Zoznam poslancov Košického samosprávneho kraja (2005 – 2009)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam poslancov Košického samosprávneho kraja zvolených vo volebnom období 2005-2009.

Meno Volebný obvod Politická príslušnosť Volebná koalícia Počet hlasov Poznámka
Jozef Anďal Trebišov ? DS, SDKÚ, SZS 2 482
Vladimír Anďal Trebišov ? KDH, OKS 2 225
Eva Antónyová Košice III nezávislá nezávislá    794
Ján Babič Rožňava SMER HZD, SMER 3 216
Peter Bačkovský Trebišov DS DS, SDKÚ, SZS 4 820
Ladislav Bartók Košice-okolie SMK SMK 2 493
Michal Bartoš Spišská Nová Ves KDH KDH, OKS 2 051
Rudolf Bauer Košice II KDH KDH, OKS 2 978
Juraj Beňa Spišská Nová Ves SMER HZD, SMER 1 935
Milan Bereš Košice II KDH KDH, OKS 1 656
Cyril Betuš Košice I SOS SOS 1 203
Marián Biľo Michalovce ANO ANO 2 545
Ľubica Blaškovičová Košice I nezávislá nezávislá 1 345
Jozef Bobík Michalovce KDH KDH, OKS 2 755
Ondrej Bobík Trebišov ĽS-HZDS ĽS-HZDS 2 286
Martin Boritáš Košice II KDH KDH, OKS 1 545
Marta Budišová Košice II SMER HZD, SMER 1 472
Jenő Csoltkó Košice - okolie SMK SMK 2 415
Dušan Daniel Gelnica ANO ANO    763
Štefan Duč Trebišov nezávislý nezávislý 3 542
Emil Ďurovčík Michalovce SMER HZD, SMER 2 908
Zoltán Erdélyi Trebišov SMK SMK 2 471
Boris Farkašovský Košice IV SMER HZD, SMER 1 093
Anna Fedorová Spišská Nová Ves KDH KDH, OKS 2 456
Jozef Figeľ Košice I KDH KDH, OKS 1 555
Ján Forgáč Košice IV KDH KDH, OKS 1 154
Jaroslav Hlinka Košice IV nezávislý nezávislý 1 403
Marián Hojstrič Spišská Nová Ves SDKÚ DS, SDKÚ, SZS 2 539
Martin Hrunka Sobrance SRS SRS 1 589
László Iván Košice - okolie SMK SMK 2 522
Marek Kažimír Košice IV KDH KDH, OKS 1 501
Ján Kleščinský Trebišov KDH KDH, OKS 3 363
Michal Komara Spišská Nová Ves nezávislý nezávislý 3 411
Jozef Konkoly Košice - okolie SDKÚ DS, SDKÚ, SZS 2 205
Ján Králik Spišská Nová Ves SMER HZD, SMER 1 942
Pavol Kuchta Michalovce SMER HZD, SMER 2 973
Ľudovít Kujnisch Gelnica SMER HZD, SMER    794
Jozef Makohus Michalovce SMER HZD, SMER 2 516
Erzsébet Máté Trebišov SMK SMK 3 517
Ján Mihalečko Michalovce nezávislý nezávislý 3 793
Jozef Mohňanský Košice - okolie SMK SMK 2 383
Pavol Mutafov Košice II SMER HZD, SMER 1 970
Viliam Novotný Košice II SDKÚ DS, SDKÚ, SZS 1 655
František Olejník Košice I SMER HZD, SMER 1 192
Martin Pado Michalovce SDKÚ DS, SDKÚ, SZS 2 089 vzdal sa funkcie
Ján Paľovčík Michalovce KDH KDH, OKS 2 006 náhradník namiesto M.Pada
Gabriela Pradová Michalovce KDH KDH, OKS 2 412
Július Slovák Rožňava SMK SMK 2 390
Monika Smolková Košice III ? HZD, SMER    800
Štefan Staško Sobrance SRS SRS 1 656
Alexander Szaniszló Košice - okolie SMK SMK 2 277
Ján Szőllős Rožňava SMK SMK 2 591
Andreja Takáčová Košice I nezávislá nezávislá 1 726
Alžbeta Tamásová Rožňava SMK SMK 2 289
Marián Užák Spišská Nová Ves KDH KDH, OKS 2 048
István Zachariaš Košice - okolie SMK SMK 2 659
Imrich Zborai Košice - okolie SMK SMK 2 218
Štefan Zsóri Rožňava SMK SMK 2 337