,0 0,10 23 Sb-c 16,0 0,9 0,12 7
UGC 6800 11h 47,4m 0s +21° 38′ 0″ +04-28-058 0103 1,6 1,2 150 E-S0 14,4 1,9 1,5
UGC 6801 11h 47,4m 0s +26° 45′ 0″ +05-28-037 1379 1,8 1,0 5 S-IRR 13,2 1,3 0,7
UGC 6802 11h 47,4m 0s +52° 09′ 0″ +09-19-209 0059 2,3 0,15 160 Sc 16,0 2,1 0,2 7
UGC 6803 11h 47,5m 0s +25° 13′ 0″ +04-28-059 0103 1,3 1,2 14,1 1,3 1,2
UGC 6804 11h 47,6m 0s +07° 16′ 0″ +01-30-000 0495 1,8 0,12 104 Sc 15,3 1,5 0,15 7
UGC 6805 11h 47,6m 0s +42° 20′ 0″ +07-24-000 0719 0,35 0,25 14,2 0,35 0,25
UGC 6806 11h 47,7m 0s +26° 15′ 0″ +04-28-060 0103 2,0 0,6 45 S 14,4 2,0 0,5 6
UGC 6807 11h 47,8m 0s +26° 17′ 0″ +04-28-061 0103 1,0 0,9 DWARF 16,5 0,9 0,5
UGC 6808 11h 47,8m 0s +35° 32′ 0″ +06-26-000 0109 1,5 0,1 140 Sc 16,5 1,5 0,12 7
UGC 6809 11h 48,0m 0s +06° 51′ 0″ +01-30-017 0495 1,1 0,6 40 SB 13,8 1,1 0,6 5
UGC 6810 11h 48,0m 0s +20° 17′ 0″ +03-30-119 1406 0,9 0,9 E 14,5 0,9 0,9
UGC 6811 11h 48,0m 0s +50° 50′ 0″ +09-20-003 1389 1,2 0,4 9 S0-a 14,8 1,1 0,4 6
UGC 6812 11h 48,0m 0s +50° 53′ 0″ +09-20-000 1389 1,6 0,4 54 17,0 0,3 0,2 6
UGC 6813 11h 48,0m 0s +55° 37′ 0″ +09-20-001 1389 3,0 2,8 Sc 14,2 2,5 2,0 1
UGC 6814 11h 48,0m 0s +64° 37′ 0″ +11-15-000 0674 1,2 0,5 15 17,0 1,0 0,4 6
UGC 6815 11h 48,1m 0s +52° 07′ 0″ +09-20-008 1389 5,1 1,1 77 Sc 12,5 5,1 1,1 6
UGC 6816 11h 48,1m 0s +56° 44′ 0″ +10-17-086 0723 1,6 1,3 IRR 15,1 1,6 1,3
UGC 6817 11h 48,2m 0s +39° 09′ 0″ +07-24-035 0719 4,7 2,0 65 DWRFIR 15,1 3,0 2,
UGC 6818 11h 48,2m 0s +46° 05′ 0″ +08-22-015 1338 2,1 0,9 78 14,6 2,0 0,8
UGC 6819 11h 48,2m 0s +55° 25′ 0″ +09-20-005 1389 1,6 0,35 45 Sb 14,8 1,6 0,35 6
UGC 6820 11h 48,3m 0s +20° 47′ 0″ +04-28-064 0103 1,2 0,35 138 S0-a 15,4 1,3 0,4 6
UGC 6821 11h 48,4m 0s +20° 41′ 0″ +04-28-069 0103 1,4 1,2 Sb/SBc 14,6 1,3 1,3 1
UGC 6822 11h 48,4m 0s +21° 05′ 0″ +04-28-068 0103 1,3 1,2 SBa-b 15,1 1,2 1,1 1
UGC 6823 11h 48,5m 0s +55° 21′ 0″ +09-20-009 1389 2,2 1,3 20 13,4 +5930 2,2 1,3
UGC 6824 11h 48,6m 0s +50° 27′ 0″ +08-22-017 1338 1,9 0,9 38 S0-a 13,8 2,1 0,9 6
UGC 6825 11h 48,6m 0s +52° 17′ 0″ +09-20-011 1389 1,1 0,9 160 E-S0 14,6 1,1 0,9
UGC 6826 11h 48,8m 0s +32° 50′ 0″ +06-26-000 0109 1,3 0,1 152 Sc 16,5 1,2 0,15 7
UGC 6827 11h 48,8m 0s +35° 43′ 0″ +06-26-042 0109 1,2 0,5 127 S0-a 14,3 1,3 0,6 6
UGC 6828 11h 48,8m 0s +53° 43′ 0″ +09-20-012 1389 1,4 1,2 Sb 15,5 1,2 1,1 1
UGC 6829 11h 48,9m 0s +22° 19′ 0″ +04-28-073 0103 1,0 0,8 DBLSYS 14,7
UGC 6830 11h 48,9m 0s +24° 09′ 0″ +04-28-072 0103 1,2 0,8 150 SB:a-b 15,1 1,2 0,8 3
UGC 6831 11h 49,0m 0s +15° 45′ 0″ +03-30-121 1406 1,0 0,9 S0 14,9 0,9 0,8 1
UGC 6832 11h 49,1m 0s +21° 17′ 0″ +04-28-076 0103 0,5 0,35 80 14,5 0,7 0,5
UGC 6833 11h 49,1m 0s +38° 16′ 0″ +06-26-045 0109 4,5 3,5 30 Sc/SBc 13,5 4,0 3,0 2
UGC 6834 11h 49,1m 0s +48° 57′ 0″ +08-22-019 1338 1,5 1,5 13,1 +1500 1,6 1,6
UGC 6835 11h 49,2m 0s +17° 08′ 0″ +03-30-000 1406 1,1 0,15 60 S 16,0 0,8 0,1 7
UGC 6836 11h 49,2m 0s +36° 52′ 0″ +06-26-046 0109 1,0 0,6 90 S 15,6 0,9 0,5
UGC 6837 11h 49,3m 0s +18° 49′ 0″ +03-30-000 1406 1,0 0,10 154 Sc 15,7 0,9 0,10 7
UGC 6838 11h 49,4m 0s -02° 22′ 0″ +00-30-000 0471 1,1 0,6 113 15,4 0,8 0,25
UGC 6839 11h 49,4m 0s +17° 05′ 0″ +03-30-122 1406 1,4 0,7 83 S 14,2 0,9 0,6
UGC 6840 11h 49,5m 0s +52° 23′ 0″ +09-20-019 1389 3,0 2,5 DWRFSP 15,6 1,4 0,4
UGC 6841 11h 49,6m 0s +17° 08′ 0″ +03-30-123 1406 1,3 1,1 15,0 1,0 0,7
UGC 6842 11h 49,7m 0s +35° 04′ 0″ +06-26-048 0109 1,2 0,9 20 S 16,5 1,1 0,9
UGC 6843 11h 49,8m 0s +32° 41′ 0″ +06-26-049 0109 1,2 0,7 114 S 14,0 1,1 0,6 4
UGC 6844 11h 49,8m 0s +70° 10′ 0″ +12-11-000 0714 1,1 0,15 35 Sa-b 15,5 0,9 0,18 7
UGC 6845 11h 50,0m 0s +13° 45′ 0″ +02-30-000 0468 1,1 0,2 9 Sb? 15,2 1,1 0,2 6
UGC 6846 11h 50,0m 0s +23° 53′ 0″ +04-28-079 0103 1,0 0,9 E? 14,8 1,2 1,0
UGC 6847 11h 50,0m 0s +24° 35′ 0″ +04-28-080 0103 1,7 0,35 151 Sb-c 15,4 1,1 0,3 6
UGC 6848 11h 50,0m 0s +35° 39′ 0″ +06-26-000 0109 1,0 0,2 61 17,0 0,9 0,2 6
UGC 6849 11h 50,0m 0s +50° 18′ 0″ +08-22-026 1338 1,8 1,7 DWRFSP 15,7 1,6 1,6 1
UGC 6850 11h 50,1m 0s -02° 11′ 0″ +00-30-032 0471 0,7 0,6 PECULR 14,1 0,7 0,5
UGC 6851 11h 50,1m 0s +20° 55′ 0″ +04-28-081 0103 1,8 1,6 15 E-S0 14,0 2,7 2,5
UGC 6852 11h 50,1m 0s +21° 17′ 0″ +04-28-082 0103 1,3 1,2 E 14,3 1,7 1,5
UGC 6853 11h 50,1m 0s +29° 37′ 0″ +05-28-042 1379 1,2 0,6 35 S0 14,9 1,1 0,6 5
UGC 6854 11h 50,2m 0s +02° 01′ 0″ +00-30-033 0471 1,1 1,0 SB 14,4 1,0 0,9 1
UGC 6855 11h 50,2m 0s +23° 45′ 0″ +04-28-000 0103 1,0 0,6 130 S0 16,0 1,2 0,7
UGC 6856 11h 50,2m 0s +44° 23′ 0″ +07-25-001 1367 5,4 5,1 Sc 11,0 +874 5,2 4,7 1
UGC 6857 11h 50,3m 0s +37° 15′ 0″ +06-26-051 0109 3,6 2,5 10 S0 11,3 +957 3,6 2,5 3
UGC 6858 11h 50,3m 0s +61° 30′ 0″ +10-17-095 0723 1,6 0,9 15 Sc 15,1 1,6 0,9 4
UGC 6859 11h 50,5m 0s +26° 30′ 0″ +04-28-085 0103 1,4 1,1 25 E-S0 14,3 1,2 0,9
UGC 6860 11h 50,5m 0s +60° 56′ 0″ +10-17-096 0723 5,8 3,6 15 SB0 11,6 +1220 5,6 3,5 4
UGC 6861 11h 50,6m 0s +25° 43′ 0″ +04-28-087 0103 1,0 0,7 115 S 15,1 0,8 0,7
UGC 6862 11h 50,7m 0s +11° 56′ 0″ +02-30-000 0468 1,5 0,15 104 Sc 16,0 1,1 0,1 7
UGC 6863 11h 50,8m 0s +21° 02′ 0″ +04-28-088 0103 1,4 1,4 SBb 14,2 1,4 1,4 1
UGC 6864 11h 51,0m 0s +11° 09′ 0″ +02-30-000 0468 1,2 0,15 110 Sb-c 15,3 1,2 0,15 7
UGC 6865 11h 51,0m 0s +43° 44′ 0″ +07-25-002 1367 1,3 0,4 35 DBLSYS 14,7
UGC 6866 11h 51,1m 0s +21° 10′ 0″ +04-28-091 0103 0,9 0,8 COMPACT 14,4 1,4 1,3
UGC 6867 11h 51,1m 0s +23° 40′ 0″ +04-28-090 0103 1,2 0,6 172 S? 14,5 1,1 0,5 6
UGC 6868 11h 51,1m 0s +29° 33′ 0″ +05-28-000 1379 1,0 0,3 106 Sb-c 16,0 0,7 0,2 6
UGC 6869 11h 51,1m 0s +48° 08′ 0″ +08-22-029 1338 2,8 1,7 120 S 10,9 +681 2,5 1,6 4
UGC 6870 11h 51,1m 0s +52° 36′ 0″ +09-20-026 1389 6,5 3,4 13 SBb 10,8 +958 6,5 3,5 4
UGC 6871 11h 51,2m 0s +10° 41′ 0″ +02-30-043 0468 1,0 0,8 143 SB0 14,6 1,0 0,8 2
UGC 6872 11h 51,2m 0s +33° 38′ 0″ +06-26-052 0109 1,5 0,8 125 SBc 14,5 1,5 0,8 5
UGC 6873 11h 51,3m 0s +21° 02′ 0″ +04-28-000 0103 1,0 0,12 166 S 16,0 0,9 0,15 7
UGC 6874 11h 51,3m 0s +50° 29′ 0″ +08-22-031 1338 1,1 0,5 105 S 15,6 1,0 0,5 5
UGC 6875 11h 51,4m 0s +06° 37′ 0″ +01-30-000 0495 1,2 0,5 105 S 15,3 0,7 0,3 6
UGC 6876 11h 51,4m 0s +20° 52′ 0″ +04-28-093 0103 1,0 0,8 SB:a-b 14,9 1,1 0,9 2
UGC 6877 11h 51,7m 0s +00° 25′ 0″ +00-30-034 0471 0,8 0,7 13,7 0,7 0,6
UGC 6878 11h 51,8m 0s +33° 08′ 0″ +06-26-053 0109 1,0 0,15 161 Sb-c 16,0 0,9 0,15 6
UGC 6879 11h 51,9m 0s -02° 02′ 0″ +00-30-035 0471 1,9 0,6 168 Sc-IRR 14,4 1,6 0,4 6
UGC 6880 11h 51,9m 0s +58° 40′ 0″ +10-17-098 0723 1,4 0,55 28 Sa 13,1 1,4 0,55 6
UGC 6881 11h 52,1m 0s +20° 22′ 0″ +03-30-000 1406 1,6 0,7 125 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 6882 11h 52,2m 0s +33° 48′ 0″ +06-26-000 0109 1,1 0,15 124 S 16,5 1,1 0,18 7
UGC 6883 11h 52,3m 0s +26° 30′ 0″ +04-28-094 0103 1,4 1,4 SBc 15,3 0,7 0,7 1
UGC 6884 11h 52,4m 0s +58° 46′ 0″ +10-17-100 0723 2,9 2,7 SBb 12,2 2,8 2,5 1
UGC 6885 11h 52,4m 0s +69° 36′ 0″ +12-11-000 0714 1,4 1,4 SBa 14,7 1,6 1,5 1
UGC 6886 11h 52,6m 0s +06° 27′ 0″ +01-30-020 0495 1,3 0,9 80 SBb 14,5 1,3 0,9 3
UGC 6887 11h 52,6m 0s +22° 59′ 0″ +04-28-095 0103 1,2 0,5 157 S 15,5 1,2 0,3
UGC 6888 11h 52,6m 0s +50° 26′ 0″ +08-22-039 1338 1,0 0,2 154 S 15,5 0,9 0,2 6
UGC 6889 11h 52,6m 0s +67° 41′ 0″ +11-15-000 0674 1,0 0,1 132 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 6890 11h 52,7m 0s +00° 46′ 0″ +00-31-000 1401 1,3 0,4 5 DWRFIR 17,0 1,0 0,4
UGC 6891 11h 52,7m 0s +17° 46′ 0″ +03-30-126 1406 1,7 0,35 113 Sa-b 15,4 1,5 0,3 6
UGC 6892 11h 52,8m 0s +33° 24′ 0″ +06-26-055 0109 1,1 0,3 82 15,3 1,1 0,3
UGC 6893 11h 52,8m 0s +39° 30′ 0″ +07-25-003 1367 1,2 1,1 Sc 15,7 1,0 1,0 1
UGC 6894 11h 52,8m 0s +54° 56′ 0″ +09-20-029 1389 1,4 0,20 89 Sc 15,6 1,3 0,2 7
UGC 6895 11h 52,9m 0s +12° 15′ 0″ +02-30-045 0468 2,9 1,9 10 Sb/SBc 13,3 2,5 1,8 3
UGC 6896 11h 53,0m 0s +80° 30′ 0″ +14-05-000 0727 1,1 TRPSYS 15,2
UGC 6897 11h 53,0m 0s +10° 04′ 0″ +02-31-000 1385 1,2 0,5 8 SBc 16,0 0,6 0,4 5
UGC 6898 11h 53,0m 0s +26° 10′ 0″ +04-28-096 0103 1,3 0,35 169 S 14,5 1,0 0,3 6
UGC 6899 11h 53,0m 0s +30° 16′ 0″ +05-28-047 1379 1,4 1,2 S0 13,9 1,3 1,1
UGC 6900 11h 53,0m 0s +31° 48′ 0″ +05-28-049 1379 2,0 1,2 115 DWARF 15,7 1,8 1,1
UGC 6901 11h 53,0m 0s +43° 19′ 0″ +07-25-004 1367 1,4 0,7 32 S 14,4 1,4 0,7 5
UGC 6902 11h 53,0m 0s +46° 30′ 0″ +08-22-000 1338 1,0 0,35 DBLSYS 15,6
UGC 6903 11h 53,1m 0s +01° 32′ 0″ +00-31-002 1401 2,5 2,2 150 SBc 14,1 2,7 2,4 1
UGC 6904 11h 53,1m 0s +55° 35′ 0″ +09-20-032 1389 4,1 1,0 120 Sc 12,9 3,5 0,9 6
UGC 6905 11h 53,2m 0s +30° 13′ 0″ +05-28-050 1379 1,1 0,2 41 Sb 16,0 1,1 0,15 7
UGC 6906 11h 53,3m 0s +07° 02′ 0″ +01-31-001 1611 3,6 1,1 53 Sb 12,8 3,6 1,1 6
UGC 6907 11h 53,5m 0s -02° 26′ 0″ +00-31-003 1401 1,1 1,0 S0? 14,2 1,1 0,9
UGC 6908 11h 53,5m 0s +37° 26′ 0″ +06-26-000 0109 1,1 0,3 SB 16,0
UGC 6909 11h 53,5m 0s +55° 40′ 0″ +09-20-034 1389 1,8 1,7 Sa 14,7 1,7 1,6 1
UGC 6910 11h 53,5m 0s +60° 47′ 0″ +10-17-105 0723 1,7 1,6 Sb 13,2 1,7 1,7 1
UGC 6911 11h 53,6m 0s +15° 24′ 0″ +03-31-002 0089 1,3 0,35 18 Sb-c 15,2 1,4 0,3 6
UGC 6912 11h 53,6m 0s +58° 29′ 0″ +10-17-104 0723 2,4 1,1 PECULR 15,1 2,0 1,0
UGC 6913 11h 53,7m 0s +17° 18′ 0″ +03-31-003 0089 1,6 0,8 0 Sb 15,3 1,6 0,7 5
UGC 6914 11h 53,8m 0s +24° 09′ 0″ +04-28-098 0103 1,2 0,3 114 S0-a 14,8 1,0 0,30 7
UGC 6915 11h 53,8m 0s +32° 18′ 0″ +05-28-051 1379 1,1 0,5 126 Sc 15,4 1,1 0,4 6
UGC 6916 11h 53,8m 0s +40° 01′ 0″ +07-25-006 1367 1,9 0,45 34 SB:b-c 14,7 1,5 0,5 6
UGC 6917 11h 53,9m 0s +50° 43′ 0″ +09-20-038 1389 4,8 3,0 130 14,0 4,0 2,5
UGC 6918 11h 53,9m 0s +55° 23′ 0″ +09-20-036 1389 2,4 2,2 S 11,6 1,8 1,7 1
UGC 6919 11h 54,0m 0s +55° 54′ 0″ +09-20-037 1389 1,4 0,4 87 S-IRR 15,4 1,5 0,5 6
UGC 6920 11h 54,1m 0s +32° 17′ 0″ +05-28-053 1379 2,5 0,5 110 Sa 14,0 2,8 0,5 7
UGC 6921 11h 54,1m 0s +48° 36′ 0″ +08-22-045 1338 1,1 0,7 73 S 13,0 1,1 0,7 3
UGC 6922 11h 54,2m 0s +51° 07′ 0″ +09-20-042 1389 2,0 2,0 S 15,4 1,3 1,2 1
UGC 6923 11h 54,2m 0s +53° 27′ 0″ +09-20-040 1389 2,2 0,8 175 IRR 14,1 2,0 0,7
UGC 6924 11h 54,3m 0s +13° 03′ 0″ +02-31-000 1385 1,1 0,3 104 Sc 15,3 1,0 0,2 6
UGC 6925 11h 54,3m 0s +32° 25′ 0″ +05-28-054 1379 0,8 0,7 0 SB0 14,5 0,7 0,5
UGC 6926 11h 54,3m 0s +57° 47′ 0″ +10-17-111 0723 1,4 0,6 98 16,0 1,3 0,5 6
UGC 6927 11h 54,5m 0s +30° 40′ 0″ +05-28-055 1379 0,9 0,7 S0 14,5 1,1 0,8
UGC 6928 11h 54,7m 0s +25° 29′ 0″ +04-28-099 0103 2,3 0,4 58 Sb 14,4 2,2 0,35 7
UGC 6929 11h 54,7m 0s +36° 41′ 0″ +06-26-058 0109 1,1 0,9 60 Sc 15,3 1,2 1,0 2
UGC 6930 11h 54,7m 0s +49° 33′ 0″ +08-22-046 1338 4,5 4,3 SBc 14,2 4,0 4,0 1
UGC 6931 11h 54,7m 0s +58° 13′ 0″ +10-17-115 0723 1,7 1,1 80 14,5 1,5 1,0
UGC 6932 11h 54,9m 0s +31° 21′ 0″ +05-28-056 1379 1,1 0,4 170 IRR 15,5 0,9 0,3
UGC 6933 11h 54,9m 0s +32° 36′ 0″ +06-26-060 0109 1,4 0,35 33 PECULR 13,8 +3308 1,2 0,25
UGC 6934 11h 55,0m 0s -00° 58′ 0″ +00-31-004 1401 1,8 0,2 141 Sc 15,2 1,4 0,15 7
UGC 6935 11h 55,0m 0s +25° 31′ 0″ +04-28-101 0103 1,6 0,4 141 S 14,8 +4831 1,7 0,35 6
UGC 6936 11h 55,0m 0s +32° 33′ 0″ +06-26-059 0109 1,1 0,6 10 S? 13,7 +3133 1,0 0,5 5
UGC 6937 11h 55,0m 0s +53° 39′ 0″ +09-20-044 1389 8,3 4,6 68 SBb 10,7 +1059 8,0 4,5 5
UGC 6938 11h 55,0m 0s +55° 43′ 0″ +09-20-043 1389 1,4 0,8 40 S0? 13,6 +720 1,3 0,8 4
UGC 6939 11h 55,0m 0s +57° 50′ 0″ +10-17-117 0723 1,1 0,9 14,6 1,1 0,9
UGC 6940 11h 55,1m 0s +53° 32′ 0″ +09-20-045 1389 1,0 0,15 136 S 16,0 0,8 0,1 7
UGC 6941 11h 55,2m 0s +14° 35′ 0″ +03-31-004 0089 0,9 0,7 50 S 14,4 0,9 0,7
UGC 6942 11h 55,2m 0s +25° 33′ 0″ +04-28-102 0103 1,6 1,3 SB 14,3 +4769 1,7 1,4
UGC 6943 11h 55,2m 0s +29° 19′ 0″ +05-28-058 1379 1,2 1,1 SBb 14,8 1,1 1,0 1
UGC 6944 11h 55,2m 0s +32° 34′ 0″ +06-26-061 0109 2,8 1,0 33 S 12,9 +3362 2,8 1,0 6
UGC 6945 11h 55,3m 0s +36° 40′ 0″ +06-26-062 0109 1,2 0,9 DBLSYS 15,1
UGC 6946 11h 55,3m 0s +55° 43′ 0″ +09-20-046 1398 3,0 2,5 140 S0 11,2 +1080 3,0 2,5 2
UGC 6947 11h 55,4m 0s +22° 28′ 0″ +04-28-000 0103 1,0 0,1 97 Sc 16,5 1,0 0,12 7
UGC 6948 11h 55,4m 0s +23° 24′ 0″ +04-28-105 0103 1,5 1,1 10 SB0 14,8 1,7 1,1
UGC 6949 11h 55,4m 0s +25° 25′ 0″ +04-28-103 0103 1,1 0,20 3 S 15,2 1,0 0,22 6
UGC 6950 11h 55,4m 0s +28° 09′ 0″ +05-28-060 1379 2,0 0,5 8 PECULR 14,0 1,8 0,7
UGC 6951 11h 55,6m 0s -01° 49′ 0″ +00-31-006 1401 1,3 0,9 20 E 14,2 1,4 1,0
UGC 6952 11h 55,6m 0s +25° 24′ 0″ +04-28-107 0103 1,1 0,6 92 S 14,1 0,9 0,7
UGC 6953 11h 55,6m 0s +28° 28′ 0″ +05-28-061 1379 2,4 1,3 167 E-S0 13,1 2,1 1,2
UGC 6954 11h 55,8m 0s +27° 48′ 0″ +05-28-063 1379 1,5 0,8 175 SBc-IRR 14,6 1,1 0,5
UGC 6955 11h 55,8m 0s +38° 20′ 0″ +06-26-063 0109 6,0 3,0 70 DWRFIR 15,2 4,0 2,
UGC 6956 11h 55,8m 0s +51° 13′ 0″ +09-20-050 1389 2,7 2,5 DWRFSP 17,0 2,0 2,
UGC 6957 11h 55,8m 0s +57° 52′ 0″ +10-17-119 0723 2,0 1,0 60 SB 14,8 1,9 1,1
UGC 6958 11h 55,9m 0s -01° 59′ 0″ +00-31-007 1401 1,3 1,3 Sb 14,5 1,3 1,3 1
UGC 6959 11h 55,9m 0s +01° 00′ 0″ +00-31-008 1401 1,2 0,3 CHAIN 15,4
UGC 6960 11h 55,9m 0s +10° 18′ 0″ +02-31-006 1385 2,1 0,5 153 Sb 14,6 2,0 0,5 6
UGC 6961 11h 56,0m 0s +16° 27′ 0″ +03-31-005 0089 1,9 1,1 120 S0-a 13,5 2,0 1,3 3
UGC 6962 11h 56,0m 0s +43° 00′ 0″ +07-25-008 1367 2,5 2,1 150 SBc 13,4 2,6 2,2 2
UGC 6963 11h 56,0m 0s +44° 13′ 0″ +07-25-009 1367 5,1 1,1 66 Sb 12,4 5,3 1,2 7
UGC 6964 11h 56,0m 0s +47° 32′ 0″ +08-22-049 1338 4,0 0,9 66 Sc-IRR 13,1 4,1 0,9 7
UGC 6965 11h 56,1m 0s +25° 19′ 0″ +04-28-109 0103 1,4 1,4 DBLSYS 14,2
UGC 6966 11h 56,1m 0s +25° 36′ 0″ +04-28-108 0103 1,8 0,3 163 Sa-b 14,7 1,6 0,25 7
UGC 6967 11h 56,1m 0s +27° 43′ 0″ +05-28-065 1379 1,8 1,5 Sb/SBc 13,5 1,5 1,4
UGC 6968 11h 56,1m 0s +28° 34′ 0″ +05-28-064 1379 3,0 1,0 85 S 15,2 2,5 1,0 6
UGC 6969 11h 56,1m 0s +53° 42′ 0″ +09-20-048 1389 1,7 0,5 152 IRR 15,5 1,5 0,4
UGC 6970 11h 56,2m 0s -01° 10′ 0″ +00-31-011 1401 1,6 0,8 75 IRR 14,6 1,4 0,7
UGC 6971 11h 56,3m 0s +30° 41′ 0″ +05-28-066 1379 2,0 1,0 15 13,2 1,9 0,8 5
UGC 6972 11h 56,3m 0s +42° 50′ 0″ +07-25-011 1367 1,4 0,4 30 S 15,1 1,1 0,4 6
UGC 6973 11h 56,3m 0s +42° 59′ 0″ +07-25-010 1367 3,1 1,5 43 S 12,7 3,1 1,2 5
UGC 6974 11h 56,4m 0s +21° 11′ 0″ +04-28-000 0103 1,0 0,25 137 S 16,0 0,8 0,20 6
UGC 6975 11h 56,4m 0s +25° 30′ 0″ +04-28-111 0103 1,3 1,2 S0 14,4 1,3 1,3 1
UGC 6976 11h 56,5m 0s +22° 06′ 0″ +04-28-114 0103 1,4 1,4 S0 15,0 1,6 1,5 1
UGC 6977 11h 56,5m 0s +25° 16′ 0″ +04-28-113 0103 1,1 0,7 25 14,6 0,7 0,7
UGC 6978 11h 56,6m 0s -02° 18′ 0″ +00-31-000 1401 1,3 0,8 130 DWARF 17,0 1,2 0,8
UGC 6979 11h 56,6m 0s -00° 13′ 0″ +00-31-012 1401 0,35 0,25 30 PECULR 14,3 0,6 0,4
UGC 6980 11h 56,6m 0s +24° 45′ 0″ +04-28-000 0103 1,4 0,6 153 DWRFIR 17,0 1,0 0,6
UGC 6981 11h 56,6m 0s +31° 00′ 0″ +05-28-069 1379 1,1 0,6 142 SB 15,2 1,1 0,6
UGC 6982 11h 56,6m 0s +38° 03′ 0″ +06-26-064 0109 2,8 1,7 40 SBc 14,9 1,6 1,4 4
UGC 6983 11h 56,6m 0s +52° 59′ 0″ +09-20-051 1389 4,4 3,2 85 SBc 14,5 4,0 3,0 3
UGC 6984 11h 56,8m 0s -01° 21′ 0″ +00-31-013 1401 0,9 0,7 40 E 14,5 0,9 0,7
UGC 6985 11h 56,8m 0s +51° 15′ 0″ +09-20-052 1389 4,5 1,1 178 S0 11,5 +878 4,6 1,1 7
UGC 6986 11h 56,9m 0s +18° 02′ 0″ +03-31-008 0089 1,1 0,35 129 S 15,3 1,1 0,25 6
UGC 6987 11h 57,0m 0s +30° 26′ 0″ +05-28-070 1379 1,3 0,7 10 SBb 15,3 0,9 0,5 5
UGC 6988 11h 57,3m 0s +55° 59′ 0″ +09-20-054 1389 1,3 0,4 134 DWARF 16,5 1,1 0,4
UGC 6989 11h 57,4m 0s +21° 55′ 0″ +04-28-118 0103 1,0 0,5 15 Sc 16,0 0,9 0,5
UGC 6990 11h 57,5m 0s +08° 28′ 0″ +01-31-008 1611 1,2 0,7 150 Sb/SBb 14,5 1,1 0,7 4
UGC 6991 11h 57,6m 0s +19° 30′ 0″ +03-31-009 0089 1,0 0,15 64 Sb-c 15,7 1,0 0,15 6
UGC 6992 11h 57,7m 0s +50° 57′ 0″ +09-20-059 1389 1,5 0,7 63 S-IRR 14,9 1,4 0,6
UGC 6993 11h 57,8m 0s -00° 48′ 0″ +00-31-016 1401 4,2 3,2 27 Sb 12,4 +1509 4,0 3,0 2
UGC 6994 11h 58,0m 0s +09° 08′ 0″ +02-31-000 1385 1,2 0,35 74 Sc 15,6 1,1 0,3 6
UGC 6995 11h 58,0m 0s +20° 21′ 0″ +03-31-010 0089 1,9 1,8 IRR 12,7 1,9 1,8
UGC 6996 11h 58,0m 0s +79° 08′ 0″ +13-09-000 1339 1,5 1,2 DWARF 17,0 1,2 1,0
UGC 6997 11h 58,2m 0s +32° 09′ 0″ +05-28-076 1379 1,1 0,9 DWRFSP 15,5 0,9 0,8
UGC 6998 11h 58,3m 0s +00° 16′ 0″ +00-31-000 1401 1,8 1,4 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 6999 11h 58,3m 0s +50° 11′ 0″ +08-22-053 1338 1,1 0,4 28 DWARF 18,0 1,0 0,4
UGC 7000 11h 58,6m 0s -01° 00′ 0″ +00-31-017 1401 1,1 0,9 50 IRR 14,4 1,1 0,9

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]