Diskusia:Rádio Expres

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vysielače[upraviť zdroj]

@Pe3kZA: Naozaj má byť vo Wikipédii pridaný celý zoznam všetkých 44 vyslielačov? To je povinnosť na web rádia, aj si to aktualizovať, si myslím. Vypadá to ohyzdne, tvoja mapka pokrytia je však pekná :-) --Muselsom (diskusia) 16. 10. 2016, 19:50 (UTC)

@Muselsom: Ahoj, nemusí byť, no ak ho má zvyšných x rádií, prečo ho nedať aj Expresu, navyše, ak sa dá očakávať už len minimálne rozšírenie. Skôr mi vadí pridávanie programu, no neodstraňujem ho, ak je dobre spracovaný ;) --Pe3kZA 16. 10. 2016, 20:19 (UTC)
Hej, ľúbilo sa mi, že Expres program už nadobro zmizol pod vysielače :-). Ony mi tie vyslielače prídu zaujímavé, o tom žiadna, ale na pravý okraj, ako malá tabuľka, zaujímavosť (s dátumom, kedy to platí), a nie ako hlavná podstata článku. Stále si myslím, že Wiki je zdroj textových informácii s dobrými wikilinkami (na samotné vysielače, nie mestá), aby ten článok proste vyzeral tak hladko, učesane. Ďakujem za záujem a obhajobu. --Muselsom (diskusia) 17. 10. 2016, 10:38 (UTC)
@Muselsom: Nie je to hlavná podstata, hoci to môže kvôli rozsahu tak pôsobiť. Na všetky významnejšie vysielače máme články (pozri pri iných rádiách), no v tomto prípade, keď ide zväčša o jednotlivé stožiare a nemá význam články zakladať. Na druhej strane, je problém nájsť správne údaje aj o tých najvýznamnejších vysielačoch, pri ktorých sa často líšia rozmery, výkony, roky výstavby či rozšírenia a pod. Pe3kZA 17. 10. 2016, 19:34 (UTC)
@Pe3kZA:To máš pravdu, nevýznamné i keď vysoké a technicky dychberúce. Neprezrel som to do celej hĺbky, medzi všetkými rádiami a kontexte, moja chyba. Ešte ma potešilo, že z pohľadu browsovania po konkrétnych vysielačoch je to veľmi zaujímavé, aj tá hviezdica so svetovými stranami a zoznam vysielaných staníc. --Muselsom (diskusia) 19. 10. 2016, 08:23 (UTC)