Zoznam planétok 86251 – 86500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 86001-86250
Zoznam planétok
86251-86500
Nasledujú:
Zoznam planétok 86501-86750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(86251) 1999 TE183 14,6 3,214 0,146 5,33 5,760 MBA 11. október 1999 Socorro LINEAR
(86252) 1999 TG186 14,1 3,193 0,134 14,49 5,705 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86253) 1999 TT188 14,1 3,232 0,039 20,49 5,810 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86254) 1999 TV188 14,8 3,216 0,141 12,22 5,766 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86255) 1999 TC189 14,4 3,050 0,154 11,43 5,327 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86256) 1999 TQ190 14,1 3,156 0,098 13,20 5,607 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86257) 1999 TK207 14,7 1,924 0,084 18,66 2,668 MBA 14. október 1999 Socorro LINEAR
(86258) 1999 TK208 14,9 3,112 0,070 13,71 5,490 MBA 14. október 1999 Socorro LINEAR
(86259) 1999 TC229 14,7 3,003 0,103 9,00 5,202 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
(86260) 1999 TT232 14,6 3,122 0,217 17,04 5,516 MBA 5. október 1999 Catalina CSS
(86261) 1999 TS233 13,8 3,071 0,054 8,69 5,380 MBA 3. október 1999 Socorro LINEAR
(86262) 1999 TE237 14,7 3,083 0,185 6,11 5,412 MBA 3. október 1999 Catalina CSS
(86263) 1999 TP244 15,7 1,940 0,088 19,55 2,701 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86264) 1999 TK249 14,2 3,162 0,191 9,19 5,621 MBA 9. október 1999 Catalina CSS
(86265) 1999 TT249 14,1 3,185 0,121 9,78 5,683 MBA 9. október 1999 Catalina CSS
(86266) 1999 TX255 15,7 3,042 0,134 9,28 5,305 MBA 9. október 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86267) 1999 TM256 15,2 3,106 0,180 0,29 5,472 MBA 9. október 1999 Socorro LINEAR
(86268) 1999 TK269 14,9 3,169 0,076 8,20 5,641 MBA 3. október 1999 Socorro LINEAR
(86269) 1999 TC272 14,1 3,228 0,090 22,53 5,799 MBA 3. október 1999 Socorro LINEAR
(86270) 1999 TZ279 14,2 3,239 0,121 2,72 5,829 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
(86271) 1999 TR280 15,1 2,782 0,163 4,13 4,638 MBA 8. október 1999 Socorro LINEAR
(86272) 1999 TD286 14,2 3,245 0,029 8,89 5,845 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
(86273) 1999 TX292 14,1 3,240 0,096 8,77 5,832 MBA 12. október 1999 Socorro LINEAR
(86274) 1999 TK310 15,4 3,051 0,177 1,70 5,329 MBA 3. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86275) 1999 TA320 14,6 3,357 0,057 6,79 6,150 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
(86276) 1999 TA323 15,0 3,079 0,092 11,66 5,403 MBA 3. október 1999 Catalina CSS
(86277) 1999 TS323 13,8 3,150 0,212 13,85 5,589 MBA 14. október 1999 Socorro LINEAR
(86278) 1999 UN 15,3 3,061 0,325 7,68 5,355 MBA 16. október 1999 Višnjan K. Korlević
86279 Brucegary 1999 UJ1 15,9 1,932 0,068 21,85 2,686 MBA 17. október 1999 Junk Bond J. Medkeff
(86280) 1999 UQ9 15,1 1,881 0,076 24,08 2,579 MBA 31. október 1999 Socorro LINEAR
(86281) 1999 UZ10 12,4 3,187 0,038 20,64 5,689 MBA 31. október 1999 Socorro LINEAR
(86282) 1999 UU15 14,7 2,988 0,106 8,71 5,164 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(86283) 1999 UP24 14,2 3,157 0,145 8,10 5,609 MBA 28. október 1999 Catalina CSS
(86284) 1999 UA28 15,9 2,262 0,144 6,36 3,400 MBA 30. október 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86285) 1999 UR39 14,0 3,170 0,028 9,71 5,644 MBA 31. október 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86286) 1999 UQ43 14,7 3,196 0,179 15,13 5,713 MBA 28. október 1999 Catalina CSS
(86287) 1999 UX44 13,4 3,184 0,197 9,47 5,680 MBA 30. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86288) 1999 UC45 13,1 3,082 0,178 13,97 5,411 MBA 31. október 1999 Catalina CSS
(86289) 1999 US46 14,5 3,064 0,164 10,01 5,361 MBA 31. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86290) 1999 UH47 15,1 3,214 0,164 4,74 5,760 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(86291) 1999 UZ49 14,3 3,074 0,096 17,48 5,389 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
(86292) 1999 VY11 14,0 3,041 0,375 9,13 5,302 MBA 10. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(86293) 1999 VX12 12,9 3,216 0,066 19,62 5,766 MBA 1. november 1999 Socorro LINEAR
(86294) 1999 VM13 15,8 1,975 0,091 19,33 2,775 MBA 2. november 1999 Socorro LINEAR
(86295) 1999 VZ14 15,4 3,116 0,062 8,75 5,500 MBA 2. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86296) 1999 VA21 16,1 1,918 0,060 20,11 2,656 MBA 9. november 1999 Dynic A. Sugie
(86297) 1999 VP21 13,1 3,192 0,127 18,68 5,703 MBA 12. november 1999 Višnjan K. Korlević
(86298) 1999 VO22 13,9 3,160 0,227 8,42 5,616 MBA 13. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(86299) 1999 VB26 15,6 2,255 0,145 23,92 3,386 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(86300) 1999 VU33 14,5 3,024 0,127 4,82 5,258 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(86301) 1999 VL43 15,7 3,136 0,204 2,48 5,553 MBA 1. november 1999 Catalina CSS
(86302) 1999 VJ46 15,9 1,969 0,073 21,42 2,761 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(86303) 1999 VL58 14,6 3,148 0,181 1,81 5,585 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86304) 1999 VC60 14,6 3,073 0,204 0,26 5,386 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86305) 1999 VN66 14,9 3,201 0,167 3,71 5,727 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86306) 1999 VQ67 13,8 3,203 0,047 11,70 5,732 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86307) 1999 VL78 14,5 3,138 0,161 13,79 5,558 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86308) 1999 VN85 14,0 3,162 0,239 27,31 5,621 MBA 5. november 1999 Catalina CSS
(86309) 1999 VA90 17,1 2,301 0,194 1,74 3,489 MBA 5. november 1999 Socorro LINEAR
(86310) 1999 VK96 15,5 3,164 0,097 0,61 5,627 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(86311) 1999 VE126 15,3 3,271 0,075 1,38 5,916 MBA 9. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86312) 1999 VC146 14,6 3,103 0,150 1,95 5,465 MBA 12. november 1999 Socorro LINEAR
(86313) 1999 VL159 14,3 3,192 0,156 6,28 5,703 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(86314) 1999 VX161 14,5 3,192 0,201 3,56 5,701 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(86315) 1999 VU177 14,9 3,000 0,251 16,57 5,197 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(86316) 1999 VS179 15,3 3,055 0,148 11,90 5,340 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(86317) 1999 VH192 13,9 3,096 0,241 8,62 5,447 MBA 1. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86318) 1999 VS192 14,6 3,164 0,269 24,48 5,627 MBA 1. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86319) 1999 VF199 14,7 3,147 0,121 11,32 5,581 MBA 1. november 1999 Catalina CSS
(86320) 1999 VT199 14,1 3,200 0,156 14,58 5,722 MBA 4. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86321) 1999 VS202 15,3 1,930 0,039 20,15 2,682 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(86322) 1999 VJ216 15,1 3,003 0,080 6,80 5,202 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(86323) 1999 VJ219 14,5 3,146 0,149 4,40 5,580 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(86324) 1999 WA2 15,7 1,967 0,435 34,61 2,758 AMR 16. november 1999 Socorro LINEAR
(86325) 1999 WC6 14,2 3,097 0,205 2,64 5,450 MBA 28. november 1999 Višnjan K. Korlević
(86326) 1999 WK13 17,5 1,845 0,363 34,30 2,506 AMR 30. november 1999 Socorro LINEAR
(86327) 1999 WM13 14,5 3,176 0,218 4,82 5,659 MBA 29. november 1999 Višnjan K. Korlević
(86328) 1999 XX3 15,1 3,187 0,174 7,78 5,689 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(86329) 1999 XZ7 16,7 1,978 0,084 18,28 2,782 MBA 2. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86330) 1999 XR14 15,8 1,903 0,051 20,49 2,624 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86331) 1999 XY19 13,8 3,239 0,097 22,81 5,828 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(86332) 1999 XG21 14,4 3,143 0,128 10,97 5,572 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(86333) 1999 XA26 15,0 3,016 0,210 4,23 5,238 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86334) 1999 XO27 14,2 3,154 0,226 2,36 5,601 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86335) 1999 XP29 14,4 3,154 0,236 10,84 5,600 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86336) 1999 XD32 15,1 2,291 0,075 4,12 3,466 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86337) 1999 XP32 15,5 2,182 0,147 4,39 3,222 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86338) 1999 XK34 16,2 2,237 0,129 2,17 3,346 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(86339) 1999 XV40 13,5 3,195 0,131 21,04 5,711 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86340) 1999 XQ49 17,1 2,189 0,120 1,72 3,238 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86341) 1999 XH54 14,9 3,207 0,184 2,19 5,743 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86342) 1999 XP54 16,6 2,367 0,150 4,03 3,641 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86343) 1999 XZ56 14,5 3,302 0,217 1,68 5,999 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86344) 1999 XA67 16,2 2,298 0,163 4,91 3,483 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86345) 1999 XE84 16,2 2,194 0,118 5,40 3,249 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86346) 1999 XO84 15,4 2,189 0,067 4,22 3,238 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86347) 1999 XU89 15,8 2,266 0,088 3,07 3,410 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86348) 1999 XF102 14,1 3,179 0,180 3,33 5,668 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86349) 1999 XO102 16,3 2,228 0,114 2,50 3,325 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86350) 1999 XW102 15,8 2,229 0,097 5,68 3,328 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86351) 1999 XS105 15,2 2,275 0,162 5,38 3,430 MBA 11. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(86352) 1999 XR111 17,0 2,236 0,147 0,94 3,343 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(86353) 1999 XX113 14,7 3,151 0,305 13,63 5,592 MBA 11. december 1999 Socorro LINEAR
(86354) 1999 XB116 14,2 3,022 0,129 9,64 5,254 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(86355) 1999 XF116 16,0 2,165 0,158 4,45 3,184 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(86356) 1999 XR122 14,3 3,103 0,174 7,06 5,466 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(86357) 1999 XF123 14,4 3,071 0,228 6,90 5,381 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(86358) 1999 XB143 13,1 3,207 0,331 13,02 5,743 MBA 14. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(86359) 1999 XQ143 15,3 1,925 0,052 19,06 2,670 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(86360) 1999 XR162 13,8 3,151 0,211 23,93 5,593 MBA 8. december 1999 Catalina CSS
(86361) 1999 XE178 13,6 3,177 0,280 11,74 5,661 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(86362) 1999 XS178 15,7 2,245 0,097 6,38 3,363 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(86363) 1999 XT179 15,8 2,161 0,091 7,40 3,176 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(86364) 1999 XC194 13,5 3,132 0,075 6,83 5,541 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(86365) 1999 XH207 16,1 2,373 0,187 7,49 3,655 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(86366) 1999 XO213 13,7 3,931 0,257 8,68 7,793 HLD 14. december 1999 Socorro LINEAR
(86367) 1999 XY223 14,8 3,376 0,261 6,09 6,202 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86368) 1999 XB225 16,5 2,205 0,180 3,52 3,274 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86369) 1999 XK226 16,1 2,275 0,088 5,12 3,431 MBA 14. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86370) 1999 XR228 17,4 2,289 0,147 1,28 3,463 MBA 14. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86371) 1999 XZ234 13,3 3,504 0,037 11,12 6,559 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(86372) 1999 XA254 16,7 2,969 0,090 2,00 5,116 MBA 12. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(86373) 1999 YK 15,5 1,916 0,185 27,55 2,652 MBA 16. december 1999 Socorro LINEAR
(86374) 1999 YD3 15,9 1,932 0,095 18,13 2,684 MBA 17. december 1999 Socorro LINEAR
(86375) 2000 AT2 16,1 2,211 0,017 4,19 3,287 MBA 1. január 2000 San Marcello L. Tesi; M. Tombelli
(86376) 2000 AX4 15,9 2,252 0,160 0,28 3,380 MBA 2. január 2000 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
(86377) 2000 AQ12 12,3 5,115 0,062 11,52 11,57 JUT 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86378) 2000 AV18 15,0 3,159 0,250 3,68 5,615 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86379) 2000 AY26 15,7 2,215 0,126 6,21 3,295 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86380) 2000 AD40 16,7 2,153 0,147 3,28 3,159 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86381) 2000 AM40 16,3 2,168 0,089 3,79 3,191 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86382) 2000 AY41 16,0 2,201 0,113 4,38 3,264 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86383) 2000 AJ42 15,5 1,949 0,081 18,08 2,721 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(86384) 2000 AS47 15,7 2,291 0,093 8,35 3,467 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86385) 2000 AK51 13,2 3,189 0,032 20,39 5,693 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86386) 2000 AN56 15,6 2,311 0,117 4,72 3,514 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86387) 2000 AG60 16,6 2,302 0,197 1,07 3,493 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86388) 2000 AT60 15,5 2,228 0,128 4,90 3,325 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86389) 2000 AM67 15,4 2,193 0,150 4,84 3,247 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86390) 2000 AW74 16,9 2,299 0,190 4,10 3,484 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86391) 2000 AE87 16,1 2,194 0,085 5,13 3,249 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86392) 2000 AH90 16,5 2,264 0,109 4,16 3,406 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86393) 2000 AG112 16,2 2,249 0,120 2,46 3,373 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86394) 2000 AH124 16,1 2,213 0,062 4,26 3,292 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86395) 2000 AM124 15,8 2,268 0,070 5,15 3,415 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86396) 2000 AB129 16,2 2,232 0,083 5,21 3,333 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86397) 2000 AF138 14,5 3,097 0,239 6,64 5,450 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86398) 2000 AV139 14,1 3,136 0,150 6,27 5,553 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86399) 2000 AV140 15,7 2,253 0,119 5,63 3,381 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86400) 2000 AE141 15,8 2,267 0,091 5,38 3,413 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86401) 2000 AF143 14,5 2,333 0,295 5,40 3,563 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86402) 2000 AB144 15,5 1,957 0,139 18,44 2,737 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(86403) 2000 AJ148 13,5 3,203 0,147 17,96 5,731 MBA 6. január 2000 Socorro LINEAR
(86404) 2000 AG150 14,5 3,078 0,094 11,24 5,399 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(86405) 2000 AN152 16,0 1,935 0,097 24,34 2,692 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(86406) 2000 AU152 15,1 2,288 0,257 20,95 3,460 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(86407) 2000 AK169 14,6 3,199 0,162 8,08 5,721 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(86408) 2000 AC185 16,3 2,225 0,091 6,16 3,318 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(86409) 2000 AK186 14,5 3,149 0,234 11,32 5,586 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(86410) 2000 AU192 14,5 3,105 0,275 15,30 5,471 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(86411) 2000 AQ201 16,0 1,967 0,082 24,23 2,758 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(86412) 2000 AW202 15,5 2,271 0,192 8,23 3,422 MBA 10. január 2000 Socorro LINEAR
(86413) 2000 AN203 14,8 2,290 0,243 21,36 3,464 MBA 10. január 2000 Socorro LINEAR
(86414) 2000 AK212 15,8 2,312 0,103 6,41 3,514 MBA 5. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86415) 2000 AW221 16,3 2,224 0,115 2,30 3,317 MBA 8. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86416) 2000 AP232 15,3 2,286 0,052 5,82 3,456 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(86417) 2000 AM242 14,5 3,172 0,282 13,52 5,648 MBA 7. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(86418) 2000 AE244 14,6 3,161 0,218 15,03 5,619 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(86419) 2000 AL245 15,5 1,929 0,067 19,17 2,679 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(86420) 2000 BT2 15,3 1,950 0,078 19,25 2,722 MBA 26. január 2000 Socorro LINEAR
(86421) 2000 BC3 15,9 2,239 0,098 2,29 3,349 MBA 26. január 2000 Višnjan K. Korlević
(86422) 2000 BX13 16,0 2,336 0,093 5,82 3,570 MBA 29. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86423) 2000 BQ19 16,2 2,248 0,165 5,93 3,369 MBA 26. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86424) 2000 BU20 16,3 2,269 0,157 1,31 3,418 MBA 28. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86425) 2000 BQ22 16,3 2,289 0,130 2,69 3,462 MBA 26. január 2000 Višnjan K. Korlević
(86426) 2000 BP23 13,9 2,523 0,079 15,38 4,007 MBA 27. január 2000 Socorro LINEAR
(86427) 2000 BG25 15,3 2,276 0,104 6,96 3,433 MBA 30. január 2000 Socorro LINEAR
(86428) 2000 BQ27 15,8 2,245 0,125 1,71 3,363 MBA 30. január 2000 Socorro LINEAR
(86429) 2000 BJ29 13,6 3,205 0,147 16,11 5,738 MBA 31. január 2000 Socorro LINEAR
(86430) 2000 BV31 15,2 2,351 0,086 6,48 3,605 MBA 27. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86431) 2000 BN50 16,5 2,148 0,163 2,71 3,148 MBA 16. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86432) 2000 BW51 16,7 2,301 0,200 2,42 3,489 MBA 30. január 2000 Catalina CSS
(86433) 2000 CU2 16,4 2,349 0,147 1,29 3,599 MBA 4. február 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
(86434) 2000 CX7 15,7 2,213 0,111 5,94 3,292 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86435) 2000 CL9 12,7 3,992 0,129 7,02 7,976 HLD 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86436) 2000 CU12 16,9 2,289 0,143 3,94 3,463 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86437) 2000 CJ13 16,3 2,219 0,103 1,83 3,304 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86438) 2000 CN16 16,2 2,242 0,084 3,63 3,357 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86439) 2000 CW18 15,3 2,194 0,209 4,17 3,250 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86440) 2000 CK21 17,1 2,285 0,127 6,36 3,453 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86441) 2000 CR22 16,2 2,318 0,110 5,86 3,528 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86442) 2000 CY24 16,0 2,297 0,103 3,07 3,482 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86443) 2000 CG27 16,2 2,269 0,049 4,21 3,418 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86444) 2000 CQ28 15,4 2,319 0,054 6,22 3,532 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86445) 2000 CW28 16,5 2,295 0,082 2,13 3,475 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86446) 2000 CS31 15,4 2,221 0,131 3,50 3,310 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86447) 2000 CE32 16,3 2,408 0,158 5,04 3,735 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86448) 2000 CU32 17,0 2,305 0,111 0,93 3,500 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86449) 2000 CD33 16,6 2,295 0,094 5,58 3,476 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86450) 2000 CK33 18,3 ,969 0,415 18,11 ,953 ATN 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86451) 2000 CY34 16,5 2,276 0,090 5,17 3,433 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86452) 2000 CQ35 15,2 2,245 0,072 5,38 3,364 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86453) 2000 CH39 16,0 2,244 0,055 6,30 3,362 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86454) 2000 CM40 14,9 2,346 0,270 22,71 3,593 MBA 5. február 2000 Socorro LINEAR
(86455) 2000 CF41 15,2 2,325 0,220 2,67 3,545 MBA 6. február 2000 Prescott P. G. Comba
(86456) 2000 CM41 15,5 2,249 0,125 7,48 3,371 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86457) 2000 CC43 15,9 2,207 0,164 3,61 3,279 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86458) 2000 CB47 16,5 2,280 0,067 6,35 3,441 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86459) 2000 CS49 15,7 2,324 0,053 3,92 3,543 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86460) 2000 CC52 16,1 2,370 0,147 2,83 3,647 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86461) 2000 CN52 16,4 2,350 0,209 2,93 3,601 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86462) 2000 CL56 15,3 2,241 0,208 5,20 3,353 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86463) 2000 CV57 15,4 2,391 0,064 5,58 3,698 MBA 5. február 2000 Socorro LINEAR
(86464) 2000 CU62 16,1 2,349 0,192 4,30 3,600 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86465) 2000 CU63 15,8 2,343 0,165 4,72 3,586 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86466) 2000 CS66 15,6 2,263 0,076 7,17 3,405 MBA 6. február 2000 Socorro LINEAR
(86467) 2000 CB70 15,2 2,313 0,186 5,59 3,517 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86468) 2000 CR70 15,3 2,304 0,091 3,99 3,496 MBA 7. február 2000 Socorro LINEAR
(86469) 2000 CV70 15,2 2,180 0,137 4,38 3,217 MBA 7. február 2000 Socorro LINEAR
(86470) 2000 CV76 17,1 2,342 0,145 2,64 3,584 MBA 10. február 2000 Višnjan K. Korlević
(86471) 2000 CX76 15,7 2,254 0,159 4,22 3,384 MBA 10. február 2000 Višnjan K. Korlević
(86472) 2000 CZ76 15,7 2,398 0,138 9,15 3,714 MBA 10. február 2000 Višnjan K. Korlević
(86473) 2000 CF79 16,9 2,373 0,178 2,97 3,655 MBA 8. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86474) 2000 CT79 14,9 2,802 0,042 4,07 4,689 MBA 8. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86475) 2000 CJ80 15,8 2,149 0,165 3,72 3,149 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86476) 2000 CT82 16,4 2,344 0,135 1,65 3,588 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86477) 2000 CU85 16,4 2,306 0,128 5,47 3,502 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86478) 2000 CL87 15,1 2,309 0,072 7,15 3,509 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86479) 2000 CG90 16,0 2,280 0,124 1,97 3,441 MBA 6. február 2000 Socorro LINEAR
(86480) 2000 CT97 16,1 2,244 0,118 5,70 3,361 MBA 9. február 2000 Siding Spring R. H. McNaught
(86481) 2000 CX102 16,5 2,350 0,152 1,47 3,602 MBA 4. február 2000 Socorro LINEAR
(86482) 2000 CJ104 15,9 2,244 0,123 8,06 3,360 MBA 7. február 2000 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(86483) 2000 CT111 16,2 2,326 0,203 3,35 3,548 MBA 6. február 2000 Catalina CSS
(86484) 2000 CD120 15,9 2,561 0,129 4,20 4,098 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(86485) 2000 CF126 16,7 2,156 0,083 3,91 3,165 MBA 3. február 2000 Socorro LINEAR
(86486) 2000 CE135 17,7 2,322 0,214 6,18 3,538 MBA 4. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86487) 2000 CQ144 15,7 2,195 0,076 2,58 3,252 MBA 6. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86488) 2000 DQ5 16,4 2,348 0,168 2,00 3,597 MBA 25. február 2000 Socorro LINEAR
(86489) 2000 DU9 16,2 2,219 0,176 1,34 3,306 MBA 26. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(86490) 2000 DA15 15,8 2,350 0,140 3,82 3,601 MBA 26. február 2000 Catalina CSS
(86491) 2000 DL15 14,3 2,993 0,071 2,58 5,177 MBA 26. február 2000 Catalina CSS
(86492) 2000 DN15 15,8 2,325 0,066 7,14 3,545 MBA 26. február 2000 Catalina CSS
(86493) 2000 DD17 16,4 2,144 0,151 3,03 3,139 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86494) 2000 DT19 16,3 2,393 0,179 4,63 3,701 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86495) 2000 DT21 16,3 2,191 0,174 2,94 3,242 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86496) 2000 DC29 16,2 2,314 0,096 4,77 3,519 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86497) 2000 DO29 17,2 2,194 0,174 1,51 3,250 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86498) 2000 DQ29 15,2 2,318 0,138 6,70 3,528 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86499) 2000 DZ30 15,9 2,300 0,126 2,40 3,488 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(86500) 2000 DR32 15,9 2,242 0,140 7,02 3,357 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 86001-86250
Zoznam planétok
86251-86500
Nasledujú:
Zoznam planétok 86501-86750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.