Zoznam UGC objektov 9501 – 10000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 9501 do 10000.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 9501 14h 42,8m 0s +62° 27′ 0″ +10-21-029 1425 1,0 0,12 163 Sa-b 16,5 1,0 0,20 7
UGC 9502 14h 43,0m 0s +41° 06′ 0″ +07-30-059 0145 1,0 0,12 75 Sc 16,5 0,9 0,12 7
UGC 9503 14h 43,1m 0s +19° 41′ 0″ +03-38-007 0054 1,5 0,4 88 Sb 15,1 1,4 0,4 6
UGC 9504 14h 43,3m 0s +31° 39′ 0″ +05-35-012 1390 1,3 0,7 DBLSYS 15,3
UGC 9505 14h 43,3m 0s +38° 56′ 0″ +07-30-061 0145 2,0 1,8 SBb 14,1 2,0 1,7 1
UGC 9506 14h 43,4m 0s +31° 38′ 0″ +05-35-000 1390 1,0 0,4 63 DWRFIR 18,0 0,7 0,3
UGC 9507 14h 43,4m 0s +38° 59′ 0″ +07-30-063 0145 1,7 1,3 SB 15,1 0,9 0,8
UGC 9508 14h 43,4m 0s +49° 18′ 0″ +08-27-022 1368 1,3 0,9 165 IRR 16,0 1,0 0,6
UGC 9509 14h 43,5m 0s +08° 43′ 0″ +02-38-003 1087 1,2 0,3 100 DBLSYS 15,4 10470
UGC 9510 14h 43,5m 0s +32° 50′ 0″ +06-32-094 0127 1,1 0,3 62 Sb-c 16,0 1,1 0,3 6
UGC 9511 14h 43,5m 0s +51° 35′ 0″ +09-24-000 0715 1,3 0,4 PECULR 16,5 1,3 0,4
UGC 9512 14h 43,7m 0s -00° 01′ 0″ +00-38-006 1613 3,0 1,7 65 SBa 13,1 3,2 1,8 4
UGC 9513 14h 43,7m 0s +13° 14′ 0″ +02-38-000 1087 1,1 0,9 15,4 0,9 0,6
UGC 9514 14h 44,0m 0s +01° 29′ 0″ +00-38-000 1613 1,0 0,6 10 S0 15,2 1,2 0,8
UGC 9515 14h 44,0m 0s +13° 14′ 0″ +02-38-000 1087 1,6 1,1 155 S 15,4 0,7 0,5
UGC 9516 14h 44,1m 0s +50° 38′ 0″ +08-27-023 1368 2,0 1,7 20 Sb 14,4 1,6 1,0
UGC 9517 14h 44,3m 0s +12° 49′ 0″ +02-38-006 1087 1,0 0,6 50 Sb 15,0 1,0 0,6
UGC 9518 14h 44,3m 0s +32° 59′ 0″ +06-32-096 0127 1,0 0,8 0 E 14,5 1,4 1,0
UGC 9519 14h 44,3m 0s +34° 35′ 0″ +06-32-097 0127 0,8 0,7 75 S0 14,4 0,7 0,6
UGC 9520 14h 44,5m 0s +33° 37′ 0″ +06-32-099 0127 1,1 0,9 E-S0 15,1 1,1 0,9
UGC 9521 14h 44,6m 0s +11° 48′ 0″ +02-38-009 1087 1,3 0,7 0 SBa 14,7 1,1 0,7 5
UGC 9522 14h 44,6m 0s +54° 53′ 0″ +09-24-036 0715 1,1 0,18 45 Sa-b 16,0 1,0 0,20 7
UGC 9523 14h 44,7m 0s +11° 48′ 0″ +02-38-010 1087 1,0 0,9 S0-a 14,7 1,0 1,0 1
UGC 9524 14h 44,7m 0s +13° 52′ 0″ +02-38-011 1087 1,0 0,9 E-S0 15,0 1,0 0,9
UGC 9525 14h 44,9m 0s +13° 40′ 0″ +02-38-012 1087 1,5 0,7 DBLSYS 14,9
UGC 9526 14h 45,0m 0s -00° 18′ 0″ +00-38-000 1613 1,1 0,1 61 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 9527 14h 45,0m 0s +25° 04′ 0″ +04-35-000 0102 1,0 0,2 127 Sc-IRR 16,0 0,9 0,2 7
UGC 9528 14h 45,2m 0s +30° 07′ 0″ +05-35-000 1390 1,0 0,15 110 S 15,7 0,9 0,15 7
UGC 9529 14h 45,2m 0s +69° 10′ 0″ +12-14-012 1442 1,6 0,3 162 Sb 15,2 1,6 0,3 7
UGC 9530 14h 45,3m 0s +09° 52′ 0″ +02-38-013 1087 1,0 0,7 S 15,0 0,9 0,6
UGC 9531 14h 45,3m 0s +18° 43′ 0″ +03-38-015 0054 1,6 0,6 96 Sa 14,3 1,7 0,7 6
UGC 9532 14h 45,6m 0s +19° 16′ 0″ +03-38-018 0054 1,7 0,8 MLTSYS 15,1
UGC 9533 14h 46,0m 0s +14° 10′ 0″ +02-38-000 1087 1,0 0,25 102 S 15,2 0,9 0,22 7
UGC 9534 14h 46,2m 0s +11° 32′ 0″ +02-38-000 1087 1,0 0,7 140 E? 15,3 1,0 0,6
UGC 9535 14h 46,3m 0s +12° 40′ 0″ +02-38-014 1087 2,0 1,5 140 S 14,3 1,6 1,2
UGC 9536 14h 46,3m 0s +32° 00′ 0″ +05-35-016 1390 1,0 0,22 46 S 14,7 0,9 0,2 6
UGC 9537 14h 46,4m 0s +35° 12′ 0″ +06-33-001 1610 2,5 0,5 140 Sb 14,9 2,5 0,5 6
UGC 9538 14h 46,8m 0s +17° 14′ 0″ +03-38-029 0054 1,0 0,25 115 S 14,8 1,6 0,5 6
UGC 9539 14h 46,8m 0s +22° 25′ 0″ +04-35-009 0102 1,2 0,2 67 Sa 15,0 1,3 0,2 7
UGC 9540 14h 46,8m 0s +34° 55′ 0″ +06-33-000 1610 1,0 0,3 TRPSYS 17,0 0,8 0,3
UGC 9541 14h 46,9m 0s +29° 57′ 0″ +05-35-000 1390 1,4 0,12 152 Sb-c 15,7 1,1 0,15 7
UGC 9542 14h 47,1m 0s +42° 40′ 0″ +07-30-066 0145 2,0 0,6 32 Sc 15,3 1,6 0,4 6
UGC 9543 14h 47,2m 0s +38° 37′ 0″ +07-30-067 0145 1,3 0,2 103 Sa-b 15,4 1,5 0,2 7
UGC 9544 14h 47,3m 0s +25° 35′ 0″ +04-35-010 0102 1,3 1,3 S 14,8 1,6 1,6 1
UGC 9545 14h 47,3m 0s +50° 09′ 0″ +08-27-025 1368 1,5 1,0 80 Sc 16,0 0,8 0,5 3
UGC 9546 14h 47,4m 0s +23° 47′ 0″ +04-35-000 0102 1,0 0,10 44 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 9547 14h 47,9m 0s +10° 33′ 0″ +02-38-000 1087 1,4 0,2 163 Sb 15,6 0,9 0,15 7
UGC 9548 14h 47,9m 0s +16° 55′ 0″ +03-38-033 0054 1,0 0,4 7 Sa-b 15,3 0,9 0,3 6
UGC 9549 14h 47,9m 0s +47° 35′ 0″ +08-27-000 1368 1,0 0,7 150 SB:a-b 15,1 1,0 0,7 3
UGC 9550 14h 48,0m 0s +16° 57′ 0″ +03-38-034 0054 1,3 0,2 22 S 15,2 1,1 0,2 6
UGC 9551 14h 48,1m 0s -01° 35′ 0″ +00-38-008 1613 1,0 0,8 150 15,6 0,6 0,6
UGC 9552 14h 48,2m 0s +26° 17′ 0″ +04-35-000 0102 1,1 0,3 167 Sa-b 15,6 1,1 0,3 6
UGC 9553 14h 48,2m 0s +63° 29′ 0″ +11-18-008 1575 1,0 0,9 SB0 15,0 0,9 0,9 1
UGC 9554 14h 48,4m 0s +05° 19′ 0″ +01-38-004 1421 1,1 0,9 DBLSYS 14,6
UGC 9555 14h 48,4m 0s +10° 19′ 0″ +02-38-016 1087 1,7 0,6 TRPSYS 15,7
UGC 9556 14h 48,5m 0s +60° 35′ 0″ +10-21-033 1425 2,0 0,15 136 SB?c 15,3 1,8 0,15 7
UGC 9557 14h 48,7m 0s +27° 46′ 0″ +05-35-019 1390 1,0 0,7 125 SBa-b 15,3 0,8 0,7
UGC 9558 14h 48,8m 0s +17° 24′ 0″ +03-38-037 0054 1,1 0,6 170 Sc 15,0 1,1 0,7 4
UGC 9559 14h 48,8m 0s +42° 56′ 0″ +07-30-068 0145 1,2 0,4 150 S 14,6 1,1 0,3 6
UGC 9560 14h 48,9m 0s +35° 47′ 0″ +06-33-002 1610 0,8 0,25 58 PECULR 14,5 +1110 0,7 0,25
UGC 9561 14h 49,0m 0s +09° 32′ 0″ +02-38-019 1087 1,5 14,9
UGC 9562 14h 49,2m 0s +35° 45′ 0″ +06-33-004 1610 1,1 1,1 PECULR 14,2 +1200 0,9 0,9
UGC 9563 14h 49,2m 0s +54° 37′ 0″ +09-24-044 0715 1,6 0,8 45 S0 15,1 1,6 0,7 5
UGC 9564 14h 49,6m 0s -02° 20′ 0″ +00-38-009 1613 2,0 1,7 Sc 14,2 2,0 1,6 1
UGC 9565 14h 49,7m 0s +04° 53′ 0″ +01-38-007 1421 1,1 0,7 162 SBb 14,8 1,1 0,8 3
UGC 9566 14h 49,7m 0s +40° 49′ 0″ +07-31-001 1371 2,3 1,4 35 Sb 13,9 2,3 1,4 4
UGC 9567 14h 49,9m 0s +43° 51′ 0″ +07-31-002 1371 1,2 0,6 137 IRR 14,9 0,9 0,5
UGC 9568 14h 50,0m 0s +59° 10′ 0″ +10-21-034 1425 3,5 0,4 144 Sb 14,2 3,1 0,4 6
UGC 9569 14h 50,1m 0s +43° 56′ 0″ +07-31-003 1371 1,7 1,4 SBc 14,4 1,3 1,1
UGC 9570 14h 50,2m 0s +59° 09′ 0″ +10-21-035 1425 1,5 1,3 DWRFSP 16,5 1,3 1,3
UGC 9571 14h 50,3m 0s +30° 00′ 0″ +05-35-022 1390 1,1 1,1 S 14,5 1,0 1,0 1
UGC 9572 14h 50,4m 0s +51° 29′ 0″ +09-24-047 0715 1,0 0,35 118 S 15,2 0,9 0,35 6
UGC 9573 14h 50,5m 0s +03° 30′ 0″ +01-38-009 1421 1,4 0,8 70 S 14,2 1,6 0,8 4
UGC 9574 14h 50,6m 0s +03° 32′ 0″ +01-38-010 1421 2,2 1,7 110 SBb 13,6 2,2 1,7 2
UGC 9575 14h 50,8m 0s +04° 09′ 0″ +01-38-011 1421 1,4 1,2 SB0 13,3 1,6 1,3 2
UGC 9576 14h 51,1m 0s +03° 47′ 0″ +01-38-013 1421 3,4 2,8 145 Sc 13,9 +1525 3,0 2,6 2
UGC 9577 14h 51,2m 0s +18° 18′ 0″ +03-38-046 0054 1,0 0,5 170 SBc 15,7 1,0 0,5 5
UGC 9578 14h 51,4m 0s +20° 19′ 0″ +03-38-047 0054 1,1 1,0 SBb 15,4 1,2 1,0 1
UGC 9579 14h 51,5m 0s +03° 45′ 0″ +01-38-014 1421 4,2 0,9 146 Sc 13,0 +1565 4,0 1,1 7
UGC 9580 14h 51,6m 0s +10° 18′ 0″ +02-38-000 1087 0,7 0,15 40 DBLSYS 15,3 0,7 0,15 7
UGC 9581 14h 51,7m 0s +10° 17′ 0″ +02-38-000 1087 0,9 0,2 DBLSYS 15,3 0,8 0,2
UGC 9582 14h 51,7m 0s +04° 57′ 0″ +01-38-015 1421 1,0 0,8 150 S0 14,4 1,2 1,0 2
UGC 9583 14h 51,7m 0s +42° 38′ 0″ +07-31-000 1371 1,4 0,2 105 S 15,7 0,8 0,2 7
UGC 9584 14h 51,8m 0s +04° 43′ 0″ +01-38-000 1421 1,1 0,4 142 Sb 15,3 1,1 0,4 6
UGC 9585 14h 51,9m 0s +42° 45′ 0″ +07-31-005 1371 1,1 0,5 135 SBb-c 16,0 1,0 0,4 6
UGC 9586 14h 51,9m 0s +52° 17′ 0″ +09-24-050 0715 2,8 1,6 0 SBc 14,0 2,8 1,6 4
UGC 9587 14h 52,0m 0s +16° 34′ 0″ +03-38-049 0054 1,3 1,1 E 14,9 1,6 1,3
UGC 9588 14h 52,0m 0s +30° 25′ 0″ +05-35-023 1390 1,3 0,9 DBLSYS 15,3
UGC 9589 14h 52,0m 0s +54° 24′ 0″ +09-24-052 0715 1,1 0,3 62 SB 17,0 1,2 0,3
UGC 9590 14h 52,1m 0s +18° 50′ 0″ +03-38-050 0054 1,1 0,7 10 E? 15,6 1,3 0,9
UGC 9591 14h 52,3m 0s +64° 04′ 0″ +11-18-013 1575 1,3 0,5 166 Sb-c 15,6 1,0 0,4 6
UGC 9592 14h 52,4m 0s +42° 45′ 0″ +07-31-006 1371 1,9 1,8 S0 13,7 1,8 1,8 1
UGC 9593 14h 52,5m 0s +18° 18′ 0″ +03-38-053 0054 1,2 0,6 156 SBb 14,9 1,3 0,5 5
UGC 9594 14h 52,5m 0s +24° 17′ 0″ +04-35-014 0102 1,1 0,9 SBc 15,2 1,0 0,8
UGC 9595 14h 52,6m 0s +18° 14′ 0″ +03-38-055 0054 1,2 0,7 5 13,9 0,8 0,35
UGC 9596 14h 52,6m 0s +26° 00′ 0″ +04-35-015 0102 1,0 0,7 0 Sb-c 15,3 1,0 0,7 3
UGC 9597 14h 52,8m 0s +31° 02′ 0″ +05-35-025 1390 1,1 0,7 20 DWRFSP 17,0 1,1 0,6
UGC 9598 14h 53,3m 0s +44° 00′ 0″ +07-31-009 1371 1,6 0,6 124 Sc 15,0 1,6 0,6 6
UGC 9599 14h 53,4m 0s +42° 42′ 0″ +07-31-008 1371 1,1 1,0 14,1 +5460 1,0 0,9
UGC 9600 14h 53,4m 0s +51° 15′ 0″ +09-24-000 0715 1,0 0,12 50 Sb 17,0 1,0 0,15 7
UGC 9601 14h 53,5m 0s -01° 12′ 0″ +00-38-011 1613 1,5 1,4 14,6 1,5 1,3 1
UGC 9602 14h 53,5m 0s +12° 04′ 0″ +02-38-022 1087 1,0 0,9 S0 14,9 1,0 0,9 1
UGC 9603 14h 53,5m 0s +33° 01′ 0″ +06-33-010 1610 1,2 0,5 DBLSYS 16,0
UGC 9604 14h 53,5m 0s +37° 38′ 0″ +06-33-012 1610 1,1 0,10 167 Sc 16,5 1,1 0,10 7
UGC 9605 14h 53,5m 0s +48° 33′ 0″ +08-27-030 1368 1,0 0,12 52 Sc 16,0 0,8 0,12 7
UGC 9606 14h 53,6m 0s +24° 55′ 0″ +04-35-000 0102 1,3 0,2 143 Sb 16,0 1,3 0,25 7
UGC 9607 14h 53,8m 0s +62° 29′ 0″ +10-21-038 1425 1,2 1,1 16,0 0,9 0,8
UGC 9608 14h 54,0m 0s +09° 33′ 0″ +02-38-025 1087 1,2 1,0 Sa 14,8 1,1 1,0 1
UGC 9609 14h 54,0m 0s +73° 20′ 0″ +12-14-000 1442 1,0 1,0 SBb 14,3 1,1 1,1 1
UGC 9610 14h 54,1m 0s +49° 56′ 0″ +08-27-032 1368 1,1 1,1 14,5 1,1 1,1
UGC 9611 14h 54,2m 0s +09° 34′ 0″ +02-38-026 1087 1,6 1,1 80 E 14,8 1,5 0,9
UGC 9612 14h 54,2m 0s +45° 37′ 0″ +08-27-034 1368 1,5 1,3 Sc/SBc 15,2 1,2 1,1 1
UGC 9613 14h 54,3m 0s +05° 47′ 0″ +01-38-000 1421 1,1 0,5 47 S 15,2 0,9 0,4 5
UGC 9614 14h 54,3m 0s +09° 41′ 0″ +02-38-000 1087 1,6 1,4 5 DWARF 16,5 1,5 1,3
UGC 9615 14h 54,4m 0s +30° 25′ 0″ +05-35-026 1390 1,0 0,9 13,9 0,9 0,8 1
UGC 9616 14h 54,5m 0s +09° 28′ 0″ +02-38-028 1087 1,1 0,9 Sa-b 14,8 1,0 0,9
UGC 9617 14h 54,6m 0s +49° 36′ 0″ +08-27-035 1368 1,6 0,25 64 S 14,7 1,6 0,25 7
UGC 9618 14h 54,7m 0s +24° 48′ 0″ +04-35-018 0102 1,6 0,6 DBLSYS 14,3
UGC 9619 14h 54,7m 0s +49° 54′ 0″ +08-27-036 1368 1,1 0,6 110 S0-a 13,6 1,5 1,0 4
UGC 9620 14h 54,8m 0s +19° 54′ 0″ +03-38-059 0054 1,3 0,8 S 14,7 1,3 0,5
UGC 9621 14h 55,0m 0s +82° 45′ 0″ +14-07-000 1363 1,2 0,7 85 Sc 15,4 1,2 0,7 4
UGC 9622 14h 55,0m 0s +19° 52′ 0″ +03-38-060 0054 1,3 0,8 178 S 14,0 1,3 0,8 4
UGC 9623 14h 55,0m 0s +38° 56′ 0″ +07-31-011 1371 1,3 0,9 155 S0 14,4 1,1 0,8 3
UGC 9624 14h 55,1m 0s +08° 29′ 0″ +01-38-022 1421 1,1 0,8 77 S0/Sa 15,1 1,2 0,9 3
UGC 9625 14h 55,3m 0s +06° 50′ 0″ +01-38-023 1421 1,7 0,5 178 SB:a-b 14,7 1,7 0,5 6
UGC 9626 14h 55,4m 0s +48° 50′ 0″ +08-27-037 1368 1,1 0,35 95 SBb 15,6 1,1 0,35 6
UGC 9627 14h 55,4m 0s +49° 52′ 0″ +08-27-038 1368 1,3 1,1 0 SBb 14,0 1,3 1,1 1
UGC 9628 14h 55,5m 0s +30° 10′ 0″ +05-35-028 1390 1,4 0,9 42 IRR 13,5 1,3 0,8
UGC 9629 14h 55,6m 0s +52° 32′ 0″ +09-24-058 0715 1,4 0,4 152 Sa 14,6 1,4 0,4 6
UGC 9630 14h 55,7m 0s +53° 04′ 0″ +09-24-000 0715 1,1 1,1 DWARF 17,
UGC 9631 14h 55,8m 0s -00° 55′ 0″ +00-38-012 1613 8,0 2,0 84 SBb 13,5 +1985 8,2 2,0 6
UGC 9632 14h 56,4m 0s +53° 59′ 0″ +09-24-059 0715 1,5 1,1 135 Sc 15,3 1,5 1,1 3
UGC 9633 14h 56,6m 0s +08° 53′ 0″ +02-38-000 1087 1,5 1,0 DBLSYS 16,0 1,4 0,8
UGC 9634 14h 56,6m 0s +20° 15′ 0″ +03-38-062 0054 1,0 0,5 102 SBb 15,5 1,0 0,5 5
UGC 9635 14h 56,7m 0s +19° 47′ 0″ +03-38-063 0054 1,1 0,9 20 Sa-b 15,7 1,0 0,8 2
UGC 9636 14h 56,8m 0s +13° 37′ 0″ +02-38-000 1087 1,1 0,3 20 S 15,5 1,1 0,2 7
UGC 9637 14h 56,8m 0s +41° 58′ 0″ +07-31-000 1371 1,4 0,3 44 IRR 16,0 1,4 0,3
UGC 9638 14h 56,8m 0s +59° 04′ 0″ +10-21-040 1425 2,0 1,3 40 DWRFIR 15,5 1,6 1,2
UGC 9639 14h 56,9m 0s +45° 09′ 0″ +08-27-042 1368 1,0 0,9 Sa-b 14,6 0,8 0,5 1
UGC 9640 14h 57,1m 0s +16° 50′ 0″ +03-38-064 0054 1,3 1,1 110 E 14,5 1,8 1,6
UGC 9641 14h 57,1m 0s +41° 38′ 0″ +07-31-014 1371 1,5 1,1 100 S 14,9 0,8 0,7
UGC 9642 14h 57,1m 0s +54° 05′ 0″ +09-25-001 1096 2,2 2,0 E-S0 13,0 +3269 2,0 1,6
UGC 9643 14h 57,2m 0s +50° 01′ 0″ +08-27-046 1368 1,2 0,9 170 S0 15,0 1,2 0,9 2
UGC 9644 14h 57,3m 0s +27° 19′ 0″ +05-35-030 1390 1,4 1,4 SBa 14,9 1,1 1,1 1
UGC 9645 14h 57,4m 0s +02° 05′ 0″ +00-38-014 1613 3,0 1,5 170 Sb 12,9 +1301 3,5 2,0 5
UGC 9646 14h 57,5m 0s +27° 31′ 0″ +05-35-000 1390 1,1 0,10 165 Sc 16,0 0,8 0,1 7
UGC 9647 14h 57,5m 0s +33° 02′ 0″ +06-33-014 1610 1,7 1,1 95 DWRFSP 15,7 1,4 1,0
UGC 9648 14h 57,5m 0s +54° 07′ 0″ +09-25-002 1096 1,7 0,9 148 S 14,9 1,7 0,8 5
UGC 9649 14h 57,6m 0s +71° 53′ 0″ +12-14-015 1442 3,7 2,5 45 SBc? 13,3 3,7 2,5 3
UGC 9650 14h 58,0m 0s +83° 48′ 0″ +14-07-012 1363 1,6 0,25 6 Sa 14,1 1,6 0,30 7
UGC 9651 14h 58,0m 0s +49° 43′ 0″ +08-27-000 1368 1,1 0,3 118 SBc 16,0 1,1 0,3 6
UGC 9652 14h 58,2m 0s +16° 22′ 0″ +03-38-065 0054 1,1 0,6 50 SBa 15,1 1,2 0,7 4
UGC 9653 14h 58,2m 0s +61° 14′ 0″ +10-21-042 1425 1,2 0,35 153 SBb 15,7 1,1 0,35 6
UGC 9654 14h 58,5m 0s +11° 43′ 0″ +02-38-000 1087 1,1 0,8 75 Sa-b 15,2 1,1 0,7 3
UGC 9655 14h 58,6m 0s +01° 53′ 0″ +00-38-016 1613 3,4 2,7 145 E 12,5 +1882 4,0 3,0
UGC 9656 14h 58,9m 0s +09° 21′ 0″ +02-38-000 1087 1,1 0,3 88 S 15,2 1,1 0,3 6
UGC 9657 14h 59,0m 0s +48° 33′ 0″ +08-27-050 1368 1,5 0,2 43 SB?c 15,5 0,7 0,2 7
UGC 9658 14h 59,0m 0s +50° 11′ 0″ +08-27-051 1368 0,60 0,45 50 S 14,3 0,60 0,45
UGC 9659 14h 59,4m 0s +05° 08′ 0″ +01-38-000 1421 1,0 0,35 84 Sc 15,3 1,1 0,35 6
UGC 9660 14h 59,4m 0s +44° 54′ 0″ +08-27-053 1368 0,8 0,35 83 PECULR? 14,3 0,7 0,35
UGC 9661 14h 59,5m 0s +02° 01′ 0″ +00-38-018 1613 1,4 1,3 15,0 1,2 1,2 1
UGC 9662 14h 59,6m 0s +26° 10′ 0″ +04-35-024 0102 1,2 0,9 135 S 13,7 1,1 0,8
UGC 9663 14h 59,6m 0s +52° 48′ 0″ +09-25-005 1096 1,5 1,3 DWARF 15,2 1,4 0,9
UGC 9664 14h 59,7m 0s +74° 05′ 0″ +12-14-016 1442 1,3 1,2 SBb 14,9 1,3 1,2 1
UGC 9665 14h 59,8m 0s +48° 31′ 0″ +08-27-054 1368 1,6 0,25 142 Sb-c 14,9 1,6 0,25 7
UGC 9666 14h 59,8m 0s +60° 27′ 0″ +10-21-043 1425 1,2 0,15 48 S 16,0 0,6 0,15 7
UGC 9667 14h 59,9m 0s +05° 51′ 0″ +01-38-026 1421 2,0 1,0 87 S0-a 14,6 2,1 1,2 5
UGC 9668 15h 00,0m 0s +83° 44′ 0″ +14-07-014 1363 1,5 0,8 85 13,8 1,6 0,8
UGC 9669 15h 00,0m 0s +85° 13′ 0″ +14-07-013 1363 1,1 0,8 S? 15,7 1,3 1,0
UGC 9670 15h 00,1m 0s +48° 04′ 0″ +08-27-056 1368 1,1 0,7 170 Sb 15,2 0,9 0,7 4
UGC 9671 15h 00,2m 0s +42° 23′ 0″ +07-31-019 1371 1,5 1,2 160 Sc 15,6 0,7 0,7 2
UGC 9672 15h 00,4m 0s +20° 00′ 0″ +03-38-000 0054 1,6 0,9 35 17,0 1,4 0,7 5
UGC 9673 15h 00,4m 0s +23° 31′ 0″ +04-35-027 0102 2,0 1,6 Sc 14,6 1,6 1,4 1
UGC 9674 15h 00,7m 0s +49° 04′ 0″ +08-27-057 1368 1,3 0,9 160 Sa 15,7 1,2 0,7 4
UGC 9675 15h 01,0m 0s +10° 51′ 0″ +02-38-000 1087 1,2 1,0 SB 15,3 1,0 0,8
UGC 9676 15h 01,3m 0s +28° 00′ 0″ +03-35-000 1390 1,1 0,8 17 SBc 15,7 1,0 0,6 3
UGC 9677 15h 01,4m 0s +22° 53′ 0″ +04-36-000 0087 1,4 0,2 5 Sb 16,0 1,2 0,2 7
UGC 9678 15h 01,6m 0s +01° 24′ 0″ +00-38-020 1613 2,0 1,8 E 13,1 +1648 2,4 2,2
UGC 9679 15h 01,6m 0s +26° 17′ 0″ +04-36-001 0087 1,0 0,15 19 S 15,3 1,0 0,2 6
UGC 9680 15h 01,7m 0s +18° 51′ 0″ +03-38-000 0054 1,3 0,2 25 16,5 1,2 0,15 7
UGC 9681 15h 01,7m 0s +42° 19′ 0″ +07-31-023 1371 1,5 0,1 177 Sc 16,5 1,5 0,1 7
UGC 9682 15h 01,9m 0s -00° 40′ 0″ +00-38-021 1613 1,9 0,6 165 15,3 2,0 0,5 6
UGC 9683 15h 02,0m 0s +81° 37′ 0″ +14-07-015 1363 1,0 1,0 SBa 14,8 1,1 1,0 1
UGC 9684 15h 02,0m 0s +42° 18′ 0″ +07-31-024 1371 1,7 1,1 102 SBa-b 14,8 1,2 0,4
UGC 9685 15h 02,3m 0s +08° 22′ 0″ +01-38-000 1421 1,0 0,8 100 Sc 15,1 1,0 0,8 2
UGC 9686 15h 02,3m 0s +12° 50′ 0″ +02-38-036 1087 1,0 0,6 25 S 14,5 1,0 0,55 4
UGC 9687 15h 02,3m 0s +28° 00′ 0″ +05-36-004 1092 1,0 0,8 160 Sa 14,9 1,0 0,8 2
UGC 9688 15h 02,5m 0s +53° 08′ 0″ +09-25-010 1096 1,3 0,4 8 S0-a 14,8 1,3 0,4 6
UGC 9689 15h 02,6m 0s +08° 02′ 0″ +01-38-000 1421 1,0 0,8 Sb-c 15,3 0,9 0,8 1
UGC 9690 15h 02,7m 0s +38° 13′ 0″ +06-33-000 1610 1,1 0,2 0 Sb-c 16,5 1,1 0,2 7
UGC 9691 15h 02,7m 0s +40° 34′ 0″ +07-31-026 1371 1,2 0,9 85 SBb 15,1 1,2 0,9
UGC 9692 15h 02,8m 0s +02° 16′ 0″ +00-38-022 1613 3,5 1,5 43 S0 12,1 +1427 3,8 1,6 6
UGC 9693 15h 02,9m 0s +01° 48′ 0″ +00-38-023 1613 1,2 1,2 S0 13,9 1,5 1,5 1
UGC 9694 15h 02,9m 0s +04° 41′ 0″ +01-38-000 1421 1,1 0,15 45 Sb 15,3 1,0 0,20 7
UGC 9695 15h 03,0m 0s +14° 37′ 0″ +03-38-085 0054 1,0 0,5 32 SBb 15,1 0,8 0,4 5
UGC 9696 15h 03,1m 0s +08° 42′ 0″ +02-38-037 1087 0,9 0,8 Sa 14,5 0,8 0,8 1
UGC 9697 15h 03,2m 0s -00° 32′ 0″ +00-38-000 1613 1,1 0,4 107 16,0 0,6 0,3 6
UGC 9698 15h 03,2m 0s +23° 53′ 0″ +04-36-007 0087 1,1 0,5 50 PECULR 15,7 1,0 0,5
UGC 9699 15h 03,4m 0s +09° 43′ 0″ +02-38-000 1087 1,0 0,4 132 Sc 15,4 0,9 0,3 6
UGC 9700 15h 03,5m 0s +01° 48′ 0″ +00-38-024 1613 0,6 0,35 150 E 13,8 0,7 0,4
UGC 9701 15h 03,5m 0s +31° 21′ 0″ +05-36-007 1092 1,0 0,5 70 Sc 15,3 1,0 0,5 5
UGC 9702 15h 03,6m 0s +51° 22′ 0″ +09-25-014 1096 1,2 0,15 163 Sb-c 15,7 1,0 0,15 7
UGC 9703 15h 03,7m 0s +46° 46′ 0″ +08-27-064 1368 1,2 0,25 167 S 15,0 1,2 0,25 6
UGC 9704 15h 03,8m 0s +57° 30′ 0″ +10-21-045 1425 1,0 0,12 50 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 9705 15h 03,9m 0s +25° 58′ 0″ +04-36-011 0087 1,0 0,5 70 S0-a 15,0 1,0 0,5 5
UGC 9706 15h 04,0m 0s +01° 46′ 0″ +00-38-025 1613 3,0 3,0 E 11,9 +1771 4,5 4,5
UGC 9707 15h 04,0m 0s +39° 43′ 0″ +07-31-030 1371 1,5 1,0 150 SB 14,8 1,5 1,0
UGC 9708 15h 04,1m 0s +09° 38′ 0″ +02-38-040 1087 1,1 1,0 Sb 15,2 0,9 0,7 1
UGC 9709 15h 04,1m 0s +42° 25′ 0″ +07-31-032 1371 1,2 1,0 135 DWRFSP 17,0 1,2 1,0
UGC 9710 15h 04,2m 0s +03° 58′ 0″ +01-38-032 1421 1,0 0,2 95 Sb 15,1 0,9 0,2 7
UGC 9711 15h 04,2m 0s +09° 37′ 0″ +02-38-041 1087 1,3 0,22 108 Sa 15,3 1,3 0,22 7
UGC 9712 15h 04,4m 0s +12° 46′ 0″ +02-38-000 1087 1,5 0,3 82 Sc 15,2 1,4 0,3 6
UGC 9713 15h 04,4m 0s +23° 50′ 0″ +04-36-013 0087 1,4 0,9 160 SB0 14,7 1,5 0,8 4
UGC 9714 15h 04,5m 0s +13° 04′ 0″ +02-38-044 1087 1,1 0,25 43 14,9 1,1 0,25
UGC 9715 15h 04,7m 0s +01° 44′ 0″ +00-39-002 1402 5,0 4,5 140 SBb 13,6 +2372 4,0 3,5 1
UGC 9716 15h 04,7m 0s +37° 29′ 0″ +06-33-021 1610 1,0 0,7 135 Sb-c 16,0 0,7 0,6
UGC 9717 15h 04,7m 0s +42° 50′ 0″ +07-31-033 1371 1,0 1,0 DBLSYS 14,2
UGC 9718 15h 04,8m 0s +21° 25′ 0″ +04-36-015 0087 1,4 0,5 96 Sb 15,2 1,0 0,5 6
UGC 9719 15h 04,8m 0s +40° 46′ 0″ +07-31-000 1371 1,0 0,9 COMPACT 15,7 1,0 0,8
UGC 9720 15h 05,0m 0s +85° 12′ 0″ +14-07-000 1363 1,2 0,7 165 16,5 1,0 0,6
UGC 9721 15h 05,0m 0s +12° 46′ 0″ +02-39-000 1422 1,0 0,8 95 15,3 0,8 0,7
UGC 9722 15h 05,0m 0s +52° 06′ 0″ +09-25-018 1096 1,1 1,0 Sc 16,0 1,0 0,7 1
UGC 9723 15h 05,1m 0s +55° 57′ 0″ +09-25-017 1096 6,5 3,0 128 S0 11,1 +788 6,5 3,0 5
UGC 9724 15h 05,2m 0s +19° 47′ 0″ +03-39-004 0091 1,3 0,6 137 Sa 13,6 +4705 1,3 0,5 5
UGC 9725 15h 05,2m 0s +55° 40′ 0″ +09-25-016 1096 1,2 0,9 25 S0? 15,3 1,1 0,7
UGC 9726 15h 05,3m 0s +02° 45′ 0″ +01-39-001 1429 2,2 0,6 55 S0 13,1 +1626 2,3 0,7 6
UGC 9727 15h 05,3m 0s +14° 44′ 0″ +03-39-002 0091 1,0 0,8 90 Sb/SBc 14,9 0,7 0,5
UGC 9728 15h 05,3m 0s +19° 46′ 0″ +03-39-005 0091 2,9 0,7 136 SBb 13,1 +4664 2,8 0,7 6
UGC 9729 15h 05,3m 0s +63° 12′ 0″ +11-18-025 1575 1,0 0,7 60 S 14,1 0,9 0,7
UGC 9730 15h 05,3m 0s +77° 50′ 0″ +13-11-006 0768 1,8 1,8 SBc 15,7 1,4 1,4 1
UGC 9731 15h 05,6m 0s +56° 44′ 0″ +09-25-021 1096 1,2 1,0 Sc 15,0 1,1 0,9 1
UGC 9732 15h 05,7m 0s +01° 26′ 0″ +00-93-005 1402 1,3 0,7 62 SBb 14,7 1,2 0,7 5
UGC 9733 15h 06,0m 0s +81° 23′ 0″ +14-07-000 1363 1,0 0,8 DWARF 17,0 1,2 0,9
UGC 9734 15h 06,1m 0s +66° 21′ 0″ +11-18-026 1575 1,5 1,2 60 15,5 1,5 1,2 2
UGC 9735 15h 06,2m 0s +19° 22′ 0″ +03-39-010 0091 1,1 0,45 58 S 14,7 0,9 0,45 6
UGC 9736 15h 06,4m 0s +54° 56′ 0″ +09-25-024 1096 2,6 1,7 53 Sc 14,1 2,5 1,7 3
UGC 9737 15h 06,4m 0s +55° 22′ 0″ +09-25-023 1096 1,3 0,8 90 S 14,7 1,1 0,7
UGC 9738 15h 06,7m 0s +19° 28′ 0″ +03-39-012 0091 1,0 0,8 Sc 15,7 0,6 0,3
UGC 9739 15h 06,7m 0s +25° 55′ 0″ +04-36-000 0087 1,0 0,25 136 15,6 1,0 0,3 6
UGC 9740 15h 07,0m 0s +03° 15′ 0″ +01-39-002 1429 2,4 0,8 68 SB0 12,9 +1618 2,5 0,8 6
UGC 9741 15h 07,0m 0s +52° 29′ 0″ +09-25-026 1096 0,45 0,40 PECULR 14,1 0,45 0,4
UGC 9742 15h 07,3m 0s +00° 39′ 0″ +00-39-006 1402 2,4 1,7 125 S0 13,5 2,4 1,7 3
UGC 9743 15h 07,3m 0s +00° 43′ 0″ +00-39-007 1402 1,0 0,8 S0 15,2 1,1 0,9
UGC 9744 15h 07,4m 0s +01° 58′ 0″ +00-39-000 1402 1,1 1,0 SBa-b 15,3 0,8 0,8 1
UGC 9745 15h 07,7m 0s +52° 44′ 0″ +09-25-027 1096 2,6 1,3 145 Sb 13,4 2,5 1,3 5
UGC 9746 15h 07,8m 0s +02° 07′ 0″ +00-39-008 1402 1,4 0,3 140 Sb-c 15,0 1,4 0,3 6
UGC 9747 15h 08,0m 0s +54° 41′ 0″ +09-25-028 1069 2,8 1,3 50 SBa 13,9 2,8 1,3 6
UGC 9748 15h 08,1m 0s +76° 15′ 0″ +13-11-007 0768 1,3 1,1 5 SB0 15,1 1,3 1,1 1
UGC 9749 15h 08,2m 0s +67° 23′ 0″ +11-18-030 1575 40,0 25,0 70 DWRFEL 13,6 35,0 20,
UGC 9750 15h 08,3m 0s +76° 21′ 0″ +13-11-008 0768 1,5 0,4 2 Sb 15,3 1,6 0,4 6
UGC 9751 15h 08,4m 0s +01° 37′ 0″ +00-39-000 1402 1,1 0,2 121 Sc 15,6 0,9 0,2 7
UGC 9752 15h 08,4m 0s +05° 56′ 0″ +01-39-000 1429 1,2 0,6 23 E-S0 15,4 1,4 0,7 5
UGC 9753 15h 08,4m 0s +57° 12′ 0″ +10-22-001 0755 4,8 1,7 0 Sb 11,9 +876 4,0 1,6 6
UGC 9754 15h 08,6m 0s +04° 29′ 0″ +01-39-000 1429 1,2 0,6 25 S(b) 15,3 1,1 0,6
UGC 9755 15h 08,8m 0s +10° 38′ 0″ +02-39-004 1422 1,1 0,9 35 Sc 14,8 1,0 0,8 2
UGC 9756 15h 08,9m 0s +06° 32′ 0″ +01-39-000 1429 1,2 0,5 62 DBLSYS 15,5
UGC 9757 15h 09,1m 0s +05° 35′ 0″ +01-39-004 1429 1,3 0,6 60 Sb 15,0 1,3 0,6 5
UGC 9758 15h 09,1m 0s +13° 40′ 0″ +02-39-007 1422 1,3 1,3 S0 15,0 1,2 1,2 1
UGC 9759 15h 09,3m 0s +55° 32′ 0″ +09-25-030 1096 2,0 0,35 51 S 15,4 1,5 3,5 7
UGC 9760 15h 09,5m 0s +01° 52′ 0″ +00-39-011 1402 2,8 0,2 57 Sc 14,9 3,0 0,2 7
UGC 9761 15h 09,5m 0s +46° 20′ 0″ +08-28-005 0706 1,3 1,3 SBa 14,1 1,3 1,2
UGC 9762 15h 09,7m 0s +32° 51′ 0″ +06-33-000 1610 1,1 1,0 DWRFSP 17,0 0,8 0,8
UGC 9763 15h 09,8m 0s +21° 29′ 0″ +04-36-025 0087 2,0 0,4 S? 15,6 1,3 0,3
UGC 9764 15h 09,8m 0s +65° 05′ 0″ +11-18-029 1575 2,6 1,6 80 15,7 1,6 1,3 4
UGC 9765 15h 10,2m 0s +20° 50′ 0″ +04-36-026 0087 1,2 0,6 144 Sa-b 15,3 1,1 0,6 5
UGC 9766 15h 10,2m 0s +61° 19′ 0″ +10-22-003 0755 1,6 0,5 167 SBb 1,5 2,5 6
UGC 9767 15h 10,3m 0s +07° 37′ 0″ +01-39-000 1429 1,0 0,9 16,0 1,1 1,0
UGC 9768 15h 10,6m 0s +60° 00′ 0″ +10-22-004 0755 3,3 0,5 13 SB?c-IR 13,2 3,5 0,45 6
UGC 9769 15h 10,7m 0s +55° 59′ 0″ +09-25-034 1096 3,0 2,3 20 15,7 1,0 0,6 2
UGC 9770 15h 11,2m 0s +25° 23′ 0″ +04-36-027 0087 1,1 0,9 90 Sb 15,6 1,3 0,7
UGC 9771 15h 11,2m 0s +41° 27′ 0″ +07-31-038 1371 1,5 0,9 158 SBb 14,3 1,4 0,8 4
UGC 9772 15h 11,3m 0s +34° 21′ 0″ +06-33-028 1610 1,0 0,7 SBc 16,5 0,7 0,7
UGC 9773 15h 11,5m 0s +67° 33′ 0″ +11-19-001 1426 1,3 0,4 77 Sa 14,9 1,0 0,35 7
UGC 9774 15h 11,7m 0s +42° 09′ 0″ +07-31-042 1371 1,4 1,3 SBb 14,1 1,3 1,3 1
UGC 9775 15h 11,8m 0s +20° 10′ 0″ +03-39-016 0091 1,1 0,5 148 Sa 15,5 0,7 0,3 5
UGC 9776 15h 11,8m 0s +57° 10′ 0″ +10-22-005 0755 1,0 0,5 DWRFIR 17,0 0,8 0,4
UGC 9777 15h 12,0m 0s +20° 40′ 0″ +04-36-028 0087 1,6 0,9 150 S 15,0 1,7 0,9 4
UGC 9778 15h 12,1m 0s +75° 20′ 0″ +13-11-010 0768 1,1 0,6 52 S 14,7 1,1 0,4
UGC 9779 15h 12,2m 0s +01° 20′ 0″ +00-39-012 1402 1,2 1,0 160 S0-a 15,2 1,3 1,1 2
UGC 9780 15h 12,2m 0s +44° 47′ 0″ +08-28-009 0706 2,1 0,2 148 Sc 15,5 2,1 0,2 7
UGC 9781 15h 12,3m 0s +05° 43′ 0″ +01-39-009 1429 1,4 1,4 Sb-c 15,7 0,9 0,8 1
UGC 9782 15h 12,4m 0s +01° 23′ 0″ +00-39-000 1402 1,0 0,1 18 Sc 16,5 0,8 0,1 7
UGC 9783 15h 12,5m 0s +46° 32′ 0″ +08-28-010 0706 1,0 0,4 58 16,5 0,6 0,2 6
UGC 9784 15h 12,6m 0s +62° 52′ 0″ +11-19-002 1426 1,4 0,9 165 DWARF 16,5 1,0 0,7
UGC 9785 15h 12,8m 0s +05° 23′ 0″ +01-39-000 1429 1,0 0,5 167 Sa 15,4 1,0 0,5 5
UGC 9786 15h 13,1m 0s +71° 25′ 0″ +12-14-020 1442 1,5 0,45 158 Sb-c 15,6 1,3 0,4 6
UGC 9787 15h 13,2m 0s +01° 37′ 0″ +00-39-015 1402 1,0 0,8 45 15,4 0,9 0,7 2
UGC 9788 15h 13,2m 0s +08° 29′ 0″ +01-39-000 1429 1,0 0,4 125 IRR? 15,4 0,9 0,4
UGC 9789 15h 13,2m 0s +42° 14′ 0″ +07-31-045 1371 2,8 1,2 18 SBc 12,6 +2549 2,5 1,0 6
UGC 9790 15h 13,2m 0s +42° 24′ 0″ +07-31-046 1371 1,5 0,4 131 Sb 15,0 1,5 0,4 7
UGC 9791 15h 13,3m 0s +59° 02′ 0″ +10-22-008 0755 1,1 0,6 20 SBb 15,5 1,1 0,5 4
UGC 9792 15h 13,5m 0s +00° 03′ 0″ +00-39-016 1402 15,0 13,0 DWARF 15,1 12,0 12,
UGC 9793 15h 13,5m 0s +18° 34′ 0″ +03-39-000 0091 1,2 0,20 51 Sb 15,7 1,2 0,20 7
UGC 9794 15h 13,8m 0s +10° 42′ 0″ +02-39-009 1422 3,0 0,8 42 SBc-IRR 14,3 2,6 0,8 6
UGC 9795 15h 14,0m 0s +07° 56′ 0″ +01-39-000 1429 1,2 0,35 115 Sa-b 15,3 1,1 0,35 6
UGC 9796 15h 14,0m 0s +43° 22′ 0″ +07-31-048 1371 1,6 0,4 17 PECULR 16,0 1,6 0,3
UGC 9797 15h 14,0m 0s +55° 42′ 0″ +09-25-038 1096 4,7 3,6 135 SBb 13,6 4,7 3,6
UGC 9798 15h 14,2m 0s +07° 35′ 0″ +01-39-000 1429 1,1 0,5 168 S0-a 15,4 1,0 0,4 6
UGC 9799 15h 14,3m 0s +07° 12′ 0″ +01-39-012 1429 1,8 0,9 30 E 14,8 1,9 1,1
UGC 9800 15h 14,6m 0s +54° 40′ 0″ +09-25-039 1096 1,3 0,6 55 Sb 15,5 1,1 0,5 5
UGC 9801 15h 14,6m 0s +56° 30′ 0″ +09-25-040 1096 12,8 1,8 155 Sc 11,4 +535 12,6 1,8 7
UGC 9802 15h 14,7m 0s +43° 09′ 0″ +07-31-051 1371 1,3 0,9 50 Sc 16,0 1,1 0,9
UGC 9803 15h 15,2m 0s +29° 36′ 0″ +05-36-000 1092 1,0 1,0 DWARF 18,
UGC 9804 15h 15,3m 0s +04° 20′ 0″ +01-39-015 1429 1,1 0,6 165 DBLSYS 14,9
UGC 9805 15h 15,3m 0s +55° 35′ 0″ +09-25-041 1096 3,0 1,3 154 Sb 13,5 3,0 1,6 7
UGC 9806 15h 15,5m 0s +38° 50′ 0″ +07-31-000 1371 1,0 0,3 104 Sc 16,5 0,8 0,2 6
UGC 9807 15h 15,6m 0s +11° 05′ 0″ +02-39-000 1422 1,4 0,5 105 Sa-b 15,1 1,1 0,4 6
UGC 9808 15h 15,8m 0s +14° 00′ 0″ +02-39-011 1422 1,4 1,0 110 Sb 15,2 1,4 1,0 2
UGC 9809 15h 15,9m 0s +30° 52′ 0″ +05-36-012 1092 1,3 1,1 SBc 14,7 1,2 1,0 1
UGC 9810 15h 16,2m 0s +08° 01′ 0″ +01-39-000 1429 1,1 0,3 71 S 16,0 0,9 0,2 6
UGC 9811 15h 16,2m 0s +65° 22′ 0″ +11-19-004 1426 1,0 0,4 143 S 16,0 0,9 0,4 6
UGC 9812 15h 16,7m 0s +09° 59′ 0″ +02-39-000 1422 1,0 0,15 142 Sc 15,5 1,0 0,12 7
UGC 9813 15h 16,7m 0s +21° 00′ 0″ +04-36-034 0087 1,1 0,7 155 SBb 15,6 1,1 0,7 4
UGC 9814 15h 17,0m 0s +11° 14′ 0″ +02-39-014 1422 1,1 0,4 45 Sc-IRR 14,7 0,9 0,4 6
UGC 9815 15h 17,5m 0s +45° 06′ 0″ +08-28-015 0706 1,6 0,6 5 15,7 1,6 0,5 6
UGC 9816 15h 17,5m 0s +59° 40′ 0″ +10-22-012 0755 1,5 0,3 62 IRR 16,0 1,5 0,3 7
UGC 9817 15h 17,7m 0s +46° 04′ 0″ +08-28-017 0706 1,9 0,8 85 Sc 14,0 1,9 0,8 6
UGC 9818 15h 18,3m 0s -02° 25′ 0″ +00-39-021 1402 2,0 0,8 168 SB 14,6 2,5 1,2 5
UGC 9819 15h 18,5m 0s +73° 07′ 0″ +12-14-023 1442 1,4 1,1 PECULR 16,0 1,3 0,8
UGC 9820 15h 19,2m 0s +28° 44′ 0″ +05-36-014 1092 1,2 1,0 110 S0-a 15,3 0,8 0,6 2
UGC 9821 15h 19,3m 0s +08° 36′ 0″ +02-36-016 1422 1,5 1,5 SBb 15,1 1,4 1,4 1
UGC 9822 15h 19,4m 0s +07° 53′ 0″ +01-39-000 1429 1,1 0,9 S0 15,5 1,1 0,8
UGC 9823 15h 19,4m 0s +41° 54′ 0″ +07-32-001 1376 2,2 2,2 Sb/SBc 14,7 2,2 2,2 1
UGC 9824 15h 19,5m 0s +05° 15′ 0″ +01-39-021 1429 5,3 4,6 130 SBb 12,7 +1389 4,5 4,0 1
UGC 9825 15h 19,5m 0s +23° 25′ 0″ +04-36-040 0087 1,1 0,9 Sc 15,4 1,0 0,9 1
UGC 9826 15h 19,7m 0s +39° 22′ 0″ +07-32-002 1376 1,1 0,7 163 SBc 15,3 1,0 0,7
UGC 9827 15h 20,1m 0s +41° 18′ 0″ +07-32-003 1376 1,0 0,20 49 15,2 1,0 0,15 7
UGC 9828 15h 20,2m 0s +19° 26′ 0″ +03-39-022 0091 1,7 0,12 178 Sc 15,7 1,7 0,15 7
UGC 9829 15h 20,5m 0s -01° 10′ 0″ +00-39-023 1402 2,3 1,0 167 S 15,3 2,2 0,8
UGC 9830 15h 20,5m 0s +04° 42′ 0″ +01-39-000 1429 1,5 0,2 30 Sc 15,5 1,3 0,2 6
UGC 9831 15h 20,7m 0s +29° 57′ 0″ +05-36-025 1092 1,0 0,7 100 Sa 14,9 0,3 0,2 3
UGC 9832 15h 21,5m 0s +14° 03′ 0″ +02-39-000 1422 1,1 0,7 S 16,5 1,1 0,5
UGC 9833 15h 21,6m 0s +23° 44′ 0″ +04-36-042 0087 1,2 1,0 0 15,7 1,1 0,9 2
UGC 9834 15h 22,1m 0s +38° 18′ 0″ +06-34-008 0107 1,0 0,9 S0-a 15,3 1,0 0,8 1
UGC 9835 15h 22,2m 0s +46° 47′ 0″ +08-28-024 0706 1,1 0,9 90 Sb 14,8 1,1 0,9 2
UGC 9836 15h 22,3m 0s +30° 27′ 0″ +05-36-000 1092 1,0 0,2 92 Sa-b 15,4 0,9 0,2 7
UGC 9837 15h 22,6m 0s +58° 14′ 0″ +10-22-013 0755 2,0 1,8 155 Sc 14,6 2,0 1,8 1
UGC 9838 15h 22,8m 0s +07° 20′ 0″ +01-39-000 1429 1,4 0,4 13 Sa-b 15,3 1,2 0,35 6
UGC 9839 15h 22,7m 0s -01° 39′ 0″ +00-39-000 1402 1,0 0,2 17 S 15,4 1,1 0,2 7
UGC 9840 15h 23,0m 0s +42° 22′ 0″ +07-32-005 1376 1,1 0,9 55 Sc-IRR 16,0 0,9 0,8
UGC 9841 15h 23,2m 0s +18° 22′ 0″ +03-39-025 0091 2,5 0,4 55 Sb-c 14,6 2,3 0,35 7
UGC 9842 15h 23,3m 0s +38° 08′ 0″ +06-34-009 0107 1,6 0,5 67 SBb 15,4 1,7 0,4 6
UGC 9843 15h 23,4m 0s +20° 58′ 0″ +04-36-045 0087 1,1 0,7 155 S 15,5 1,1 0,5
UGC 9844 15h 23,5m 0s +08° 00′ 0″ +01-39-022 1429 1,6 0,55 67 SBb 14,8 1,5 0,55 6
UGC 9845 15h 23,7m 0s +09° 23′ 0″ +02-39-000 1422 1,6 0,15 114 Sc 15,3 1,1 0,2 7
UGC 9846 15h 23,7m 0s +16° 30′ 0″ +03-39-026 0091 1,1 0,9 160 Sb/Sc 14,7 1,0 0,8 2
UGC 9847 15h 23,7m 0s +18° 15′ 0″ +03-39-027 0091 2,2 1,6 105 S0 13,8 2,0 1,5 3
UGC 9848 15h 23,7m 0s +72° 00′ 0″ +12-15-004 0752 1,0 0,18 146 Sb-c 16,0 0,9 0,18 6
UGC 9849 15h 23,9m 0s +53° 35′ 0″ +09-25-049 1096 1,6 0,4 82 Sc 15,7 1,7 0,4 6
UGC 9850 15h 24,1m 0s +48° 40′ 0″ +08-28-030 0706 1,3 0,5 93 SBb 15,7 1,3 0,4 6
UGC 9851 15h 24,3m 0s +41° 51′ 0″ +07-32-006 1376 1,0 0,9 E-S0 13,0 +2520 1,1 1,0
UGC 9852 15h 24,3m 0s +41° 51′ 0″ +07-32-007 1376 2,0 0,8 163 Sa 13,0 +2705 2,2 0,9 6
UGC 9853 15h 24,4m 0s +52° 37′ 0″ +09-25-050 1096 1,8 0,3 93 Sb 15,1 1,7 0,3 7
UGC 9854 15h 24,4m 0s +68° 55′ 0″ +12-15-007 0752 0,9 0,45 35 S 13,7 0,9 0,45 5
UGC 9855 15h 24,5m 0s +66° 25′ 0″ +11-19-007 1426 1,6 0,6 37 IRR 15,0 1,4 0,6
UGC 9856 15h 24,6m 0s +41° 28′ 0″ +07-32-008 1376 2,5 0,3 152 Sc 15,5 2,1 0,2 7
UGC 9857 15h 24,7m 0s +41° 55′ 0″ +07-32-009 1376 1,9 0,6 145 IRR 16,0 1,8 0,5
UGC 9858 15h 24,8m 0s +40° 44′ 0″ +07-32-010 1376 4,5 0,8 83 SBb/Sc 14,0 4,2 0,8 6
UGC 9859 15h 24,9m 0s +26° 53′ 0″ +05-36-000 1092 1,0 0,8 COMPACT 15,2 0,6 0,6
UGC 9860 15h 25,2m 0s +31° 08′ 0″ +05-36-000 1092 1,1 0,30 70 Sc 15,6 1,1 0,3 6
UGC 9861 15h 25,7m 0s +29° 05′ 0″ +05-36-033 1092 1,5 0,6 DBLSYS 15,4
UGC 9862 15h 26,4m 0s +43° 05′ 0″ +07-32-011 1376 0,7 0,3 2 14,5 1,3 0,6
UGC 9863 15h 26,9m 0s +03° 46′ 0″ +01-39-000 1429 1,0 0,15 160 Sa 15,6 1,0 0,20 7
UGC 9864 15h 27,0m 0s +05° 16′ 0″ +01-39-000 1429 1,7 0,6 25 S0? 15,3 1,5 0,5 6
UGC 9865 15h 27,2m 0s +75° 16′ 0″ +13-11-014 0768 1,1 0,3 116 Sb-c 15,7 1,1 0,35 6
UGC 9866 15h 27,4m 0s +64° 55′ 0″ +11-19-008 1426 2,3 1,1 147 Sc 12,7 +380 2,3 1,1 5
UGC 9867 15h 27,7m 0s +13° 10′ 0″ +02-39-030 1422 1,3 1,2 SBb 13,0 1,3 1,2 1
UGC 9868 15h 27,8m 0s +53° 03′ 0″ +09-25-055 1096 1,0 0,6 30 16,5 1,0 0,6
UGC 9869 15h 27,9m 0s +23° 48′ 0″ +04-37-001 1119 0,9 0,35 80 S 14,5 0,9 0,35 6
UGC 9870 15h 28,0m 0s +42° 57′ 0″ +07-32-016 1376 1,1 1,1 S0? 14,6 1,2 1,2 1
UGC 9871 15h 28,0m 0s +43° 05′ 0″ +07-32-017 1376 3,3 2,5 105 SBa 14,1 3,2 2,2 2
UGC 9872 15h 28,0m 0s +68° 54′ 0″ +12-15-009 0752 1,1 0,15 22 Sc 16,0 1,1 0,15 7
UGC 9873 15h 28,1m 0s +42° 48′ 0″ +07-32-018 1376 1,6 0,25 27 Sc 15,6 1,6 0,25 6
UGC 9874 15h 28,5m 0s +77° 20′ 0″ +13-11-000 0768 1,3 0,7 0 E 14,6 1,4 0,8
UGC 9875 15h 28,6m 0s +23° 14′ 0″ +04-37-002 1119 1,7 1,7 DWRFEL 17,0 1,4 1,2
UGC 9876 15h 28,8m 0s +07° 38′ 0″ +01-39-025 1429 0,8 0,8 SBa-b 14,3 0,8 0,8 1
UGC 9877 15h 28,9m 0s +42° 53′ 0″ +07-32-019 1376 1,3 1,3 SBb 14,8 1,3 1,3 1
UGC 9878 15h 29,0m 0s +83° 15′ 0″ +14-07-018 1363 1,0 0,4 90 S 15,2 1,0 0,4 6
UGC 9879 15h 29,0m 0s +36° 58′ 0″ +06-34-012 0107 1,1 0,35 5 Sa-b 15,6 1,0 0,3 6
UGC 9880 15h 29,0m 0s +47° 30′ 0″ +08-28-000 0706 1,2 0,9 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 9881 15h 29,0m 0s +79° 58′ 0″ +13-11-000 0768 1,2 0,4 125 Sb 16,0 1,1 0,4 6
UGC 9882 15h 29,5m 0s +40° 27′ 0″ +07-32-020 1376 1,2 0,2 146 Sc 16,0 1,2 0,2 6
UGC 9883 15h 29,6m 0s +47° 13′ 0″ +08-28-000 0706 1,0 0,12 97 Sb 16,0 1,0 0,15 7
UGC 9884 15h 29,7m 0s +40° 36′ 0″ +07-32-021 1376 1,6 0,8 37 Sb 14,8 1,6 0,8 5
UGC 9885 15h 29,8m 0s +70° 43′ 0″ +12-15-010 0752 1,0 0,7 60 Sc 16,0 0,9 0,5 3
UGC 9886 15h 30,0m 0s +04° 51′ 0″ +01-40-000 1082 1,1 1,0 E-S0 15,3 1,1 1,0
UGC 9887 15h 30,2m 0s +04° 55′ 0″ +01-40-005 1082 1,3 0,4 153 S 15,1 1,1 0,4
UGC 9888 15h 30,5m 0s -01° 28′ 0″ +00-40-003 0151 1,7 1,0 147 S-IRR 14,5 1,7 1,0
UGC 9889 15h 30,6m 0s +00° 44′ 0″ +00-40-000 0151 1,0 0,4 67 S 15,4 1,1 0,3 6
UGC 9890 15h 30,7m 0s +42° 10′ 0″ +07-32-023 1376 1,3 0,5 45 Sc 16,0 1,3 0,5 6
UGC 9891 15h 30,9m 0s +40° 24′ 0″ +07-32-024 1376 1,1 0,15 158 S 15,6 0,6 0,15 7
UGC 9892 15h 31,0m 0s +41° 22′ 0″ +07-32-025 1376 1,7 0,3 104 Sb 15,3 1,6 0,3 6
UGC 9893 15h 31,3m 0s +46° 37′ 0″ +08-28-038 0706 1,2 0,4 42 PECULR 15,2 1,0 0,4
UGC 9894 15h 31,4m 0s +05° 27′ 0″ +01-40-000 1082 1,0 0,7 10 SBa 15,3 1,0 0,6 3
UGC 9895 15h 31,4m 0s +15° 10′ 0″ +03-40-003 0082 3,5 0,7 5 Sc 13,8 3,4 0,7 6
UGC 9896 15h 31,4m 0s +67° 44′ 0″ +11-19-009 1426 1,6 1,2 10 Sc 14,4 1,5 1,2 2
UGC 9897 15h 31,5m 0s +11° 11′ 0″ +02-40-002 0136 1,1 0,8 0 SBa 15,0 0,9 0,8
UGC 9898 15h 31,7m 0s +16° 05′ 0″ +03-40-000 0082 1,0 0,10 42 S 16,0 0,9 0,12 7
UGC 9899 15h 31,7m 0s +68° 25′ 0″ +11-19-010 1426 1,2 1,0 170 Sc 13,7 1,1 0,9 1
UGC 9900 15h 31,8m 0s +14° 34′ 0″ +03-40-004 0082 1,1 1,0 15,2 0,9 0,8 1
UGC 9901 15h 32,1m 0s +12° 26′ 0″ +02-40-000 0136 1,7 0,25 178 Sb-c 15,2 1,2 0,2 7
UGC 9902 15h 32,2m 0s +15° 17′ 0″ +03-40-000 0082 1,0 0,3 105 DWARF 17,0 0,5 0,2
UGC 9903 15h 32,2m 0s +15° 21′ 0″ +03-40-005 0082 1,7 1,3 S0 13,3 +2100 1,8 1,6
UGC 9904 15h 32,2m 0s +15° 21′ 0″ +03-40-006 0082 1,1 0,5 5 S(c) 13,7 +2140 1,1 0,5
UGC 9905 15h 32,3m 0s +08° 30′ 0″ +01-40-000 1082 1,0 0,1 120 Sc 15,6 0,6 0,1 7
UGC 9906 15h 32,3m 0s +56° 45′ 0″ +09-25-058 1096 4,0 3,0 55 S 13,0 2,5 2,0
UGC 9907 15h 32,5m 0s +09° 45′ 0″ +02-40-000 0136 1,1 0,15 18 S 15,3 1,1 0,15 7
UGC 9908 15h 32,6m 0s +11° 55′ 0″ +02-40-003 0136 1,7 1,7 Sc? 13,3 1,6 1,6 1
UGC 9909 15h 32,7m 0s +28° 50′ 0″ +05-37-003 0121 1,1 1,0 S 13,2 1,1 1,0 1
UGC 9910 15h 32,7m 0s +31° 14′ 0″ +05-37-000 0121 1,8 1,5 15,5 0,5 0,4
UGC 9911 15h 32,7m 0s +41° 19′ 0″ +07-32-028 1376 1,3 0,8 170 Sc 16,0 1,3 0,7 4
UGC 9912 15h 32,8m 0s +16° 43′ 0″ +03-40-007 0082 1,7 1,5 15,0 1,3 1,1 1
UGC 9913 15h 32,8m 0s +23° 40′ 0″ +04-37-005 1119 2,0 1,8 PECULR 14,4 1,7 1,5
UGC 9914 15h 32,8m 0s +56° 52′ 0″ +10-22-020 0755 6,0 0,9 53 Sb 13,4 5,2 0,8 6
UGC 9915 15h 33,0m 0s +12° 13′ 0″ +02-40-004 0136 2,8 2,8 SBb 13,3 2,8 2,8 1
UGC 9916 15h 33,0m 0s +24° 15′ 0″ +04-37-000 1119 1,0 0,2 117 S 15,7 0,8 0,15 7
UGC 9917 15h 33,1m 0s +21° 00′ 0″ +04-37-006 1119 1,1 0,6 55 SB 15,2 1,0 0,5 5
UGC 9918 15h 33,2m 0s +31° 01′ 0″ +05-37-005 0121 0,9 0,35 100 14,0 0,8 0,30
UGC 9919 15h 33,3m 0s +12° 46′ 0″ +02-40-000 0136 1,6 0,15 171 Sc 15,1 1,7 0,2 7
UGC 9920 15h 33,3m 0s +30° 58′ 0″ +05-37-006 0121 1,4 0,15 44 Sb 15,1 1,4 0,20 7
UGC 9921 15h 33,5m 0s +26° 30′ 0″ +05-37-000 0121 1,1 0,3 155 S 15,6 0,8 0,2 6
UGC 9922 15h 34,0m 0s +38° 50′ 0″ +07-32-030 1376 0,9 0,3 DBLSYS 14,4 +5500
UGC 9923 15h 34,0m 0s +39° 57′ 0″ +07-32-032 1376 1,8 1,1 90 E 13,9 1,4 0,9
UGC 9924 15h 34,0m 0s +45° 00′ 0″ +08-28-000 0706 0,8 0,7 S(B?) 14,4 0,7 0,7
UGC 9925 15h 34,2m 0s +16° 36′ 0″ +03-40-010 0082 1,4 0,6 10 Sc 15,4 1,2 0,5 6
UGC 9926 15h 34,2m 0s +16° 46′ 0″ +03-40-011 0082 2,8 2,0 110 Sc 12,2 +1993 2,8 2,0 3
UGC 9927 15h 34,2m 0s +22° 40′ 0″ +04-37-010 1119 1,0 0,9 SB0 14,9 1,0 0,9 1
UGC 9928 15h 34,3m 0s +43° 39′ 0″ +07-32-034 1376 1,1 1,1 E? 13,8 +5860 1,1 1,1
UGC 9929 15h 34,4m 0s +56° 39′ 0″ +09-26-002 1413 1,7 0,6 136 Sa 14,9 1,7 0,6 6
UGC 9930 15h 34,8m 0s +43° 41′ 0″ +07-32-036 1376 1,5 0,5 70 S 14,4 1,5 0,5 6
UGC 9931 15h 34,9m 0s +43° 35′ 0″ +07-32-037 1376 1,0 0,5 8 14,8 0,9 0,5 5
UGC 9932 15h 35,0m 0s +82° 38′ 0″ +14-07-022 1363 1,5 1,4 E 14,7 1,5 1,4
UGC 9933 15h 35,0m 0s +43° 43′ 0″ +07-32-038 1376 1,9 1,3 165 Sb 14,3 1,8 1,1 3
UGC 9934 15h 35,0m 0s +59° 44′ 0″ +10-22-023 0755 1,2 1,2 SBa-b 15,4 1,0 1,0 1
UGC 9935 15h 35,1m 0s +06° 09′ 0″ +01-40-008 1082 4,4 3,4 145 SBc 14,2 4,5 3,5 1
UGC 9936 15h 35,1m 0s +44° 24′ 0″ +07-32-039 1376 1,7 0,9 165 DWRFSP 15,5 1,7 0,9 5
UGC 9937 15h 35,2m 0s +20° 43′ 0″ +04-37-013 1119 1,1 0,22 15 S0-a 14,7 1,2 0,22 7
UGC 9938 15h 35,2m 0s +30° 15′ 0″ +05-37-000 0121 1,5 1,5 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 9939 15h 35,3m 0s -01° 35′ 0″ +00-40-004 0151 1,1 0,9 0 (S0) 15,5 1,4 1,1
UGC 9940 15h 35,5m 0s +43° 28′ 0″ +07-32-040 1376 1,6 1,2 125 S(c?) 13,5 1,6 0,9 2
UGC 9941 15h 36,0m 0s +13° 07′ 0″ +02-40-005 0136 1,5 1,3 DWARF 15,7 1,3 1,0
UGC 9942 15h 36,0m 0s +71° 35′ 0″ +12-15-000 0752 1,0 0,15 67 Sa 16,0 1,0 0,18 7
UGC 9943 15h 36,1m 0s +12° 21′ 0″ +02-40-006 0136 2,9 2,0 88 SBc 12,2 +2055 2,9 1,9 3
UGC 9944 15h 36,3m 0s +73° 37′ 0″ +12-15-000 0752 1,4 0,4 174 S 14,9 1,5 0,4 6
UGC 9945 15h 36,4m 0s +04° 45′ 0″ +01-40-009 1082 1,3 1,2 Sc 14,4 1,2 1,1 1
UGC 9946 15h 36,6m 0s +17° 12′ 0″ +03-40-016 0082 1,1 0,7 5 S0-a 14,8 1,1 0,7 4
UGC 9947 15h 36,8m 0s +41° 12′ 0″ +07-32-041 1376 1,5 1,3 110 16,5 0,9 0,7
UGC 9948 15h 36,8m 0s +59° 33′ 0″ +10-22-027 0755 2,8 0,35 140 Sb-c 14,2 2,7 0,35 7
UGC 9949 15h 36,9m 0s +14° 19′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 0,10 109 Sc 15,5 0,9 0,10 7
UGC 9950 15h 37,0m 0s +82° 25′ 0″ +14-07-023 1363 1,2 0,7 88 Sb-c 15,2 1,1 0,6 4
UGC 9951 15h 37,0m 0s +15° 33′ 0″ +03-40-017 0082 1,4 0,8 130 Sc 15,7 1,3 0,7 4
UGC 9952 15h 37,0m 0s +31° 55′ 0″ +05-37-010 0121 0,65 0,35 110 14,3 0,65 0,35
UGC 9953 15h 37,1m 0s +03° 22′ 0″ +01-40-011 1082 1,4 0,9 150 SBc 15,0 1,1 0,7 3
UGC 9954 15h 37,1m 0s +24° 37′ 0″ +04-37-015 1119 1,1 0,5 13 Sa-b 15,1 0,9 0,3 6
UGC 9955 15h 37,1m 0s +79° 48′ 0″ +13-11-000 0768 1,2 0,35 88 S 16,5 1,0 0,2 6
UGC 9956 15h 37,3m 0s +10° 23′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 0,2 117 SBb 15,4 1,0 0,25 6
UGC 9957 15h 37,4m 0s +40° 19′ 0″ +07-32-000 1376 1,0 0,10 18 Sc 17,0 1,0 0,10 7
UGC 9958 15h 37,5m 0s +21° 57′ 0″ +04-37-018 1119 1,1 0,9 E-S0 15,0 1,2 1,1
UGC 9959 15h 37,5m 0s +44° 02′ 0″ +07-32-042 1376 2,0 1,2 130 SBb 14,6 2,0 1,1
UGC 9960 15h 37,6m 0s +02° 05′ 0″ +00-40-000 0151 1,6 0,5 42 Sa 15,5 1,5 0,45 6
UGC 9961 15h 37,6m 0s +59° 31′ 0″ +10-22-029 0755 3,0 2,1 110 E 12,4 +2866 3,3 2,2
UGC 9962 15h 37,7m 0s +14° 07′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 0,15 173 IRR 15,3 0,9 0,2
UGC 9963 15h 37,8m 0s +21° 38′ 0″ +04-37-019 1119 1,0 0,25 171 S 14,7 1,1 0,3 6
UGC 9964 15h 37,9m 0s +07° 27′ 0″ +01-40-000 1082 1,3 1,1 SB0/SBa 15,2 1,0 1,0 1
UGC 9965 15h 37,9m 0s +20° 51′ 0″ +04-37-020 1119 1,3 1,1 Sc 14,4 1,2 1,1 1
UGC 9966 15h 38,0m 0s +83° 15′ 0″ +14-07-024 1363 1,1 0,35 153 SBa 15,6 1,1 0,3 6
UGC 9967 15h 38,2m 0s +17° 17′ 0″ +03-40-023 0082 1,1 0,9 155 SB0 15,1 1,1 0,9 1
UGC 9968 15h 38,6m 0s -01° 33′ 0″ +00-40-006 0151 1,3 1,0 150 Sb 15,2 1,4 1,0 2
UGC 9969 15h 38,6m 0s +59° 30′ 0″ +10-22-030 0755 5,8 3,1 13 Sb 12,0 +2467 5,6 3,0 5
UGC 9970 15h 38,8m 0s +51° 15′ 0″ +09-26-005 1413 1,2 0,15 0 Sc 16,5 0,8 0,12 7
UGC 9971 15h 38,8m 0s +58° 15′ 0″ +10-22-032 0755 5,1 1,8 165 Sb 13,3 4,7 1,7 6
UGC 9972 15h 38,8m 0s +59° 59′ 0″ +10-22-031 0755 1,0 0,6 135 SBa 15,6 0,9 0,5 4
UGC 9973 15h 38,9m 0s +15° 44′ 0″ +03-40-025 0082 1,3 0,45 130 Sc 14,8 1,3 0,45 6
UGC 9974 15h 39,1m 0s +15° 57′ 0″ +03-40-026 0082 1,9 0,6 13 S 13,3 1,7 0,6 6
UGC 9975 15h 39,2m 0s +28° 24′ 0″ +05-37-014 0121 1,0 0,9 Sc 15,1 0,9 0,8 1
UGC 9976 15h 39,4m 0s +06° 00′ 0″ +01-40-000 1082 1,1 0,8 SBb 15,5 0,5 0,3 3
UGC 9977 15h 39,5m 0s +00° 52′ 0″ +00-40-007 0151 3,9 0,45 77 Sc 14,7 3,9 0,5 7
UGC 9978 15h 39,7m 0s +06° 49′ 0″ +01-40-000 1082 1,3 0,5 35 Sc 15,2 1,0 0,4 6
UGC 9979 15h 39,8m 0s +00° 37′ 0″ +00-40-008 0151 1,5 0,5 140 DWRFIR 15,7 1,5 0,5
UGC 9980 15h 40,0m 0s +02° 10′ 0″ +00-40-000 0151 1,0 0,6 175 SB0 15,2 1,1 0,6 4
UGC 9981 15h 40,2m 0s +45° 43′ 0″ +08-29-003 1404 1,0 0,3 105 S0 15,5 1,0 0,3 7
UGC 9982 15h 40,2m 0s +70° 55′ 0″ +12-15-011 0752 1,2 1,2 Sc 15,3 1,2 1,2 1
UGC 9983 15h 40,3m 0s +08° 24′ 0″ +01-40-012 1082 1,0 1,0 E 15,1 0,9 0,8
UGC 9984 15h 40,5m 0s +23° 02′ 0″ +04-37-023 1119 1,0 0,8 SBb 15,3 0,9 0,7 2
UGC 9985 15h 40,5m 0s +59° 55′ 0″ +10-22-034 0755 1,0 0,9 Sc 13,6 1,0 0,9 1
UGC 9986 15h 40,5m 0s +68° 58′ 0″ +12-15-012 0752 1,0 0,6 140 Sa-b 15,6 0,8 0,6 4
UGC 9987 15h 40,6m 0s +14° 23′ 0″ +02-40-011 0136 2,9 0,6 144 SBc 13,5 2,9 0,7 6
UGC 9988 15h 40,6m 0s +41° 48′ 0″ +07-32-000 1376 1,0 0,1 67 Sc 17,0 0,9 0,1 7
UGC 9989 15h 40,9m 0s +09° 53′ 0″ +02-40-000 0136 1,0 0,25 S? 15,3 1,0 0,3
UGC 9990 15h 41,0m 0s +04° 57′ 0″ +01-40-000 1082 1,4 0,35 164 Sc 15,3 1,1 0,3 6
UGC 9991 15h 41,0m 0s +14° 36′ 0″ +03-70-030 0082 1,7 0,5 70 Sc 15,1 1,6 0,4 6
UGC 9992 15h 41,4m 0s +67° 25′ 0″ +11-19-011 1426 1,8 1,2 DWRFIR 15,5 1,6 1,0
UGC 9993 15h 41,7m 0s +08° 00′ 0″ +01-40-000 1082 1,1 0,1 16,5 0,6 0,1
UGC 9994 15h 41,7m 0s +33° 27′ 0″ +06-34-000 0107 1,1 0,1 155 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 9995 15h 41,7m 0s +47° 54′ 0″ +08-29-006 1404 1,0 0,5 132 Sa-b 15,4 0,7 0,4 5
UGC 9996 15h 42,1m 0s +11° 42′ 0″ +02-40-000 0136 1,7 0,15 111 Sb 15,3 1,7 0,20 7
UGC 9997 15h 42,1m 0s +43° 57′ 0″ +07-32-047 1376 1,0 0,2 172 Sb-c 15,6 1,0 0,2 6
UGC 9998 15h 42,2m 0s +10° 27′ 0″ +02-40-012 0136 1,3 1,0 115 Sc 15,3 1,2 0,8 2
UGC 9999 15h 42,2m 0s +25° 29′ 0″ +04-37-026 1119 1,4 0,8 35 S0 14,7 1,4 0,8 4
UGC 10000 15h 42,3m 0s +04° 06′ 0″ +01-40-000 1082 1,2 0,12 124 Sc 15,7 0,7 0,1 7

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]