Diskusia s redaktorom:FReeinko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--peko 07:47, 30. december 2008 (UTC)[odpovedať]

Otazka akceptacie[upraviť zdroj]

Ahoj lúdia, rad by som sa spýtal ci toto je akceptovateľná stránka: Redaktor:FReeinko/pieskovisko --FReeinko (diskusia) sa nepodpísal(a)

Zdravím. Takéto prosby je asi lepšie adresovať do Krčmy, na tvojej vlastnej diskusnej stránke si to nikto nemusí všimnúť. Nejaké postrehy k textu:
  • niektoré pasáže sú doslovne prevzaté zo zdroja (trebárs celý odsek "Oddelenie špecializované na archeológiu sa organizačne konštituovalo v SNM a u jeho predchodcov postupne. ...", ďalšie som už ani neporovnával). To je na wiki vo všeobecnosti neprípustné, jedine že by skutočný autor písomne doložil súhlas so zverejnením pod slobodnou licenciou, viď Wikipédia:OTRS. V opačnom prípade to treba napísať vlasntými slovami s využitím faktov podľa zdroja.
  • text nie je dostatočne ozdrojovaný, jedna sumárna referencia nestačí
  • Názov čl. "SNM - Archeologické múzeum" je diskutabilný, hoci vidím, že ho tak skutočne uvádzajú (už teda minimálne typograficky tam patrí pomlčka, nie spojovník). Vhodnejšie by možno bolo niečo zo:
    • Archeologické múzeum (Slovenské národné múzeum)
    • Archeologické múzeum Slovenského národného múzea
    • Slovenské národné múzeum – Archeologické múzeum
Ostatné by sa dalo doladiť. --Teslaton (diskusia) 29. 9. 2016, 20:52 (UTC)