Diskusia s redaktorom:Inteligentnidesign

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Fotografovanie, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 23:40, 28. február 2023 (UTC)[odpovedať]

Zdroj doplnený. ID --Inteligentnidesign (diskusia) 16:20, 2. august 2023 (UTC)[odpovedať]

Citovanie[upraviť zdroj]

Zdravím, keď cituješ knihu, bolo by dobré v citácii uviesť aj konkrétnu stranu, z ktorej je informácia. --CaeCalig (diskusia) 21:34, 1. august 2023 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku 80. roky 20. storočia v slovenskej fotografii, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ (diskusia) 08:38, 2. august 2023 (UTC)[odpovedať]

Dobrý deň, Vaše poďakovanie som vnímal ako ocenenie za odborný obsah potrebného chýbajůceho článku. Spracoval som ho v etepách, takže hneď v druhej etape som akceptoval pripomienky wikipédie k chýbajůcim prepojeniam, zdrojom a grafickej úprave. Preto som nepochopil novú pripomienku spojenú s možnosťou vymazania. Prišlo mi to zcela neadekvátne. Robím podobné články pre českú wikipédiu už dlho a radím sa s kolegom z českej wikipédie o presných formách. Ak sú nedostatkom tohto článku len neupresnené stránky citovanej literatúry, tak to by som pochopil. Problém je v tom, že citácie se poväčšinou vzťahujú k viacerým stránkám knih a ich upresnenie by vyžadovalo časovo velmi náročnú prácu. Je napísané, že ju má urobiť niekto iný, ako autpr čánku. Nie je mi jasné, či je to reálne, mne príde, že nie. Ak by som mal úpravu urobit sám, vyžaduje si to viac času a ako bežný dobrovolný autor si to možem dovoliť podla vývinu mojho volného času, nie do stanoveného termínu vymazania. Ďakujem vopred za všetky prípadné uresnenia.
Inteligentný design --Inteligentnidesign (diskusia) 16:19, 2. august 2023 (UTC)[odpovedať]