Zoznam poslancov Bratislavského samosprávneho kraja (2001 – 2005)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam poslancov Bratislavského samosprávneho kraja zvolených vo volebnom období 2001-2005.

Meno Volebný obvod Politická príslušnosť Volebná koalícia Poznámka
Gabriel Agárdy Senec SMK ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Vladimír Bajan Bratislava V SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Tibor Beke Bratislava V SMK ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Imrich Béreš Bratislava III ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK vzdal sa ...
Pavol Bielik Bratislava III KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Beata Brestenská Bratislava IV ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ladislav Cingel Senec KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Peter Čecho Bratislava IV SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Viera Čerňanská Bratislava II SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Peter Červenka Pezinok ĽS-HZDS HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS -
Jozef Čierny Bratislava I KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Mária Demeterová Bratislava IV KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Richard Demovič Pezinok SMER HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS -
Milada Dobrotková Bratislava III SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ján Dubravec Bratislava III nezávislý HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS náhradník za Imricha Béreša
Ladislav Dulanský Malacky HZDS HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS -
Rezsö Duray Senec SMK ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Anna Fašungová Bratislava IV nezávislý HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS náhradníčka
Stanislav Fiala Bratislava V KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Roman Filistein Bratislava I SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Imrich Füle Senec DS ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Libor Gašpierik Bratislava III SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Pavol Hallon Malacky nezávislý nezávislý vzdal sa ...
Iveta Hanulíková Bratislava IV nezávislá HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS náhradníčka za Roberta Nemcsicsa ?
Peter Kolesár Bratislava II SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Eva Kollárová Bratislava II SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ján Kotuľa Bratislava V KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Agneša Kujanová Malacky HZDS HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS -
Marianna Melicherová Bratislava IV SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Alojz Mészáros Bratislava II SMK ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Tatiana Mikušová Bratislava V SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Robert Nemcsics Bratislava IV ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK vzdal sa ...
Vladimír Ondruš Bratislava III DS ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Pavol Pastucha Pezinok SMER HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS náhradník
Rastislav Pavlík Bratislava V SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ivan Pessel Pezinok ? ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK vzdal sa ...
Andrej Petrek Bratislava I DS ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Michal Pilka Bratislava II KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Juraj Plechlo Bratislava V ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ján Porubský Bratislava IV KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK vzdal sa ...
Dušan Prokop Malacky SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Jindřich Šafář Bratislava V ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ladislav Snopko Bratislava V DS ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Stanislav Sobota Pezinok HZDS HZDS, SMER, SDĽ, SOP, SZS -
Vladimír Tedla Malacky nezávislý nezávislý náhradník za Pavla Hallona ?
Dušan Tittel Bratislava II ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Štefan Tóth Bratislava V ANO ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Milan Vaškor Malacky SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Ján Wurster Bratislava II SMK ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Branislav Záhradník Bratislava IV SDKÚ ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -
Jozef Závodský Bratislava II KDH ANO, DS, KDH, SDKÚ, SMK -