Diskusia s redaktorom:Psickari.sk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Svätobernardský pes, Bernský salašnícky pes[upraviť zdroj]

Udajte prosím zdroj k textu svätobernardský pes, bernský salašnícky pes (vami daný odkaz je neplatný, na stránke nie je žiaden text). Vasiľ 18:53, 2. december 2009 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Svätobernardský pes, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Rádiológ 21:14, 4. december 2009 (UTC)[odpovedať]

Bernský salašnícky pes[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Bernský salašnícky pes si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--–Bubamara 18:56, 2. december 2009 (UTC)[odpovedať]


  • Než na Wikipédiu začneš pridávať hromadne podozrivé texty, urob si poriadok vo svojom svedomí a ak je smerom k autorským právam čisté, v poriadku. Ak však texty kopíruješ z iných internetových stránok, hamuj. Kradnuté netolerujeme. OK? --–Bubamara 19:11, 2. december 2009 (UTC)[odpovedať]

Svätobernardský pes[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Svätobernardský pes si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--–Bubamara 16:51, 17. január 2011 (UTC)[odpovedať]