Diskusia:South Louisiana

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Definícia[upraviť zdroj]

"South Louisiana predstavuje okruh pojmov spojených s prístavom Južnej Louisiany": nie je mi celkom jasné čo South Louisiana je. Viacero pojmov spojených s jedným prístavom? Definícia by mala byť ozdrojovaná.--Jetam2 (diskusia) 13:05, 10. júl 2018 (UTC)[odpovedať]

South Louisiana by mala byť v preklade Južná Louisiana, najväčší a najvplyvnejší prístav na rieke Mississippi(tuším je to dobre napísané), spolu s New Orleans a Baton Rouge sú najdôležitejšími prístavmi. Primárne ide o preklad anglickej verzie k tejto téme, kde ma z názvu South Louisiana automaticky presmerovalo na Port of South Louisiana. Neviem ako tam doplniť, že ide o preklad verzie z iného jazyku, aby som vedel do budúcna. A v slovenskej verzii som reagoval na toto (https://sk.wikipedia.org/w/index.php?title=South_Louisiana&action=edit&redlink=1) Ak by sa dalo, tak ťa teda poprosím o zmenu názvu príspevku, lebo mne to nejde a napojiť to na príspevok o Spojených štátoch. Ďakujem.

--Norexqo

tá informácia v článku práve nie je.
Preklad sa dá indikovať jednoducho, vložením {{Preklad}}, napríklad takto. To číslo na konci je číslo z url keď klikneš na Trvalý odkaz vľavo.
Tej predposlednej vete nerozumiem.--Jetam2 (diskusia) 20:32, 10. júl 2018 (UTC)[odpovedať]