Diskusia s redaktorom:195.168.45.2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ahoj, vrátil som tvoj príspevok [1], pretože formulácia "To čo je hore napísané nieje úplne pravda" sa do článku nehodí. Ani tvoje ani predošlé tvrdenie neobsahuje zdroje, preto ich prosím doplň, zvlášť keď vyvraciaš predošlé tvrdenie. Potom nesprávny text nahraď, nepíš zaň, že to nie je pravda. Vďaka za pochopenie. helix84 14:01, 26. jún 2007 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--  ivob   08:18, 22. júl 2009 (UTC)[odpovedať]

aka joga[upraviť zdroj]

ja som sem ziadnu jogu nepridaval to musi byt omyl

Porušenie autorských práv[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Báječná žena si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.
Oznam!
Do článku Plus jeden deň si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Vasiľ (diskusia) 09:53, 12. september 2012 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Pluska, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Rádiológ diskusia 11:42, 15. september 2012 (UTC)[odpovedať]