Zoznam hráčov Vancouveru Canucks

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je kompletný zoznam hráčov Vancouveru Canucks, spolu so štatistikami vybraných hráčov. Obsahuje hráčov, ktorí za Vancouver Canucks odohrali od vstupu do NHL v sezóne 1970-71 aspoň jeden zápas, či už počas regulárnej sezóny, alebo v playoff.

Vysvetlivky[upraviť | upraviť zdroj]

Skratky
POZ Počet odohraných zápasov
Víťaz SC Víťaz Stanley Cupu
Vyr.# Vyradené číslo
HHOF Člen Hokejovej siene slávy NHL
Brankári
V Víťazstvá
P Prehry
SO Shutouty
PP Prehry v predĺžení
GZZ Priemerný počet inkasovaných gólov za zápas
ÚZ% Úspešnosť zásahov v percentách
Korčuliari
Poz Pozícia
O Obranca
ĽK Ľavé krídlo
PK Pravé krídlo
C Center
K Krídlo
G Góly
A Asistencie
B Body
PTM Počet trestných minút


██  Vyradené číslo, alebo člen Hokejovej siene slávy

██  Odohral aspoň jeden zápas za Canucks počas sezóny 2007/08

Brankári[upraviť | upraviť zdroj]

Priezvisko a meno Národnosť Sezóny Regulárna sezóna Playoff Pozn.
POZ V P SO GZZ ÚZ% POZ V P SO GZZ ÚZ%
Auld, Alex Kanada Kanada 2001-2006 81 39 31 1 2,75 0,907 4 1 2 0 2,48 0,892
Bannerman, Murray Kanada Kanada 1977-1978 1 0 0 0 0,00 1,000 -- -- -- -- -- --
Brochu, Martin Kanada Kanada 2001-2002 6 0 3 0 4,17 0,856 -- -- -- -- -- --
Brodeur, Richard Kanada Kanada 1980-1988 377 126 172 6 3,87 29 12 17 1 3,28
Bromley, Gary Kanada Kanada 1978-1981 73 25 27 3 3,63 7 2 5 0 4,17
Bullock, Bruce Kanada Kanada 1972-1977 16 3 9 0 4,79 -- -- -- -- -- --
Burke, Sean Kanada Kanada 1997-1998 16 2 9 0 3,51 0,876 -- -- -- -- -- --
Caprice, Frank Kanada Kanada 1982-1988 102 31 47 1 4,20 0,859 -- -- -- -- -- --
Caron, Jaques Kanada Kanada 1973-1974 10 2 5 0 4,90 -- -- -- -- -- --
Cloutier, Dan Kanada Kanada 2000-2006 208 109 68 14 2,42 0,906 25 10 15 0 3,31 0,872
Dyck, Ed Kanada Kanada 1971-1974 49 8 28 1 4,35 -- -- -- -- -- --
Ellacott, Ken Kanada Kanada 1982-1983 12 2 3 0 4,43 0,867 -- -- -- -- -- --
Essensa Bob Kanada Kanada 2000-2001 39 18 12 1 2,68 0,892 2 0 2 0 2,95 0,897
Fountain, Mike Kanada Kanada 1996-1997 6 2 2 1 3,43 0,896 -- -- -- -- -- --
Gamble, Troy Kanada Kanada 1986-1992 72 22 29 1 3,61 0,875 4 1 3 0 3,86 0,880
Gardner, George Kanada Kanada 1970-1972 42 9 22 0 3,84 -- -- -- -- -- --
Garrett, John Kanada Kanada 1982-1985 56 22 21 1 4,11 0,864 3 1 0 0 3,08
Hanlon, Glen Kanada Kanada 1977-1982 137 43 66 5 3,56 2 0 0 0 3,00
Hedberg, Johan Švédsko Švédsko 2003-2004 21 8 6 3 2,51 0,900 2 1 1 0 2,45 0,922
Heinz, Rick Kanada Kanada 1981-1982 3 2 1 1 3,00 -- -- -- -- -- --
Hirsch, Corey Kanada Kanada 1995-1998 101 32 42 4 3,13 0,896 6 2 3 0 3,74 0,873
Hodge, Charlie Kanada Kanada 1970-1971 35 15 13 0 3,42 -- -- -- -- -- --
Irbe, Artūrs Lotyšsko Lotyšsko 1997-1998 41 14 11 2 2,73 0,907 -- -- -- -- -- --
Lockett, Ken Kanada Kanada 1974-1976 55 13 15 2 3,35 1 0 1 0 6,00
Luongo, Roberto Kanada Kanada 2006- 149 82 51 15 2,29 0,919 12 5 7 0 1,77 0,941
MacIntyre, Drew Kanada Kanada 2007- 2 0 1 0 2,95 0,864 -- -- -- -- -- --
Maniago, Cesare Kanada Kanada 1976-1978 93 27 45 2 3,68 -- -- -- -- -- --
Mason, Bob USA USA 1990-1991 6 2 4 0 4,93 0,846 -- -- -- -- -- --
McClelland, Dave Kanada Kanada 1972-1973 2 1 1 0 5,00 -- -- -- -- -- --
McKichan, Steve Kanada Kanada 1990-1991 1 0 0 0 6,00 0,750 -- -- -- -- -- --
McLean, Kirk Kanada Kanada 1987-1998 516 211 228 20 3,28 0,887 68 34 34 6 2,84 0,907
McVicar, Rob Kanada Kanada 2005-2006 1 0 0 0 0,00 1,000 -- -- -- -- -- --
Michaud, Alfie Kanada Kanada 1999-2000 2 0 1 0 4,35 0,815 -- -- -- -- -- --
Moss, Tyler Kanada Kanada 2002-2003 1 0 0 0 2,73 0,929 -- -- -- -- -- --
Noronen, Mika Fínsko Fínsko 2005-2006 4 1 1 0 3,52 0,870 -- -- -- -- -- --
Ouellet, Maxime Kanada Kanada 2005-2006 4 0 2 0 3,25 0,894 -- -- -- -- -- --
Potvin, Felix Kanada Kanada 1999-2001 69 26 30 1 2,84 0,897 -- -- -- -- -- --
Ridley, Curt Kanada Kanada 1975-1980 96 25 44 1 3,80 2 0 2 0 4,00
Sabourin, Dany Kanada Kanada 2006-2007 9 2 4 0 2,63 0,906 2 0 0 0 4,28 0,909
Sanford, Curtis Kanada Kanada 2007- 16 4 3 1 2,83 0,898 -- -- -- -- -- --
Schwab, Corey Kanada Kanada 1999-2000 6 2 1 0 3,57 0,861 -- -- -- -- -- --
Skudra, Pēteris Lotyšsko Lotyšsko 2001-2003 46 19 13 2 2,57 0,902 2 0 1 0 3,13 0,891
Smith, Gary Kanada Kanada 1973-1976 189 72 81 11 3,32 4 1 3 0 3,27
Snow, Garth USA USA 1997-2000 109 33 52 6 2,87 0,901 -- -- -- -- -- --
Weekes, Kevin Kanada Kanada 1998-2000 31 6 15 1 3,20 0,887 -- -- -- -- -- --
Weeks, Steve Kanada Kanada 1987-1991 66 19 34 0 3,44 0,885 3 1 1 0 3,43 0,899
Whitmore, Kay Kanada Kanada 1992-1995 74 36 28 1 3,39 0,877 1 0 0 0 6,00 0,900
Wilson, Dunc Kanada Kanada 1970-1973
1978-1979
148 34 86 2 3,92 -- -- -- -- -- --
Young, Wendell Kanada Kanada 1985-1987 30 5 15 0 3,99 0,874 1 0 1 0 5,00 0,844

Korčuliari[upraviť | upraviť zdroj]

Priezvisko a meno Národnosť Poz Sezóny Regulárna sezóna Playoff Pozn.
POZ G A B PTM POZ G A B PTM
Adams, Greg C. Kanada Kanada ĽK 1988-1989 12 4 2 6 35 7 0 0 0 21
Adams, Greg D. Kanada Kanada ĽK 1987-1995 489 179 190 369 154 53 15 19 34 16
Affleck, Bruce Kanada Kanada O 1979-1980 5 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Agnew, Jim Kanada Kanada O 1986-1992 65 0 1 1 189 4 0 0 0 6
Alexander, Claire Kanada Kanada O 1977-1978 32 8 18 26 6 -- -- -- -- --
Allen, Bryan Kanada Kanada O 2000-2006 216 14 18 32 288 7 0 0 0 6
Antoski, Shawn Kanada Kanada ĽK 1990-1995 70 1 2 3 265 16 0 1 1 36
Arbour, John Kanada Kanada O 1970-1971 13 0 0 0 12 -- -- -- -- --
Arvedson, Magnus Švédsko Švédsko ĽK 2003-2004 41 8 7 15 12 -- -- -- -- --
Ashton, Brent Kanada Kanada ĽK 1979-1981 124 23 25 48 68 7 1 0 1 8
Aucoin, Adrian Kanada Kanada O 1994-2001 341 49 71 120 245 10 1 0 1 2
Babych, Dave Kanada Kanada O 1991-1998 409 23 131 154 290 60 9 18 27 42
Bakovic, Peter Kanada Kanada ĽK 1987-1988 10 2 0 2 48 -- -- -- -- --
Balej, Jozef Slovensko Slovensko PK 2005-2006 1 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Balon, Dave Kanada Kanada ĽK 1971-1973 116 22 21 43 43 -- -- -- -- --
Baron, Murray Kanada Kanada O 1998-2003 383 10 34 44 375 24 0 5 5 20
Bartell, Robin Kanada Kanada O 1986-1987 40 0 1 1 14 -- -- -- -- --
Baumgartner, Nolan Kanada Kanada O 2002-2003
2003-2005
87 6 34 40 36 2 0 0 0 0
Bawa, Robin Kanada Kanada PK 1991-1992 2 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Beech, Kris Kanada Kanada C 2007-2008 4 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Belanger, Jesse Kanada Kanada C 1995-1996 9 3 0 3 4 3 0 2 2 2
Belland, Neil Kanada Kanada O 1981-1986 106 13 31 44 54 21 2 9 11 23
Benning, Jim Kanada Kanada O 1986-1990 241 15 55 70 172 3 0 0 0 0
Beránek, Josef Česko Česko C 1994-1996 98 14 27 41 88 14 3 2 5 12
Berehowsky, Drake Kanada Kanada O 2000-2002 39 2 3 5 39 4 0 0 0 12
Bergevin, Marc Kanada Kanada O 2003-2004 9 0 2 2 2 3 0 0 0 2
Berry, Ken Kanada Kanada K 1987-1989 27 4 4 8 11 -- -- -- -- --
Bertuzzi, Todd Kanada Kanada PK 1997-2006 518 188 261 449 822 24 6 8 14 82
Bieksa, Kevin Kanada Kanada O 2005- 154 14 46 60 301 9 0 0 0 20
Blight, Rick Kanada Kanada PK 1975-1981 324 96 125 221 168 5 0 5 5 2
Block, Ken Kanada Kanada O 1970-1971 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Boddy, Gregg Kanada Kanada O 1971-1976 273 23 44 67 263 12 0 2 2 19
Bodger, Doug Kanada Kanada O 1999-2000 13 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Bohonos, Lonny Kanada Kanada PK 1995-1998 70 13 13 26 14 -- -- -- -- --
Boldirev, Ivan Srbsko Srbsko C 1979-1983 216 80 104 184 105 22 9 6 15 4
Bolonchuk, Larry Kanada Kanada O 1972-1973 15 0 0 0 6 -- -- -- -- --
Bonni, Ryan Kanada Kanada O 1999-2000 3 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Bordeleau, Paulin Kanada Kanada C 1973-1976 183 33 56 89 47 5 2 1 3 0
Bouck, Tyler Kanada Kanada PK 2003-2007 36 2 3 5 60 1 0 0 0 0
Boudrias, Andre Kanada Kanada C 1970-1976 458 121 267 388 140 6 1 0 1 0 Kapitán 1975-76
Bourdon, Luc Kanada Kanada O 2006- 36 2 0 2 24 -- -- -- -- --
Boyd, Randy Kanada Kanada O 1987-1989 62 7 17 24 64 -- -- -- -- --
Bozek, Steve Kanada Kanada ĽK 1988-1991 191 46 44 90 118 10 0 2 2 4
Bradley, Brian Kanada Kanada C 1987-1991 193 51 81 132 155 7 3 4 7 10
Brasar, Per-Olov Švédsko Švédsko ĽK 1979-1982 181 37 63 100 21 13 1 2 3 0
Brashear, Donald USA USA ĽK 1996-2002 388 50 53 103 1159 4 0 0 0 0
Bridgman, Mel Kanada Kanada C 1988-1989 15 4 3 7 10 7 1 2 3 10
Brookbank, Wade Kanada Kanada O 2003-2006 52 3 2 5 176 -- -- -- -- --
Brown, Cam Kanada Kanada ĽK 1990-1991 1 0 0 0 7 -- -- -- -- --
Brown, Jeff Kanada Kanada O 1993-1996 72 10 44 54 44 29 7 12 19 39
Brown, Mike Kanada Kanada K 2000-2002 16 0 0 0 77 -- -- -- -- --
Brown, Mike USA USA PK 2007- 19 1 0 1 55 -- -- -- -- --
Brown, Sean Kanada Kanada O 2005-2006 12 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Bruce, David Kanada Kanada ĽK 1985-1989 143 23 18 41 245 1 0 0 0 0
Bubla, Jiří Česko Česko O 1981-1986 256 17 101 118 202 6 0 0 0 7
Bulis, Jan Česko Česko C 2006-2007 79 12 11 23 70 12 1 1 2 2
Bure, Pavel Rusko Rusko PK 1991-1998 428 254 224 478 328 60 34 32 66 72
Burrows, Alexandre Kanada Kanada ĽK 2005- 206 22 30 52 333 11 1 0 1 14
Buskas, Rod Kanada Kanada O 1989-1990 17 0 3 3 36 -- -- -- -- --
Butcher, Garth Kanada Kanada O 1981-1991 610 33 107 140 1668 14 2 1 3 24
Butenschön, Sven Nemecko Nemecko O 2005-2006 8 0 0 0 10 -- -- -- -- --
Butler, Jerry Kanada Kanada PK 1979-1982 128 19 20 39 96 7 1 0 1 2
Callander, Drew Kanada Kanada C 1978-1980 21 3 1 4 2 -- -- -- -- --
Campbell, Colin Kanada Kanada O 1980-1982 89 1 16 17 206 19 2 3 5 98
Capuano, Dave USA USA ĽK 1989-1991 88 16 36 52 52 6 1 1 2 5
Capuano, Jack USA USA O 1990-1991 3 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Carney, Keith USA USA O 2005-2006 18 0 2 2 14 -- -- -- -- --
Carriere, Larry Kanada Kanada O 1976-1978 56 1 12 13 66 -- -- -- -- --
Carson, Jimmy USA USA C 1993-1994 34 7 10 17 22 2 0 1 1 0
Carter, Anson Kanada Kanada PK 2005-2006 81 33 22 55 41 -- -- -- -- --
Cassels, Andrew Kanada Kanada C 1999-2002 198 40 128 168 48 6 2 1 3 0
Charbonneau, Jose Kanada Kanada PK 1988-1995 46 8 8 16 55 3 1 0 1 4
Chouinard, Marc Kanada Kanada C 2006-2007 42 2 2 4 10 -- -- -- -- --
Christie, Mike USA USA O 1980-1981 9 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Chubarov, Artem Rusko Rusko C 1999-2004 228 25 33 58 40 27 0 4 4 4
Ciccone, Enrico Kanada Kanada O 1997-1998 13 0 1 1 47 -- -- -- -- --
Cochrane, Glen Kanada Kanada O 1985-1987 63 0 3 3 177 2 0 0 0 5
Connelly, Wayne Kanada Kanada PK 1971-1972 53 14 20 34 12 -- -- -- -- --
Convery, Brandon Kanada Kanada C 1997-1999 19 2 9 11 8 -- -- -- -- --
Cook, Bob Kanada Kanada PK 1970-1971 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Cooke, Matt Kanada Kanada ĽK 1998-2008 566 83 120 203 625 32 8 4 12 30
Corrigan, Mike Kanada Kanada ĽK 1970-1972 95 24 32 56 130 -- -- -- -- --
Coulombe, Patrick Kanada Kanada O 2006- 7 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Courtnall, Geoff Kanada Kanada ĽK 1990-1995 292 102 144 246 495 65 26 35 61 121
Courtnall, Russ Kanada Kanada PK 1994-1997 141 39 72 111 68 17 5 11 16 23
Courville, Larry Kanada Kanada ĽK 1995-1998 33 1 2 3 16 -- -- -- -- --
Cowan, Jeff Kanada Kanada ĽK 2006- 88 7 4 11 203 10 2 0 2 2
Coxe, Craig USA USA C 1984-1988
1989-1991
177 10 21 31 535 3 0 0 0 2
Craven, Murray Kanada Kanada ĽK 1992-1994 88 15 50 65 42 34 8 15 23 22
Crawford, Marc Kanada Kanada ĽK 1981-1987 176 19 31 50 229 20 1 2 3 44
Crowder, Troy Kanada Kanada PK 1996-1997 30 1 2 3 52 -- -- -- -- --
Cullen, Ray Kanada Kanada C 1970-1971 70 12 21 33 42 -- -- -- -- --
Cullimore, Jassen Kanada Kanada O 1994-1997 64 2 3 5 62 11 0 0 0 12
Currie, Tony Kanada Kanada PK 1981-1984 38 9 7 16 4 3 0 0 0 10
Daigneault, J.J. Kanada Kanada O 1984-1986 131 9 46 55 114 3 0 2 2 0
Dailey, Bob Kanada Kanada O 1973-1977 257 38 93 131 417 7 2 4 6 14
Delorme, Ron Kanada Kanada PK 1981-1985 210 17 20 37 383 23 1 2 3 49
DeMarco Jr., Ab USA USA O 1974-1976 95 13 22 35 23 2 0 0 0 0
Derlago, Bill Kanada Kanada C 1978-1980 63 15 19 34 29 -- -- -- -- --
Diduck, Gerald Kanada Kanada O 1990-1995 265 17 55 72 553 47 6 9 15 55
Dirk, Robert Kanada Kanada O 1990-1994 217 9 18 27 401 28 0 0 0 39
Doak, Gary Kanada Kanada O 1970-1972 82 2 11 13 135 -- -- -- -- --
Dowd, Jim USA USA C 1995-1996 38 1 6 7 6 1 0 0 0 0
Druken, Harold Kanada Kanada C 1999-2003 118 27 29 56 30 4 0 1 1 0
Dunbar, Dale USA USA O 1985-1986 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Dunn, Dave Kanada Kanada O 1973-1975 69 11 22 33 87 -- -- -- -- --
Edler, Alexander Švédsko Švédsko O 2006- 97 9 14 23 48 3 0 0 0 2
Eisenhut, Neil Kanada Kanada C 1993-1994 13 1 3 4 21 -- -- -- -- --
Eldebrink, Anders Švédsko Švédsko O 1981-1983 43 2 9 11 21 13 0 0 0 10
Eriksson, Roland Švédsko Švédsko C 1978-1979 35 2 12 14 4 -- -- -- -- --
Fedorov, Fedor Rusko Rusko C 2002-2004 15 0 2 2 8 -- -- -- -- --
Fergus, Tom USA USA C 1991-1993 80 19 29 48 37 13 5 3 8 6
Fitzgerald, Zack USA USA O 2008- 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Fitzpatrick, Rory USA USA O 2006-2007 58 1 6 7 46 3 0 0 0 6
Flockhart, Rob Kanada Kanada ĽK 1976-1979 43 1 2 3 12 -- -- -- -- --
Folco, Peter Kanada Kanada O 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Fortier, Dave Kanada Kanada O 1976-1977 58 1 3 4 125 -- -- -- -- --
Fraser, Curt USA USA ĽK 1978-1983 348 92 114 206 651 27 4 9 13 108
Gagner, Dave Kanada Kanada C 1998-1999 33 2 12 14 24 -- -- -- -- --
Gassoff, Brad Kanada Kanada ĽK 1975-1979 122 19 17 36 163 3 0 0 0 0
Gelinas, Martin Kanada Kanada ĽK 1993-1998 258 90 81 171 173 33 6 6 12 26
Gibson, Don Kanada Kanada D 1990-1991 14 0 3 3 20 -- -- -- -- --
Gillis, Jere USA USA ĽK 1977-1981
1983-1985
309 63 75 138 210 5 2 2 4 0
Gloor, Danny Kanada Kanada C 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Glynn, Brian Nemecko Nemecko O 1993-1994 16 0 0 0 12 17 0 3 3 10
Goodenough, Larry Kanada Kanada O 1976-1980 113 7 21 28 75 1 0 0 0 2
Gordon, Robb Kanada Kanada C 1998-1999 4 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Goren, Lee Kanada Kanada PK 2005-2007 30 1 2 3 30 -- -- -- -- --
Gould, John Kanada Kanada ĽK 1973-1977 218 82 76 158 53 7 3 2 5 0
Gould, Larry Kanada Kanada ĽK 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Gradin, Thomas Švédsko Švédsko C 1978-1986 613 197 353 550 280 38 17 21 38 20
Graves, Hilliard Kanada Kanada PK 1976-1979 196 42 61 103 49 -- -- -- -- --
Green, Josh Kanada Kanada ĽK 2005-2007 90 6 7 13 39 9 0 1 1 12
Gregg, Randy Kanada Kanada O 1991-1992 21 1 4 5 24 7 0 1 1 8
Grenier, Martin Kanada Kanada O 2003-2004 7 1 0 1 9 -- -- -- -- --
Grisdale, John Kanada Kanada O 1974-1979 199 3 32 35 266 10 0 1 1 15
Guevremont, Jocelyn Kanada Kanada O 1971-1975 227 44 88 132 124 -- -- -- -- --
Guy, Kevan Kanada Kanada O 1988-1991 114 5 13 18 105 1 0 0 0 0
Hall, Murray Kanada Kanada PK 1970-1972 109 27 44 71 28 -- -- -- -- --
Hall, Taylor Kanada Kanada PK 1983-1987 34 7 9 16 25 -- -- -- -- --
Halkard, Doug Kanada Kanada O 1980-1987 324 45 118 163 389 26 6 5 11 71
Hammond, Ken Kanada Kanada O 1991-1992 -- -- -- -- -- 2 0 0 0 6
Hansen, Jannik Dánsko Dánsko ĽK 2007- 5 0 0 0 2 10 0 1 1 4
Hargreaves, Jim Kanada Kanada O 1970-1973 66 1 7 8 105 -- -- -- -- --
Hatoum, Ed Libanon Libanon PK 1970-1971 26 1 3 4 21 -- -- -- -- --
Hawgood, Greg Kanada Kanada O 1999-2001 95 7 22 29 32 -- -- -- -- --
Hawkins, Todd Kanada Kanada ĽK 1988-1990 8 0 0 0 15 -- -- -- -- --
Hazlett, Steve Kanada Kanada ĽK 1979-1980 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Hedican, Bret USA USA O 1993-1999 310 17 85 102 281 41 1 9 10 32
Helmer, Bryan Kanada Kanada O 2000-2003 62 7 9 16 71 6 0 0 0 0
Hendrickson, Darby USA USA C 1998-2000 67 7 6 13 36 -- -- -- -- --
Hlaváč, Jan Česko Česko ĽK 2001-2003 55 10 13 23 16 5 0 1 1 0
Hlinka, Ivan Česko Česko C 1981-1983 137 42 81 123 28 16 3 10 13 8
Hodgson, Dan Kanada Kanada 1986-1989 74 16 33 49 52 -- -- -- -- --
Holden, Josh Kanada Kanada C 1998-2001 46 4 9 13 12 -- -- -- -- --
Holloway, Bruce Kanada Kanada O 1984-1985 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Holt, Randy Kanada Kanada O 1978-1979 22 1 3 4 80 -- -- -- -- --
Homenuke, Ron Kanada Kanada K 1972-1973 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Huber, Willie Nemecko Nemecko O 1987-1989 35 4 10 14 40 -- -- -- -- --
Hubick, Greg Kanada Kanada O 1979-1980 5 0 1 1 0 -- -- -- -- --
Hughes, John Kanada Kanada O 1979-1980 52 2 11 13 181 4 0 0 0 10
Hunter, Tim Kanada Kanada PK 1992-1996 176 8 10 18 512 46 0 0 0 74
Hurlburt, Bob Kanada Kanada ĽK 1974-1975 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Huscroft, Jamie Kanada Kanada O 1997-1999 33 0 2 2 118 -- -- -- -- --
Isbister, Brad Kanada Kanada PK 2007- 55 6 5 11 38 -- -- -- -- --
Jackson, Dane Kanada Kanada PK 1993-1995 15 6 1 7 13 6 0 0 0 10
Jaffray, Jason Kanada Kanada ĽK 2007- 19 2 4 6 19 -- -- -- -- --
Johnson, Dan Kanada Kanada C 1970-1972 77 16 14 30 16 -- -- -- -- --
Jokela, Mikko Fínsko Fínsko O 2002-2003 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Joseph, Chris Kanada Kanada O 1996-1997
1999-2000
101 5 22 27 68 -- -- -- -- --
Jovanovski, Ed Kanada Kanada O 1998-2006 434 57 177 234 536 31 9 10 19 36
Kannegiesser, Sheldon Kanada Kanada O 1977-1978 42 1 7 8 36 -- -- -- -- --
Kariya, Steve Kanada Kanada PK 1999-2002 65 9 18 27 32 -- -- -- -- --
Kavanagh, Pat Kanada Kanada PK 2000-2004 6 2 0 2 2 3 0 0 0 2
Keane, Mike Kanada Kanada PK 2003-2004 64 8 9 17 20 7 0 0 0 4
Kearns, Dennis Kanada Kanada O 1971-1981 677 31 290 321 386 11 1 2 3 8
Kesa, Dan Kanada Kanada PK 1993-1994 19 2 4 6 18 -- -- -- -- --
Kesler, Ryan USA USA C 2003- 238 39 42 81 214 1 0 0 0 0
Kidd, Ian USA USA O 1987-1989 20 4 7 11 25 -- -- -- -- --
King, Jason Kanada Kanada ĽK 2002-2004 55 12 11 23 8 1 0 0 0 0
Kirton, Mark Kanada Kanada C 1982-1985 119 23 14 37 27 4 1 2 3 7
Klatt, Trent USA USA PK 1998-2003 313 51 60 111 87 8 5 4 9 2
Kocur, Joe Kanada Kanada PK 1995-1996 7 0 1 1 19 1 0 0 0 0
Komarniski, Zenith Kanada Kanada O 1999-2003 19 1 1 2 10 -- -- -- -- --
Korab, Jerry Kanada Kanada O 1973-1974 31 4 7 11 64 -- -- -- -- --
Kozak, Don Kanada Kanada ĽK 1978-1979 28 2 5 7 30 3 1 0 1 0
Krajíček, Lukáš Česko Česko O 2006- 117 5 22 27 100 12 0 2 2 12
Kron, Robert Česko Česko C 1990-1993 144 24 33 57 37 11 1 2 3 2
Krutov, Vladimir Rusko Rusko ĽK 1989-1990 61 11 23 34 20 -- -- -- -- --
Kučera, František Česko Česko O 1995-1997 26 1 0 1 10 6 0 1 1 0
Kulak, Stu Kanada Kanada PK 1982-1987 32 2 2 4 37 -- -- -- -- --
Kurtenbach, Orland Kanada Kanada C 1970-1974 229 62 101 163 200 -- -- -- -- -- Kapitán 1970-74
Kurtz, Justin Kanada Kanada O 2001-2002 27 3 5 8 14 -- -- -- -- --
Kurvers, Tom USA USA O 1990-1991 32 4 23 27 20 6 2 2 4 12
Lachance, Scott USA USA O 2000-2002 157 4 21 25 96 8 1 2 3 6
LaFayette, Nathan Kanada Kanada C 1993-1995 38 5 5 10 6 20 2 7 9 4
Lalonde, Bobby Kanada Kanada C 1971-1977 353 72 117 189 185 6 0 0 0 2
Lampman, Mike Kanada Kanada ĽK 1973-1974 14 1 0 1 0 -- -- -- -- --
Langdon, Darren Kanada Kanada ĽK 2002-2003 45 0 1 1 143 -- -- -- -- --
Lanthier, Jean-Marc Kanada Kanada PK 1983-1988 105 16 16 32 29 -- -- -- -- --
Lanz, Rick Česko Česko O 1980-1987 417 56 171 227 331 14 2 5 7 6
Larionov, Igor Rusko Rusko C 1989-1992 210 51 92 143 88 19 4 7 11 10
Lawless, Paul Kanada Kanada ĽK 1987-1988 13 0 1 1 0 -- -- -- -- --
LeBlanc, John Kanada Kanada ĽK 1986-1988 43 13 10 23 18 -- -- -- -- --
Ledyard, Grant Kanada Kanada O 1997-1998 49 2 13 15 14 -- -- -- -- --
Leeb, Brad Kanada Kanada PK 1999-2002 4 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Leeman, Gary Kanada Kanada PK 1994-1995 10 2 0 2 0 -- -- -- -- --
Lemay, Moe Kanada Kanada ĽK 1981-1987 279 70 92 162 367 4 0 0 0 12
Lemieux, Richard Kanada Kanada C 1971-1974 192 29 61 90 68 -- -- -- -- --
Lenardon, Tim Kanada Kanada C 1989-1990 8 1 0 1 4 -- -- -- -- --
Letowski, Trevor Kanada Kanada PK 2001-2003 120 18 24 42 51 12 0 2 2 8
Lever, Don Kanada Kanada ĽK 1972-1980 593 186 221 407 354 10 2 2 4 6 Kapitán 1977-79
Levie, Craig Kanada Kanada O 1986-1987 9 0 1 1 13 -- -- -- -- --
Lidster, Doug Kanada Kanada O 1983-1993 666 65 242 307 526 41 2 10 12 36
Linden, Trevor Kanada Kanada C/PK 1988-1998
2001-
1141 318 415 732 730 118 34 61 95 90 Kapitán 1991-97
Lindgren, Lars Švédsko Švédsko O 1978-1984 335 23 99 122 292 25 3 6 9 14
Lindgren, Mats Švédsko Švédsko C 2002-2003 54 5 9 14 18 -- -- -- -- --
Logan, Dave Kanada Kanada O 1979-1981 40 1 5 6 122 4 0 0 0 0
Loney, Brian Kanada Kanada PK 1995-1996 12 2 3 5 6 -- -- -- -- --
Lowry, Dave Kanada Kanada ĽK 1985-1988 165 19 21 40 357 3 0 0 0 0
Lumme, Jyrki Fínsko Fínsko O 1989-1998 579 83 238 321 379 72 9 31 40 36
Lunde, Len Kanada Kanada ĽK 1970-1971 20 1 3 4 2 -- -- -- -- --
Lupul, Gary Kanada Kanada ĽK 1979-1986 293 70 75 145 243 25 4 7 11 13
MacAdam, Al Kanada Kanada PK 1984-1985 80 14 20 34 27 -- -- -- -- --
MacDonald, Blair Kanada Kanada PK 1980-1983 88 26 28 54 32 8 0 3 3 2
MacDonald, Brett Kanada Kanada O 1987-1988 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Mair, Jim Kanada Kanada D 1972-1975 23 2 4 6 8 -- -- -- -- --
Maki, Wayne Kanada Kanada ĽK 1970-1973 180 50 73 123 148 -- -- -- -- --
Malík, Marek Česko Česko O 2002-2004 147 10 27 37 97 21 1 1 2 20
Malkoc, Dean Kanada Kanada O 1995-1996 41 0 2 2 136 -- -- -- -- --
Manery, Kris Kanada Kanada ĽK 1979-1980 21 2 1 3 15 -- -- -- -- --
Manno, Bob Kanada Kanada ĽK 1976-1981 163 13 55 68 115 10 1 1 2 12
Marois, Mario Kanada Kanada O 1980-1981 50 4 12 16 115 -- -- -- -- --
Martin, Grant Kanada Kanada C 1983-1985 24 0 3 3 45 -- -- -- -- --
Martin, Pit Kanada Kanada C 1977-1979 131 27 45 72 60 3 0 1 1 2
Maxwell, Brad Kanada Kanada O 1986-1987 30 1 7 8 28 -- -- -- -- --
May, Brad Kanada Kanada ĽK 1997-2000
2002-2004
225 29 27 56 380 20 1 0 1 21
Mazur, Jay Kanada Kanada PK 1988-1992 47 11 7 18 20 6 0 1 1 8
McAllister, Chris Kanada Kanada O 1997-1999 64 2 3 5 169 -- -- -- -- --
McBain, Andrew Kanada Kanada PK 1989-1992 45 5 10 15 54 -- -- -- -- --
McCabe, Bryan Kanada Kanada O 1997-1999 95 8 25 33 184 -- -- -- -- --
McCarthy, Kevin Kanada Kanada O 1978-1984 352 51 148 199 388 11 2 2 4 12 Kapitán 1979-82
McCarthy, Steve Kanada Kanada O 2005-2006 51 2 4 6 43 -- -- -- -- --
McCord, Dennis Kanada Kanada O 1973-1974 3 0 0 0 6 -- -- -- -- --
McDonnell, Joe Kanada Kanada O 1981-1982 7 0 1 1 12 -- -- -- -- --
McIlhargey, Jack Kanada Kanada O 1976-1980 167 6 18 24 403 3 0 0 0 2
McIntyre, John Kanada Kanada C 1993-1995 90 3 10 13 75 24 0 1 1 16
McIver, Nathan Kanada Kanada O 2006-- 18 0 0 0 59 -- -- -- -- --
McNab, Peter Kanada Kanada ĽK 1983-1985 88 24 31 55 20 3 0 0 0 0
McSheffrey, Bryan Kanada Kanada ĽK 1972-1974 87 13 7 20 44 -- -- -- -- --
Meehan, Gerry Kanada Kanada ĽK 1974-1975 57 10 15 25 4 -- -- -- -- --
Melnyk, Larry Kanada Kanada O 1987-1990 190 5 16 21 246 4 0 0 0 2
Messier, Mark Kanada Kanada C 1997-2000 207 52 110 162 121 -- -- -- -- -- HHOF: 2007
Kapitán 1997-2000
Miller, Aaron USA USA O 2007- 57 1 8 9 32 -- -- -- -- --
Minor, Gerry Kanada Kanada C 1979-1984 140 11 21 32 176 12 1 3 4 25
Mitchell, Willie Kanada Kanada O 2006- 134 3 20 23 126 12 0 1 1 12
Mogilnyj, Alexander Rusko Rusko PK 1995-2000 312 139 169 308 144 6 1 8 9 8
Mojžíš, Tomáš Česko Česko O 2005-2006 7 0 1 1 12 -- -- -- -- --
Molin, Lars Švédsko Švédsko ĽK 1981-1984 172 33 65 98 37 19 2 9 11 7
Momesso, Sergio Kanada Kanada ĽK 1990-1995 269 68 73 141 655 66 9 13 22 157
Monahan, Garry Kanada Kanada C 1974-1978 287 58 82 140 166 7 1 0 1 4
Moran, Brad Kanada Kanada C 2006-07 3 0 1 1 2
Morin, Stephane Kanada Kanada C 1992-1994 6 1 2 3 6 -- -- -- -- --
Morrison, Brendan Kanada Kanada C 1999- 543 136 257 393 326 49 8 19 27 48
Morrison, Dave Kanada Kanada ĽK 1984-1985 8 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Muckalt, Bill Kanada Kanada ĽK 1998-2000 106 20 28 48 115 -- -- -- -- --
Murphy, Rob Kanada Kanada C 1987-1992 73 6 4 10 100 4 0 0 0 2
Murray, Bob Kanada Kanada O 1974-1977 90 3 10 13 42 6 0 1 1 13
Murzyn, Dana Kanada Kanada O 1990-1999 452 23 66 89 900 40 3 4 7 92
Namestnikov, Jevgenij Rusko Rusko O 1993-1997 35 0 8 8 18 2 0 0 0 2
Näslund, Markus Švédsko Švédsko ĽK 1995- 884 346 410 756 614 45 13 20 33 46 Kapitán 2000-
Nedvěd, Petr Česko Česko ĽK 1990-1993 222 63 61 124 152 28 3 8 11 18
Neely, Cam Kanada Kanada PK 1983-1986 201 51 53 104 320 4 2 0 2 2 HHOF: 2005
Nemchinov, Sergei Rusko Rusko C 1996-1997 6 2 3 5 4 -- -- -- -- --
Nill, Jim Kanada Kanada PK 1981-1984 124 17 23 40 219 20 4 3 7 73
Noonan, Brian USA USA PK 1996-1998 98 14 23 37 68 -- -- -- -- --
Nordmark, Robert Švédsko Švédsko O 1988-1991 169 10 52 62 194 7 3 2 5 8
O'Flaherty, Gerry USA USA PK 1972-1978 435 98 95 193 166 7 2 2 4 6
O'Neil, Paul USA USA C 1973-1974 5 0 0 0 0 -- -- -- -- --
O'Sullivan, Chris USA USA O 1999-2000 11 0 5 5 2 -- -- -- -- --
Oddleifson, Chris Kanada Kanada PK 1973-1981 469 85 180 265 439 14 1 6 7 8 Kapitán 1976-77
Odjick, Gino Kanada Kanada ĽK 1990-1998 444 46 52 98 2127 29 3 1 4 95
Öhlund, Mattias Švédsko Švédsko O 1997- 688 87 213 300 651 42 8 17 25 49
Oksiuta, Roman Rusko Rusko PK 1994-1996 68 21 25 46 44 10 2 3 5 0
Paiement, Rosaire Kanada Kanada C 1970-1972 147 44 47 91 269 -- -- -- -- --
Park, Richard Kórejská republika Južná Kórea C 2005-2006 60 8 10 18 29 -- -- -- -- --
Peca, Michael Kanada Kanada C 1993-1995 37 6 6 12 32 5 0 1 1 8
Pederson, Barry Kanada Kanada C 1986-1990 233 60 137 197 174 -- -- -- -- --
Pederson, Denis Kanada Kanada C 1999-2002 102 8 15 23 98 4 0 1 1 4
Peterson, Brent Kanada Kanada PK 1985-1987 146 15 38 53 171 3 2 0 2 9
Petit, Michel Kanada Kanada O 1982-1988 226 24 57 81 373 1 0 0 0 0
Pettinger, Matt Kanada Kanada ĽK 2008- 4 2 6 11 -- -- -- -- --
Plavsic, Adrien Kanada Kanada O 1989-1995 182 13 52 65 147 13 1 7 8 4
Popiel, Poul Dánsko Dánsko O 1970-1972 116 11 23 34 97 -- -- -- -- --
Pratt, Tracy USA USA O 1973-1976 176 9 30 39 261 5 0 0 0 5
Primeau, Kevin Kanada Kanada C 1980-1981 2 0 0 0 4 -- -- -- -- --
Pronger, Sean Kanada Kanada C 2003-2004 3 0 1 1 4 -- -- -- -- --
Pyatt, Taylor Kanada Kanada PK 2006- 155 39 35 74 102 12 2 4 6 6
Quinn, Dan Kanada Kanada C 1989-1991 101 34 49 83 73 -- -- -- -- --
Quinn, Pat Kanada Kanada O 1970-1972 133 4 14 18 212 -- -- -- -- --
Ratushny, Dan Kanada Kanada O 1992-1993 1 0 1 1 2 -- -- -- -- --
Raymond, Mason Kanada Kanada PK 2007- 49 9 12 21 2 -- -- -- -- --
Reaume, Marc Kanada Kanada O 1970-1971 27 0 2 2 4 -- -- -- -- --
Reid, Brandon Kanada Kanada C 2002-2007 13 2 4 6 0 10 0 2 2 0
Reinhart, Paul Kanada Kanada O 1988-1990 131 24 90 114 74 7 2 3 5 4
Richardson, Glen Kanada Kanada ĽK 1975-1976 24 3 6 9 19 -- -- -- -- --
Richter, Dave Kanada Kanada O 1986-1988 127 4 19 23 396 -- -- -- -- --
Ridley, Mike Kanada Kanada C 1995-1997 112 26 47 73 71 5 0 0 0 2
Ritchie, Byron Kanada Kanada C 2007- 72 3 8 11 80 -- -- -- -- --
Rizzuto, Garth Kanada Kanada C 1970-1971 37 3 4 7 16 -- -- -- -- --
Roberts, David USA USA ĽK 1996-1998 71 11 18 29 55 -- -- -- -- --
Robertsson, Bert Švédsko Švédsko O 1997-1999 69 4 6 10 37 -- -- -- -- --
Robitaille, Mike Kanada Kanada O 1974-1977 174 10 50 60 121 7 0 1 1 4
Rochefort, Leon Kanada Kanada C 1974-1976 87 18 14 32 2 5 0 2 2 0
Rohlicek, Jeff USA USA C 1987-1989 9 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Rohlin, Leif Švédsko Švédsko O 1995-1997 96 8 24 32 40 5 0 0 0 0
Ronning, Cliff Kanada Kanada C 1990-1996 366 112 216 328 183 72 24 34 58 48
Rota, Darcy Kanada Kanada ĽK 1979-1984 289 120 116 236 453 30 10 5 15 82
Ručínský, Martin Česko Česko ĽK 2003-2004 13 1 2 3 10 7 1 1 2 6
Ruuttu, Christian Fínsko Fínsko C 1994-1995 25 5 6 11 23 9 1 1 2 0
Ruutu, Jarkko Fínsko Fínsko PK 1999-2006 267 23 28 51 453 24 1 3 4 32
Ryan, Prestin Kanada Kanada O 2005-2006 1 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Rypien, Rick Kanada Kanada C 2005- 29 2 2 4 50 -- -- -- -- --
Salo, Sami Fínsko Fínsko O 2002- 342 48 103 151 134 29 2 6 8 6
Sanderson, Derek Kanada Kanada C 1976-1977 16 7 9 16 30 -- -- -- -- --
Sanderson, Geoff Kanada Kanada ĽK 1997-1998
2003-2004
22 3 7 10 8 7 1 1 2 4
Sandlak, Jim Kanada Kanada PK 1985-1993
1995-1996
509 104 117 221 789 33 7 10 17 30
Santala, Tommi Fínsko Fínsko C 2006-2007 30 1 5 6 24 1 0 0 0 0
Saunders, David Kanada Kanada ĽK 1987-1988 56 7 13 20 10 -- -- -- -- --
Scatchard, David Kanada Kanada C 1997-2000 179 26 28 54 329 -- -- -- -- --
Schaefer, Peter Kanada Kanada ĽK 1998-2001 178 36 39 75 50 3 0 0 0 0
Schella, John Kanada Kanada O 1970-1972 115 2 18 20 224 -- -- -- -- --
Schliebener, Andy Kanada Kanada O 1981-1985 84 2 11 13 74 6 0 0 0 0
Schmautz, Bobby Kanada Kanada PK 1970-1974
1980-1981
285 108 104 212 428 3 0 0 0 0
Schultz, Jesse Kanada Kanada PK 2006-2007 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Sedin, Daniel Švédsko Švédsko ĽK 2000- 560 148 232 380 228 43 5 13 18 12
Sedin, Henrik Švédsko Švédsko C 2000- 564 87 291 378 322 43 10 10 20 24
Sedlbauer, Ron Kanada Kanada ĽK 1974-1980 325 108 69 177 170 10 0 1 1 19
Seguin, Danny Kanada Kanada ĽK 1970-1974 26 1 5 6 46 -- -- -- -- --
Semak, Alexander Rusko Rusko C 1996-1997 18 2 1 3 2 -- -- -- -- --
Semenov, Anatoli Rusko Rusko C 1992-1993 62 10 34 44 28 12 1 3 4 0
Shannon, Ryan Kanada Kanada C 2007- 27 5 8 13 24 -- -- -- -- --
Sharifijanov, Vadim Rusko Rusko ĽK 1999-2000 17 2 1 3 14 -- -- -- -- --
Sillinger, Mike Kanada Kanada C 1995-1998 138 28 32 60 65 6 0 0 0 2
Skriko, Petri Fínsko Fínsko ĽK 1984-1991 472 171 202 373 221 10 1 5 6 0
Šlégr, Jiří Česko Česko O 1992-1995
2003-2004
154 12 65 77 235 5 0 3 3 4
Sly, Darryl Kanada Kanada O 1970-1971 31 0 2 2 10 -- -- -- -- --
Smith, Brad Kanada Kanada ĽK 1978-1980 21 1 3 4 52 -- -- -- -- --
Smith, Doug Kanada Kanada C 1988-1990 40 6 8 14 76 4 0 0 0 6
Smith, Nathan Kanada Kanada C 2003-2007 4 0 0 0 0 4 0 0 0 0
Smolinski, Bryan USA USA C 2006-2007 20 4 3 7 8 12 2 2 4 8
Smyl, Stan Kanada Kanada PK 1978-1991 896 262 411 673 1556 41 16 17 33 64 Vyr.: #12
Kapitán 1982-90
Snepsts, Harold Kanada Kanada O 1974-1984
1988-1990
781 35 160 195 1446 44 1 9 10 99
Sobchuk, Gene Kanada Kanada ĽK 1973-1974 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Sopel, Brent Kanada Kanada O 1998-2004
2006-2007
322 33 97 130 139 42 2 9 11 10
Speck, Fred Kanada Kanada C 1971-1972 18 1 2 3 0 -- -- -- -- --
Spruce, Andy Kanada Kanada ĽK 1976-1977 51 9 6 15 37 -- -- -- -- --
Staios, Steve Kanada Kanada O 1996-1999 143 3 12 15 208 -- -- -- -- --
Stanley, Daryl Kanada Kanada O 1987-1990 100 6 9 15 192 -- -- -- -- --
Stapleton, Mike Kanada Kanada C 2000-2001 18 1 2 3 8 -- -- -- -- --
Stern, Ronnie Kanada Kanada PK 1987-1991 97 5 6 11 480 3 0 1 1 17
Stevens, Mike Kanada Kanada ĽK 1984-1985 6 0 3 3 6 -- -- -- -- --
Stewart, Ralph Kanada Kanada C 1970-1971
1976-1978
53 8 12 20 4 -- -- -- -- --
Stewart, Ron Kanada Kanada C 1971-1972 42 3 1 4 10 -- -- -- -- --
Stojanov, Alex Kanada Kanada PK 1994-1996 62 0 1 1 136 5 0 0 0 2
Stone, Steve Kanada Kanada PK 1973-1974 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Strudwick, Jason Kanada Kanada O 1997-2002 243 4 15 19 367 2 0 0 0 0
Summanen, Raimo Fínsko Fínsko ĽK 1986-1988 19 6 7 13 2 -- -- -- -- --
Sundstrom, Patrik Švédsko Švédsko ĽK 1982-1987 374 133 209 342 181 11 1 1 2 9
Sutter, Rich Kanada Kanada PK 1986-1990 291 61 61 122 533 7 2 1 3 12
Tallon, Dale Kanada Kanada O 1970-1973 222 44 93 137 219 -- -- -- -- --
Tambellini, Steve Kanada Kanada C 1985-1988 161 42 45 87 34 -- -- -- -- --
Tannahill, Don Kanada Kanada PK 1972-1974 111 30 33 63 25 -- -- -- -- --
Tanti, Tony Kanada Kanada PK 1982-1990 531 250 220 470 489 18 1 9 10 15
Taylor, Ted Kanada Kanada ĽK 1970-1972 125 20 29 49 141 -- -- -- -- --
Tezikov, Alexei Rusko Rusko O 2001-2002 2 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Tikkanen, Esa Fínsko Fínsko ĽK 1995-1997 100 25 39 64 80 6 3 2 5 2
Tremblay, Yannick Kanada Kanada O 2006-2007 12 1 2 3 12 -- -- -- -- --
Tudor, Rob Kanada Kanada C 1978-1980 26 4 4 8 19 3 0 0 0 0
Vaic, Ľubomír Slovensko Slovensko C 1997-2000 9 1 1 2 2 -- -- -- -- --
Vaive, Rick Kanada Kanada ĽK 1979-1980 47 13 8 21 111 -- -- -- -- --
Valk, Gary Kanada Kanada ĽK 1990-1993 172 24 35 59 200 16 0 1 1 37
Vasiljevs, Herberts Lotyšsko Lotyšsko C 2001-2002 18 3 2 5 2 -- -- -- -- --
Ververgaert, Dennis Kanada Kanada PK 1973-1979 409 139 165 304 177 3 1 0 1 4
Veysey, Sid Kanada Kanada C 1977-1978 1 0 0 0 0 -- -- -- -- --
Vilgrain, Claude Haiti Haiti PK 1987-1988 6 1 1 2 0 -- -- -- -- --
Walker, Scott Kanada Kanada O 1994-1998 197 10 34 44 466 -- -- -- -- --
Walter, Ryan Kanada Kanada C 1991-1993 92 9 11 20 59 13 0 3 3 8
Walton, Mike Kanada Kanada C 1975-1978 115 44 69 113 71 2 0 0 0 5
Ward, Dixon Kanada Kanada PK 1992-1994 103 28 31 59 119 9 2 3 5 0
Ward, Ron Kanada Kanada O 1971-1972 71 2 4 6 4 -- -- -- -- --
Warriner, Todd Kanada Kanada ĽK 2001-2003 44 6 10 16 34 6 1 0 1 2
Washburn, Steve Kanada Kanada C 1998-1999 8 0 0 0 2 -- -- -- -- --
Weaver, Mike Kanada Kanada O 2007- 55 0 1 1 33 -- -- -- -- --
Weinrich, Eric USA USA O 2005-2006 16 0 0 0 8 -- -- -- -- --
Wickenheiser, Doug Kanada Kanada C 1987-1988 80 7 19 26 36 -- -- -- -- --
Wilcox, Barry Kanada Kanada ĽK 1972-1975 33 3 2 5 15 -- -- -- -- --
Wiley, Jim Kanada Kanada C 1975-1977 36 4 6 10 6 -- -- -- -- --
Wilkins, Barry Kanada Kanada O 1970-1975 256 21 69 90 458 -- -- -- -- --
Williams, Tiger Kanada Kanada ĽK 1979-1984 312 83 82 165 1324 31 4 10 14 181
Wiste, Jim Kanada Kanada C 1970-1971 23 1 2 3 0 -- -- -- -- --
Woodley, Dan USA USA C 1987-1988 5 2 0 2 17 -- -- -- -- --
Wotton, Mark Kanada Kanada O 1994-1998 42 3 6 9 25 5 0 0 0 4
Wright, John Kanada Kanada C 1972-1974 91 13 30 43 43 -- -- -- -- --
York, Harry Kanada Kanada C 1998-2000 103 11 22 33 40 -- -- -- -- --
Young, Howie Kanada Kanada O 1970-1971 11 0 2 2 25 -- -- -- -- --
Zetterstrom, Lars Švédsko Švédsko O 1978-1979 14 0 1 1 2 -- -- -- -- --
Zezel, Peter Kanada Kanada C 1997-1999 66 11 20 31 18 -- -- -- -- --

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]