Zoznam planétok 41251 – 41500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 41001-41250
Zoznam planétok
41251-41500
Nasledujú:
Zoznam planétok 41501-41750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(41251) 1999 XD41 14,1 3,111 0,107 5,08 5,487 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41252) 1999 XJ42 14,6 2,966 0,084 9,67 5,108 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41253) 1999 XP43 14,8 2,800 0,102 4,42 4,685 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41254) 1999 XT43 14,3 2,965 0,100 9,54 5,104 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41255) 1999 XV43 14,8 2,583 0,188 3,15 4,152 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41256) 1999 XX45 14,5 2,695 0,178 13,30 4,424 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41257) 1999 XG46 15,4 2,980 0,057 2,80 5,145 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41258) 1999 XB47 14,7 3,009 0,074 7,58 5,220 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41259) 1999 XH52 15,0 3,130 0,117 2,00 5,536 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41260) 1999 XZ53 14,3 2,977 0,041 2,80 5,137 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41261) 1999 XA54 14,1 2,932 0,132 3,07 5,019 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41262) 1999 XZ55 14,8 3,223 0,218 1,69 5,786 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41263) 1999 XM56 14,4 3,086 0,087 8,69 5,420 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41264) 1999 XF58 13,6 3,131 0,099 6,14 5,541 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41265) 1999 XG58 15,1 2,609 0,217 9,53 4,214 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41266) 1999 XP58 14,3 3,065 0,080 9,85 5,365 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41267) 1999 XK60 14,1 3,216 0,145 2,63 5,765 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41268) 1999 XO64 12,1 5,255 0,132 16,24 12,05 JUT 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41269) 1999 XX65 13,2 3,150 0,110 5,77 5,589 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41270) 1999 XK68 14,2 2,731 0,171 13,79 4,512 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41271) 1999 XQ71 15,3 2,627 0,241 2,37 4,258 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41272) 1999 XH72 12,6 2,997 0,091 11,62 5,187 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41273) 1999 XL72 14,2 3,021 0,112 10,77 5,250 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41274) 1999 XS72 13,4 3,016 0,115 10,98 5,237 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41275) 1999 XP78 15,0 3,125 0,017 0,37 5,524 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41276) 1999 XG83 12,8 3,099 0,250 19,49 5,456 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41277) 1999 XS85 13,2 3,043 0,176 13,81 5,308 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41278) 1999 XA90 13,3 3,977 0,124 7,95 7,930 HLD 7. december 1999 Socorro LINEAR
41279 Trentman 1999 XD95 13,8 3,067 0,052 10,84 5,369 MBA 8. december 1999 Olathe L. Robinson
(41280) 1999 XJ95 13,8 2,589 0,220 14,99 4,165 MBA 7. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(41281) 1999 XZ95 13,4 3,129 0,153 15,54 5,533 MBA 9. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(41282) 1999 XO96 14,1 3,042 0,156 2,49 5,304 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41283) 1999 XM99 11,8 3,958 0,219 11,64 7,874 HLD 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41284) 1999 XP102 13,6 2,985 0,122 11,05 5,157 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(41285) 1999 XM106 14,1 2,573 0,158 13,21 4,127 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41286) 1999 XN106 13,4 3,209 0,163 10,17 5,748 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41287) 1999 XZ106 14,8 2,553 0,117 13,23 4,079 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41288) 1999 XD107 14,5 2,584 0,143 24,17 4,154 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41289) 1999 XN107 14,5 3,040 0,164 2,17 5,299 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41290) 1999 XB108 14,2 3,141 0,135 17,48 5,566 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41291) 1999 XE108 14,1 2,923 0,113 3,10 4,996 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41292) 1999 XH108 14,0 3,063 0,053 8,23 5,359 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41293) 1999 XY108 14,5 2,866 0,090 2,68 4,852 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41294) 1999 XH109 14,2 3,063 0,043 5,90 5,361 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41295) 1999 XM110 14,8 2,966 0,122 10,02 5,107 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(41296) 1999 XY119 13,4 3,209 0,050 20,70 5,747 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(41297) 1999 XE123 14,7 2,656 0,197 13,40 4,329 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(41298) 1999 XT123 12,8 3,057 0,065 10,05 5,345 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(41299) 1999 XY125 14,6 2,549 0,200 5,70 4,070 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(41300) 1999 XZ126 14,4 2,970 0,019 9,91 5,117 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(41301) 1999 XP127 14,3 3,118 0,136 6,71 5,504 MBA 6. december 1999 Gnosca S. Sposetti
(41302) 1999 XO129 14,1 3,166 0,097 9,02 5,632 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(41303) 1999 XP139 15,6 3,002 0,182 2,54 5,200 MBA 2. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41304) 1999 XA141 14,1 2,766 0,304 9,79 4,598 MBA 2. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41305) 1999 XK143 12,5 2,896 0,087 17,91 4,927 MBA 15. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(41306) 1999 XT146 15,1 3,001 0,072 2,91 5,197 MBA 7. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41307) 1999 XA149 15,7 2,865 0,066 2,84 4,849 MBA 8. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41308) 1999 XA154 12,7 2,997 0,066 11,37 5,188 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(41309) 1999 XT157 14,0 3,059 0,063 10,12 5,350 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(41310) 1999 XC158 13,2 3,000 0,088 11,42 5,196 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(41311) 1999 XR166 13,5 3,184 0,042 8,76 5,680 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(41312) 1999 XU167 13,2 3,144 0,229 13,05 5,573 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(41313) 1999 XD168 13,9 2,722 0,197 13,99 4,490 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(41314) 1999 XN168 13,0 2,770 0,148 9,26 4,610 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(41315) 1999 XU168 13,7 3,177 0,188 12,62 5,663 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(41316) 1999 XJ187 13,1 2,983 0,118 11,72 5,151 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(41317) 1999 XO191 13,9 2,784 0,196 11,17 4,645 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(41318) 1999 XT196 13,9 3,003 0,120 12,67 5,202 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(41319) 1999 XJ208 13,8 2,590 0,238 10,93 4,168 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(41320) 1999 XJ209 13,1 2,982 0,100 10,74 5,148 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(41321) 1999 XM209 13,4 3,041 0,316 22,25 5,301 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(41322) 1999 XK212 14,5 2,754 0,104 5,17 4,569 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41323) 1999 XM212 13,5 3,045 0,067 10,73 5,313 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41324) 1999 XO212 14,8 2,612 0,164 13,29 4,221 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41325) 1999 XR212 13,7 3,002 0,117 10,42 5,201 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41326) 1999 XY212 13,9 3,069 0,190 18,95 5,376 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41327) 1999 XD217 14,0 3,145 0,176 0,30 5,575 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41328) 1999 XP220 14,0 2,799 0,267 9,03 4,683 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(41329) 1999 XM221 13,3 3,493 0,053 11,32 6,528 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(41330) 1999 XU225 15,0 2,315 0,179 3,00 3,522 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41331) 1999 XB232 13,7 2,340 0,171 23,57 3,579 MBA 9. december 1999 Socorro LINEAR
(41332) 1999 XM233 13,7 3,048 0,026 16,67 5,322 MBA 3. december 1999 Socorro LINEAR
(41333) 1999 XL238 14,9 2,569 0,168 16,02 4,117 MBA 3. december 1999 Socorro LINEAR
(41334) 1999 XE242 13,6 3,085 0,094 9,53 5,418 MBA 13. december 1999 Catalina CSS
(41335) 1999 XL244 15,6 2,373 0,241 9,98 3,655 MBA 3. december 1999 Socorro LINEAR
(41336) 1999 XX244 16,1 3,098 0,127 1,05 5,452 MBA 4. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(41337) 1999 XN258 13,9 3,099 0,074 17,98 5,456 MBA 5. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(41338) 1999 YF4 14,0 2,664 0,072 8,71 4,348 MBA 25. december 1999 Prescott P. G. Comba
(41339) 1999 YR9 14,8 2,753 0,133 5,86 4,568 MBA 31. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(41340) 1999 YO14 10,8 5,168 0,058 33,17 11,75 JUT 31. december 1999 Socorro LINEAR
(41341) 1999 YZ21 13,1 3,188 0,112 11,88 5,690 MBA 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(41342) 1999 YC23 12,4 5,326 0,087 2,88 12,29 JUT 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(41343) 2000 AY9 13,5 3,016 0,063 8,41 5,237 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41344) 2000 AR16 12,9 3,437 0,094 12,01 6,370 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41345) 2000 AB18 12,8 3,152 0,172 6,76 5,594 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41346) 2000 AW19 13,3 2,966 0,090 12,20 5,106 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41347) 2000 AR22 13,2 3,057 0,130 11,29 5,344 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41348) 2000 AH23 14,6 2,584 0,046 3,71 4,152 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41349) 2000 AA24 12,8 3,153 0,166 13,17 5,597 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41350) 2000 AJ25 11,9 5,230 0,083 9,70 11,96 JUT 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41351) 2000 AS27 12,9 3,933 0,019 5,85 7,798 HLD 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41352) 2000 AT31 13,5 3,195 0,154 15,08 5,711 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41353) 2000 AB33 11,9 5,180 0,077 9,99 11,79 JUT 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41354) 2000 AW33 13,1 3,054 0,262 12,98 5,336 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41355) 2000 AF36 12,6 5,147 0,080 8,04 11,68 JUT 3. január 2000 Socorro LINEAR
(41356) 2000 AZ51 13,6 3,147 0,184 4,24 5,583 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(41357) 2000 AD52 14,6 2,534 0,245 9,15 4,033 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(41358) 2000 AJ54 12,8 2,935 0,075 11,64 5,027 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(41359) 2000 AG55 11,6 5,097 0,025 6,78 11,51 JUT 4. január 2000 Socorro LINEAR
(41360) 2000 AN68 12,8 3,065 0,069 9,92 5,364 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41361) 2000 AO76 13,4 3,060 0,166 12,02 5,353 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41362) 2000 AJ81 13,4 3,043 0,088 11,02 5,307 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41363) 2000 AA90 13,3 3,509 0,067 10,52 6,572 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41364) 2000 AD96 15,8 2,287 0,022 8,25 3,459 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(41365) 2000 AO98 13,1 3,974 0,226 9,28 7,920 HLD 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41366) 2000 AU98 14,5 2,596 0,181 16,03 4,181 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41367) 2000 AP99 13,4 3,049 0,096 10,90 5,324 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41368) 2000 AA100 15,4 2,618 0,233 3,85 4,236 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41369) 2000 AG100 13,6 3,086 0,126 8,01 5,420 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41370) 2000 AA101 14,0 2,973 0,078 11,02 5,126 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41371) 2000 AB101 13,0 3,128 0,058 14,16 5,533 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41372) 2000 AC101 13,7 3,019 0,119 11,78 5,244 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41373) 2000 AR101 14,4 2,979 0,095 11,40 5,141 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41374) 2000 AW101 14,7 2,572 0,210 9,01 4,123 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41375) 2000 AD102 13,6 2,963 0,036 10,50 5,100 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41376) 2000 AT103 13,5 3,057 0,153 10,19 5,343 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41377) 2000 AB104 13,7 3,223 0,018 8,72 5,784 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41378) 2000 AP105 14,2 3,094 0,123 11,62 5,442 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41379) 2000 AS105 11,1 5,106 0,061 25,95 11,54 JUT 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41380) 2000 AM113 13,1 3,079 0,194 11,38 5,403 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41381) 2000 AG117 13,6 2,739 0,279 10,06 4,532 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41382) 2000 AV124 13,6 3,182 0,144 18,30 5,675 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41383) 2000 AH138 12,8 3,103 0,182 23,03 5,464 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41384) 2000 AJ138 14,2 3,050 0,134 5,04 5,326 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41385) 2000 AQ138 13,9 2,560 0,110 23,24 4,096 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41386) 2000 AD140 14,5 2,753 0,164 7,43 4,568 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41387) 2000 AE140 14,1 2,944 0,245 12,58 5,052 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41388) 2000 AJ140 14,3 2,834 0,053 11,22 4,771 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41389) 2000 AM140 14,1 2,789 0,169 9,08 4,658 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41390) 2000 AX145 14,5 2,740 0,210 6,65 4,535 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41391) 2000 AX148 13,8 2,773 0,162 9,41 4,616 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41392) 2000 AA149 13,5 2,960 0,074 11,59 5,092 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41393) 2000 AV151 15,1 2,282 0,235 7,28 3,446 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41394) 2000 AW162 14,8 2,774 0,232 8,96 4,619 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41395) 2000 AY169 13,6 3,104 0,250 10,81 5,468 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41396) 2000 AG175 12,7 2,861 0,221 10,04 4,839 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41397) 2000 AS175 12,7 3,232 0,076 13,95 5,810 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41398) 2000 AH177 13,3 2,965 0,091 11,25 5,106 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41399) 2000 AR177 12,6 3,172 0,107 17,35 5,649 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(41400) 2000 AR185 13,9 2,680 0,163 12,85 4,387 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41401) 2000 AU186 13,5 3,012 0,124 10,57 5,228 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41402) 2000 AV186 13,4 3,071 0,065 12,35 5,380 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41403) 2000 AW186 13,9 3,077 0,120 12,06 5,396 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41404) 2000 AG187 14,2 2,616 0,128 15,63 4,231 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41405) 2000 AS187 12,7 3,129 0,069 14,57 5,534 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41406) 2000 AD188 12,7 3,128 0,201 22,10 5,531 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41407) 2000 AL188 14,7 2,778 0,227 13,88 4,628 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41408) 2000 AV196 13,5 3,158 0,176 13,93 5,612 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(41409) 2000 AW199 14,4 2,602 0,291 13,40 4,197 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(41410) 2000 AD200 13,6 2,758 0,151 18,70 4,579 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(41411) 2000 AK200 15,1 2,569 0,161 13,98 4,117 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(41412) 2000 AO200 14,2 2,640 0,093 15,63 4,288 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(41413) 2000 AF210 15,1 3,045 0,110 0,84 5,312 MBA 5. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41414) 2000 AC215 14,3 2,936 0,124 8,63 5,029 MBA 7. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41415) 2000 AX230 14,0 3,207 0,148 18,31 5,742 MBA 4. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41416) 2000 AF231 14,7 2,742 0,134 7,48 4,539 MBA 4. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41417) 2000 AL233 12,4 5,135 0,042 1,73 11,64 JUT 4. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41418) 2000 AR233 13,5 2,843 0,135 16,32 4,793 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41419) 2000 AW234 13,7 3,952 0,051 3,62 7,854 HLD 5. január 2000 Socorro LINEAR
(41420) 2000 AQ240 14,8 2,699 0,185 13,68 4,433 MBA 7. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41421) 2000 AZ240 14,6 2,596 0,297 13,78 4,182 MBA 7. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41422) 2000 CB5 13,9 3,039 0,229 2,69 5,297 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(41423) 2000 CU24 15,0 2,199 0,123 2,84 3,261 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(41424) 2000 CK40 15,0 1,934 0,095 25,80 2,689 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(41425) 2000 CE77 15,5 2,336 0,058 6,57 3,569 MBA 10. február 2000 Višnjan K. Korlević
(41426) 2000 CJ140 13,0 5,263 0,069 1,52 12,08 JUT 5. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41427) 2000 DY4 12,3 5,240 0,079 5,67 12,00 JUT 28. február 2000 Socorro LINEAR
(41428) 2000 EL85 15,4 2,342 0,050 6,28 3,583 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(41429) 2000 GE2 20,7 1,593 0,556 2,20 2,009 APL PHA 3. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41430) 2000 GN4 13,2 2,457 0,142 15,86 3,851 MBA 4. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41431) 2000 GY6 15,8 2,300 0,201 1,01 3,487 MBA 4. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41432) 2000 GE35 14,6 2,664 0,279 12,29 4,348 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41433) 2000 GY51 14,4 2,248 0,089 6,08 3,371 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41434) 2000 GB82 16,3 1,636 0,062 14,15 2,092 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41435) 2000 GQ89 13,9 2,586 0,194 12,65 4,158 MBA 4. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41436) 2000 GJ95 13,4 2,621 0,128 13,74 4,242 MBA 6. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41437) 2000 GT122 12,9 2,612 0,171 13,15 4,220 MBA 11. apríl 2000 Fountain Hills C. W. Juels
(41438) 2000 GG124 13,2 2,472 0,106 14,18 3,886 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41439) 2000 GO134 14,5 2,245 0,182 6,25 3,363 MBA 8. apríl 2000 Socorro LINEAR
(41440) 2000 HZ23 20,1 1,577 0,212 15,11 1,979 AMR 27. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41441) 2000 HK25 13,7 2,717 0,147 17,44 4,477 MBA 24. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41442) 2000 JS51 14,0 2,285 0,215 6,41 3,454 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(41443) 2000 JD73 14,5 2,547 0,220 9,28 4,064 MBA 2. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41444) 2000 JK76 12,7 3,056 0,123 11,40 5,343 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(41445) 2000 KF56 15,2 2,390 0,211 3,68 3,694 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(41446) 2000 LW 14,4 2,774 0,160 9,80 4,620 MBA 1. jún 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41447) 2000 LK4 14,3 2,526 0,261 9,78 4,014 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(41448) 2000 LJ12 13,4 2,786 0,154 24,48 4,649 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(41449) 2000 LN12 15,1 2,450 0,163 5,44 3,833 MBA 5. jún 2000 Socorro LINEAR
41450 Medkeff 2000 LF15 16,1 2,389 0,141 2,30 3,691 MBA 1. jún 2000 Anza M. Collins; M. White
(41451) 2000 LJ24 13,6 2,572 0,153 13,29 4,125 MBA 1. jún 2000 Socorro LINEAR
(41452) 2000 LD29 14,2 2,636 0,257 7,26 4,278 MBA 9. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41453) 2000 MJ4 13,0 2,669 0,145 12,82 4,360 MBA 25. jún 2000 Socorro LINEAR
(41454) 2000 MQ5 15,9 2,205 0,228 7,86 3,273 MBA 26. jún 2000 Socorro LINEAR
(41455) 2000 NC 13,5 2,530 0,310 9,67 4,023 MBA 1. júl 2000 Prescott P. G. Comba
(41456) 2000 NT 14,0 2,635 0,312 19,39 4,276 MBA 3. júl 2000 Prescott P. G. Comba
(41457) 2000 ND2 15,9 2,155 0,175 3,14 3,163 MBA 5. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41458) 2000 NN14 16,0 2,355 0,247 3,91 3,614 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41459) 2000 NO20 16,5 2,586 0,235 3,93 4,159 MBA 6. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(41460) 2000 NC28 11,8 3,034 0,026 9,13 5,285 MBA 3. júl 2000 Socorro LINEAR
(41461) 2000 ON 13,9 2,762 0,164 49,92 4,588 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(41462) 2000 OJ13 13,8 3,057 0,060 11,30 5,343 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(41463) 2000 OG21 14,9 2,328 0,205 4,41 3,550 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(41464) 2000 OL22 15,3 1,898 0,128 25,10 2,613 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(41465) 2000 OV22 14,1 2,597 0,249 3,77 4,184 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(41466) 2000 OW24 13,3 2,548 0,149 13,94 4,066 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(41467) 2000 OG29 14,9 2,392 0,092 6,44 3,698 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(41468) 2000 OS46 15,8 2,440 0,218 4,34 3,812 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(41469) 2000 OT49 14,9 2,575 0,274 6,60 4,132 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(41470) 2000 OK50 15,5 2,360 0,199 6,83 3,626 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(41471) 2000 OC51 14,6 2,255 0,174 4,57 3,386 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(41472) 2000 OA59 14,2 2,534 0,126 12,57 4,032 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(41473) 2000 PU9 16,0 2,349 0,196 1,99 3,600 MBA 9. august 2000 Ondřejov L. Šarounová
(41474) 2000 PE13 15,4 2,272 0,199 6,00 3,425 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(41475) 2000 PR13 14,7 2,289 0,279 23,19 3,463 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(41476) 2000 PC14 15,0 2,588 0,159 2,51 4,163 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(41477) 2000 PP26 14,5 2,523 0,233 13,05 4,006 MBA 5. august 2000 Haleakala NEAT
(41478) 2000 PR28 13,4 2,372 0,139 7,45 3,653 MBA 3. august 2000 Socorro LINEAR
(41479) 2000 QQ27 15,3 2,328 0,225 4,31 3,552 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41480) 2000 QZ29 14,1 3,101 0,181 6,54 5,459 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(41481) 2000 QE35 15,4 2,242 0,144 5,76 3,356 MBA 28. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
(41482) 2000 QF37 14,1 2,990 0,044 2,14 5,170 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41483) 2000 QD41 14,8 2,592 0,090 8,31 4,172 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41484) 2000 QB44 15,7 2,311 0,183 6,94 3,512 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41485) 2000 QF51 15,5 2,277 0,159 2,74 3,436 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41486) 2000 QQ62 15,4 3,093 0,100 5,96 5,439 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(41487) 2000 QL64 15,4 2,419 0,246 9,26 3,761 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(41488) 2000 QE71 12,3 3,947 0,152 9,62 7,840 HLD 29. august 2000 Reedy Creek J. Broughton
(41489) 2000 QL73 17,0 2,224 0,127 3,61 3,316 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41490) 2000 QX75 15,8 2,635 0,075 0,60 4,276 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41491) 2000 QK80 15,4 2,186 0,080 7,44 3,231 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41492) 2000 QC89 15,2 2,260 0,198 5,16 3,396 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(41493) 2000 QO101 15,2 2,559 0,303 5,34 4,092 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(41494) 2000 QX111 15,2 2,320 0,107 4,93 3,534 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41495) 2000 QH117 15,1 2,244 0,088 5,49 3,361 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(41496) 2000 QB118 14,6 2,330 0,168 4,04 3,557 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(41497) 2000 QC128 15,4 2,304 0,181 1,82 3,498 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41498) 2000 QK128 14,9 2,373 0,189 1,64 3,656 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(41499) 2000 QH143 15,0 3,114 0,132 4,48 5,495 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(41500) 2000 QO143 14,5 2,666 0,176 8,35 4,353 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 41001-41250
Zoznam planétok
41251-41500
Nasledujú:
Zoznam planétok 41501-41750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.