Zoznam UGC objektov 8001 – 8500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 8001 do 8500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 8001 12h 48,9m 0s +10° 52′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 0,7 70 16,5 1,0 0,7
UGC 8002 12h 49,0m 0s +80° 53′ 0″ +14-06-009 1340 1,4 0,5 175 Sb 15,6 1,5 0,6 6
UGC 8003 12h 49,0m 0s +53° 38′ 0″ +09-21-055 0729 0,8 0,4 165 14,3 1,1 0,5
UGC 8004 12h 49,2m 0s +31° 37′ 0″ +05-30-107 0064 1,9 0,6 5 Sc 15,1 1,8 0,6 6
UGC 8005 12h 49,3m 0s +26° 02′ 0″ +04-30-023 1435 3,5 1,5 30 IRR 13,2 3,5 1,5
UGC 8006 12h 49,3m 0s +71° 55′ 0″ +12-12-020 1411 1,7 0,35 158 S 14,2 1,9 0,35 7
UGC 8007 12h 49,4m 0s +12° 21′ 0″ +02-33-029 0041 2,2 0,45 120 S 13,3 2,2 0,5 6
UGC 8008 12h 49,5m 0s +16° 33′ 0″ +03-33-014 1572 1,0 0,45 104 S 15,0 1,0 0,4 6
UGC 8009 12h 49,8m 0s -00° 56′ 0″ +00-33-016 1578 4,5 2,5 80 11,7 +847 6,0 3,
UGC 8010 12h 49,8m 0s +11° 35′ 0″ +02-33-030 0041 4,5 2,5 23 SB0 11,6 +1461 5,0 2,8
UGC 8011 12h 49,8m 0s +21° 55′ 0″ +04-30-000 1435 1,5 1,2 DWRFIR 18,
UGC 8012 12h 49,9m 0s +51° 58′ 0″ +09-21-057 0729 0,8 0,45 115 S 14,3 0,7 0,50
UGC 8013 12h 50,1m 0s +27° 01′ 0″ +05-30-112 0064 1,4 0,4 97 S 15,7 1,2 0,4 6
UGC 8014 12h 50,2m 0s +16° 07′ 0″ +03-33-015 1572 3,0 0,8 160 IRR 14,1 3,0 0,8
UGC 8015 12h 50,4m 0s +10° 16′ 0″ +02-33-032 0041 1,8 1,1 60 Sa-b 15,1 1,7 1,0 4
UGC 8016 12h 50,4m 0s +11° 30′ 0″ +02-33-033 0041 9,0 2,0 32 SB?0 11,1 +939 9,5 2,0 7
UGC 8017 12h 50,4m 0s +28° 39′ 0″ +05-30-114 0064 0,9 0,30 33 14,5 0,9 0,30
UGC 8018 12h 50,7m 0s +04° 44′ 0″ +01-33-020 0104 1,5 1,1 80 13,0 1,6 1,1
UGC 8019 12h 50,7m 0s +36° 03′ 0″ +06-28-038 0105 1,4 0,7 SBc 16,0 1,3 0,7
UGC 8020 12h 50,8m 0s +01° 32′ 0″ +00-33-017 1578 4,0 0,9 133 Sc 13,3 3,8 0,9 6
UGC 8021 12h 50,9m 0s +02° 26′ 0″ +00-33-018 1578 2,9 1,4 147 Sa 12,9 4,5 2,4 5
UGC 8022 12h 51,3m 0s +10° 00′ 0″ +02-33-034 0041 2,1 1,8 70 SBc 13,5 2,1 1,7 1
UGC 8023 12h 51,4m 0s +36° 22′ 0″ +06-28-039 0105 1,0 0,5 157 DBLSYS 16,0
UGC 8024 12h 51,6m 0s +27° 25′ 0″ +05-30-120 0064 2,5 2,2 35 DWRFIR 14,9 2,0 1,2
UGC 8025 12h 51,6m 0s +29° 52′ 0″ +05-30-122 0064 2,0 0,25 74 Sb 14,8 2,1 0,25 7
UGC 8026 12h 51,7m 0s +27° 20′ 0″ +05-30-121 0064 1,0 0,25 2 S0-a 15,5 1,0 0,2 6
UGC 8027 12h 51,8m 0s +42° 58′ 0″ +07-27-000 0133 1,0 0,2 34 Sb-c 16,5 0,9 0,2 6
UGC 8028 12h 51,9m 0s +27° 20′ 0″ +05-30-124 0064 1,4 1,1 E-S0 13,3 +8372 1,4 1,1
UGC 8029 12h 52,0m 0s +82° 40′ 0″ +14-06-011 1340 1,3 0,35 2 Sb 16,0 1,3 0,3 6
UGC 8030 12h 52,0m 0s +26° 34′ 0″ +05-31-000 1393 1,0 0,5 85 DWRFIR 18,
UGC 8031 12h 52,0m 0s +35° 34′ 0″ +06-28-040 0105 1,1 0,6 140 S 16,0 0,9 0,6 5
UGC 8032 12h 52,2m 0s +13° 30′ 0″ +02-33-035 0041 2,7 0,6 167 S 14,8 2,9 0,5 6
UGC 8033 12h 52,2m 0s +29° 12′ 0″ +05-31-003 1393 3,4 1,8 50 Sc 12,3 2,7 1,6 5
UGC 8034 12h 52,3m 0s +02° 56′ 0″ +01-33-023 0104 1,8 0,6 67 IRR 14,9 +890 1,8 0,7
UGC 8035 12h 52,3m 0s +46° 48′ 0″ +08-24-004 1350 1,7 1,2 25 S 12,0 +746 1,7 1,2
UGC 8036 12h 52,4m 0s +19° 27′ 0″ +03-33-016 1572 4,0 0,9 30 SBc 14,1 2,5 0,8 6
UGC 8037 12h 52,5m 0s +08° 20′ 0″ +01-33-024 0104 2,1 1,8 115 SB0/SBa 13,5 2,4 1,9
UGC 8038 12h 52,5m 0s +27° 41′ 0″ +05-31-004 1393 1,0 0,7 30 14,3 +7673 1,0 0,7
UGC 8039 12h 52,5m 0s +44° 25′ 0″ +07-27-004 0133 1,1 0,4 107 S 16,0 1,0 0,4 6
UGC 8040 12h 52,5m 0s +59° 02′ 0″ +10-18-090 1427 1,7 0,20 57 S 14,4 1,4 0,2 6
UGC 8041 12h 52,6m 0s +00° 20′ 0″ +00-33-021 1578 3,7 2,2 165 Sc 13,6 3,5 2,3 3
UGC 8042 12h 52,6m 0s +08° 11′ 0″ +01-33-000 0104 1,4 0,9 170 S 15,5 1,4 0,9 3
UGC 8043 12h 52,7m 0s +03° 10′ 0″ +01-33-025 0104 1,6 0,6 91 S 14,4 1,6 0,7 6
UGC 8044 12h 52,8m 0s +39° 30′ 0″ +07-27-005 0133 1,6 0,8 175 S? 15,7 1,5 0,7 5
UGC 8045 12h 52,9m 0s +08° 11′ 0″ +01-33-000 0104 1,0 0,8 IRR 15,3 0,8 0,8
UGC 8046 12h 52,9m 0s +59° 03′ 0″ +10-19-002 1427 1,1 1,0 15,5 1,0 0,8
UGC 8047 12h 53,0m 0s +55° 25′ 0″ +09-21-063 0729 1,4 1,4 Sb-c 15,2 1,2 1,2 1
UGC 8048 12h 53,1m 0s +00° 00′ 0″ +00-33-000 1578 1,5 0,2 60 DWARF 17,0 2,0 0,3
UGC 8049 12h 53,1m 0s +27° 47′ 0″ +05-31-006 1393 0,8 0,6 COMPACT 14,4 0,8 0,6
UGC 8050 12h 53,2m 0s +52° 32′ 0″ +09-21-062 0729 1,4 1,4 SBb 15,1 1,3 1,3 1
UGC 8051 12h 53,2m 0s +58° 36′ 0″ +10-19-003 0704 3,5 2,5 135 Sb 12,4 +2531 2,8 2,2 3
UGC 8052 12h 53,2m 0s +73° 28′ 0″ +12-12-021 1411 2,0 0,5 155 S 14,4 1,8 0,4 6
UGC 8053 12h 53,3m 0s +04° 17′ 0″ +01-33-027 0104 1,7 1,3 15 15,0 1,8 1,2 2
UGC 8054 12h 53,3m 0s +04° 34′ 0″ +01-33-028 0104 2,6 1,0 127 Sc 12,5 +738 2,6 1,0 6
UGC 8055 12h 53,5m 0s +04° 05′ 0″ +01-33-000 0104 1,0 0,8 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 8056 12h 53,8m 0s +10° 28′ 0″ +02-33-000 0041 1,3 0,7 162 SBc 15,3 1,3 0,6
UGC 8057 12h 53,8m 0s +28° 01′ 0″ +05-31-010 1393 1,3 1,1 E-S0 14,8 1,3 1,1
UGC 8058 12h 54,0m 0s +57° 09′ 0″ +10-19-004 0704 1,7 1,1 10 S 14,1 21300 0,7 0,4
UGC 8059 12h 54,0m 0s +63° 53′ 0″ +11-16-007 0717 1,4 0,25 73 S 14,6 1,4 0,25 7
UGC 8060 12h 54,1m 0s +27° 15′ 0″ +05-31-014 1393 1,1 0,9 160 SBa 14,1 +6696 1,0 0,8 2
UGC 8061 12h 54,2m 0s +12° 12′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 1,0 DWARF 16,5 0,8 0,8
UGC 8062 12h 54,2m 0s +21° 57′ 0″ +04-31-001 1581 10,0 5,0 115 Sb 8,9 +368 11,0 6,0 5
UGC 8063 12h 54,2m 0s +38° 53′ 0″ +07-27-008 0133 1,0 0,6 135 S 15,6 1,1 0,7
UGC 8064 12h 54,3m 0s +11° 21′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 0,12 151 Sb 15,7 0,9 0,15 7
UGC 8065 12h 54,3m 0s +27° 26′ 0″ +05-31-016 1393 1,4 1,2 S0 14,1 +7650 1,1 1,0 1
UGC 8066 12h 54,5m 0s +01° 18′ 0″ +00-33-000 1578 1,8 1,4 170 DWRFSP 17,0 1,4 1,1
UGC 8067 12h 54,6m 0s -01° 26′ 0″ +00-33-022 1578 2,1 0,4 138 S 14,3 2,0 0,4 6
UGC 8068 12h 54,6m 0s +48° 34′ 0″ +08-24-011 1350 1,3 0,5 70 PECULR 14,4 +8450 1,2 0,6
UGC 8069 12h 54,8m 0s +29° 18′ 0″ +05-31-024 1393 1,5 0,6 SB? 14,8 0,7 0,25 6
UGC 8070 12h 55,0m 0s +27° 46′ 0″ +05-31-025 1393 4,0 1,8 65 E 13,6 +7446 3,5 1,7
UGC 8071 12h 55,1m 0s +28° 28′ 0″ +05-31-000 1393 1,1 0,3 158 S 15,4 0,9 0,3 6
UGC 8072 12h 55,1m 0s +28° 45′ 0″ +05-31-026 1393 1,6 1,4 E+E 13,5
UGC 8073 12h 55,1m 0s +28° 45′ 0″ +05-31-027 1393 1,6 1,4 E+E 13,5
UGC 8074 12h 55,2m 0s +02° 58′ 0″ +01-33-031 0104 1,6 1,5 DWRFSP 15,4 1,3 1,3
UGC 8075 12h 55,2m 0s +41° 44′ 0″ +07-27-000 0133 1,0 0,12 134 Sc 16,5 1,1 0,12 7
UGC 8076 12h 55,4m 0s +29° 55′ 0″ +05-31-034 1393 1,3 0,8 95 Sc 15,2 0,9 0,7 4
UGC 8077 12h 55,4m 0s +70° 28′ 0″ +12-12-022 1411 1,3 0,7 110 Sb/SBb 14,7 1,2 0,7 4
UGC 8078 12h 55,5m 0s +01° 50′ 0″ +00-33-025 1578 5,2 1,3 89 Sb 12,9 5,3 1,3 6
UGC 8079 12h 55,5m 0s +36° 38′ 0″ +06-29-002 0110 1,5 0,7 62 S 14,6 1,3 0,5 5
UGC 8080 12h 55,6m 0s +27° 08′ 0″ +05-31-038 1393 1,1 0,55 56 S0-a 15,2 +5700 1,1 0,55 5
UGC 8081 12h 55,7m 0s +15° 07′ 0″ +03-33-017 1572 1,0 0,8 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 8082 12h 55,7m 0s +28° 31′ 0″ +05-31-039 1393 1,7 0,4 158 SB:a-b 14,2 +7209 1,6 0,4 6
UGC 8083 12h 55,7m 0s +75° 10′ 0″ +13-09-000 1339 1,1 0,15 43 S 16,0 0,8 0,18 7
UGC 8084 12h 55,8m 0s +03° 04′ 0″ +01-33-032 0104 1,7 1,5 15,0 1,7 1,5 1
UGC 8085 12h 55,8m 0s +14° 50′ 0″ +03-33-018 1572 2,5 0,6 115 SB?c 14,9 2,5 0,5 6
UGC 8086 12h 55,8m 0s +26° 40′ 0″ +05-31-044 1393 1,7 1,1 175 S0 14,5 +5823 1,5 1,0 3
UGC 8087 12h 55,8m 0s +78° 53′ 0″ +13-09-040 1339 1,4 0,35 137 S 15,6 1,4 0,3 6
UGC 8088 12h 55,9m 0s +14° 09′ 0″ +02-33-039 0041 1,0 0,5 90 S 15,2 1,0 0,4 5
UGC 8089 12h 56,0m 0s +09° 48′ 0″ +02-33-000 0041 1,0 1,0 16,0 0,9 0,9
UGC 8090 12h 56,2m 0s +10° 53′ 0″ +02-33-040 0041 1,0 1,0 SB:a 15,1 1,0 0,9 1
UGC 8091 12h 56,2m 0s +14° 29′ 0″ +02-33-041 0041 1,1 0,9 IRR 15,3 1,1 1,0
UGC 8092 12h 56,2m 0s +27° 51′ 0″ +05-31-048 1393 0,8 0,7 VYCMPT 14,2 +7550 0,6 0,5
UGC 8093 12h 56,3m 0s +09° 55′ 0″ +02-33-042 0041 1,0 0,5 160 S 15,0 1,0 0,5 5
UGC 8094 12h 56,4m 0s +50° 15′ 0″ +08-24-017 1350 1,0 0,4 78 S 16,0 1,0 0,4 6
UGC 8095 12h 56,4m 0s +71° 42′ 0″ +12-12-023 1411 1,3 0,5 118 Sa-b 15,2 1,0 0,4 6
UGC 8096 12h 56,5m 0s +28° 06′ 0″ +05-31-052 1393 1,0 0,15 73 S 14,9 +7526 0,9 0,15 7
UGC 8097 12h 56,6m 0s +27° 05′ 0″ +05-31-053 1393 1,6 0,7 95 S0-a 14,8 1,5 0,7 5
UGC 8098 12h 56,7m 0s +35° 08′ 0″ +06-29-003 0110 4,5 1,7 15 DBLSYS 12,8 +790 4,0 1,6
UGC 8099 12h 56,8m 0s +37° 34′ 0″ +06-29-004 0110 1,6 1,5 Sa 12,9 1,6 1,5 1
UGC 8100 12h 56,9m 0s +28° 21′ 0″ +05-31-064 1393 1,3 0,7 E? 14,6 +4643 1,0 0,4
UGC 8101 12h 57,0m 0s +84° 23′ 0″ +14-06-013 1340 1,3 0,6 130 S? 15,4 1,3 0,6 5
UGC 8102 12h 57,0m 0s +14° 27′ 0″ +02-33-045 0041 6,0 1,3 87 Sa 11,9 +1910 6,3 1,3 6
UGC 8103 12h 57,2m 0s +28° 14′ 0″ +05-31-070 1393 2,4 2,4 S0 13,7 +7171 2,4 2,4 1
UGC 8104 12h 57,3m 0s +43° 02′ 0″ +07-27-000 0133 1,1 0,1 47 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 8105 12h 57,4m 0s +02° 18′ 0″ +00-33-000 1578 1,0 0,6 DBLSYS 15,5 1,3 0,8
UGC 8106 12h 57,5m 0s +28° 31′ 0″ +05-31-075 1393 1,1 1,1 E 14,7 +6691 1,0 1,0
UGC 8107 12h 57,5m 0s +53° 37′ 0″ +09-21-077 0729 2,6 1,1 53 IRR 15,0 2,7 1,1
UGC 8108 12h 57,6m 0s +27° 10′ 0″ +05-31-078 1393 1,6 0,25 13 S 14,7 1,5 0,25 6
UGC 8109 12h 57,7m 0s +12° 45′ 0″ +02-33-047 0041 3,4 2,7 165 S0 13,3 3,5 2,8 2
UGC 8110 12h 57,7m 0s +28° 15′ 0″ +05-31-077 1393 2,8 2,0 80 E 13,0 +6443 2,6 1,8
UGC 8111 12h 57,7m 0s +37° 27′ 0″ +06-29-008 0110 1,0 0,6 DBLSYS 15,6
UGC 8112 12h 57,7m 0s +47° 28′ 0″ +08-24-019 1350 1,2 1,2 15,5 1,1 1,1
UGC 8113 12h 57,8m 0s +28° 21′ 0″ +05-31-081 1393 1,8 0,7 153 S0 14,3 +8406 1,8 0,7 6
UGC 8114 12h 57,9m 0s +13° 57′ 0″ +02-33-048 0041 1,6 0,6 80 PECULR 15,4 1,1 0,5
UGC 8115 12h 57,9m 0s +36° 31′ 0″ +06-29-012 0110 1,2 1,1 SBc 15,5 1,0 0,9 1
UGC 8116 12h 58,1m 0s +02° 46′ 0″ +01-33-035 0104 2,5 2,5 Sc 12,8 +1054 2,7 2,6 1
UGC 8117 12h 58,1m 0s +28° 37′ 0″ +05-31-084 1393 1,1 0,6 5 E-S0 15,1 +5820 0,7 0,5
UGC 8118 12h 58,2m 0s +29° 17′ 0″ +05-31-087 1393 1,3 0,7 57 S 14,6 1,2 0,7 5
UGC 8119 12h 58,2m 0s +48° 34′ 0″ +08-24-020 1350 1,7 0,4 46 S 15,7 1,7 0,4 7
UGC 8120 12h 58,3m 0s +73° 58′ 0″ +12-12-024 1411 2,1 1,2 25 Sc 14,7 1,7 0,9 4
UGC 8121 12h 58,4m 0s +00° 14′ 0″ +00-33-026 1578 2,4 1,5 25 SBc 13,2 2,5 1,7 3
UGC 8122 12h 58,4m 0s +27° 40′ 0″ +05-31-091 1393 1,3 0,7 160 S0-a 15,5 1,0 0,6 4
UGC 8123 12h 58,4m 0s +37° 22′ 0″ +06-29-000 0110 1,0 0,3 160 Sc-IRR 16,5 1,0 0,3
UGC 8124 12h 58,4m 0s +36° 37′ 0″ +06-29-013 0110 1,2 1,2 S0? 15,3 1,0 1,0 1
UGC 8125 12h 58,4m 0s +37° 35′ 0″ +06-29-014 0110 3,5 2,0 155 E 12,7 3,8 2,0
UGC 8126 12h 58,4m 0s +40° 01′ 0″ +07-27-012 0133 1,1 0,9 SBb-c 16,0 0,9 0,8 2
UGC 8127 12h 58,5m 0s -01° 42′ 0″ +00-33-027 1578 1,7 0,4 17 DWARF 15,3 1,7 0,4
UGC 8128 12h 58,5m 0s +28° 04′ 0″ +05-31-093 1393 1,3 1,1 S 13,7 +8006 1,2 1,1
UGC 8129 12h 58,5m 0s +28° 17′ 0″ +05-31-090 1393 1,1 0,9 E 14,8 +4932 1,0 0,8
UGC 8130 12h 58,7m 0s +47° 30′ 0″ +08-24-023 1350 1,7 1,0 160 SBb 15,0 1,5 0,9 4
UGC 8131 12h 58,8m 0s +40° 07′ 0″ +07-27-015 0133 1,6 1,4 S0 15,0 1,7 1,5 1
UGC 8132 12h 58,8m 0s +55° 07′ 0″ +09-21-082 0729 1,0 0,2 19 S 16,0 1,0 0,2 7
UGC 8133 12h 58,9m 0s +28° 04′ 0″ +05-31-097 1393 1,1 0,6 140 S0 14,9 1,0 0,6 4
UGC 8134 12h 59,0m 0s +28° 08′ 0″ +05-31-098 1393 2,5 2,0 165 Sa 13,7 +5459 2,5 2,2 1
UGC 8135 12h 59,0m 0s +29° 35′ 0″ +05-31-099 1393 2,3 1,0 DBLSYS 14,2 +7357
UGC 8136 12h 59,0m 0s +77° 51′ 0″ +13-09-000 1339 1,2 0,9 150 Sa 16,0 1,1 0,6 3
UGC 8137 12h 59,2m 0s +26° 24′ 0″ +05-31-100 1393 1,0 0,5 137 S0 14,8 1,0 0,5 5
UGC 8138 12h 59,3m 0s +05° 16′ 0″ +01-33-000 0104 1,0 0,35 22 Sa-b 15,4 0,9 0,3 6
UGC 8139 12h 59,3m 0s +36° 38′ 0″ +06-29-016 0110 1,1 1,0 S 16,5 1,1 0,8 1
UGC 8140 12h 59,4m 0s +29° 19′ 0″ +05-31-102 1393 1,7 0,5 89 Sa-b 14,8 1,6 0,4 6
UGC 8141 12h 59,4m 0s +36° 54′ 0″ +06-29-017 0110 1,0 0,9 Sc 15,7 0,9 0,8 1
UGC 8142 12h 59,5m 0s +27° 53′ 0″ +05-31-103 1393 1,1 1,0 E-S0 14,1 +7661 1,1 1,0 1
UGC 8143 12h 59,5m 0s +54° 39′ 0″ +09-21-086 0729 1,0 0,5 150 Sb-c 15,4 1,0 0,5 5
UGC 8144 12h 59,7m 0s +40° 41′ 0″ +07-29-017 0133 1,5 1,1 110 Sc 15,1 1,4 1,0 3
UGC 8145 13h 00,0m 0s +33° 09′ 0″ +06-29-018 0110 1,3 0,3 104 Sa-b 15,5 1,6 0,3 6
UGC 8146 13h 00,0m 0s +58° 58′ 0″ +10-19-015 0704 3,8 0,5 30 Sc 14,6 3,5 0,4 6
UGC 8147 13h 00,0m 0s +80° 19′ 0″ +13-09-042 1339 1,1 0,5 100 S 15,4 1,1 0,5 5
UGC 8148 13h 00,2m 0s +80° 23′ 0″ +13-09-041 1339 1,2 0,7 70 Sb 15,0 1,1 0,7 3
UGC 8149 13h 00,3m 0s +07° 03′ 0″ +01-33-000 0104 1,1 0,10 134 Sc 15,6 1,0 0,10 7
UGC 8150 13h 00,4m 0s +50° 43′ 0″ +09-21-089 0729 1,8 1,4 0 Sc 14,7 1,5 1,0 2
UGC 8151 13h 00,5m 0s +52° 03′ 0″ +09-21-090 0729 1,1 1,1 Sc 15,6 1,0 0,9 1
UGC 8152 13h 00,5m 0s +67° 22′ 0″ +11-16-009 0717 1,2 0,5 146 Sc 16,0 0,9 0,5 6
UGC 8153 13h 00,6m 0s +04° 16′ 0″ +01-33-039 0104 1,8 1,8 Sc 15,2 1,9 1,8 1
UGC 8154 13h 00,6m 0s +28° 17′ 0″ +05-31-114 1393 1,6 0,6 78 S0 14,4 1,5 0,7 6
UGC 8155 13h 00,7m 0s +08° 04′ 0″ +01-33-040 0104 3,2 2,8 S 14,9 2,5 2,5
UGC 8156 13h 00,8m 0s +04° 52′ 0″ +01-33-042 0104 1,2 1,1 Sb-c 15,4 0,9 0,9 1
UGC 8157 13h 00,8m 0s +75° 40′ 0″ +13-09-044 1339 0,8 0,6 62 S0? 14,2 1,1 0,7
UGC 8158 13h 00,8m 0s +80° 13′ 0″ +13-09-000 1339 1,1 0,6 16,0 1,4 0,9
UGC 8159 13h 00,9m 0s +14° 39′ 0″ +03-33-023 1572 1,2 1,0 SBb 13,9 1,2 1,0 2
UGC 8160 13h 00,9m 0s +28° 17′ 0″ +05-31-115 1393 1,0 0,20 104 S 15,0 0,9 0,15 6
UGC 8161 13h 01,0m 0s +26° 49′ 0″ +05-31-116 1393 1,0 0,4 138 S 15,5 1,1 0,4 6
UGC 8162 13h 01,1m 0s +50° 54′ 0″ +09-21-000 0729 1,2 1,0 Sc 15,6 0,6 0,6 1
UGC 8163 13h 01,3m 0s +40° 31′ 0″ +07-27-000 0133 1,0 0,8 40 S 16,5 0,6 0,3
UGC 8164 13h 01,3m 0s +78° 48′ 0″ +13-09-045 1339 1,9 1,0 5 Sb 15,2 2,0 1,0 5
UGC 8165 13h 01,4m 0s +05° 58′ 0″ +01-33-000 0104 1,1 0,3 78 S 15,5 1,0 0,25 6
UGC 8166 13h 01,4m 0s +11° 15′ 0″ +02-33-000 0041 1,5 0,1 157 Sc 15,7 1,3 0,1 7
UGC 8167 13h 01,5m 0s +28° 28′ 0″ +05-31-118 1393 1,6 0,6 89 Sa-b 13,3 +6993 1,5 0,5 6
UGC 8168 13h 01,5m 0s +51° 48′ 0″ +09-21-000 0729 1,1 0,4 8 PECULR 16,0 1,0 0,3
UGC 8169 13h 01,6m 0s +37° 13′ 0″ +06-29-023 0110 1,1 0,15 6 Sb 16,0 1,0 0,2 7
UGC 8170 13h 01,8m 0s +09° 29′ 0″ +02-33-052 0041 1,0 0,9 Sc 14,8 1,2 1,1 1
UGC 8171 13h 02,2m 0s +18° 42′ 0″ +03-33-028 1572 1,0 0,9 Sc 15,7 0,9 0,9 1
UGC 8172 13h 02,2m 0s +61° 28′ 0″ +10-19-000 0704 1,0 0,8 5 SBb 16,0 0,9 0,7 2
UGC 8173 13h 02,4m 0s +04° 05′ 0″ +01-33-049 0104 1,0 0,5 175 S 15,3 1,0 0,4
UGC 8174 13h 02,4m 0s +55° 52′ 0″ +09-21-099 0729 1,2 0,7 10 E-S0 15,6 1,2 0,7
UGC 8175 13h 02,6m 0s +29° 23′ 0″ +05-31-121 1393 1,3 0,8 23 E 13,6 +5865 1,4 0,9
UGC 8176 13h 02,7m 0s -00° 05′ 0″ +00-33-000 1578 1,0 0,1 99 18,0 0,9 0,15 7
UGC 8177 13h 02,7m 0s +35° 27′ 0″ +06-29-025 0110 1,5 1,5 S0 13,5 1,7 1,6 1
UGC 8178 13h 02,8m 0s +27° 50′ 0″ +05-31-124 1393 1,1 0,9 100 E 14,2 1,3 1,0
UGC 8179 13h 02,9m 0s +32° 16′ 0″ +05-31-123 0393 1,5 0,45 15 Sb 15,1 1,5 0,4 6
UGC 8180 13h 03,0m 0s +31° 43′ 0″ +05-31-122 1393 1,0 0,6 0 SB?a-b 15,2 1,0 0,5
UGC 8181 13h 03,1m 0s +33° 10′ 0″ +06-29-027 0110 1,6 0,4 80 Sc-IRR 16,0 1,5 0,3 6
UGC 8182 13h 03,1m 0s +36° 23′ 0″ +06-29-026 0110 1,0 0,6 85 Sc 16,0 0,8 0,4 4
UGC 8183 13h 03,1m 0s +78° 38′ 0″ +13-10-001 1374 1,6 0,4 133 Sb 15,5 1,6 0,35 6
UGC 8184 13h 03,2m 0s +56° 36′ 0″ +09-22-007 0675 1,3 0,6 134 S 14,0 1,2 0,5 5
UGC 8185 13h 03,3m 0s +28° 00′ 0″ +05-31-126 1393 1,6 1,1 100 Sc 13,5 +2559 1,4 1,0 3
UGC 8186 13h 03,4m 0s +04° 13′ 0″ +01-33-051 0104 1,8 0,3 107 Sb-c 15,4 1,8 0,3 6
UGC 8187 13h 03,4m 0s +36° 16′ 0″ +06-29-030 0110 1,2 0,4 123 IRR 16,0 1,2 0,3
UGC 8188 13h 03,5m 0s +37° 52′ 0″ +06-29-031 0110 7,0 6,0 DWRFSP 14,0 7,0 6,
UGC 8189 13h 03,5m 0s +46° 44′ 0″ +08-24-037 1350 1,7 0,2 133 Sb-c 15,7 1,5 0,2 7
UGC 8190 13h 03,6m 0s +41° 59′ 0″ +07-27-030 0133 0,9 0,9 14,2 0,9 0,9
UGC 8191 13h 03,7m 0s +36° 14′ 0″ +06-29-034 0110 1,6 1,1 0 Sc 14,5 1,6 1,1 3
UGC 8192 13h 03,8m 0s +10° 38′ 0″ +02-33-054 0041 1,2 1,0 Sa-b 15,0 1,6 1,5 1
UGC 8193 13h 03,8m 0s +30° 29′ 0″ +05-31-129 1393 1,0 0,15 175 Sc 16,0 0,9 0,15 6
UGC 8194 13h 03,9m 0s +29° 20′ 0″ +05-31-131 1393 1,0 0,45 143 S 13,9 0,9 0,45 5
UGC 8195 13h 04,0m 0s +29° 57′ 0″ +05-31-130 1393 1,4 0,12 88 16,0 1,2 0,1 7
UGC 8196 13h 04,0m 0s +55° 55′ 0″ +09-22-010 0675 2,0 2,0 Sb 14,5 1,1 1,0 1
UGC 8197 13h 04,0m 0s +59° 04′ 0″ +10-19-024 0704 1,1 0,2 68 S 16,5 0,9 0,2 7
UGC 8198 13h 04,1m 0s +49° 14′ 0″ +08-24-039 1350 1,0 1,0 Sc-IRR 17,0 0,9 0,9 1
UGC 8199 13h 04,4m 0s +35° 22′ 0″ +06-29-035 0110 1,4 0,4 142 14,7 0,9 0,4
UGC 8200 13h 04,6m 0s +35° 24′ 0″ +06-29-036 0110 1,5 1,1 175 16,0 1,0 0,8 2
UGC 8201 13h 04,6m 0s +67° 58′ 0″ +11-16-010 0717 3,7 2,5 DWRFIR 14,1 3,5 2,5
UGC 8202 13h 05,0m 0s -00° 40′ 0″ +00-34-002 1595 1,2 1,1 Sc 14,0 1,1 1,0 1
UGC 8203 13h 05,0m 0s +33° 07′ 0″ +06-29-038 0110 1,7 0,12 163 Sc 16,0 1,8 0,12 7
UGC 8204 13h 05,1m 0s +06° 36′ 0″ +01-34-001 1561 2,0 1,1 70 S0 15,3 0,8 0,6 5
UGC 8205 13h 05,1m 0s +58° 24′ 0″ +10-19-034 0704 1,1 0,7 105 Sb 14,8 0,8 0,7 4
UGC 8206 13h 05,2m 0s +27° 45′ 0″ +05-31-000 1393 1,0 0,3 110 S0-a 15,7 1,0 0,22 6
UGC 8207 13h 05,2m 0s +36° 40′ 0″ +06-29-040 0110 1,1 1,0 SBc 16,5 0,6 0,4 1
UGC 8208 13h 05,3m 0s +03° 28′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,4 SB 15,6 0,9 0,3
UGC 8209 13h 05,3m 0s +25° 05′ 0″ +04-31-007 1581 1,1 0,7 100 SB 15,3 1,0 0,8
UGC 8210 13h 05,3m 0s +33° 02′ 0″ +06-29-041 0110 1,3 1,0 95 Sc 16,0 1,2 1,0 2
UGC 8211 13h 05,3m 0s +52° 40′ 0″ +09-22-014 0675 1,3 1,1 75 Sc 15,7 1,0 0,9 1
UGC 8212 13h 05,4m 0s +18° 41′ 0″ +03-34-002 0080 1,6 0,8 142 S0-a 14,4 1,8 0,8 5
UGC 8213 13h 05,6m 0s +60° 25′ 0″ +10-19-035 0704 1,1 0,9 20 E-S0 14,8 1,1 0,9
UGC 8214 13h 05,7m 0s +62° 29′ 0″ +10-19-036 0704 0,8 0,7 150 SB 14,3 0,8 0,7 1
UGC 8215 13h 05,8m 0s +47° 06′ 0″ +08-24-048 1350 1,0 0,8 DWRFIR 17,0 1,0 0,8
UGC 8216 13h 05,8m 0s +52° 12′ 0″ +09-22-015 0675 1,2 0,7 35 E 14,6 1,2 0,7
UGC 8217 13h 05,9m 0s +04° 38′ 0″ +01-34-000 1561 1,1 0,5 DBLSYS 15,5
UGC 8218 13h 05,9m 0s +41° 57′ 0″ +07-27-032 0133 1,3 1,0 135 S0 15,1 1,3 1,0 2
UGC 8219 13h 06,0m 0s +21° 19′ 0″ +04-31-009 1581 1,0 0,4 150 S 14,9 1,1 0,5 6
UGC 8220 13h 06,0m 0s +24° 58′ 0″ +04-31-008 1581 1,8 0,20 143 Sb-c 15,2 1,7 0,22 7
UGC 8221 13h 06,0m 0s +35° 28′ 0″ +06-29-044 0110 1,7 1,0 70 SBb 14,2 1,7 1,0 4
UGC 8222 13h 06,0m 0s +52° 17′ 0″ +09-22-018 0675 1,0 0,7 15 17,0 0,9 0,6
UGC 8223 13h 06,1m 0s -01° 52′ 0″ +00-34-004 1595 1,0 0,9 SBc 14,7 0,9 0,9 1
UGC 8224 13h 06,1m 0s +39° 43′ 0″ +07-27-000 0133 1,5 0,15 43 SB?c 16,0 1,2 0,15 7
UGC 8225 13h 06,1m 0s +45° 38′ 0″ +08-24-049 1350 1,2 1,1 S0 14,6 1,2 1,1 1
UGC 8226 13h 06,2m 0s +61° 50′ 0″ +10-19-038 0704 1,2 0,9 5 SB0-a 15,4 1,2 0,9
UGC 8227 13h 06,3m 0s +34° 15′ 0″ +06-29-045 0110 1,2 0,25 78 S 15,7 1,3 0,25 7
UGC 8228 13h 06,4m 0s +44° 00′ 0″ +07-27-033 0133 1,1 0,8 145 Sa 15,3 1,4 0,9 3
UGC 8229 13h 06,5m 0s +28° 27′ 0″ +05-31-142 1393 1,6 1,2 60 SBb 14,3 1,4 1,0 3
UGC 8230 13h 06,5m 0s +53° 02′ 0″ +09-22-019 0675 1,1 1,0 Sb/SBb 15,0 1,1 1,0 1
UGC 8231 13h 06,5m 0s +54° 20′ 0″ +09-22-021 0675 1,6 0,5 78 SB 14,2 1,7 0,5 6
UGC 8232 13h 06,6m 0s +11° 54′ 0″ +02-34-001 1420 1,2 0,7 10 Sa 14,6 1,1 0,6 4
UGC 8233 13h 06,8m 0s +07° 16′ 0″ +01-34-003 1561 1,7 0,7 138 Sc 15,1 1,7 0,7 6
UGC 8234 13h 06,8m 0s +62° 33′ 0″ +10-19-040 0704 1,2 0,5 137 S0-a 13,8 1,5 0,9 4
UGC 8235 13h 07,0m 0s +01° 08′ 0″ +00-34-009 1595 2,0 1,6 40 SB0/SBa 14,4 2,0 1,7 2
UGC 8236 13h 07,0m 0s +01° 57′ 0″ +00-34-010 1578 2,3 2,0 SBb 13,5 2,4 2,2 1
UGC 8237 13h 07,0m 0s +62° 35′ 0″ +10-19-041 0704 1,0 0,8 130 SBb 13,7 1,0 0,8
UGC 8238 13h 07,1m 0s -00° 46′ 0″ +00-34-011 1595 1,1 0,5 50 Sc 14,9 0,9 0,5 5
UGC 8239 13h 07,1m 0s +46° 30′ 0″ +08-24-054 1350 1,1 0,12 159 Sc 16,5 1,2 0,12 7
UGC 8240 13h 07,3m 0s +62° 26′ 0″ +10-19-042 0704 0,9 0,6 135 E-S0 14,2 0,8 0,8
UGC 8241 13h 07,4m 0s +29° 10′ 0″ +05-31-144 1393 1,7 1,4 SBb 14,0 1,7 1,4
UGC 8242 13h 07,4m 0s +35° 15′ 0″ +06-29-047 0110 1,0 0,3 137 S 15,6 1,1 0,25 6
UGC 8243 13h 07,4m 0s +53° 45′ 0″ +09-22-022 0675 1,3 0,4 160 SB 14,6 1,1 0,4 6
UGC 8244 13h 07,6m 0s +28° 39′ 0″ +05-31-146 1393 1,3 0,6 75 Sc 16,0 1,2 0,5 5
UGC 8245 13h 07,6m 0s +79° 12′ 0″ +13-10-002 1374 1,7 0,7 75 IRR 14,7 1,8 0,8
UGC 8246 13h 07,7m 0s +34° 27′ 0″ +06-29-048 0110 3,3 0,8 83 SBc 15,1 3,2 0,7 6
UGC 8247 13h 07,7m 0s +55° 45′ 0″ +09-22-000 0675 1,1 0,4 135 S0 15,7 1,1 0,4 6
UGC 8248 13h 08,0m 0s +18° 43′ 0″ +03-34-004 0080 1,1 0,35 101 S 14,8 1,0 0,4 6
UGC 8249 13h 08,0m 0s +25° 12′ 0″ +04-31-000 1581 1,0 0,3 148 DWRFIR 17,0 0,8 0,2
UGC 8250 13h 08,0m 0s +32° 45′ 0″ +06-29-049 0110 1,6 0,25 13 Sc 15,6 1,5 0,20 6
UGC 8251 13h 08,2m 0s +34° 54′ 0″ +06-29-050 0110 1,2 0,7 147 S0 15,7 1,2 0,6 5
UGC 8252 13h 08,2m 0s +44° 15′ 0″ +07-27-036 0133 1,0 0,2 174 Sc 16,5 1,0 0,2 6
UGC 8253 13h 08,3m 0s +11° 58′ 0″ +02-34-000 1420 1,6 1,5 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 8254 13h 08,3m 0s +36° 53′ 0″ +06-29-051 0110 1,7 1,1 173 14,7 1,7 1,1
UGC 8255 13h 08,4m 0s +11° 44′ 0″ +02-34-002 1420 1,7 1,2 95 Sc 14,4 1,6 1,1 3
UGC 8256 13h 08,6m 0s +37° 19′ 0″ +06-29-052 0110 6,3 3,0 65 Sb 10,6 +1021 6,0 2,8 5
UGC 8257 13h 08,6m 0s +50° 10′ 0″ +08-24-063 1350 1,2 0,1 142 Sc 16,0 1,2 0,12 7
UGC 8258 13h 08,6m 0s +50° 21′ 0″ +08-24-061 1350 1,3 0,8 75 SBb 15,6 1,0 0,7 4
UGC 8259 13h 08,7m 0s +29° 50′ 0″ +05-31-150 1393 1,4 0,6 172 SBa-b 15,3 1,2 0,5 5
UGC 8260 13h 08,7m 0s +29° 54′ 0″ +05-31-149 1393 1,6 1,3 170 S0 14,3 1,3 1,0 2
UGC 8261 13h 08,7m 0s +35° 46′ 0″ +06-29-053 0110 1,0 0,5 100 IRR 16,0 1,0 0,6
UGC 8262 13h 08,8m 0s +00° 01′ 0″ +00-34-014 1595 1,3 0,7 160 S 14,3 1,2 0,8 4
UGC 8263 13h 08,8m 0s +03° 40′ 0″ +01-34-005 1561 1,2 0,15 113 SBc 15,4 +2990 1,1 0,12 6
UGC 8264 13h 09,0m 0s +84° 53′ 0″ +14-06-016 1340 1,7 1,5 PECULR 14,5 2,0 1,8
UGC 8265 13h 09,0m 0s +00° 56′ 0″ +00-34-015 1595 0,8 0,35 25 SB 14,4 0,8 0,4
UGC 8266 13h 09,0m 0s +34° 41′ 0″ +06-29-054 0110 1,1 0,9 E-S0 15,5 1,4 1,0
UGC 8267 13h 09,0m 0s +44° 00′ 0″ +07-27-040 0133 1,3 0,25 40 S 15,7 1,3 0,25 6
UGC 8268 13h 09,0m 0s +45° 56′ 0″ +08-24-067 1350 1,1 0,3 27 SBb 15,4 1,1 0,3 6
UGC 8269 13h 09,0m 0s +46° 58′ 0″ +08-24-065 1350 1,0 0,15 122 SB 16,0 1,0 0,15 6
UGC 8270 13h 09,1m 0s +23° 12′ 0″ +04-31-012 1581 2,9 1,7 10 SBc 13,6 3,0 1,7 4
UGC 8271 13h 09,2m 0s +36° 32′ 0″ +06-29-055 0110 1,7 0,6 102 S 13,5 1,7 0,6 6
UGC 8272 13h 09,2m 0s +47° 49′ 0″ +08-24-069 1350 1,7 1,1 5 SBc 16,0 0,9 0,9
UGC 8273 13h 09,5m 0s +21° 04′ 0″ +04-31-000 1581 1,0 0,4 164 S0 15,5 0,9 0,4 6
UGC 8274 13h 09,5m 0s +50° 32′ 0″ +09-22-000 0675 1,0 0,5 150 17,0 1,2 0,5 6
UGC 8275 13h 09,6m 0s +03° 15′ 0″ +01-34-006 1561 1,2 0,4 32 15,6 1,1 0,4 6
UGC 8276 13h 09,6m 0s +05° 44′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,5 DWARF 18,
UGC 8277 13h 09,6m 0s +41° 09′ 0″ +07-27-000 0133 1,1 0,12 78 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 8278 13h 09,7m 0s +21° 40′ 0″ +04-31-000 1581 1,3 0,6 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 8279 13h 09,7m 0s +24° 21′ 0″ +04-31-013 1581 1,9 1,4 50 Sb-c 14,3 2,0 1,5 2
UGC 8280 13h 09,8m 0s +35° 56′ 0″ +06-29-057 0110 2,7 0,5 174 Sc 14,1 2,8 0,5 6
UGC 8281 13h 09,8m 0s +45° 05′ 0″ +08-24-080 1350 1,2 0,2 62 Sc 16,0 1,1 0,15 7
UGC 8282 13h 09,8m 0s +60° 30′ 0″ +10-19-050 0704 2,0 0,6 92 Sc 15,0 1,7 0,5 6
UGC 8283 13h 09,9m 0s +44° 57′ 0″ +08-24-081 1350 1,0 0,5 90 Sb 15,5 1,0 0,5 5
UGC 8284 13h 09,9m 0s +46° 28′ 0″ +08-24-084 1350 1,6 0,7 78 SBb 14,3 1,5 0,7 6
UGC 8285 13h 10,0m 0s +07° 27′ 0″ +01-34-008 1561 2,0 0,5 55 S-IRR 15,2 1,5 0,5 6
UGC 8286 13h 10,0m 0s +44° 18′ 0″ +07-27-043 0133 7,5 0,8 28 Sc 13,2 7,3 0,8 7
UGC 8287 13h 10,0m 0s +78° 40′ 0″ +13-10-003 1374 2,1 0,9 155 SBa 15,0 1,2 0,8
UGC 8288 13h 10,2m 0s +05° 00′ 0″ +01-34-009 1561 0,9 0,7 105 S 14,5 0,9 0,7 2
UGC 8289 13h 10,2m 0s +12° 52′ 0″ +02-34-003 1420 3,3 2,8 85 Sb/SBc 13,4 3,3 2,8 1
UGC 8290 13h 10,2m 0s +23° 06′ 0″ +04-31-014 1581 1,5 1,1 60 PECULR 14,8 1,6 1,1
UGC 8291 13h 10,4m 0s +22° 04′ 0″ +04-31-000 1581 1,0 1,0 DWARF 17,0 0,6 0,6
UGC 8292 13h 10,4m 0s +32° 04′ 0″ +05-31-155 1393 2,2 0,6 57 Sb 14,6 2,2 0,6 6
UGC 8293 13h 10,4m 0s +47° 20′ 0″ +08-24-087 1350 1,7 1,1 150 E 14,5 1,7 1,1
UGC 8294 13h 10,6m 0s +31° 31′ 0″ +05-31-156 1393 1,0 0,8 110 Sc 15,2 1,0 0,8 2
UGC 8295 13h 10,6m 0s +70° 55′ 0″ +12-13-001 1341 1,0 0,8 15 S 14,1 0,8 0,7 2
UGC 8296 13h 10,7m 0s +09° 57′ 0″ +02-34-004 1420 1,1 0,25 178 S0-a 15,0 1,1 0,25 6
UGC 8297 13h 10,8m 0s +06° 20′ 0″ +01-34-010 1561 1,5 1,3 SB:b 14,8 1,3 1,1 1
UGC 8298 13h 10,8m 0s +10° 27′ 0″ +02-34-000 1420 1,1 1,0 100 IRR 15,2 1,0 0,5
UGC 8299 13h 10,8m 0s +34° 15′ 0″ +06-29-060 0110 1,0 0,7 30 SBb 15,0 1,0 0,7 3
UGC 8300 13h 11,0m 0s +28° 04′ 0″ +05-31-160 1392 2,2 1,1 22 SBb 13,6 2,1 1,2 5
UGC 8301 13h 11,0m 0s +30° 37′ 0″ +05-31-157 1393 1,0 0,5 175 16,5 0,8 0,3
UGC 8302 13h 11,0m 0s +33° 33′ 0″ +06-29-000 0110 1,1 0,12 173 16,5 1,0 0,1 7
UGC 8303 13h 11,0m 0s +36° 28′ 0″ +06-29-061 0110 2,8 2,8 DWRFIR 14,7 2,7 2,5
UGC 8304 13h 11,0m 0s +50° 52′ 0″ +09-22-028 0675 2,3 0,5 17 Sb 15,0 1,3 0,5 6
UGC 8305 13h 11,0m 0s +71° 28′ 0″ +12-13-002 1341 1,2 0,15 28 Sb-c 15,4 1,2 0,15 7
UGC 8306 13h 11,1m 0s +16° 15′ 0″ +03-34-005 0080 1,6 0,25 37 Sb 14,9 1,5 0,25 6
UGC 8307 13h 11,2m 0s +36° 51′ 0″ +06-29-062 0110 11,5 5,5 170 Sc 10,9 +899 11,5 5,5 5
UGC 8308 13h 11,2m 0s +46° 35′ 0″ +08-24-090 1350 1,3 0,8 155 DWRFIR 17,0 1,1 0,8
UGC 8309 13h 11,2m 0s +51° 45′ 0″ +09-22-030 0675 1,1 0,6 138 Sa-b 16,5 0,8 0,5 5
UGC 8310 13h 11,4m 0s +17° 20′ 0″ +03-34-006 0080 1,0 0,8 125 SBb 14,7 1,3 1,1 2
UGC 8311 13h 11,4m 0s +23° 31′ 0″ +04-31-000 1581 1,0 0,8 S? 15,7 1,0 0,7
UGC 8312 13h 11,5m 0s +72° 52′ 0″ +12-13-000 1341 1,3 0,3 15 16,0 1,3 0,3 6
UGC 8313 13h 11,6m 0s +42° 28′ 0″ +07-27-048 0133 1,8 0,5 35 S 14,9 2,0 0,7 6
UGC 8314 13h 11,8m 0s +36° 35′ 0″ +06-29-000 0110 1,1 1,0 DWRFIR 17,0 1,0 0,9
UGC 8315 13h 11,9m 0s +39° 24′ 0″ +07-27-052 0133 1,3 0,3 42 DBLSYS 15,6
UGC 8316 13h 11,9m 0s +48° 25′ 0″ +08-24-000 1350 1,0 0,25 167 S 15,7 1,0 0,25 6
UGC 8317 13h 12,0m 0s +30° 45′ 0″ +05-31-161 1393 1,1 0,4 140 S 15,0 1,0 0,4 6
UGC 8318 13h 12,1m 0s +35° 38′ 0″ +06-29-064 0110 2,2 1,1 70 SBc 15,4 2,0 1,1
UGC 8319 13h 12,2m 0s +30° 58′ 0″ +05-31-162 1393 1,7 1,5 150 Sc 14,2 1,5 1,4 1
UGC 8320 13h 12,2m 0s +46° 11′ 0″ +08-24-093 1350 4,3 1,7 150 IRR 14,0 3,6 1,5
UGC 8321 13h 12,4m 0s +17° 29′ 0″ +03-34-007 0080 1,5 1,1 100 S0? 14,7 1,7 1,3
UGC 8322 13h 12,5m 0s +12° 58′ 0″ +02-34-005 1420 1,3 0,25 37 Sa? 14,7 1,2 0,25 6
UGC 8323 13h 12,5m 0s +35° 08′ 0″ +06-29-065 0110 1,1 0,8 (IRR) 14,9 1,1 0,8
UGC 8324 13h 12,6m 0s +03° 18′ 0″ +01-34-011 1561 1,3 0,15 52 Sc 15,3 1,3 0,15 7
UGC 8325 13h 12,6m 0s +27° 17′ 0″ +05-31-163 1393 1,4 0,25 144 Sa-b 16,0 0,9 0,2 7
UGC 8326 13h 12,8m 0s +34° 35′ 0″ +06-29-068 0110 1,0 0,6 80 S0-a 15,6 1,1 0,7
UGC 8327 13h 13,0m 0s +44° 40′ 0″ +08-24-095 1350 1,6 1,1 DBLSYS 14,9 10800
UGC 8328 13h 13,1m 0s +27° 34′ 0″ +05-31-000 1393 1,1 0,25 57 Sc 16,5 0,7 0,3 6
UGC 8329 13h 13,2m 0s +03° 08′ 0″ +01-34-012 1561 1,4 0,5 35 S0-a 14,7 1,3 0,5 6
UGC 8330 13h 13,2m 0s +29° 55′ 0″ +05-31-165 1393 1,4 0,9 160 S0-a 14,6 1,3 0,9 3
UGC 8331 13h 13,3m 0s +47° 45′ 0″ +08-24-097 1350 3,0 1,0 140 IRR 15,6 3,0 1,0
UGC 8332 13h 13,3m 0s +52° 16′ 0″ +09-22-000 0675 1,0 0,1 176 Sb-c 17,0 0,8 0,1 7
UGC 8333 13h 13,5m 0s +25° 42′ 0″ +04-31-016 1581 1,3 0,4 27 DWARF 17,0 1,2 0,4
UGC 8334 13h 13,5m 0s +42° 17′ 0″ +07-27-054 0133 15,0 9,0 105 Sb 9,7 +520 16,0 1,0
UGC 8335 13h 13,6m 0s +62° 23′ 0″ +10-19-056 0704 1,7 0,7 DBLSYS 14,4
UGC 8336 13h 13,8m 0s +25° 40′ 0″ +04-31-017 1581 1,6 0,25 45 Sa-b 15,0 1,8 0,25 7
UGC 8337 13h 13,8m 0s +31° 12′ 0″ +05-31-166 1393 1,9 0,9 0 Sc 13,6 1,9 1,0 5
UGC 8338 13h 13,8m 0s +35° 18′ 0″ +06-29-069 0110 1,2 0,45 83 Sb-c 14,6 1,1 0,45 6
UGC 8339 13h 13,8m 0s +57° 05′ 0″ +10-19-058 0704 1,7 0,3 95 Sc 15,4 1,6 0,3 6
UGC 8340 13h 14,0m 0s -01° 50′ 0″ +00-34-021 1595 1,2 1,1 Sc? 14,5 1,1 1,1 1
UGC 8341 13h 14,0m 0s +36° 20′ 0″ +06-29-071 0110 1,1 0,4 5 Sc 16,0 0,9 0,4 6
UGC 8342 13h 14,1m 0s +31° 17′ 0″ +05-31-169 1393 1,2 1,1 S0 14,6 1,3 1,1 1
UGC 8343 13h 14,2m 0s +22° 15′ 0″ +04-31-018 1581 1,3 0,7 30 S 15,5 1,3 0,8 4
UGC 8344 13h 14,4m 0s +08° 06′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,2 8 S 15,5 0,9 0,15 7
UGC 8345 13h 14,4m 0s +12° 49′ 0″ +02-34-006 1420 1,0 0,7 S? 14,6 0,7 0,6
UGC 8346 13h 14,4m 0s +31° 39′ 0″ +05-31-000 1393 1,1 0,5 90 SB 16,0 0,8 0,3 6
UGC 8347 13h 14,4m 0s +53° 12′ 0″ +09-22-039 0675 1,1 0,8 150 (S0) 15,5 1,2 0,9
UGC 8348 13h 14,5m 0s -02° 00′ 0″ +00-34-022 1595 1,4 0,35 158 S 14,4 1,3 0,3 6
UGC 8349 13h 14,5m 0s +06° 37′ 0″ +01-34-014 1561 1,4 1,1 SBb 15,0 1,2 1,1 1
UGC 8350 13h 14,6m 0s +08° 40′ 0″ +02-34-000 1420 1,0 0,2 138 Sc 16,0 0,7 0,2 6
UGC 8351 13h 14,7m 0s +06° 18′ 0″ +01-34-015 1561 1,4 0,8 55 SBb 14,2 1,3 0,8 4
UGC 8352 13h 14,7m 0s +34° 22′ 0″ +06-29-074 0110 1,2 0,5 75 S 15,4 1,2 0,4 6
UGC 8353 13h 14,8m 0s +20° 55′ 0″ +04-31-020 1581 1,5 1,0 30 Sc/SBc 15,5 1,4 1,0 3
UGC 8354 13h 14,8m 0s +20° 58′ 0″ +04-31-019 1581 1,1 0,35 32 SB 15,6 1,0 0,3 6
UGC 8355 13h 15,1m 0s +57° 48′ 0″ +10-19-059 0704 1,6 1,2 150 S0 13,9 1,6 1,0
UGC 8356 13h 15,2m 0s +31° 20′ 0″ +05-31-170 1393 1,5 0,8 90 Sc 14,3 1,2 0,7 4
UGC 8357 13h 15,4m 0s -00° 03′ 0″ +00-34-025 1595 1,7 0,5 TRPSYS 14,5
UGC 8358 13h 15,4m 0s +04° 40′ 0″ +01-34-016 1561 2,1 0,9 70 Sb 14,8 1,8 0,9 5
UGC 8359 13h 15,4m 0s +27° 49′ 0″ +05-31-171 1393 1,6 0,6 112 Sa-b 15,0 0,9 0,5 6
UGC 8360 13h 15,6m 0s -00° 58′ 0″ +00-34-026 1595 1,5 1,3 Sc 14,3 1,4 1,3 1
UGC 8361 13h 15,8m 0s +06° 35′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,3 150 Sa-b 15,1 1,0 0,3 6
UGC 8362 13h 16,1m 0s +33° 07′ 0″ +06-29-000 0110 1,2 0,8 5 SBb 16,0 1,2 0,8 3
UGC 8363 13h 16,4m 0s +28° 00′ 0″ +05-31-173 1393 1,3 0,9 IRR 15,6 0,9 0,6
UGC 8364 13h 16,4m 0s +47° 24′ 0″ +08-24-106 1350 1,4 0,1 53 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 8365 13h 16,5m 0s +42° 12′ 0″ +07-27-058 0133 2,5 1,5 115 SBc 15,5 2,2 1,5 4
UGC 8366 13h 16,8m 0s +28° 46′ 0″ +05-31-174 1393 2,2 0,7 103 SBb 14,3 2,2 0,8 6
UGC 8367 13h 16,8m 0s +39° 52′ 0″ +07-27-059 0133 1,4 1,2 130 SBc 15,4 1,2 1,1 1
UGC 8368 13h 16,8m 0s +43° 29′ 0″ +07-27-000 0133 1,0 0,25 26 S 16,0 1,0 0,25 6
UGC 8369 13h 17,0m 0s +81° 39′ 0″ +14-06-000 1340 1,1 0,2 135 Sc 16,5 1,1 0,2 7
UGC 8370 13h 17,1m 0s +17° 15′ 0″ +03-34-015 0080 1,0 1,0 Sb-c 15,2 1,0 0,9 1
UGC 8371 13h 17,3m 0s +30° 31′ 0″ +05-31-175 1393 2,1 1,0 120 S 14,4 1,6 0,7
UGC 8372 13h 17,4m 0s +06° 04′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,4 PECULR 15,3
UGC 8373 13h 17,4m 0s +40° 39′ 0″ +07-27-060 0133 1,6 0,7 143 Sa 14,8 1,2 0,7 5
UGC 8374 13h 17,4m 0s +73° 02′ 0″ +12-13-004 1341 1,4 0,7 3 SBb/Sc 14,8 1,4 0,7 5
UGC 8375 13h 17,5m 0s +16° 07′ 0″ +03-34-016 0080 1,7 0,35 11 Sa 14,8 1,7 0,35 7
UGC 8376 13h 17,5m 0s +23° 16′ 0″ +04-31-023 1581 1,0 1,0 E 14,7 1,1 1,0
UGC 8377 13h 17,6m 0s +30° 23′ 0″ +05-31-176 1393 1,0 0,9 15,2 0,8 0,6
UGC 8378 13h 17,7m 0s +32° 14′ 0″ +05-31-177 1393 1,1 0,25 133 S0-a 15,1 1,0 0,25 7
UGC 8379 13h 17,8m 0s +06° 36′ 0″ +01-34-000 1561 1,3 0,3 79 Sb-c 15,3 1,2 0,3 6
UGC 8380 13h 18,0m 0s +84° 57′ 0″ +14-06-000 1340 1,2 0,15 47 Sc 16,5 1,0 0,2 7
UGC 8381 13h 18,0m 0s -02° 01′ 0″ +00-34-029 1595 1,2 0,4 126 S 14,8 1,4 0,4 6
UGC 8382 13h 18,0m 0s +05° 40′ 0″ +01-34-018 1561 1,1 0,6 140 IRR 15,3 1,1 0,5
UGC 8383 13h 18,0m 0s +14° 48′ 0″ +03-34-018 0080 1,1 0,9 0 Sb 15,4 1,0 0,8 2
UGC 8384 13h 18,1m 0s +41° 44′ 0″ +07-27-061 0133 1,0 0,5 60 S 15,7 1,0 0,5 5
UGC 8385 13h 18,2m 0s +10° 03′ 0″ +02-34-008 1420 2,6 1,1 102 S(B)IV 14,6 2,3 1,1 6
UGC 8386 13h 18,2m 0s +51° 00′ 0″ +09-22-052 0675 1,3 0,25 72 Sc 16,0 1,3 0,25 6
UGC 8387 13h 18,3m 0s +34° 25′ 0″ +06-29-000 0110 1,7 1,2 PECULR 14,8
UGC 8388 13h 18,3m 0s +43° 20′ 0″ +07-27-062 0133 1,5 1,0 143 PECULR 13,6 1,5 1,0
UGC 8389 13h 18,5m 0s +09° 14′ 0″ +02-34-009 1420 1,3 0,9 DBLSYS 15,1
UGC 8390 13h 18,7m 0s +36° 02′ 0″ +06-29-000 0110 1,1 0,3 155 Sc-IRR 16,5 1,0 0,3 6
UGC 8391 13h 18,8m 0s +00° 36′ 0″ +00-34-031 1595 1,3 0,4 170 Sa 14,5 1,1 0,35 6
UGC 8392 13h 18,9m 0s +31° 29′ 0″ +05-32-003 0131 1,6 1,0 105 Sc 15,3 1,6 1,1 4
UGC 8393 13h 18,9m 0s +57° 55′ 0″ +10-19-061 0704 1,8 0,45 153 S 13,6 1,7 0,45 6
UGC 8394 13h 19,0m 0s +84° 46′ 0″ +14-06-020 1340 1,0 0,35 DBLSYS 15,7
UGC 8395 13h 19,1m 0s +12° 27′ 0″ +02-34-000 1420 1,0 0,7 80 Sa-b 15,7 0,8 0,5
UGC 8396 13h 19,1m 0s +38° 48′ 0″ +07-28-001 0154 1,8 0,5 128 13,7 1,6 0,4 6
UGC 8397 13h 19,3m 0s +31° 37′ 0″ +05-32-005 0131 1,4 0,6 13 Sb-c 14,8 1,4 0,6 6
UGC 8398 13h 19,3m 0s +42° 59′ 0″ +07-28-000 0154 1,0 0,7 DWARF 17,0 0,8 0,4
UGC 8399 13h 19,4m 0s +31° 30′ 0″ +05-32-006 0131 1,1 0,8 85 SBb 14,9 0,9 0,55 3
UGC 8400 13h 19,4m 0s +42° 32′ 0″ +07-28-002 0154 0,8 0,7 (SB)? 14,5 0,8 0,7
UGC 8401 13h 19,5m 0s +28° 57′ 0″ +05-32-000 0131 1,0 0,8 DWFPEC 17,0 0,9 0,8
UGC 8402 13h 19,7m 0s +27° 00′ 0″ +05-32-008 0131 1,1 0,25 1 Sa? 15,2 1,1 0,25 7
UGC 8403 13h 19,7m 0s +39° 00′ 0″ +07-28-003 0154 4,0 2,8 130 SBc 12,5 3,6 2,5 3
UGC 8404 13h 19,8m 0s -02° 09′ 0″ +00-34-032 1595 1,0 0,7 115 SB 14,2 0,9 0,7
UGC 8405 13h 20,0m 0s +20° 34′ 0″ +04-32-000 0125 1,0 0,15 57 17,0 0,7 0,2
UGC 8406 13h 20,3m 0s +17° 56′ 0″ +03-34-020 0080 1,1 0,25 97 S 15,6 0,9 0,2 7
UGC 8407 13h 20,4m 0s +19° 57′ 0″ +03-34-021 0080 1,2 0,15 49 Sc 15,7 1,1 0,15 7
UGC 8408 13h 20,5m 0s +14° 13′ 0″ +02-34-010 1420 1,6 0,7 97 SBc 14,8 1,3 0,6 5
UGC 8409 13h 20,6m 0s +23° 34′ 0″ +04-32-009 0125 2,6 1,1 80 15,4 1,7 1,0 5
UGC 8410 13h 20,6m 0s +27° 15′ 0″ +05-32-009 0131 2,3 0,7 40 Sc 13,7 1,9 0,7 6
UGC 8411 13h 20,6m 0s +28° 35′ 0″ +05-32-010 0131 2,2 1,0 154 SBc? 14,5 2,2 1,0 5
UGC 8412 13h 20,6m 0s +35° 24′ 0″ +06-29-085 0110 1,1 0,25 82 Sc 16,0 1,0 0,3 6
UGC 8413 13h 20,9m 0s +06° 39′ 0″ +01-34-019 1561 0,9 0,8 100 Sc 14,4 0,9 0,8 1
UGC 8414 13h 21,0m 0s +84° 42′ 0″ +14-06-022 1340 1,5 0,4 140 17,0 1,5 0,4
UGC 8415 13h 21,0m 0s +43° 20′ 0″ +07-28-005 0154 1,4 1,2 Sc 13,5 1,3 1,1 1
UGC 8416 13h 21,2m 0s +52° 55′ 0″ +09-22-055 0675 1,5 0,55 DBLSYS 15,6
UGC 8417 13h 21,4m 0s +13° 58′ 0″ +02-34-000 1420 1,1 0,2 174 Sb-c 15,6 1,1 0,2 6
UGC 8418 13h 21,4m 0s +30° 49′ 0″ +05-32-000 0131 1,1 0,10 147 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 8419 13h 21,4m 0s +31° 50′ 0″ +05-32-013 0131 2,3 1,7 75 E 13,9 2,5 1,8
UGC 8420 13h 21,4m 0s +70° 47′ 0″ +12-13-005 1341 1,3 0,8 150 S+COMP 13,2 +3000 1,3 0,8 4
UGC 8421 13h 21,5m 0s +09° 58′ 0″ +02-34-011 1420 1,9 1,4 170 Sb 13,5 2,0 1,4 3
UGC 8422 13h 21,6m 0s +31° 15′ 0″ +05-32-014 0131 2,2 0,35 81 Sa 14,4 2,1 0,35 7
UGC 8423 13h 21,7m 0s +14° 15′ 0″ +02-34-012 1420 1,7 1,4 10 E 13,3 1,7 1,4
UGC 8424 13h 21,7m 0s +22° 58′ 0″ +04-32-010 0125 1,0 0,5 140 S 15,7 0,8 0,5 5
UGC 8425 13h 21,8m 0s +15° 52′ 0″ +03-34-023 0080 1,4 0,2 151 S 15,6 1,2 0,2 7
UGC 8426 13h 21,9m 0s +31° 36′ 0″ +05-32-000 0131 1,5 0,25 6 SB?c 15,3 1,5 0,25 7
UGC 8427 13h 22,0m 0s +06° 47′ 0″ +01-34-020 1561 1,5 0,8 15 S 14,7 1,3 0,8 4
UGC 8428 13h 22,0m 0s +14° 21′ 0″ +02-34-014 1420 1,2 0,8 75 SB0 14,3 1,5 1,1 3
UGC 8429 13h 22,0m 0s +17° 21′ 0″ +03-34-000 0080 1,0 0,10 178 Sc 15,6 1,0 0,10 7
UGC 8430 13h 22,0m 0s +42° 04′ 0″ +07-28-007 0154 1,3 0,9 35 Sc 16,0 1,2 0,7 3
UGC 8431 13h 22,1m 0s +33° 06′ 0″ +06-30-001 0116 1,0 0,7 100 S0-a 15,6 1,0 0,7 3
UGC 8432 13h 22,1m 0s +36° 10′ 0″ +06-30-002 0116 1,1 0,4 104 S 15,3 0,9 0,35 6
UGC 8433 13h 22,6m 0s +36° 38′ 0″ +06-30-004 0116 1,5 1,1 80 S0 13,9 1,4 1,0
UGC 8434 13h 22,7m 0s +70° 48′ 0″ +12-13-006 1341 1,0 0,12 155 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 8435 13h 22,8m 0s +36° 40′ 0″ +06-30-006 0116 1,0 0,7 5 S0 14,0 1,0 0,6
UGC 8436 13h 22,8m 0s +63° 21′ 0″ +11-16-018 0717 1,1 1,0 Sc 15,1 1,1 1,0 1
UGC 8437 13h 22,9m 0s +18° 43′ 0″ +03-34-029 0080 1,0 0,25 65 Sa 15,0 1,0 0,25 7
UGC 8438 13h 23,0m 0s +16° 27′ 0″ +03-34-030 0080 1,0 0,4 81 S0 15,7 0,9 0,4 6
UGC 8439 13h 23,0m 0s +43° 31′ 0″ +07-28-009 0154 2,3 1,8 90 S 13,6 1,2 0,9
UGC 8440 13h 23,4m 0s +36° 39′ 0″ +06-30-008 0116 1,0 0,6 SBc 16,5 0,9 0,5
UGC 8441 13h 23,5m 0s +58° 05′ 0″ +10-19-070 0704 3,5 2,5 DWRFIR 15,6 2,5 2,5
UGC 8442 13h 23,7m 0s +22° 11′ 0″ +04-32-000 0125 1,0 0,10 125 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 8443 13h 23,8m 0s +02° 21′ 0″ +00-34-033 1595 1,8 1,6 120 12,7 +1115 1,7 1,5 1
UGC 8444 13h 23,9m 0s +36° 12′ 0″ +06-30-010 0116 1,6 0,9 155 SBb 13,8 1,5 0,9
UGC 8445 13h 24,0m 0s +04° 43′ 0″ +01-34-000 1561 1,0 0,2 74 S 15,3 0,8 0,15 6
UGC 8446 13h 24,0m 0s +51° 35′ 0″ +09-22-060 0675 1,0 0,6 163 Sc 15,7 0,8 0,6 4
UGC 8447 13h 24,2m 0s +36° 16′ 0″ +06-30-011 0116 1,4 1,4 Sc 14,9 1,1 0,9 1
UGC 8448 13h 24,3m 0s +20° 13′ 0″ +03-34-033 0080 1,1 0,9 45 Sb/Sc 14,9 1,0 0,9 2
UGC 8449 13h 24,4m 0s +43° 01′ 0″ +07-28-010 0154 1,4 0,5 165 16,0 1,3 0,4 6
UGC 8450 13h 24,5m 0s +10° 14′ 0″ +02-34-000 1420 1,1 0,9 DWRFIR 17,0 0,9 0,7
UGC 8451 13h 24,6m 0s +32° 28′ 0″ +05-32-019 0131 1,8 1,0 65 Sc 14,6 1,7 0,8 5
UGC 8452 13h 24,7m 0s +15° 21′ 0″ +03-34-035 0080 0,7 0,6 S0 14,1 0,8 0,7 1
UGC 8453 13h 24,9m 0s +53° 01′ 0″ +09-22-062 0675 1,1 0,7 10 E 14,9 1,1 0,7
UGC 8454 13h 25,0m 0s +84° 47′ 0″ +14-06-024 1340 2,5 0,5 DBLSYS 15,6
UGC 8455 13h 25,0m 0s +32° 17′ 0″ +05-32-021 0131 1,6 1,1 SBa 14,4 1,6 1,3 2
UGC 8456 13h 25,1m 0s +15° 26′ 0″ +03-34-000 0080 1,5 0,15 101 Sc 15,7 1,3 0,15 7
UGC 8457 13h 25,1m 0s +21° 09′ 0″ +04-32-000 0125 1,2 0,20 38 Sb-c 15,6 1,3 0,20 7
UGC 8458 13h 25,2m 0s +55° 45′ 0″ +09-22-063 0675 1,0 1,0 SBb 14,6 +4800 1,0 0,9 1
UGC 8459 13h 25,3m 0s +18° 02′ 0″ +03-34-038 0080 1,4 1,3 SB?a-b 13,8 1,3 1,3 1
UGC 8460 13h 25,7m 0s +03° 15′ 0″ +01-34-022 1561 1,5 0,4 162 Sc 15,2 1,3 0,3 6
UGC 8461 13h 25,8m 0s +34° 35′ 0″ +06-30-012 0116 1,8 1,1 PECULR 16,0 2,1 1,3
UGC 8462 13h 25,8m 0s +55° 04′ 0″ +09-22-064 0675 1,2 0,35 87 Sa-b 15,7 1,2 0,35 6
UGC 8463 13h 25,9m 0s +32° 17′ 0″ +05-32-026 0131 2,4 0,35 67 Sb 14,3 2,3 0,35 7
UGC 8464 13h 26,0m 0s +30° 17′ 0″ +05-32-000 0131 1,2 0,12 70 Sc 17,0 0,9 0,12 7
UGC 8465 13h 26,0m 0s +46° 56′ 0″ +08-25-004 1593 2,1 0,7 103 Sc 14,7 2,1 0,7 6
UGC 8466 13h 26,1m 0s +31° 05′ 0″ +05-32-028 0131 1,3 0,6 125 Sb-c 15,5 1,1 0,6
UGC 8467 13h 26,1m 0s +63° 01′ 0″ +11-16-019 0717 1,0 0,8 15 SBb 14,9 1,0 0,8 2
UGC 8468 13h 26,3m 0s +46° 51′ 0″ +08-25-005 1593 1,0 1,0 E? 13,5 +2404 1,2 1,2
UGC 8469 13h 26,5m 0s +10° 18′ 0″ +02-34-000 1420 1,0 0,25 36 Sc-IRR 15,6 0,9 0,2 6
UGC 8470 13h 26,5m 0s +47° 12′ 0″ +08-25-007 1593 1,9 0,4 105 SBc 15,4 1,8 0,3 6
UGC 8471 13h 26,6m 0s +38° 50′ 0″ +07-28-016 0154 1,3 0,6 13 S 15,0 1,1 0,4 6
UGC 8472 13h 26,7m 0s +11° 32′ 0″ +02-34-000 1420 1,0 0,3 45 S0 15,3 1,0 0,4 6
UGC 8473 13h 26,9m 0s -00° 08′ 0″ +00-34-000 1595 1,1 0,4 2 DWARF 17,0 0,9 0,3
UGC 8474 13h 26,9m 0s +01° 10′ 0″ +00-34-000 1595 1,0 1,0 DWARF 18,
UGC 8475 13h 26,9m 0s +11° 16′ 0″ +02-34-018 1420 3,7 2,0 160 Sc 13,7 3,0 1,7 4
UGC 8476 13h 26,9m 0s +12° 00′ 0″ +02-34-020 1420 1,1 0,8 10 E-S0 14,7 1,1 0,9
UGC 8477 13h 26,9m 0s +17° 19′ 0″ +03-34-041 0080 3,3 1,9 103 Sc 12,7 3,2 1,8 4
UGC 8478 13h 27,0m 0s +11° 53′ 0″ +02-34-022 1420 1,1 0,7 95 S0-a 15,0 1,3 0,7 4
UGC 8479 13h 27,0m 0s +17° 05′ 0″ +03-34-042 0080 1,5 1,0 25 S0? 14,3 1,7 1,3
UGC 8480 13h 27,2m 0s +53° 20′ 0″ +09-22-069 0675 1,8 1,1 145 S 14,3 1,8 1,0 4
UGC 8481 13h 27,3m 0s -00° 02′ 0″ +00-34-000 1595 1,0 0,4 123 Sc 16,5 1,0 0,3 6
UGC 8482 13h 27,3m 0s +26° 40′ 0″ +05-32-000 0131 1,0 0,2 70 S 15,7 1,0 0,18 6
UGC 8483 13h 27,3m 0s +30° 02′ 0″ +05-32-000 0131 1,0 1,0 S 15,5 0,9 0,9 1
UGC 8484 13h 27,3m 0s +32° 40′ 0″ +06-30-016 0116 1,1 0,45 145 SBb 15,1 1,1 0,45 6
UGC 8485 13h 27,5m 0s -01° 28′ 0″ +00-34-039 1595 2,0 1,0 122 S 13,6 2,2 0,8 5
UGC 8486 13h 27,5m 0s +11° 20′ 0″ +02-34-000 1420 1,2 0,5 155 Sc 15,6 0,9 0,4 5
UGC 8487 13h 27,6m 0s -01° 25′ 0″ +00-34-041 1595 2,2 1,2 135 Sb 13,7 2,2 1,2 4
UGC 8488 13h 27,6m 0s +13° 41′ 0″ +02-34-025 1420 1,9 0,7 58 Sb 14,7 1,9 0,6 6
UGC 8489 13h 27,6m 0s +45° 39′ 0″ +08-25-011 1593 2,3 0,7 106 15,2 1,8 0,7 6
UGC 8490 13h 27,7m 0s +58° 40′ 0″ +10-19-078 0704 5,3 3,3 5 11,7 5,3 3,0 4
UGC 8491 13h 27,7m 0s +63° 10′ 0″ +11-17-002 1428 1,0 0,2 165 IRR 16,5 1,1 0,1 7
UGC 8492 13h 27,8m 0s +31° 39′ 0″ +05-32-030 0131 1,0 0,9 COMPACT 15,0 0,8 0,8
UGC 8493 13h 27,8m 0s +47° 27′ 0″ +08-25-012 1593 9,0 7,5 Sc 8,8 +445 9,0 8,0 1
UGC 8494 13h 27,9m 0s +47° 31′ 0″ +08-25-014 1593 7,0 5,0 10,6 +527 8,0 7,
UGC 8495 13h 27,9m 0s +51° 10′ 0″ +09-22-073 0675 1,0 0,5 76 15,7 0,6 0,4
UGC 8496 13h 28,0m 0s +31° 35′ 0″ +05-32-031 0131 1,3 0,7 MLTSYS 14,9
UGC 8497 13h 28,1m 0s +30° 17′ 0″ +05-32-032 0131 1,1 0,7 65 S 15,1 1,1 0,6
UGC 8498 13h 28,1m 0s +31° 53′ 0″ +05-32-033 0131 2,8 0,9 3 Sb 14,2 2,4 0,9 6
UGC 8499 13h 28,1m 0s +46° 56′ 0″ +08-25-015 1593 2,0 1,7 E 13,2 +2499 2,2 1,8
UGC 8500 13h 28,2m 0s +18° 24′ 0″ +03-34-043 0080 1,0 0,8 SB:b 13,7 1,1 0,9 1

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]