Zoznam planétok 10001 – 10250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 9751 – 10000
Zoznam planétok
10001 – 10250
Nasledujú:
Zoznam planétok 10251 – 10500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
10001 Palermo 1969 TM1 13,9 2,377 0,135 7,43 3,665 MBA 8. október 1969 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(10002) 1969 TQ1 13,3 3,159 0,161 2,99 5,615 MBA 8. október 1969 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(10003) 1971 UD1 14,6 2,213 0,130 1,58 3,292 MBA 26. október 1971 Bergedorf L. Kohoutek
10004 Igormakarov 1975 VV2 12,8 3,109 0,184 16,78 5,482 MBA 2. november 1975 Krym–Naučnyj T. M. Smirnova
10005 Chernega 1976 SS2 14,1 2,333 0,213 3,41 3,563 MBA 24. september 1976 Krym–Naučnyj N. S. Černych
10006 Sessai 1976 UR15 13,5 2,635 0,058 9,91 4,278 MBA 22. október 1976 Kiso H. Kosai; K. Hurukawa
(10007) 1976 YF3 11,6 3,151 0,105 13,40 5,592 MBA 16. december 1976 Krym–Naučnyj L. I. Černych
10008 Raisanyo 1977 DT2 13,7 2,740 0,034 1,46 4,534 MBA 18. február 1977 Kiso H. Kosai; K. Hurukawa
10009 Hirosetanso 1977 EA6 14,3 2,398 0,106 4,11 3,713 MBA 12. marec 1977 Kiso H. Kosai; K. Hurukawa
10010 Rudruna 1978 PW3 14,3 2,464 0,147 6,43 3,867 MBA 9. august 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych; L. I. Černych
10011 Avidzba 1978 QY1 14,0 2,446 0,102 4,68 3,826 MBA 31. august 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych
10012 Tmutarakania 1978 RE3 14,9 2,443 0,189 1,56 3,817 MBA 3. september 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych; L. G. Karačkina
10013 Stenholm 1978 RR8 14,4 2,439 0,236 11,12 3,808 MBA 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
10014 Shaim 1978 SE3 13,8 2,434 0,113 3,04 3,797 MBA 26. september 1978 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(10015) 1978 SA5 15,0 2,204 0,201 00,82 3,271 MBA 27. september 1978 Krym–Naučnyj L. I. Černych
10016 Yugan 1978 SW7 13,9 2,457 0,141 4,56 3,851 MBA 26. september 1978 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(10017) 1978 UP2 13,7 2,186 0,148 9,09 3,232 MBA 30. október 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
(10018) 1979 MG4 13,2 3,097 0,141 1,67 5,449 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(10019) 1979 MK7 13,7 3,085 0,111 2,85 5,418 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(10020) 1979 OQ5 12,6 3,126 0,076 4,85 5,527 MBA 24. júl 1979 Palomar S. J. Bus
10021 Henja 1979 QC1 14,4 2,347 0,175 11,69 3,595 MBA 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
10022 Zubov 1979 SU2 13,8 2,369 0,133 5,40 3,646 MBA 22. september 1979 Krym–Naučnyj N. S. Černych
10023 Vladifedorov 1979 WX3 14,0 2,435 0,179 1,94 3,799 MBA 17. november 1979 Krym–Naučnyj L. I. Černych
10024 Marthahazen 1980 EB 14,2 2,450 0,093 2,04 3,835 MBA 10. marec 1980 Harvard Harvard Observatory
10025 Rauer 1980 FO1 12,6 2,908 0,066 1,25 4,959 MBA 16. marec 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
(10026) 1980 RE1 13,8 2,571 0,174 8,72 4,122 MBA 3. september 1980 Kleť A. Mrkos
10027 Perozzi 1981 FL 14,2 2,370 0,188 7,91 3,647 MBA 30. marec 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10028 Bonus 1981 JM2 14,3 2,432 0,178 1,66 3,791 MBA 5. máj 1981 Palomar C. S. Shoemaker
10029 Hiramperkins 1981 QF 14,1 2,556 0,249 3,65 4,085 MBA 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10030 Philkeenan 1981 QG 13,5 3,062 0,189 1,20 5,356 MBA 30. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
10031 Vladarnolda 1981 RB2 12,9 2,589 0,200 12,93 4,165 MBA 7. september 1981 Krym–Naučnyj L. G. Karačkina
(10032) 1981 RF7 13,2 3,083 0,323 8,96 5,411 MBA 3. september 1981 Palomar S. J. Bus
(10033) 1981 UJ23 12,6 3,022 0,071 11,18 5,252 MBA 24. október 1981 Palomar S. J. Bus
10034 Birlan 1981 YG 13,4 2,583 0,132 14,83 4,152 MBA 30. december 1981 Anderson Mesa E. Bowell
(10035) 1982 DC2 15,1 2,268 0,144 4,80 3,415 MBA 16. február 1982 Kleť L. Brožek
10036 McGaha 1982 OF 13,7 2,435 0,230 3,82 3,799 MBA 24. júl 1982 Anderson Mesa E. Bowell
(10037) 1984 BQ 13,1 2,389 0,065 7,79 3,691 MBA 26. január 1984 Kleť A. Mrkos
(10038) 1984 HO1 14,5 2,149 0,102 3,40 3,150 MBA 28. apríl 1984 La Silla W. Ferreri; V. Zappala
10039 Keet Seel 1984 LK 12,8 3,130 0,379 6,56 5,537 MBA 2. jún 1984 Anderson Mesa B. A. Skiff
(10040) 1984 QM 14,5 2,206 0,179 3,28 3,275 MBA 24. august 1984 Kleť Z. Vávrová
10041 Parkinson 1985 HS1 14,0 2,324 0,199 23,25 3,542 MBA 24. apríl 1985 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
10042 Budstewart 1985 PL 13,3 2,573 0,225 12,77 4,127 MBA 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
10043 Janegann 1985 PN 11,9 3,132 0,121 17,32 5,543 MBA 14. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
10044 Squyres 1985 RU 13,6 2,564 0,335 16,52 4,105 MBA 15. september 1985 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(10045) 1985 RJ3 12,8 3,113 0,136 1,85 5,492 MBA 6. september 1985 La Silla H. Debehogne
(10046) 1986 JC 13,6 2,340 0,239 8,32 3,579 MBA 2. máj 1986 Palomar INAS
(10047) 1986 QK2 13,4 2,345 0,052 14,23 3,590 MBA 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
(10048) 1986 TQ 12,4 3,093 0,071 16,53 5,438 MBA 3. október 1986 Brorfelde P. Jensen
10049 Vorovich 1986 TZ11 13,0 3,116 0,148 4,97 5,499 MBA 3. október 1986 Krym–Naučnyj L. G. Karačkina
10050 Rayman 1987 MA1 13,3 2,687 0,267 12,22 4,405 MBA 28. jún 1987 Palomar E. F. Helin
10051 Albee 1987 QG6 14,9 2,293 0,345 21,89 3,471 MBA 23. august 1987 Palomar E. F. Helin
(10052) 1987 SM12 13,5 2,904 0,075 1,23 4,949 MBA 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
(10053) 1987 SR12 13,8 2,279 0,156 4,29 3,441 MBA 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
10054 Solomin 1987 SQ17 13,8 2,258 0,206 5,42 3,392 MBA 17. september 1987 Krym–Naučnyj L. I. Černych
10055 Silcher 1987 YC1 14,1 2,960 0,055 00,47 5,092 MBA 22. december 1987 Tautenburg F. Borngen
(10056) 1988 BX3 14,4 2,349 0,068 5,74 3,599 MBA 19. január 1988 La Silla H. Debehogne
10057 L'Obel 1988 CO1 14,2 2,372 0,140 3,98 3,652 MBA 11. február 1988 La Silla E. W. Elst
(10058) 1988 DD5 14,7 2,398 0,227 9,69 3,714 MBA 25. február 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(10059) 1988 FS2 14,1 2,411 0,136 2,54 3,742 MBA 21. marec 1988 Smolyan Bulgarian National Observatory
10060 Amymilne 1988 GL 13,7 2,446 0,191 15,24 3,824 MBA 12. apríl 1988 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(10061) 1988 PG1 13,5 2,715 0,198 12,16 4,474 MBA 11. august 1988 Siding Spring A. J. Noymer
(10062) 1988 RV4 14,3 2,661 0,178 1,64 4,340 MBA 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
(10063) 1988 SZ2 12,8 3,986 0,038 3,00 7,958 HLD 16. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(10064) 1988 UO 12,1 2,730 0,187 9,74 4,510 MBA 31. október 1988 Chiyoda T. Kojima
(10065) 1988 XK 12,6 2,908 0,179 6,92 4,958 MBA 3. december 1988 Gekko Y. Oshima
(10066) 1988 XV2 15,1 2,197 0,203 3,51 3,257 MBA 1. december 1988 Brorfelde P. Jensen
10067 Bertuch 1989 AL6 14,8 2,240 0,090 1,79 3,351 MBA 11. január 1989 Tautenburg F. Borngen
10068 Dodoens 1989 CT2 14,2 2,374 0,107 5,80 3,657 MBA 4. február 1989 La Silla E. W. Elst
10069 Fontenelle 1989 CW2 12,1 3,002 0,063 9,03 5,199 MBA 4. február 1989 La Silla E. W. Elst
10070 Liuzongli 1989 CB8 14,4 2,262 0,095 2,28 3,401 MBA 7. február 1989 La Silla H. Debehogne
(10071) 1989 EZ2 14,6 2,318 0,116 6,80 3,530 MBA 2. marec 1989 La Silla E. W. Elst
(10072) 1989 GF1 14,5 2,278 0,105 3,75 3,438 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
(10073) 1989 GJ2 13,9 2,362 0,113 7,19 3,630 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
(10074) 1989 GH4 14,4 2,326 0,022 4,95 3,547 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
(10075) 1989 GR4 13,9 2,267 0,114 4,10 3,412 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
(10076) 1989 PK 13,6 2,601 0,316 20,22 4,194 MBA 9. august 1989 Palomar E. F. Helin
(10077) 1989 UL1 13,2 2,561 0,113 10,27 4,097 MBA 26. október 1989 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10078 Stanthorpe 1989 UJ3 13,6 2,560 0,181 13,11 4,094 MBA 30. október 1989 Geisei T. Seki
10079 Meunier 1989 XD2 14,6 2,636 0,233 7,15 4,279 MBA 2. december 1989 La Silla E. W. Elst
(10080) 1990 OF1 12,3 3,115 0,194 14,33 5,497 MBA 18. júl 1990 Palomar E. F. Helin
(10081) 1990 OW1 14,8 2,213 0,180 4,16 3,291 MBA 29. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(10082) 1990 OF2 14,5 2,360 0,243 5,02 3,624 MBA 29. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(10083) 1990 QE2 14,4 2,230 0,161 5,03 3,330 MBA 22. august 1990 Palomar H. E. Holt
(10084) 1990 QC5 13,8 2,225 0,162 3,52 3,318 MBA 25. august 1990 Palomar H. E. Holt
(10085) 1990 QF5 12,5 3,199 0,067 15,03 5,721 MBA 25. august 1990 Palomar H. E. Holt
(10086) 1990 SZ 13,8 2,540 0,177 10,58 4,049 MBA 16. september 1990 Palomar H. E. Holt
(10087) 1990 SG3 14,0 2,288 0,192 4,05 3,460 MBA 18. september 1990 Palomar H. E. Holt
10088 Digne 1990 SG8 13,9 2,341 0,183 3,45 3,582 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
10089 Turgot 1990 SS9 14,6 2,378 0,201 3,33 3,666 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
10090 Sikorsky 1990 TK15 13,5 2,369 0,129 6,31 3,647 MBA 13. október 1990 Krym–Naučnyj L. G. Karačkina; G. R. Kastel'
10091 Bandaisan 1990 VD3 14,4 2,373 0,062 3,24 3,655 MBA 11. november 1990 Geisei T. Seki
10092 Sasaki 1990 VD4 14,3 2,398 0,192 1,79 3,712 MBA 15. november 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
10093 Diesel 1990 WX1 15,0 2,394 0,106 6,80 3,704 MBA 18. november 1990 La Silla E. W. Elst
10094 Eijikato 1991 DK 11,8 2,579 0,145 15,67 4,142 MBA 20. február 1991 Geisei T. Seki
10095 Johannlowe 1991 RP2 12,6 3,003 0,052 9,42 5,202 MBA 9. september 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(10096) 1991 RK5 12,5 3,035 0,114 10,85 5,286 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
(10097) 1991 RV16 14,6 2,238 0,117 7,16 3,347 MBA 15. september 1991 Palomar H. E. Holt
(10098) 1991 SC1 12,9 3,029 0,088 10,44 5,272 MBA 30. september 1991 Siding Spring R. H. McNaught
10099 Glazebrook 1991 VB9 13,4 3,267 0,117 2,89 5,903 MBA 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
10100 Bürgel 1991 XH1 14,5 2,413 0,178 1,93 3,749 MBA 10. december 1991 Tautenburg F. Borngen
10101 Fourier 1992 BM2 13,9 2,250 0,100 3,92 3,374 MBA 30. január 1992 La Silla E. W. Elst
10102 Digerhuvud 1992 DA6 14,7 2,423 0,133 1,83 3,771 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
10103 Jungfrun 1992 DB9 14,2 2,403 0,106 7,32 3,725 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
10104 Hoburgsgubben 1992 EY9 15,8 2,333 0,076 2,62 3,564 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
10105 Holmhällar 1992 EM12 13,4 3,125 0,110 00,88 5,523 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
10106 Lergrav 1992 EV15 15,1 2,344 0,163 2,16 3,589 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(10107) 1992 FW1 14,9 2,334 0,267 22,64 3,566 MBA 27. marec 1992 Siding Spring D. I. Steel
10108 Tomlinson 1992 HM 13,8 2,401 0,154 26,04 3,720 MBA 26. apríl 1992 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(10109) 1992 KQ 12,5 2,667 0,173 14,86 4,354 MBA 29. máj 1992 Palomar E. F. Helin
(10110) 1992 LJ 13,9 2,483 0,143 4,13 3,911 MBA 3. jún 1992 Palomar G. J. Leonard
10111 Fresnel 1992 OO1 12,7 2,555 0,012 14,83 4,084 MBA 25. júl 1992 Caussols E. W. Elst
(10112) 1992 OP1 12,7 3,039 0,110 15,05 5,296 MBA 31. júl 1992 Palomar H. E. Holt
(10113) 1992 PX2 13,1 2,606 0,150 11,24 4,206 MBA 6. august 1992 Palomar H. E. Holt
10114 Greifswald 1992 RZ 13,1 2,881 0,032 00,95 4,888 MBA 4. september 1992 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
(10115) 1992 SK 17,0 1,249 0,326 15,33 1,396 APL 24. september 1992 Palomar E. F. Helin; J. Alu
10116 Robertfranz 1992 SJ2 12,4 3,004 0,054 10,92 5,207 MBA 21. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
10117 Tanikawa 1992 TW 13,6 2,982 0,109 10,68 5,148 MBA 1. október 1992 Kitami M. Yanai; K. Watanabe
(10118) 1992 UK1 13,0 2,807 0,158 8,04 4,703 MBA 19. október 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10119 Remarque 1992 YC1 13,2 3,129 0,137 2,52 5,534 MBA 18. december 1992 Caussols E. W. Elst
10120 Ypres 1992 YH2 12,9 3,184 0,064 10,49 5,681 MBA 18. december 1992 Caussols E. W. Elst
(10121) 1993 BS4 13,5 3,199 0,161 00,90 5,722 MBA 27. január 1993 Caussols E. W. Elst
(10122) 1993 BC5 13,0 3,231 0,166 00,51 5,807 MBA 27. január 1993 Caussols E. W. Elst
10123 Fideöja 1993 FJ16 13,8 2,269 0,207 4,06 3,418 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(10124) 1993 FE23 13,9 2,265 0,172 8,77 3,408 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(10125) 1993 FB24 14,7 2,188 0,182 4,83 3,236 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(10126) 1993 FW24 14,7 2,208 0,181 1,19 3,280 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(10127) 1993 FF26 15,2 2,210 0,132 4,33 3,284 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(10128) 1993 FT31 14,5 2,268 0,232 5,61 3,416 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(10129) 1993 FO40 15,0 2,167 0,081 2,00 3,189 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(10130) 1993 FJ50 14,7 2,161 0,035 2,07 3,175 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(10131) 1993 FP73 15,5 2,302 0,178 2,79 3,492 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(10132) 1993 FL84 13,9 2,218 0,166 8,06 3,302 MBA 20. marec 1993 La Silla UESAC
(10133) 1993 GC1 13,7 2,293 0,161 5,25 3,472 MBA 15. apríl 1993 Palomar H. E. Holt
(10134) 1993 HL6 13,8 2,197 0,145 7,52 3,256 MBA 17. apríl 1993 La Silla H. Debehogne
(10135) 1993 LZ1 13,7 2,382 0,129 5,75 3,676 MBA 13. jún 1993 Palomar H. E. Holt
10136 Gauguin 1993 OM3 14,2 2,235 0,109 6,41 3,341 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
10137 Thucydides 1993 PV6 14,6 2,476 0,199 3,77 3,896 MBA 15. august 1993 Caussols E. W. Elst
10138 Ohtanihiroshi 1993 SS1 14,0 2,580 0,150 4,03 4,143 MBA 16. september 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
10139 Ronsard 1993 ST4 14,9 2,350 0,027 1,01 3,603 MBA 19. september 1993 Caussols E. W. Elst
10140 Villon 1993 SX4 13,9 2,421 0,132 2,62 3,766 MBA 19. september 1993 Caussols E. W. Elst
10141 Gotenba 1993 VE 12,8 2,613 0,177 13,57 4,223 MBA 5. november 1993 Kiyosato S. Otomo
10142 Sakka 1993 VG1 12,1 2,746 0,255 11,76 4,550 MBA 15. november 1993 Dynic A. Sugie
10143 Kamogawa 1994 AP1 12,3 2,984 0,219 19,50 5,153 MBA 8. január 1994 Dynic A. Sugie
(10144) 1994 AB2 13,1 2,933 0,026 00,77 5,022 MBA 9. január 1994 Yatsugatake Y. Kushida; O. Muramatsu
(10145) 1994 CK1 17,3 1,902 0,632 4,56 2,623 APL 10. február 1994 Kitt Peak Spacewatch
10146 Mukaitadashi 1994 CV1 13,3 3,078 0,183 3,90 5,399 MBA 8. február 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
10147 Mizugatsuka 1994 CK2 13,6 3,189 0,120 2,46 5,695 MBA 13. február 1994 Oizumi T. Kobayashi
10148 Shirase 1994 GR9 12,2 3,212 0,145 00,46 5,755 MBA 14. apríl 1994 Kiyosato S. Otomo
10149 Cavagna 1994 PA 15,0 2,182 0,028 6,12 3,222 MBA 3. august 1994 San Marcello M. Tombelli; A. Boattini
(10150) 1994 PN 15,8 2,377 0,542 45,97 3,664 AMR 7. august 1994 Siding Spring G. J. Garradd
10151 Rubens 1994 PF22 14,2 2,259 0,197 6,33 3,394 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
10152 Ukichiro 1994 RJ11 13,4 2,363 0,142 6,51 3,632 MBA 11. september 1994 Kiyosato S. Otomo
10153 Goldman 1994 UB 14,9 2,312 0,197 9,28 3,514 MBA 26. október 1994 Sudbury D. di Cicco
10154 Tanuki 1994 UH 14,3 2,268 0,109 2,26 3,415 MBA 31. október 1994 Oizumi T. Kobayashi
10155 Numaguti 1994 VZ2 14,3 2,354 0,253 9,07 3,612 MBA 4. november 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(10156) 1994 VQ7 14,9 2,284 0,171 2,86 3,450 MBA 7. november 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10157 Asagiri 1994 WE1 14,2 2,374 0,060 7,32 3,658 MBA 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
10158 Taroubou 1994 XK 13,4 2,446 0,209 5,40 3,825 MBA 3. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
10159 Tokara 1994 XS4 14,1 2,414 0,134 7,42 3,750 MBA 9. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
10160 Totoro 1994 YQ1 14,3 2,401 0,133 6,88 3,719 MBA 31. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
10161 Nakanoshima 1994 YZ1 14,7 2,387 0,038 3,99 3,686 MBA 31. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
10162 Issunboushi 1995 AL 14,2 2,463 0,096 7,04 3,866 MBA 2. január 1995 Ojima T. Niijima; T. Urata
10163 Onomichi 1995 BH1 15,7 2,384 0,208 1,52 3,681 MBA 26. január 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
10164 Akusekijima 1995 BS1 12,9 2,602 0,162 14,57 4,197 MBA 27. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(10165) 1995 BL2 17,1 1,235 0,504 23,90 1,372 APL 31. január 1995 Kitt Peak Spacewatch
10166 Takarajima 1995 BN3 14,0 2,625 0,137 3,73 4,253 MBA 30. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
10167 Yoshiwatiso 1995 BQ15 13,3 2,450 0,154 3,28 3,833 MBA 31. január 1995 Geisei T. Seki
10168 Stony Ridge 1995 CN 14,6 2,762 0,085 7,40 4,590 MBA 4. február 1995 Stony Ridge J. B. Child; J. E. Rogers
10169 Ogasawara 1995 DK 13,0 2,873 0,116 9,99 4,870 MBA 21. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
10170 Petrjakeš 1995 DA1 14,2 2,625 0,129 9,07 4,253 MBA 22. február 1995 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
(10171) 1995 EE8 12,5 2,621 0,125 15,09 4,243 MBA 7. marec 1995 Nyukasa M. Hirasawa; S. Suzuki
10172 Humphreys 1995 FW19 13,4 2,741 0,059 5,47 4,536 MBA 31. marec 1995 Kitt Peak Spacewatch
10173 Hanzelkazikmund 1995 HA 14,7 3,082 0,080 8,80 5,409 MBA 21. apríl 1995 Ondřejov P. Pravec; L. Šarounová
10174 Emička 1995 JD 14,4 2,747 0,236 4,39 4,552 MBA 2. máj 1995 Kleť Z. Moravec
10175 Aenona 1996 CR1 14,3 2,271 0,129 5,71 3,422 MBA 14. február 1996 Višnjan K. Korlević; D. Matkovic
10176 Gaiavettori 1996 CW7 14,6 2,218 0,208 5,68 3,303 MBA 14. február 1996 Cima Ekar M. Tombelli; U. Munari
10177 Ellison 1996 CK9 14,2 2,307 0,157 6,59 3,504 MBA 10. február 1996 Kitt Peak Spacewatch
10178 Iriki 1996 DD 14,8 2,189 0,003 2,27 3,238 MBA 18. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
10179 Ishigaki 1996 DE 13,1 2,611 0,137 16,18 4,219 MBA 18. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
(10180) 1996 EE2 14,9 2,277 0,133 4,38 3,435 MBA 15. marec 1996 Loomberah G. J. Garradd
10181 Davidacomba 1996 FP3 16,4 2,214 0,098 5,29 3,293 MBA 26. marec 1996 Prescott P. G. Comba
10182 Junkobiwaki 1996 FL5 14,3 2,319 0,143 7,33 3,530 MBA 20. marec 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
10183 Ampère 1996 GV20 15,1 2,265 0,139 00,38 3,407 MBA 15. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
10184 Galvani 1996 HC19 15,0 2,399 0,108 2,35 3,715 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
10185 Gaudi 1996 HD21 13,7 2,598 0,217 4,46 4,186 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
10186 Albéniz 1996 HD24 14,2 2,444 0,205 6,21 3,821 MBA 20. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(10187) 1996 JV 13,0 2,412 0,190 24,08 3,746 MBA 12. máj 1996 Catalina Station T. B. Spahr
10188 Yasuoyoneda 1996 JY 14,2 2,411 0,243 10,05 3,743 MBA 14. máj 1996 Moriyama R. H. McNaught; Y. Ikari
10189 Normanrockwell 1996 JK16 13,3 2,672 0,091 8,03 4,368 MBA 15. máj 1996 Kitt Peak Spacewatch
(10190) 1996 NC 14,1 2,852 0,038 3,19 4,814 MBA 14. júl 1996 Haleakala NEAT
(10191) 1996 NU1 13,2 2,679 0,057 10,21 4,383 MBA 14. júl 1996 Haleakala NEAT
(10192) 1996 OQ1 14,0 2,843 0,036 1,11 4,793 MBA 20. júl 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
10193 Nishimoto 1996 PR1 13,9 3,059 0,297 00,57 5,348 MBA 8. august 1996 Haleakala AMOS
(10194) 1996 QN1 13,7 2,986 0,077 9,79 5,158 MBA 18. august 1996 Rand G. R. Viscome
10195 Nebraska 1996 RS5 12,2 2,887 0,188 14,53 4,904 MBA 13. september 1996 Lime Creek R. Linderholm
(10196) 1996 TJ15 12,9 3,200 0,147 2,23 5,725 MBA 9. október 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10197 Senigalliesi 1996 UO 13,2 2,844 0,068 1,86 4,796 MBA 18. október 1996 Pianoro V. Goretti
10198 Pinelli 1996 XN26 13,6 2,868 0,049 2,95 4,856 MBA 6. december 1996 Cima Ekar M. Tombelli; U. Munari
10199 Chariklo 1997 CU26 6,4 15,87 0,176 23,38 63,3 CNT 15. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
10200 Quadri 1997 NZ2 14,7 2,726 0,162 4,38 4,500 MBA 7. júl 1997 Pianoro V. Goretti
10201 Korado 1997 NL6 15,7 2,192 0,189 4,43 3,246 MBA 12. júl 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(10202) 1997 PE 14,1 2,337 0,058 5,97 3,572 MBA 1. august 1997 Haleakala NEAT
10203 Flinders 1997 PQ 15,0 2,203 0,081 4,70 3,270 MBA 1. august 1997 Woomera F. B. Zoltowski
10204 Turing 1997 PK1 13,7 2,803 0,081 6,91 4,692 MBA 1. august 1997 Prescott P. G. Comba
10205 Pokorný 1997 PX1 14,6 2,337 0,122 5,93 3,573 MBA 7. august 1997 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
(10206) 1997 PC2 14,4 2,360 0,071 1,34 3,624 MBA 7. august 1997 Fitchburg L. L. Amburgey
10207 Comeniana 1997 QA 13,9 2,412 0,085 6,82 3,746 MBA 16. august 1997 Modra L. Kornoš; P. Kolény
(10208) 1997 QN1 14,6 2,236 0,202 4,56 3,342 MBA 30. august 1997 Stroncone Stroncone
10209 Izanaki 1997 QY1 14,2 2,429 0,202 3,36 3,785 MBA 24. august 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
10210 Nathues 1997 QV3 14,4 2,478 0,092 5,90 3,901 MBA 30. august 1997 Caussols ODAS
10211 La Spezia 1997 RG3 13,7 2,442 0,177 2,48 3,817 MBA 6. september 1997 Monte Viseggi Monte Viseggi
(10212) 1997 RA7 14,6 2,169 0,092 2,41 3,193 MBA 3. september 1997 Church Stretton S. P. Laurie
10213 Koukolík 1997 RK7 14,5 2,435 0,263 7,18 3,798 MBA 10. september 1997 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
(10214) 1997 RT9 13,9 2,723 0,212 5,25 4,494 MBA 10. september 1997 Uccle T. Pauwels
10215 Lavilledemirmont 1997 SQ 14,8 2,977 0,156 00,71 5,137 MBA 20. september 1997 Ondřejov L. Šarounová
10216 Popastro 1997 SN3 13,5 2,757 0,141 5,71 4,578 MBA 22. september 1997 Church Stretton S. P. Laurie
10217 Richardcook 1997 SN4 12,5 2,617 0,259 13,21 4,233 MBA 27. september 1997 Haleakala NEAT
10218 Bierstadt 1997 SJ23 14,9 2,397 0,159 3,21 3,709 MBA 29. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
10219 Penco 1997 UJ5 14,7 2,308 0,100 4,40 3,505 MBA 25. október 1997 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
10220 Pigott 1997 UG7 13,7 2,692 0,120 12,42 4,415 MBA 20. október 1997 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
10221 Kubrick 1997 UM9 14,0 2,432 0,038 7,53 3,792 MBA 28. október 1997 Ondřejov P. Pravec
10222 Klotz 1997 UV10 12,5 2,771 0,107 7,97 4,612 MBA 29. október 1997 Ramonville C. Buil
10223 Zashikiwarashi 1997 UD11 12,9 3,122 0,143 1,84 5,517 MBA 31. október 1997 Oohira T. Urata
(10224) 1997 UK22 14,1 2,432 0,166 3,43 3,791 MBA 26. október 1997 Chichibu N. Sato
(10225) 1997 VQ1 12,9 2,841 0,073 8,31 4,787 MBA 1. november 1997 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10226 Seishika 1997 VK5 12,8 2,486 0,128 6,12 3,920 MBA 8. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
10227 Izanami 1997 VO6 12,2 3,134 0,066 12,65 5,548 MBA 4. november 1997 Gekko T. Kagawa; T. Urata
(10228) 1997 VY8 12,4 3,063 0,100 8,58 5,361 MBA 1. november 1997 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(10229) 1997 WR3 13,7 2,372 0,114 6,84 3,652 MBA 19. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(10230) 1997 WU35 13,9 2,883 0,011 1,62 4,895 MBA 29. november 1997 Socorro LINEAR
(10231) 1997 WQ37 13,5 2,968 0,061 4,21 5,113 MBA 29. november 1997 Socorro LINEAR
(10232) 1997 WR49 13,3 3,174 0,240 1,82 5,653 MBA 26. november 1997 Socorro LINEAR
10233 Le Creusot 1997 XQ2 13,0 2,725 0,088 2,58 4,498 MBA 5. december 1997 Le Creusot J.-C. Merlin
10234 Sixtygarden 1997 YB8 12,2 2,989 0,065 10,52 5,168 MBA 27. december 1997 Kleť J. Tichá; M. Tichý
(10235) 1998 QR37 12,6 3,056 0,162 2,66 5,341 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(10236) 1998 QA93 13,6 2,288 0,138 3,95 3,459 MBA 28. august 1998 Socorro LINEAR
10237 Adzic 1998 SJ119 15,0 2,207 0,057 1,15 3,278 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(10238) 1998 SO140 14,9 2,155 0,151 3,61 3,163 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
10239 Hermann 1998 TY30 12,8 3,166 0,238 16,97 5,632 MBA 10. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(10240) 1998 VW34 13,0 2,870 0,064 1,39 4,861 MBA 12. november 1998 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
10241 Miličević 1999 AU6 13,5 3,053 0,158 1,61 5,333 MBA 9. január 1999 Višnjan K. Korlević
10242 Wasserkuppe 2808 P-L 15,2 2,426 0,151 2,05 3,777 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10243 Hohe Meissner 3553 P-L 13,9 2,776 0,172 6,60 4,625 MBA 22. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10244 Thüringer Wald 4668 P-L 14,8 2,405 0,103 7,49 3,728 MBA 26. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10245 Inselsberg 6071 P-L 13,1 2,780 0,095 8,92 4,634 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10246 Frankenwald 6381 P-L 14,8 2,563 0,058 10,15 4,102 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10247 Amphiaraos 6629 P-L 10,5 5,218 0,008 4,20 11,92 JUT 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10248 Fichtelgebirge 7639 P-L 14,6 2,577 0,185 4,39 4,137 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
10249 Harz 9515 P-L 14,3 2,577 0,094 3,64 4,136 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(10250) 1252 T-1 14,6 2,337 0,039 6,56 3,571 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 9751 – 10000
Zoznam planétok
10001 – 10250
Nasledujú:
Zoznam planétok 10251 – 10500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.