Diskusia s redaktorom:Kava42

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Teslaton (diskusia) 07:34, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Pedagogika[upraviť zdroj]

Kde sa nachádza celá stať o pedagogike a o tom, že Jan Amos Komenský je otcom modernej pedagogiky a učiteľom národov? Kto to vymazal a prečo? Kava42 (diskusia) 07:39, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Nemýľ si diskusnú stránku s osobným bloom, tu naozaj nepatria politické výlevy a obvinenia. Toto je miesto na vecnú diskusiu o wikipédii!--Pe3kZA 14:10, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]


Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 14:47, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Toto je "Diskusia_s_redaktorom:Kava42" Uvedomujemš si to? :) Prečo mi mažeš moje diskusné príspevky, keď ste sa rozhodli tu so mnou diskutovať vy, nie ja? Povedz :)

Považuješ za správne, že zo stránky o Komenskom zmizli akékoľvek informácie o tom, že založil modernú pedagogiku a že je vo svete považovaný za učiteľa národov? Dokonca aj vo vyspelej Južnej Kórei má komunitu svojich priaznivcov. Ak Komenského priaznivec nie si, prenechaj editovanie jeho stránky na Wikipedii tým, ktorým na ňom a na jeho posolstve pre svet záleží tak ako im záleží aj na pravdivých faktoch. Prenechaj editovanie stránky o Komenskom tým, ktorí k tomu pristupujú zodpovedne a ktorí vedia, čo píšu. Podľa toho, čo som tam totiž našla dnes ráno, to vyzeralo, ako keby dotyčný ledva ukončil 1. stupeň základnej školy a Komenského skutočne z duše nenávidí. Prečo je to tak a prečo ti to nevadí? Prečo to považuješ za správne? Vysvetli mi to.

Roboti sú pripravení GPT4 is listening already

Editovanie wiki má svoje pravidlá a podobne zameraný má byť obsah na DS! Nemá tu čo hľadať politický výlev. Ak chceš doplniť článok o Komenskom, urob to bez týchto kecov, no nevnášaj tu politiku. A, mimochodom, začiatok "diskusie" bol upozornením, že tvoje konanie porušuje pravidlá wiki. Nikto nemá záujem a čas čítať tu tvoje litánie.--Pe3kZA 15:32, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Ukáž mi, kde presne som na stránke Komenského napísala niečo zlé okrem toho, že som NASCHVÁL poukázala na možný trestný čin v súvislosti so Sujom a celou zmiznutou témou o pedagogike, ktorej bol Komenský otcom?

Vo svojej vlastnej diskusii na svojom vlastnom wikipadia profile si môžem písať, čo uznam za vhodné v odpovedi na vašu evidentne neschopnosť moderovať zdravé editovanie na Wikipedii. Komenského dedko bol Maďar. To je fakt. Z akého dôvodu ste to zmazali? --Kava42 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Takže poporiadku; prvú šablónu som tu nedal ja, moja nasledovala až po opakovanom vkladaní nevhodného obsahu. Ten - mimochodom, postačujúci na blok - si opakovane použila aj tu - volá sa to osobný útok. Hlúposti o nejakom Sujovi ma nezaujímajú a opakujem - ak máš pocit, že daný článok treba upraviť a doplniť a máš k tomu refferencie, nech sa páči. Ak máš podozrenie na trestný čin, kontaktuj políciu a nezneužívaj wikipédiu na osočovanie iných. A v tom, že si tu "môžeš písať, čo chceš", sa celkom mýliš. Prejdi si pravidlá editácie a buď začni wikipédiu zveľaďovať, alebo tento priestor opusti a neplytvaj našim i svojim časom. A napokon, hlúposti o robotoch tu takisto nepatria, ber toto ako posledné varovanie.--Pe3kZA 15:53, 2. máj 2022 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol zablokovaný z dôvodu neslušného, agresívneho alebo urážlivého správania, ktoré poškodzuje zásady spolupráce na Wikipédii. Ak sa chceš dozvedieť viac o zásadách prispievania do Wikipédie, pozri sa na stránku Zásady.

--Teslaton (diskusia) 06:51, 3. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Zdrž sa pls. vypisovania bizarných traktátov redaktorom, odkazom v článkoch a zhrnutiach. Pokračovanie bude na trvalý blok. --Teslaton (diskusia) 09:32, 10. máj 2022 (UTC)[odpovedať]

Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 11:54, 22. máj 2022 (UTC)[odpovedať]