Zoznam UGC objektov 9001 – 9500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 9001 do 9500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 9001 14h 02,4m 0s +11° 02′ 0″ +02-36-32b 1051 1,1 0,4 SB 15,1 1,0 0,4
UGC 9002 14h 02,4m 0s +12° 58′ 0″ +02-36-034 1051 1,3 1,1 SB 15,3 1,1 0,8
UGC 9003 14h 02,4m 0s +35° 47′ 0″ +06-31-067 0106 1,4 0,7 25 S0 15,4 1,0 0,5 5
UGC 9004 14h 02,5m 0s +12° 07′ 0″ +02-36-036 1051 1,2 1,0 175 S0 14,2 1,5 1,3 1
UGC 9005 14h 02,5m 0s +13° 22′ 0″ +02-36-037 1051 1,1 1,0 10 S0 14,5 1,3 1,1 1
UGC 9006 14h 02,6m 0s +00° 10′ 0″ +00-36-000 1424 1,3 0,7 90 S 15,3 1,1 0,6 4
UGC 9007 14h 02,6m 0s +09° 35′ 0″ +02-36-000 1051 1,0 0,8 70 15,6 0,9 0,8 2
UGC 9008 14h 02,6m 0s +11° 15′ 0″ +02-36-000 1051 1,1 1,1 Sc 15,3 1,1 1,1 1
UGC 9009 14h 02,7m 0s +16° 00′ 0″ +03-36-045 0081 1,0 0,3 171 S 15,7 0,9 0,2 6
UGC 9010 14h 03,0m 0s +31° 02′ 0″ +05-33-049 0086 1,0 0,8 115 Sc 15,7 0,9 0,8 2
UGC 9011 14h 03,0m 0s +55° 08′ 0″ +09-23-031 1409 2,2 1,7 160 S0 12,5 +2044 2,1 1,7 2
UGC 9012 14h 03,2m 0s +31° 00′ 0″ +05-33-050 0086 1,1 0,6 90 S0 15,5 1,1 0,7
UGC 9013 14h 03,2m 0s +53° 54′ 0″ +09-23-032 1409 6,5 5,3 S(c) 11,9 +247 3,6 3,6
UGC 9014 14h 03,3m 0s +35° 10′ 0″ +06-31-068 0106 1,2 0,2 63 S 15,7 1,2 0,2 7
UGC 9015 14h 03,5m 0s +09° 16′ 0″ +02-36-000 1051 1,2 0,9 S 15,2 1,1 0,9 2
UGC 9016 14h 03,5m 0s +55° 59′ 0″ +09-23-033 1409 2,1 0,45 166 Sa? 13,4 1,9 0,45 7
UGC 9017 14h 03,7m 0s +09° 36′ 0″ +02-36-040 1051 1,2 0,5 49 S 14,1 1,1 0,4 6
UGC 9018 14h 03,8m 0s +54° 42′ 0″ +09-23-034 1409 1,9 1,4 95 Sc-IRR 14,5 1,7 1,3 3
UGC 9019 14h 03,9m 0s +20° 22′ 0″ +03-36-046 0081 1,0 0,45 25 Sb-c 15,4 0,9 0,4 6
UGC 9020 14h 04,0m 0s +06° 16′ 0″ +01-36-019 0096 2,6 0,4 63 Sb 14,5 2,6 0,4 7
UGC 9021 14h 04,1m 0s +12° 57′ 0″ +02-36-000 1051 1,2 0,2 84 Sc 15,7 1,2 0,2 6
UGC 9022 14h 04,1m 0s +36° 01′ 0″ +06-31-069 0106 1,8 1,8 15,1 1,5 1,5 1
UGC 9023 14h 04,4m 0s +09° 34′ 0″ +02-36-000 1051 1,2 0,5 157 Sc 15,4 1,0 0,5 6
UGC 9024 14h 04,4m 0s +22° 16′ 0″ +04-33-000 0068 2,3 2,2 S 16,0 2,0 2,0 2
UGC 9025 14h 04,5m 0s +12° 48′ 0″ +02-36-000 1051 1,1 0,7 75 Sb/SBc 15,3 1,0 0,6 4
UGC 9026 14h 04,5m 0s +50° 39′ 0″ +09-23-035 1409 1,7 1,0 0 Sc? 12,6 +1720 1,6 0,9
UGC 9027 14h 04,6m 0s +10° 53′ 0″ +02-36-000 1051 1,0 0,2 121 S 15,4 0,8 0,2 6
UGC 9028 14h 04,7m 0s +67° 49′ 0″ +11-17-020 1428 1,0 0,9 16,5 0,9 0,9 1
UGC 9029 14h 04,9m 0s +50° 59′ 0″ +09-23-039 1409 1,8 1,3 115 E 13,5 +2025 1,7 1,2
UGC 9030 14h 05,2m 0s +09° 56′ 0″ +02-36-000 1051 1,1 0,15 179 Sb-c 15,6 1,0 0,15 7
UGC 9031 14h 05,2m 0s +15° 06′ 0″ +03-36-053 0081 1,1 0,2 40 S 15,5 1,1 0,20 7
UGC 9032 14h 05,4m 0s +56° 47′ 0″ +10-20-073 0705 1,0 0,5 2 Sb-c 15,0 0,9 0,5 5
UGC 9033 14h 05,5m 0s +55° 15′ 0″ +09-23-037 1409 2,7 2,0 170 S0 12,4 +1985 2,7 2,0 2
UGC 9034 14h 05,6m 0s -01° 28′ 0″ +00-36-019 1424 1,2 1,1 Sb 14,7 0,9 0,9 1
UGC 9035 14h 05,7m 0s +30° 07′ 0″ +05-33-052 0086 1,5 1,1 135 SBb 15,2 1,2 0,9 3
UGC 9036 14h 05,7m 0s +55° 20′ 0″ +09-23-038 1409 1,5 0,9 80 Sc-IRR 14,0 1,5 0,9 4
UGC 9037 14h 06,0m 0s +07° 18′ 0″ +01-36-020 0096 1,8 0,9 67 Sc 14,5 1,5 0,8 5
UGC 9038 14h 06,0m 0s +09° 10′ 0″ +02-36-043 1051 1,2 0,9 88 S0 14,2 1,2 0,9
UGC 9039 14h 06,0m 0s +72° 23′ 0″ +12-13-030 1341 1,6 0,12 176 Sc 16,0 1,6 0,12 7
UGC 9040 14h 06,1m 0s -00° 55′ 0″ +00-36-020 1424 1,3 0,6 172 S0-a 14,1 1,5 0,7 5
UGC 9041 14h 06,1m 0s +12° 03′ 0″ +02-36-044 1051 1,2 0,6 50 SBa 14,9 1,1 0,6 5
UGC 9042 14h 06,1m 0s +35° 58′ 0″ +06-31-071 0106 1,0 0,8 165 16,5 0,9 0,8
UGC 9043 14h 06,3m 0s +16° 20′ 0″ +03-36-056 0081 1,1 0,8 93 S0 14,9 1,1 0,8
UGC 9044 14h 06,6m 0s +14° 33′ 0″ +03-36-058 0081 1,1 0,6 165 S 14,6 1,1 0,6 5
UGC 9045 14h 06,6m 0s +35° 51′ 0″ +06-31-073 0106 1,2 1,1 15,5 0,9 0,8
UGC 9046 14h 06,6m 0s +48° 13′ 0″ +08-26-000 0120 1,2 0,8 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 9047 14h 06,6m 0s +55° 32′ 0″ +09-23-040 1409 1,2 0,7 35 SBb 15,5 1,0 0,4 4
UGC 9048 14h 06,7m 0s +33° 46′ 0″ +06-31-072 0106 1,5 0,3 63 Sb-c 15,6 1,7 0,25 6
UGC 9049 14h 06,7m 0s +60° 28′ 0″ +10-20-074 0705 1,1 0,45 32 Sb 15,6 0,9 0,4 6
UGC 9050 14h 06,8m 0s +51° 22′ 0″ +09-23-000 1409 1,3 1,3 DWARF 17,0 1,0 0,6
UGC 9051 14h 06,8m 0s +55° 09′ 0″ +09-23-045 1409 1,3 0,7 40 16,5 1,2 0,5
UGC 9052 14h 07,0m 0s +76° 10′ 0″ +13-10-016 1374 1,1 1,1 Sc 15,4 1,1 1,1 1
UGC 9053 14h 07,1m 0s +15° 04′ 0″ +03-36-061 0081 1,1 0,7 172 SBa-b 14,5 1,1 0,7 4
UGC 9054 14h 07,3m 0s +10° 06′ 0″ +02-36-000 1051 1,0 0,4 50 SB 15,3 0,8 0,4
UGC 9055 14h 07,5m 0s +15° 06′ 0″ +03-36-062 0081 1,0 0,7 20 SBb 15,0 0,9 0,6 3
UGC 9056 14h 07,5m 0s +49° 16′ 0″ +08-26-005 0120 1,1 0,2 143 PECULR 14,4 0,9 0,2 7
UGC 9057 14h 07,6m 0s -02° 20′ 0″ +00-36-023 1424 3,0 1,0 173 14,4 3,0 1,0 6
UGC 9058 14h 07,6m 0s +17° 47′ 0″ +03-36-065 0081 2,3 1,8 5 E 13,4 2,5 2,0
UGC 9059 14h 07,6m 0s +17° 56′ 0″ +03-36-066 0081 1,1 1,1 S0 14,6 1,3 1,2 1
UGC 9060 14h 07,6m 0s +55° 31′ 0″ +09-23-044 1409 1,0 0,8 45 Sc 16,0 0,9 0,7 2
UGC 9061 14h 07,7m 0s +17° 58′ 0″ +03-36-068 0081 6,0 5,5 120 SBa/SBb 14,3 4,5 3,5 1
UGC 9062 14h 07,7m 0s +18° 36′ 0″ +03-36-070 0081 1,9 0,4 35 Sb 14,5 1,9 0,4 6
UGC 9063 14h 07,8m 0s +05° 49′ 0″ +01-36-000 0096 1,3 0,5 22 16,0 1,3 0,5 6
UGC 9064 14h 08,0m 0s +16° 35′ 0″ +03-36-071 0081 1,2 0,15 10 Sb 15,6 1,1 0,2 7
UGC 9065 14h 08,2m 0s +19° 51′ 0″ +03-36-074 0081 1,8 0,4 150 S 13,7 1,8 0,3 6
UGC 9066 14h 08,2m 0s +46° 41′ 0″ +08-26-006 0120 1,2 0,1 134 Sc 16,5 1,0 0,1 7
UGC 9067 14h 08,3m 0s +15° 27′ 0″ +03-36-076 0081 1,6 0,7 12 Sa-b 14,7 1,4 0,5 6
UGC 9068 14h 08,3m 0s +48° 33′ 0″ +08-26-007 0120 1,7 1,0 160 16,0 1,7 1,0 4
UGC 9069 14h 08,4m 0s +39° 07′ 0″ +07-29-048 1386 1,4 0,9 75 SBb 15,1 1,3 0,8
UGC 9070 14h 08,4m 0s +48° 47′ 0″ +08-26-008 0120 1,0 0,9 E 14,5 1,0 0,9
UGC 9071 14h 08,4m 0s +54° 27′ 0″ +09-23-046 1409 2,2 0,45 37 Sc 15,1 2,0 0,4 6
UGC 9072 14h 08,5m 0s +06° 36′ 0″ +01-36-022 0096 1,6 1,0 78 S 13,9 1,5 0,9 4
UGC 9073 14h 08,7m 0s +25° 44′ 0″ +04-32-042 0068 1,7 1,3 135 Sc 14,8 1,6 1,1 1
UGC 9074 14h 08,7m 0s +36° 08′ 0″ +06-31-076 0106 1,1 0,8 150 14,5 1,2 0,8 3
UGC 9075 14h 08,8m 0s +25° 56′ 0″ +04-33-043 0068 1,0 0,8 120 E-S0 15,0 1,3 0,9
UGC 9076 14h 08,8m 0s +38° 59′ 0″ +07-29-049 1386 1,3 0,7 115 S 16,0 1,0 0,6 5
UGC 9077 14h 08,8m 0s +40° 00′ 0″ +07-29-050 1386 1,0 0,25 86 S 14,9 1,0 0,25 6
UGC 9078 14h 08,9m 0s +17° 44′ 0″ +03-36-077 0081 1,5 1,1 20 SBa 14,6 1,5 1,1 3
UGC 9079 14h 09,0m 0s -00° 55′ 0″ +00-36-026 1424 4,5 0,8 172 Sc 13,4 4,0 0,7 6
UGC 9080 14h 09,0m 0s +59° 35′ 0″ +10-20-082 0705 1,3 0,2 42 Sc 15,7 1,2 0,2 7
UGC 9081 14h 09,5m 0s +39° 53′ 0″ +07-29-051 1386 1,7 1,1 60 Sa 13,9 1,3 1,0 3
UGC 9082 14h 09,6m 0s +27° 21′ 0″ +05-33-054 0086 1,0 0,8 170 S0-a 15,0 1,1 0,9 2
UGC 9083 14h 09,6m 0s +50° 27′ 0″ +08-26-009 0120 1,0 0,8 75 15,1 1,0 0,8
UGC 9084 14h 09,7m 0s +08° 54′ 0″ +02-36-046 1051 1,1 0,9 5 Sb 14,9 1,1 1,0 2
UGC 9085 14h 09,9m 0s +16° 04′ 0″ +03-36-081 0081 1,4 1,1 130 Sb/SBc 13,9 1,3 1,1 2
UGC 9086 14h 09,9m 0s +16° 07′ 0″ +03-36-082 0081 1,1 0,4 80 Sc-IRR 15,5 1,0 0,4 6
UGC 9087 14h 09,9m 0s +18° 32′ 0″ +03-36-083 0081 1,0 0,7 30 S0? 14,9 1,1 0,7
UGC 9088 14h 09,9m 0s +38° 25′ 0″ +06-31-078 0106 2,5 0,7 65 S0-a 14,8 2,3 0,7 6
UGC 9089 14h 10,0m 0s +11° 29′ 0″ +02-36-047 1051 1,1 0,4 52 S 14,9 1,0 0,4 6
UGC 9090 14h 10,0m 0s +18° 39′ 0″ +03-86-085 0081 1,0 0,8 70 E-S0 14,9 1,0 0,8
UGC 9091 14h 10,0m 0s +30° 09′ 0″ +05-34-000 0070 1,0 0,10 30 Sc 16,5 0,9 0,10 7
UGC 9092 14h 10,1m 0s +13° 32′ 0″ +02-36-048 1051 1,0 0,7 130 SBa 14,1 0,9 0,7 3
UGC 9093 14h 10,2m 0s +12° 16′ 0″ +02-36-000 1051 1,0 0,3 162 Sc 15,7 0,7 0,2 6
UGC 9094 14h 10,2m 0s +24° 53′ 0″ +04-34-002 0061 2,1 1,3 S0 15,2 2,0 1,4
UGC 9095 14h 10,2m 0s +78° 50′ 0″ +13-10-000 1374 1,0 0,4 DBLSYS 14,5
UGC 9096 14h 10,5m 0s +39° 32′ 0″ +07-29-052 1386 1,5 0,8 108 Sa-b 13,7 1,5 0,8 5
UGC 9097 14h 10,5m 0s +50° 36′ 0″ +08-26-013 0120 1,8 1,1 66 Sb 13,3 1,7 0,9 4
UGC 9098 14h 10,6m 0s +45° 55′ 0″ +08-26-011 0120 1,2 0,5 DBLSYS 14,1
UGC 9099 14h 10,8m 0s +20° 40′ 0″ +04-34-005 0061 1,9 1,1 115 S0 14,1 2,3 1,3 4
UGC 9100 14h 10,8m 0s +35° 56′ 0″ +06-31-079 0106 1,1 0,8 125 S0-a 15,0 1,2 0,9 3
UGC 9101 14h 11,0m 0s +27° 15′ 0″ +05-34-001 0070 2,1 1,1 145 Sb 14,7 1,7 1,0 5
UGC 9102 14h 11,2m 0s +07° 54′ 0″ +01-36-023 0096 2,3 1,0 DBLSYS 14,5
UGC 9103 14h 11,2m 0s +08° 27′ 0″ +01-36-000 0096 1,1 0,2 162 S 16,5 1,2 0,3 6
UGC 9104 14h 11,2m 0s +12° 44′ 0″ +02-36-056 1051 1,0 0,8 S 14,4 0,7 0,6 2
UGC 9105 14h 11,6m 0s +44° 06′ 0″ +07-29-054 1386 1,2 0,8 145 S 15,1 0,9 0,8
UGC 9106 14h 11,7m 0s +26° 09′ 0″ +04-34-000 0061 1,1 0,15 165 Sb-c 15,7 1,0 0,15 6
UGC 9107 14h 11,7m 0s +31° 48′ 0″ +05-34-004 0070 1,2 0,7 SBb 15,5 1,2 0,7
UGC 9108 14h 11,8m 0s +03° 12′ 0″ +01-36-000 0096 1,2 0,5 TRPSYS 15,6
UGC 9109 14h 11,8m 0s +12° 34′ 0″ +02-36-000 1051 1,0 0,3 165 DBLSYS 15,5 6
UGC 9110 14h 11,8m 0s +15° 51′ 0″ +03-36-088 0081 2,0 0,7 17 SBb 14,0 2,3 0,7 6
UGC 9111 14h 11,9m 0s +07° 45′ 0″ +01-36-025 0096 2,1 1,2 75 Sa 14,6 2,1 1,3 4
UGC 9112 14h 11,9m 0s +47° 53′ 0″ +08-26-016 0120 1,2 0,3 142 S 15,0 1,0 0,25 6
UGC 9113 14h 12,1m 0s +35° 39′ 0″ +06-31-080 0106 2,3 0,6 58 S 15,7 1,8 0,5 7
UGC 9114 14h 12,3m 0s +03° 21′ 0″ +00-36-027 0096 1,3 1,1 E 14,4 1,3 1,1
UGC 9115 14h 12,3m 0s +58° 00′ 0″ +10-20-085 0705 2,0 0,2 136 Sb-c 14,2 1,7 0,2 7
UGC 9116 14h 12,4m 0s +15° 23′ 0″ +03-36-089 0081 1,8 0,35 50 Sb 14,1 1,9 0,4 6
UGC 9117 14h 12,5m 0s +14° 21′ 0″ +02-36-059 1051 2,0 1,0 7 Sa 14,3 1,3 0,8 5
UGC 9118 14h 12,6m 0s +03° 20′ 0″ +01-36-000 0096 1,2 0,35 88 Sa-b 16,0 1,2 0,3 7
UGC 9119 14h 12,6m 0s +25° 33′ 0″ +04-34-008 0061 4,7 1,4 99 Sc 13,4 4,5 1,1 6
UGC 9120 14h 12,7m 0s +05° 03′ 0″ +01-36-028 0096 1,1 0,8 0 Sc 14,6 1,2 0,9 3
UGC 9121 14h 12,8m 0s +15° 58′ 0″ +03-36-091 0081 1,6 0,7 140 Sb-c 14,8 1,7 0,8 6
UGC 9122 14h 12,9m 0s +04° 38′ 0″ +01-36-030 0096 0,7 0,6 14,3 0,7 0,7
UGC 9123 14h 12,9m 0s +36° 42′ 0″ +06-31-083 0106 1,2 0,8 16,5 1,0 1,0
UGC 9124 14h 13,2m 0s +14° 31′ 0″ +03-36-096 0081 1,2 0,7 23 S0 14,1 1,3 0,8 7
UGC 9125 14h 13,2m 0s +45° 50′ 0″ +08-26-017 0120 1,2 0,6 120 S 14,8 1,0 0,5 5
UGC 9126 14h 13,3m 0s +16° 46′ 0″ +03-36-098 0081 1,8 1,6 DWARF 16,0 1,8 1,5
UGC 9127 14h 13,4m 0s +36° 27′ 0″ +06-31-085 0106 6,2 0,7 115 Sc 12,9 +3781 6,0 0,6 7
UGC 9128 14h 13,6m 0s +23° 17′ 0″ +04-34-009 0061 1,8 1,6 DWRFIR 15,3 1,8 1,6
UGC 9129 14h 13,7m 0s +40° 20′ 0″ +07-29-055 1386 1,1 0,2 107 Sc-c 16,0 1,0 0,2 7
UGC 9130 14h 13,8m 0s +23° 15′ 0″ +04-34-010 0061 1,0 0,9 DBLSYS 16,0
UGC 9131 14h 13,8m 0s +63° 57′ 0″ +11-17-000 1428 1,7 0,3 160 Sc 16,5 1,3 0,2 7
UGC 9132 14h 13,9m 0s +33° 57′ 0″ +06-31-088 0106 1,0 0,2 77 Sc 16,5 0,9 0,2 6
UGC 9133 14h 14,0m 0s +35° 34′ 0″ +06-39-089 0106 3,7 2,0 30 Sb 13,0 3,2 1,8 5
UGC 9134 14h 14,1m 0s +10° 13′ 0″ +02-36-000 1051 1,5 0,6 20 Sc 15,5 1,2 0,5 6
UGC 9135 14h 14,3m 0s +24° 44′ 0″ +04-34-011 0061 1,2 0,5 40 S 15,5 1,1 0,5 6
UGC 9136 14h 14,3m 0s +39° 44′ 0″ +07-29-057 1386 1,0 1,0 SBa 14,5 1,0 0,9 1
UGC 9137 14h 14,4m 0s +11° 02′ 0″ +02-36-062 1051 1,6 1,6 S0 13,3 2,0 2,0 1
UGC 9138 14h 14,4m 0s +23° 14′ 0″ +04-34-012 0061 1,9 0,2 169 Sc 15,5 1,9 0,2 7
UGC 9139 14h 14,4m 0s +39° 49′ 0″ +07-29-059 1386 0,9 0,7 S? 13,4 0,8 0,6
UGC 9140 14h 15,0m 0s +01° 21′ 0″ +00-36-000 1424 1,1 0,2 107 Sc 16,5 0,9 0,2 6
UGC 9141 14h 15,0m 0s +27° 05′ 0″ +05-34-007 0070 1,5 1,5 S 15,1 1,5 1,4 1
UGC 9142 14h 15,0m 0s +36° 48′ 0″ +06-31-090 0106 1,0 1,0 Sa 13,2 +3165 1,1 1,0 1
UGC 9143 14h 15,0m 0s +36° 48′ 0″ +06-31-091 0106 1,1 0,35 58 Sb-c 13,2 +3175 1,1 0,35 6
UGC 9144 14h 15,0m 0s +42° 55′ 0″ +07-29-061 1386 1,5 1,5 Sc 16,0 1,0 1,0 1
UGC 9145 14h 15,0m 0s +58° 02′ 0″ +10-20-091 0705 1,2 0,3 147 Sc-IRR 14,5 1,4 0,3
UGC 9146 14h 15,3m 0s +56° 07′ 0″ +09-23-000 1409 1,0 0,9 DWARF 17,0 0,3 0,3
UGC 9147 14h 15,7m 0s +01° 07′ 0″ +00-36-033 1424 1,6 1,0 130 Sb-c 14,9 1,1 0,8
UGC 9148 14h 15,7m 0s +07° 48′ 0″ +01-36-035 0096 1,3 1,1 E 14,1 1,8 1,6
UGC 9149 14h 15,7m 0s +25° 22′ 0″ +04-34-013 0061 1,7 1,5 110 Sa 13,1 +4930 1,7 1,5 1
UGC 9150 14h 15,7m 0s +26° 39′ 0″ +05-34-012 0070 1,1 0,8 165 S 14,2 1,1 0,8 3
UGC 9151 14h 15,7m 0s +58° 56′ 0″ +10-20-090 0705 1,4 0,5 133 16,0 1,0 0,4 6
UGC 9152 14h 15,8m 0s +57° 51′ 0″ +10-20-092 0705 1,4 0,2 155 Sb-c 14,6 1,4 0,2 7
UGC 9153 14h 15,9m 0s +11° 25′ 0″ +02-36-064 1051 1,4 0,5 10 Sa 14,8 1,4 0,5 6
UGC 9154 14h 16,0m 0s +13° 06′ 0″ +02-36-065 1051 1,3 0,9 100 S 14,2 1,1 0,8 3
UGC 9155 14h 16,0m 0s +29° 12′ 0″ +05-34-015 0070 1,3 1,2 Sc 15,6 1,0 0,8 1
UGC 9156 14h 16,1m 0s +07° 36′ 0″ +01-36-036 0096 1,5 0,7 120 S0 14,2 1,8 0,8 5
UGC 9157 14h 16,1m 0s +26° 37′ 0″ +05-34-014 0070 1,2 0,8 140 Sb 15,5 1,1 0,7 3
UGC 9158 14h 16,1m 0s +31° 53′ 0″ +05-34-016 0070 1,4 0,5 144 S 14,9 1,4 0,6 6
UGC 9159 14h 16,2m 0s +14° 29′ 0″ +03-36-099 0081 1,1 0,35 108 Sb-c 15,4 1,0 0,3 6
UGC 9160 14h 16,2m 0s +26° 31′ 0″ +05-34-017 0070 1,3 0,25 88 Sa 14,8 1,2 0,3 7
UGC 9161 14h 16,3m 0s +36° 43′ 0″ +06-31-093 0106 2,2 2,0 105 E 12,2 +3195 3,0 2,5
UGC 9162 14h 16,4m 0s +11° 05′ 0″ +02-37-000 0065 1,2 0,45 135 SBb 15,4 1,1 0,45
UGC 9163 14h 16,4m 0s +11° 31′ 0″ +02-37-000 0065 1,3 0,3 75 Sc 15,6 1,2 0,3 6
UGC 9164 14h 16,4m 0s +22° 03′ 0″ +04-34-014 0061 1,1 0,8 PECULR 15,4 0,8 0,6
UGC 9165 14h 16,5m 0s +25° 10′ 0″ +04-34-015 0061 1,5 0,35 54 S 15,3 1,2 0,3 7
UGC 9166 14h 16,9m 0s +25° 02′ 0″ +04-34-017 0061 1,6 0,45 67 SBb 15,0 1,5 0,45 6
UGC 9167 14h 17,2m 0s +17° 52′ 0″ +03-37-002 1417 1,5 0,4 48 Sa 15,3 1,3 0,3 6
UGC 9168 14h 17,2m 0s +18° 06′ 0″ +03-37-001 1417 0,8 0,4 142 S0? 14,5 0,8 0,5
UGC 9169 14h 17,3m 0s +09° 36′ 0″ +02-37-001 0065 4,5 0,8 53 IRR 14,7 3,5 0,7 6
UGC 9170 14h 17,3m 0s +18° 05′ 0″ +03-37-003 1417 0,7 0,4 23 S0 14,4 0,8 0,4
UGC 9171 14h 17,4m 0s +18° 04′ 0″ +03-37-004 1417 1,0 0,15 132 Sb 16,0 0,9 0,18 7
UGC 9172 14h 17,5m 0s +04° 13′ 0″ +01-37-001 1418 4,0 0,9 115 SBb 13,7 4,0 0,9 6
UGC 9173 14h 17,5m 0s +36° 22′ 0″ +06-31-099 0106 1,2 0,9 Sb 15,2 1,1 0,9 2
UGC 9174 14h 17,7m 0s +10° 29′ 0″ +02-37-002 0065 0,7 0,6 14,5 0,7 0,7
UGC 9175 14h 17,8m 0s +04° 09′ 0″ +01-37-002 1418 6,2 2,3 35 SBa 12,0 +1601 6,2 2,3 6
UGC 9176 14h 18,0m 0s +04° 12′ 0″ +01-37-003 1418 2,0 1,6 Sc 14,9 1,6 1,2 1
UGC 9177 14h 18,0m 0s +10° 40′ 0″ +02-37-003 0065 1,4 1,2 Sc 14,9 1,4 1,2 1
UGC 9178 14h 18,1m 0s +52° 08′ 0″ +09-23-064 1409 1,8 0,7 DBLSYS 15,5
UGC 9179 14h 18,2m 0s +56° 57′ 0″ +10-20-094 0705 6,1 4,0 30 Sc 11,7 +304 6,0 3,5 3
UGC 9180 14h 18,3m 0s +35° 25′ 0″ +06-32-002 0127 1,9 1,3 165 Sc 14,7 1,9 1,3
UGC 9181 14h 18,4m 0s +03° 28′ 0″ +01-37-006 1418 1,1 0,8 63 S0? 13,4 +1716 1,1 0,8
UGC 9182 14h 18,4m 0s +22° 10′ 0″ +04-34-019 0061 2,6 0,5 123 Sc 14,7 2,6 0,45 6
UGC 9183 14h 18,5m 0s +03° 30′ 0″ +01-37-007 1418 3,0 2,3 95 E 12,3 +1528 3,3 2,5
UGC 9184 14h 18,5m 0s +06° 26′ 0″ +01-37-008 1418 1,0 1,0 S0 14,5 1,2 1,2 1
UGC 9185 14h 18,5m 0s +15° 13′ 0″ +03-37-006 1417 1,1 0,35 172 S 15,0 0,9 0,30 6
UGC 9186 14h 18,6m 0s +23° 50′ 0″ +04-34-020 0061 1,1 0,3 140 Sa 15,6 1,0 0,25 6
UGC 9187 14h 18,7m 0s +03° 40′ 0″ +01-37-009 1418 3,2 0,9 56 Sb 13,6 3,2 0,9 6
UGC 9188 14h 18,7m 0s +39° 56′ 0″ +07-29-063 1386 2,8 1,7 25 E 13,0 2,3 1,6
UGC 9189 14h 18,7m 0s +71° 50′ 0″ +12-14-001 1442 0,9 0,9 PECULR 13,9 +7800 0,9 0,9
UGC 9190 14h 18,9m 0s +05° 17′ 0″ +01-37-000 1418 1,3 0,5 40 Sb-c 15,3 1,1 0,4 6
UGC 9191 14h 19,0m 0s +30° 13′ 0″ +05-34-024 0070 1,0 0,4 131 S 15,0 1,0 0,35 6
UGC 9192 14h 19,0m 0s +51° 23′ 0″ +09-24-001 0715 1,1 0,3 145 IRR 16,5 1,0 0,2
UGC 9193 14h 19,1m 0s +36° 58′ 0″ +06-32-000 0127 1,0 1,0 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 9194 14h 19,1m 0s +39° 44′ 0″ +07-30-002 0145 1,3 0,6 115 S 15,6 1,0 0,6
UGC 9195 14h 19,2m 0s +24° 10′ 0″ +04-34-022 0061 1,2 0,45 90 Sb 15,5 1,1 0,4 6
UGC 9196 14h 19,3m 0s +13° 27′ 0″ +02-37-004 0065 0,8 0,6 80 14,2 0,8 0,7
UGC 9197 14h 19,3m 0s +35° 29′ 0″ +06-32-005 0127 1,3 1,3 SBa 14,3 1,1 0,9 1
UGC 9198 14h 19,3m 0s +36° 40′ 0″ +06-32-000 0127 1,0 0,15 54 Sb 16,5 0,8 0,15 7
UGC 9199 14h 19,5m 0s +11° 20′ 0″ +02-37-000 0065 1,4 0,20 128 S 15,3 1,4 0,20 7
UGC 9200 14h 19,5m 0s +35° 25′ 0″ +06-32-006 0127 1,8 1,8 S0 13,6 2,0 2,0 1
UGC 9201 14h 19,8m 0s -00° 09′ 0″ +00-37-001 1440 3,5 2,8 140 Sc 12,8 3,5 2,8 2
UGC 9202 14h 19,8m 0s +14° 09′ 0″ +02-37-005 0065 2,7 0,8 162 S0-a 14,0 2,2 0,7 6
UGC 9203 14h 19,9m 0s +40° 13′ 0″ +07-30-003 0145 1,0 0,9 SBb 15,0 1,0 0,9 1
UGC 9204 14h 20,0m 0s +82° 52′ 0″ +14-07-000 1363 1,3 0,1 55 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 9205 14h 20,0m 0s +86° 03′ 0″ +14-07-000 1363 1,2 1,1 17,0 1,2 0,9
UGC 9206 14h 20,0m 0s +15° 18′ 0″ +03-37-010 1417 0,8 0,4 165 PECULR 14,2 0,8 0,4
UGC 9207 14h 20,2m 0s +13° 57′ 0″ +02-37-006 0065 1,4 0,8 DBLSYS 14,5
UGC 9208 14h 20,4m 0s +37° 20′ 0″ +06-32-010 0127 1,2 0,9 100 S0 14,5 1,2 0,9 2
UGC 9209 14h 20,5m 0s +40° 33′ 0″ +07-30-004 0145 1,5 1,0 50 S0 14,3 1,5 1,0 3
UGC 9210 14h 20,5m 0s +50° 45′ 0″ +09-24-002 0715 1,4 0,7 166 Sa 13,5 1,4 0,7 5
UGC 9211 14h 20,6m 0s +45° 37′ 0″ +08-26-029 0120 2,5 2,0 DWRFIR 15,7 2,0 2,
UGC 9212 14h 20,7m 0s +18° 30′ 0″ +03-37-011 1417 1,1 0,6 120 S0 14,7 1,3 0,8
UGC 9213 14h 20,7m 0s +38° 13′ 0″ +06-32-013 0127 2,0 0,8 160 Sb 15,0 2,0 0,8 6
UGC 9214 14h 20,8m 0s +33° 04′ 0″ +06-32-014 0127 0,9 0,5 35 SBa 14,5 0,9 0,6 4
UGC 9215 14h 20,9m 0s +01° 57′ 0″ +00-37-002 1440 2,5 1,3 165 SBc 13,6 2,3 1,3 5
UGC 9216 14h 21,0m 0s +40° 39′ 0″ +07-30-007 0145 2,0 2,0 Sc 15,1 2,0 2,0 1
UGC 9217 14h 21,1m 0s +40° 36′ 0″ +07-30-008 0145 1,4 1,4 S0 14,0 1,4 1,4 1
UGC 9218 14h 21,3m 0s +06° 48′ 0″ +01-37-010 1418 1,5 0,6 160 Sb 14,7 1,5 0,6 6
UGC 9219 14h 21,3m 0s +42° 00′ 0″ +07-30-009 0145 3,0 1,7 95 IRR 14,3 2,9 1,7
UGC 9220 14h 21,5m 0s +14° 52′ 0″ +03-37-013 1417 1,4 1,4 S 11,9 1,4 1,3 1
UGC 9221 14h 21,6m 0s +34° 14′ 0″ +06-32-018 0129 0,9 0,8 S 14,4 0,9 0,9 1
UGC 9222 14h 21,7m 0s +34° 15′ 0″ +06-32-019 0127 1,0 0,25 40 S 15,1 1,0 0,25 6
UGC 9223 14h 21,7m 0s +40° 15′ 0″ +07-30-010 0145 1,0 0,4 171 S0 14,7 1,1 0,35 7
UGC 9224 14h 21,8m 0s +34° 57′ 0″ +06-32-000 0127 1,0 0,10 37 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 9225 14h 21,9m 0s +08° 30′ 0″ +02-37-000 0065 1,1 0,5 0 15,4 0,9 0,4 6
UGC 9226 14h 22,0m 0s +35° 05′ 0″ +06-32-022 0127 2,8 2,2 Sa 12,6 +3872 2,8 2,2
UGC 9227 14h 22,0m 0s +33° 15′ 0″ +06-32-020 0106 1,3 0,6 63 S0 13,5 1,5 0,7 5
UGC 9228 14h 22,0m 0s +35° 07′ 0″ +06-32-021 0127 1,0 0,9 S0-a 16,0 1,0 0,8 1
UGC 9229 14h 22,1m 0s +01° 24′ 0″ +00-37-004 1440 1,0 0,9 Sb 14,9 1,0 0,9 1
UGC 9230 14h 22,1m 0s +24° 50′ 0″ +04-34-025 0061 2,2 0,7 108 SBa 14,5 2,2 0,7 6
UGC 9231 14h 22,2m 0s +36° 40′ 0″ +06-32-026 0127 2,4 0,4 157 Sb-c 14,8 2,5 0,5 6
UGC 9232 14h 22,3m 0s +33° 10′ 0″ +06-32-027 0127 1,1 0,8 16,5 1,0 0,7
UGC 9233 14h 22,5m 0s +35° 30′ 0″ +06-32-028 0127 1,3 0,5 132 S 15,4 1,3 0,5 6
UGC 9234 14h 22,6m 0s +26° 22′ 0″ +04-34-000 0061 2,1 1,0 162 S 15,7 2,0 1,0
UGC 9235 14h 22,6m 0s +35° 29′ 0″ +06-32-029 0127 1,1 0,4 75 SBa 15,4 1,0 0,4 6
UGC 9236 14h 22,7m 0s +25° 15′ 0″ +04-34-026 0061 1,4 0,35 132 SB?b-c 15,4 1,1 0,35 6
UGC 9237 14h 22,7m 0s +28° 03′ 0″ +05-34-035 0070 1,0 0,25 67 S 15,5 0,9 0,2 6
UGC 9238 14h 22,7m 0s +35° 30′ 0″ +06-32-030 0127 1,3 0,5 144 Sc 16,0 1,2 0,5 6
UGC 9239 14h 22,8m 0s +13° 58′ 0″ +02-37-000 0065 1,3 0,20 20 Sb-c 15,3 1,4 0,22 7
UGC 9240 14h 22,8m 0s +44° 45′ 0″ +08-26-030 0120 2,0 2,0 IRR 13,9 2,0 2,
UGC 9241 14h 23,2m 0s +32° 42′ 0″ +06-32-033 0127 0,55 0,50 PECULR 14,2 0,55 0,45
UGC 9242 14h 23,3m 0s +39° 45′ 0″ +07-30-011 0145 5,4 0,3 71 Sc 14,8 4,5 0,3 7
UGC 9243 14h 23,4m 0s +34° 04′ 0″ +06-32-034 0127 1,5 0,8 147 Sc 15,6 1,4 0,6 5
UGC 9244 14h 23,6m 0s +05° 27′ 0″ +01-37-011 1418 1,3 0,7 3 SBb 14,8 1,3 0,7 5
UGC 9245 14h 23,8m 0s +56° 33′ 0″ +09-24-005 0715 2,1 1,6 5 SBc 15,4 2,0 1,5 2
UGC 9246 14h 24,0m 0s +06° 12′ 0″ +01-37-000 1418 1,3 0,4 152 S 15,1 1,0 0,3 6
UGC 9247 14h 24,1m 0s +26° 28′ 0″ +04-34-028 0061 1,1 0,6 73 S 15,5 1,1 0,6 5
UGC 9248 14h 24,4m 0s +48° 47′ 0″ +08-26-032 0120 1,8 1,0 90 Sb 14,2 1,8 0,9 5
UGC 9249 14h 24,5m 0s +08° 54′ 0″ +02-37-000 0065 2,3 0,3 86 15,1 2,2 0,3 7
UGC 9250 14h 24,6m 0s -02° 03′ 0″ +00-37-005 1440 1,8 1,2 10 SBc 14,8 1,7 1,1 3
UGC 9251 14h 24,6m 0s +45° 05′ 0″ +08-26-033 0120 1,0 0,2 96 Sc 15,7 1,0 0,2 6
UGC 9252 14h 24,7m 0s +05° 21′ 0″ +01-37-000 1418 1,1 0,2 175 IRR 15,7 1,0 0,2
UGC 9253 14h 24,7m 0s +31° 45′ 0″ +05-34-042 0070 1,8 0,4 48 Sb-c 14,7 1,9 0,35 6
UGC 9254 14h 24,8m 0s +01° 15′ 0″ +00-37-006 1440 2,3 2,2 SBb 14,8 1,5 1,5 1
UGC 9255 14h 24,8m 0s +05° 01′ 0″ +01-37-012 1418 2,4 1,1 8 Sb 14,0 2,4 1,1 6
UGC 9256 14h 24,8m 0s +51° 50′ 0″ +09-24-006 0715 1,1 0,7 3 S 14,1 1,1 0,7 4
UGC 9257 14h 24,9m 0s +31° 10′ 0″ +05-34-043 0070 1,3 0,9 105 S 14,8 1,3 0,9 3
UGC 9258 14h 25,0m 0s +05° 00′ 0″ +01-37-013 1418 1,0 0,9 Sb-c 15,3 0,9 0,9 1
UGC 9259 14h 25,0m 0s +11° 16′ 0″ +02-37-000 0065 1,0 0,5 165 S 15,2 1,1 0,6 5
UGC 9260 14h 25,0m 0s +33° 28′ 0″ +06-32-035 0127 1,6 1,1 17 E 13,7 1,8 1,2
UGC 9261 14h 25,0m 0s +56° 49′ 0″ +10-21-002 1425 2,0 2,0 S0/Sa 12,4 +1979 2,0 2,0 1
UGC 9262 14h 25,1m 0s +36° 08′ 0″ +06-32-036 0127 1,2 0,15 51 S 16,0 1,3 0,18 7
UGC 9263 14h 25,2m 0s -00° 23′ 0″ +00-37-007 1440 1,1 0,9 15,6 1,0 0,8 2
UGC 9264 14h 25,2m 0s +06° 16′ 0″ +01-37-000 1418 1,0 0,2 135 Sc 15,5 1,0 0,2 6
UGC 9265 14h 25,2m 0s +25° 44′ 0″ +04-34-029 0061 1,0 0,3 167 S 15,4 1,0 0,3 6
UGC 9266 14h 25,2m 0s +30° 10′ 0″ +05-34-044 0070 1,0 0,6 165 SBc-IRR 15,4 1,0 0,6
UGC 9267 14h 25,4m 0s +11° 47′ 0″ +02-37-010 0065 1,1 1,0 SBb 14,9 1,0 0,8 1
UGC 9268 14h 25,4m 0s +32° 22′ 0″ +05-34-000 0070 1,3 0,6 20 DWRFSP 17,0 1,3 0,6
UGC 9269 14h 25,4m 0s +50° 48′ 0″ +09-26-000 0715 1,3 0,12 155 Sc 16,5 1,3 0,12 7
UGC 9270 14h 25,6m 0s +41° 29′ 0″ +07-30-014 0145 2,5 0,7 98 Sc-IRR 13,6 2,2 0,7 6
UGC 9271 14h 25,6m 0s +46° 22′ 0″ +08-26-034 0120 2,5 1,1 10 Sb 12,9 +2346 1,4 0,8 6
UGC 9272 14h 25,6m 0s +61° 26′ 0″ +10-21-000 1425 1,0 0,3 29 Sc 16,0 1,0 0,3 6
UGC 9273 14h 25,7m 0s +13° 46′ 0″ +02-37-000 0065 1,1 0,5 10 IRR 15,1 0,9 0,4
UGC 9274 14h 25,7m 0s +21° 32′ 0″ +04-34-031 0061 1,4 0,8 35 SB 14,7 1,4 0,9
UGC 9275 14h 25,9m 0s +14° 00′ 0″ +02-37-012 0065 2,8 1,8 90 14,1 2,8 1,8 3
UGC 9276 14h 25,9m 0s +26° 05′ 0″ +04-34-032 0061 1,0 0,6 128 S0? 14,9 1,1 0,5 5
UGC 9277 14h 26,0m 0s +03° 29′ 0″ +01-37-015 1418 1,5 0,25 45 Sb 15,0 1,5 0,25 6
UGC 9278 14h 26,0m 0s +18° 09′ 0″ +03-37-019 1417 1,1 0,7 175 E 14,5 1,0 0,6
UGC 9279 14h 26,0m 0s +34° 02′ 0″ +06-32-000 0127 1,0 0,3 110 Sc 16,0 0,7 0,2 6
UGC 9280 14h 26,1m 0s +11° 36′ 0″ +02-37-013 0065 1,6 0,9 120 S0 14,7 1,8 1,1 4
UGC 9281 14h 26,1m 0s +26° 04′ 0″ +04-34-034 0061 1,8 1,8 S0 14,2 2,3 2,3 1
UGC 9282 14h 26,3m 0s +21° 34′ 0″ +04-34-000 0061 1,6 1,0 110 DWARF 15,7 1,0 1,
UGC 9283 14h 26,3m 0s +27° 38′ 0″ +05-34-049 0070 2,4 1,2 65 S 13,9 +3819 2,5 1,3 6
UGC 9284 14h 26,3m 0s +33° 28′ 0″ +06-32-038 0127 1,6 0,3 137 Sa? 14,9 1,5 0,30 7
UGC 9285 14h 26,5m 0s +03° 22′ 0″ +01-37-016 1418 1,3 0,3 87 Sc? 15,3 1,3 0,4 6
UGC 9286 14h 26,5m 0s +11° 25′ 0″ +02-37-015 0065 1,1 0,5 146 SBb 15,2 1,1 0,6 5
UGC 9287 14h 26,5m 0s +29° 12′ 0″ +05-34-050 0070 1,1 0,6 25 SBa 15,2 1,1 0,6 4
UGC 9288 14h 26,6m 0s +14° 05′ 0″ +02-37-15a 0065 1,1 1,1 S0 14,4 1,2 1,2 1
UGC 9289 14h 26,6m 0s +26° 15′ 0″ +04-34-035 0061 1,0 0,25 176 S0 15,2 1,2 0,3 7
UGC 9290 14h 26,6m 0s +30° 38′ 0″ +05-34-051 0070 1,4 0,9 98 Sc 14,6 1,4 0,9 4
UGC 9291 14h 26,6m 0s +39° 13′ 0″ +07-30-015 0145 2,8 1,5 115 Sc 14,0 2,8 1,5 5
UGC 9292 14h 26,7m 0s +02° 30′ 0″ +00-37-011 1440 1,6 0,25 16 S 15,2 1,5 0,25 7
UGC 9293 14h 26,7m 0s +23° 25′ 0″ +04-34-037 0061 1,0 0,5 10 S 14,6 0,9 0,45 5
UGC 9294 14h 26,7m 0s +25° 46′ 0″ +04-34-036 0061 1,3 0,8 5 SBb 15,1 1,3 0,8 4
UGC 9295 14h 26,7m 0s +70° 10′ 0″ +12-14-005 1442 0,35 0,22 90 PECULR 14,5 0,35 0,2
UGC 9296 14h 26,9m 0s +20° 53′ 0″ +04-34-038 0061 1,1 0,8 130 SBa 15,2 1,2 0,9 3
UGC 9297 14h 26,9m 0s +69° 56′ 0″ +12-14-006 1442 1,7 1,2 45 SBb 14,4 1,5 1,0 3
UGC 9298 14h 27,0m 0s +84° 42′ 0″ +14-07-006 1363 1,2 0,9 125 DWARF 16,5 0,9 0,8
UGC 9299 14h 27,0m 0s +00° 11′ 0″ +00-37-012 1440 1,7 0,9 85 Sc 14,7 1,7 0,8 5
UGC 9300 14h 27,0m 0s +29° 03′ 0″ +05-34-055 0070 2,6 1,4 158 SBb 13,6 2,8 1,5 5
UGC 9301 14h 27,0m 0s +30° 15′ 0″ +05-84-052 0070 1,8 1,3 130 E 14,3 3,0 2,
UGC 9302 14h 27,0m 0s +32° 00′ 0″ +05-34-054 0070 1,0 0,2 7 S-IRR 15,6 1,1 0,15 7
UGC 9303 14h 27,0m 0s +33° 07′ 0″ +06-32-043 0127 1,0 0,2 69 S 16,0 1,0 0,2 6
UGC 9304 14h 27,1m 0s +03° 29′ 0″ +01-37-017 1418 1,5 1,1 40 SBa 14,6 1,5 1,1 3
UGC 9305 14h 27,1m 0s +04° 16′ 0″ +01-37-000 1418 1,1 0,2 164 Sc-IRR 16,0 0,8 0,2
UGC 9306 14h 27,1m 0s +31° 03′ 0″ +05-34-056 0070 1,1 0,7 175 S0-a 14,7 1,3 0,9 4
UGC 9307 14h 27,1m 0s +42° 03′ 0″ +07-30-016 0145 1,0 0,4 20 S 15,3 1,0 0,4 6
UGC 9308 14h 27,2m 0s +03° 27′ 0″ +01-37-018 1418 2,3 2,1 150 E 12,5 +1677 2,5 2,2
UGC 9309 14h 27,2m 0s +10° 48′ 0″ +02-37-000 0065 1,0 0,4 50 Sb-c 15,3 1,0 0,4 6
UGC 9310 14h 27,5m 0s +03° 26′ 0″ +01-37-000 1418 2,2 0,6 163 15,3 2,2 0,6 6
UGC 9311 14h 27,5m 0s +03° 59′ 0″ +01-37-000 1418 1,2 0,4 161 S 15,3 1,0 0,3 6
UGC 9312 14h 27,5m 0s +35° 40′ 0″ +06-32-045 0127 1,6 0,45 81 SB:b 15,2 1,6 0,45 6
UGC 9313 14h 27,5m 0s +38° 53′ 0″ +07-30-017 0145 1,1 0,4 120 Sb-c 15,5 1,1 0,4 6
UGC 9314 14h 27,5m 0s +45° 18′ 0″ +08-26-037 0120 1,3 0,45 148 S 15,1 1,3 0,5 6
UGC 9315 14h 27,7m 0s +35° 47′ 0″ +06-32-046 0127 1,0 0,2 70 S 15,4 1,0 0,2 6
UGC 9316 14h 27,9m 0s +21° 59′ 0″ +04-34-000 0061 1,8 0,5 28 S0? 15,6 0,9 0,5
UGC 9317 14h 27,9m 0s +27° 45′ 0″ +05-34-057 0070 1,3 1,1 SBc 15,1 1,1 1,1 1
UGC 9318 14h 27,9m 0s +31° 26′ 0″ +05-34-058 0070 1,8 1,5 125 S 12,7 +3557 1,9 1,6 2
UGC 9319 14h 27,9m 0s +36° 35′ 0″ +06-32-050 0127 1,6 1,0 145 PECULR 14,1 1,6 1,0
UGC 9320 14h 27,9m 0s +37° 05′ 0″ +06-32-049 0127 1,2 1,2 15,5 1,2 1,1 1
UGC 9321 14h 28,0m 0s +12° 09′ 0″ +02-37-016 0065 1,2 1,2 S0 14,1 1,8 1,8 1
UGC 9322 14h 28,0m 0s +23° 17′ 0″ +04-34-071 0061 1,0 0,8 65 Sb/SBc 15,1 1,0 0,8 2
UGC 9323 14h 28,0m 0s +40° 09′ 0″ +07-30-019 0145 1,0 0,15 49 Sb-c 16,0 1,0 0,15 7
UGC 9324 14h 28,0m 0s +44° 40′ 0″ +08-26-000 0120 2,6 1,5 15,7 2,0 1,5
UGC 9325 14h 28,0m 0s +49° 50′ 0″ +08-26-039 0120 3,2 2,8 90 Sc 12,2 2,8 2,5 1
UGC 9326 14h 28,2m 0s +00° 28′ 0″ +00-37-000 1440 1,0 0,2 140 15,5 0,8 0,2
UGC 9327 14h 28,2m 0s +00° 28′ 0″ +00-37-000 1440 1,3 0,6 172 S 15,5 1,1 0,5 5
UGC 9328 14h 28,2m 0s +07° 30′ 0″ +01-37-019 1418 3,2 1,7 80 12,8 2,8 1,6 5
UGC 9329 14h 28,2m 0s +12° 06′ 0″ +02-37-017 0065 1,3 0,25 0 Sa 15,3 1,0 0,25 6
UGC 9330 14h 28,2m 0s +14° 15′ 0″ +02-37-019 0065 1,0 0,7 172 S 14,1 1,0 0,7
UGC 9331 14h 28,2m 0s +54° 12′ 0″ +09-24-009 0715 1,0 0,8 170 15,4 1,0 0,8
UGC 9332 14h 28,3m 0s +35° 22′ 0″ +06-32-053 0127 1,8 1,4 50 Sa-b 12,7 1,8 1,5 2
UGC 9333 14h 28,4m 0s +14° 11′ 0″ +02-37-020 0065 0,9 0,8 Sc 14,0 0,9 0,8 1
UGC 9334 14h 28,5m 0s +06° 12′ 0″ +01-37-020 1418 2,1 1,5 117 Sb 13,8 2,1 1,5 3
UGC 9335 14h 28,5m 0s +29° 24′ 0″ +05-34-060 0070 1,9 0,7 163 SB:b 14,4 2,0 0,7 6
UGC 9336 14h 28,5m 0s +40° 15′ 0″ +07-30-020 0145 1,2 0,25 1 Sa-b 15,5 1,1 0,25 7
UGC 9337 14h 28,5m 0s +41° 02′ 0″ +07-30-021 0145 1,0 0,5 123 S 15,6 1,0 0,5 5
UGC 9338 14h 28,7m 0s +05° 31′ 0″ +01-37-000 1418 1,1 0,4 49 Sb 15,2 1,2 0,5 6
UGC 9339 14h 28,8m 0s +08° 10′ 0″ +01-37-021 1418 1,1 0,5 88 S 14,9 0,9 0,5 5
UGC 9340 14h 28,8m 0s +25° 43′ 0″ +04-34-043 0061 1,0 0,9 SBc 15,3 1,0 0,9 1
UGC 9341 14h 28,9m 0s +03° 13′ 0″ +01-37-022 1418 1,6 0,6 30 S0? 14,0 1,5 0,5 6
UGC 9342 14h 28,9m 0s +25° 35′ 0″ +04-34-044 0061 1,7 0,45 43 Sb 15,0 1,7 0,45 6
UGC 9343 14h 29,0m 0s +40° 56′ 0″ +07-30-022 0145 1,2 0,25 87 S 15,7 1,0 0,25 6
UGC 9344 14h 29,0m 0s +59° 42′ 0″ +10-21-004 1425 1,8 0,9 168 PECULR 13,1 1,8 0,9
UGC 9345 14h 29,2m 0s +06° 22′ 0″ +01-37-000 1418 1,2 0,2 142 Sc 15,4 1,0 0,15 7
UGC 9346 14h 29,5m 0s +06° 28′ 0″ +01-37-023 1418 1,6 0,6 23 SBb 14,2 1,7 0,6
UGC 9347 14h 29,8m 0s +50° 10′ 0″ +08-26-041 0120 2,6 0,5 136 Sc 14,0 2,5 0,4 6
UGC 9348 14h 29,9m 0s +00° 30′ 0″ +00-37-016 1440 1,8 0,3 119 S 14,6 1,6 0,25 7
UGC 9349 14h 29,9m 0s +28° 46′ 0″ +05-34-065 0070 1,2 0,5 48 S 15,4 1,1 0,5 6
UGC 9350 14h 29,9m 0s +36° 31′ 0″ +06-32-060 0127 1,0 0,2 31 S 15,3 1,0 0,2 6
UGC 9351 14h 30,0m 0s +05° 54′ 0″ +01-37-000 1418 1,1 0,1 66 17,0 1,0 0,1 7
UGC 9352 14h 30,0m 0s +08° 18′ 0″ +01-37-024 1418 2,3 1,4 145 S(c) 12,6 +2249 2,2 1,4 4
UGC 9353 14h 30,3m 0s +10° 06′ 0″ +02-37-021 0065 4,5 3,3 50 Sc 13,2 4,3 3,3 3
UGC 9354 14h 30,4m 0s +31° 53′ 0″ +05-34-068 0070 0,9 0,6 50 PECULR? 14,5 +3701 0,9 0,7
UGC 9355 14h 30,4m 0s +79° 28′ 0″ +13-10-020 1374 1,2 0,25 40 S 14,9 1,2 0,25 7
UGC 9356 14h 30,5m 0s +11° 49′ 0″ +02-37-022 0065 1,6 0,8 105 S 14,3 1,7 0,8 5
UGC 9357 14h 30,6m 0s +36° 31′ 0″ +06-32-062 0127 2,6 1,0 137 S 14,0 2,9 1,1 6
UGC 9358 14h 30,6m 0s +58° 09′ 0″ +10-21-005 1425 3,5 1,7 5 Sb 12,1 +2300 3,3 1,7 5
UGC 9359 14h 30,7m 0s -00° 56′ 0″ +00-37-000 1440 1,5 0,15 175 15,6 1,1 0,2 7
UGC 9360 14h 30,7m 0s +10° 43′ 0″ +02-37-023 0065 0,9 0,7 155 VYCMPT 13,5 0,9 0,7
UGC 9361 14h 30,7m 0s +50° 07′ 0″ +08-26-042 0120 2,8 0,5 152 Sb 13,7 2,8 0,5 6
UGC 9362 14h 30,8m 0s +04° 07′ 0″ +01-37-027 1418 1,1 1,0 Sb-c 14,9 1,1 1,1 1
UGC 9363 14h 30,9m 0s +04° 40′ 0″ +01-37-028 1418 3,5 3,0 Sc 12,7 +1737 3,3 3,0 1
UGC 9364 14h 30,9m 0s +07° 05′ 0″ +01-37-029 1418 1,8 0,8 20 15,0 1,8 0,8 5
UGC 9365 14h 31,0m 0s +03° 54′ 0″ +01-37-030 1418 1,1 0,9 175 Sb-c 15,0 1,0 0,7 2
UGC 9366 14h 31,0m 0s +49° 40′ 0″ +08-26-043 0120 4,0 1,7 47 Sc 11,7 +2244 3,8 1,5 6
UGC 9367 14h 31,2m 0s +34° 57′ 0″ +06-32-065 0127 1,0 0,6 40 S0-a 15,6 1,0 0,6 4
UGC 9368 14h 31,3m 0s +41° 52′ 0″ +07-30-025 0145 1,2 0,6 15 S 14,8 1,1 0,4 5
UGC 9369 14h 31,4m 0s +05° 40′ 0″ +01-37-031 1418 1,2 1,1 Sb/SBc 13,7 1,2 1,1 1
UGC 9370 14h 31,4m 0s +53° 14′ 0″ +09-24-011 0715 1,0 0,5 12 Sb 16,0 1,0 0,5 5
UGC 9371 14h 31,5m 0s +04° 00′ 0″ +01-37-032 1418 1,0 0,9 DBLSYS 15,0
UGC 9372 14h 31,5m 0s +36° 10′ 0″ +06-32-067 0127 1,0 0,9 SBb 15,5 0,8 0,7 1
UGC 9373 14h 31,6m 0s +41° 01′ 0″ +07-30-026 0145 1,0 0,8 140 S 16,0 1,0 0,6
UGC 9374 14h 31,7m 0s +10° 26′ 0″ +02-37-000 0065 1,1 0,7 132 S 15,4 1,1 0,5
UGC 9375 14h 31,7m 0s +28° 38′ 0″ +05-34-000 0070 1,0 0,2 169 Sb 16,0 1,0 0,2 7
UGC 9376 14h 31,8m 0s +40° 17′ 0″ +07-30-027 0145 1,6 0,8 140 S 15,0 1,7 0,9 5
UGC 9377 14h 31,8m 0s +44° 18′ 0″ +07-30-000 0145 1,0 0,1 158 Sc 16,5 0,8 0,1 7
UGC 9378 14h 32,0m 0s +25° 41′ 0″ +04-34-046 0061 1,0 0,7 135 S 14,8 1,0 0,8 2
UGC 9379 14h 32,0m 0s +40° 28′ 0″ +07-30-029 0145 1,7 0,9 145 Sc 15,6 1,6 0,9 5
UGC 9380 14h 32,1m 0s +04° 29′ 0″ +01-37-000 1418 2,1 1,1 DWRFIR 15,3 1,7 1,0 1
UGC 9381 14h 32,5m 0s +36° 30′ 0″ +06-32-000 0127 1,5 1,3 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 9382 14h 32,6m 0s +03° 45′ 0″ +01-37-000 1418 1,3 0,2 166 Sa-b 15,2 1,3 0,20 7
UGC 9383 14h 32,6m 0s +05° 34′ 0″ +01-37-035 1418 1,1 0,6 127 Sb 14,2 1,2 0,6 5
UGC 9384 14h 32,8m 0s +26° 46′ 0″ +05-34-077 0070 1,0 0,9 DBLSYS 15,3
UGC 9385 14h 32,9m 0s +05° 30′ 0″ +01-37-037 1418 1,6 1,5 DWARF 17,0 0,9 0,9
UGC 9386 14h 32,9m 0s +40° 58′ 0″ +07-30-030 0145 1,2 0,7 140 SBa-b 14,9 1,2 0,7 4
UGC 9387 14h 33,0m 0s +23° 11′ 0″ +04-34-000 0061 1,0 0,5 170 S0 15,5 1,0 0,5 5
UGC 9388 14h 33,0m 0s +48° 53′ 0″ +08-27-002 1368 2,0 0,4 127 SBb 15,1 +2288 1,8 0,4 6
UGC 9389 14h 33,1m 0s +13° 07′ 0″ +02-37-024 0065 2,2 0,6 48 SBb 14,6 2,2 0,6 6
UGC 9390 14h 33,2m 0s +22° 37′ 0″ +04-34-000 0061 1,0 0,05 30 17,0 0,7 0,05 7
UGC 9391 14h 33,2m 0s +59° 34′ 0″ +10-21-011 1425 1,8 1,1 20 15,5 1,5 1,0
UGC 9392 14h 33,3m 0s +03° 15′ 0″ +01-37-000 1418 1,4 0,2 145 17,0 1,0 0,2 7
UGC 9393 14h 33,3m 0s +08° 31′ 0″ +02-37-025 0065 0,9 0,6 5 S 14,3 0,9 0,6 3
UGC 9394 14h 33,3m 0s +13° 23′ 0″ +02-37-026 0065 2,3 0,6 46 Sc 14,9 2,3 0,6 6
UGC 9395 14h 33,3m 0s +54° 42′ 0″ +09-24-020 0715 2,3 1,7 105 S0 13,3 +2119 2,7 1,9 3
UGC 9396 14h 33,5m 0s +24° 56′ 0″ +04-34-047 0061 1,0 0,9 SBa 15,0 1,0 0,9 1
UGC 9397 14h 33,5m 0s +37° 01′ 0″ +06-32-071 0127 1,3 0,4 28 S0 15,3 1,6 0,5 6
UGC 9398 14h 33,7m 0s -01° 00′ 0″ +00-37-018 1440 1,1 0,8 SBb-c 15,7 0,6 0,6
UGC 9399 14h 33,7m 0s +48° 57′ 0″ +08-27-004 1368 4,0 1,1 85 SBa 12,7 +2205 4,2 1,1 6
UGC 9400 14h 33,8m 0s +05° 33′ 0″ +01-37-038 1418 1,1 0,8 S0 14,9 1,1 0,9
UGC 9401 14h 33,8m 0s +22° 01′ 0″ +04-34-048 0061 1,7 0,7 85 S 14,6 1,5 0,6 6
UGC 9402 14h 33,8m 0s +36° 45′ 0″ +06-32-073 0127 1,9 1,6 105 S0 14,2 2,1 1,7 1
UGC 9403 14h 34,0m 0s +30° 07′ 0″ +05-34-081 0070 1,1 1,0 (E) 14,9 1,0 1,0
UGC 9404 14h 34,0m 0s +56° 02′ 0″ +09-24-000 0715 1,0 0,8 10 SBc 16,5 1,0 0,8
UGC 9405 14h 34,0m 0s +57° 28′ 0″ +10-21-013 1425 2,5 1,5 145 DWARF 17,0 1,7 1,0
UGC 9406 14h 34,4m 0s +48° 47′ 0″ +08-27-006 1368 1,7 1,7 SBc 14,5 1,7 1,5 1
UGC 9407 14h 34,6m 0s +41° 54′ 0″ +07-30-031 0145 1,1 0,7 25 PECULR 14,6 1,1 0,7
UGC 9408 14h 34,7m 0s +41° 18′ 0″ +07-30-032 0145 1,1 0,3 31 S? 16,0 0,7 0,15 6
UGC 9409 14h 34,7m 0s +41° 22′ 0″ +07-30-033 0145 1,0 0,25 87 S 15,6 0,9 0,2 7
UGC 9410 14h 34,8m 0s +08° 51′ 0″ +02-37-000 0065 1,4 0,4 135 Sb-c 15,3 1,1 0,4 6
UGC 9411 14h 34,8m 0s +10° 13′ 0″ +02-37-027 0065 1,0 0,7 65 Sa-b 14,9 1,0 0,7 3
UGC 9412 14h 34,9m 0s +59° 01′ 0″ +10-21-000 1425 0,7 0,7 VYCMPT 14,3 0,7 0,6
UGC 9413 14h 34,9m 0s +78° 06′ 0″ +13-11-001 0768 1,0 0,7 120 Sb-c 14,8 1,0 0,7 3
UGC 9414 14h 35,0m 0s +18° 28′ 0″ +03-37-026 1417 1,6 0,2 110 Sc 15,6 1,6 0,15 7
UGC 9415 14h 35,0m 0s +42° 02′ 0″ +07-30-036 0145 2,0 1,5 45 Sb-c 14,1 1,8 1,5 2
UGC 9416 14h 35,2m 0s +02° 28′ 0″ +00-37-019 1440 3,6 1,1 143 Sc 13,1 3,6 1,1 6
UGC 9417 14h 35,2m 0s +22° 11′ 0″ +04-34-000 0061 1,2 0,15 115 S 16,5 0,7 0,15 7
UGC 9418 14h 35,2m 0s +25° 59′ 0″ +04-34-049 0061 1,0 1,0 SBa 15,2 1,0 1,0 1
UGC 9419 14h 35,2m 0s +38° 40′ 0″ +07-30-038 0145 1,9 1,0 70 SBb 14,0 1,9 1,0 5
UGC 9420 14h 35,3m 0s -00° 12′ 0″ +00-37-020 1440 1,9 1,6 110 S 12,9 2,1 1,7
UGC 9421 14h 35,3m 0s +36° 46′ 0″ +06-32-077 0127 1,6 1,1 150 S 13,9 1,5 1,1 3
UGC 9422 14h 35,3m 0s +43° 55′ 0″ +07-30-039 0145 2,0 0,2 161 Sc 15,4 1,7 0,2 7
UGC 9423 14h 35,3m 0s +48° 45′ 0″ +08-27-007 1368 1,0 0,4 38 SB 15,2 1,0 0,4 6
UGC 9424 14h 35,6m 0s +21° 35′ 0″ +04-34-050 0061 1,1 0,6 0 Sc 15,6 0,8 0,3 5
UGC 9425 14h 35,6m 0s +30° 42′ 0″ +05-34-083 0070 1,0 0,4 DBLSYS 15,0
UGC 9426 14h 35,7m 0s +48° 49′ 0″ +08-27-008 1368 2,0 1,0 DWARF 17,0 1,0 1,
UGC 9427 14h 35,8m 0s +03° 37′ 0″ +01-37-039 1418 1,0 0,6 35 PECULR 13,3 1,0 0,6
UGC 9428 14h 35,9m 0s +51° 48′ 0″ +09-24-023 0715 2,6 0,4 35 Sa-b 13,3 2,7 0,4 7
UGC 9429 14h 36,0m 0s +40° 19′ 0″ +07-30-042 0145 1,1 0,9 90 S 14,8 1,2 0,9
UGC 9430 14h 36,3m 0s +40° 40′ 0″ +07-30-044 0145 1,7 0,6 177 S-IRR 13,9 1,6 0,5 6
UGC 9431 14h 36,4m 0s +46° 51′ 0″ +08-27-011 1368 3,0 0,35 82 Sc 14,2 3,0 0,35 7
UGC 9432 14h 36,5m 0s +03° 09′ 0″ +01-37-040 1418 1,6 1,5 DWARF 15,4 1,0 1,
UGC 9433 14h 36,5m 0s +28° 43′ 0″ +05-35-001 1390 1,5 1,5 Sc 14,8 1,2 1,1 1
UGC 9434 14h 36,6m 0s +20° 43′ 0″ +04-35-002 0102 1,1 0,8 150 S0 14,5 1,1 0,8 3
UGC 9435 14h 36,6m 0s +30° 39′ 0″ +05-35-003 1390 1,6 0,45 105 SBa 14,5 1,5 0,45 6
UGC 9436 14h 36,7m 0s +05° 35′ 0″ +01-37-042 1418 4,5 4,5 SB0 12,9 4,6 4,6 1
UGC 9437 14h 36,8m 0s +18° 55′ 0″ +03-37-030 1417 1,0 0,5 3 S 16,0 0,7 0,3 5
UGC 9438 14h 36,8m 0s +31° 10′ 0″ +05-35-005 1390 1,1 0,4 175 S0 15,3 0,9 0,4 6
UGC 9439 14h 36,8m 0s +51° 04′ 0″ +09-24-025 0715 2,2 1,5 140 Sb 14,7 1,3 1,0 3
UGC 9440 14h 36,9m 0s +20° 15′ 0″ +03-37-032 1417 1,0 0,9 E 14,5 1,4 1,1
UGC 9441 14h 36,9m 0s +41° 14′ 0″ +07-30-045 0145 1,4 0,25 33 Sa 14,6 1,1 0,25 7
UGC 9442 14h 36,9m 0s +52° 50′ 0″ +09-24-000 0715 1,0 0,8 70 SBb 16,0 1,0 0,6
UGC 9443 14h 37,0m 0s +09° 27′ 0″ +02-37-000 0065 1,5 0,5 80 S 15,4 0,9 0,3 6
UGC 9444 14h 37,0m 0s +17° 14′ 0″ +03-37-031 1417 1,3 1,1 S0? 14,8 1,3 1,1 1
UGC 9445 14h 37,0m 0s +20° 12′ 0″ +03-37-033 1417 1,1 0,6 73 S 15,1 1,2 0,5 5
UGC 9446 14h 37,1m 0s +38° 28′ 0″ +06-32-081 0127 1,2 0,5 28 Sc 17,0 1,0 0,4 6
UGC 9447 14h 37,2m 0s -00° 32′ 0″ +00-37-021 1440 2,9 1,8 75 SBc 14,5 2,9 1,9 4
UGC 9448 14h 37,2m 0s +51° 22′ 0″ +09-24-028 0715 1,7 0,2 88 Sb 15,3 1,7 0,2 7
UGC 9449 14h 37,4m 0s +24° 45′ 0″ +04-35-000 0102 1,0 0,15 75 Sb-c 15,4 1,1 0,2 6
UGC 9450 14h 37,5m 0s +23° 37′ 0″ +04-35-000 0102 1,0 0,12 50 Sc-IRR 17,0 1,0 0,1 7
UGC 9451 14h 37,6m 0s -00° 05′ 0″ +00-37-022 1440 3,3 2,5 10 Sc 11,7 +1948 3,0 2,6 2
UGC 9452 14h 37,6m 0s +54° 08′ 0″ +09-24-029 0715 1,4 0,5 145 DWRFSP 16,5 1,2 0,5 6
UGC 9453 14h 37,6m 0s +79° 07′ 0″ +13-11-000 0768 1,3 0,35 87 Sb 16,0 1,3 0,35 6
UGC 9454 14h 37,9m 0s +06° 31′ 0″ +01-37-044 1418 1,4 1,1 Sc 14,9 1,2 1,0 2
UGC 9455 14h 38,0m 0s +16° 54′ 0″ +03-37-035 1417 1,6 0,5 26 Sb 15,0 1,5 0,4 6
UGC 9456 14h 38,0m 0s +42° 58′ 0″ +07-30-046 0145 1,9 0,4 88 IRR 14,7 1,9 0,4 7
UGC 9457 14h 38,1m 0s +03° 40′ 0″ +01-37-046 1418 1,1 1,1 S0? 14,9 1,2 1,2
UGC 9458 14h 38,1m 0s +24° 56′ 0″ +04-35-000 0102 1,0 0,4 20 S0-a 15,5 1,0 0,3 6
UGC 9459 14h 38,2m 0s +03° 40′ 0″ +01-37-047 1418 1,4 1,1 E-S0 14,6 1,6 1,3
UGC 9460 14h 38,3m 0s +43° 00′ 0″ +07-30-047 0145 1,7 0,4 116 S 14,0 1,7 0,5 6
UGC 9461 14h 38,3m 0s +62° 13′ 0″ +10-21-021 1425 1,2 0,8 65 SBa 14,8 0,9 0,8
UGC 9462 14h 38,4m 0s -00° 07′ 0″ +00-37-024 1440 3,2 1,2 107 Sb 13,8 3,4 1,3 6
UGC 9463 14h 38,4m 0s +03° 21′ 0″ +01-37-000 1418 1,1 0,25 42 S0-a 15,2 0,9 0,2 7
UGC 9464 14h 38,4m 0s +31° 35′ 0″ +05-35-006 1390 1,0 0,2 62 S0-a 14,9 0,9 0,2 7
UGC 9465 14h 38,4m 0s +34° 12′ 0″ +06-32-083 0127 2,3 1,2 135 14,6 2,3 1,2 5
UGC 9466 14h 38,5m 0s +02° 22′ 0″ +00-37-025 1440 1,1 0,8 40 SBc? 14,5 1,0 0,8 2
UGC 9467 14h 38,6m 0s +38° 51′ 0″ +07-30-048 0145 1,5 0,8 40 Sb-c 14,4 1,5 0,8 5
UGC 9468 14h 38,8m 0s +10° 15′ 0″ +02-37-000 0065 1,0 0,1 176 S 16,0 0,7 0,1 7
UGC 9469 14h 39,1m 0s -01° 37′ 0″ +00-37-026 1440 1,6 1,6 DWARF 15,7 1,5 1,2
UGC 9470 14h 39,2m 0s +00° 52′ 0″ +00-37-027 1440 1,2 0,7 52 14,9 1,2 0,7 4
UGC 9471 14h 39,2m 0s +06° 10′ 0″ +01-37-048 1418 1,2 0,5 165 SBb 14,9 1,1 0,5 6
UGC 9472 14h 39,4m 0s -01° 13′ 0″ +00-37-000 1440 1,1 0,5 45 16,5 0,8 0,3
UGC 9473 14h 39,5m 0s +39° 04′ 0″ +07-30-049 0145 1,4 1,2 130 S0 13,8 1,4 1,2 1
UGC 9474 14h 39,6m 0s +08° 41′ 0″ +02-37-030 0065 1,1 0,9 Sc 15,0 0,8 0,8 1
UGC 9475 14h 39,6m 0s +12° 17′ 0″ +02-37-000 0065 1,1 0,15 65 Sc 15,7 1,1 0,15 7
UGC 9476 14h 39,7m 0s +44° 44′ 0″ +08-27-019 1368 1,6 1,0 137 Sc 13,9 1,6 1,0 4
UGC 9477 14h 39,9m 0s +59° 32′ 0″ +10-21-023 1425 1,2 1,2 DWARF 17,0 1,2 1,2
UGC 9478 14h 40,0m 0s +85° 31′ 0″ +14-07-008 1363 1,1 0,10 172 Sc-IRR 17,0 0,9 0,10 7
UGC 9479 14h 40,0m 0s +04° 38′ 0″ +01-37-049 1418 1,5 0,5 27 Sb 15,2 1,5 0,5 6
UGC 9480 14h 40,1m 0s +22° 33′ 0″ +04-35-003 0102 1,0 0,5 80 SB0-a 14,8 1,0 0,5 5
UGC 9481 14h 40,2m 0s +28° 56′ 0″ +05-35-007 1390 2,8 2,0 40 SBb 13,8 2,2 1,8 3
UGC 9482 14h 40,3m 0s +00° 53′ 0″ +00-38-000 1613 1,2 0,15 66 Sc 15,4 1,2 0,1 7
UGC 9483 14h 40,4m 0s +05° 06′ 0″ +01-37-051 1418 2,5 0,8 163 S 14,0 2,6 0,6 7
UGC 9484 14h 40,5m 0s +42° 42′ 0″ +07-30-000 0145 1,0 0,12 50 Sc 17,0 1,0 0,12 7
UGC 9485 14h 40,6m 0s +04° 59′ 0″ +01-38-000 1421 1,6 0,4 148 15,4 1,5 0,3 6
UGC 9486 14h 40,6m 0s +42° 03′ 0″ +07-30-052 0145 2,0 2,0 S0/Sa 13,7 3,0 3,0 1
UGC 9487 14h 40,7m 0s +21° 38′ 0″ +04-35-000 0102 1,4 0,4 5 Sa-b 15,7 1,3 0,4 6
UGC 9488 14h 40,8m 0s +19° 05′ 0″ +03-37-039 1417 1,4 0,9 170 SBb 14,6 1,1 0,8 3
UGC 9489 14h 40,8m 0s +25° 23′ 0″ +04-35-000 0102 1,1 0,25 48 DBLSYS 16,0
UGC 9490 14h 41,2m 0s +11° 22′ 0″ +02-38-000 1087 1,4 0,2 81 Sc 15,6 1,2 0,15 7
UGC 9491 14h 41,7m 0s +04° 26′ 0″ +01-38-001 1421 1,3 1,1 50 S 15,3 1,2 1,0 1
UGC 9492 14h 41,7m 0s +08° 10′ 0″ +01-38-002 1421 1,2 0,5 50 Sa 15,0 1,8 0,9 5
UGC 9493 14h 41,9m 0s +01° 54′ 0″ +00-38-003 1613 3,2 1,8 160 Sb 13,2 3,2 1,6 4
UGC 9494 14h 41,9m 0s +20° 50′ 0″ +04-35-007 0102 1,1 0,25 30 SB:c 15,3 1,1 0,25 6
UGC 9495 14h 41,9m 0s +41° 27′ 0″ +07-30-053 0145 1,4 1,0 5 Sc 16,0 1,4 1,0 3
UGC 9496 14h 42,0m 0s +12° 21′ 0″ +02-38-002 1087 1,0 0,9 S 14,4 0,9 0,9 1
UGC 9497 14h 42,2m 0s +42° 50′ 0″ +07-30-055 0145 1,0 0,2 64 PECULR 16,0 1,1 0,2
UGC 9498 14h 42,3m 0s +53° 37′ 0″ +09-24-033 0715 1,5 0,7 55 Sc 13,9 1,3 0,7 5
UGC 9499 14h 42,5m 0s +02° 10′ 0″ +00-38-005 1613 7,4 1,1 170 Sb 12,3 +1831 7,0 1,2 7
UGC 9500 14h 42,8m 0s +08° 05′ 0″ +01-38-000 1421 3,0 3,0 DWRFSP 18,0 2,0 2,

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]