Zoznam planétok 9751 – 10000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
(Presmerované z Zoznam planétok 9751-10000)
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 9501 – 9750
Zoznam planétok
9751 – 10000
Nasledujú:
Zoznam planétok 10001 – 10250



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
9751 Kadota 1990 QM 13,7 2,428 0,179 2,84 3,783 MBA 20. august 1990 Geisei T. Seki
(9752) 1990 QZ1 14,0 2,401 0,083 7,18 3,721 MBA 22. august 1990 Palomar H. E. Holt
(9753) 1990 QL3 14,0 2,430 0,144 5,67 3,787 MBA 28. august 1990 Palomar H. E. Holt
(9754) 1990 QJ4 14,5 2,414 0,193 2,45 3,750 MBA 23. august 1990 Palomar H. E. Holt
(9755) 1990 RR2 13,1 2,458 0,139 6,67 3,853 MBA 15. september 1990 Palomar H. E. Holt
9756 Ezaki 1991 CC3 13,7 2,734 0,113 4,46 4,520 MBA 12. február 1991 Geisei T. Seki
9757 Felixdejager 1991 GA6 13,2 2,897 0,061 00,94 4,930 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
9758 Dainty 1991 GZ9 14,1 2,742 0,224 7,53 4,540 MBA 13. apríl 1991 Siding Spring D. I. Steel
(9759) 1991 NE7 13,0 3,154 0,097 5,19 5,601 MBA 12. júl 1991 La Silla H. Debehogne
(9760) 1991 PJ13 15,3 2,240 0,154 2,66 3,353 MBA 5. august 1991 Palomar H. E. Holt
9761 Krautter 1991 RR4 14,2 2,259 0,161 3,61 3,395 MBA 13. september 1991 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
9762 Hermannhesse 1991 RA5 14,9 2,248 0,065 3,74 3,371 MBA 13. september 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(9763) 1991 RU17 13,7 2,246 0,030 3,32 3,366 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
9764 Morgenstern 1991 UE5 14,5 2,320 0,189 7,21 3,534 MBA 30. október 1991 Tautenburg F. Borngen
(9765) 1991 XZ 13,8 2,280 0,177 4,34 3,441 MBA 14. december 1991 Fujieda H. Shiozawa; M. Kizawa
9766 Bradbury 1992 DZ2 14,2 2,451 0,084 1,28 3,837 MBA 24. február 1992 Kitt Peak Spacewatch
9767 Midsomer Norton 1992 EB1 16,4 3,382 0,571 21,52 6,218 MBA 10. marec 1992 Siding Spring D. I. Steel
9768 Stephenmaran 1992 GB1 13,7 2,428 0,213 24,25 3,782 MBA 5. apríl 1992 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
9769 Nautilus 1993 DG2 14,2 2,238 0,114 6,50 3,348 MBA 24. február 1993 Yakiimo A. Natori; T. Urata
9770 Discovery 1993 EE 14,8 2,284 0,147 3,96 3,450 MBA 1. marec 1993 Oohira T. Urata
(9771) 1993 FU17 14,1 2,248 0,135 7,35 3,369 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(9772) 1993 MB 13,5 2,676 0,188 13,29 4,377 MBA 16. jún 1993 Catalina Station T. B. Spahr
(9773) 1993 MG1 13,6 2,687 0,384 14,65 4,404 MBA 23. jún 1993 Palomar E. F. Helin
9774 Annjudge 1993 NO 14,1 2,534 0,125 00,54 4,032 MBA 12. júl 1993 La Silla E. W. Elst
9775 Joeferguson 1993 OH12 14,4 2,613 0,152 2,57 4,224 MBA 19. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(9776) 1993 VL3 13,4 2,911 0,020 3,38 4,965 MBA 11. november 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9777 Enterprise 1994 OB 14,0 2,397 0,234 3,28 3,710 MBA 31. júl 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
9778 Isabelallende 1994 PA19 14,7 2,428 0,188 1,81 3,781 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(9779) 1994 RA11 14,3 2,362 0,226 2,50 3,629 MBA 1. september 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9780 Bandersnatch 1994 SB 13,1 2,200 0,102 6,27 3,263 MBA 25. september 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
9781 Jubjubbird 1994 UB1 13,8 2,461 0,174 8,56 3,861 MBA 31. október 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
9782 Edo 1994 WM 13,4 2,557 0,157 8,95 4,089 MBA 25. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
9783 Tensho-kan 1994 YD1 13,8 2,670 0,105 1,96 4,362 MBA 28. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
9784 Yotsubashi 1994 YJ1 13,2 2,748 0,056 5,47 4,554 MBA 31. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
9785 Senjikan 1994 YX1 13,4 2,751 0,056 3,13 4,561 MBA 31. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
9786 Gakutensoku 1995 BB 13,6 2,842 0,079 1,06 4,790 MBA 19. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9787) 1995 BA3 13,7 2,796 0,123 1,49 4,674 MBA 27. január 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9788) 1995 EQ1 13,1 3,090 0,138 1,91 5,430 MBA 11. marec 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9789) 1995 GO7 12,5 3,142 0,131 1,91 5,569 MBA 4. apríl 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9790) 1995 OK8 11,2 5,258 0,055 5,92 12,06 JUT 25. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(9791) 1995 YD1 13,6 2,303 0,071 8,79 3,494 MBA 21. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9792) 1996 BX1 13,8 2,361 0,153 11,20 3,628 MBA 23. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
9793 Torvalds 1996 BW4 15,2 2,255 0,161 3,66 3,386 MBA 16. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(9794) 1996 FO5 13,9 2,367 0,141 8,91 3,641 MBA 25. marec 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
9795 Deprez 1996 GJ19 13,9 2,908 0,071 1,84 4,957 MBA 15. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(9796) 1996 HW 13,0 2,568 0,038 15,04 4,115 MBA 19. apríl 1996 Sormano F. Manca; P. Chiavenna
9797 Raes 1996 HR21 13,3 3,174 0,165 1,22 5,653 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(9798) 1996 JK 11,8 3,002 0,098 10,82 5,199 MBA 8. máj 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9799) 1996 RJ 9,9 5,197 0,048 30,51 11,85 JUT 8. september 1996 Catalina Station T. B. Spahr
(9800) 1997 ES2 14,1 2,373 0,201 3,08 3,655 MBA 4. marec 1997 Oizumi T. Kobayashi
(9801) 1997 FX3 14,6 2,651 0,337 2,26 4,314 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(9802) 1997 GQ6 14,7 2,529 0,178 4,42 4,022 MBA 2. apríl 1997 Socorro LINEAR
(9803) 1997 GL8 14,4 2,445 0,161 4,74 3,822 MBA 2. apríl 1997 Socorro LINEAR
(9804) 1997 NU 13,0 2,670 0,120 13,51 4,363 MBA 1. júl 1997 Wise E. O. Ofek
(9805) 1997 NZ 12,4 2,608 0,161 12,06 4,211 MBA 1. júl 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(9806) 1997 NR6 12,9 2,983 0,114 11,43 5,152 MBA 10. júl 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(9807) 1997 SJ4 11,0 5,211 0,154 4,97 11,90 JUT 27. september 1997 Oizumi T. Kobayashi
(9808) 1998 QS70 13,8 2,585 0,103 12,32 4,156 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
9809 Jimdarwin 1998 RZ5 15,2 2,617 0,175 3,16 4,233 MBA 13. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(9810) 1998 RJ65 14,2 2,256 0,166 3,91 3,389 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
9811 Cavadore 1998 ST 15,8 2,272 0,157 1,54 3,424 MBA 16. september 1998 Caussols ODAS
9812 Danco 1998 SJ144 14,3 2,265 0,133 6,24 3,408 MBA 18. september 1998 La Silla E. W. Elst
9813 Rozgaj 1998 TP5 14,1 2,272 0,127 1,63 3,424 MBA 13. október 1998 Visnjan K. Korlevic
9814 Ivobenko 1998 UU18 15,5 2,278 0,221 4,20 3,438 MBA 23. október 1998 Visnjan K. Korlevic
9815 Mariakirch 2079 P-L 13,7 2,813 0,070 4,86 4,716 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9816 von Matt 2643 P-L 13,8 2,690 0,062 21,94 4,410 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9817 Thersander 6540 P-L 11,1 5,302 0,042 9,16 12,21 JUT 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9818 Eurymachos 6591 P-L 11,0 5,257 0,005 7,48 12,06 JUT 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9819 Sangerhausen 2172 T-1 15,1 2,189 0,181 2,46 3,238 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9820 Hempel 3064 T-1 15,2 2,351 0,144 00,27 3,605 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9821 Gitakresáková 4033 T-1 14,6 2,383 0,135 5,34 3,677 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9822 Hajduková 4114 T-1 14,4 2,365 0,161 3,05 3,636 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9823 Annantalová 4271 T-1 15,2 2,383 0,133 6,83 3,677 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9824 Marylea 3033 T-2 13,4 2,877 0,064 3,00 4,879 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9825 Oetken 1214 T-3 12,9 3,003 0,093 9,12 5,202 MBA 17. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9826 Ehrenfreund 2114 T-3 13,1 2,991 0,095 8,94 5,171 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(9827) 1958 TL1 12,5 3,160 0,188 17,69 5,617 MBA 8. október 1958 Flagstaff Lowell Observatory
9828 Antimachos 1973 SS 11,7 5,166 0,085 3,22 11,74 JUT 19. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9829 Murillo 1973 SJ1 12,1 3,967 0,126 2,64 7,899 HLD 19. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(9830) 1978 VE11 15,2 2,214 0,058 6,14 3,294 MBA 7. november 1978 Palomar E. F. Helin; S. J. Bus
9831 Simongreen 1979 QZ 15,2 2,416 0,210 2,40 3,756 MBA 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
(9832) 1981 EH3 15,0 2,430 0,122 7,01 3,787 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
9833 Rilke 1982 DW3 14,0 2,276 0,113 3,77 3,434 MBA 21. február 1982 Tautenburg F. Borngen
9834 Kirsanov 1982 TS1 12,9 3,025 0,082 8,77 5,261 MBA 14. október 1982 Krym–Naučnyj L. G. Karačkina
(9835) 1984 UD 13,3 2,745 0,248 9,23 4,546 MBA 17. október 1984 Kleť Z. Vávrová
9836 Aarseth 1985 TU 14,1 2,622 0,222 1,57 4,244 MBA 15. október 1985 Anderson Mesa E. Bowell
(9837) 1986 AA2 12,7 2,709 0,026 5,78 4,459 MBA 12. január 1986 Anderson Mesa I. Horowitz
9838 Falz-Fein 1987 RN6 12,8 2,994 0,057 5,95 5,179 MBA 4. september 1987 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
9839 Crabbegat 1988 CT2 14,2 2,466 0,107 3,01 3,871 MBA 11. február 1988 La Silla E. W. Elst
(9840) 1988 RQ2 12,5 2,781 0,072 10,90 4,636 MBA 8. september 1988 Brorfelde P. Jensen
(9841) 1988 UT 15,3 2,189 0,161 2,20 3,239 MBA 18. október 1988 Kleť Z. Vávrová
9842 Funakoshi 1989 AS1 13,6 2,246 0,091 2,91 3,366 MBA 15. január 1989 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(9843) 1989 AL3 14,7 2,258 0,085 5,07 3,393 MBA 4. január 1989 Siding Spring R. H. McNaught
9844 Otani 1989 WF1 13,8 2,699 0,219 12,93 4,435 MBA 23. november 1989 Yatsugatake Y. Kushida; O. Muramatsu
9845 Okamuraosamu 1990 FM1 12,3 2,795 0,166 8,22 4,671 MBA 27. marec 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(9846) 1990 OS1 13,6 2,361 0,189 9,69 3,627 MBA 29. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(9847) 1990 QJ5 14,6 2,381 0,213 2,75 3,673 MBA 25. august 1990 Palomar H. E. Holt
9848 Yugra 1990 QX17 13,5 2,381 0,228 1,25 3,674 MBA 26. august 1990 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(9849) 1990 RF2 13,5 2,381 0,160 1,74 3,673 MBA 14. september 1990 Palomar H. E. Holt
(9850) 1990 TM5 14,2 2,370 0,134 6,14 3,648 MBA 9. október 1990 Siding Spring R. H. McNaught
9851 Sakamoto 1990 UG3 13,4 2,597 0,318 6,49 4,184 MBA 24. október 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(9852) 1990 YX 14,5 2,553 0,138 5,25 4,079 MBA 24. december 1990 Geisei T. Seki
(9853) 1991 AN2 12,9 2,560 0,177 17,71 4,096 MBA 7. január 1991 Siding Spring R. H. McNaught
9854 Karlheinz 1991 AC3 14,0 2,645 0,157 4,53 4,302 MBA 15. január 1991 Tautenburg F. Borngen
(9855) 1991 CU 13,2 2,582 0,094 9,98 4,149 MBA 7. február 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(9856) 1991 EE 17,4 2,248 0,623 9,77 3,370 APL PHA 13. marec 1991 Kitt Peak Spacewatch
(9857) 1991 EN 10,3 5,129 0,027 19,64 11,62 JUT 10. marec 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(9858) 1991 OL1 12,8 3,209 0,192 2,78 5,748 MBA 18. júl 1991 La Silla H. Debehogne
9859 Van Lierde 1991 PE5 12,6 2,876 0,012 1,22 4,877 MBA 3. august 1991 La Silla E. W. Elst
9860 Archaeopteryx 1991 PW9 12,9 3,160 0,080 9,98 5,616 MBA 6. august 1991 La Silla E. W. Elst
9861 Jahreiss 1991 RB3 14,9 2,226 0,146 2,93 3,320 MBA 9. september 1991 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
(9862) 1991 RA6 13,9 2,352 0,201 5,54 3,607 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
9863 Reichardt 1991 RJ7 13,9 2,239 0,118 3,36 3,350 MBA 13. september 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(9864) 1991 RT17 12,8 3,079 0,141 1,54 5,402 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
9865 Akiraohta 1991 TP1 14,4 2,205 0,216 3,80 3,273 MBA 3. október 1991 Toyota K. Suzuki; T. Urata
9866 Kanaimitsuo 1991 TV4 14,2 2,172 0,176 3,04 3,201 MBA 15. október 1991 Kiyosato S. Otomo
(9867) 1991 VM 14,2 2,265 0,192 5,56 3,407 MBA 3. november 1991 Yakiimo A. Natori; T. Urata
(9868) 1991 VP1 14,5 2,256 0,129 4,93 3,388 MBA 4. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9869 Yadoumaru 1992 CD1 13,6 2,363 0,130 2,92 3,633 MBA 9. február 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
9870 Maehata 1992 DA 13,6 2,342 0,169 3,72 3,584 MBA 24. február 1992 Geisei T. Seki
9871 Jeon 1992 DG1 13,0 2,370 0,152 5,58 3,649 MBA 28. február 1992 Kitami T. Fujii; K. Watanabe
9872 Solf 1992 DJ4 14,6 2,370 0,089 6,60 3,647 MBA 27. február 1992 Tautenburg F. Borngen
(9873) 1992 GH 13,5 1,862 0,077 19,24 2,541 MBA 9. apríl 1992 Siding Spring R. H. McNaught
(9874) 1993 FG23 14,1 2,176 0,073 1,97 3,210 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(9875) 1993 FH25 13,5 2,447 0,053 4,94 3,827 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(9876) 1993 FY37 14,6 2,291 0,187 4,28 3,468 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(9877) 1993 ST3 13,1 2,706 0,232 7,75 4,451 MBA 18. september 1993 Palomar H. E. Holt
9878 Sostero 1994 FQ 14,2 3,092 0,124 16,40 5,436 MBA 17. marec 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
9879 Mammuthus 1994 PZ29 15,1 2,383 0,248 3,71 3,678 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
9880 Stegosaurus 1994 PQ31 14,9 2,288 0,111 3,47 3,461 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(9881) 1994 SE 15,9 2,343 0,410 8,09 3,585 MBA 25. september 1994 Siding Spring R. H. McNaught
9882 Stallman 1994 SS9 16,0 2,393 0,183 00,99 3,702 MBA 28. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
(9883) 1994 TU1 14,8 2,354 0,144 6,88 3,611 MBA 8. október 1994 Camarillo J. E. Rogers
9884 Pribram 1994 TN3 15,6 2,378 0,139 1,87 3,667 MBA 12. október 1994 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
9885 Linux 1994 TM14 13,7 2,359 0,067 6,12 3,623 MBA 12. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
9886 Aoyagi 1994 VM7 14,7 2,413 0,177 3,29 3,748 MBA 8. november 1994 Kiyosato S. Otomo
(9887) 1995 AH 13,9 2,614 0,130 4,16 4,225 MBA 2. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9888) 1995 CD 12,9 2,664 0,054 3,91 4,348 MBA 1. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9889) 1995 FG1 12,6 2,881 0,022 00,95 4,889 MBA 28. marec 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9890) 1995 SY2 14,6 2,171 0,142 00,71 3,197 MBA 20. september 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9891) 1995 XN1 12,7 2,594 0,136 14,13 4,176 MBA 15. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9892) 1995 YN3 14,0 2,263 0,143 6,21 3,405 MBA 27. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9893) 1996 AA1 14,2 2,238 0,128 1,14 3,348 MBA 12. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(9894) 1996 BS1 13,8 2,378 0,087 4,17 3,667 MBA 23. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(9895) 1996 BR3 13,7 2,261 0,169 4,54 3,398 MBA 27. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(9896) 1996 BL17 14,0 2,247 0,092 6,44 3,368 MBA 22. január 1996 Socorro Lincoln Laboratory ETS
9897 Malerba 1996 CX7 14,1 2,222 0,203 6,38 3,312 MBA 14. február 1996 Cima Ekar M. Tombelli; U. Munari
(9898) 1996 DF 12,7 2,369 0,069 5,92 3,647 MBA 18. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
(9899) 1996 EH 13,4 2,364 0,153 7,86 3,634 MBA 12. marec 1996 Siding Spring R. H. McNaught
9900 Llull 1997 LL6 13,5 2,141 0,212 3,50 3,132 MBA 13. jún 1997 Mallorca M. Blasco
(9901) 1997 NV 14,4 2,348 0,130 5,36 3,598 MBA 1. júl 1997 Kleť Klet
9902 Kirkpatrick 1997 NY 14,7 2,211 0,083 5,32 3,287 MBA 3. júl 1997 Prescott P. G. Comba
9903 Leonhardt 1997 NA1 14,4 3,074 0,246 1,69 5,388 MBA 4. júl 1997 Prescott P. G. Comba
9904 Mauratombelli 1997 OC1 14,3 2,733 0,189 8,48 4,518 MBA 29. júl 1997 San Marcello A. Boattini; L. Tesi
9905 Tiziano 4611 P-L 14,4 2,405 0,129 12,73 3,729 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9906 Tintoretto 6523 P-L 13,2 2,623 0,180 13,41 4,247 MBA 26. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9907 Oileus 6541 P-L 11,6 5,309 0,067 8,14 12,23 JUT 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9908 Aue 2140 T-1 13,2 2,901 0,052 2,50 4,940 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9909 Eschenbach 4355 T-1 13,8 2,348 0,166 4,32 3,598 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9910 Vogelweide 3181 T-2 14,0 2,875 0,029 3,37 4,874 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9911 Quantz 4129 T-2 14,3 2,301 0,146 5,21 3,490 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9912 Donizetti 2078 T-3 12,8 2,565 0,147 7,27 4,108 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9913 Humperdinck 4071 T-3 14,7 2,288 0,145 4,98 3,461 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9914 Obukhova 1976 UJ4 14,0 2,673 0,207 3,47 4,370 MBA 28. október 1976 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
9915 Potanin 1977 RD2 12,7 2,953 0,185 3,21 5,073 MBA 8. september 1977 Krym–Naučnyj N. S. Černych
9916 Kibirev 1978 TR2 13,0 2,854 0,082 1,02 4,820 MBA 3. október 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych
(9917) 1979 MK 13,2 2,372 0,133 6,37 3,653 MBA 26. jún 1979 Cerro El Roble C. Torres
(9918) 1979 MK3 13,3 3,111 0,130 6,15 5,487 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
9919 Undset 1979 QF1 15,2 2,379 0,212 1,61 3,670 MBA 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
(9920) 1981 EZ10 13,6 2,785 0,039 3,25 4,646 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(9921) 1981 EO18 14,3 2,377 0,060 2,40 3,664 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
9922 Catcheller 1981 EO21 15,1 2,402 0,213 1,62 3,722 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(9923) 1981 EB24 14,1 2,812 0,072 4,41 4,715 MBA 7. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(9924) 1981 EM24 14,0 2,791 0,102 2,85 4,662 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(9925) 1981 EU24 13,8 2,807 0,095 3,23 4,703 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(9926) 1981 EU41 15,7 2,383 0,169 2,14 3,679 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
9927 Tyutchev 1981 TW1 13,9 2,216 0,245 6,03 3,299 MBA 3. október 1981 Krym–Naučnyj L. G. Karačkina
(9928) 1981 WE9 14,4 2,218 0,178 2,85 3,302 MBA 16. november 1981 Bickley Perth Observatory
9929 McConnell 1982 DP1 14,1 2,277 0,138 6,02 3,435 MBA 24. február 1982 Harvard Oak Ridge Observatory
9930 Billburrows 1984 CP 13,9 2,438 0,105 7,46 3,805 MBA 5. február 1984 Anderson Mesa E. Bowell
9931 Herbhauptman 1985 HH 13,5 2,378 0,179 2,47 3,666 MBA 18. apríl 1985 Kleť A. Mrkos
9932 Kopylov 1985 QP5 13,4 2,553 0,094 14,17 4,078 MBA 23. august 1985 Krym–Naučnyj N. S. Černych
9933 Alekseev 1985 SM3 14,2 2,153 0,142 3,86 3,158 MBA 19. september 1985 Krym–Naučnyj N. S. Černych; L. I. Černych
9934 Caccioppoli 1985 UC 13,5 2,580 0,232 16,63 4,143 MBA 20. október 1985 Anderson Mesa E. Bowell
(9935) 1986 CP1 13,4 2,663 0,125 4,10 4,344 MBA 4. február 1986 La Silla H. Debehogne
(9936) 1986 PN4 11,7 3,072 0,193 15,48 5,384 MBA 8. august 1986 Smolyan E. W. Elst; V. Ivanova
9937 Triceratops 1988 DJ2 15,0 2,366 0,233 1,27 3,638 MBA 17. február 1988 La Silla E. W. Elst
9938 Kretlow 1988 KA 13,8 2,140 0,191 3,81 3,130 MBA 18. máj 1988 La Silla W. Landgraf
(9939) 1988 VK 14,0 2,195 0,156 5,79 3,252 MBA 3. november 1988 Chiyoda T. Kojima
(9940) 1988 VM3 14,4 2,172 0,171 2,22 3,200 MBA 11. november 1988 Gekko Y. Oshima
9941 Iguanodon 1989 CB3 14,5 2,300 0,122 5,44 3,488 MBA 4. február 1989 La Silla E. W. Elst
(9942) 1989 TM1 13,2 2,595 0,168 9,94 4,181 MBA 8. október 1989 Okutama T. Hioki; N. Kawasato
(9943) 1989 UG3 13,3 2,610 0,164 4,91 4,216 MBA 29. október 1989 Tokushima M. Iwamoto; T. Furuta
(9944) 1990 DA3 13,1 2,836 0,048 3,17 4,775 MBA 24. február 1990 La Silla H. Debehogne
(9945) 1990 KX 13,8 2,211 0,149 5,44 3,286 MBA 21. máj 1990 Palomar E. F. Helin
(9946) 1990 ON2 14,1 2,260 0,077 3,19 3,396 MBA 29. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(9947) 1990 QB 14,6 2,333 0,254 21,86 3,562 MBA 17. august 1990 Palomar E. F. Helin
(9948) 1990 QB2 14,5 2,385 0,216 2,10 3,683 MBA 22. august 1990 Palomar H. E. Holt
9949 Brontosaurus 1990 SK6 14,0 2,355 0,062 7,72 3,613 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
(9950) 1990 VB 16,2 2,441 0,531 14,59 3,814 AMR 8. november 1990 Caussols C. Pollas
9951 Tyrannosaurus 1990 VK5 14,0 2,427 0,124 7,40 3,780 MBA 15. november 1990 La Silla E. W. Elst
(9952) 1991 AK 12,8 2,655 0,047 1,94 4,325 MBA 9. január 1991 Yorii M. Arai; H. Mori
(9953) 1991 EB 13,7 2,623 0,126 2,84 4,248 MBA 7. marec 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9954 Brachiosaurus 1991 GX7 13,6 2,760 0,131 9,10 4,584 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
(9955) 1991 PU11 14,6 2,274 0,180 4,99 3,429 MBA 7. august 1991 Palomar H. E. Holt
9956 Castellaz 1991 TX4 14,3 2,214 0,144 5,84 3,294 MBA 5. október 1991 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
9957 Raffaellosanti 1991 TO13 13,8 2,287 0,130 6,88 3,457 MBA 6. október 1991 Tautenburg F. Borngen
(9958) 1991 VL1 14,6 2,175 0,127 5,97 3,208 MBA 4. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(9959) 1991 VF2 14,7 2,244 0,140 5,65 3,361 MBA 9. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9960 Sekine 1991 VE4 14,4 2,198 0,189 4,84 3,258 MBA 4. november 1991 Kiyosato S. Otomo
(9961) 1991 XK 14,2 2,241 0,106 4,86 3,354 MBA 4. december 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
9962 Pfau 1991 YL1 14,6 2,384 0,141 00,80 3,681 MBA 28. december 1991 Tautenburg F. Borngen
9963 Sandage 1992 AN 13,6 2,342 0,281 23,46 3,584 MBA 9. január 1992 Palomar E. F. Helin
(9964) 1992 CF1 13,4 2,471 0,150 6,22 3,884 MBA 13. február 1992 Geisei T. Seki
9965 GNU 1992 EF2 14,2 2,419 0,171 12,20 3,761 MBA 5. marec 1992 Kitt Peak Spacewatch
(9966) 1992 ES13 14,5 2,378 0,148 2,07 3,666 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
9967 Awanoyumi 1992 FV1 12,8 2,585 0,171 8,60 4,154 MBA 31. marec 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(9968) 1992 JS2 12,7 2,567 0,052 12,98 4,113 MBA 4. máj 1992 La Silla H. Debehogne
9969 Braille 1992 KD 15,8 2,345 0,432 28,90 3,590 MBA 27. máj 1992 Palomar E. F. Helin; K. J. Lawrence
(9970) 1992 ST1 12,4 2,794 0,205 7,54 4,669 MBA 26. september 1992 Dynic A. Sugie
9971 Ishihara 1993 HS 13,9 2,182 0,122 2,75 3,222 MBA 16. apríl 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
9972 Minoruoda 1993 KQ 13,6 2,290 0,200 9,42 3,466 MBA 26. máj 1993 Kiyosato S. Otomo
9973 Szpilman 1993 NB2 14,2 2,531 0,172 1,50 4,027 MBA 12. júl 1993 La Silla E. W. Elst
9974 Brody 1993 OG13 14,1 2,389 0,180 1,73 3,692 MBA 19. júl 1993 La Silla E. W. Elst
9975 Takimotokoso 1993 RZ1 14,5 2,463 0,143 1,05 3,866 MBA 12. september 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(9976) 1993 TQ 13,2 2,693 0,206 8,50 4,419 MBA 9. október 1993 Hidaka S. Shirai; S. Hayakawa
(9977) 1994 AH 12,8 2,938 0,071 2,76 5,036 MBA 2. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(9978) 1994 AJ1 12,9 2,996 0,095 9,35 5,185 MBA 7. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(9979) 1994 VT 14,6 2,404 0,174 1,98 3,727 MBA 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(9980) 1995 BQ3 13,4 2,641 0,195 9,44 4,292 MBA 31. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9981) 1995 BS3 13,5 2,676 0,029 2,51 4,376 MBA 31. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(9982) 1995 CH 14,3 2,687 0,157 14,31 4,404 MBA 1. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
9983 Rickfienberg 1995 DA 13,4 2,707 0,117 8,33 4,452 MBA 19. február 1995 Sudbury D. di Cicco
9984 Gregbryant 1996 HT 13,6 2,491 0,044 3,83 3,930 MBA 18. apríl 1996 Macquarie R. H. McNaught; J. B. Child
9985 Akiko 1996 JF 14,8 2,304 0,142 5,43 3,496 MBA 12. máj 1996 Yatsuka R. H. McNaught; H. Abe
9986 Hirokun 1996 NX 12,7 2,573 0,056 14,02 4,127 MBA 12. júl 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
9987 Peano 1997 OO1 15,1 2,251 0,089 7,64 3,377 MBA 29. júl 1997 Prescott P. G. Comba
9988 Erictemplebell 1997 RX6 12,8 2,900 0,021 1,87 4,938 MBA 9. september 1997 Prescott P. G. Comba
(9989) 1997 SG16 13,2 2,855 0,014 1,82 4,823 MBA 27. september 1997 Uenohara N. Kawasato
(9990) 1997 SO17 13,3 2,831 0,083 2,10 4,763 MBA 30. september 1997 Nanyo T. Okuni
9991 Anezka 1997 TY7 12,7 3,203 0,155 2,18 5,732 MBA 5. október 1997 Kleť Z. Moravec
(9992) 1997 TG19 14,4 2,171 0,294 2,60 3,198 MBA 8. október 1997 Gekko T. Kagawa; T. Urata
9993 Kumamoto 1997 VX5 13,1 2,538 0,054 10,69 4,042 MBA 6. november 1997 Kumamoto J. Kobayashi
9994 Grotius 4028 P-L 14,3 2,585 0,177 7,17 4,155 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9995 Alouette 4805 P-L 15,1 2,390 0,163 2,32 3,695 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9996 ANS 9070 P-L 13,0 2,802 0,234 7,66 4,690 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9997 COBE 1217 T-1 13,7 2,546 0,115 2,47 4,063 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9998 ISO 1293 T-1 15,2 2,161 0,095 3,92 3,177 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
9999 Wiles 4196 T-2 13,1 2,841 0,067 3,21 4,787 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10000 Myriostos 1951 SY 15,3 2,587 0,304 20,61 4,161 MBA 30. september 1951 Palomar A. G. Wilson

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 9501 – 9750
Zoznam planétok
9751 – 10000
Nasledujú:
Zoznam planétok 10001 – 10250



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.