Zoznam diaľničných tunelov v Chorvátsku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam diaľničných tunelov v Chorvátsku:

Názov Diaľnica Dĺžka Stav
Bisko Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000520.0000000000520 m v prevádzke
Brezik Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000618.0000000000618 m v prevádzke
Brezovica Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000000509.0000000000509 m v prevádzke Zeichen 125 - Gegenverkehr, StVO 1992.svg
Brinje Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000001561.00000000001 561 m v prevádzke
Bristovac Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000700.0000000000700 m v prevádzke
Crikvenica 1 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000001060.00000000001 060 m plán
Crikvenica 2 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000635.0000000000635 m plán
Crikvenica 3 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000001220.00000000001 220 m plán
Crna Brda Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000422.0000000000422 m v prevádzke
Čardak Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000601.0000000000601 m v prevádzke
Čelinka Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000206.0000000000206 m v prevádzke
Dubrava Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000838.0000000000838 m v prevádzke
Đurmanec Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000000204.0000000000204 m v prevádzke
Frukov Krč Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000000354.0000000000354 m v prevádzke
Gradina Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000380.0000000000380 m plán
Grič Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000001214.00000000001 214 m v prevádzke
Hrasten Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000278.0000000000278 m v prevádzke
Hrastovec Motorway-A4-Hex-Green.svg 000000000000498.0000000000498 m v prevádzke
Javorova Kosa Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000001460.00000000001 460 m v prevádzke
Konjsko Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000001262.00000000001 262 m v prevádzke
Konščica Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000150.0000000000150 m v prevádzke
Križišće Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000600.0000000000600 m plán
Krpani Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000171.0000000000171 m v prevádzke
Ledenik Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000752.0000000000752 m v prevádzke
Levačica Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000000274.0000000000274 m v prevádzke
Lokvica Sopaljska Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000515.0000000000515 m plán
Lučice Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000576.0000000000576 m v prevádzke
Mala Kapela Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000005780.00000000005 780 m v prevádzke
Orljak Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000650.0000000000650 m plán
Plasina Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000002300.00000000002 300 m v prevádzke
Pod Vugleš Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000610.0000000000610 m v prevádzke
Rošca Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000150.0000000000150 m v prevádzke
Rožman Brdo Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000523.0000000000523 m v prevádzke
Sleme Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000835.0000000000835 m v prevádzke
Sopač Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000752.0000000000752 m v prevádzke
Stražina Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000584.0000000000584 m v prevádzke
Sveta Tri Kralja Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000001741.00000000001 741 m v prevádzke Zeichen 125 - Gegenverkehr, StVO 1992.svg
Sveti Marko Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000260.0000000000260 m v prevádzke
Sveti Rok Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000005687.00000000005 687 m v prevádzke
Tuhobić Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000002141.00000000002 141 m v prevádzke
Učka Motorway-A8-Hex-Green.svg 000000000005062.00000000005 062 m v prevádzke Zeichen 125 - Gegenverkehr, StVO 1992.svg
Učka II Motorway-A8-Hex-Green.svg 000000000000150.0000000000150 m v prevádzke Zeichen 125 - Gegenverkehr, StVO 1992.svg
Veliki Gložac Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000001130.00000000001 130 m v prevádzke
Vidovci Motorway-A2-Hex-Green.svg 000000000000266.0000000000266 m v prevádzke
Vrankovića ograda Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000150.0000000000150 m v prevádzke
Vrata Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000257.0000000000257 m v prevádzke
Vrataruša 1 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000670.0000000000670 m plán
Vrataruša 2 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000880.0000000000880 m plán
Vratnik Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000001560.00000000001 560 m plán
Vršek Motorway-A6-Hex-Green.svg 000000000000868.0000000000868 m v prevádzke
Vrtlinovec Motorway-A4-Hex-Green.svg 000000000000628.0000000000628 m v prevádzke
Zaranač Motorway-A1-Hex-Green.svg 000000000000375.0000000000375 m v prevádzke
Žrnovica 1 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000160.0000000000160 m plán
Žrnovica 2 Motorway-A7-Hex-Green.svg 000000000000150.0000000000150 m plán

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]