Zoznam UGC objektov 7501 – 8000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 7501 do 8000.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 7501 12h 22,7m 0s +15° 02′ 0″ +03-32-025 1576 1,5 1,2 177 S0 12,5 1,5 1,1 2
UGC 7502 12h 22,7m 0s +15° 54′ 0″ +03-32-026 1576 1,5 1,3 105 S0 12,6 1,6 1,4 1
UGC 7503 12h 22,8m 0s +10° 17′ 0″ +02-32-037 1563 3,5 2,2 153 Sa 13,4 3,5 2,2 4
UGC 7504 12h 22,8m 0s +16° 43′ 0″ +03-32-027 1576 1,0 0,3 168 16,0 1,0 0,4
UGC 7505 12h 22,8m 0s +26° 59′ 0″ +05-29-081 1398 1,5 0,25 65 S-IRR 15,4 1,3 0,3
UGC 7506 12h 22,8m 0s +54° 47′ 0″ +09-20-168 1389 1,4 1,1 90 Sa 13,5 +2400 1,3 1,0 3
UGC 7507 12h 22,9m 0s +16° 45′ 0″ +03-32-030 1576 1,8 0,9 28 PECULR 12,3 1,9 1,1
UGC 7508 12h 22,9m 0s +18° 28′ 0″ +03-32-029 1576 7,4 5,5 S0 10,2 +765 8,0 6,0 2
UGC 7509 12h 22,9m 0s +28° 40′ 0″ +05-29-082 1398 1,4 1,1 85 S 15,7 1,3 1,0
UGC 7510 12h 23,0m 0s +12° 32′ 0″ +02-32-038 1563 2,1 0,35 135 Sc-IRR 15,0 1,7 0,3 7
UGC 7511 12h 23,0m 0s +65° 13′ 0″ +11-15-053 0674 1,2 1,2 (S0) 13,8 0,9 0,9 1
UGC 7512 12h 23,1m 0s +02° 27′ 0″ +00-32-008 1405 1,1 0,4 130 DWRFIR 15,7 1,2 0,5
UGC 7513 12h 23,1m 0s +07° 30′ 0″ +01-32-054 1560 3,5 0,4 157 Sc 14,4 3,5 0,4 7
UGC 7514 12h 23,1m 0s +45° 58′ 0″ +08-23-028 1408 2,6 1,8 105 SB 12,8 2,7 1,8
UGC 7515 12h 23,2m 0s +00° 52′ 0″ +00-32-009 1405 1,9 1,1 82 SB0 12,4 +1350 2,0 1,1 5
UGC 7516 12h 23,2m 0s +04° 47′ 0″ +01-32-055 1560 1,3 0,7 163 Sc 14,4 1,2 0,6 5
UGC 7517 12h 23,2m 0s +13° 05′ 0″ +02-32-039 1563 1,5 0,9 140 E 13,2 +511 1,5 0,9
UGC 7518 12h 23,3m 0s +07° 50′ 0″ +01-32-057 1560 2,4 0,5 156 Sc-IRR 14,7 2,2 0,5 6
UGC 7519 12h 23,3m 0s +10° 44′ 0″ +02-32-040 1563 1,8 1,4 95 Sc 13,7 1,8 1,2
UGC 7520 12h 23,3m 0s +12° 56′ 0″ +02-32-041 1563 6,2 1,7 92 Sb 12,2 5,7 1,5 6
UGC 7521 12h 23,3m 0s +27° 50′ 0″ +05-29-083 1398 3,5 3,0 0 Sc 13,8 3,3 2,8 1
UGC 7522 12h 23,4m 0s +03° 42′ 0″ +01-32-058 1560 2,8 0,25 130 Sc 15,0 2,8 0,25 7
UGC 7523 12h 23,4m 0s +18° 30′ 0″ +03-32-035 1576 3,6 3,4 SBb 11,9 +772 3,9 3,5 1
UGC 7524 12h 23,4m 0s +33° 49′ 0″ +06-27-053 1599 16,0 13,0 SIV-V 11,7 13,0 13,
UGC 7525 12h 23,4m 0s +45° 33′ 0″ +08-23-033 1408 1,2 1,0 25 SBc 15,5 1,1 0,9 1
UGC 7526 12h 23,5m 0s +15° 57′ 0″ +03-32-034 1576 3,5 1,2 125 13,7 3,5 0,9 6
UGC 7527 12h 23,5m 0s +31° 06′ 0″ +05-29-084 1398 1,2 0,6 103 SB 15,1 1,1 0,6 5
UGC 7528 12h 23,6m 0s +13° 23′ 0″ +02-32-044 1563 3,8 1,1 90 S 13,6 3,6 0,9 6
UGC 7529 12h 23,6m 0s +16° 28′ 0″ +03-32-036 1576 1,7 1,1 20 S0-a 12,9 1,7 1,2 3
UGC 7530 12h 23,6m 0s +46° 11′ 0″ +08-23-034 1408 1,1 0,3 10 Sb 16,0 1,1 0,3 6
UGC 7531 12h 23,7m 0s -01° 01′ 0″ +00-32-011 1405 1,1 0,8 MLTSYS 14,9
UGC 7532 12h 23,7m 0s +13° 14′ 0″ +02-32-046 1563 12,0 9,0 130 E 10,9 -202 12,0 9,
UGC 7533 12h 23,8m 0s +07° 44′ 0″ +01-32-061 1560 1,0 0,5 140 S0? 15,2 1,1 0,6 5
UGC 7534 12h 23,8m 0s +58° 35′ 0″ +10-18-045 1427 3,5 2,0 IRR 15,3 2,0 1,5
UGC 7535 12h 23,9m 0s +09° 17′ 0″ +02-32-047 1563 1,0 0,6 110 DBLSYS 13,6 1,0 0,7
UGC 7536 12h 24,0m 0s +04° 14′ 0″ +01-32-062 1560 1,6 1,4 SBc? 13,2 1,7 1,4 1
UGC 7537 12h 24,0m 0s +09° 09′ 0″ +02-32-048 1563 2,3 2,2 SBc 14,4 2,2 2,0 1
UGC 7538 12h 24,0m 0s +12° 53′ 0″ +02-32-049 1563 2,4 1,7 60 SBa 13,6 2,3 1,7 4
UGC 7539 12h 24,0m 0s +31° 30′ 0″ +05-29-085 1398 4,8 3,2 155 Sc 10,9 +715 4,5 3,0 3
UGC 7540 12h 24,1m 0s +08° 42′ 0″ +02-32-052 1563 1,4 1,2 0 S0-a 14,2 1,3 1,1 2
UGC 7541 12h 24,2m 0s +08° 12′ 0″ +01-32-063 1560 1,8 1,6 SBc 13,5 1,7 1,7 1
UGC 7542 12h 24,2m 0s +09° 51′ 0″ +02-32-053 1563 3,2 1,2 49 S0 12,2 2,9 1,2 7
UGC 7543 12h 24,2m 0s +53° 18′ 0″ +09-20-177 1389 1,0 0,45 98 Sb 16,0 0,9 0,4 6
UGC 7544 12h 24,2m 0s +62° 39′ 0″ +11-15-055 0674 1,1 1,1 DWARF 17,0 0,8 0,8
UGC 7545 12h 24,3m 0s -00° 35′ 0″ +00-32-012 1405 1,4 0,7 59 Sa 14,2 1,4 0,7 5
UGC 7546 12h 24,3m 0s +09° 09′ 0″ +02-32-055 1563 3,2 3,2 Sc 14,4 2,5 2,5 1
UGC 7547 12h 24,3m 0s +11° 51′ 0″ +02-32-000 1563 1,6 1,1 DWRFIR 15,5 1,0 1,
UGC 7548 12h 24,3m 0s +13° 27′ 0″ +02-32-056 1563 1,3 0,5 172 IRR 15,2 1,2 0,5
UGC 7549 12h 24,4m 0s +02° 46′ 0″ +01-32-064 1560 2,2 1,0 8 Sc 12,7 2,0 0,9 6
UGC 7550 12h 24,4m 0s +11° 56′ 0″ +02-32-057 1563 1,2 1,0 15,0 1,1 0,9
UGC 7551 12h 24,4m 0s +15° 19′ 0″ +03-32-038 1576 3,1 1,0 133 Sa 11,6 3,2 1,1 6
UGC 7552 12h 24,4m 0s +53° 29′ 0″ +09-20-178 1389 1,0 0,2 179 16,0 1,0 0,2
UGC 7553 12h 24,5m 0s -01° 15′ 0″ +00-32-000 1405 1,1 0,1 60 17,0 1,0 0,1 7
UGC 7554 12h 24,5m 0s +15° 45′ 0″ +03-32-039 1576 2,5 1,8 20 SB0/SBa 12,9 +1692 2,8 2,2 2
UGC 7555 12h 24,5m 0s +22° 55′ 0″ +04-29-071 0135 1,1 1,1 SBa 14,2 1,2 1,1 1
UGC 7556 12h 24,6m 0s +06° 09′ 0″ +01-32-065 1560 2,2 0,35 18 Sc-IRR 14,4 2,2 0,3 7
UGC 7557 12h 24,6m 0s +07° 32′ 0″ +01-32-066 1560 3,2 2,6 DWRFSP 15,3 3,0 2,5
UGC 7558 12h 24,6m 0s +16° 37′ 0″ +03-32-040 1576 1,8 0,6 59 Sb 15,1 1,6 0,5 6
UGC 7559 12h 24,6m 0s +37° 25′ 0″ +06-27-055 1599 4,5 3,0 DWRFIR 15,6 4,0 2,
UGC 7560 12h 24,6m 0s +48° 33′ 0″ +08-23-037 1408 1,0 0,9 SB 14,7 +7800 0,9 0,8
UGC 7561 12h 24,7m 0s +09° 42′ 0″ +02-32-058 1563 3,6 1,9 95 S 13,1 3,5 1,7 5
UGC 7562 12h 24,7m 0s +13° 01′ 0″ +02-32-059 1563 2,9 0,9 27 S0-a 13,3 +1883 2,7 0,8 6
UGC 7563 12h 24,7m 0s +16° 12′ 0″ +03-32-041 1576 2,1 1,2 72 IRR 15,0 2,0 0,9
UGC 7564 12h 24,8m 0s +03° 34′ 0″ +01-32-000 1560 1,1 0,3 64 SBb 15,4 0,9 0,3 6
UGC 7565 12h 24,8m 0s +11° 09′ 0″ +02-32-060 1563 1,9 0,15 55 Sc 15,0 1,8 0,15 7
UGC 7566 12h 24,9m 0s +06° 32′ 0″ +01-32-067 1560 2,9 2,3 80 SBb 13,4 3,0 2,7 1
UGC 7567 12h 24,9m 0s +07° 55′ 0″ +01-32-000 1560 1,1 0,7 55 DWARF 15,3 1,1 0,7
UGC 7568 12h 24,9m 0s +11° 23′ 0″ +02-32-061 1563 5,5 2,5 99 S0 11,4 +1114 6,0 3,0 5
UGC 7569 12h 24,9m 0s +12° 34′ 0″ +02-32-062 1563 1,7 1,0 177 S0 14,5 1,5 0,9 4
UGC 7570 12h 25,0m 0s +06° 30′ 0″ +01-32-068 1560 1,0 0,7 Sb 15,0 0,9 0,5
UGC 7571 12h 25,0m 0s +08° 26′ 0″ +01-32-069 1560 1,3 1,3 E 13,2 1,4 1,4
UGC 7572 12h 25,0m 0s +65° 05′ 0″ +11-15-056 0674 4,5 3,5 PECULR 13,5 4,0 3,0
UGC 7573 12h 25,2m 0s +12° 35′ 0″ +02-32-066 1563 1,6 0,8 118 S0 14,8 1,5 0,7 5
UGC 7574 12h 25,2m 0s +13° 17′ 0″ +02-32-065 1563 9,7 3,9 27 S 12,0 -32 9,7 4,0
UGC 7575 12h 25,2m 0s +13° 21′ 0″ +02-32-064 1563 3,2 1,9 13 SB0 11,9 +869 2,6 1,8
UGC 7576 12h 25,2m 0s +28° 58′ 0″ +05-29-086 1398 1,4 0,5 54 DBLSYS 16,0 1,2 0,5
UGC 7577 12h 25,2m 0s +43° 46′ 0″ +07-26-006 0115 4,5 3,0 130 DWRFIR 14,7 4,0 3,0
UGC 7578 12h 25,3m 0s +27° 16′ 0″ +05-29-087 1398 1,8 1,4 60 SBa 14,4 1,8 1,4 2
UGC 7579 12h 25,4m 0s +06° 00′ 0″ +01-32-070 1560 1,3 0,2 130 S-IRR 15,0 1,2 0,2 7
UGC 7580 12h 25,4m 0s +08° 22′ 0″ +01-32-071 1560 1,3 1,2 15,2 0,8 0,7
UGC 7581 12h 25,4m 0s +12° 34′ 0″ +02-32-067 1563 1,7 1,6 SBa 13,0 1,8 1,7 1
UGC 7582 12h 25,4m 0s +50° 41′ 0″ +09-20-187 1389 1,2 0,3 177 SBb 15,6 1,2 0,3 6
UGC 7583 12h 25,5m 0s +10° 05′ 0″ +02-32-068 1563 4,5 1,8 87 SB0 11,2 +580 4,5 1,8 6
UGC 7584 12h 25,5m 0s +22° 52′ 0″ +04-29-000 0135 1,0 0,5 120 Sc-IRR 16,0 0,9 0,4
UGC 7585 12h 25,6m 0s +12° 22′ 0″ +02-32-070 1563 1,4 1,0 110 E 15,1 1,5 1,0
UGC 7586 12h 25,6m 0s +14° 11′ 0″ +02-32-069 1563 1,1 1,1 Sc 15,0 1,1 1,0 1
UGC 7587 12h 25,7m 0s +09° 43′ 0″ +02-32-072 1563 2,6 0,45 106 S 13,7 2,5 0,45 7
UGC 7588 12h 25,7m 0s +13° 50′ 0″ +02-32-000 1563 1,0 0,1 149 Sc 16,0 1,0 0,1 7
UGC 7589 12h 25,7m 0s +12° 04′ 0″ +02-32-074 1563 1,3 1,0 110 E 15,1 1,3 1,0
UGC 7590 12h 25,8m 0s +09° 00′ 0″ +02-32-076 1563 1,5 0,4 168 S 15,0 1,1 0,4 6
UGC 7591 12h 25,8m 0s +28° 54′ 0″ +05-29-089 1398 4,0 1,5 94 Sa 11,9 +693 4,0 1,6 6
UGC 7592 12h 25,8m 0s +44° 22′ 0″ +07-26-009 0115 6,0 4,5 45 IRR 10,0 +207 6,0 4,
UGC 7593 12h 25,8m 0s +44° 43′ 0″ +08-23-038 1408 1,2 0,9 DBLSYS 14,8 +6900
UGC 7594 12h 25,9m 0s +17° 21′ 0″ +03-32-048 1576 5,5 3,7 175 Sb 11,2 +2048 6,5 4,5 3
UGC 7595 12h 25,9m 0s +18° 41′ 0″ +03-32-047 1576 1,1 0,9 63 Sc 13,9 1,1 0,9 2
UGC 7596 12h 26,0m 0s +08° 54′ 0″ +02-32-078 1563 1,9 0,7 140 DWARF 15,3 1,4 0,6
UGC 7597 12h 26,0m 0s +28° 57′ 0″ +05-30-001 0064 1,3 0,5 23 S 16,0 1,2 0,4 6
UGC 7598 12h 26,0m 0s +32° 50′ 0″ +06-27-056 1599 1,5 1,5 SBc 15,6 1,0 0,9 1
UGC 7599 12h 26,0m 0s +37° 30′ 0″ +06-27-057 1599 2,0 1,0 135 DWRFSP 15,6 2,0 1,2 5
UGC 7600 12h 26,1m 0s +09° 32′ 0″ +02-32-079 1563 1,5 1,0 162 13,4 1,4 0,8
UGC 7601 12h 26,2m 0s +12° 02′ 0″ +02-32-080 1563 2,7 0,6 32 S0? 13,1 2,3 0,5 7
UGC 7602 12h 26,2m 0s +15° 16′ 0″ +03-32-049 1576 2,1 0,9 40 Sa-b 13,3 2,0 0,9 6
UGC 7603 12h 26,2m 0s +23° 06′ 0″ +04-30-001 1435 2,7 1,0 16 Sc-IRR 13,0 2,7 1,0 6
UGC 7604 12h 26,2m 0s +31° 46′ 0″ +05-30-000 0064 1,2 0,1 12 Sc 16,5 1,1 0,1 7
UGC 7605 12h 26,2m 0s +36° 00′ 0″ +06-27-058 1599 1,6 1,1 30 DWRFIR 15,3 1,4 1,0
UGC 7606 12h 26,3m 0s -01° 39′ 0″ +00-32-014 1405 2,5 2,2 100 SB0/SBa 13,5 2,7 2,5 1
UGC 7607 12h 26,3m 0s +04° 34′ 0″ +01-32-074 1560 2,1 0,10 54 Sc 15,5 1,8 0,12 7
UGC 7608 12h 26,3m 0s +43° 31′ 0″ +07-26-010 0115 4,0 3,5 DWRFIR 16,0 4,0 3,
UGC 7609 12h 26,4m 0s +03° 51′ 0″ +01-32-075 1560 3,4 2,8 S0/SBa 11,9 +738 3,2 2,9 1
UGC 7610 12h 26,4m 0s +13° 31′ 0″ +02-32-082 1563 1,5 1,5 E 13,3 +383 1,5 1,5
UGC 7611 12h 26,4m 0s +45° 09′ 0″ +08-23-041 1408 4,2 1,2 40 S0 12,5 4,0 1,2 6
UGC 7612 12h 26,5m 0s +03° 00′ 0″ +01-32-077 1560 2,2 1,1 145 DWRFSP 15,2 2,0 1,0
UGC 7613 12h 26,5m 0s +13° 28′ 0″ +02-32-084 1563 3,6 1,3 9 S0 12,2 +1887 3,6 1,3 6
UGC 7614 12h 26,5m 0s +14° 15′ 0″ +02-32-083 1563 3,5 2,7 110 S0 11,6 +1111 3,5 2,7 2
UGC 7615 12h 26,5m 0s +28° 04′ 0″ +05-30-005 0064 1,1 0,5 145 S 14,7 1,2 0,7
UGC 7616 12h 26,5m 0s +29° 08′ 0″ +05-29-000 1398 1,0 0,15 8 Sb-c 15,7 1,0 0,15 7
UGC 7617 12h 26,7m 0s +44° 55′ 0″ +08-23-042 1408 2,5 0,3 68 Sc 15,6 2,5 0,3 7
UGC 7618 12h 26,7m 0s +58° 12′ 0″ +10-18-053 1427 1,4 0,15 45 Sc 16,0 1,1 0,12 7
UGC 7619 12h 26,8m 0s +08° 26′ 0″ +01-32-078 1560 1,0 0,7 0 S? 13,5 +1199 0,9 0,7
UGC 7620 12h 26,8m 0s +11° 43′ 0″ +02-32-088 1563 1,1 0,7 160 E 15,2 1,2 0,7
UGC 7621 12h 26,9m 0s +07° 03′ 0″ +01-32-079 1560 1,7 1,0 35 SBc/IRR 14,2 1,9 1,2
UGC 7622 12h 26,9m 0s +09° 01′ 0″ +02-32-089 1563 3,2 1,1 89 S0-a 12,6 3,1 1,1 6
UGC 7623 12h 26,9m 0s +16° 41′ 0″ +03-32-051 1576 1,4 0,5 145 S0-a 13,9 1,4 0,5 6
UGC 7624 12h 27,0m 0s +82° 10′ 0″ +14-06-000 1340 1,2 0,9 Sc 17,0 1,2 0,9
UGC 7625 12h 27,0m 0s +01° 07′ 0″ +00-32-000 1405 1,0 0,1 73 17,0 0,9 0,1 7
UGC 7626 12h 27,0m 0s +07° 58′ 0″ +01-32-081 1560 1,2 0,35 101 S 14,7 1,1 0,3 6
UGC 7627 12h 27,0m 0s +08° 06′ 0″ +01-32-082 1560 1,4 0,9 0 S 12,9 1,5 1,1
UGC 7628 12h 27,0m 0s +14° 20′ 0″ +02-32-090 1563 1,2 0,9 73 E? 14,2 1,5 0,9
UGC 7629 12h 27,2m 0s +08° 16′ 0″ +01-32-083 1563 8,0 7,0 155 E 10,2 +948 8,0 7,
UGC 7630 12h 27,2m 0s +11° 40′ 0″ +02-32-000 1563 1,5 1,0 DWRFIR 16,5 1,3 1,
UGC 7631 12h 27,3m 0s +13° 42′ 0″ +02-32-093 1563 3,6 2,3 100 E 11,2 +2241 3,5 2,3
UGC 7632 12h 27,3m 0s +27° 32′ 0″ +05-30-008 0064 2,0 1,0 5 Sb 14,6 2,0 1,1 5
UGC 7633 12h 27,4m 0s +10° 53′ 0″ +02-32-095 1563 1,9 0,8 35 S0? 15,3 0,9 0,3 6
UGC 7634 12h 27,4m 0s +14° 21′ 0″ +02-32-094 1563 1,9 1,1 80 S0 12,6 +1526 2,1 1,2
UGC 7635 12h 27,4m 0s +57° 06′ 0″ +10-18-055 1427 1,2 0,7 100 S0 14,6 1,2 0,7 4
UGC 7636 12h 27,5m 0s +08° 12′ 0″ +01-32-084 1560 1,2 0,8 DWRFIR 15,4 1,0 1,
UGC 7637 12h 27,5m 0s +12° 37′ 0″ +02-32-096 1563 1,7 1,1 25 S0 13,3 1,7 1,1 3
UGC 7638 12h 27,5m 0s +13° 55′ 0″ +02-32-097 1563 3,8 3,5 15 SB0 11,9 +1263 3,8 3,5 1
UGC 7639 12h 27,5m 0s +47° 48′ 0″ +08-23-043 1408 3,6 1,7 153 IRR 14,9 2,7 1,6 5
UGC 7640 12h 27,6m 0s +11° 03′ 0″ +02-32-098 1563 1,6 0,9 145 E 14,2 1,6 0,9
UGC 7641 12h 27,6m 0s +37° 48′ 0″ +06-27-000 1599 1,4 0,7 5 17,0 1,2 0,5 5
UGC 7642 12h 27,7m 0s +02° 54′ 0″ +01-32-085 1560 1,1 0,9 130 DWARF 15,3 1,0 0,5
UGC 7643 12h 27,7m 0s +09° 21′ 0″ +02-32-000 1563 1,2 0,3 115 15,4 1,1 0,3
UGC 7644 12h 27,8m 0s +04° 01′ 0″ +01-32-086 1560 2,2 0,5 50 Sc 15,1 2,1 0,4 6
UGC 7645 12h 27,8m 0s +12° 36′ 0″ +02-32-099 1563 1,7 1,4 140 E 12,2 +1482 1,7 1,4
UGC 7646 12h 27,8m 0s +13° 51′ 0″ +02-32-100 1563 1,5 1,4 SB0 13,9 +822 1,4 1,2
UGC 7647 12h 27,9m 0s +04° 31′ 0″ +01-32-087 1560 2,5 1,2 175 Sc 13,4 2,6 1,2 5
UGC 7648 12h 28,0m 0s +41° 59′ 0″ +07-26-013 0115 3,0 2,5 15 IRR 12,4 +795 2,7 2,3
UGC 7649 12h 28,1m 0s +09° 17′ 0″ +02-32-103 1563 1,5 0,9 65 SB0 13,4 1,7 0,9
UGC 7650 12h 28,1m 0s +15° 24′ 0″ +03-32-053 1576 1,2 0,2 141 S 15,7 1,0 0,2 7
UGC 7651 12h 28,1m 0s +41° 55′ 0″ +07-26-014 0115 7,0 3,5 125 10,1 +570 7,0 3,5 5
UGC 7652 12h 28,2m 0s +12° 39′ 0″ +02-32-000 1563 1,1 0,2 DBLSYS
UGC 7653 12h 28,3m 0s +08° 38′ 0″ +02-32-104 1563 4,6 1,4 5 SB 13,8 4,3 1,3 6
UGC 7654 12h 28,3m 0s +12° 40′ 0″ +02-32-105 1563 7,0 7,0 E 10,4 +1261 7,0 6,5
UGC 7655 12h 28,3m 0s +17° 02′ 0″ +03-32-054 1576 1,8 1,7 E 13,2 1,9 1,8
UGC 7656 12h 28,4m 0s +08° 21′ 0″ +01-32-089 1560 2,1 2,1 S 14,1 +1735 2,5 2,3 1
UGC 7657 12h 28,4m 0s +11° 46′ 0″ +02-32-107 1563 1,8 1,0 148 13,7 1,7 1,0
UGC 7658 12h 28,4m 0s +12° 33′ 0″ +02-32-110 1563 1,0 0,9 (E) 11,2 1,0 0,9
UGC 7659 12h 28,4m 0s +57° 34′ 0″ +10-18-061 1427 1,1 0,3 140 S 14,9 1,0 0,3 6
UGC 7660 12h 28,7m 0s +36° 53′ 0″ +06-28-003 0105 1,1 0,4 121 Sa-b 15,3 1,1 0,4 6
UGC 7661 12h 28,7m 0s +52° 42′ 0″ +09-21-010 0729 1,3 0,6 50 SBb 15,7 1,3 0,6 5
UGC 7662 12h 28,9m 0s +26° 03′ 0″ +04-30-002 1435 4,5 4,3 E 10,7 +1321 4,5 4,3
UGC 7663 12h 28,9m 0s +28° 25′ 0″ +05-30-012 0064 1,6 0,9 130 Sa-b 14,1 1,6 0,9 4
UGC 7664 12h 29,0m 0s +85° 04′ 0″ +14-06-006 1340 1,1 0,4 82 S 16,5 0,9 0,5
UGC 7665 12h 29,0m 0s +11° 54′ 0″ +02-32-113 1563 2,0 1,1 65 S0 13,8 2,0 1,1 5
UGC 7666 12h 29,0m 0s +15° 08′ 0″ +03-32-057 1576 1,3 0,15 166 IRR 15,2 0,9 0,15 7
UGC 7667 12h 29,0m 0s +58° 15′ 0″ +10-18-062 1427 1,7 1,1 130 SBa 13,2 +3000 1,7 1,1
UGC 7668 12h 29,1m 0s +04° 13′ 0″ +01-32-090 1560 4,0 3,0 70 SBc+CMP 13,3 +1883 3,5 3,0
UGC 7669 12h 29,1m 0s +17° 08′ 0″ +03-32-056 1576 3,5 1,7 133 SBc 12,8 3,0 1,7 4
UGC 7670 12h 29,1m 0s +27° 47′ 0″ +05-30-013 0064 1,3 0,2 26 Sb 15,7 1,3 0,2 7
UGC 7671 12h 29,2m 0s +33° 52′ 0″ +06-28-004 0105 1,1 0,35 18 S 15,6 0,9 0,3 6
UGC 7672 12h 29,3m 0s +12° 56′ 0″ +02-32-114 1563 1,1 0,8 DWARF 15,4 0,9 0,8
UGC 7673 12h 29,3m 0s +30° 00′ 0″ +05-30-014 0064 2,0 1,6 DWRFIR 17,0 1,8 1,8
UGC 7674 12h 29,4m 0s +12° 27′ 0″ +02-32-115 1563 1,2 1,1 DWARF 15,5 1,2 1,0
UGC 7675 12h 29,4m 0s +14° 42′ 0″ +03-32-059 1576 6,7 3,0 140 Sb/Sc 10,6 +2120 6,7 3,3 5
UGC 7676 12h 29,4m 0s +15° 24′ 0″ +03-32-058 1576 1,2 0,8 108 SBc 13,9 1,2 0,8 3
UGC 7677 12h 29,5m 0s +16° 58′ 0″ +03-32-060 1576 1,3 0,6 40 Sc 14,8 1,1 0,5 5
UGC 7678 12h 29,5m 0s +40° 07′ 0″ +07-26-019 0115 1,6 1,5 SB? 13,9 1,4 1,2
UGC 7679 12h 29,5m 0s +64° 31′ 0″ +11-15-058 0674 1,5 0,9 153 E 14,2 1,4 0,8
UGC 7680 12h 29,6m 0s +11° 27′ 0″ +02-32-118 1563 3,5 1,7 12 S0 12,4 3,6 1,7 5
UGC 7681 12h 29,7m 0s +10° 31′ 0″ +02-32-119 1563 1,4 1,3 E 14,6 1,1 1,0
UGC 7682 12h 29,7m 0s +13° 42′ 0″ +02-32-120 1563 1,7 1,5 110 SB? 14,2 1,7 1,4
UGC 7683 12h 29,7m 0s +66° 36′ 0″ +11-15-059 0674 2,4 1,7 15 S0 14,1 1,8 1,2
UGC 7684 12h 29,8m 0s +18° 31′ 0″ +03-32-062 1576 1,1 0,7 35 15,4 1,1 0,7
UGC 7685 12h 29,9m 0s +00° 40′ 0″ +00-32-019 1405 4,7 3,0 30 14,1 3,8 3,0
UGC 7686 12h 29,9m 0s +12° 04′ 0″ +02-32-121 1563 1,3 0,25 72 Sc 15,4 1,0 0,2 7
UGC 7687 12h 30,0m 0s +02° 56′ 0″ +01-32-091 1560 2,2 0,2 36 Sc 15,0 2,1 0,2 7
UGC 7688 12h 30,0m 0s +08° 19′ 0″ +01-32-092 1560 1,0 1,0 DWARF 15,3 1,0 1,
UGC 7689 12h 30,0m 0s +39° 52′ 0″ +07-26-020 0115 1,8 0,2 64 Sc 16,0 1,8 0,2 7
UGC 7690 12h 30,0m 0s +42° 59′ 0″ +07-26-021 0115 2,3 1,8 20 IRR 13,7 1,9 1,7
UGC 7691 12h 30,0m 0s +56° 56′ 0″ +10-18-064 1427 0,8 0,35 14,3 0,8 0,4
UGC 7692 12h 30,1m 0s +13° 03′ 0″ +02-32-123 1563 2,5 2,3 DWRFEL 15,4 2,0 2,
UGC 7693 12h 30,1m 0s +30° 00′ 0″ +05-30-015 0064 1,2 1,1 Sb-c 14,2 1,2 1,1 1
UGC 7694 12h 30,2m 0s +00° 24′ 0″ +00-32-020 1405 10,8 1,5 83 Sc 12,4 +1218 10,0 1,5 7
UGC 7695 12h 30,2m 0s +14° 20′ 0″ +02-32-125 1563 2,7 2,1 30 IRR 13,5 2,3 1,8
UGC 7696 12h 30,2m 0s +14° 28′ 0″ +02-32-126 1563 1,0 0,9 S0? 15,0 1,0 0,9
UGC 7697 12h 30,4m 0s +20° 27′ 0″ +03-32-064 1576 2,1 0,4 99 Sc 15,3 1,6 0,3 6
UGC 7698 12h 30,4m 0s +31° 49′ 0″ +05-30-016 0064 7,0 5,0 DWRFIR 15,6 7,0 5,
UGC 7699 12h 30,4m 0s +37° 54′ 0″ +06-28-008 0105 4,0 1,1 32 SBc 13,4 4,0 1,0 6
UGC 7700 12h 30,4m 0s +64° 10′ 0″ +11-15-060 0674 2,2 1,6 80 14,7 1,8 1,1
UGC 7701 12h 30,5m 0s +16° 32′ 0″ +03-32-065 1576 1,3 1,1 E-S0 13,3 1,4 1,3
UGC 7702 12h 30,5m 0s +65° 33′ 0″ +11-15-000 0674 1,0 0,12 134 Sb-c 16,5 1,0 0,1 7
UGC 7703 12h 30,6m 0s +14° 51′ 0″ +03-32-067 1576 1,7 0,7 0 S 13,9 2,0 0,8 6
UGC 7704 12h 30,6m 0s +32° 22′ 0″ +05-30-018 0064 1,0 0,6 155 14,1 0,9 0,6
UGC 7705 12h 30,6m 0s +57° 09′ 0″ +10-18-065 1427 1,0 0,8 140 Sc 16,0 1,0 0,8 1
UGC 7706 12h 30,6m 0s +64° 13′ 0″ +11-15-061 0674 2,7 0,6 167 S0-a 13,0 2,6 0,6 7
UGC 7707 12h 30,8m 0s +17° 45′ 0″ +03-32-000 1576 1,0 0,6 DWARF 17,0 0,9 0,5
UGC 7708 12h 30,8m 0s +48° 21′ 0″ +08-23-053 1408 1,0 0,3 176 Sb 16,0 1,0 0,2 7
UGC 7709 12h 31,0m 0s +08° 55′ 0″ +02-32-135 1563 3,8 2,5 145 Sc/SBc 12,8 +1213 3,0 2,5
UGC 7710 12h 31,1m 0s -02° 23′ 0″ +00-32-021 1405 1,4 1,3 DWRFIR 16,5 1,3 1,1
UGC 7711 12h 31,1m 0s +09° 26′ 0″ +02-32-137 1563 4,2 1,1 33 Sc 13,6 3,7 1,0 6
UGC 7712 12h 31,2m 0s +11° 16′ 0″ +02-32-138 1563 1,6 0,6 125 S0-a 14,5 1,5 0,5 6
UGC 7713 12h 31,3m 0s +15° 26′ 0″ +03-32-068 1576 2,5 2,2 IRR 15,1 2,5 2,3
UGC 7714 12h 31,3m 0s +30° 34′ 0″ +05-30-020 0064 3,0 1,6 53 Sc 13,0 3,2 1,7 5
UGC 7715 12h 31,4m 0s +03° 49′ 0″ +01-32-099 1560 1,0 1,0 DWARF 15,3 1,0 1,0
UGC 7716 12h 31,4m 0s +15° 38′ 0″ +03-32-069 1576 1,5 1,2 148 SBc 14,3 1,8 1,2 2
UGC 7717 12h 31,4m 0s +52° 32′ 0″ +09-21-017 0729 1,2 1,0 55 Sa? 14,8 1,2 1,0 2
UGC 7718 12h 31,5m 0s +07° 58′ 0″ +01-32-100 1560 7,0 2,7 113 S0 10,6 +487 7,5 3,0 6
UGC 7719 12h 31,5m 0s +39° 18′ 0″ +07-26-025 0115 1,9 0,6 163 15,4 1,6 0,5
UGC 7720 12h 31,6m 0s -00° 05′ 0″ +00-32-022 1405 1,1 1,0 30 SBa-b 14,8 1,1 0,9 1
UGC 7721 12h 31,6m 0s +02° 56′ 0″ +01-32-101 1560 6,5 2,2 67 Sb 12,4 +1727 6,7 2,2 6
UGC 7722 12h 31,6m 0s +11° 36′ 0″ +02-32-140 1563 1,5 1,0 5 S0 12,9 1,6 1,0 3
UGC 7723 12h 31,6m 0s +35° 48′ 0″ +06-28-010 0105 4,5 3,3 125 13,2 2,8 2,5
UGC 7724 12h 31,7m 0s +27° 43′ 0″ +05-30-022 0064 1,3 0,15 72 Sb-c 16,0 1,0 0,15 7
UGC 7725 12h 31,8m 0s +02° 36′ 0″ +01-32-102 1560 2,5 0,3 161 S-IRR 14,7 1,6 0,3 7
UGC 7726 12h 31,8m 0s +06° 45′ 0″ +01-32-103 1560 3,5 1,2 160 IRR 12,3 +2154 3,3 1,2
UGC 7727 12h 31,8m 0s +08° 28′ 0″ +01-32-104 1560 7,8 7,0 0 Sc/SBc 11,1 +1943 7,5 6,0 2
UGC 7728 12h 31,8m 0s +11° 21′ 0″ +02-32-142 1563 1,1 0,8 0 S 15,2 0,9 0,8
UGC 7729 12h 31,8m 0s +13° 21′ 0″ +02-32-141 1563 3,5 2,3 155 SB:0 13,3 3,6 2,5 3
UGC 7730 12h 31,8m 0s +64° 49′ 0″ +11-15-063 0674 1,6 1,1 30 DWRFSP 16,0 1,2 0,8
UGC 7731 12h 32,0m 0s +82° 52′ 0″ +14-06-000 1340 0,45 0,45 CMPT? 14,0 0,45 0,45
UGC 7732 12h 32,0m 0s +02° 28′ 0″ +00-32-023 1405 7,0 2,8 130 Sb/Sc 12,3 +1927 7,7 3,1 6
UGC 7733 12h 32,0m 0s +09° 26′ 0″ +02-32-143 1563 1,5 0,9 15 15,3 1,4 0,9
UGC 7734 12h 32,0m 0s +09° 54′ 0″ +02-32-000 1563 1,3 0,8 45 15,3 1,1 0,5
UGC 7735 12h 32,0m 0s +18° 28′ 0″ +03-32-071 1576 3,0 1,1 95 SB?0-a 13,5 3,2 1,2 6
UGC 7736 12h 32,1m 0s +07° 26′ 0″ +01-32-106 1560 1,1 0,8 IRR 14,2 1,3 1,0
UGC 7737 12h 32,1m 0s +15° 29′ 0″ +03-32-072 1576 1,2 0,6 DWRFIR 17,0 1,1 0,6
UGC 7738 12h 32,1m 0s +42° 44′ 0″ +07-26-000 0115 1,3 0,12 10 Sc 16,0 1,2 0,1 7
UGC 7739 12h 32,2m 0s +06° 34′ 0″ +01-32-107 1560 1,4 1,3 DWRFIR 15,3 1,2 1,0
UGC 7740 12h 32,2m 0s +49° 38′ 0″ +08-23-060 1408 1,0 0,15 19 S 16,0 0,9 0,15 7
UGC 7741 12h 32,2m 0s +70° 08′ 0″ +12-12-009 1411 1,1 0,15 19 Sb 16,0 1,1 0,15 7
UGC 7742 12h 32,3m 0s +15° 50′ 0″ +03-32-074 1576 2,1 1,7 40 12,5 2,3 2,0
UGC 7743 12h 32,3m 0s +27° 55′ 0″ +05-30-000 0064 1,0 0,1 110 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 7744 12h 32,3m 0s +47° 15′ 0″ +08-23-059 1408 1,0 0,10 27 Sc 16,5 1,0 0,12 7
UGC 7745 12h 32,3m 0s +73° 58′ 0″ +12-12-000 1411 1,1 0,7 15 DWARF 17,0 0,7 0,5
UGC 7746 12h 32,4m 0s +51° 06′ 0″ +09-21-021 0729 1,1 0,5 28 S 15,5 1,2 0,6 5
UGC 7747 12h 32,4m 0s +63° 48′ 0″ +11-15-064 0674 2,9 1,6 8 SBc 13,1 2,8 1,5 5
UGC 7748 12h 32,5m 0s +68° 38′ 0″ +12-12-010 1411 1,4 0,8 35 Sc-IRR 15,6 1,0 0,6
UGC 7749 12h 32,6m 0s +00° 03′ 0″ +00-32-024 1405 1,6 0,6 91 Sb 14,0 1,6 0,6 6
UGC 7750 12h 32,6m 0s +30° 02′ 0″ +05-30-023 0064 1,4 0,5 145 S 15,1 1,4 0,5 6
UGC 7751 12h 32,7m 0s +41° 20′ 0″ +07-26-029 0115 1,1 0,25 3 IRR 16,5 0,8 0,2 7
UGC 7752 12h 32,9m 0s -02° 03′ 0″ +00-32-000 1405 1,7 0,2 6 S 15,4 1,4 0,3 7
UGC 7753 12h 32,9m 0s +14° 46′ 0″ +03-32-075 1576 5,5 4,5 150 SBb 11,5 +433 6,5 5,0 2
UGC 7754 12h 32,9m 0s +29° 47′ 0″ +05-30-025 0064 1,1 0,35 106 S 14,9 1,1 0,3 6
UGC 7755 12h 33,0m 0s +00° 04′ 0″ +00-32-000 1405 1,0 0,10 42 S 16,5 0,9 0,12 7
UGC 7756 12h 33,0m 0s +03° 19′ 0″ +01-32-110 1560 2,4 0,7 161 S 14,4 1,9 0,5 6
UGC 7757 12h 33,0m 0s +12° 30′ 0″ +02-32-147 1563 3,3 0,9 178 S0 12,5 +350 3,0 0,9 6
UGC 7758 12h 33,0m 0s +26° 08′ 0″ +04-30-004 1435 2,4 0,8 48 Sc 14,6 2,3 0,8 6
UGC 7759 12h 33,1m 0s +12° 32′ 0″ +02-32-148 1563 1,7 1,5 70 E 13,1 +978 1,8 1,5
UGC 7760 12h 33,1m 0s +12° 50′ 0″ +02-32-149 1563 3,4 3,4 E 11,1 +265 3,6 3,6
UGC 7761 12h 33,1m 0s +72° 30′ 0″ +12-12-000 1411 0,7 0,5 100 SB 14,3 0,7 0,5
UGC 7762 12h 33,2m 0s +29° 48′ 0″ +05-30-026 0064 1,4 1,1 125 E 13,5 1,6 1,4
UGC 7763 12h 33,3m 0s -01° 35′ 0″ +00-32-000 1405 1,0 0,7 80 S 15,6 0,8 0,5
UGC 7764 12h 33,3m 0s +26° 33′ 0″ +05-30-000 0064 1,0 0,1 142 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 7765 12h 33,3m 0s +27° 12′ 0″ +05-30-027 0064 1,2 1,0 80 E-S0 14,4 1,4 1,3
UGC 7766 12h 33,4m 0s +28° 14′ 0″ +05-30-030 0064 13,0 5,2 150 Sc 10,7 +856 10,0 5,0 5
UGC 7767 12h 33,4m 0s +73° 57′ 0″ +12-12-011 1411 0,9 0,9 E 13,5 0,9 0,9
UGC 7768 12h 33,6m 0s +19° 36′ 0″ +03-32-076 1576 1,4 1,1 30 SBc 12,7 1,4 1,0 2
UGC 7769 12h 33,6m 0s +54° 30′ 0″ +09-21-024 0729 1,2 0,8 80 S 13,9 1,0 0,8
UGC 7770 12h 33,8m 0s +21° 15′ 0″ +04-30-000 1435 1,1 0,12 152 Sc 16,5 1,1 0,12 7
UGC 7771 12h 33,8m 0s +23° 27′ 0″ +04-30-000 1435 1,0 0,3 75 S 16,0 1,0 0,3 6
UGC 7772 12h 33,8m 0s +26° 15′ 0″ +04-30-006 1435 15,5 1,9 136 Sb 10,3 +1183 15,2 2,0 7
UGC 7773 12h 33,9m 0s +11° 43′ 0″ +02-32-150 1563 2,6 1,6 47 E 12,2 +1015 3,0 1,7
UGC 7774 12h 33,9m 0s +40° 17′ 0″ +07-26-031 0115 3,7 0,5 102 Sc 15,2 3,3 0,4 6
UGC 7775 12h 33,9m 0s +74° 31′ 0″ +12-12-012 1411 1,8 1,0 155 S 14,9 1,8 1,
UGC 7776 12h 34,0m 0s +11° 31′ 0″ +02-32-152 1563 5,1 2,4 23 Sc 12,5 +2278 4,8 2,0 5
UGC 7777 12h 34,0m 0s +11° 32′ 0″ +02-32-151 1563 3,0 2,5 85 Sc 12,5 +2253 3,0 2,3 2
UGC 7778 12h 34,0m 0s +26° 28′ 0″ +04-30-008 1435 0,40 0,22 45 VYCMPT 14,3 0,40 0,20
UGC 7779 12h 34,0m 0s +32° 21′ 0″ +05-30-034 0064 1,1 0,3 35 S 15,4 1,0 0,35 6
UGC 7780 12h 34,1m 0s +03° 23′ 0″ +01-32-000 1560 1,7 0,3 48 DWARF 16,5 1,0 0,3
UGC 7781 12h 34,1m 0s +06° 54′ 0″ +01-32-112 1560 3,0 3,0 DWRFSP 15,2 2,5 2,5 1
UGC 7782 12h 34,1m 0s +11° 23′ 0″ +02-32-153 1563 1,0 0,5 135 Sc 15,1 0,9 0,4 5
UGC 7783 12h 34,1m 0s +27° 07′ 0″ +05-30-035 0064 1,1 1,0 S0 15,0 1,1 1,0 1
UGC 7784 12h 34,2m 0s +13° 32′ 0″ +02-32-154 1563 2,5 1,5 0 IRR 15,0 2,1 1,5
UGC 7785 12h 34,3m 0s +07° 31′ 0″ +01-32-114 1560 4,2 1,2 159 S0 11,8 +1730 4,2 1,2 7
UGC 7786 12h 34,3m 0s +13° 26′ 0″ +02-32-155 1563 11,4 4,7 23 Sb 11,8 -300 11,0 4,5 6
UGC 7787 12h 34,3m 0s +27° 49′ 0″ +05-30-036 0064 1,4 0,15 122 Sc 16,0 1,5 0,15 7
UGC 7788 12h 34,4m 0s +14° 29′ 0″ +02-32-156 1563 4,5 3,7 55 Sc 13,6 4,0 3,5 2
UGC 7789 12h 34,4m 0s +28° 09′ 0″ +05-30-038 0064 1,3 0,4 126 Sa? 15,3 0,9 0,3 6
UGC 7790 12h 34,5m 0s +07° 12′ 0″ +01-32-115 1560 1,0 0,7 IRR 14,6 1,0 0,7
UGC 7791 12h 34,8m 0s +28° 30′ 0″ +05-30-040 0064 1,5 0,4 140 Sa-b 15,0 1,6 0,4 6
UGC 7792 12h 35,0m 0s +04° 38′ 0″ +01-32-116 1560 1,2 0,8 159 Sb 14,7 1,3 0,9 3
UGC 7793 12h 35,0m 0s +09° 50′ 0″ +02-32-159 1563 3,2 2,5 35 S0 12,9 +2282 3,2 2,5 2
UGC 7794 12h 35,2m 0s +05° 38′ 0″ +01-32-117 1560 2,6 1,8 165 Sa-b 13,1 2,6 1,8 3
UGC 7795 12h 35,2m 0s +07° 23′ 0″ +01-32-000 1560 1,3 1,0 DWRFIR 15,4 1,3 1,0
UGC 7796 12h 35,2m 0s +12° 05′ 0″ +02-32-160 1563 6,0 5,0 95 Sb 11,5 +1752 6,3 5,3 2
UGC 7797 12h 35,4m 0s +74° 28′ 0″ +12-12-013 1411 3,0 2,6 90 E 12,0 +1825 3,3 2,8
UGC 7798 12h 35,5m 0s -02° 00′ 0″ +00-32-026 1405 0,9 0,5 57 IRR 14,1 0,9 0,45
UGC 7799 12h 35,5m 0s +34° 17′ 0″ +06-28-015 0105 1,6 0,3 123 S 15,5 1,6 0,3 7
UGC 7800 12h 35,6m 0s +00° 14′ 0″ +00-32-027 1405 1,1 0,35 133 S 14,9 1,1 0,3 6
UGC 7801 12h 35,6m 0s +01° 44′ 0″ +00-32-028 1405 1,8 1,1 173 E 13,4 1,8 1,1
UGC 7802 12h 35,8m 0s +08° 10′ 0″ +01-32-121 1560 1,8 0,3 56 Sc 15,3 1,8 0,2 7
UGC 7803 12h 35,8m 0s +13° 23′ 0″ +02-32-162 1563 1,5 1,1 5 SB 14,2 1,6 1,2 3
UGC 7804 12h 35,9m 0s +04° 35′ 0″ +01-32-122 1560 3,9 1,2 115 Sa 13,5 3,7 1,2 6
UGC 7805 12h 36,0m 0s +02° 56′ 0″ +01-32-123 1560 1,2 0,7 48 S0 14,4 1,2 0,7
UGC 7806 12h 36,1m 0s +01° 39′ 0″ +00-32-030 1405 1,9 0,2 148 Sc 15,2 1,7 0,2 7
UGC 7807 12h 36,1m 0s +01° 44′ 0″ +00-32-000 1405 1,0 0,3 164 S 15,3 0,7 0,25 6
UGC 7808 12h 36,1m 0s +10° 45′ 0″ +02-32-000 1563 3,5 0,4 95 Sb 15,4 2,5 0,3 7
UGC 7809 12h 36,1m 0s +71° 42′ 0″ +12-12-014 1411 1,1 1,1 SBc 15,5 0,8 0,7 1
UGC 7810 12h 36,2m 0s +07° 02′ 0″ +01-32-124 1560 1,4 0,5 57 Sc 15,1 1,2 0,5 6
UGC 7811 12h 36,4m 0s +32° 16′ 0″ +05-30-043 0064 1,4 0,7 S? 14,6 1,6 0,7
UGC 7812 12h 36,4m 0s +32° 23′ 0″ +05-30-044 0064 1,0 0,8 15 S 14,0 1,0 0,8 2
UGC 7813 12h 36,5m 0s +00° 38′ 0″ +00-32-031 1405 0,8 0,8 COMPACT 14,4 0,9 0,9
UGC 7814 12h 36,5m 0s +15° 00′ 0″ +03-32-000 1576 1,1 0,7 50 S 15,4 1,0 0,6
UGC 7815 12h 36,5m 0s +18° 27′ 0″ +03-32-079 1576 1,1 0,3 11 Sc 15,4 1,3 0,4 6
UGC 7816 12h 36,5m 0s +38° 22′ 0″ +06-28-000 0105 1,8 1,2 PECULR 15,4
UGC 7817 12h 36,6m 0s +13° 38′ 0″ +02-32-164 1563 1,9 1,1 137 S 14,7 1,3 0,9
UGC 7818 12h 36,6m 0s +30° 41′ 0″ +05-30-045 0064 1,1 0,4 162 Sa? 15,2 0,7 0,2 6
UGC 7819 12h 36,7m 0s -00° 15′ 0″ +00-32-032 1405 5,1 1,5 97 Sc-IRR 12,6 4,5 1,3 6
UGC 7820 12h 36,7m 0s +00° 59′ 0″ +00-32-033 1405 1,8 1,7 Sc 14,6 1,6 1,5 1
UGC 7821 12h 36,7m 0s +06° 17′ 0″ +01-32-125 1560 1,8 0,9 37 S 14,1 1,7 0,8 5
UGC 7822 12h 36,9m 0s +08° 14′ 0″ +01-32-127 1560 1,2 0,7 65 IRR 14,8 1,2 0,8
UGC 7823 12h 37,2m 0s +47° 54′ 0″ +08-23-070 1408 1,1 0,5 75 Sc 14,9 1,1 0,5 6
UGC 7824 12h 37,3m 0s +01° 56′ 0″ +00-32-000 1405 1,6 0,8 77 15,5 1,5 0,7 5
UGC 7825 12h 37,3m 0s +13° 15′ 0″ +02-32-169 1563 1,0 0,7 90 14,5 0,8 0,5
UGC 7826 12h 37,3m 0s +15° 34′ 0″ +03-32-081 1576 1,7 1,1 110 S 12,8 1,6 1,0 3
UGC 7827 12h 37,3m 0s +45° 07′ 0″ +08-23-071 1408 1,2 0,7 122 IRR 17,0 1,0 0,5
UGC 7828 12h 37,4m 0s +10° 27′ 0″ +02-32-170 1563 4,5 4,0 135 SB0 12,4 4,0 3,5 1
UGC 7829 12h 37,7m 0s +08° 39′ 0″ +02-32-171 1563 1,7 1,5 SB0 14,1 1,5 1,3 1
UGC 7830 12h 37,7m 0s +13° 09′ 0″ +02-32-000 1563 1,2 1,1 Sc? 15,5 0,6 0,5 1
UGC 7831 12h 37,7m 0s +61° 53′ 0″ +10-18-074 1427 7,0 2,5 125 S 10,8 +140 6,5 2,5
UGC 7832 12h 37,8m 0s +03° 24′ 0″ +01-32-128 1560 1,3 0,9 60 S0 13,7 1,4 1,0 3
UGC 7833 12h 37,9m 0s +01° 27′ 0″ +00-32-034 1405 1,8 0,8 144 Sa 13,7 2,0 0,8 6
UGC 7834 12h 38,3m 0s +10° 46′ 0″ +02-32-173 1563 1,8 1,1 140 DWARF 15,3 1,3 0,9
UGC 7835 12h 38,3m 0s +27° 00′ 0″ +05-30-054 0064 1,0 1,0 S0 14,4 1,0 1,0 1
UGC 7836 12h 38,4m 0s +29° 45′ 0″ +05-30-056 0064 1,4 0,35 35 Sc 14,9 1,4 0,35 6
UGC 7837 12h 38,4m 0s +63° 37′ 0″ +11-16-001 0717 1,1 0,9 Sc 15,4 1,2 1,0 1
UGC 7838 12h 38,5m 0s +11° 27′ 0″ +02-32-175 1563 1,0 1,0 E 15,1 0,8 0,8
UGC 7839 12h 38,5m 0s +12° 11′ 0″ +02-32-174 1563 2,8 1,6 33 S 12,7 2,6 1,5 4
UGC 7840 12h 38,6m 0s -01° 20′ 0″ +00-32-000 1405 1,0 0,6 75 Sc 15,7 1,0 0,5 4
UGC 7841 12h 38,7m 0s +01° 40′ 0″ +00-32-035 1405 1,0 0,4 150 14,3 0,7 0,1
UGC 7842 12h 38,7m 0s +10° 25′ 0″ +02-32-177 1563 3,0 3,0 SB0 12,6 3,5 3,3 1
UGC 7843 12h 38,7m 0s +12° 09′ 0″ +02-32-176 1536 3,2 0,7 2 S 14,7 2,5 0,7 6
UGC 7844 12h 38,7m 0s +74° 00′ 0″ +12-12-000 1411 1,2 0,12 165 Sc 16,5 1,2 0,12 7
UGC 7845 12h 38,8m 0s +28° 08′ 0″ +05-30-058 0064 1,3 0,25 75 Sb-c 15,6 1,2 0,25 6
UGC 7846 12h 38,8m 0s +48° 38′ 0″ +08-23-073 1408 1,4 0,6 150 S 15,6 1,0 0,5 5
UGC 7847 12h 38,8m 0s +50° 42′ 0″ +09-21-028 0729 3,1 0,5 179 Sb 14,2 2,9 0,5 7
UGC 7848 12h 38,8m 0s +63° 47′ 0″ +11-16-002 0717 2,6 1,2 60 Sc 14,8 2,6 1,2 5
UGC 7849 12h 38,9m 0s +14° 00′ 0″ +02-32-179 1563 1,3 0,3 126 S 15,1 1,0 0,25 7
UGC 7850 12h 39,0m 0s +07° 35′ 0″ +01-32-134 1560 1,6 1,3 145 S0 12,9 1,9 1,6 2
UGC 7851 12h 39,0m 0s +26° 18′ 0″ +04-30-012 1435 1,1 0,9 175 SB0-a 14,2 1,1 1,0 2
UGC 7852 12h 39,1m 0s +26° 20′ 0″ +04-30-013 1435 1,6 1,0 125 Sc 13,8 1,5 0,9
UGC 7853 12h 39,1m 0s +41° 26′ 0″ +07-26-037 0115 4,5 3,5 25 11,5 +562 4,5 3,5 1
UGC 7854 12h 39,3m 0s +09° 41′ 0″ +02-32-000 1563 1,0 0,6 38 15,3 0,7 0,4
UGC 7855 12h 39,3m 0s +11° 46′ 0″ +02-32-180 1563 1,0 0,7 90 DWARF 15,3 0,8 0,6
UGC 7856 12h 39,3m 0s +35° 20′ 0″ +06-28-018 0105 1,5 1,5 SBb 13,5 1,6 1,6 1
UGC 7857 12h 39,4m 0s +14° 03′ 0″ +02-32-181 1563 1,3 1,1 60 Sc 15,3 1,3 0,9
UGC 7858 12h 39,5m 0s +11° 55′ 0″ +02-32-183 1563 4,5 3,5 165 E 11,0 +414 4,5 3,5
UGC 7859 12h 39,5m 0s +13° 13′ 0″ +02-32-182 1563 1,8 1,7 S0 14,0 1,6 1,6 1
UGC 7860 12h 39,5m 0s +32° 51′ 0″ +06-28-019 0105 2,1 1,6 10 E? 13,3 2,0 1,6
UGC 7861 12h 39,5m 0s +41° 34′ 0″ +07-26-038 0115 1,5 1,4 13,0 1,5 1,4 1
UGC 7862 12h 39,6m 0s +07° 57′ 0″ +01-32-135 1560 2,2 0,7 176 S0-a 13,6 2,2 0,6 6
UGC 7863 12h 39,6m 0s +12° 01′ 0″ +02-32-184 1563 1,1 1,1 E 15,1 1,0 1,0
UGC 7864 12h 39,6m 0s +12° 52′ 0″ +02-32-185 1563 1,7 0,6 166 14,7 1,5 0,4
UGC 7865 12h 39,7m 0s +32° 49′ 0″ +06-28-020 0105 17,0 3,5 86 Sc 9,8 +626 15,4 3,2 7
UGC 7866 12h 39,7m 0s +38° 46′ 0″ +07-26-039 0115 4,0 2,5 DWRFIR 15,5 2,5 2,0
UGC 7867 12h 39,9m 0s +42° 48′ 0″ +07-26-040 0115 1,0 0,25 68 S 15,6 0,9 0,2 6
UGC 7868 12h 39,9m 0s +74° 43′ 0″ +13-09-029 1339 1,7 1,3 70 E 12,6 1,7 1,3
UGC 7869 12h 40,0m 0s -01° 05′ 0″ +00-32-037 1405 1,5 1,5 IRR 14,3 1,3 1,3
UGC 7870 12h 40,0m 0s +00° 10′ 0″ +00-32-038 1405 3,2 1,2 63 Sc 12,6 +1688 3,0 1,1 6
UGC 7871 12h 40,0m 0s +04° 14′ 0″ +01-32-136 1560 1,8 1,3 10 IRR 13,4 1,8 1,5
UGC 7872 12h 40,0m 0s +75° 35′ 0″ +13-09-030 1339 2,0 1,5 DWRFIR 16,0 1,8 1,3
UGC 7873 12h 40,1m 0s +01° 38′ 0″ +00-33-001 1405 1,8 1,0 150 Sc 15,3 1,4 0,9 4
UGC 7874 12h 40,1m 0s +14° 38′ 0″ +03-32-085 1576 2,0 0,8 30 14,7 1,8 0,8 6
UGC 7875 12h 40,2m 0s +14° 34′ 0″ +03-32-086 1576 2,6 0,5 156 Sc 13,6 2,8 0,7 6
UGC 7876 12h 40,2m 0s +20° 12′ 0″ +03-32-087 1576 1,8 1,4 170 Sc 13,7 2,0 1,6 2
UGC 7877 12h 40,2m 0s +27° 32′ 0″ +05-30-000 0064 1,2 0,2 64 S 16,5 1,0 0,2 7
UGC 7878 12h 40,3m 0s +02° 58′ 0″ +01-32-137 1560 7,0 5,0 150 E 11,8 +883 7,0 5,
UGC 7879 12h 40,3m 0s +10° 38′ 0″ +02-33-000 0041 1,3 0,35 6 S 15,3 0,9 0,3 6
UGC 7880 12h 40,3m 0s +11° 43′ 0″ +02-32-187 1563 2,9 1,9 125 S0 12,2 +1080 2,8 1,8
UGC 7881 12h 40,3m 0s +11° 43′ 0″ +02-32-188 1563 1,2 0,7 97 16,0 1,4 0,8
UGC 7882 12h 40,3m 0s +33° 33′ 0″ +06-28-021 0105 1,5 0,2 57 Sc-IRR 15,7 1,1 0,2 7
UGC 7883 12h 40,4m 0s -00° 57′ 0″ +00-33-002 1405 3,2 0,9 71 Sc 14,3 3,0 0,8 6
UGC 7884 12h 40,4m 0s +13° 32′ 0″ +02-32-189 1563 3,2 2,2 123 Sb 12,4 2,8 2,0 3
UGC 7885 12h 40,4m 0s +21° 16′ 0″ +04-30-016 1435 1,0 0,7 100 SBa 14,8 1,0 0,8 2
UGC 7886 12h 40,4m 0s +32° 10′ 0″ +05-30-000 0064 1,0 0,1 29 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 7887 12h 40,4m 0s +55° 25′ 0″ +09-21-030 0729 1,7 0,7 53 SB:b 14,8 1,7 0,7 6
UGC 7888 12h 40,5m 0s +12° 34′ 0″ +02-32-190 1563 1,6 1,1 45 S 15,2 1,5 1,0 3
UGC 7889 12h 40,6m 0s +12° 19′ 0″ +02-32-191 1563 1,3 0,9 S0 14,9 1,2 0,9 3
UGC 7890 12h 40,6m 0s +28° 00′ 0″ +05-30-062 0064 0,6 0,4 14,5 0,6 0,4
UGC 7891 12h 40,6m 0s +30° 40′ 0″ +05-30-063 0064 1,1 0,5 DBLSYS 15,5
UGC 7892 12h 40,6m 0s +55° 07′ 0″ +09-21-031 0729 0,6 0,3 18 13,8 0,7 0,3
UGC 7893 12h 40,7m 0s -00° 22′ 0″ +00-33-004 1578 2,0 0,5 37 S 13,8 2,0 0,5 6
UGC 7894 12h 40,7m 0s +72° 11′ 0″ +12-12-000 1411 1,0 0,2 62 SB?c 16,5 0,9 0,2 7
UGC 7895 12h 40,8m 0s +02° 16′ 0″ +00-33-005 1578 3,0 3,0 SB0 11,9 +1432 4,0 3,5 1
UGC 7896 12h 41,0m 0s +11° 52′ 0″ +02-33-001 0041 2,9 2,4 125 Sc 12,5 +1396 3,0 2,4 2
UGC 7897 12h 41,0m 0s +29° 45′ 0″ +05-30-065 0064 1,0 0,35 48 S 15,7 0,9 0,3 6
UGC 7898 12h 41,1m 0s +11° 50′ 0″ +02-33-002 0041 7,0 6,0 105 E 10,3 +1269 9,0 7,
UGC 7899 12h 41,2m 0s +11° 03′ 0″ +02-33-003 0041 1,3 0,35 43 Sb-c 14,7 1,3 0,35 6
UGC 7900 12h 41,3m 0s -00° 16′ 0″ +00-33-006 1578 2,5 2,3 30 Sc 13,7 2,5 2,2 1
UGC 7901 12h 41,3m 0s +16° 40′ 0″ +03-33-001 1572 3,8 2,5 80 Sc 11,3 +733 4,0 2,7 3
UGC 7902 12h 41,4m 0s +13° 25′ 0″ +02-33-004 0041 5,3 2,9 128 Sc 11,8 +1022 5,5 3,2 4
UGC 7903 12h 41,4m 0s +54° 16′ 0″ +09-21-000 0729 1,0 1,0 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 7904 12h 41,5m 0s +41° 01′ 0″ +07-26-045 0115 1,3 0,12 144 SB?c 15,7 1,0 0,1 7
UGC 7905 12h 41,5m 0s +55° 10′ 0″ +09-21-033 0729 1,9 1,0 DBLSYS 14,1 +4950
UGC 7906 12h 41,6m 0s +12° 25′ 0″ +02-33-000 0041 1,3 1,0 DWRFIR 16,5 1,4 1,0
UGC 7907 12h 41,6m 0s +32° 27′ 0″ +05-30-066 0064 22,0 3,0 33 10,6 +755 13,0 3,0 6
UGC 7908 12h 41,7m 0s +73° 54′ 0″ +12-12-017 1411 1,6 0,4 50 Sc 15,3 1,5 0,4 7
UGC 7909 12h 41,8m 0s +04° 42′ 0″ +01-33-002 0104 1,1 0,4 DBLSYS 15,3
UGC 7910 12h 41,8m 0s +45° 17′ 0″ +08-23-085 1408 1,1 0,8 MLTSYS 15,4
UGC 7911 12h 41,9m 0s +00° 45′ 0″ +00-33-007 1578 2,9 2,1 20 DWRFSP 14,9 2,6 2,0
UGC 7912 12h 41,9m 0s +03° 48′ 0″ +01-33-004 0104 1,5 0,7 DBLSYS 15,3
UGC 7913 12h 42,0m 0s -02° 02′ 0″ +00-33-000 1578 1,2 0,7 DWARF 15,7 0,8 0,5
UGC 7914 12h 42,0m 0s +11° 28′ 0″ +02-33-006 0041 2,4 2,1 100 E 12,1 +1017 2,4 1,9
UGC 7915 12h 42,0m 0s +13° 47′ 0″ +02-33-007 0041 1,8 1,3 173 S0-a 13,3 2,3 1,4 3
UGC 7916 12h 42,0m 0s +34° 40′ 0″ +06-28-024 0105 2,6 2,0 DWRFIR 17,0 2,5 2,0
UGC 7917 12h 42,1m 0s +37° 23′ 0″ +06-28-025 0105 2,5 2,0 55 SBb 14,1 2,3 2,2 1
UGC 7918 12h 42,1m 0s +64° 04′ 0″ +11-16-004 0717 1,5 1,0 60 DWRFIR 16,5 1,2 0,8
UGC 7919 12h 42,3m 0s +12° 21′ 0″ +02-33-000 0041 2,5 1,5 125 DWRFEL 16,0 2,3 1,5
UGC 7920 12h 42,3m 0s +12° 37′ 0″ +02-33-008 0041 2,7 1,0 72 S 14,7 2,7 0,9 6
UGC 7921 12h 42,3m 0s +40° 58′ 0″ +07-26-049 0115 1,7 0,3 117 Sc 15,6 1,3 0,3 7
UGC 7922 12h 42,3m 0s +56° 25′ 0″ +09-21-037 0729 2,1 0,25 136 SB?b-c 15,3 1,8 0,3 6
UGC 7923 12h 42,4m 0s +19° 01′ 0″ +03-33-002 1572 1,0 0,35 136 S 14,4 1,0 0,4 6
UGC 7924 12h 42,5m 0s +03° 20′ 0″ +01-33-005 0104 4,5 4,5 SB0 12,4 +785 4,8 4,8 1
UGC 7925 12h 42,5m 0s +55° 09′ 0″ +09-21-038 0729 1,7 0,4 177 S 15,1 2,0 0,4 7
UGC 7926 12h 42,6m 0s -00° 10′ 0″ +00-33-008 1578 4,5 1,4 42 Sc 12,0 +1645 4,7 1,5 6
UGC 7927 12h 42,6m 0s +11° 10′ 0″ +02-33-009 0041 1,5 1,5 Sc 15,6 1,6 1,6 1
UGC 7928 12h 42,7m 0s +23° 19′ 0″ +04-30-019 1435 1,1 1,0 S 14,4 1,0 1,0 1
UGC 7929 12h 42,8m 0s +21° 43′ 0″ +04-30-000 1435 1,0 0,7 DWARF 17,0 1,
UGC 7930 12h 42,8m 0s +27° 24′ 0″ +05-30-072 0064 1,6 1,4 90 PECULR 12,6 +1210 1,7 1,4
UGC 7931 12h 43,0m 0s -00° 15′ 0″ +00-33-009 1578 1,2 0,6 5 IRR 13,5 1,1 0,6
UGC 7932 12h 43,0m 0s +13° 36′ 0″ +02-33-011 0041 1,6 0,8 45 SB 14,6 1,7 0,8 5
UGC 7933 12h 43,1m 0s +27° 20′ 0″ +05-30-073 0064 1,0 0,8 170 S0 13,7 +6991 1,0 0,8
UGC 7934 12h 43,2m 0s +35° 23′ 0″ +06-28-027 0105 1,2 0,6 85 S 16,0 1,2 0,5 5
UGC 7935 12h 43,3m 0s +55° 00′ 0″ +09-21-039 0729 1,6 0,5 97 SBb 15,4 1,6 0,5 6
UGC 7936 12h 43,6m 0s +45° 28′ 0″ +08-23-089 1408 1,3 0,8 MLTSYS 15,2
UGC 7937 12h 43,7m 0s +08° 37′ 0″ +02-33-013 0041 1,4 0,7 128 Sa-b 14,9 1,4 0,7 5
UGC 7938 12h 43,7m 0s +31° 00′ 0″ +05-30-076 0064 2,2 0,35 DBLSYS 14,1 +6500
UGC 7939 12h 43,7m 0s +31° 00′ 0″ +05-30-077 0064 1,9 0,8 DBLSYS 14,1 +6605
UGC 7940 12h 43,8m 0s +46° 59′ 0″ +08-23-091 1408 1,3 0,5 23 S-IRR 15,5 1,1 0,4
UGC 7941 12h 44,0m 0s +64° 50′ 0″ +11-16-006 0717 4,7 0,8 8 15,0 2,2 0,5 6
UGC 7942 12h 44,1m 0s +09° 35′ 0″ +02-33-016 0041 1,1 1,0 15,6 1,1 1,0 1
UGC 7943 12h 44,2m 0s +06° 14′ 0″ +01-33-007 0104 2,5 2,0 30 Sc 14,7 2,1 1,6 2
UGC 7944 12h 44,2m 0s +10° 07′ 0″ +02-33-019 0041 1,0 0,7 35 SB 15,1 1,0 0,7 3
UGC 7945 12h 44,4m 0s -01° 17′ 0″ +00-33-010 1578 1,4 0,9 DWRFSP 15,6 1,5 0,9
UGC 7946 12h 44,4m 0s +54° 49′ 0″ +09-21-044 0729 2,1 0,7 3 Sa 13,7 2,2 0,7 6
UGC 7947 12h 44,5m 0s +36° 33′ 0″ +06-28-029 0105 1,1 0,5 110 S 16,0 1,0 0,4 6
UGC 7948 12h 44,6m 0s +09° 17′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 0,1 162 Sc 16,0 1,0 0,15 7
UGC 7949 12h 44,6m 0s +36° 45′ 0″ +06-28-030 0105 2,1 1,2 DWARF 17,0 2,0 1,
UGC 7950 12h 44,6m 0s +51° 55′ 0″ +09-21-047 0729 1,8 1,3 5 IRR 14,1 +322 1,3 1,2
UGC 7951 12h 44,7m 0s -02° 27′ 0″ +00-33-011 1578 2,6 0,9 23 S0 12,4 2,8 1,1 6
UGC 7952 12h 44,7m 0s +10° 29′ 0″ +02-33-021 0041 2,0 0,7 20 E 14,3 2,1 0,8
UGC 7953 12h 44,7m 0s +12° 03′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 0,4 54 Sc 16,0 0,9 0,4 6
UGC 7954 12h 44,7m 0s +19° 44′ 0″ +03-33-004 1572 1,5 0,9 155 E-S0 13,8 1,6 1,0
UGC 7955 12h 44,7m 0s +26° 58′ 0″ +05-30-080 0064 1,4 0,2 28 Sc 16,0 1,4 0,2 7
UGC 7956 12h 45,0m 0s +83° 42′ 0″ +14-06-008 1340 1,6 1,1 S 15,5 1,9 1,3
UGC 7956 A 12h 45,0m 0s +88° 05′ 0″ +15-01-013 0570 1,3 1,1 150 Sc 16,0 0,8 0,5 1
UGC 7957 12h 45,0m 0s +30° 04′ 0″ +05-30-083 0064 1,2 1,2 SBb/Sc 14,5 1,2 1,1 1
UGC 7958 12h 45,0m 0s +35° 37′ 0″ +06-28-031 0105 0,9 0,7 14,3 1,0 0,9
UGC 7959 12h 45,1m 0s +27° 16′ 0″ +05-30-084 0064 1,2 0,35 63 S0 14,7 +7118 1,2 0,35 7
UGC 7960 12h 45,2m 0s +04° 05′ 0″ +01-33-012 0104 1,1 0,5 50 Sa-b 15,2 1,1 0,5 5
UGC 7961 12h 45,2m 0s +04° 36′ 0″ +01-33-013 0104 4,4 4,4 SBc 14,5 4,5 4,0 1
UGC 7962 12h 45,2m 0s +71° 28′ 0″ +12-12-018 1411 2,4 0,6 34 Sc 14,0 2,4 0,6 6
UGC 7963 12h 45,3m 0s -00° 55′ 0″ +00-33-000 1578 1,5 0,1 52 Sc 15,7 0,9 0,1 7
UGC 7964 12h 45,3m 0s -01° 22′ 0″ +00-33-012 1578 1,1 0,8 150 E-S0 14,0 1,1 0,9
UGC 7965 12h 45,3m 0s +14° 02′ 0″ +02-33-022 0041 4,0 3,5 Sc 12,8 4,0 4,0 1
UGC 7966 12h 45,3m 0s +54° 39′ 0″ +09-21-048 0729 1,2 0,7 80 S 14,5 1,2 0,7
UGC 7967 12h 45,4m 0s +27° 30′ 0″ +05-30-086 0064 1,1 1,0 E-S0 14,0 +7911 1,2 1,1 1
UGC 7968 12h 45,7m 0s +60° 34′ 0″ +10-18-083 1427 1,2 0,8 0 16,5 1,0 0,7 3
UGC 7969 12h 45,8m 0s +11° 15′ 0″ +02-33-023 0041 3,5 1,6 140 SB?0 12,4 3,4 1,7 5
UGC 7970 12h 45,9m 0s +08° 45′ 0″ +02-33-024 0041 3,5 1,8 170 Sa 12,1 +1032 4,3 2,3 5
UGC 7971 12h 46,1m 0s +51° 27′ 0″ +09-21-050 0729 2,5 2,2 25 DWRFSP 15,2 2,5 2,2
UGC 7972 12h 46,3m 0s +42° 12′ 0″ +07-26-054 0115 1,0 0,9 SBb 14,8 1,0 1,0 1
UGC 7973 12h 46,4m 0s +35° 36′ 0″ +06-28-033 0105 1,4 0,8 40 S 14,4 1,3 0,7 4
UGC 7974 12h 46,5m 0s +15° 10′ 0″ +03-33-006 1572 1,4 0,5 177 S 14,6 1,4 0,4 6
UGC 7975 12h 46,7m 0s +03° 40′ 0″ +01-33-015 0104 3,6 3,0 45 Sc 13,1 3,5 2,5 2
UGC 7976 12h 46,7m 0s +04° 56′ 0″ +01-33-016 0104 1,0 1,0 15,5 1,0 0,9 1
UGC 7977 12h 47,1m 0s +25° 44′ 0″ +04-30-021 1435 2,4 0,9 160 Sc 13,5 2,6 1,0 6
UGC 7978 12h 47,1m 0s +31° 07′ 0″ +05-30-093 0064 1,3 0,7 8 Sc 14,8 1,2 0,6 5
UGC 7979 12h 47,2m 0s +12° 54′ 0″ +02-33-027 0041 1,6 0,3 38 15,3 1,5 0,3
UGC 7980 12h 47,2m 0s +15° 26′ 0″ +03-33-009 1572 4,3 1,3 27 S0-a 11,6 +1125 4,5 1,3 7
UGC 7981 12h 47,2m 0s +31° 01′ 0″ +05-30-000 0064 1,1 0,15 145 Sc 16,0 0,9 0,15 7
UGC 7982 12h 47,3m 0s +03° 08′ 0″ +01-33-017 0104 3,3 0,8 0 S 14,6 3,4 0,8 7
UGC 7983 12h 47,3m 0s +04° 07′ 0″ +01-33-000 0104 1,3 0,9 DWRFIR 16,5 0,8 0,6
UGC 7984 12h 47,3m 0s +69° 54′ 0″ +12-12-000 1411 1,1 0,12 70 16,5 1,0 0,12 7
UGC 7985 12h 47,4m 0s +05° 35′ 0″ +01-33-018 0104 3,2 2,0 100 Sc 12,3 +664 2,7 2,0 4
UGC 7986 12h 47,4m 0s +28° 05′ 0″ +05-30-096 0064 1,6 1,3 20 S0 15,4 1,8 1,5 2
UGC 7987 12h 47,7m 0s +33° 25′ 0″ +06-28-035 0105 1,7 1,5 SBb 14,2 1,5 1,3 1
UGC 7988 12h 47,9m 0s +53° 08′ 0″ +09-21-053 0729 1,2 0,6 8 E 15,2 1,2 0,6
UGC 7989 12h 48,0m 0s +25° 46′ 0″ +04-30-022 1435 12,0 9,0 35 Sb/SBb 10,2 +1114 11,0 7,
UGC 7990 12h 48,0m 0s +28° 37′ 0″ +05-30-000 0064 1,1 0,7 90 DWRFIR 17,0 1,0 0,6
UGC 7991 12h 48,1m 0s +01° 44′ 0″ +00-33-014 1578 1,8 0,2 170 Sc 14,8 1,9 0,25 7
UGC 7992 12h 48,1m 0s +27° 43′ 0″ +05-30-100 0064 1,0 0,4 37 S 16,0 1,0 0,4 6
UGC 7993 12h 48,2m 0s +52° 24′ 0″ +09-21-054 0729 2,3 0,25 144 Sc 15,3 2,3 0,25 7
UGC 7994 12h 48,2m 0s +73° 09′ 0″ +12-12-019 1411 2,3 2,2 Sb 11,8 +1647 2,4 2,3 1
UGC 7995 12h 48,4m 0s +78° 40′ 0″ +13-09-000 1339 2,0 1,7 DWRFIR 16,5 1,7 1,5
UGC 7996 12h 48,5m 0s +41° 23′ 0″ +07-26-058 0115 14,0 12,0 105 Sb 8,7 +300 15,0 13,0 1
UGC 7997 12h 48,6m 0s +11° 11′ 0″ +02-33-028 0041 2,0 1,8 E 13,2 2,2 2,0
UGC 7998 12h 48,7m 0s +05° 08′ 0″ +01-33-019 0104 1,1 0,8 145 Sc 14,3 1,0 0,8 3
UGC 7999 12h 48,7m 0s +29° 04′ 0″ +05-30-103 0064 2,2 0,25 34 Sc? 14,9 2,1 0,25 7
UGC 8000 12h 48,7m 0s +47° 56′ 0″ +08-23-098 1408 1,5 0,8 165 Sc 14,5 1,1 0,8 5

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]