War Thunder: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
→‎Hrateľnosť: opravená chyba
Značky: úprava z mobilu úprava z mobilného webu
Riadok 26: Riadok 26:


== Národy ==
== Národy ==
K dispozícii je päť národov: USA, Nemecko, Sovietsky zväz, Veľka Británia a Japonsko. Každý z týchto národov má lietadlá.
K dispozícii je päť národov: USA, Nemecko, Sovietsky zväz, Veľká Británia, Japonsko a Taliansko. Každý z týchto národov má lietadlá aj tanky, až na Taliansko. Talianske tanky budú pridané v budúcnosti.


== Zdroj ==
== Zdroj ==

Verzia z 10:10, 12. august 2017

War Thunder
Základné informácie
Autor/VývojárGaijin Entertainment
VydavateľGaijin Entertainment
EngineDagor
Dátum vydania1. november 2012
ŽánerAction, MMO
MódMultiplayer
PlatformaMicrosoft Windows
PlayStation 4
OS X
Linux
Ďalšie odkazy
Web stránka hrywarthunder.com/

Pozri aj Videoherný portál

War Thunder je masívna online bojová videohra inšpirovaná druhou svetovou vojnou vydaná od Gaijin Entertainment pre Microsoft Windows, OS X, Linux a PlayStation 4.

Herný model

Hra je postavená na systéme mikro-transakcie, ale s možnosťou získať takmer všetky funkcie hry bez platenia. V hre si za reálne peniaze môžete kúpiť prémiové tanky, lietadlá, inak je hra dostupná kompletne zadarmo. K dispozícii je tiež služba odporúčania, pričom hráči môžu pozvať ľudí do hry, a získať tak bonusy.

Hrateľnosť

Hra obsahuje množstvo lietadiel a obrnených vozidiel, ako sú tanky zo španielskej občianskej vojny do kórejskej vojny, obdobie s dôrazom druhej svetovej vojny. Hra obsahuje viac ako 350 lietadiel zo šiestich významných rôznych národov a radu pozemných vozidiel zo Sovietskeho zväzu, Nemecka, Spojených štátov, Veľkej Británie, Japonska a Talianska. Lode, ďalšie lietadlá a ďalšie pozemné vozidlá majú byť pridané neskôr. Väčšina máp v hre sa odohrávajú na základe skutočnosti ako napríklad mapy Stalingradu, Rusku alebo Peleliu, ostrov v Palau... Veľkosť mapy v hre sa pohybuje v rozmedzí od približne 65 km x 65 km do 200 km x 200 km.

Národy

K dispozícii je päť národov: USA, Nemecko, Sovietsky zväz, Veľká Británia, Japonsko a Taliansko. Každý z týchto národov má lietadlá aj tanky, až na Taliansko. Talianske tanky budú pridané v budúcnosti.

Zdroj

  • Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku War Thunder na anglickej Wikipédii.