Diskusia s redaktorkou:Bubamara/Archív 2016/III

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pridanie šablóny {{Experimenty}}[upraviť zdroj]

Ahoj, Bubamara! Mohla by si, prosím, pridať šablónu {{Experimenty}} tej IP, ktorá experimentovala na stránke Diskusia:Emulzia (chémia)? Chcel som to spraviť, no medzitým bola stránka zmazaná a ja teraz nevidím, jej históriu, t.j. ktorá IP to bola. ;) --MDsmajlik (diskusia; príspevky) 17. 10. 2016, 16:03 (UTC)

Uzavretie hlasovania[upraviť zdroj]

Ahoj, prosím ťa uzavri Wikipédia:Žiadosti o povolenie/Rollback/MDsmajlik. Vďaka. --BT 2. 11. 2016, 15:48 (UTC)

 Hotovo! Mimochodom, uzavrieť tento typ žiadosti /ako aj povoliť, či odobrať rollback/ môže ktorýkoľvek správca. Dokonca jednu žiadosť o rollback archivoval aj nesprávca Redaktor:MDsmajlik. --–Bubamaradisk. 2. 11. 2016, 16:21 (UTC)

založenie stránky Marek Sobola[upraviť zdroj]

Ahoj, v čom bola prosím Ťa stránka Marek Sobola encyklopedicky nevýznamná? Aké údaje by boli potrebné doplniť? Ďakujem --Salman Diweny (diskusia) sa nepodpísal(a)
Ahoj Salman Diweny. Článok označený ako nevýznamný bol vymazaný druhý raz. Odporúčam prečítať si Wikipédia:Wikipedická významnosť a Wikipédia:Významnosť (ľudia). --–Bubamaradisk. 22:51, 16. november 2016 (UTC)[odpovedať]

Ahoj Bubamara, ďakujem Ti pekne za odpoveď. Stránka vznikla práve pre jeden z bodov, resp. kritérií na wiki - významnosť: Osoby, o ktorých je široko uznávané, že sa ich príspevok v danom odbore stal trvalou súčasťou historických záznamov. Vychádzal som z toho, že Sobola je autorom erbov a heraldických symbolov nielen významných cirkevných hodnostárov na úrovni biskupov či arcibiskupov, ale aj erbov inštitúcií. V heraldike platí pravidlo, že inštitúcia, ktorá kodifikuje vlastný erb, ho bude používať desaťročia či stáročia. A mnohé z inštitúcií erb nemali od svojho vzniku, čiže 30 a viac rokov. Ide najmä o misijné oblasti, v ktorých vzniká veľké množstvo neodborných erbov. V tomto je vysoký prínos. Podobne, aj pamätník meteoritu - taký nemá na Slovensku obdobu a možno ani v strednej Európe - je to ojedinelý jav, že by sa meteoritu vytvorila skulptúra. Maximálnym štandardom je pamätná tabuľa... V oblasti vertikálnych záhrad tvoril ako jeden z prvých domácich tvorcov na území SR (ak nie prvý). Takže kvôli tomu som založil túto stránku. Prajem pekný večer. Salman