Zoznam ulíc a námestí v Liptovskom Mikuláši

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam ulíc a námestí v Liptovskom Mikuláši.

Ulice[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Pomenovaná po PSČ
Ulica 1. mája
Ulica 3. februára
Agátová ulica
Ulica A. Kostolného
Alexyho ulica
Ulica Alfonza Gromu
Ulica Aloisa Lutonského
Andická ulica
Armádna ulica
Baranovská ulica
Bellova ulica
Belopotockého ulica
Benická ulica
Bernolákova ulica
Björnsonova ulica
Bodická ulica
Borbisova ulica
Bottova ulica
Brezová ulica
Budovateľská ulica
Cédrová ulica
Cesta hrdinov
Cez vody
Cintorínska ulica
Ulica československej brigády
Dechtárska ulica
Demänovská ulica
Demänovská cesta
Dlhá ulica
Dlžiny
Do cintorína
Do Demänovej
Do krížov
Do malého poľa
Druhá ulica
Ulica družby
Družstevná ulica
Dubová ulica
Ulica Eduarda Balla
Ulica Eduarda Penkalu
Šoltésovej ulica
Ulica Františka Klimeša
Garbiarska ulica
Gaštanová ulica
Gazdovská ulica
Glejárska ulica
Guothova ulica
Hollého ulica
Hony
Hradišťská
Hriadky
Hrušková
Hurbanova
Hviezdoslavova
Chalupkova
Chrenoviská
Iľanovská
J. Rumana
Jabloňová
Jahodová
Janka Jesenského
Jánošíkova ulica
Jánošíkovo nábrežie
Jefremovská
Jelšová
Jilemnického
Júliusa Lenka
Juraja Janošku
Kamenné pole
Kemi
Kláštorná
Kmeťova
Kokavcova
Kollárova
Komenského
Kováčova
kpt. Nálepku
Ku vode
Kukučínova
Kurucká
Kút
Kútna
Kuzmányho
Ladislava Čemického
Ladislava Hanusa
Lazná
Lesnícka
Lidická
Lipová
Lounská
M. M. Hodžu
M. Pišúta
Majeríkova
Majerská
Malý Rím
Mateja Linčovského
Matejkova
Matúškova
Medze
Mierová
Michalovská
Mikuláša Štalmacha
Mincová
Mišíkova
Mládeže
Mlynisko
Mlynská
Morušová
Moyzesova
Na ohrad
Na porubské
Nábrežie Janka Kráľa
Nábrežie Kolomana Petroviča
Na vŕšok
Nešporova
Nová
Obchodná
Obslužná
Odbojárska
Ohradná
Ohrady
Okoličianska
Okružná
Ondrašovská
Ondrejova
Opavská
Osadná
Oslobodenia
P. J. Kerna
Pálenická
Palúdžanská
Palugyayho
Parková
Partizánov
Pavla Štraussa
Ploštínska
Pltnícka
Pobrežná
Pod brehom
Pod Čerencom
Pod Dielom
Pod dubom
Pod hájikom
Pod Hájom
Pod Sitieňom
Pod slivkou
Pod Stráňami
Podhoranská
Podtatranského
Poľnohospodárska
Pongrácovská
Potočná
Poza školu
Poza vodu
Požiarnická
Prekopaná
Prídavky
Priebežná
Priečna
Priehradná
Priemyselná
Prvá
Ráztocká
Rázusova
Revolučná
Riečna
Role
Roľnícka
Rovnosti
Ružičkova
S. B. Hroboňa
S. Tomášika
Senická
Sihotská
Sládkovičova
Slnečná
Smrečianska
SNP
Socháňova
Spojovacia
Staničná
Starohorského
Stodolovcov
Stošická
Široká
Školská
Športová
Športovcov
Štefánikova
Štúrova
Švermova
Tatranská
Tehelná
Tehliarska
Textilná
Tomášikova
Tranovského
Trávniky
Tretia
Tretiny
Ulička
Vajanského
Vansovej
Vitálišovská
Vladimíra Kunu
V luhoch
Vranovská
Vrbická
Vrlíkova
Za Bocianom
Za Havlovci
Za humnami
Za luhami
Za mlynom
Za mostom
Za štadiónom
Za traťou
Zadná
Zádvorie
Záhradná
Zápotockého
Zemianska
Zgútha-Vrbického
Žiarska
Žuffova

Námestia[upraviť | upraviť zdroj]

Názov námestia Pomenovaná po PSČ
Námestie mieru
Námestie osloboditeľov
Námestie SNP
Rachmaninovo námestie

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]