Zoznam planétok 52251 – 52500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 52001-52250
Zoznam planétok
52251-52500
Nasledujú:
Zoznam planétok 52501-52750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(52251) 1981 EF32 15,1 2,441 0,068 7,75 3,813 MBA 6. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52252) 1981 EJ35 16,7 2,398 0,177 5,07 3,713 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52253) 1981 EZ35 15,5 3,205 0,139 0,49 5,736 MBA 3. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52254) 1981 EJ36 15,6 2,418 0,199 2,08 3,759 MBA 7. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52255) 1981 EM37 16,0 2,182 0,159 2,97 3,222 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52256) 1981 EM38 15,7 2,769 0,122 4,21 4,607 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52257) 1981 EJ42 14,9 3,167 0,123 11,34 5,635 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52258) 1981 EE44 15,5 2,743 0,129 8,28 4,543 MBA 6. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52259) 1981 EY47 14,5 2,807 0,147 12,79 4,703 MBA 3. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(52260) 1982 KA 14,3 2,395 0,222 24,94 3,707 MBA 22. máj 1982 Kiso H. Kosai; K. Hurukawa
(52261) 1982 VL4 13,8 2,975 0,148 14,02 5,131 MBA 14. november 1982 Kiso H. Kosai; K. Hurukawa
(52262) 1983 QV 14,2 3,201 0,168 6,64 5,727 MBA 30. august 1983 Palomar J. Gibson
(52263) 1985 QD6 14,6 2,554 0,296 5,17 4,081 MBA 24. august 1985 Krym–Naučnyj N. S. Černych
(52264) 1985 RD2 13,7 2,446 0,226 10,70 3,826 MBA 13. september 1985 Palomar E. F. Helin
(52265) 1985 RM3 15,5 2,215 0,170 3,78 3,295 MBA 7. september 1985 La Silla H. Debehogne
(52266) 1986 AD 13,5 2,336 0,219 23,71 3,570 MBA 10. január 1986 Palomar C. S. Shoemaker
(52267) 1986 EP2 15,1 2,669 0,162 3,04 4,359 MBA 4. marec 1986 La Silla W. Ferreri
(52268) 1986 WU 14,9 2,538 0,220 8,07 4,042 MBA 25. november 1986 Kleť A. Mrkos
(52269) 1988 CU 13,8 2,464 0,217 24,83 3,867 MBA 13. február 1988 Yorii M. Arai; H. Mori
(52270) 1988 CH5 15,6 2,434 0,088 5,46 3,796 MBA 13. február 1988 La Silla E. W. Elst
52271 Lecorbusier 1988 RP3 13,9 2,586 0,183 13,24 4,158 MBA 8. september 1988 Tautenburg F. Borngen
(52272) 1988 RO5 14,2 2,670 0,180 10,70 4,362 MBA 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
(52273) 1988 RQ10 12,2 5,192 0,090 11,75 11,83 JUT 14. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52274) 1988 RG12 14,8 2,696 0,227 9,03 4,427 MBA 14. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52275) 1988 RS12 12,8 5,252 0,064 3,61 12,04 JUT 14. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52276) 1988 RZ12 15,5 2,709 0,218 5,48 4,458 MBA 14. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52277) 1988 SE3 14,3 2,686 0,162 13,60 4,400 MBA 16. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52278) 1988 SG3 11,9 5,197 0,086 19,59 11,85 JUT 16. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(52279) 1989 CH3 14,6 2,800 0,194 7,10 4,685 MBA 4. február 1989 La Silla E. W. Elst
(52280) 1989 RB 14,3 2,565 0,322 19,74 4,108 MBA 5. september 1989 Palomar E. F. Helin
(52281) 1989 SJ1 15,2 2,543 0,222 3,72 4,054 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
(52282) 1989 SO2 16,4 2,154 0,141 2,53 3,160 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
(52283) 1989 SE5 15,4 2,580 0,217 4,68 4,143 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
(52284) 1990 HP 15,1 1,941 0,051 21,56 2,704 MBA 26. apríl 1990 Palomar E. F. Helin
(52285) 1990 OX2 15,7 2,403 0,237 3,05 3,723 MBA 30. júl 1990 Geisei T. Seki
(52286) 1990 QT1 15,0 2,413 0,221 2,94 3,747 MBA 22. august 1990 Palomar H. E. Holt
(52287) 1990 QP4 15,9 2,377 0,178 2,47 3,664 MBA 23. august 1990 Palomar H. E. Holt
(52288) 1990 QU8 14,6 3,101 0,201 1,66 5,461 MBA 16. august 1990 La Silla E. W. Elst
(52289) 1990 QH9 15,2 2,393 0,202 3,08 3,701 MBA 16. august 1990 La Silla E. W. Elst
(52290) 1990 SF 14,2 3,109 0,288 16,51 5,481 MBA 17. september 1990 Siding Spring R. H. McNaught
52291 Mott 1990 TU1 14,8 3,076 0,157 4,42 5,395 MBA 10. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52292) 1990 TB2 14,6 3,067 0,142 10,17 5,369 MBA 10. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
52293 Mommsen 1990 TQ3 14,2 3,179 0,196 10,90 5,668 MBA 12. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52294) 1990 TJ4 14,9 2,433 0,178 1,82 3,794 MBA 12. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52295) 1990 VK4 14,8 2,527 0,185 5,37 4,016 MBA 15. november 1990 La Silla E. W. Elst
(52296) 1990 WM3 13,7 3,165 0,308 10,23 5,629 MBA 19. november 1990 La Silla E. W. Elst
(52297) 1991 CH2 14,8 2,580 0,362 27,88 4,144 MBA 12. február 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(52298) 1991 GM7 14,7 2,638 0,121 13,15 4,284 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
(52299) 1991 NJ1 16,0 2,240 0,219 6,16 3,353 MBA 12. júl 1991 Palomar H. E. Holt
(52300) 1991 NE3 14,5 2,771 0,057 7,13 4,612 MBA 4. júl 1991 La Silla H. Debehogne
52301 Qumran 1991 RQ2 16,6 2,314 0,231 5,41 3,518 MBA 9. september 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52302) 1991 RL8 14,8 2,297 0,192 7,39 3,480 MBA 12. september 1991 Palomar H. E. Holt
(52303) 1991 RU9 15,1 2,288 0,168 1,17 3,461 MBA 10. september 1991 Palomar H. E. Holt
(52304) 1991 RB10 14,5 2,296 0,138 4,55 3,479 MBA 12. september 1991 Palomar H. E. Holt
(52305) 1991 RR10 15,2 2,312 0,124 6,81 3,516 MBA 10. september 1991 Palomar H. E. Holt
(52306) 1991 RF20 15,5 2,358 0,138 6,60 3,620 MBA 14. september 1991 Palomar H. E. Holt
(52307) 1991 TH1 15,0 2,298 0,225 22,99 3,482 MBA 12. október 1991 Palomar J. Alu
(52308) 1991 TE3 14,8 3,045 0,158 3,83 5,312 MBA 7. október 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
52309 Philnicolai 1991 TQ7 13,4 2,789 0,041 18,25 4,656 MBA 7. október 1991 Tautenburg F. Borngen
(52310) 1991 VJ 15,4 2,342 0,339 22,94 3,583 MBA 9. november 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(52311) 1991 VK8 14,8 2,999 0,057 11,11 5,193 MBA 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
(52312) 1991 VG9 15,3 2,910 0,090 3,36 4,964 MBA 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
(52313) 1991 VH9 15,9 2,255 0,185 4,25 3,385 MBA 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
(52314) 1991 XD 14,4 1,938 0,102 22,71 2,697 MBA 7. december 1991 Palomar E. F. Helin
(52315) 1992 AM 15,1 2,348 0,282 23,80 3,598 MBA 9. január 1992 Palomar E. F. Helin
(52316) 1992 BD 15,7 1,897 0,066 28,99 2,613 MBA 29. január 1992 Kitt Peak Spacewatch
(52317) 1992 BC1 14,5 2,378 0,335 22,82 3,666 MBA 30. január 1992 Palomar E. F. Helin
(52318) 1992 BC3 16,4 2,437 0,185 10,36 3,803 MBA 26. január 1992 Kitt Peak Spacewatch
(52319) 1992 DP7 15,1 2,518 0,054 3,50 3,994 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52320) 1992 DX7 14,7 3,189 0,138 4,64 5,695 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52321) 1992 DO8 14,7 3,213 0,088 11,04 5,758 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52322) 1992 DD9 15,6 2,470 0,117 6,73 3,881 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52323) 1992 DP9 14,2 3,111 0,250 2,40 5,486 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52324) 1992 DV9 16,5 2,441 0,136 3,16 3,813 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(52325) 1992 EX2 16,2 2,375 0,195 2,67 3,660 MBA 6. marec 1992 Kitt Peak Spacewatch
(52326) 1992 EL7 13,6 3,166 0,168 18,23 5,632 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(52327) 1992 EK9 16,0 2,406 0,116 3,68 3,732 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(52328) 1992 EK11 16,1 2,404 0,143 5,21 3,726 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
(52329) 1992 ER12 14,6 2,385 0,116 2,38 3,682 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(52330) 1992 EA15 14,9 2,366 0,167 13,76 3,639 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(52331) 1992 EC15 15,4 2,353 0,256 23,31 3,608 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(52332) 1992 EZ19 15,2 2,363 0,163 22,12 3,632 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(52333) 1992 EE22 16,4 2,381 0,163 3,30 3,672 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
52334 Oberammergau 1992 FS3 15,1 2,405 0,126 3,03 3,730 MBA 30. marec 1992 Tautenburg F. Borngen
(52335) 1992 HO 16,0 2,461 0,139 2,91 3,859 MBA 23. apríl 1992 Kitt Peak Spacewatch
(52336) 1992 OE7 14,4 2,682 0,162 12,49 4,392 MBA 26. júl 1992 La Silla E. W. Elst
52337 Compton 1992 RS 15,5 2,390 0,230 1,35 3,693 MBA 2. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52338) 1992 RH1 14,2 2,659 0,074 22,83 4,336 MBA 2. september 1992 Siding Spring R. H. McNaught
(52339) 1992 RO2 14,8 2,644 0,055 13,65 4,299 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
(52340) 1992 SY 17,9 2,213 0,548 8,04 3,291 AMR 27. september 1992 Kitt Peak Spacewatch
(52341) 1992 SB2 14,8 2,786 0,150 9,60 4,649 MBA 21. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(52342) 1992 SK19 14,8 2,796 0,205 9,39 4,674 MBA 22. september 1992 La Silla E. W. Elst
(52343) 1992 WX1 15,1 2,180 0,128 3,11 3,217 MBA 18. november 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(52344) 1992 YM1 13,4 3,138 0,085 23,27 5,559 MBA 18. december 1992 Caussols E. W. Elst
(52345) 1993 FG1 14,4 2,307 0,204 22,54 3,504 MBA 20. marec 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(52346) 1993 FG8 14,7 2,307 0,192 12,46 3,504 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52347) 1993 FL9 15,4 2,416 0,145 5,54 3,755 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52348) 1993 FH12 15,7 2,386 0,148 3,23 3,685 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52349) 1993 FK15 15,8 2,286 0,090 4,92 3,456 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52350) 1993 FH16 15,8 2,386 0,122 3,28 3,685 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52351) 1993 FN17 13,9 3,057 0,272 14,78 5,343 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52352) 1993 FU18 13,9 3,158 0,091 5,93 5,610 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52353) 1993 FP19 14,9 3,063 0,092 7,84 5,361 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52354) 1993 FF22 15,5 2,361 0,129 4,82 3,627 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52355) 1993 FD24 16,0 2,381 0,148 1,49 3,674 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52356) 1993 FP25 14,3 3,166 0,106 4,86 5,633 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52357) 1993 FK26 15,2 2,355 0,056 3,06 3,614 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52358) 1993 FQ26 15,6 2,310 0,160 2,00 3,511 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52359) 1993 FM27 14,6 2,392 0,289 10,68 3,699 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52360) 1993 FC30 14,5 3,133 0,127 14,45 5,543 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52361) 1993 FT30 16,2 2,278 0,184 2,18 3,437 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52362) 1993 FS31 14,7 2,407 0,074 4,63 3,733 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52363) 1993 FP37 14,9 3,179 0,137 1,90 5,668 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52364) 1993 FG38 14,8 3,211 0,131 6,97 5,752 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52365) 1993 FS38 14,4 3,212 0,091 6,18 5,756 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52366) 1993 FN39 14,3 3,083 0,096 18,20 5,413 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52367) 1993 FO39 15,9 2,291 0,139 2,70 3,466 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52368) 1993 FQ44 14,7 3,074 0,167 8,11 5,388 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52369) 1993 FH46 15,6 2,427 0,014 5,78 3,780 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52370) 1993 FQ48 15,7 2,292 0,155 4,39 3,469 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52371) 1993 FV49 14,7 3,098 0,176 1,02 5,451 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52372) 1993 FE50 14,2 3,232 0,122 7,01 5,809 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52373) 1993 FO50 16,7 2,315 0,098 1,27 3,522 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52374) 1993 FS50 15,9 2,398 0,121 2,10 3,712 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(52375) 1993 FV53 14,7 3,101 0,124 6,99 5,460 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(52376) 1993 FW69 16,1 2,337 0,053 6,62 3,572 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52377) 1993 FH78 15,6 2,313 0,124 7,20 3,516 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(52378) 1993 FC81 16,5 2,272 0,068 5,57 3,424 MBA 18. marec 1993 La Silla UESAC
(52379) 1993 FL81 15,1 2,414 0,122 3,03 3,749 MBA 18. marec 1993 La Silla UESAC
(52380) 1993 FG83 16,6 2,319 0,069 6,25 3,532 MBA 19. marec 1993 Kitt Peak Spacewatch
(52381) 1993 HA 20,2 1,279 0,145 7,73 1,446 AMR 17. apríl 1993 Kitt Peak Spacewatch
(52382) 1993 HE1 15,1 2,294 0,221 7,48 3,475 MBA 16. apríl 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(52383) 1993 HU2 15,5 2,275 0,148 4,99 3,430 MBA 19. apríl 1993 Kitt Peak Spacewatch
(52384) 1993 HZ5 15,7 1,853 0,102 26,24 2,521 MBA 19. apríl 1993 Palomar C. S. Shoemaker
(52385) 1993 OC 14,2 2,455 0,195 23,60 3,846 MBA 16. júl 1993 Palomar E. F. Helin
(52386) 1993 OF6 16,0 2,362 0,124 1,89 3,630 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(52387) 1993 OM7 17,8 1,283 0,190 24,16 1,452 AMR PHA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(52388) 1993 PV4 15,2 2,412 0,155 6,53 3,746 MBA 15. august 1993 Caussols E. W. Elst
(52389) 1993 PP5 15,1 2,608 0,235 5,06 4,212 MBA 15. august 1993 Caussols E. W. Elst
(52390) 1993 QS4 14,3 2,582 0,199 13,16 4,148 MBA 18. august 1993 Caussols E. W. Elst
(52391) 1993 QP5 14,2 2,555 0,113 9,77 4,083 MBA 17. august 1993 Caussols E. W. Elst
(52392) 1993 RG5 14,5 2,583 0,272 2,24 4,151 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52393) 1993 RH5 15,3 2,547 0,171 4,66 4,065 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52394) 1993 RF6 14,5 2,618 0,190 14,34 4,236 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52395) 1993 RJ6 15,7 2,693 0,278 8,69 4,418 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52396) 1993 RC7 15,3 2,640 0,133 2,46 4,288 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52397) 1993 RF7 15,6 2,614 0,172 1,75 4,225 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52398) 1993 RT7 15,0 2,575 0,135 2,95 4,131 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(52399) 1993 RM15 15,2 2,577 0,204 7,68 4,136 MBA 15. september 1993 La Silla H. Debehogne; E. W. Elst
(52400) 1993 SG14 15,6 2,581 0,100 1,09 4,145 MBA 16. september 1993 La Silla H. Debehogne; E. W. Elst
(52401) 1993 SS15 13,6 2,538 0,154 10,91 4,044 MBA 19. september 1993 Palomar H. E. Holt
(52402) 1993 TL 14,2 2,597 0,302 4,66 4,184 MBA 8. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(52403) 1993 TQ17 14,8 2,751 0,074 5,32 4,563 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52404) 1993 TD20 15,4 2,643 0,085 3,21 4,296 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52405) 1993 TV22 15,0 2,654 0,049 10,47 4,323 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52406) 1993 TV23 16,3 2,611 0,213 2,45 4,218 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52407) 1993 TC31 14,8 2,638 0,136 5,14 4,285 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52408) 1993 TJ34 14,4 2,619 0,204 4,64 4,238 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52409) 1993 UW5 14,7 2,566 0,123 5,09 4,110 MBA 20. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52410) 1993 UG6 14,8 2,531 0,085 8,72 4,026 MBA 20. október 1993 La Silla E. W. Elst
(52411) 1994 AA3 13,7 2,687 0,157 11,94 4,404 MBA 14. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52412) 1994 AF5 14,9 2,696 0,243 10,83 4,425 MBA 5. január 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52413) 1994 BF4 14,2 2,768 0,048 5,52 4,603 MBA 16. január 1994 Caussols E. W. Elst; C. Pollas
(52414) 1994 CV17 14,8 2,688 0,212 3,46 4,407 MBA 8. február 1994 La Silla E. W. Elst
(52415) 1994 EP6 14,7 2,761 0,226 10,16 4,586 MBA 9. marec 1994 Caussols E. W. Elst
(52416) 1994 GC3 14,3 3,043 0,068 3,45 5,308 MBA 6. apríl 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52417) 1994 GG4 15,7 3,049 0,112 0,43 5,322 MBA 6. apríl 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52418) 1994 GX10 14,8 2,897 0,232 7,35 4,931 MBA 14. apríl 1994 Palomar PCAS
(52419) 1994 HX 17,6 2,189 0,176 1,24 3,238 MBA 16. apríl 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52420) 1994 JX1 14,3 2,969 0,084 10,97 5,116 MBA 1. máj 1994 Kitt Peak Spacewatch
52421 Daihoji 1994 LA 13,7 3,131 0,175 22,23 5,539 MBA 1. jún 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
(52422) 1994 LP 14,1 3,135 0,173 23,92 5,551 MBA 7. jún 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52423) 1994 LZ 14,4 2,329 0,166 27,69 3,554 MBA 11. jún 1994 Palomar E. F. Helin
(52424) 1994 LX3 16,2 2,308 0,171 4,09 3,505 MBA 3. jún 1994 La Silla H. Debehogne
(52425) 1994 LU8 16,0 2,256 0,170 2,84 3,387 MBA 8. jún 1994 La Silla H. Debehogne; E. W. Elst
(52426) 1994 PF 16,4 2,235 0,148 4,18 3,340 MBA 5. august 1994 San Marcello A. Boattini; M. Tombelli
(52427) 1994 PH 14,8 2,349 0,195 4,65 3,599 MBA 2. august 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(52428) 1994 PE4 16,1 2,375 0,179 1,98 3,661 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52429) 1994 PK6 16,1 2,430 0,186 0,54 3,787 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52430) 1994 PF8 16,0 2,250 0,104 6,22 3,374 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52431) 1994 PS10 15,4 2,393 0,193 2,23 3,701 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52432) 1994 PG11 14,8 2,378 0,231 1,30 3,666 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52433) 1994 PZ15 16,2 2,388 0,206 1,62 3,688 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52434) 1994 PA17 16,0 2,382 0,207 1,71 3,676 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52435) 1994 PM25 15,6 2,340 0,127 2,86 3,578 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52436) 1994 PM26 14,6 2,346 0,166 12,66 3,593 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52437) 1994 PY27 15,5 2,254 0,089 5,07 3,384 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52438) 1994 PQ32 15,6 2,391 0,125 5,55 3,696 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(52439) 1994 QL 15,1 1,927 0,143 26,57 2,674 MBA 16. august 1994 Siding Spring R. H. McNaught
(52440) 1994 QN 14,8 2,334 0,282 23,56 3,565 MBA 26. august 1994 Siding Spring R. H. McNaught
(52441) 1994 RS1 15,2 2,399 0,277 10,43 3,714 MBA 1. september 1994 Palomar E. F. Helin
(52442) 1994 SF10 15,9 2,403 0,194 1,96 3,723 MBA 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52443) 1994 TW 15,2 2,532 0,178 13,83 4,028 MBA 2. október 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(52444) 1994 TQ2 14,8 2,531 0,260 9,44 4,025 MBA 2. október 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(52445) 1994 TG5 16,2 2,411 0,200 2,27 3,742 MBA 2. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52446) 1994 TR5 15,6 2,379 0,180 3,10 3,669 MBA 4. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52447) 1994 TH16 15,1 2,372 0,220 12,45 3,653 MBA 8. október 1994 Palomar E. F. Helin
(52448) 1994 UW9 15,9 2,539 0,245 1,96 4,046 MBA 28. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
(52449) 1994 VJ 15,3 2,437 0,185 1,32 3,805 MBA 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52450) 1994 VL 15,4 2,544 0,221 5,57 4,057 MBA 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52451) 1994 VU 14,5 2,526 0,116 13,32 4,015 MBA 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52452) 1994 VQ1 14,4 2,551 0,229 4,61 4,073 MBA 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52453) 1994 WC 14,9 2,420 0,331 11,47 3,765 MBA 23. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(52454) 1994 WV4 15,7 2,388 0,098 7,40 3,690 MBA 26. november 1994 Kitt Peak Spacewatch
52455 Masamika 1995 AD1 14,7 2,526 0,206 19,01 4,014 MBA 6. január 1995 Geisei T. Seki
(52456) 1995 AY3 15,0 2,578 0,173 6,98 4,138 MBA 2. január 1995 Caussols E. W. Elst
(52457) 1995 AE4 14,4 2,571 0,228 5,72 4,122 MBA 2. január 1995 Caussols E. W. Elst
(52458) 1995 BK1 15,7 2,638 0,067 0,96 4,283 MBA 26. január 1995 Oohira T. Urata
(52459) 1995 DS 14,8 2,636 0,072 13,05 4,280 MBA 21. február 1995 Stroncone A. Vagnozzi
(52460) 1995 DA3 15,9 1,946 0,041 20,45 2,715 MBA 24. február 1995 Siding Spring R. H. McNaught
(52461) 1995 DE5 15,4 2,684 0,145 1,50 4,397 MBA 22. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52462) 1995 FQ15 15,7 2,691 0,061 4,60 4,413 MBA 27. marec 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52463) 1995 GA8 15,5 2,648 0,226 4,14 4,309 MBA 6. apríl 1995 Kitt Peak T. J. Balonek
(52464) 1995 MC2 14,4 3,024 0,117 6,47 5,258 MBA 23. jún 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52465) 1995 OF3 14,6 2,745 0,143 9,74 4,547 MBA 22. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52466) 1995 OF4 15,0 3,076 0,081 11,49 5,394 MBA 22. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52467) 1995 OS10 14,5 3,225 0,160 12,08 5,790 MBA 22. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52468) 1995 QB1 14,3 3,045 0,202 2,02 5,313 MBA 19. august 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(52469) 1995 QV1 15,4 2,198 0,157 4,47 3,258 MBA 20. august 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(52470) 1995 ST2 13,7 2,642 0,131 19,01 4,293 MBA 20. september 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(52471) 1995 SG4 15,2 2,286 0,227 21,68 3,457 MBA 26. september 1995 Catalina Station T. B. Spahr
(52472) 1995 SR9 14,4 3,149 0,129 12,98 5,587 MBA 17. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52473) 1995 SE17 14,7 3,145 0,217 0,34 5,577 MBA 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52474) 1995 SH32 15,7 2,182 0,095 3,43 3,222 MBA 21. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52475) 1995 SO39 14,3 3,065 0,024 15,19 5,365 MBA 25. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52476) 1995 SM73 15,9 2,180 0,104 3,25 3,218 MBA 29. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52477) 1995 SG77 14,7 3,050 0,093 9,66 5,326 MBA 21. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52478) 1995 TO 15,6 2,210 0,159 3,75 3,286 MBA 12. október 1995 Sudbury D. di Cicco
(52479) 1995 TZ 15,8 2,233 0,195 2,16 3,335 MBA 13. október 1995 Chichibu N. Sato; T. Urata
(52480) 1995 UM5 16,3 2,171 0,044 4,13 3,199 MBA 20. október 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
(52481) 1995 UG15 14,3 3,230 0,048 16,60 5,805 MBA 17. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52482) 1995 UW25 16,0 2,207 0,182 4,11 3,277 MBA 20. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52483) 1995 VZ4 16,0 2,220 0,080 3,55 3,307 MBA 14. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52484) 1995 VL12 16,4 2,218 0,101 6,16 3,303 MBA 15. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52485) 1995 WD 15,4 2,219 0,153 7,79 3,304 MBA 16. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(52486) 1995 WA28 17,0 2,288 0,151 4,61 3,460 MBA 19. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52487) 1995 XO2 15,5 2,246 0,237 5,46 3,365 MBA 6. december 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(52488) 1995 XD3 16,2 2,309 0,134 8,53 3,508 MBA 14. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52489) 1995 YG3 16,1 2,324 0,130 3,09 3,543 MBA 26. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(52490) 1995 YY5 15,6 2,235 0,176 3,97 3,341 MBA 16. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52491) 1995 YC10 15,7 2,407 0,116 4,97 3,733 MBA 18. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52492) 1995 YK11 16,7 2,388 0,155 2,16 3,690 MBA 18. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52493) 1995 YC17 16,1 2,303 0,081 8,27 3,493 MBA 22. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(52494) 1996 AN8 15,8 2,392 0,078 5,56 3,698 MBA 13. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(52495) 1996 AK10 16,2 2,297 0,124 1,88 3,482 MBA 13. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(52496) 1996 AA11 16,1 2,389 0,147 1,77 3,691 MBA 13. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(52497) 1996 AA14 16,0 2,385 0,157 6,55 3,682 MBA 15. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(52498) 1996 BG8 15,6 2,295 0,212 3,20 3,475 MBA 19. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(52499) 1996 CL1 15,0 2,453 0,186 13,60 3,841 MBA 11. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
(52500) 1996 DC1 14,7 2,363 0,109 9,90 3,632 MBA 22. február 1996 Oizumi T. Kobayashi

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 52001-52250
Zoznam planétok
52251-52500
Nasledujú:
Zoznam planétok 52501-52750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.