Diskusia s redaktorom:46.7.178.91

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Teslaton (diskusia) 12:37, 5. december 2022 (UTC)[odpovedať]

Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 13:47, 5. december 2022 (UTC)[odpovedať]

Sorry, to nebol ani nezmysel ani vandalizmus.
Chlapci zjavne ste veľmi hustí, lebo si myslíte, že ste dokonale skrytí za svojimi nickmi a IP adresami.
Takže ste pánmi sveta a môžete beztrestne mazať a blokovať kedy a koho chcete.
To je však - bohužiaľ - omyl :(
Lebo to čo robíte sa dá právne klasifikovať aj inak, než nezištná služba ľudstvu.
Ale to si už s vami vydiskutuje príslušný orgán a keďže s tým zjavne nemáte skúsenosť - možno budete veľmi nepríjemne prekvapení.
Svet totiž existuje aj mimo virtuálnej reality ...
Goog Luck, muchachos :) 46.7.178.91 16:01, 5. december 2022 (UTC)[odpovedať]
Nikto Ti nezakazuje prispievať zmysluplným obsahom. Podmienkou však je overiteľnosť pomocou zdrojov a referencií. Tak ukáž, ako hustý si ty a prispej niečim užitočným, čo tu po tebe zostane a pomôže rozšíriť vedomosti ľudstva. ;) --Pe3kZA 16:05, 5. december 2022 (UTC)[odpovedať]

Diskusie na wiki slúžia na vecnú konkrétnu debatu k aspektom článku, nie voľné traktátové filozofické úvahy a rečnícke cvičenia o téme samotnej, viď Wikipédia:Diskusná stránka. Ďalej dávam do pozornosti Wikipédia:Žiadne osobné útoky a Wikipédia:Žiadne právne hrozby. Encyklopédia je terciárny zdroj, všetko uvedené v článku pochádza výhradne z verejne dostupných sekundárnych alebo primárnych zdrojov (aj to len tých, ktoré spĺňajú určité kritériá, nestavia sa napr. na informáciách, zverejňovaných bulvárom a pod.), ktoré tam sú citované. Tzn. prípadné výhrady treba smerovať v prvom rade tam. --Teslaton (diskusia) 21:01, 5. december 2022 (UTC)[odpovedať]