Diskusia s redaktorom:87.197.19.97

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
     
Túto IP adresu, 87.197.19.97, má registrovanú SOU obchodné + DOS, Sídlisko duklianskych hrdinov 3, Prešov, a zdieľa ju väčší počet používateľov.
Správy zanechané na tejto stránke preto môžu obdržať aj iní používatelia rovnakej adresy, pre ktorých neboli pôvodne určené.
V prípade vandalizmu páchaného z tejto adresy budú správcovia toto nevhodné správanie hlásiť zodpovedným osobám uvedenej inštitúcie.
Komentárom, ktoré nie sú určené vám, sa môžete vyhnúť tak, že si založíte vlastný účet.


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--–Bubamara 07:29, 23. november 2009 (UTC)[odpovedať]

Ďakujeme!
Ďakujeme za Tvoj zásah. Wikipédia je wiki, takže každý môže ihneď upravovať skoro každý článok, čo občas prináša aj neželané úpravy. Ty si práve opravil(a) veľmi závažnú chybu. Budeme radi, ak sa zaregistruješ a staneš sa naším pravidelným redaktorom/redaktorkou. Môžeš si pozrieť prehľad editácie stránok alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

--Pe3kZA 11:28, 13. marec 2019 (UTC)[odpovedať]