Diskusia s redaktorom:Oznka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Adamciak Milan - jama, 1966, ZEN, 15x21, typoraster.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. helix84 21:56, 10. júl 2007 (UTC)[odpovedať]

Milan Adamčiak[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Milan Adamčiak si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Dobry den. To dielo je v mojom majetku, kupil som ho od autora, cize reprodukcne prava mam. Boris Oznka (diskusia) 14:43, 15. december 2020 (UTC)[odpovedať]

Dobry den, To dielo je v mojej zbierke, som jeho vlastnikom a tak mam pravo reprodukovania Boris Oznka (diskusia) 08:02, 14. Marec 2021 (UTC)

Július Koller[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Július Koller si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

----Helix84 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Dobrý deň, externé linky sa spravidla do textu ako odkazy nepridávajú, skôr patria na koniec článku do sekcie Externé odkazy. S pozdravom ScholastikosSVK (diskusia) 14:23, 13. december 2020 (UTC)[odpovedať]

Dobry den, To dielo je v mojej zbierke, som jeho vlastnikom Oznka (diskusia) 08:03, 14. Marec 2021 (UTC)