Diskusia s redaktorom:Elora de Berry

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Podpisovanie[upraviť zdroj]

Elora, vo všetkých diskusiách sa podpisuje jednoducho tak, že klikneš na šípkou označený štvorček pri editovaní. Automaticky budeš mať svoj podpis, dátum a čas. Do zhrnutia úprav (tam, kde sa "podpisuješ" ty), vypisujeme, čo sme v danom článku upravovali. --Bubamara 16:49, 21 jún 2006 (UTC)


  • heh ako som ta minule nepochopila ja som ta pisala chyby povodne ale ked si nieco splietala s tym podpisovanim....tak som si myslela ze to tam...inak uz mam tu toho plne zuby takze asik zostanem len ako navstevnik, ale prihlasovany:D


inak sa mi paci ze mi to vsetko vysvetlujes ako retardovy mozno sa to zmeni uz bude viac casu:)


--Elora de Berry 21:45, 21 jún 2006 (UTC)

diakritika[upraviť zdroj]

preco sa tu vsetko pise s diakritikou? myslim vo vyhladavani zda sa mi to dost neprakticke ked aj google bezi bez toho a automaticky ked mi to nenajde bez nej idem hladat inam

Má to svoje dôvody, ale nezmeníš to, tak to proste prijmi. A nechceš si vyskúšať ten podpis, keď ti to buba tak zrozumiteľne vysvetlila? helix84 21:17, 21 jún 2006 (UTC)


co to mas vedla mena?8-)--Elora de Berry 21:19, 21 jún 2006 (UTC) fujj hnusna znacka...spokojny? tesi ma ked tesim druhych=)) ale s mierou;-)

Budeme iste potešení všetci, ak budeš pokračovať v úpravách článkov. Keby si potrebovala pomoc s upravovaním, napíš. helix84 21:21, 21 jún 2006 (UTC)


iste ale nie take kecy:D:D jaj tie zanre by ma zaujimalo ako mam pridat do clanku na vsetko ostatne som snad prisla...

To mi musíš najprv objasniť o čo ide. helix84 21:30, 21 jún 2006 (UTC)


ze napriklad rozpravka patri pod zanre ze ako to tam dostanem tie zanre byva to dolu na stranke napr toto...http://sk.wikipedia.org/wiki/Rozpr%C3%A1vka ze kategoria zanre ..

Jáj, kategorizácia. Wikipédia:Kategórie. Prskavka tu ož spravila za teba, pozri [1]. helix84 23:41, 21 jún 2006 (UTC)


viem ze to urobila za mna ale aj tak som to chcela vediet dik:)

Copyright[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Dolné Záhorie si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.
Oznam!
Do článku Horné Záhorie si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.
Oznam!
Do článku Stredné Záhorie si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Elora takéto oznamy sa nemažú. Nevieme koho tam pri sebe máš, zrejme svojho ducha, čo za teba edituje, tak ho prosím pouč že takéto veci sa nerobia. Inak, nepredstavíš sa nám stručne na svojej redaktorskej stránke?:) --Bubamara 09:34, 22 jún 2006 (UTC)

Elora, pripájam sa k Bubamare..poprosím ťa, keďže si sa problematikou regiónu zaoberala, aby si spracovala encyklopedické článočky o nich, aby nám nesvietilo copyvio. Ešte raz ti chcem pripomenúť, že na dotaz v tvojej diskusii sa odpovedá v tom istom odseku tvojej diskusie. Aby sme sa vyhli takýmto "incidentom", skús sa oboznámiť s pravidlami našej wikipédie, prípadne si poskúšaj formátovanie v pieskovisku. Užitočný je aj Portál komunity, kde nájdeš kopec zaujímavých a užitočných wikistránok. --Prskavka@diskprís 09:47, 22 jún 2006 (UTC)


preoc nemozem mazat vo svojej diskusii co chcem??? snad je na mna co tu mam a co nie...nechavam si tu veci co su dolezite a hento je len oznam tak na co...a predstavovanie rozmyslala som o tom ale neviem uvidime... a odpovedam uz v mojej diskusii, ale mala napisane ze ked ja nieco chcem od nej tak som napisala k nej kedze ma priamo neoslovila a toto mi prislo len ako oznam, tak som dalej neriesila a nevidela dovod capat to do svojej diskusie..citam si to postupne ale nemozete odo man cakat ze si to aj budem pamatat...preto co viem robim a snazim sa to hladat aby to bolo tak ako chcete len zabudam...

Elora, "informácie" o copyrighte som ti sem umiestnila ja..ide o diskusiu, ktorá môže poslúžiť aj iným (novým) redaktorom v budúcnosti a keď tu príspevky svojvoľne vymazávaš, strácajú diskutujúci prehľad - to je, ako keby si stále skákala do reči. Diskusiu o copyrighte som iniciovala ja na tvojej diskusii, takže logické je odpovedať mi tu :-). Nikto od teba neočakáva, že budeš hneď všetko vedieť, ale prosím ťa, skôr ako začneš pridávať články, oboznám sa s elementárnymi pravidlami. Jednak ťa nebudeme potom stále upozorňovať a na druhej strane nebudeme "musieť" opravovať "tvoje" články. --Prskavka@diskprís 12:03, 22 jún 2006 (UTC)


oki oznam neberiem ako zacatie diskusie vy ste vsak stanovili pravidla tak sa ich budem snazit dodrziat aneboj nove clanky pridavat nebudem to nehrozi...

To mi je ľúto...prišli sme tým pádom o veľa "podnetných" článkov. --Prskavka@diskprís 12:14, 22 jún 2006 (UTC)


si vtipna to sa musi nechat;-)ale to skusaj na niekoho ineho a nie na mna;-)

  • Elora predpokladám, že si dievča alebo žena, tak nám tu prosím nerob hanbu, báb tu veľa nie je. Namiesto toho slovného ping-pongu a vulgárnych odkazov v posledných úpravách niečo vytvor, keď ťa to na wiki baví, bude to užitočnejšie pre všetkých. --Bubamara 12:27, 22 jún 2006 (UTC)


heh ako som sa dozvedela svojimi vytvormi nebudem uzitocne pre nikoho, tak nevidim dovod...je tu par peknych clankov co sa mi pacili a odkazy, takze v tom sa teraz vyzivam som priam unesena:-)svoju uzitocnost pre spolocnost vidim v citani a roysirovani svojich vedomosti, bo tituly este z nikoho vzdelanca neurobili...



Velka Morava[upraviť zdroj]

Dosť zle napísaný članok, hodilo by sa mu upravit--Elora de Berry 13:10, 22 jún 2006 (UTC)

Elora, pozri sa do histórie článku Veľká Morava a nájdi si tam redaktora, kto najviac doňho prispel a podiskutuj s ním o kvalite článku. Ako už tu už bolo spomenuté, wikipédia je kolektívne dielo a nič ti nebráni v tom, aby si článok napísala na excelentnej úrovni :-) --Prskavka@diskprís 13:16, 22 jún 2006 (UTC)


vies radsej sa do toho nebudem miesat, vies asi by to nebolo vhodne...

Ako myslíš, ale v tom prípade je zbytočné sa sťažovať ;-) --Prskavka@diskprís 13:26, 22 jún 2006 (UTC)

ja sa nestazujem ja len konstaujem

Príslovie[upraviť zdroj]

Ahoj, všimol som si tvoj článok príslovie. Len malá drobnosť: wikipédia je encyklopédia, a teda do článku by sa hodilo skôr napísať, čo to príslovie je, ako vznikajú, atď. Môže byť aj nejaký príklad - každopádne tie prvé veci sú ale nutné. Ak máš nejaké príslovia, môžeš sa pozriet na Wikicitáty - zbierku citátov, príslový, atď. --Ondrejk 19:50, 25 jún 2006 (UTC)


nechcelo sa mi to teraz pisat definicia prislovia nie je jednoducha ako vacsiny veci...a tazko sa mi hladaju slova ako to spravne definovat....


inak nic v zlom ale prislovia mozno zaradit aj do folkloristiky, ktora sa nimi priamo zaobera...




Stretavka[upraviť zdroj]

Stretavate sa aj niekedy? --Elora de Berry 20:06, 8 júl 2006 (UTC)

Samozrejme, napríklad posledné stretnutie bratislavských redaktorov bolo 18. novembra 2005 v Auparku pri bowlingu a aj som uvažoval, že navrhnem nejaké ďalšie. Prípadne ak máš nejaký nápad, navrhni niečo ty :) Máme tu na to stránku Wikipédia:Stretnutia. A to posledné vyzeralo asi takto: Wikipédia:Stretnutia/18. november 2005 --Wizzard 20:15, 8 júl 2006 (UTC)

preco sa stretavate??? nepride vam to cudne? alebo neriesite len problemy tykajuce sa wiki??? ja navrhovat nebudem takychto stretnuti online ludi som si uzila uz dost, takze som tym svojim sposobom poznamenana a je to fakt komunita...hlavne ked sa prestane oddelovat realny zivot od toho na nete...preto nemam predbezne zaujem a zatial som sa tu s nikym nejako nezoznamila takze ked vas chcem vidiet pozriem foto:):)

Človek je tvor spoločenský, a preto sa z času na čas stretáva s ľudmi ktorých pozná a niekedy aj s tými, ktorých ešte nepozná, aby sa lepšie zoznámil. Nie je na tom nič čudné a rieši sa tam všetko, čo nás napadne, zďaleka nie len Wikipédia. Myslím že posledné a zatiaľ jediné moje stretnutie z wiki bolo veľmi vydarené. --Wizzard 20:27, 8 júl 2006 (UTC)
ano v tom to je fajn ked to nepresiahne iste hranice ;-) nechajme to tak...

Da sa tu nejako zrusit konto ak uz nechcem byt clenom? --Elora de Berry 11:02, 22 júl 2006 (UTC)


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.